Ha en trevlig valborg

Nu är jag klar och det är dags att gå, det blev ingen jeansjacka, finns inte någonstans i hela göteborg! :O Dåligt dåligt..

Det blir en lugn kväll idag trots allt, vi ska träffa lite folk och bara chilla i en park typ. Räcker gott och väl faktiskt. Vi hörs imorgon, kameran är med också så ska försöka ta lite bilder om jag inte glömmer ^^.

Ha en bra valborg och ta det lugnt, det är en dag imorgon också ♥

vet ingenting som vanligt..

Hemma nu igen efter en snabb dag i skolan, ska snart in till stan med mamma och pappa faktiskt för att köpa mig en jeansjacka. Ett måste nu i detta underbara väder och passar bra till kvällarna också :)

Annars händer väl det inte så mycket än, vi vet absolut ingenting så.... Men vi hörs lite senare om det :) Puss och kram! <3


Dagens outfit



Min nya klänning från Rut m.fl 299 kr
Skor - din sko 249kr
Tröja - riktigt gammal..

300409

Godmorgon, eller morgon och morgon mer goddag ^^

Får väl börja med att gratta vår kära kung på födelsedagen.

Jag somnade som en stock igår under tiden då jag pratade med en kompis, så tråkig man kan vara ;) han hade visst också somnat så det är ju jämnt då haha. Vaknade vid tio tiden helt utvilad så jädra skönt med sovmorgon så det är inte sant. Torsdag idag vilket betyder att jag har en lektion sen är vi lediga! långhelg loooooooove! Fan va kul. Sen är det underbart väder också, just nu står det 18 grader på min termometer, jag vill ut ut ut! Om en halv timma ska jag åka till skolan, orkar inte sitta hemma och knö liksom.

Vad händer till kvällen då? ja än vet jag inte faktiskt, det verkar vara väldigt mycket velade fram och tillbaka.

Dagens outfit kommer strax också men bilderna är så långsamma så det får bli i ett annat inlägg, har min nya klänning på mig som jag köpte igår, nu fattas bara en jeansjacka så är jag nöjd, kanske tar det i eftermiddag? ska försöka dra med mig sandra också :) PUSS

Dagens...



Dags för dagens låt igen kanske eller vad säger ni?
Idag toppar Gyllene tider listan faktiskt med dagens klockrenaste låt. Kan ni gissa?

Gyllene tider - sommartider




bilder

Här kommre ett par efterlängtade bilder iallafall :)



Igår, klacken sjunger "snart skiner poseidon"



Bästa vän



Favoriterna



Favorit



Bästa vän oi


gå hem från stan idag igen..

Efter sista lektionen åkte jag direkt in till stan för att träffa lite folk. Riktigt roligt, dom killarna är ju helt sjuka haha. Det slutade också med att vi fick gå hem för att spårvagnarna hade krockat idag igen. Inte roligt alls för min stackars rygg att behöva gå och bära på datorn hela dagen. Men nu är jag äntligen hemma och får vila mina stackars fötter. Tiden bara sprang iväg, klockan är liksom kvart över nio nu:O

Imorgon har jag en lektion, spanska i 45 minuter. Lite ovärt att gå på faktiskt, menmen. slutar iaf kvart i två och sen är det heeeelg! :D

Bilder från dagen kommer strax PUSS

När man har håltimma på min skola då....

  • Sitter man i solen och steeker i väntan på att lektionen ska börja.
  • Sitta och dega med sina datorer, som alla gör i alla lägen!
  • Man kan retas med Ebba så hon flippar lite.
  • Varför inte ta en tur in till stan och fika

Ja på kunskapsgymnasiet kan man göra en jävla massa på sina håltimmar, vi har nog gjort allt här på listan, självklart kan man plugga också men det är inte många som gör hihi.

Just nu sitter jag och sandra i solen och degar med datorerna, jag leker mest med min mobil, smsar och sånt, folk skäller på mig för att deras räkningar blir så höga, förstår inte riktigt varför...

Efter skolan ska jag kanske in till stan igen och träffa ponuts och alvin om jag orkar, ute ska man ju vara i det fina vädret iallafall!

Nu börjar snart min sista lektion och det är dags att gå upp. Skriver igen till kvällen PUSS ♥


Sökes: Matteproffs som har lust att göra ett matteprov

Usch och fy, nu är halva dagen avklarat om man räknar ur antal lektioner perspektiv. Ska strax ha matteprov och det kommer skita sig big time, måste få mvg eller i varje fall vg och det är riktigt tveksamt. Ett stort prov också, just nu behöver jag en person som är grym på matte som kan skriva provet åt mig!  tjugo minuter har du på dig att komma hit. 

Nej jag skojar bara det kommer nog inte vara så hemskt:) Direkt efter matten ska jag och Sandra min vän åka in till stan en stund där jag ska köpa linnet you know, bild kommer sen :)

Direkt när jag kommer hem ska jag storstäda helt seriöst, efter imorse när jag såg en gigantisk spindel I min säng efter att jag hade bäddat, gosh hittar jag inte den tänker jag verkligen inte sova där. Kan säga att tårarna var inte långt borta men när jag sprungit upp och hämtat dammsugan så var den borta, helt väck. Usch nej nu ska vi inte tänka på sånt här!

Tillbaka till mattepluggandet..


290409

Morsning korsning !

Sitter nu i skolan efter en stressig morgon, vaknade alldeles för sent idag igen, jag måste verkligen lära mig att gå och lägga mig tidigare än vad jag gör. Den senaste veckan har det blivit mellan ett och halv två varje dag. Inte bra Malin!
Imorse fick jag skynda mig med smink och kläder och sen skynda mig till spårvagnen. Jag gjorde också klassikerna att sätta in mjölken i skafferiet. Tur att mamma märkte det annars hade det inte blivit speciellt mysigt hihi.

Idag slutar jag halv fem och efter skolan ska jag in till stan snabbt och köpa ett linne jag kollat ut på Rut mfl.

Måste nu återgå till lektionen, ha en bra dag så länge. PUSS

Godnatt

Killarna vann, 1-0, helt okej match faktiskt. Första gången jag inte frös också hahaha..

Imorgon är det skola igen och jag orkar verkligen inte, skönt nog är det långhelg denna veckan, det behöver verkligen. halv nio till halv fem. Inte okej. Nej nu får vi nog sova om vi ska orka med morgondagen, vi hörs imorgon. Sov så gott och dröm söta drömmar ♥

(imorgon kommer lite bilder från matchen)

IFK göteborg - Örebro

Nu ska jag dra på IFK, vi hörs senare ikväll.

PUSS

Golf med klassen

Gud aldrig mera golf säger jag bara, jag va verkligen sämst! Lite bilder och filmer kommer längre ner:)

Jag och Sandra har också fått se hela göteborg, vi har rest från ena änden till denn andra. 50 minuter med spårvagn, mums! Riktigt varmt och äckligt, blää.. Mina lillfingrar är alldeles svullna vet inte riktigt vad jag gjorde för fel.



Innan på rangen :)



Proffset ( som faktiskt missade denna hihi)



Nya Tiger woods lätt! :D



Lellson va grym med :)



Pappa skäller på mig för att jag har raka ben, vad pratar han om ? det va faktiskt inte 12 meter heller, det va typ 90 (a)




Håll koll på hennes boll nr 2!

Det var allt för nu, ska försöka få lite bilder och så av sandra också:) mitt rekord för denna dag blev iaf en 100 meter eller nått, nöjd faktiskt om man ser på min talang!

tack för inget!

Vet ni va det värsta med småsyskon är? Speciellt när dom är 14 -15 år och beter sig som 4. Denna dag är det kläder som gäller, som typ alla andra. Jag blir så jävla arg! Det försvinner kläder hela tiden i från mitt rum och är det inte inne hos henne så är det hos hennes kompisar. Ser så otroligt roligt ut när man träffar dom och oj du har min tröja ja. Hur svårt kan det vara att köpa egna kläder? 
 
Dygnet runt försvinner det grejer härifrån och det är inte så svårt att lista ut vem det är.. Längtar tills jag fyller arton och kan flytta ifrån denna skiten! Jag orkar fan inte mer nu. Så mycket som man ställer upp så får man bara skit tillbaka. Rättvist?

Ibland önskar man att man hade en lillebror så man inte hade dessa problemen men man får göra det bästa av situationen vilket hon inte har insett än..

Jag ska börjar låsa mitt rum nu då så ingen kommer in utan nyckel, ska vi se hur roligt det blir då. GAAH. Va hände med deet bra humöret! PANG så ska en liten skitunge förstöra det.. HELVETE..


Dagens..

När man har sovmorgon såhär som jag har är det bästa som finns att sätta på musik på högstavolym och springar runt och sjunga och dansa. Man blir på så jävla bra humör och allt också. Testa det om ni inte gjort det. Om ni har dåligt ljud på datorn som jag faktiskt har så fungerar ett par hörlurar eller MTV på tv, just nu spelas top ten at ten.

Just nu i mina lurar ;

alesha dixon -. the boy does nothing



Groove coverage - moonlight shadow
Dålig video dock men det får ni stå ut med :)



Time for makeup :)

280409

Godmorgon sunshine !

Sovmorgon igen, riktigt riktigt skönt. Jag då va uppe för länge som vanligt, men va fan nu gör det ingenting när man nästan kan sova hur länge som man vill. Sen det bästa som finns när man väknar är att man kan kolla upp i taket och se att det är varmt ute idag igen! just nu är det 13 grader och det lär bli mer under dagen då vi ska ut och slå lite bollar på rangen. Inget man tjoar och tjimmar till direkt.

Ikväll då, det känns tomt att inte ha några träningar nu denna veckan faktiskt, men ikväll är det IFK och självklart ska jag gå! IFK - Örebro denna gången.

Nu vill jag ha frukost, uppdaterar senare:)



VILL OCKSÅ PASSA PÅ ATT SÄGA GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA SIMON SOM FYLLER 17 ÅR IDAG ! Grattis vännen ♥

Blixtar och dunder

Årets första blixtrar har slått ner i Göteborg, årets första åska har också dundrat över Göteborg, lite läskigt sådär faktiskt. Sen var det faktiskt riktigt länge sedan det regnade kom vi att tänka på förut. Bra att det gör det nu och inte mitt på dagen eller vad säger ni? :)


uttråkningen är på topp!

Jag somnade ett par timmar men nu är jag pigg och vaken igen.

Åkte och köpte lite godis mums, det var riktigt längesen som jag åt godis faktiskt. Gott värre. Igenting visas på tv nu heller och ingen är social, funderar på att ringa någon som kan underhålla mig lite då jag håller på att dö av uttråkning här. bläää..

Skola imorgon, har en lektion, idrott. Det är nog bästa lektionen på hela veckan, vi gör alltid roliga saker, imorgon ska vi spela golf vilket kanske inte är speciellt kul men man måste ju offra sig, right? Börjar ett och slutar vid halv tre. gött. På kvällen är det ifk igen, wiho. Neh nu får jag springa fyra varv runt huset eller nått så att jag inte är så uttråkad.

