Fest

Vill önska alla en trevlig kväll, jag ska strax åka till en klasskompis som har en liten fest för klassen bara :) Vi hörs senare ikväll/natt eller imorgon bitti. Jag ska spela match tidigt tidigt så det blir ingen sen kväll idag.

Pussss

haaandboll

Nu var det dags igen! har precis städat mitt rum, fan va fint det blev, visst är det skönt med ett städat rum men det är sjukt tråkigt att städa? Japp. Så får det vara nu är det iaf fint igen :)

Handbollhandboll, hela tiden dygnet runt. Inte riktigt kanske men nästan, lördagsträningen är ändå den bästa men även på den sämsta tiden.. Men idag har vi i en stor hall och vi får ha KLISTER! äntligen!

Nu måste jag kila, hörs sen :) Pussss


Dagens planer

[ x ]12.00 -12.30 Frukost
[  ] 13.00-13.30 Städa
[  ] 14.00 -16.00 träna
[  ] 16.30-  Mammas jobbarkompis + barn kommer på middag
[  ] Kvällen  Fest hos Mathias ?

Ja det är fullspäckat idag men jag ska allt försöka att blogga.  Jag fick verkligen min skönhetssömn inatt. Sov i 12 timmar! Det är perfekt, nu är jag fit for fight för en utekväll ! :D Ja vi får väl se hur det blir med den saken, först ska mammas jobbarkompis och hennes två barn komma hit på middag. Det blir väl trevligt men min mamma är inte direkt smart så hon har sagt att middagen är klockan 4 då min träning slutar. Vi får väl se hur denna kvällen slutar.

Det är planerat att åka till Mathias på fest idag, får se om jag vill och känner för det, det hade varit grymt kul men då kommer jag få åka hem själv mitt i natten och det är inte riktigt min grej, vi får väl se :) Det löser sig alltid!

Nu är det städdags! PUSS

äntligen

Nu är jag helt färdig med uppgiften i Naturkunskap A. Ska aldrig mer skriva ett arbete på en fredagkväll.. Det ser också ut som skit i mitt rum men det orkar jag inte tänka på nu utan gör det imorgon. Ska strax gå och lägga mig, bara sitta vid datorn liite till (aa)

Imorgon är det träning vid 2 och sen på kvällen fest hos en klasskompis antagligen. Men eftersom jag har tidig match så blir det nog inte så mycket drickande utan ska mest umgås med folk och sen åka hem hyffsat tidigt :) Det blir nog jättebra. Sen är det match på söndag 10.40 betyder att det är samling 09.40. Nu börjar dom tidiga matcherna igen. Tur att vi är som bäst tidigt på morgonen :D! haha

Vi hörs imrogon då jag hoppas att kameran fungerar ingen så att jag kan ta kort på mitt hår, som det inte har hänt så mycket med efter färgningen, får nog göra det en gång till.

Sov så gott allihop. Godnatt <3

Morgan Alling!

Jag ändrar mig, jag tror att morgan kommer vinna, Fy fan va grym han var idag!!
Någon som såg ?! Helt sjukt jag vet inte ens vad jag ska säga.. Det var precis som hon almenäs sa: "det var svårt att se vem som var kändis och vem som var proffs" Så var det verkligenm herregud, jag ryser fortfarande. Vet ni vad?! Han fick FULL POTT!! 40 JÄVLA POÄNG! Herregud, det var ha verkligen värd! Grattis moggan !

