förlåt mig...

Kom precis hem, var på nattbion och såg farsan. En riktigt bra film, ni som säger att den är dålig, släng er i väggen haha. Skrattade mig igenom hela filmen och det föll en liten tår i slutet också, sorgligt var det :(

Imorgon ska jag upp och döma tidigt så jag sover hemma i natt, känns rätt konstigt faktiskt haha och vet ni vad! på måndag kommer min nya säng :O Spännande!
Ska ut och shoppa med min pojkvän imorgon också kul! Puss och godnatt <3

onsdag

Imorgon är det skola igen, hade verkligen inte tackat nej till att ha en ledig dag i veckan, gud va underbart det skulle vart. Nej men imorgon är det skola som sagt och har bara tre lektioner men världens hål så jag har bestämt mig för att åka till skolan runt åtta och sitta där, få lite matte gjort men framför allt spanska så att jag kan kompensera det med lektionen imorgon eftermiddag så att jag hinner till matchen om jag nu ska spela vilket jag inte vet än. Fattar ni vilket dilemma jag har eller? herregud haha. Känns super onödigt att bära med sig matchskiten om man inte ens ska spela, så vi får se imorgon helt enkelt om folk känner för att svara :)

Annars är allt som vanligt, Alexander ska komma och sova här och jag har en ny säng på G! inte fått hem den än dock men det ska bli otroligt spännande, från 90 säng till 120 haha! underbart! Nej nu är klockan mycket och jag ska upp tidigt imorgon och titta på hockey. Puss och godnatt

Linnea östlund!

nu är det bannemej dags att du blir frisk! träningarna är inte alls som de ska utan dig :(

tisdag

Hejsan svejsan!

Tisdag idag och det värsta är över, ligger i min säng nu och funderar på att göra en Linnea innan träningen idag, är så sjukt trött. Ni som inte vet vad det är det är att sova haha ;) Vi ska träna med damerna så det blir inte någon sån där jätte sen träning, slutar nio så är åtminstone inte hemma mitt i natten. Dom har stängt den hallen som vi brukar träna i för att det är risk för att taket pajar av snön.

Solen skiner faktiskt idag och det var riktigt skönt ute, inte alls sånt tråkigt väder som i morse då det snöade och bajs. Ska dock snöa mer senare i veckan, vi orkar inte mer!

Ska ta mig en liten tupplur och titta på one tree hill som börjar snart, sen råkar jag veta att mamma har köpt glass, ska nog hämta lite höhö.

Puss puss

i mitt paket fanns......

En massa tester på doves nya produkt visiblecare duschcream!!


Jag är som sagt med i en testgrupp kan man väl kalla det som heter Buzzador. Alltså man får hem produkter som man ska testa själv och dela ut till vänner och släktingar och sedan redovisa allas åsikter. Detta är mitt första paket och det ska bli riktigt kul faktiskt!

En duschcream är kanske inte jättekul men den här lilla tuben passar perfekt att ta med till träningar eller matcher bara att testa där :)

Nej nu ska jag äta sen till alexander! Puss

PS GRATTIS TOBIAS SOM KLARA UPPKÖRNINGEN IDAG!





insnöad!!?

Hallå hallå!

har haft fullt upp hela dagen med skolan och västtrafik!!, tog mig nästan tre timmar att komma till och från skolan sammanlagt. Inte så jättekul faktiskt när det är tio minus och frysa sådär men men, ska inte ut och åka kollektivt än på några timmar. Ska till alexander och hjälpa honom med nått arbete, han är inte lika snabb på datorn som jag är på att skriva förstår ni ;)

Tänkte få klart mitt psykologiarbete och sen ska jag hämta upp ett paket!! vad kan det vara! spännande! ( jag vet vad det är men ni får inte veta förrens ikväll!

Förresten, alla vet ju att det är snökaos, den som har missat det kan ju börja att titta ut genom fönstret. Men jag måste verkligen visa en bild, den är tagen inne från mitt rum och ut då.