PUSS

nya skor inköpta

Hemma igen efter en lång dag. Skolan är inte rolig alls när det är så fint väder som det varit idag. Ritkigt varmt och skönt var det ute.

Självklart var det fel på spårvagnstrafiken idag igen som vanligt, så jag bestämde mig för att åka in till stan istället för att vänta 100 år på spårvagnen, väl inne i stan visade det sig att två spårvagnar hade krockat så jag gick in och kikade lite i stan där jag hittade ett par enkla men fina ballerina skor, 249 kr. Kom inte hem med någonting annat idag iallafall och pappa kommer flippa på alla skor som vi äger. Tänk er tre skogalna tjejer är inte lätt att leva med^^

Nu ska jag faktiskt plugga lite, måste få klart mitt tal. Vi hörs lite senare :)

Kisses  ♥



Skorna, 249 kr på din sko

Dagens...


Då var det dags för dagens beroende igen, dagen har ju inte varit speceillt lång för vissa men för oss som har haft håltimma i ett antal timmar nu har musik varit det enda som spelats i våra öron. rawrr

Afasi & filthy får platsen igen!

afasi & filthy - Jobb




Dagens plåga!
Lady Gaga får tyvärr den platsen men är inte låten uttjatad?!

Lady Gaga - poker face

Veckans planer



- Ett par skolarbeten som ska vara klara nästa vecka,
Vi har ingenting alls denna veckan som ska in men det är skönt att vara klar så man slipper sitta i helgen, vilket jag INTE ska göra!

- Köpa vår/sommarkläder då det ska bli riktig sommar denna veckan
Längesen som jag köpte kläder och nu är det dags igen, ett par snygga skor hade suttit bra också!

- bio?
 Det var riktigt längesen som jag var på bio.

- Födelsedagsmiddag hos Linnea med musikgenre tema.
Det ska faktiskt bli riktigt roligt och har redan planerat vilket genre jag ska ta men det får ni veta på fredag!

- IFK-match
imorgon på  lilla Ullevi, Örebro denna gång.

Så här ser veckans planering ut än så länge men det kommer allt läggas till lite annat under veckans gång.

270409

Godmorgon!

Sitter nu i skolan och har haft en lektion, Engelska A. Det är snart dags för nationella där igen fast denna gången speaking. Vi fick öva lite idag på ett testprov, sandra har verkligen världens vildaste fantasi, hon berättade om en godisstad som hon hade besökt med chokladsjö och polkagris träd haha. Riktigt roligt.

Nästa lektion är om två och en halv timma så ska börja skriva på mitt tal som jag ska hålla nästa vecka, känns som att vi skriver tal hela tiden, inte kul inte kul. Denna gången ska det handla om miljöförstöring o sånt.

Kort vecka, gött! Lång dag idag även om vi bara har tre lektioner, sen imorgon har vi bara idrott där vi ska spela golf hatar den sporten, Pappa kan sitta hemma och kolla på det i timtal på tv, hur roligt är det på en skala? Man står först och avgör avstånd och sånt i typ 20 minuter sen slår man och sen ska man bedöma avståndet i tjugo minuter till. blää! Onsdag är det lång dag igen öven där och sen en lektion på torsdag. GÖTT! tycker alltid att det ska vara så att vi är lediga på fredagar.

Träningsuppehåll denna veckan också, kan äntligen lägga lite tid på sånt som man aldrig kan när man har handbollen :)
Talet var det ja, vi hörs senare PUSS ♥



Ser det inte heelt underbart ut?!

handboll och skadeglädje

Jag och Lodda drog till lundbystrand för att titta på GM finalerna, blev bara aflickornas och apojkarnas men det va roligt. Grattis RIK till vinsten !

Sitter nu och har precis skrivit klart mitt idrottsarbete, blev så missnöjd man kan bli men så får det vara orkar inte sitta med det jävla arbetet mer.! Ska kolla på wipeout nu o sen parlamentet haha riktigt roligt.

Imorgon är det skola igen, söndagsångesten har allt varit framme idag, börjar kvart över åtta och slutar halv tre. Det är ändå helt okej. Kort vecka också, vi alla är ju lediga på fredag då det är första maj. Går inte tiden för fort?! det är bara en månad kvar ungefär sen slutar vi skolan.. ÄNTLIGEN SOMMARLOV! :D Det är ingenting man längtar efter, nejnej inte alls.. ! HAHA.

Vi hörs imorgon, nattinatti <3

Gårdagens outfit



Depends färdiglimmade naglar åkte på



Linne från Gina tricot, tröja från H&M


Dagens...



Jag har legat efter lite med dagens beroende men här kommer dagens, dock har inte dagen varat så länge men jag har lyssnat på denna låten hela natten och hela dagen än så länge hihi..

Det är så synd att du är så söt - B.A.R

260409

Godmorgon!

Jag hade en riktigt rolig kväll igår, vi gjorde ingenting speciellt utan gick bara runt i lunden och hade allmänt roligt. Jag har alltid roligt med dom människorna så sköna. Dock puttade en av killarna in mig på tåget så fick ett stort blåmärke på knäet men det får man leva med :)

Vad händer idag då, jag måste städa här hemma då jag har en lillasyster som är stökigare än stökigast, håller aldrig ordning och låter mig städa sen.. usch. Sen måste jag skriva klart mitt idrottsprojekt idag då det ska skickas in ikväll, ska också hinna med att åka till hallen och titta på finalerna, får se hur det blir med det. Det är ändå rätt skönt väder ute nu så kanske går ut en sväng. Får se vad som hinns med. Först blir det frukost! Outfit bilder och lite sånt från igår kommer senare. PUSS

Hemma igen..

Tio timmar senare var man hemma igen..ungefär.. Dagen har gått riktigt fort och klockan är redan halv sju!

Jag och emelie åkte in till hallen tidigt tidigt, vi tittade på handboll och lite mer handboll, det är verkligen det bästa som finns (L) sen var det dags för oss att spela vår andra match för helgen, riktigt bra peppning och inställning hade vi. Vi låg under med ett par bollar i halvlek och det slutade med att vi förlorade med en. Vi hade lätt kunnat vinna men men livet är hårt. Vi fick ta nya tag till nästa då som var emot gruppledarna, även där var vi riktigt bra taggade och hade verkligen vinnarinställningen, 6-6 i halvlek är inte dåligt. Även där förlorade vi tyvärr fast denna gången med 3 bollar. Typsikt så där var denna cup över och  försäsongen väntar.

Vad händer ikväll då? jag är så sjukt hungrig så måste äta någonting nu innan jag hungrar ihjäl, sen kan jag säkert hitta någonting att göra :) Jag glömde kameran idag tyvärr...

Ha en trevlig lördag så hörs vi imorgon! PUSS

250409

GODMOOOOOOORGON!

Sovit alldeles för lite i natt också men det gör ingenting jag är pigg ändå. Det sk abli riktig sommar i göteborg idag och det känns lite att vi ska behöva sitta inne i en hall hela dagen men det får bli lite som i berlin, efter matcherna bli det solning :D

Jag och Emelie ska åka ut redan nu för att kolla på riktigt bra handboll, ska faktiskt ta med mig kameran idag också, så det blir lite bilder tagna. Annars får ni ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem igen ikväll !

PUSS OCH KRAM ha en fin lördag, ut och sola i sommarvädret!

Natti natti

Jag är helt död! Helt sjukt. Åkte till kärra var trött redan då och så opepp på att spela match, under uppvärmningen hade vä världens bästa stämning, hade linnea varit med hade det varit toppen. Vi går in och kämpar som djur, försvaret var näst intill perfekt, dom fick in ett par skit mål men vårt anfall var katastrof o vissa lägen och ändå spelade vi riktigt fin handboll. Vi fick bara inte till det där lilla sista som behövs för att bollen ska gå in i mål.

En riktigt bra match om man bortser från resultatet och då är stämningen efteråt mycket mycket bättre mot va den brukar efter en sån här match. Kanske har med mötet igår att göra?

Nu ska jag bädda ner mig o soffan och titta på tv. Ska upp tidigt imorgon, jag och emelie ska åka och kolla in killarnas match som är halv elva. Frukost på bussen eller ?  Det gjorde vi faktiskt en gång. Vi spelade kortedala cup och hade samling 07.00 på morgonen! Jag och emelie åkte då tillsammans och åt frukost på bussen, mysigt värre hihi kanske blir en favorit i repris då ;)

Vi hörs imorgon, sov så gott så hörs vi imorgon bitti! Pusss

Så var det dags igen...

Om ett par timmar är det match igen, har lite ångest faktiskt.. Jag är så opepp man kan bli sen är en massa i laget borta och så imorgon blir det ännu mer problem... ÅH jag vill inte, jag vill stanna hemma idag och bara mysa typ men icke, ut i kärra ska jag allt vare sig jag vill eller inte, handboll är ju bäst liksom!

Även om en match halv nio på en fredagkväll inte är så lockande! PEPPA PEPPA!  Ska åka och handla med pappsen nu så vi kan få lite mat i helgen när dom är borta :) vi hörs senare

PUSS

JUST NU...

Vi sitter och solar utanför skolan, riktigt skönt att internet räcker ända ut hit, dock kommer min dator dö snart men vi njuter i fulla drag ! Laddar inför nationella nu, ska visst vara om datorer får se hur det ska gå ^^

kisses



Bloggtorka..

Godmorgon!

Sitter i skolan nu och har haft första lektionen. Rykten säger att dagens tvåor alltså höstens treor kommer få nya bättre datorer medans vi får sitta här med dom sämsta som finns! Riktigt dåligt, ska bannemej göra sönder min så ja också får en sån ^^

Nationellt prov i Engelska A idag också, man ska tydligen räkna alla orden :O, sjukt.

Inte alls pepp för match imorgon, usch usch, men hoppas på att det blir bättre till kvällen, matchen är ju halv nio ikväll.
Nej jag vet inte alls vad jag ska skriva mer, kommer ett inlägg till sen innan jag slutar :) Pusss

Dagens beroende..

Måste faktiskt lägga in dagens beroende, någonting nytt som jag kanske ska börja med? Ja vi får se :)

Natten till idag - afasi & filthy
Riktigt bra låt! lyssna på texten.




Jag hatar metal egentligen, vet inte varför jag gillar denna låten faktiskt men den är skön!
Painting shadows - dead by april


Det får räcka för idag nytt kommer imorgon, nu ska jag sova. PUSS

hammarby- IFK göteborg

Spelarmötet var okej, vi kom fram till massa bra grejs. Sitter nu och tittar på IFK och njuter av min Ben & jerry´s. Och vet ni va? Jag och Linnea gick faktiskt till valhalla, tog en timma ganska exakt. Riktigt duktiga är vi, en applåd till oss tycker jag faktiskt (a)

Hammarbyklacken började precis elda på läktaren vilket är så jävla onödigt, dom förstör inte bara för sig sjävla utan för sitt lag. Man är väl där för att titta och heja fram sitt lag till vinst, inte för att förstöra? Nu står det iallafall 0-1 till IFK, robin söder la ett riktigt snyggt mål för en stund sedan och det ser ut som att det blir ännu en vinst, (Y).