HEEEEEEEEJA MORGON!!

ring och rösta på honom 099-414 09 !


let's dance

Precis när jag ska ta kort på håret när det är torrt och klart så  tar batteriet slut i kameran.. Det får komma in en bild senare eller imorgon (aa)

Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på let's dance och äta min choklad! Jag skulle ju göra mitt naturarbete. Vilket jag inte gjort, eller jo jag har gjort hälften typ men det går absolut inte frammåt! shit panikpanik! Det ska ju skickas in på söndag! Jag får sitta hela natten :) Och vet ni va? Imorgon får jag sova läääänge ! Äntligen, det behövs verkligen, visserligen har ja träning men det är klockan 14 så det är ju lugnt,
På kvällen var det fest som stod på listan men jag får se, har ju fullt upp sen på söndag. Match tidigt på morgonen och sen döma hela dagen. Jag måste ju verkligen bli klar med naturgrejen.. Åh ångest!

let's dance nu, vem är bäst och vem är sämst?
Jag kör på Lajla, sen sämst är svårt, det finns många.. va tycker ni ? :) PUSS

Shopping

Jag tycker inte om mig själv för jag köper ju upp alla pengar direkt! Inte idag kanske men annars.

Jag köpte ett par svarta shorts från team sportia, de fanns på stadium men inte min storlek så fick hoppa det. Team sportia är alltid en bra affär tråkigt att den ligger så avsides. Sen köpte jag också en mascara eftersom min snart är slut, provar en ny nu. Värst va jag provar nytt känner jag men det var ju förändringsvecka liksom:) Sen en annan liten överraskning, hårfärgen, va blir det nu? hmm...

Nu ska jag gå och färga mitt hår. Vågar jag?! Sen kommer det ut bilder på det som jag köpt idag :)

Puuuusss!

Stan

Nu ska jag strax till stan, måste köpa ett par svarta shorts till söndagens dömning eftersom mina domarkläder inte kommit ännu. Och jag är sån som inte kan låta bli att köpa en massa annan skit :s Kanske blir hårfärg också, får se (aa)

Vi hörs senare :) Pussss <3

Dagens tips



Gratisbio

Gratisbio är en hemsida där du kan samlar poäng och få presentkort på din favoritbutik, biobiljetter ja allt möjligt. Man samlasr poäng genom att klicka på länkar, värva medlemmar, För varje aktiv medlem d.v.s att personen samlat ihop 100 poäng då får DU 200 poäng du kan också  bli medlem på hemsidor och köper någonting t.ex. kläder eller så. Då får du summan som du köper för i poäng.
När du samlat 400 poäng får du en biobiljett, 1000 poäng presentkort á 300 kr. 1500 presentkort á 500 och 2000 presentkort á 700 kr.
Bli medlem här nu!




Övningskörning

Nu gäller det, kursen är beställd, lite senare än planerat men det gör ingenting, 16 februari ska jag göra syntest och sen det där teoripasset som man måste gå på för att få övningsköra, även alla som man ska övningsköra med d.v.s mamma, pappa m.fl.. måste också gå kursen. Nu börjar det bli lite nervöst, men det ska bli skit kul verkligen!

HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR KOMMMMMER JAG TUUUUUUUUUUT  TUUUUUUUUUUUUT!!


HEEEELG!

Fredag är en av dom bästa dagarna i veckan, eller inte dagen utan kvällen! Då är man liksom ledig i två dagar plus att vi har ett bra schema så vi slutar ju egentligen halv 11! Så det är faktiskt den bästa dagen :)

Skolan va seg idag, jag satt mest och läste sandras bok, prinsessan och mördaren. Hur bra som helst! Satt under två lektioner och läste men jag hann ju inte direkt klart, Sandra får berätta sen hur den sluta ;)

Nu ska jag göra naturuppgiften, den kan väl inte ta så lång tid att göra ? Så är jag klar med den så slipper jag sitta hela helgen. Ikväll har jag ingenting pågång ännu. Har fått besvär med svanskotan efter träningen igår, hoppas att det går över och inte blir värre det pallar jag verkligen inte, inte nu!

Idag åker min bästa vän till typ södertälje eller nått för att tävla. Bajs på henne. Men hon får all lycka till här ifrån iaf ! :D

Ni blir det natur, Puss <3

soooooooooova!!!!

Jag vill bara stanna hemma och sova, fatta va gött det hade varit, bara slippa allt! 8 är alldeles för tidigt att börja på en fredag så är det bara. Min spårvagn går halv 8 så nu måste jag skynda mig lite, men min säng är så jävla skön! jag villvillvillvilll inte !