En vecka sedan, inte så farligt elelr hur ? :) en halv meter kanske...



IDAG!!! JAG ÄR FAN INSNÖAD SNART!!!! :O


Sista dagen på lovet... :(

Herregud va länge sen det va jag skrev! men jag har inte alls haft någon lust alls, det har inte hänt så mycket heller för den delen. Sedan jag skrev sist har jag bokstavligen bott här, var hemma i fredags en stund bara och träffade mina föräldrar, sedan har det väl inte hänt så mycket.... jo! vi var och bowlade häromdagen! jag var bäst! haha eller inte men nästan :P

Sen igår satt vi inne hela dagen då det snöade som bara den så vi hade ingen lust att gå ut. Appropå snön så har jag nog aldrig sett så mycket snö! jösses, kollektivtrafiken har ju varit helt åt pipsvängen. Ska bli spännande att se om man kan komma hem imorgon, eller till skolan. (hoppas inte de hehe).

nej nu har jag faktiskt inget mer att säga. Lovet är slut och det är tråkigt som sjutton. Hörs imorgon! Puss

onsdag=stääääääääääda

Heej!

>
Jag vet att det är dåligt av mig att inte blogga förens nu men jag har haft fullt upp! har städat mitt rum + badrummet här nere. Slängde i en tvätt också nu innan pappa kommer hem, bra va?

Fick precis på mig lite smink och ska snart byta om, sitter fortfarande i pyjamasbyxor och min snygga IFKtröja och klockan är 3!

Onsdag idag, halva lovet har gått, jag som skulle gjort mitt psykologiarbete idag, det gick ju bra, får bli imorgon eller på fredag helt enkelt. Ska kolla upp när mamma kommer hem och se om det bli någon mat eller om jag ska behöva laga nått själv innan jag åker. Ska nämligen till min pojkvän och sova där i natt! han är ledig imorgon så bästa att passa på ;).

Förresten någon som var uppe och tittade på curlingdamerna i natt? var dock sent men kul att titta på! spännande faktiskt, har börjat haja det där med regler och poängräkning och då är det ju roligare att titta på! ska kolla upp direkt när nästa match är, det får man ju inte missa! Och grattis Ferry som tog guld i skidskytte igår!

tisdag

Hallå hallå!

sitter här och leker med min nya mobil, fixat lite snygga teman, fört över musik och laddat ner lite spel, quadrapop är ju ett måste!! haha.

Andra dagen på lovet idag, sovit extra länge och tagit ett riktigt långt bad. Riktigt skönt. Ställde in datorn också och tittade på one tree hill, det är mumma det ska ni veta! Känns lite jobbigt att det är en vecka kvar tills nästa avsnitt kommer men det brukar gå rätt fort tråkigt nog..

Idag är det tisdag, fettisdagen faktiskt, semlor semlor, inte för att jag tror att jag kommer få i mig någon men :P

Tisdag betyder träning också, skönt att vara igång igen, hoppas på en rolig träning och inte dom där tråkiga då man bara gör samma övning om och om igen.... Men den är inte förrens sent ikväll så det blir nog en tripp till Alexander innan kanske, han har ju skola och slutar rätt sent så han kommer väl däcka hemma så fort han kommer innanför dörren, inget ovanligt förstår ni. Men innan dess ska jag ta mig en tur till farmor tror jag, ett tag sedan jag var där nu och måste ju visa min snygging!

Hejsvejs!

hos A.

Första dagen på lovet idag, skönt att få sova lite. Alexander åkte precis till skolan så jag passar på att dra mig lite till innan jag åker hemåt.

Helgen har varit rätt lugn, vart hos jacob fredag och lördag film middag och lite allt möjligt. Rätt kul var det:) sen igår var det ju alla hjärtansdag, åkte hem och gjorde mig i ordning, och åkte sedan hit.  Fick söta geléhjärtan och ett jätte sött ljus av min fina pojkvän.