Imorgon är det dags för nationellt prov i Engelska A, det känns faktiskt rätt så bra så det blir nog inga problem.. Börjar också klockan åtta, usch då. Längre fredag än vanligt imorgon faktiskt slutar tio i två.

Ska se klart på matchen nu, vi hörs imorgon :) Puss och godnatt ♥

SOMMAR

Gud vilken underbar dag! Blir man inte lycklig av solen? och det bästa är ju att jag bara har en lektion idag så jag kunde skynda mig hem för att sedan vistas ute i solen. Jag köpte mig en B&J på vägen hem, guuuud! Det är lätt den godaste glassen som finns.

Dock väldigt mättsam så får gömma den i frysen sen innan folket kommer hem hihi..


230409

Godmorgon♥

Har alla sovit gott? Jag vaknade av att telefonen ringde klockan sex imorse, inte rokigt alls då jag börjar klockan ett. Personen som ringde ville bara retas så han fick allt känna klicken och jag somnade om igen. Vaknade halv 11. Okej jag sov kanske lite för länge, men var riktigt trött och måste verkligen få sova ut nu innan GM som för den delen är imorgon. Jösses va tiden går snabbt!

Nu ska jaf duscha och göra mig iordning för en lektion i skolan, känns väl lite halv onödigt menmen, ikväll är det spelarmöte med handbollen också. Jag kommer allt hinna blogga ett par gånger innan dess ska ni få se (aa).
 
Puss och kram!

nattinatti

Nu ska jag ta och gå och lägga mig faktiskt. Det är ju trots allt en dag imorgon också! då börjar jag ett vilket är riktigt skönt då man får sova ut ordentligt. På fredag är det nationella i engelska A också, usch och fyy..! Nog om skolan nu ska jag sova. Vi hörs imorgon bitti :) Puss <3

Mer trafik- en miljon besökare?

Alla vill väl ha fler besökare till sin blogg eller hemsida ? Bli medlem här, det är super enkelt och det är faktiskt riktigt roligt att se en massa andra bloggar och sånt. Klicka här så kan du få ett hundra tal nya besökare redan idag!



Idrottsprojekt

Sådär nu har jag suttit med mitt idrottsprojekt i två timmar. Jag är snart färdig men orkar inte mer nu. Kanske skriver lite extra ikväll. Nu vill jag ut i det fina vädret, men så är jag grymt hungrig och min mamma är riktigt seg idag, ingen aning vart hon tagit vägen och här hemma sitter vi och är hungriga!

Funderar på att gå till ica för att köpa mig en ben&jerry's sen, varit riktigt sugen på det hela dagen, tråkigt nog är det så otroligt dyrt, men någongång ibland är det faktiskt okej att unna sig det hihi. Om någon vill hänga på är det bara att säga till. Ut ska jag iallafall:)

Vi hörs sen. Puss

snook 17 juni

Då var också denna skoldagen över, äntligen, en dag närmare helgen, som kommer bestå av handboll, handboll och handboll ungefär men det kommer bli roligt det också :D

Dagen har bestått av snook i mina öron, jag vet inte riktigt vad som har hänt faktiskt. Berlin minnen till hundra säger jag bara. Vårat rum där var discorummet och emelie dundrade ut snook hela dagarna sen dess har jag haft denna låten på hjärna, riktigt go !

SNOOK - 17 juni


Schema

Måste bara tillägga att jag älskar faktiskt mitt schema! Man ser kanske inte så bra men antalet lektioner är ju huvudsaken ;) hihi.


220409

Godmorgon!

Onsdag idag och veckan bara flyger iväg som vanligt, Inte roligt, men det ska bli skönt med helgen ändå så att man slipper gå upp såhär tidigt. Usch inget roligt. Har också nationellt prov i Engelska A på fredag eftermiddag, så sluta tidigt då är bara att glömma..

Jag har slutat att vakna av min väckarklocka eller så stänger jag av den jag vet inte riktigt, jag har tur att mamma alltid kommer ner och duschar ¨på morgonen så att jag vaknar. Måste skaffa mig en ny väckarklocka tror jag...

Onsdag idag och det betyder längsta skoldagen i veckan men sista lektionen är faktiskt inställd så jag slutar halv tre idag, riktigt skönt för jag måste hem och plugga! Måste skynda mig lite nu så jag inte kommer försent. Vi hörs senare PUSS



Handboll igen..

Gash vilken dag! Idrottsteorin var inget nämnbart, det hände inte speceillt mycket. Sen var det runtringningen, herrejösses. Jag var med diana och vi fick en massa namn som vi skulle ringa till, däribland hennes kusin. Diana är en person som skrattar åt allting hela tiden och har hon väl börjat skratta så kan hon inte sluta. Så var det idag också, hon började gapskratta för att hon sa fel och stackarn i telefonen visste inte vart hon skulle ta vägen. Hon skrattade också med som tur var men det var riktigt pinsamt. Sen ringde vi ett antal personer till men inget nämnvärt där inte..

Nu är jag hemma men ska snart rusa igen, träning idag, halv åtta till halv tio. INTE KUL! usch, först mat håller på att dö av hunger här. Om jag inte uppdaterar mig sen när jag kommer hem så hörs vi imorgon :) PussPuss



Älskar handboll <3

210409

Godmorgon!

Det är riktigt skönt med sovmorgon såhär varannan dag. Jag har en lektion som börjar 12.30 däremot är den två timmar idrottsteori idag men det gör ingenting för jag måste börja på uppdraget idag. I helgen kommer det inte finnas tid att arbeta med det.


Idag ska vi ha runt ringning till alla nior som preliminärt har kommit in på vår skola för att bjuda in dom till en VIP-träff den 9 maj. Vi har fått ett manus som vi ska följa men jag kommer skratta ihjäl mig, speciellt med den tjejen som jag ringer med haha! Nej men det ska nog bli kul bara att jag inte kan säga preliminärt det får bli övaövaöva idag då.

Lite halvbra väder idag i göteobrg, men det ska bli bättre till helgen, då vi spelar göteobrgsmästerskapen men det är ju bara tre matcher och sen kanske slutspel på söndag så vi hinner njuta av solen ändå.

Nu måste jag göra mig iordning, ikväll är det träning också, sent som tusan, halv åtta till halv tio mitt inne i stan, okej jag ska inte klaga faktiskt för det är i en stor hall och vi slipper skithallen som vi tränar annars i på tisdagar. Nej nu måste jag göra mig iordning, vi hörs senare, datorn är med till skolan idag för ovanligheternas skull.

Ha en bra dag så länge!


Underbar match

ÅÅÅÅÅÅÅÅH ÄNGLARNAAAAA !

Det finns inga andra ord, det var riktigt ballt på den nya arenan också, vi har lätt bästa platserna. Jag glömde däremot kameran OCH min mobil dog, vilka är oddsen liksom så kort på klack, platser m.m kommer nästa vecka då nästa match är:) 3-0 slutade matchen, en straff, inte ett gult kort på hela matchen och samma domare som IFK hade i omgång 1... Det gillar vi dock inte, men IFK göteborg är allt dom är störst bäst och vackrast.

Nu de senaste timmarna har jag suttit och kollat på en massa klipp på youtube från talang m.m. Riktigt roligt men klockan börjar bli mycket, även för mig som börjar halv ett imorgon. Sov så gott tills vi hörs igen, imorgon är ringsaken med Diana också! berättar om det imorgon. Puss puss ♥

favoriterna

BLÅVITT nu ! hörs sen efter matchen, kyss ♥

uppmärksamhetberoende

Jag har precis kommit fram till att jag är beroende av uppmärksamhet. Nu kommer min mamma skratta åt mig för hon har ju vetat detta sedan jag föddes och jag har fått höra det ett par hundra gånger också, inte bara utav mina föräldrar utan av vänner, släktingar, ibland till och med okända. Jag måste ha någon att prata med hela tiden, om det är i telefon, sms, msn eller in reality, HELA tiden.

När jag har tråkigt sätter jag på datorn, ingen rolig inne, nej då går jag igenom min kontaktlista och smsar de roliga. Folk måste tycka att jag är pest och pina ibland asså. Jösses, nej detta får vi lägga av med, mindre dator och minde mobil. Kommer aldrig lyckas när det gäller mobilen.. I Berlin hade jag ångest för att jag inte kunde ringa eller smsa, kände mig riktigt handikappad, jag måste ha min mobil bredvid mig 24/7. Så är det nog med de flesta tonåringar nu för tiden. Jag hade en diskusion innan jag åkte till Berlin med en kompis om just detta med mobiltelefoner. Tänk om dom bara skulle försvinna? Psyken skulle vara fullbokade av tonåringar som gått in i depression eller liknande. Jag hade gjorde det iallafall. Det är helt osannolikt va beroende man är av komunikation.

En dag ska jag försöka att vara utan, mobil, dator, tv och andra elektroniska prylar, se hur mycket jag klarar mig och hur mycket andra klarar sig.. Ska bli en roligt utmaning, säger till när detta ska bli av!

Någon mer än jag som känner såhär?





home sweet home

Jag åkte hem. MItt huvud är väldigt känsligt idag och ikväll kommer det seriöst sprängas. Jag har sprungit runt här hemma nu och letat efter panodil, hitta faktiskt och nu ska jag ta och vila upp mig inför kvällen, ingenting ska stoppa mig. Jag bryr mig inte hur dåligt jag mår, ikväll ska jag gå på den nya arenan i alla väder!

Jag har också fixat design till min bästis blogg idag,
sandra. Vad tycker ni ? :) PUSS

börjar jag bli sjuk?

Jag som vaknade på så bra humör, nu har jag världens huvudvärk och migrän på gång, sen är det också sjukt varmt här inne känns som att jag ska brinna upp. Feber på gång kanske också..  Hjälper inte heller när man har världens högljudaste klasskompisar men det är lätt för dom att veta hihi. Är det inte bättre efter mattelektionen går jag hem och lägger mig, jag vill ju inte missa matchen ikväll liksom!
Nästa lektion är däremot om två timmar så hinner vila mig lite ^^

Gash mitt huvud...


200409

Godmorgon!

Har ni sovit gott? Jag vaknade av att magen skrek idag igen så det får bli frukost nu snabbt här innan jag exploderar.

Jag gick in på mailen i hopp om att engelskan skulle vara inställd, det hade varit super då hade jag börjat halv tolv och skulle få sova lite till men så var inte fallet och jag får gå upp nu. Jag slutar vid halv fyra idag och ikväll är det blåvitt igen, äntligen ska jag få gå på den nya arenan, det ska bli riktigt roligt!