Jag har inte med mig datorn så skriver när jag kommer hem. När det frukost. Puss !


Dagens fråga

Hur hittade ni hit?

Nu är det sovdags faktiskt, vi hörs imorgon, tidigt, tidigt.. Ångest gånger 100000 kan ja säga!

Godnatt <3

Torsdagkväll

Usch va träningen va tråkig, eller den va ganska rolig för att jag och julia (en i laget)  var så otroligt övertrötta så vi skrattade åt allting, men det som var tråkigt var övningarna. Snacka om att jag kommer ha träningsvärk imorgon. En massa teknikövningar och sånt. Ni som spelar vet vad jag pratar om. Underarmsskott, vikskott, kontringar, alla sortes passnigar. ja en massa tråkigt.. Hoppas att det blir bättre på lördag då vi får vara i den stora hallen OCH vi får äntligen ha klister!!! Vi är i en mini hall på vardagarna där man inte får använda klister och det förstör ju vår träning så enormt mycket. Det ska bli spännande att se hur det går på söndag också, man ska absolut inte tro för mycket, Sport kan nog ha tuffat till sig lite, vi får väl se :))

Nu är det dusch som gäller och sen lite plugg. Imorgon börjar jag 8, alldeles för tidigt på en fredag men iaf, vi brukar ju sluta halv 11 och det är ju super men bara därför så lägger lärarna ibland extra lektioner efter där för att till exempel ha prov som imrogon då vi har matteprov vid 11.40 .. Men sen är det faktiskt HEEEELG!!

Någon som har nått som man kan hitta på imorgon? :) hör av er i så fall!

Duschen väntar mums !


100!

Nu är det dags för handboll igen ! Vi hörs ikväll.



Puuusss <3

(100:de inlägget nu)


val inför 2an och 3an!

Nu gäller det, den 27 februari ska alla valen inför tvåan och trean vara klara. Inriktining, individuella val och sånt.

Jag har redan bestämt inriktning, ekonomi jag vill ju bli någonting inom juridik. Det känns så otroligt bra faktiskt, fråga mina vänner jag är en sån person som aldrig ger mig även om jag har fel så kämpar jag för min sak! haha.. Sen ska jag läsa idrott B det är ändå en kul grej att få röra på sig och så. Sen blir det specialidrott eftersom jag tränar så mycket så det tjänar jag ju på och sen blir det nog, samhäll B, historia B, dom två är något sorts paket som man kan välja, 200 p och antagligen religion B. Det är så framtiden kommer se ut. Men jag hade velat läsa matte C också. Får se hur det blir, det kommer bli så otroligt svårt ! Tur att jag har utvecklingssamtal innan så kan man ju ta det där hahaha !

På måndag mellan 14-16 så ska vi ha nått på skolan som handlar om det här med val, nått sorts seminarium. Det kommer vara som typ på öppet hus att man får gå runt så kommer alla lärare prata om sina ämnen och sånt. Det blir säkert jättebra :)

<3



Nu blir det matteplugg med min kära Exponentbok.. Kyssss!

ny eller gammal?

Som några kanske har sett så har jag bytt banner, vad säger ni, den nya eller gamla ?(aa)

Nått annat som här hänt är reklamen på sidan ------------------------------------>
Det är praktiska och superbra hemsidor som jag tycker att ni borde lägga märket till, det är allt från gratis ställen till parfymaffärer. Besök dom och skriv en kommentar här sedan vilken ni tyckte om mest :)

Pusss


Semla

God I loooooooove it! helt sjukt. Man äter det ju bara nu innan fettisdagen sen är det slut liksom. Under sommaren och vintern tänker man inte alls på det. Nu ser man skyltar överallt! När jag åkte hem va jag bara tvungen att köpa en och det var så jävla gott! Någonting alla måste unna sig med någongång i livet (aa)

Jag sitter här nu med min semla (som nästan är slut) och ett glas oboy och tittar på Oprah. Jag borde plugga men måste varva ner lite efter skolan :) Men jag SKA plugga både matte och skriva ett naturarbete idag! puh.. Sen träning på det blir super, semlan kommer försvinna lika fort igen som tur är :)


idag gäller det!