Vi gick på bio tillsammans med Jacob och Katrin, vi såg wolfmen, riktigt bra film! lite rå kanske, jag blundade ett par gånger när inälvor och grejer åkte ut. USCH! men annars var den bra. Sen åkte vi hit tittade på OS en stund, puckelpint va rätt kul att titta på haha. Jesper kom 8 tillslut, tråkigt men duktig var han.

Idag blir det mobilköp med pappa, spännande! :D

Nej, nu ska jag nog dra mig upp och börja göra mig i ordning.
Puss

my blogg is popular

Nu för tiden pratar vi inte ens med varandra hemma, mamma och pappa läser min blogg och vet precis vad som händer hela tiden..

Sitter bredvid henne nu och väntar på maten och istället för att fråga hur det vart i skolan och så nej då går hon in och läser här i stället. Socialt va? haha

mat på g sen biljetthämtning och träning. Puss på de

prov 1 avklarat..

tjabba tjena hallå!

Prov nummer 1 klar. Kändes bra faktiskt, var inte jättesvårt och kände att jag hade kollen, sitter och läser igenom naturen till prov nummer 2 nu en sista gång. Två timmar kvar. Sen är det två timmar till typ innan jag ska ha utvecklingssamtal och min sista lektion. Halv seg dag sådär men sen känns det som att allt är över även om jag har imorgon också och två inlämningar att göra. Ska försöka bli klar med dom idag så kan jag njuta av lovet ordentligt!

Ska åka och hämta biobiljetter ikväll också, dubbeldejt med jacob och katrin på söndag. Mysigt, ska gå på wolfmen, killarna fick bestämma självklart... Känns som att jag kommer sitta och vara skit rädd hela tiden även om jag älskar skräckfilmer.

Lov också ju! underbart. ska sova sova sova. Tråkigt nog har alexander inte lov men jag får väl sova hos honom då medans han är i skolan haha.

Tillbaka till läsandet. Pusss



Idag åkte den fina tröjan från HM som jag fick av alexander i julklapp på :). -13 när jag åkte! frös som ett as!

jag vill aldrig mer plugga.....

Nu har jag pluggat, pluggat, pluggat, pluggat, ätit, pluggat, pluggat, åkt hem, pluggat, pluggat ungefär. 12 timmar senare med världen jävla huvudvärk ger jag upp, nu orkar jag inte mer. Ska lägga mig nu och upp tidigt imorgon. Skönt att proven är de första lektionerna säger jag bara, hatar att gå hela dagen och vänta. Sen har jag utvecklingssamtal på eftermiddagen, mindre kul. Hade önskat att mamma och pappa inte var speciellt intresserade av att gå faktiskt. Äsch skit samma, det går säkert bra. Har inte så många lektioner heller så dagen lär gå fort, sen ska jag träna för första gången på två veckor imorgon tänkte jag. Underbart!

Hörs imorgon PUSS

10 februari 2010

Hejsan!

Hur mår ni?.. Jag sov hos Alexander i natt och eftersom jag är ledig (studiedag) så passade jag på att ta en liten sovmorgon innan  jag satte mig och började plugga. Gud... Har två prov imorgon, det ena kan jag någorlunda och det andra kan jag inte alls. Sitter bara och blandar ihop allt. Hur korkat är det att lägga två prov på samma dag?, ännu ett typexempel på hur dåliga mina lärare är på att kommunicera.. Men här ska vi se allt positivt, jag kommer klara det galant. Det kommer vara så otroligt skönt när det är gjort! Då ska jag sätta mig med filosofin och psykologin och göra klart arbetena och sen bara njuta av lovet! Välbehövligt.

Mitt mål: studenten. När studenten är tagen har jag sagt till mig själv att läsa vidare direkt, sen är frågan om jag verkligen komma klara fyra år till annars blir det ett år med bara jobb. Vi får se vad framtiden beslutar men först är det gymnasiet som ska bli klart!

Tillbaka till helvetet. hörs kanske ikväll om jag inte drunknat i mina böcker.