Nu måste jag upp och äta, vi hörs igen i skolan eller så senare:) PussPusss<3

Grillning med skönaste folket

Kom precis hem, killarna är grymt dåliga på att planera men roligt var det iallafall. Varför är det så att tjejer oftast har fler killkompisar? Så är det med mig iallafall, eller fler killkompisar som jag umgås med iallafall, sen har jag ju ett helt lag med tjejer liksom också men dom umgås jag aldrig med på fritiden på det sättet.

Killar är skönare helt enkelt, än vissa iallafall så tjejer ta inte åt er. Dock så är min blondie sandra bäst av alla men ändå ^^ . Tillbaka till kvällen, en oplanerad grillkväll var det, det började med att jag mötte upp alexander, robin och sara. Så gick vi till Linuz där han och Jacob var dock tog den en jävla tid och alles stubin var ganska så kort idag hihi. Dom köpte iallafall korv som vi grillade, däremot så tog det så lång tid innan vi väl började grilla så jag var tvungen att åka hem, missade spårvagnen men jag är bästa planeraren så jag hann hem ändå:)

Killarna hade pms på varandra och jag och sara satt som frågetecken men kul hade vi, även om det var en kort stund. Det är det som är skönt med killar, dom bråkar, ett slag sen är det bra. Tjejer ska alltid göra det så jävla stort hela tiden. Aja tack killar för att jag fick hänga med och få komma ut en liten stund iallafall.

Nu är det sovdags, tillbaka till verkligheten i morgon, usch och fy. På kvällen väntar blåvitt, yeey :D Nya arenan och allt. Riktigt kul ska det bli. Mer om det imorgon, Puss och sov så gott <3

grillning vid överåsvallen

Nu ska jag ut och träffa lite folk. Äntligen, väntat hela dagen på att få komma ut! Vi hörs ikväll. Puss Puss


kolla in...

Idag spelades ännu ett göteborgsderby på nya gamla ullevi, gais vs häcken, 4203 personer på läktaren. 5903 st har köpt årskort för IFK i år. över 16000 pers har köpt biljett till derbyt imorgon och då är det öis vi pratar om, undra hur många på läktaren imorgon som håller på IFK, en 15000 kanske?

Det är ju helt sjukt! Ska ändå passa på att gratta gais även om det känns jobbigt, då de vann med 3-0 idag mot laget som vi förlorade mot med 4-1....... Nog om det. Imorgon tar vi nya poäng !


IFK vs ÖIS måndag 19.00 Gamla ullevi

Äntligen! Imorgon får jag för första gången komma in på den nya arenan. IFK Göteborg spelar mot Örgryte IS på hemmaplan. ÄNTLIGEN! Jag missade ju årets match förra veckan när de slog Djurgården med 6-0. Favorit i repris för min skull kanske? Hade suttit riktigt fint. Hoppas att häckenmatchen är som bortblåst för så får det inte se ut. Visst alla ar dåliga dagar men det räcker med denna nu tycker jag (a)

Imorgon klockan 19.00 på lilla gamla ullevi gäller det och jag förväntar mig en storvinst!



Nya arenan


Söndagar är sämst!

Det var riktigt längesen jag var så uttråkad. Jag har suttit här nu i tre timmar snart och inte gjort någonting, sjukt tråkigt. Gah jag hatar söndagar, jag vill inte tillbaka till skolan, jag vill ha helg, jag vill ha lov, jag vill vara ledig.

Mamma och pappa kommer snart hem, då blir det kanske lite mer livat här i lägenheten. Om någon vill ses är det bara att ringa, jag sitter iallafall här och har sjukt tråkigt.

Puss på det! (not)

190409

Godmorgon!

Hur var er lördag? Min va underbar. Vi satt här hemma och gjorde ingenting men det var väldigt skönt. Vi tittade på robinson som för den delen är bäst! sen sjöng vi lite singstar och tittade på en film som gick på tv, a guy thing. Faktiskt riktigt rolig. Det slutade med att Sandra och tobbe gick hem och jag somnade med datorn i knäet. Sov faktiskt i mammas säng i natt. Dom är ju på landet så man tar ju chansen ^^.

Jag skulle ha jobbat idag men fick ett sms i morse att jag inte behövde och då var det bara att vända sig om och somna om igen.Jag vaknade sen vid tio av att magen skrek, det gör det fortfarande faktiskt så jag får väl försöka hitta någonting att äta. Det är rätt så tomt här hemma just nu men jag löser alltid något. Sen måste jag städa undan lite här innan mamma och pappa kommer och sen ska jag ut! Jag tänker inte sitta här hemma och sega. Ut ska det bli. Vi hörs lite senare när jag vet hur dagen ska se ut.

PUSS♥

"sletna jeans" som vi säger i Göteborg

När jag var ute med några vänner igår fick vi höra pirates of the caribbean introt. Detta kom jag på nu och fick ett jädra sug på dom filmerna. Det var ett tag sedan de visades på tv nu så jag får väl ta saken i egna händer och sätta på den första ikväll. Jag måste bara se dom. Är det inte något av de bästa filmer som gjorts? speciellt ettan. Sjukt bra! Orlando bloom och Johnny depp är ju redligt snygga också. Gash! Nästan så att jag måste titta nu men Sandra och tobbe kommer hit strax och då blir det robinson och lite sånt roligt.

Jag har också slitit mina jeans, någonting som är inne just nu och det är riktigt snyggt. Det bästa är att ta ett par jeans som  kanske är rätt så fula och som du aldrig använder, sen tar du sandpapper du vet sånt som man använer i träslöjden. Sen tar du det och börjar fixa och trixa med jeansen tills de blir snygga. Såhär ser mina ut nu iaf :)



Nu ska jag äta lite, vi hörs ikväll eller imorgon, ha en trevlig lördag annars :) puss♥

solsken och värme i Göteborg!

Hej nu är jag tillbaka igen!

Träningen var ändå helt okej, den gick snabbt och var inte alls jobbig. Nu ska jag duscha snabbt sen se om någon kanske vill följa med ut en stund. Ikväll kommer bästa vännerna hit och vi ska ha lite myskväll, skönt. Inget ståhej för mig idag inte.

Hur ser er lördag ut?

Jag sitter och lyssnar på gamla låtar så kom barbie girl upp. Kommer ni ihåg den, med aqua? Jag älskade den när jag var liten och det betyder att jag kommer ha den på hjärnan nu hela kvällen men det får jag väl stå ut med haha. Vi hörs lite senare, ska försöka använda min kamera lite mer idag, har dock inget batteri så får ladda den nu.

Nu ska jag iallafall duscha, vi hörs senare PUSS


Handboll igen

Sådär, det är två träningar kvar tills GM sen är det uppehåll i ett par veckor, skönt men det kommer kännas tomt. Jag får väl försöka gå ut och springa någon gång i veckan iaf för att hålla igång.

Nu var det iaf dags för den näst sista innan försäsongen, två timmar. Segt riktigt segt men ikväll kommer Sandra och några andra hit och vi ska bara ha en helt vanlig slappkväll. Skönt precis vad jag behöver just nu.

Jag ska iallafall börja göra mig iordning inför träningen,vi hörs när jag är tillbaka igen, runt halv 5-5 .

Pusss♥




MMMMM sommar <3


180409

Godmorgon!

Jag har börjat vakna alldeles för tidigt nu för tiden efter förra veckan och helgen då vi alltid gick upp tidigt. Imorse vaknade jag glasklar klockan halv sex. Som tur var somnade jag om och vaknade nu. Riktigt skönt. Ska snart äta frukost men ska ligga och dra mig lite till, min säng är ju så underbar.

Klockan två är det dags för träning igen, i detta vädret usch men vad gör man inte. Mina tjejer är ju bäst liksom och det ska ingen få ta ifrån mig..

Nu blir det frukost snart. Hörs sen Pusss

IFK-DIF, 6-0

Var bara tvungen att slänga in en snabb film från matchen mellan IFK göteborg och Djurgården ;

Är det inte det mäktigaste du sett? Detta skall upplevas på måndag också!

Ha en trevlig fredagkväll

När man heter malin svärd finns det otroligt många saker att göra på en fredag kväll, det svåra är bara att välja. Vad känner jag för idag? ska jag träffa folk i Lerum eller träffa Sandra och Tobias och åka till slottsskogen. Jag står här mellan valet och kvalet. Får se vad jag hittar på men ni är det färdig bloggat för denna dag skulle jag tro, ett inlägg kanske slängs in i kväll får se :)

Ha en trevlig fredagkväll och festa inte sönder, det är en dag imorgon också ;) Puss på er♥



Tänkte slänga in också att jag har världens bästa vän! <3

Susan Boyle

Kolla in det här! Britains got talant 2009. Inte Direkt första intrycket man får av denna 47 åriga dam.


ÄNDRINGAR

Jag har gjort lite ändringar på bloggen. Kände att jag ville ha en enkel och fin blogg. Vad säger ni? var det okej eller var det gamla finare?

Tillbaka till solandet (a)




helgen på gång!

Hemma och äntligen helg! Skolan var väl som vanligt förutom att vi var på det där mötet där vi fick ett sorts manus som vi ska följa när vi ringer runt till folk. Vi ringer två och två och då kom jag med en tjej i min klass, riktigt skön tjej men hon är väldigt skrattig av sig så vi kanske får två roliga timmar tillsammans. På tisdag gäller det och lite mer om det då.

Efter skolan när vi kommer till spårvagns hållplatsen så hade båda vagnarna som jag kan ta precis gått så jag gick till nästa hållplats där jag byter till den vagnen som går hem till mig, självklart hade jag missat den också. Super! Det är ju så pass fint väder så jag gick faktiskt hem. Jag stannade till på ICA på olskroken och köpte dricka och glass, perfekta färdkosten sen gick jag hela vägen hem. En timma exakt tog det om man räknar bort affärbesöket. Någonting som man kanske kommer fortsätta med under våren och sommaren.

Nu sitter jag på balkongen faktiskt, skulle vilja sitta på uteplatsen men där är det ingen sol ännu så får klara mig med balkongen, riktigt mysigt. Sitter med musik och dator, kan det bli bättre ?


170409

Godmorgon Sverige!

Det är inte okej att börja åtta på en fredag, usch va tidigt man går upp. Jag hade gärna sovit i ett par timmar till men men sånt är livet. Jag har ju trots allt bara två lektioner och ett möte sen slutar jag, riktigt skönt. Sen är det helg! Det har ju inte direkt varit en lång vecka för min del, jag var ledig från skolan i tisdags och sen ledig igår också, tänk om det hade varit så varje vecka, det hade varit skönt.

Nej, en bamsefrukost på det här så är jag fit for fight igen, datorn är inte med idag så vi hörs sen efter skolan, då jag måste hem och städa.