Okej idag ska jag försöka slå 100 inlägg. Detta är nr 96, utan att skriva onödiga saker. Okej detta va kanske lite onödigt ! haha.

Frukosten va underbar, nu ska jag plugga lite matte och sen göra mig iordning för skolan :) vi hörs sen när jag kommer hem igen runt 2 tiden :)

Ha en bra dag! Puss<3

torsdagar <3

Jag bara så älskar torsdagar! Man kan sova länge, nästan utan att ställa klockan, ta det hur lugnt som helst, åka in till skolan i lugnt och ro ha en lektion och sen åka hem igen! och det bästa idag är att man inte behöver bära med sig den där datorn som väger 456 kg och så har man inga axlar kvar sen, men det slipper vi idag,  snacka om paradiset! Jag älskar det!

Fan! nu är jag förkyld igen, eller om det är en sån där moirgon grej ni vet, man vaknar helt täppt men sen under dagen blir det bättre. Jag vet faktiskt inte, vå får väl se sen :)

Nu ska jag äta frukost, muums! Kaffe, macka och flingor är super. Fick värsta suget efter gröt, fick ju inget i vintras eftersom vi åkte till thailand. Jag ska be mamma köpa det idag. Gud så gott :D! Får ni också sådär vissa dagar bara helt plötsligt att man blir sugen på någonting som man inte kan få? Det får jag ganska ofta kan ja säga..

Frukost va det ! hörs sen <3

Blondin eller brunett?

Nu ligger det i era händer! kommentera för tusan!

Vad tycker du? Brunett eller blondin?





Brunett



Blondin

Bilderna är omgjorda på www.taaz.com hittade inga bättre frisryer som var ganska så lika det jag har nu :)
RÖÖÖSTA !!!!

Love  <3

280109

Sådär nu var också den matchen avklarad. Ingenting att prata om egentligen men det var nått annat att se tjejerna spela i lisebergshallen vilket vi också ska göra den 18de tror jag :) Men dom var lika duktiga som alltid [v.
Träffade moa också, så synd om henne, det är ju hon som brinner för det här mest! Fan också. Det är inte alls kul att se henne sådär.. :( Nej nu ska vi vara positiva. Hon är tillbaka om endast två månader vilket är bra! Hade det varit av så hade hon vart tillbaka om ett år typ :) 

Jag och emelie spelade lite i pausen, det pallade inte min axel. Nu värker den värre än någonsin, borde kanske ta och kolla upp den? Någon som har nått tips på en bra läkare i Göteborg som kan axlar? TIPSA!

Nu ska jag faktiskt plugga lite och sen sova. Imorgon är det ingen lång dag. Typ 20 min eller nått vilket är toppen! Då kan man plugga.. Ska gå upp tidigt också så ger jag pluggandet mycket tid. Sen på kvällen är det träning GÖTT! 


 

Hemma, finally.

Ja äntligen! Snacka om lång skoldag. Ändå har det varit ganska så okej, inte så speciellt långa lektioner, alla har varit en timma. Men ändå är det lite konstigt om man är snabb på att räkna så har jag varit i skolan i 8 timmar idag och 5 av dom har varit lektioner. Men nu är det äntligen slut och imorgon ska vi bara ha ett informationsmöte om valen inför 2an vilket känns otroligt skönt. Sen ska jag lägga precis hela dagen till matematik. Har ju prov på det på fredag.

