torsdag

JAG VIIIIILL INTE! okej det är torsdag vilket är skönt men jag orkar verkligen inte gå till skolan, det är så sjukt onödigt att jag inte vet vad... Ändå har jag varit ledig måndag och tisdag haha. Två lektioner idag i alla fall där vi inte gör någonting typ. Aja håltimma på tre timmar också så ska passa på att skriva klart ett par arbeten tänkte jag. Skönt att få dom gjort. Sen ska jag hjälpa Alexander ikväll också med hans arbete så att han kan få till dom där 6 sidorna haha fy fan.

Nej nu får jag allt gå upp, sista sovmorgonen nu på torsdagar så passade på att sooova. från och med nästa vecka har dom lagt in en ny lektion 8.30, spännande, dock är det matte och det känns bra att dom börjar satsa på det nu för det går inte så bra för SP och MP eleverna som det ser ut nu så det är bara att se det positivt :)

Nej nu är det dags att göra sig i ordning. Puss puss

back in business.... almost

Så lång tid tog det! men pausen var välbehövlig och jag ska göra bloggen lite roligare innan jag börjar igen på riktigt, ville bara säga att jag lever och att våren är på väg vilket är helt underbart! Livet leker och jag är på så mycket bättre humör än jag vart tidigare :)
uppdaterar lite mer senare men nu vet ni i alla fall! :D Pusselipuss

Paus..

Det är någonting som jag aldrig trodde att jag skulle göra men jag måste. Jag kommer ta en paus från bloggen ett tag, jag har så mycket privata grejer som jag måste rätta till innan jag kan gå tillbaka till det normala igen ordentligt och tiden för bloggen kommer tyvärr inte finnas förrens allt är fixat igen. När jag är tillbaka lovar jag att berätta vad jag har haft för mig och varför jag gör detta men inte nu, klarar inte riktigt det.

Ha det bra så länge!

onsdag=pluggdag.

Godmorgon!

Börjar 11.30 idag men jag ska in och gå på en extra lektion och sen läsa lite matte innan tjejerna kommer så vi kan skriva klart vår resedagbok. Är inte alls pepp på denna dag kan jag säga er!. Onsdagar är mina lediga dagar på eftermiddagarna och då brukar jag passa på att träffa Alexander eftersom jag tränar och håller på de andra dagarna i veckan men icke idag. Jag har en spansk teaterscen som vi får i dag som ska redosvisas imorgon!!, sen har jag två prov på fredag så det blir bara att plugga, plugga, plugga ungefär idag. Inte roligt!!

Nej nu blev jag på dåligt humör. hej svejs

match idag!!

Godmorgon!

Skrev ingenting igår, tiden fanns inte till i skolan sen va jag hos alexander, svinkoppor var det han hade fått. Stackarn, han ska behöva äta tabletter i tio dagar och han har visst jättesvårt får att svälja tabletter, tycker riktigt synd om honom. Får försöka hitta på någonting som gör att han lyckas nu när han ska hem till mig ikväll och sova där :)

Sitter i skolan nu och har geografi, vi sitter som fem nördar och gör vår resedagbok. Vi ska fantisera att vi rest i fyra olika länder/platser. En rätt rolig uppgift faktiskt men allt handlar om klimat och vegetation typ vilket inte är så där jättespännade kanske, sen slutar allt med en muntlig redovisning för 80 pers!! nej tack! jag brukar inte ha ont av att redovisa men om 80 pers ska lyssna på bara mig kan ni säga tack och hej. Fick till ett litet rim där också, klyftigt av mig :)

Tisdag idag, lång dag i skolan, som tur är har vi ingen specialidrott så vi slutar i alla fall inte fem, men halv tre är sent för mig eftersom jag kommer ha äckligt bråttom  hem. Har match i kväll och samling klockan sex här bredvid min skola så det blir att åka fram och tillbaka en del idag. Vi ska ut till särö, världens ände ungefär. Matchen skulle spelats i lördags men dom kunde inte eller nått så vi får ta det idag helt enkelt och tufft kommer det bli men kul! :D

tillbaka till plugget, vill bara påpeka att min svanskota är cp efter träningen igår, kan knappt sitta och att jag har fått en stor böld under armen :( inte kul!



söndag igen

Tjaa!