Ha en bra dag så länge ! ♥

Dagens outfit

Bättre sent än aldirg men innan jag lägger mig ska jag lägga upp dagens outfit.



Jeans: levi´s
Linne: Gina
Tjocktröja: Hard rock café göteborg

En riktig chill outfit men orkade inte med någonting fancy idag :)


Körde också på några få lockar i håret, riktigt fint faktiskt.

Nu ska jag lägga mig, ska upp tidigt imorgon då det är dags för skola igen. Ska på ett möte klockan 10 och sen är det helg! Vilket underbar vecka det har varit. Har inga planer för helgen ännu men det dyker väl upp någonting. Vi hörs imorgon :) pussss


berlin..

Blev inget städande, gick ut i det fina vädret istället, riktigt skönt! Får väl bli städande imorgon istället då jag faktiskt ska till skolan för ovanligheternas skull ^^

Nu för EXAKT en vecka sen avgick tåget till berlin. Jag vill tillbaka, men nu var det gjort för detta året och förhoppningsvis kanske det blir en resa till ett varmare land nästa år, med en massa sol och bad också. MUMS säger jag bara :D


160409

Godmorgon!

Jag somnade som en stock igår, va sjukt trött. Hann inte ens tvätta bort mitt smink och då är det illa. Det värsta som finns är verkligen att sova med smink, känslan när man vaknar på morgonen är inte go så jag tog ett långt bad. Nu mår man fantastiskt igen!

Idag är jag ledig, min lärare är ju sjuk vilket är precis vad jag behöver. Okej det var lov förra veckan och bla bla bla men jag har inte hunnit ta ikapp min förlorade sömn från tågresan så detta är perfekt!
Vädret ute är fint idag men det är inte speciellt varmt så det blir nog till att stanna inne denna morgon. Måste städa här, det ser ut som en bomb har slagit ner precis i mitt rum. Jag har sjukt mycket grejer som jag inte vet vad jag ska göra av.  Först blir det frukost. En riktigt stor en, dock har vi inte speciellt mycket hemma så det får bli det som finns.

Jag ska försöka få till en ny header också, vill ha en som är enkel och diskret. Vi får se vad som händer :) Pusss

Ledig imorgon :D

Just nu vill jag bara glömma det här. Matchen var en skandal och det finns inte mycket mer att säga än att alla har dåliga dagar och idag var det vår tur. Så är det och det är bara att acceptera. 

Jag fick också världens bästa sms under matchen utav sandra:
"Vi har ingen spanska imorgon ! :D:D"
Det betyder att jag är ledig, alltså helt LEDIG! har heller ingen träning, wiho. Jag ska ta mig tid att städa mitt rum  riktigt ordentligt sen ska jag också lägga tid på mina vänner känner att vissa har man träffat mer än andra vilket det ska bli ändring på nu.

Ska faktiskt ta och ta igen alla tvprogram som jag missat i helgen nu, Tack gode gud att dator finns. Wipeout, robinson och talang here I come ! Puss och godnatt <3


Skolan

Det tog bara en och en halv timma för mig att skriva det förra inlägget och välja ut rätt bilder, jösses säger jag bara.

Skolan idag, sitter där nu faktiskt. Börjar min tredje och sista lektion om en kvart. Dagen har faktiskt varit riktigt seg, vi har också varit på heden ett par gånger. Skoldm i fotboll har spelats där idag så vi var och tittade lite. Annars har jag väl bara suttit här.. Ska skynda mig hem sen också. Skulle behöva köpa nytt fritidskort sen också innan matchen så att jag kan komma hem. Äsch det löser sig . Blir mycket kläder ikväll då det är äckligt kallt här i Göteborg. Derby och riktigt kul ska det bli! Vi hörs senare ikväll när jag kommer hem.

Puss på er <3

Resumé från Berlinresan!

Äntligen kommer den efterlängtade resumén från berlin, det finns en massa att berätta så får nog ta det dagsvis för att göra det lättare för mig hihi.. Det blir lite bilder under tiden sen kanske det kommer ett inlägg senare med ännu mer.

Torsdag;
Allting började med att man gick och väntade den sista timmarn innan samlingen, grymt rastlös va man. Vi hade samling tio i fem och tåget gick tjugo i sex. Vi kom in på tåget där vi fick våra biljetter och våra platser. Första turen var till malmö på ungefär tre timmar. Jonna tog fram gitarren och tjejerna börjar sjunga med. Ett gäng med killar som skulle på semester ner till berlin de också satt bakom oss och tyckte att dom var mycket bättre än va vi var så dom tog gitarren och började sjunga och spela själva. Sjävklart hängde vi på.
I malmö stannade vi i ungefär en timma eller så, åt lite o grejs. Sen fick vi komma in på nattåget till Berlin som verkligen inte var en hit! Vi fick ett jättetrångt rum för sex personer, Jag, Östlund, Lodda, Emelie, Julia och Nicole sov i samma rum.
Vi gick av och knäppade oss lite på båten och sedan gick vi och la oss. När tåget skulle åka av båten i sassnitz bankade och slog det något enormt. Jag skulle gissa på att klockan var runt tre då så det var inte speceillt roligt att vakna.



Östlund( födelsedagsbarnet idag) spelar gitarr på tåget.



Rummet



De bästa tjejerna i världen !

Fredag:
Tåget stannade i Berlin klockan sex. Stationen var enorm, som ett köpcentrum ungefär, det fanns allt. Vi stannade där för att äta frukost innan vi åkte vidare till hotellet.
Alla tjejerna fick sina rum utom vi, vårt rum var ett rum för sex personer och där bodde det folk när vi kom så vi fick vänta till eftermiddagen innan vi kunde "flytta in".

Dagen började halv elva med en guidead tur runt om i Berlin. Den var rätt så intressant men efter ett tag orkade man inte lyssna längre, det var varmt och det blev bara tråkigare och tråkigare för varje minut som gick. Man ville bara hem till rummet och sola i det underbara vädret. Det är någonting som vi verkligen har haft tur med på denna resan, vädret! underbart verkligen.

Vi gick och åt på en jätte mysig restaurang. Pizza, riktigt gott var det, dock ganska så dyrt. Det var det i Berlin överhuvudtaget men det gör ingenting, mamma och pappa betalar ju ;)


Vi åkte hem och solade och sedan var det dags för gemensam middag borta i den stora hallen där alla middagar serverades, spagetti och köttfärssås, ingenting vi hurrade för men det var ändå helt okej. Efter det åkte vi bara hem och chillade i rummet, som sedan förvandlades till ett grupprum där alla satt..

Efter att alla gått till sitt för att sova eftersom vi skulle upp tidigt nästa dag så skulle vi sova. Självklart gick Emelie igång då och kunde verkligen inte sluta prata. Alla var ju trötta och ville bara sova liksom. Men efter ett tag somnade vi gott i våra sängar. Bättre det än luftmadrasser säger jag bara!


Frukost på ett litet café på centralen


Guidead tur



Sola i det underbara vädret



Grupprummet!

Lördag:
Äntligen dags för matcherna! Linneas klocka ringde halv sju, en timma för tidigt mot vad den skulle gjort men det gjorde ingenting. Det var skönt att slippa stressa på morgonen och vi åt också frukost tidigare då ingen annan var där nere. Det bodde flera olika lag på samma hotell så vi tjänade liksom på det ;)


Sen var det dags att bege sig till hallarna. Spårvagn dennan gången. Det tog ett tag innan vi hittade den och då visade det sig att det var fel så vi fick springa runt som galningar och leta men tillslut så hittade vi den inne i ett parkeringshus! Inte första stället som man trodde att det skulle ligga haha. Vi kom dit en kvart innan matchstart men löste det ändå. Vi vann då med 7-2. Vi spelade bara 25 minuter därav det dåliga resultatet, däremot spelade vi inte speciellt bra men det löste sig ändå. Jag gjorde också mål från linjen på en retur. Riktigt roligt, kanske någonting som jag ska satsa på? Andra matchen var direkt efter den första. Bara en liten paus mellan. Där var det lite tuffare motstånd och lite anorlunda domare som inte kunde komma överrens. Första paret var kanske inte heller de bästa man vart med om men det får man tåla.

Andra matchen vann vi också fast med 6-5 så jämt var det allt! Jag och Julia fick göra våran säl också då vi vann gruppen!!

Efter a-flickornas match drog vi till hallen som vi var i från början där vi gick fel ni vet. Där skulle juniorerna spela sina två gruppspelsmatcher. Motståndarna är runt 18 år och en aning biffigare än oss men första vann dom allt! Resultatet kommer jag inte ihåg men det är väl inte speceillt viktigt. Nästa match förlorade dom däremot med ett ynka mål. 11-10. Riktigt surt.

Vi åkte tillbaka till hotellet och duschade och gjorde oss iordning för kvällen. Några i mitt rum åkte in till stan för att äta. Pizza fick det bli. Jag och Östlund delade för att vi skulle äta igen om ett par timmar tillsammans med laget. Vi gjorde faktiskt ingenting speciellt denna kvällen heller, vi köpte jordgubbar som var grymt goda, riktig sommarkänsla.



Jag och Julia



Handboll <3

Söndag:
Denna dagen var det dags för slutspelen, A flickorna var först ut. Semifinal. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den dagen men det var en skitdag för alla helt enkelt. Vi förlorade semifinalen och fick då spela om tredje och fjärde plats. Där var domarn så emot oss! Ett tag ville vi allt byta in nicole, hon dömer 1000000 gånger bättre men så kan man ju inte göra;)
Dom hade bestämt sig och så mycket kan man inte göra. Vi gjorde vårt bästa och förlorade ändå med ett mål, sånt är livet och det finns inte så mycket att göra åt det. En fjärde plats är inte att gråta över.

Dags för juniorerna igen där upplägget var lite annat, det tar hundra år om jag ska berätta men dom kom iallafall sexa vilket också är bra. Nicole fick åka ambulans för att hon hade dåligt blodsocker och föll ihop men hon lever och det är ingen fara med henne :) hihi

Snabbt hem för att duscha och sen var det prisutdelning, sämsta någonsin! allt på tyska. Vi missade vårt pris eftersom vi inte förstod vad de sa. Vi fick gå fram och hämta det efteråt haha. Kvällen är väl ingenting att orda om heller, hade en mysigkväll med några från laget, riktigt roligt hade vi.








COOLINGAR

Måndag:
Dasgs för hemresa. Men först en hel dag till i Berlin. Vi var alldeles för trötta för att gå runt i stan så efter att vi lämnat in våra väskor på centralen gick vi till en park där vi satt hela dagen. Nästan fem timmar!
Vi raggade till oss en fotboll så vi spelade lite också. Jag satt med solglasögon heladagen så jag hade solglasögon inprintat i facet! Inte roligt alls. Som tur är så syns det inte nu, smink smink säger jag bara :P

Vi åt alla på en resraurang tillsammans på kvällen där maten inte var speceillt god och där mina pengar tog slut.
Sen lekte vi lite på en lekplats och hade kul!, Finns väl inte så mycket att orda om denna dagen heller. Vårt tåg avgick från Berlin vid 11 och efter det somnade vi. Helt döda, solen tar verkligen på krafterna.