Jag har funderat länge på varför skolmaten är sån skit? Någon annan som tycker det ? Idag kunde man också läsa i tidningen om ett skolkök här i göteborg som plockat upp spagetti från golvet(?!). Det är ju bara sjukt. Idag iaf så var den inte mycket bättre, en timma efter öppning alltså vid 12 så var det helt slut?! asså detta är ju sjukt. Så får det inte vara ! Vi fick i alla fall äta fil med müsli. Ebba och Mathias hade sin lilla kombination, dom är alltid lika sjuka ^^ här får ni se, någon som kan gissa vad det innehåller? ;)



Nej jag tror att det är omöjligt att gissa, det är i alla fall vanlig naturell fil, müsli och KANEL! vem fan har kanel i fil liksom?! Ja det är inte en lugn stund med ebba. Man skrattar alltid lika mycket ^^

Nu ska jag strax äta middag och sen åka till lisebergshallen för att se på juniorerna :)
Vi hörs senare PUSS<3

SÖNDAG !!

På söndag spelar vi match mot Kvik sport. Alltså Jonna och Erika i min klass. Snacka om nervöst, men vi ska bannemej vinna det här! Måste ju kunna skryta lite på måndag i skolan liksom ^^ kommer ju dö här annars!
Jag och Jonna spelar på samma position och det kommer bli extra kul då liksom! men sen så kanske hon inte får spela efgtersom hon har en spricka i nyckelbenet men vi får väl hoppas ;-) Erika kommer jag inte ha så mycket med att göra men jag ska allt säga till hon som spelar där att kötta ;) hahahahaaha

Vi har aldrig förlorat mot dom och detta ska inte heller bli första gången (Y) !

mötte dom i kortedalacup i augusti då jag inte kände någon av dom, nu blir det lite jobbigare kan ja säga!


Skolan

Nu är de första tre lektionerna klara bara två kvar. Snart är det också spanska prov och jag känner på mig att det kommer gå dåligt men jag kan inte heller plugga precis innan ett prov för då glömmer jag eller blandar ihop det. Är det inte så?

Vi har fått en massa nya uppgifter, eller en till i historia som ska lämnas in på lovet. Fan då va de lovet förstört liksom!!
Nej nu ska vi vara positiva snart är det ju sommarlov det är ju bara typ 16 veckor kvar eller nått sånt^^

Ni som undrar hur det gick med tjejen i laget som skadade sig så hade hon tänjt ut ett ledband som det också var en spricka i om jag inte missuppfattade. Det blir kryckor i 3 veckor och rehab i 8. Då är hon borta resten av säsongen. Hur ska vi klara oss ?! jag får la bli linje ^^ haha.

Nu ska det bli lite  naturplugg. När jag kommer hem ska ni få se en vacker bild på Ebbas lunch haha! Spännande spännande!

Hörs sen, Ha det fint (aa)

Onsdag, lill lördag

Godmorgon, Sovit gott? Jag tycker att man får sova för lite. Det går för snabbt och ändå kan jag inte somna tidigt. knäppt..

Idag är det onsdag, sämsta dagen i veckan hade gärna varit ledig, fy sjutton va gött det hade varit! Idag går vi i skolan från 8.30 - 16.30 som tur är så har vi bara 5 lektioner........ bland annat ett spanska prov. Tur att det är lill lördag.
Ikväll är det match för damerna får se om jag hinner gå. Måste plugga matte, har ett prov på över 100 sidor på fredag!

Nu blir det frukost, vi hörs senare <3

jävla skit

Ja så kan det gå. Träningen blev avbruten idag. En tjej i laget skadade sig rejält och det är inte hon som skriker och gråter i första taget kan jag säga. Det känns förjävligt att se henne sån. Men sånt händer. Allt kommer bli bra inom sin tid. Det finns ingeting som man kan göra åt det nu. Hon fick åka till akuten det är allt vi vet.

Nu är jag duschad och klar och ska faktiskt snart lägga mig. Ska läsa igenom spanskan en sista gång också. Imorgon börjar vi så jävla tidigt. går från 8.30 - 16.30. Alldeles för länge. Får se om jag orkar ta mig till liseberg där tjejerna spelar eller om jag stannar hemma och pluggar. Vi tar det som det kommer !

Vi hörs imorgon bitti, Godnatt <3

Snart 100 !!