Puss



skolan

Psykologin precis över nu är det matteprov som gäller och det känns riktigt bra. Förstår mig verkligen på det här avsnittet nu efter all hjälp från mina linneor igår så nu ska jag gå and kick some ass!
Kvällen är tråkig, plugg plugg. Ska till min pojkvän och plugga! Måste gå hejsvejs

sony ericsson w715 !!

I helgen och senast nästa vecka är den min! pengarna är ihopsamlade, de sista kommer in på kontot på söndag! wihoooo! Nu är bara frågan... Svart eller silver?

my weekend

Hallå hallå!

Här sitter vi i skolan och bara lääääängtar tills vi slutat, 2 ½ lektion kvar, slutar halv tre så det kommer gå fort, nollbyte med så ingen tid som behöver fördrivas med annat, förutom nu då..

Jag vet att jag sa att jag skulle bloggat igår men orkade inte åka hem, som vanligt på söndagar. Åkte hem i morse istället och bytte om och lite så, börjar ju senare än alexander och det är rätt skönt att gå upp tidigt, göra sig i ordning, åka hem i lugn och ro, byta om och ändå hinna sova i nästan en timma. De ni! Känner mig mycket piggare när jag åker till skolan också :)

Nu ska vi se, helgen har gått otroligt fort! I fredags satt vi bara hemma, tittade på tv, spelade tvspel ja jag spelar tvspel, call of duty world of warefare ( tror jag det heter) skit kul är det! man ska skjuta massa folk och sånt haha. Roligast är när man spelar online mot andra runt om i världen haha.

I lördags hade hans mamma kalas, hon fyllde år i veckan så släkten kom och hälsade på, det roliga är att jag har känt alla dom sen långt innan jag och alexander träffades så det är inte så att man håller sig i bakgrunden och är blyg på samma sätt :) Sen var vi på bio på kvällen, snabba cash! en riktigt bra film verkligen men inte alls någon biofilm, hade hellre hyrt den och sett den hemma i min soffa typ.
Sen utforskade vi stan innan vi åkte hem och sov.

Söndag, helgen är över. Vi tog en dunderlång promenad på stan, gick till korsvägen sedan därifrån till brunnsparken, snacka om att jag var slut efteråt! Jössesamalia säger jag bara. Men skönt var det :)

Nu blev det ett långt inlägg igen, ska bättra mig, försöka i alla fall. Nu är det snart engelska så ska göra lite annat innan vi börjar hihi ;)

Ska varna er lite, ska kanske flytta min blogg till en annan domän. Mer om det när jag vet mer :) Puss och kram! ♥



heelg :d

Äntligen helg!

Kom precis hem från skolan som var någon kaotisk sådär vid lunch... Någon som inte går på skolan var inne och blev utskickad, han och hans vän blev arga och valde att visa sin ilska genom att tända på något eller liknande nere i entrén i skolan som snabbt blev helt svarttäckt av det svarta vattnet, ni kommer ihåg för några månader sedan när detta drabbade själva skolan va? som tur är så är det stengolv och liknande så ingenting kom till skada men det är andå så förbannat töntigt!

Aja vi slapp i alla fall utrymma och det var skönt det. Nu sitter jag här och nyser som en galning. Ska ta mig ett varmt  bad hade jag tänkt innan jag beger mig till Alexander.

Vi hörs antingen ikväll vilket inte är så troligt :P kanske under helgen annars efter helgen :) Puss o kram

att jag alltid lyckas...

Att jag alltid ska förstöra för mig själv. Sån jävla idiot är jag! ÅH

torsdag idag!

Godmorgon!

Är uppe för full rulle, skulle in till skolan och ha spanska nu på morgonen istället för i eftermiddag men min lärare är sjuk så jag börjar egentligen 11 men nu när jag sitter här helt klar så kan jag ju lika väl åka in och göra matte eller något annat istället. Låter väl bra?

Slutar 12 då så ska jag upp till Alexander och väcka honom. Han är ledig idag så ska göra livet lite jobbigt för honom haha, han hatar att vi väckt ;)

Ska iväg och hämta våra biobiljetter ikväll också!