Världens bästa lag!



Linnea glassar i solen



Dessa två också


Gottisch


LODDA!!



Väntan på tåget!

Tisdag:
Ett par timmar i malmö, sen sova på tågresan hem, gottisch! Sen var vi äntligen hemma. Riktigt skönt.

Jag har haft världens bästa tid med er och det är verkligen roligt att resa med er, även om det inte blev så mycket spel så var det mycket fritid och mycket  socialt. TACK tjejer för att ni gjorde min påskhelg underbar!


Back to reality

Godmorgon! Sovit gott?

Jag har saknat min säng så in i bomben,riktigt skönt var det. Jag har sovit som en stock och längtar redan till i kväll då jag  kan lägga mig och sova igen hihi.

Tillbaka till skolan nu igen, har tre lektioner idag, under skit tider, en nu halv nio till halv tio, sen en elva till tolv och en halv fyra till halv fem. Ingenting för mig kan jag säga. Men vet ni vad som händer ikväll? IFK SPELAR IGEN! wiho, det ska bli riktigt roligt, jag har inte heller fått vara inne på den nya arenan men det får bli nästa vecka då det där derby igen. Det är det idag också nämligen mot häcken och nästa vecka mot ÖIS.

Jag ska in till skolan nu sen skriva resumen, Pusss!


Godnatt

Tiden har inte funnits till idag för att kunna lägga in bilder och sånt, får bli i morgon under håltimman eller så. Jag är sjukt trött nu så ska faktiskt sova snart, ska upp tidigt imorgon med då det är skola igen, suck! Ingenting man har längtat efter faktiskt, skulle gärna varit ledig en vecka till. Men livet är hårt. Har ändå en ganska så go vecka så ska inte klaga.

Imorgon fyller min favorit Linnea 17 år, grattis till henne! <3

Nu ska jag titta på ugly betty, imorgon kommer resume från helgen. Puss och sov så gott <3

HEMMA FRÅN BÄSTA RESAN

Jag är äntligen hemma ! Jag har så mycket att berätta så det får bli ett inlägg med bilder och filmer senare och ett med text. Har hur mycket bilder som helst och mer kommer men just nu orkar jag inte skriva allt så det kommer ikväll, måste duscha. Har aldrig känt mig såhär äcklig !

Kika in om en timma eller två så kommer det allt finnas lite nytt här! Vill bara tillägga också att jag har aldrig haft så roligt som på denna resan, jag har världens bästa lagkompisar verkligen. Pusss

GLAD PÅSK

Nu ska jag stänga av min dator packa ner det sista och får inte glömma zingon! bara alle som fattar haha. Nej men skämt åsido, är så rastlös som man bara kan bli, får väl springa ett varv runt huset eller nått innan för att bli av med lite energi.

Kommer sakna fok här hemma, ta åt dig om du vill ;) Men det kommer ändå bli bäst i Berlin, har ju dom bästa med mig liksom! Vi hörs igen på tisdag och ha en underbar påsk allihopa. Puss och kram och sakna mig inte för mycket ;) <3

Färdkost-CHECK

Godis och dricka är köpt, vi fick kört lite också, denna gången bland trafik, lite läskigt var det allt. Var på allum en stund också och shoppa lite. Pappa köpte något usb minne och jag mitt godis och dee. Nu är det bara två timmar kvar och jag är inte nervös det är jag inte men det är någon annan känlsa som jag inte kan sätta fingret på vad det är. Det går väl över. Det ska bli riktigt roligt och förhoppningsvis kanske det finns någon dator någonstans annars får jag blogga igen på tisdag med alla bilder o allt !  Spännande spännande.

Nu måste jag få mat i mig är grymt hungrig! Slänger in ett snabbt inlägg innan bilen går . Puss♥

Packning - CHECK

Äntligen är packningen klar, har nog med mig allt som jag ska, hoppas jag. Det slutar alltid med att man glömmer någonting men vi får hoppas på det bästa. Nu kommer snart pappa också så ska köra lite och köpa lite färdkost, det är bara ett måste när man ska resa såhär ! det är ju en massa timmar på tåget!




Min packning, så mycket är det inte, brukar alltid ha två väskor som är dubbelt så stora som de här är . STOLT.

BERLIN IDAG!

Godmorgon !

Mitt i allt packande och allt annat tänkte jag slänga in ett inlägg. Har ni sovit gott allihop? Jag har nog varit lite nervös för idag tror jag för hade väldigt svårt att somna och sen så ringde telefonen stup i kvarten så jag kan inte säga att jag sovit speciellt mycket. Däremot har jag drömt samma dröm idag igen där världens underbaraste person var med, det är så att man vill somna igen och drömma om och om igen (a)

Jag har snart packat allt, lite små saker kvar som smink och tandborste och sånt som man alltid glömmer men jag har en lista så jag klarar mig nog :D Mitt i allt packande så ringer pappa också och vill övningsköra. Får se om jag hinner med det men det kan vi nog lösa.

Det är verkligen sjukt att det är idag som vi åker, vi har väntat på detta så länge men innan vi hinner tänka sitter vi på tåget hem till Göteborg igen. Tiden går alltid så fort. Nej tillbaka till packandet jag kommer hinna lägga in ett inlägg innan jag åker sen ! Pusss♥

Fool's Gold

Efter förra inlägget åkte jag till Sandra och Tobias där vi kollade på film. Snacka om att man blir trött av det helt sjukt. Energin bara sögs ut. Men filmen var bra iallafall, fool's gold hette den. Värt att se faktiskt, riktigt rolig och bra :)
Sen fick jag åka hem i regnet ensam, riktgt boring, men vad gör man. Nu måste jag iallafall packa klart och hoppas att jag inte glömmer någonting imorgon. Herregud nu är det dags igen, det var ett helt år sedan vi var i Holland och det känns som igår. Nu bär det av fast denna gången till Tysklands huvudstad Berlin.

Jag kommer hinna blogga imorgon också så ni behöver inte vara oroliga;) Puss och godnatt ♥

Dag på stan

Nu är vi hemma igen! Har haft en underbar dag på stan med Linnea. Vi gick runt i säkert tusentals affärer och åt lunch på condeco där vi träffade några typer från IFK göteborg. Robin Söder, Sebastian Eriksson och Jacob Johansson. Sebastian fick för sig att börja sjung mitt inne på cafét också, tur att ha inte satsat på sångkarriären, förlåt haha! Lite pinsamt var det men sen gick dom och åd kunde vi slappna av. Anledningen till att det var pinsamt var just att de enda lediga pltserna var bredvid dom så vi fick ju sätta oss där.

Jag fick köpt typ lite duschgrejer till helgen och såå bara vilket räckte för mig idag, hade inga planer på att köpa någonting annat direkt.

Nu är det dags att börja packa men först måste jag skälla på alexander för han håller någonting hemligt för mig.. Dåligt dåligt eller vad säger ni? Hörs sen! puss♥

080409

Godmorgon!♥

Det har inte blivit många timmars sömn för mig i natt må jag säga. Efter förra inlägget så satte jag på en film och kollade faktiskt på hela innan jag somnade, jag kan gissa på att klockan var runt fyra. Aldrig varit uppe så länge innan känns det som, men roligt hade vi.

Idag vaknade jag av att telefonen ringde, det va pappa som ville informera mig om att man kunde få sommarjobb hos bostadsbolaget, typ trädgårdsarbetare. Alla vet väl hur Sverige ser ut under sommarn? Regn regn och regn. Kan inte säga att det lockar speceillt mycket men vi får se, någonting borde man kunna hitta :)

De senaste dagarna har jag drömt EXAKT samma dröm, eller kanske inte riktigt, olika personer har varit inblandade helt sjukt. Idag blir det stan med Linnéa hon vill köpa kläder och kolla på balklänning. Hon går ut nian nu och då har ju alla skolor en sorts avslutningsbal ungefär. Ikväll MÅSTE jag bara packa. Medans alla andra ska på något white party som jag hellre avstår faktiskt så ska jag sitta hemma och packa till imorgon. Jösses det va ju inte längesen det var typ tre veckor sedan! Ja nu är det dags iallafall.

Ska äta frukost och ta en dusch nu, vi hörs sen när jag kommer hem igen. Ha en fin dag ( i göteborg regnar det just nu.... ) Puss


nattbloggen

Min kväll/natt har jag spenderat på skype med de "coola" killarna, nejdå det har varit kul dock har dom mobbat mig då men men man får väl tåla lite skit ibland;)

Imorgon ska jag och Linnea åka in till stan och kolla lite kläder och sånt sen måste jag få gjort min packning också, jag har dragit ut på det tillräckligt nu. Sen har jag inte så mycket mer planer för morgondagen just:)

Vi hörs om ett par timmar, godnatt ♥

gamla bilder!


Jag tittade igenom alla mina bilder på datorn, det är sånt man gör ibland när man har tråkigt. Bland dessa bilderna så finns det många som man bara vill radera och glömma men också många som är väldigt roliga som man hade glömt. jag bjuder på ett par iallafall snäll som jag är :)




Läger med skolan när alla skulle spela upp en scen ur en film, Jag visste inte ens att denna bilden existerade haha! Gissa filmen?



Efter en tredje plats i holland för ett år sen blir man såhär glad



Tjejerna från nian



Aranäs open förra året, fy sjutton va kallt dte var!



GM förra året, nu är det snart dags igen, i slutet av april gäller det!



För många år sedan blev vi utvalda till månadens förening också!



Guld i tygrikesnatta första gången, Har dock ingen bild från i år, men vi vann allt guld år igen!



Avslutar med denna underbara bild på mina älskade klasskompisar, är dom inte underbara. Kan säga att bilder säger verkligen ALLT!

Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge :)

Jag skulle ju lägga upp bilder från igår, förlåt att jag är lite långsam men här kommer de !



Vi var laddade med flaggor och allt möjligt !



Jag i min supersnygga tröja ( farfar i bakgrunden)



Vid varje stopp skulle min farbror tagga någonting, här är på parkeringen, på en stoppskylt. Sen kan man hitta tejp på mcdonalds i Laholm och på en rastplats innan falkenberg;)



Älskade klacken vilket inte alls var såhär livad under matchen utan bara innan..

Nu blir det promenad, hoppas att vädret håller bara !

Idag känner jag inte för någonting överhuvudtaget men måste dra mig ut lite så ska träffa en gammal klasskompis och också en gammal bästa vän  Det var inte riktigt igår som vi träffades, eller förresten det var det ju. Men det var bara en liten snabbis så haha. Vi får väl se vad vi hittar på.