Just nu ligger jag på 87. Har alltså skrivit 87 inlägg sedan den 11 januari. MItt mål är 100. Herregud det känns verkligen inte som så mycket ! Tänk sen om ett år eller så när jag har över 1000^^ jesus ! Men det är ni som gör att jag fortsätter skriva. Det är inge kul att skriva om ingen läser det liksom. Det är ju det som är grejen.  Hjälp mig nå mitt mål!

Träning nu! Tillbaka igen vid 9. Puss på er !


Handboll

Sådär, nju har jag pluggat i nästan en timma och det är snart dags för träning, men benen och fötterna värker så otroligt mycket. Det ska bli kul att se hur länge det håller :) Idag är det träning med Janne och det brukar faktiskt vara ganska så kul. Men kom ihåg att jag sa brukar för ibland är dom ett helvete! fys och sån skit ^^

Vi hörs senare ikväll (aa) Pussss och kram !



Jag moa och emelie på träningslägret i lysekil

Skridskor, aj!

Jag tycker att det är grymt kul med skridskor verkligen men man får så jävla ont efteråt. I fötter och i ben det är helt sjukt. Hoppas att det gått över till träningen ikväll asså..

Vi höll på i 1 ½ timma det kändes osm 20 min verkligen och det var skit kul!
Några småpojkar ville verkligen visa upp sig, hahaa. Dom var nära på att välta mig flera gånger !

Här kommer lite bilder , mer kommer ikväll (aa)



Linnea va snygg i sin hjälm och frölundatröja (aa) ( hennes blogg finns på http://lldeluxe.blogg.se )



Johanna med :)



Båda tvåå..



Jag pratar alltid när folk tar kort...... -_-



Me on the ice



Hahah dom ramlade hela tiden !


Mer kommer ikväll :) pussss

Godmorgon

Hej folk :)
Sovit gott?
Imorse kom sandra hit vid typ 10 och så bakade vi kladdkaka. Bäst frukosten eller va säger du ? ;)
Idag hars vi bara en lektion, idrott. Idag ska vi köra bandy på heden. Fan va kul! det var inte igår jag stod på ett par skridskor men det ska nog gå bra :) Man fryser bara så grymt mycket :S men det löser sig :D Oj va klockan blev mycket nu måste jag gå.. Men vi hörs senare har med mig kameran också (Y)


Puuuuuussss


Bättre sent än aldrig...

Gud vad jag hatar mig själv för att inte ha laddat upp bilder från thailand. Men här kommer det ett par iaf :) <3



Min favoritbidl



Mathilda och världens sötaste hundvalp!



en till favorit :)



Vit något vattenfall :) ( Inte det största direkt! )



Elefanttur



Världens sötaste thaibarn



Jag och farfar vid någon fyr



Vilda apor. Ja VILDA!



Vilda apor



Vi påväg till MBK, ett stort och grymt billigt köpcentrum!



Första dagarna, vit som snö!



Båttur, Denna ö var drabbad av tsunamin men sanden är fortfarande lika vit och vattnet är fortfarande lika blått. Åh jag vill tillbaka!!!



Vi simmade igenom denna grotta. Snacka om svart, på andra sidan var bara ett hål med en strand, det är det vi ser nu. Om man skulle simma in i grottan härifrån kommer man ut på öppna havet eller i vårt fall tillbaka till båten ^^



Hitta felen ?



Alla kineser gjorde denna pose och jag kände mig nästan som en ibland ^^



Gissa vart vi bodde nr 1 ?