Ligger i min säng nu helt utslagen efter helgen, okej det har jag varit hela dagen då men... Var på 18 års fest igår, riktigt roligt var det! vi var hemma vid tre och vaknade vid tio, vi har aldrig vaknat så tidigt på helgen och speciellt inte efter en lång natt som igår. Knasigt. Vi har i alla fall bara legat hemma och degat idag. Skönt faktiskt att bara ta det lugnt och inte göra någonting. Killarna bestämde sig dock för att åka till Robin och kolla på film och då passade jag på att åka hem, ingenting jag kände för idag nämligen. Ligger hellre här och tittar på wallander :)

Imorgon är det måndag igen och en ny vecka och en vecka närmare sommarlovet, det är en 58 SKOLdagar kvar tror jag  rätt skönt, tiden går så sjukt snabbt så :) Efter skolan ska jag med Alexander till läkarn, har antagligen fått svinkoppor. Jag själv hade det för ett och ett halv år sedan och det är ingen rolig pryl så vi ska dit och be om någon salva eller så.

Ska fortsätta kolla på filmen nu. Natti natti <3

i love the sims!

The sims är på gång!

Hade så gärna velat ha sims 3, ska kanske låna det av en kompis men så länge får det bli det gamla vanliga. Hittade triple deluxe, house party och on holiday. Som sagt det är alltid nått hehe :). Det håller på att installeras nu medans jag sitter i min underbara säng med tända ljus överallt och godis. Mums! Om ett par timmar kommer alexander hit också och sover här :)

Nu är det klart!! :D:D kommer vara i trans ett par timmar i alla fall innan ajg kommer tröttna hehe. Ha det bra! puss

våren är här! eller? ...

Se på den här översikten, visst ser det ljust ut, en del snö kommer åtminstone försvinna men kolla 15 mars! va faaaan!!



träningsdax igen

Idag har det varit fullt upp hela dagen, ändå har det gått fort! var i skolan ett par timmar innan jag började idag, behöver lite hjälp med matten så passade på idag. Sen åkte jag in till stan och träffa alexander en stund innan vi tog bussen tillbaka till skolan för att ha sista lektionen, spanska. Hemma är jag i alla fall men ska strax gå igen, det är ju träning ikväll och är rätt så sugen på det faktiskt så det ska bli kul ! :D

Imorgon är det fredag och visst är det underbart?! Puss puss

sovmorgon!:D

Godmorgon !

Ligger fortfarande i min säng och har precis fått i mig lite frukost. Har sovmorgon idag och det tackar jag för. Visst är det typiskt att man alltid ska vakna tidigare än man behöver när man har sovmorgon? jag vaknade åtta och var klarvaken! somnade dock om en stund senare :)

Telefonen ringde sedan och väckte mig vid nio igen men dom hann lägga på innan jag hann svara men antar att det var någon försäljare, inget nummer jag kände igen direkt. Men nu är jag uppe och ska göra mig i ordning för att åka till skolan, har bara två lektioner så jag är hemma ganska snart igen :).