Hörs sen PUSS ♥


Berlintankar

Jag sitter här nu och börjar planera lite inför resan, skriver packlista och lite sånt. Det är ingen kort lista direkt! jag fattar inte, jag ska alltid ha med mig mest och det verkar bli så denna gången också. Tänkte bara varna er. Jag har tagit bort en massa onödigheter men ändå är det en hel dataskriven A4. Jag kommer aldrig få plats. Eller det är inte platsen som är problemet utan att jag måste ju bära det själv. Måste hitta en rullväska eller något som är tillräckligt stor. Det värsta som finns är verkligen att packa, vart man än ska så är det tråkigt och man får alltid ångest över att man har för mycket.

Vädret ser iallafall ut att bli kanonfint så ska bannemej strunta i vinterjackan, skinjackan får väl kanske hänga med trots allt. Jag ska fortsätta med listan nu, vi hörs senare PUSS

Ny dag, nya tag

Heej!

Vi var hemma riktigt sent igår och jag var dödstrött så orkade verkligen ingenting så slängde mig i sängen som somnade bums.
Matchen var väl helt okej, tråkigt att dom förlorade på en felbedömd straff. Det värsta är att domarn erkände att den var felbedömnd EFTER matchen, va fan spelar det för roll? nej jag vet inte heller, han var riktigt dålig och skulle kompensera allting hela tiden. Stört. Men det är bara att ta nya tag det är ju hemmamatch på lördag på den nya arenan och som jag missar då jag är i Berlin..

Det börjar närma sig nu, imorgon är det dags för packning, kanske lite idag också, ska bestämma väska och lite sånt, man måste ju vara ampassad för allt när man ska resa. Speceillt nu eftersom vi åker tåg och kanske måste gå en bit men väskorna. Jag packar också alltid med mig för mycket så det ska bli intressant hur det ska se ut denna gången.

Idag har jag bara suttit och inte gjort någonting har varit riktigt slö och funderar på att kvällen ska bli likadan, nästan så att man ska stänga av mobilen och bara vara liksom. Äh det kommer jag aldig klara av. Vi får se vad som händer.

Ska ladda över bilderna från igår, det finns allt ett par som är lite funny! Puss ♥

Nu bär det av

Nu bär det av strax, väntar på att pappa ska komma hem så åker vi sen. Matchtröjan är redan på och jag är taggad, ska bli skit kul!

Jag åkte in till stan och fixade min overall och träffade Sandra och Tobbe där, vi gick runt lite och så sen åkte jag hem och träffade angelica och simon en snabbis, saknar dom. Nu sitter jag här och är riktigt hungrig men måste väntar tills vi åkt, det blir väl donken antar jag ^^

Är hemma igen i natt någon gång ,skriver dåå.


Matchtröjan är påå!



Solglasögonen som jag köpte i lördags :)

Puss på er och HEJA IFK GÖTEBORG!

060409

Godmorgon!

Idag börjar det, det som vi väntar å så länge nu, ALLSVENSKAN! Bilen till helsingborg bär av klockan fyra så nu måste jag skynda mig till stan och trycka min overall om jag ska hinna. annars är det väl så dagen kommer se ut, en jävligt lång bilfärd till helsingborg.  Okej kanske inte så lång eftersom vi ska åka till Berlin på Torsdag men ändå. Längtar!

Vi hörs senare ska försöka få lite bilder idag också  det va ett tag sedan nu. Pusss

Imorgon väntar helsingborg!

Jag säger godnatt nu, har inte så mycket mer att säga förutom att det känns för jävla gött att ha blivit klar med uppdragen!
Satt och kollade på blondin-wipeout, fy sjutton va kul det va haha. Blondiner är lätt bäst! Sen parlamentet var också grymt roligt idag, ni som missade det måste titta på det på youtube eller något grymt roligt var det. Nu ska jag njuta av att jag är klar med skolarbetet sen imorgon ska jag åka tillbaka till klubbhuset och trycka min overall som aldrig blev tryckt i fredags när jag köpte den, maskinen var på cup i örebro. Så det är det som händer imorgon, nej men gud höll på att glömma det viktigaste!

IFK GÖTEBORG HAR ALLSVENSK PREMIÄR I HELSINGBOOOOOOOORG! grymt kul ska det bli och jag får inviga min nya matchtröja wiho!

Nattinatti ♥


pluggpluggplugg

Nu har jag suttit här och skrivit färdigt min litteraturanalys nu är det bara en analys kvar sen är jag helt färdig! Känns riktigt skönt, ska faktiskt gå ut sen måste ha lite lufft känner jag.

Jag och pappa var och övningskörde för en stund sedan också, man känner verkligen att det går bättre och bättre för varje gång, riktigt roligt är det . Annars har jag inte speciellt mycket att säga, updaterar er lite om vad som händer ikväll lite senare :)

GOOOOOOODMOOOOORNING

Godmorgon, sovit gott ? Jag är på superbra humör idag men jag vet inte alls varför, haha. Drömde kanske någonting roligt men tyvärr kommer jag inte ihåg det :P

Igår var jag ute med lite folk, skulle varit med sandra och tobias med planerna blev inte riktigt så, dom skulle till gråbo och lite sånt. Så jag träffade Alexander och hans kompisar, mycket trevliga människor faktiskt och det slutade med att alla vi kände varandra på konstiga håll, en person var syssling med Sandra och bästa kompis med en tjej som spelade i mitt lag. Sen var det tre andra killar som också hade gått i samma klass som hon i mitt lag, så vi visste liksom vilka alla var när man tänkt efter en stund.

Vi gick mest runt i Göteborg och jag var väl hemma runt ett tiden då jag tittade på white chicks, alla har sagt att den är jävligt bra och rolig men jag vettefan, okej jag missade sista kvarten eller nått då jag somnade men de två timmarna innan där var inget speceillt det heller så, ni som tycker att den är bra förklara gärna vad det är som är bra med den ^^

Idag är det söndag, det betyder att jag måste ägna HELA dagen till plugg så att jag blir klar och kan skicka in det idag. Sen är jag helt klar med allt och då kan jag leva livet !

Vi hörs lite senare :;) ♥

Solsken och värme över göteborg idag !

Gud vilken träning kommer verkligen inte kunna gå imorgon! mina ben är helt borta.. Jösses amalia asså.
Det var varmt och äckligt där inne också och vaktmästaren va cp på oss så han vägrade sätta på fläktarna i taget. Cp på honom! Annars var det ändå rätt kul även om det kändes som att man fick en gratis dusch på köpet där. Vi hade lite snack om berlin med, nu är det bara ett par dagar kvar och om en vecka nu kanske vi spelar match? vem vet, vem vet. Fan va grymt det kommer bli!!

Vad händer i kväll då, jo ska kanske träffa alexander och co men ingenting bestämt ännu, vädret är ju underbart så det enda man vill nu är ju att vara ute, jag funderar på att duscha snabbt och åka in och köpa ett par solglasögon, det är precis vad jag behöver nu, kanske hälsa på Sandra på hennes jobb om hon fortfarande jobbar, ja vi får se vart fötterna drar mig, ut ska jag iallafall! Hörs ikväll ♥

Nu gäller det igen..

Nu drar jag och tränar igen! ha en trevlig lördag och njut av solen som skiner idag ! :D

040409

Godmorgon! Snacka om att jag har ont i kroppen idag, hoppas på en lugnt träning verkligen. Jag vaknade nu, har sovit i nästan tolv timmar, helt sjukt. Skönt var det och insåg precis att det är LOV nu! Jag måste ju plugga men imorgon då är allt klart.

Jag drömde världens knäppaste dröm men det skulle ta ett år och skriva här, men helt psyko va den. Jag drömmer alltid konstigheter men förstår inte riktigt varför, jag har väl vild fantasi då eller något.

Vad ska ni hitta på idag? jag har inga planer för kvällen ännu men klockan är ju bara halv tolv så det kommer väl under dagen:) Ska också tillägga att hon som skadade sig igår på matchen mår bra, hon fick åka hem runt tolv tiden och röntgen visade ingenting så hon fick kryckor och är nog på benen snart får vi hoppas :)


resumé av handbollssäsongen 08/09

Vi har delat allt tillsammans, lycka, svett, tårar, guld, skador, lättare och allvarligare men ändå är vi alltid på topp! Förra året vid den här tiden var svår för oss, vi visste inte vad vi betydde för varken klubben eller andra för den delen heller. Vi åkte till Holland, hade den bästa tiden någonsin tillsammans, kommer trea med ett lag och fyra med det  andra, vilket jag tycker är värt att nämna. Under sommaren hade tränarna kontakt med ett par andra klubbar runt om i Göteborg om att vi, hela laget med ledare och rubbet skulle flytta dig. GKIK välkomnade oss och i slutet av sommaren stod allt klart.

I en ny klubb med samma förutsättningar startar vi med ett lag i flickor A i serie 1 och ett i damjuniorerna, Södra. Vi var inte speciellt glada över våra träningstider eftersom bara en utav tiderna var i stor hall vilket kan vara en orsak till att vi inte utvecklats på samma sätt som vi kanske borde. Vi var också dåligt med spelare  i början av säsongen då många lämnade oss innan bytet. Hösten var svår många har kommit och gått, vi hade tolv nya tjejer på en vecka där två av dom som det ser ut nu har stannat vilket vi tycker är grymt roligt! VI behöver verkligen allt folk vi kan få. A-flickornas serie 1C tog slut runt jul och en ny lottning skulle ske efter nyår. Efter nyårsafton åker vi till Skene, tygrigesnatta och spelar en helg där. Vi kämpade tills vi stod som segrare. Guld för a-flickorna vilket var så gött! En natts spel är kanske vad vi behöver. Nästa säsong lägger vi alla matcher mitt i natten, går det bättre då?

För juniorerna gick det lite sämre men det är ingenting att deppa över, vi står fortfarande här tillsammans. Serien startar igen och A-flickorna fick det tufft lottat. Juniorernas serie var fortfarande den samma. Linda  (91a) och Isabel (92a) kom in i truppen från kortedala. också nicole som faktiskt dömde en av våra matcher ( som vi förlorade) och efter det tyckte hon att vi verkade vara ett gott lag och kom ner och tränade ett par gånger och nu finns hon allt med på våra listor.

Våren har inte sett speciellt ljus ut för våra lag, Emelie och Agnes skadade båda två sina ryggar, Moa pajade sitt knä mitt i säsongen vilket vi verkligen inte behövde. Laget blev ett par man kort och det har synts på träningar och framförallt på matcherna. Vi har utvecklats det har vi men vi är fortfarande alldeles för snälla jag vet inte riktigt vad vi gör för fel men något måste hända.