PUUSS

sjuker idag..

Usch!!

Natten har varit rätt jobbig, sov hon min käraste men var så sjukt täppt i näsan, halsen värkte och huvudet kändes som årets största ballong så fick inte sova speciellt mycket. I morse när han skulle till skolan bestämde jag mig för att åka hem och stanna hemma idag. Har sovit ett par timmar nu och nu har huvudvärken i alla fall släppt.

Fick skrivit klart min engelska artikel precis så ska fixa i ordning i mitt rum, har sovit i bäddsoffan de senaste dagarna då jag sovit hemma men nu ska det bli andra bullar med den saken.

Ska ligga hemma och tycka synd om mig i dag för att kunna åka till skolan imorgon, det är trots allt torsdag och snart helg. Underbart. Har bara två lektioner också så ingen jättejobbig dag. Sen ska vi hämta biobiljetter också! Snabba cash på lördag! Wihoooo!

Ska städa här nu. Hejsvejs

mot life health and fitness i gårda!

Tisdagen är kommen. Sitter i skolan som vanligt, dock sjukare än vanligt, hostar och snorar förjävligt. Blir en väldigt lugn gymlektion i eftermiddag!
Har lång dag i dag, 8-16 ungefär, segt för mitt trötta huvud men sen efter middagen så ska jag hem till alexander och sova där i natt för att sedan vara tidig i skolan imorgon, börjar inte förens tio men ska få lite skolarbeten gjorda tänkte jag.  Beroende på hur jag mår då förstås..
Nej nu ska jag har psykologi, årets tråååkigaste ämne, fy sjutton. Puss puss ♥

Måndags kvällen var lat, mycket lat..

Klockan är snart tolv och jag är på väg i säng. Har åkt på en helvetes förkylning så näsan är täppt och huvudet dunkar så jag tror nog att sömn är precis vad jag behöver.

Måndagen är över, spenderade eftermiddagen/kvällen hemma. Sov ett par timmar, ser ni jag sover hela tiden och ändå är jag helt slut, allt är detta förbannade virusets fel.. I alla fall, sen kom alexander förbi en stund, dock hann han knappt komma innanför dörren innan han somnade så jag passade på att plugga till spanskaredovisningen som jag har imorgon, kan hela utantill nu! är sjukt stolt, sen har jag hela dagen på mig imorgon att förbereda mig så jag tror att det kommer gå galant. Tittade sen på paradisehotel, rätt skönt att det är final faktiskt. Fick veta för ett par veckor sedan redan vem det var som vann så det har väl inte varit jättekul att se på kanske...  Ska även till life i gårda och gymma med specialidrotten imorgon. Skönt, då får jag lite träning ändå denna veckan, har så mycket att göra i skolan så kommer inte hinna med speciellt mycket handboll denna veckan, hoppas på torsdag i alla fall.

Så, så ligger det till. Nu ska jag sova i alla fall, ögonen gång igen här ska upp tidigt också så det är väl lika bra. Vi hörs imorgon bitti, jag ska uppdatera min kamera med nya bilder också!!

Puss och godnatt <3



måndag

Tjena mittbena!
I'm in school and it´s wonderful! not. har två lektioner kvar sen bär det av hem och plugga. Har en del prov nästa vecka så det är lika bra att börja tidigt. Säger jag dock varje gång utan resultat.....

I alla fall, sov hos alexander i natt, kände inte direkt för att åka hem i snöstormen och speciellt inte efter våldtäkten som inträffade natten till lördag, rädd som sjutton. Sover bättre där också än vad jag gör hemma konstigt nog, känner mig väl trygg eller nått, sen är det extra mysigt att ligga med honom runt mig, har dock lite nackspärr haha, har legat på hans arm för länge.
Fick åka hem i morse istället, han började tidigare än mig så jag åkte hem och hämtade lite grejer och bytte om och sov en stund innan jag åkte hit.

börjar nu. PUSS ♥


RSS 2.0