Igår på träningen stukade jag min fot igen :( inte alls lika illa som jag har gjort innan men mina ledband är så utslitna nu att det spelar ingen roll, det gör nästan lika ont nu ändå, ingen svullnad dock och det är ju skönt :)

Nej nu får sminket åka fram :) vi hörs senare eller imorgon :) puss puss



Tisdag 2 mars

Godmorgon! Solen skiner, skit kallt ute och glashalt! ville bara berätta det ;)

Sov så sjukt skönt i natt i min säng, ni ska bara veta. Hade inte tackat nej till att sova ett par timmar till men plikten kallar och jag var i skolan redan klockan åtta i morse. Går i skolan från 8.15-17.00 idag inte spec. kul alls faktiskt, dock brukar specialidrotten, som vi har som sista lektion bara vara under en timma så slutar väl fyra men det är ändå sent nog. Har lite att plugga när jag kommer hem också och sen är det träning ikväll! gött! var en vecka sen nu eftersom de va match i torsdags :)

Nu ska jag ner och köpa mig ett äpple innan jag dör av hunger, har inte lunch förens 11.30. Hej svejs! <3

No bed!!

Hemma igen! två sekunder tog det så var det att börja plocka undan och flytta  ut möbler, min nya säng är på väg! Så jag och pappa fick flytta upp den gamla så länge så nu är det otroligt tomt här, lite läskigt faktiskt haha. Jag sitter på en kudde mitt i rummet för att ha någonstans att sitta medans jag väntar haha. Ska se klart på förhäxad nu, kul att det har börjat igen men jag ville ju se på one tree hill men det har dom visst slutat sända denna tiden :s. Aja kommer bilder o grejer sen :)



The truman show

Tur att jag inte åkte hem, vi har lektion ändå. Ska se på film, dåligt att dom inte hör av sig till oss elever. 99.9% av de lektioner där en lärare är sjuk blir inställda, annars mailar man eleverna och säger hur det ligger till och att vi ska se på film. Dåligt Dåligt.. .Men men ska ner till våning ett nu, funny!
Hej svejs!

ibland är allt bara skit...

Måndag igen och dags för skola.. Sover oftast hos alexander söndag till måndag och eftersom han börjar tidigare än  mig så kan jag lika väl åka in till skolan och sätta mig här eftersom jag har PH  halv tio (personlig handledning) och börjar sedan med filosofi första lektionen 10.15, visst känns det bra när man kommer hit 08.30!!!!! och ser att filosofiläraren är sjuk? UNDERBART! Inte direkt, får sätta mig och plugga spanska, det är det enda vi har i princip att plugga på. Det är väl skönt det men när man har så många timmar framför sig så vill man ha mycket att göra :P

Kan passa på att berätta om min händelsefattiga helg istället :) I fredags var vi och jobbade på Allégården där Katrin ( en kompis ), hennes familj höll i någon folkdanskväll så vi fick hjälpa till att stå i cafét, garderoben och liknande. Rätt kul faktiskt även om jag fick sista ensam mesta dels av tiden men det gör ingenting :), sen åkte vi hem och sov typ. Var helt slut!

I lördags orkade jag ingenting typ, killarna skulle till stan och det var inget som jag kände för alls så jag bad mamma hämta mig och åkte hem. Under kvällen bestämde vi oss för att gå på bio istället, ovanligt va? Det är sjukt hur mycket vi går på bio... Det fanns bara biljetter till nattbion så vi gick på farsan. Skit bra film! fattar inte att folk tycker att den är dålig!, den va riktigt bra, skrattade och grät haha.

Söndag då, började med att jag gick upp äckligt tidigt för att åka till långedrag och döma handboll, 95or! :O men det var så mycket skönare än de där små, jag ska lätt upp en klass nästa år asså haha. Sen behövde jag inte döma själv heller och det var också skönt, nazli va med :) Några hundra rikare åkte jag till stan och handlade lite, köpte mig en tröja och lite annan skit, en ny plånbok också :) Åkte hem, städade ordning i mitt rum kommer ju en ny säng idag!!! :D:D, och åkte sen till alexander :)

Där har ni min helg :) ny vecka nu på gång så det är bara att ta nya tag :)! ska se om jag kan hitta på någonting att plugga på nu eftersom jag inte börjar förrens om tre timmar.... Puss puss

RSS 2.0