Vi kämpar och kämpar vecka efter vecka ändå går vi inte hem med ett speciellt stort antal vinster. Det lag som har utvecklats mest under denna säsongen är lätt junioerna, dom har verkligen visat hur det ska se ut, kanske för att de möter större och starkare lag vilket gör att man själv utvecklas och vet hur mycket styk man kan ge. De har fått hjälp av ett ex antal a flickor så jag säger abslout inte att a flickorna ligger efter på något vis men i början när vi började spela ihop så hade a flickorna ett litet övertag men det är helt borta nu. Alla är precis lika aktiva och vi alla stor vid varandras sida vilket man ska göra i ett lag som detta.

Vi står med tappra tjejer och just nu står vi precis på mållinjen, vi har en cup kvar nästa vecka och GM för A-flickorna sen är det försäsongen för nästa säsong som börjar. Jag mår som bäst när jag står på planen då allt annat försvinner och man får vara med dom som man tycker mest om. Tråkigt att säsongen gått så jädra snabbt men det kommer ju en till om ett par månader. Det gäller att vi håller igång och verkligen visar att vi vill vinna nästa säsong då vi alla går ihop och blir juniorer! Kämpa nu det sista tjejer, skulle det inte sitta skönt med en pokal att ta med sig hem från tyskarna ? Det tycker jag att vi ska sträva efter iallafall! Vi är bäst om vi vill vilket vi allt ska vilja nästa vecka!

GKIK's tjejer det är grejer!



Många saknas många har försvunnit men det är laget som räknas och det är vi som är bäst! punkt slut.

handboll är mitt liv

Matchen är inget att tala om, vi vann en iallafall. BRA spelat tjejer ! "vinstmatchen" hade ett avbrott på tjugo minuter då en i mitt lag skadade sig rejält. Jag och ett par till fick sitta kvar med henne i hallen då hon inte kunde röra sig medans matchen fick spelar klart i en annan hall. Nicole är en otroligt stark person och detta kommer inte vara några problem för henne överhuvudtaget. Hon ska enligt henne vara uppe och döma imorgon och vi får väl se hur det blir med den saken, hon fick iallafall åka med ambulans efter en timmas väntetid och jag fick då kramp i armar och ben när jag fick hålla hennes ben rakt hela tiden men vad gör man inte för tjejerna :) Hon sitter nu och väntar på akuten och jag får lite updates lite då och då:)

Nu är jag så sjukt trött och har ont i hela kroppen, ska nog sova alldeles strax men först ska jag titta på troja, är inte brad pitt och orlando blom snygga i den filmen?! mums säger jag bara! Vi hörs imorgon då det är handboll igen, lagom segt säger jag bara.. Sov så gott ♥

Trevlig fredagskväll

Min mamma är för långsam så det blir ingen körning idag.. Ska åka ner till klubbhuset innan matchen och köpa overallen om den finns inne, man vet aldrig med det där stället.. Sen blir det matcher för hela slanten så det blir inget inlägg innan kvällen. Är nog hemma ganska så sent, men ni får ha det så bra denna fredag så hörs vi ikväll ! Puss ♥

lunchtime

Årskorten hämtade ! fick också med mig resten av famlijens, då slipper dom tänka på det. Vi är ju ett helt gäng från släkten som är intresserade och det sägs att denna säsongen ska bli den bästa?

Ska precis laga lite lunch, sen i eftermiddag om mamma kommer hem i tid var det dags för övningskörning har ju match ikväll ganska tidigt så måste ju köra innan dess, pappa tyckte nog allt att det var lite roligt hihi.

:) ♥





400 inlägg nu :)

skolan tar död på mig..

Godmorgon bloggen!

Sitter i skolan nu och min första lektion är strax slut. Ska ha en halvtimmas lektion nu strax som är en halv timma. YES sen är det faktiskt lov, jag ska dock drunkna i skolarbeten i helgen så att jag blir klar men dte löser sig nog, ska sitta hela dagen idag var tanken:)

Efter skolan ska jag till den nya arenan och hämta ut mitt årskort för IFK göteborg denna säsongen på måndag startar det. KROSSA HELSINGBORG ( hehe Malin jag är ledsen, men det kommer bli så ;) ) Sen blir det hem och plugga. Mat också! det är ju match ikväll och dags att ladda, vi kommer allt vinna ! ♥

Jag är kär.. ( i min säng )

Träningen idag gick riktigt snabbt, vi fick också vara i A-hallen vilket va ännu bättre, just nu ligger allt på topp! En tjej i laget skadade sig dock vilket vi inte tycker om, hon har redan haft alla skador, varför nu, varför hon?! stackars Agnes.. :( vi står iallafall vid hennes sida hela tiden.

Har försökt plugga lite nu men är alldeles för trött för det så det blir bara sängen för min del. Börjar tidigt imorgon, men har bara två lektioner, slutar halv elva vilket är skönt, då ska jag in till den nya blåvittshoppen i stan och hämta ut mitt årskort, yeaah! Sen bär det av hem igen för att plugga sönder då jag har handboll hela helgen typ så det blir lite tight.. Mer om det imorgon! nu blir det sova, puss♥

handboll

Här sitter jag och sover, jösses va tiden sprang i väg, måste skynda mig och byta om o så annars kommer Julia skälla på mig! Vi hörs sen :) PUSS

clothes

Jag fick lite kläder idag som jag tänkte visa upp :)




Topp från ralph lauren



En vanlig zipptröja från scenario



Tjocktröja från hard rock café



En till tjocktröja som jag inte har en aning om vart den kommer ifrån.

DET BÄSTA TILL SIST! :


Ett par as snygga jeans från fonarina, precis vad jag behövde.

HANDBOLL ÄNTLIGEN!

Hej! Jag är så sjukt förbannad men jag känner inte alls för att dra upp allt här för det hade tagit åratal. Men så ni vet så är jag inte det minsta positiv just nu.

Skolan tar verkligen död på mig nu, det är skönt att efter söndag är det helt tomt och man kan tänka på allt annat än skolan. Våran sista uppgifter innan lovet ska vara inne då, så medans alla andra får lov imorgon så måste jag sitta och plugga hela helgen.. Jättekul verkligen!

Idag är det faktiskt 68 dagar kvar tills sommarlovet, och det innefattar ungefär 40 nått som är skoldagar vilket är sjukt, sen har man gått klart hela ettan och bara två år kvar till frihet! Jag då som ska fortsätta läsa direkt efter gymnasiet har ju då ett par år till men det skadar inte sen är man ju faktiskt FRI!

Göteborg är underbart just nu, vädret är fint och allt är perfekt, det kan bara bli lite varmare så!

Ska äntligen träna idag, känner mig faktiskt riktigt pepp och det lär vara lugnt då vi har två matcher imorgon OCH träning igen på lördag vilket också är skönt. Sen är det faktiskt slut typ, det är Berlin kvar. Vi brukar ha en cup såhär runt påsk och sen uppehåll i tre veckor ungef'är. Får se om det  blir så nu men antagligen, det kommer kännas tomt men tiden går snabbt och jag har ju lovat att träna ändå. Får se hur det går ;)

Nu ska jag titta på kläderna som jag fick idag, lägger upp bild snart :) Puss ♥


020409

Godmorgon !

Solen skiner på oss idag också, har inte varit ute än eftersom jag vaknade nu, men ska strax gå upp och äta frukost. Det är inte alls lika varmt idag, det står 5 grader på termometern nu, igår vid denna tiden va det runt tio. Men det gör ingenting huvudsaken är att vi har sol!

Ska åka in till skolan och ha ett prov, spanska. Sen ska jag hem och ikväll är det träning igen! det va ett jädra tag sedan känner man. Men de närmaste dagarna fram över kommer det bli massa handboll så vi tar igen det, träning idag, två matcher imorgon och träning på lördag då vi också får veta allt inför BERLIN! yey.

Linnea den jävlen åker till egypten i natt. Inte kul inte kul! hoppas att vi också få lite värme här iaf :) Frukost och så nu! ♥

Nattinatti

Nu ska jag sova, glöm inte att följa mig på BLOGLOVIN och för att få mer besökare till din blogg/hemsida klicka HÄR.

Sov så gott så hörs vi imorgon, nattinatti♥


Sol och övningskörning

Övningskörningen gick jättebra, körde på ett bra tag och träffade på en kille som också övningskörde på samma väg vilket va lite roligt. Känner också att det går bättre och bättre för varje gång. Det är precis som att lära sig cykla eller vad säger ni?

Förut på håltimman så lekte vi lite i solen, så jädra skönt var det. Det blev lite fika och solning. Jag och Sandra gick till dahls och köpte oss varsinn glass, jag köpte ananassplit. Det var helt utplockat! sjukt. Vi köpte en cocosboll och en araksboll som vi delade på ocks mysigt värre var det. Ebba och Erika var lite lost som vanligt men idag kunde man verkligen njuta av solen i Göteborg, när jag hoppade in i bilen stod det 15 grader på termometern! precis så det ska vara en APRIL dag som denna! mums!

Nu ska jag ta ett bad sedan plugga ! Här kommer lite bilder från dagen:) ♥








SMSkonversation

Jag lurade min kompis A idag om att det brann, aprilskämt ni vet.

M: " Det brinner i en lägenhet utanför min skola och brandkåren är här o grejer"
A: " Oj, brinner det mycket ?! "
M: " Nej inte längre, det va visst en hund där inne men dom har fått ut den nu men det stinker brand här inne! "
A: " Jobbigt för dig då måste du ju få gå hem? "
M: " nej får sitta här, nästa lektion börjar om 3.5 timmar. Sådär roligt.. "
A: "April, april på dig också"
M: " attans hur kom du på det?"
A: " Du behöver ju inte krydda så, det finns ju ingen som stannar kvar i 3.5 timma! "

HAHAHA han trodde alltså att aprilskämtet var att jag skulle stanna kvar i skolan, blond som han är. Han trodde säkert att han var smart som kom på mig men så var inte fallet! mohahaha

VÅR I GÖTEBORG!

Våren är här och jag hoppas att den stannar men man vet ju aldrig i göteborg.. Man får njuta så länge det varar. Dock får vi bara njuta av solen genom fönstret eftersom vi har skola hela dagen. Kanske blir så att vi går ut om en stund och njuter lite av sommarvädret? En glass på dahls kanske? Alla behöver ju en paus från pluggandet ;)



Från klassrummet just nu..




010409

Godmorgon!

Fick skynda mig till skolan idag då jag vaknade 20 minuter innan jag skulle gå. Fick snabbt smsa Sandra så hon tog med sig frukost till mig som jag åt på vagnen. Snäll är hon (aa) Har aldrig gjort iordning mig så snabbt innan, fast mitt rum fick ta stryk. Slängde ut en massa kläder på golvet och en massa annan skit som ligger där nu. Men skolan är faktiskt viktigare! jag hinner plocka undan sen när jag kommer hem.

Idag slutar jag halv fem. Och nu har jag tre lektioner kvar. Känns väldigt lockande. Har håltimma på 4 timmar eller nått sånt sen. YES!

Ska hha historia med rektorn nu, (?) min lärare är borta eller nått. knäppt. Vi hörs sen (L)

RSS 2.0