Gissa vart vi bodde nr 2 ? ;)



Denna får avsluta, mer kommer kanske en annan gång, får se ^^

Nu ska jag sova, Godnatt <3

förändring;

Förändringslista ;

[  ] Möblera om
[  ] Ny hårfärg, blond eller mörkt?
[  ] Rensa garderob + byrå. Har alldeles för mkt kläder!
[  ] Sluta använda min dator så mkt. Inte bra inför framtiden
[  ] Sova på nätterna

Detta får bli min start! Nästa vecka kanske det kommer mer :)


Design: Simon & Tomas

Jag sitter här nu, precis städat klart mitt rum. Det ingick faktiskt inte i förändringprojektet men en av delarna var att möblera om men det går inte i mitt rum tyvärr. Gud va deppig jag blev. Det fick bli städ bara då :) I nästa inlägg kommer en lista (Y)

Jag försöker att hitta någonting på tv men det finns verkligen ingenting ! Helt sjukt. Simon & Tomas är på just nu, Det är verkligen inget bra program. Jag älskar inredningsprogram och sånt, man får sådan insperation men inte av detta. Det är verkligen sämst helt enkelt. Två gubbar som gör reklam för sina hundar.. Det är det dom gör. Fy sjutton.

Förändring

Okej, det behövs verkligen en förändring eller två här. Denna veckan kommer vara förändringarnas vecka verkligen. Jag är så taggad inför det här, det känns verkligen bra.
Allting är det samma var eviga dag. Det börjar bli tråkigt nu. Det behövs en förändring. Men det behövs också planering. Det skall bli spännande om det går att lösa vilket känns lite tveksamt faktiskt. Men nej positiva tankar! Ni får veta lite senare vad mitt första projekt blir. Spännande spännande :)

Pusss

finally home

Vilken hemsk dag ! alltså verkligen, Jag ville bara hem. Som ni såg förut som somnade jag på de två första lektionerna sen fick vi lite mat i oss och det gjorde oss så mycket piggare. Eller inte, jag åt en smörgås + cola ( VARNING!!!!!! ) och sandra åt fil med musli. Inte så speciellt lunchaktigt om man säger såå..

Därefter var det matte som gällde. Lektionen gick fort den va bara 40 min så inte så konstigt kanske. Sen var det PH samtal, där vi inte gjorde så mycket, min lärare uppmanade mig att gå på workshop, men man går inte på lektioner som inte är obligatoriska om dom inte fungerar!
I början av terminen gick vi på workshop hela tiden men efter ett tag insåg vi att det inte var så bra som det borde vara... Vi slutade att gå och kände att det var mycket skönare att plugga själva istället för i ett klassrum fullt av folk. Eller vad säger ni? Lärarna kan tjata hur mycket dom vill men behöver man hjälp så ber man om det. Om det är så att man ligger dåligt till i ett ämne så ska läraren i det ämnet säga till och veta om att jag kommer på den och den workshopen och då lägga tid på mig och inte på en massa andra som kanske inte alls behöver den hjälpen som jag behöver.

Därför har vi nästan lagt ner det och vi arbetar på vårt sätt vilket fungerar superbra! Det var inte meningen att jag skulle prata om det här men va tvungen att få ut det ^^
Efter PH-samtalet så var det naturkunskap som stod på schemat. Först föreläsning med alla SP och sen lektion med endast vår klass.

Denna dagen var så sjukt onödig egentligen, inga lärare tog närvaro så de antar väl bara att vi är där och sen de som inte är där får ju självklart närvaro ändå.

Nu är jag så sjukt trött på skolan och dess hundratusentalssystem så nu ska jag sova en timma och sen plugga hela kvällen! Vi hörs senare PUSSS<3


Godmorgon

Har redan haft två lektioner. Jag och sandra somna på båda, har aldrig somnat på en lektion innan ! Vi hade först engelska då vi kollade på film, the chamber, någon som har sett? Jag tyckte att den verkade bra men det är alldeles för tidigt att kolla på film liksom. Inte konstigt att man somnar.  Sen hade vi religion där vi också kollade på någon film. En dokumentär typ. Somnade där också, den va typ på tyska/engelska/svenska. Man fatta ingenting.

Om exakt en timma här vi matte. Fy fan, mitt huvud är verkligen inte med idag. Efter matten har vi naturkunskap två gånger ! först föreläsning med alla SP-klasserna och sen bara vår klass då jag hoppas att vi ska arbeta med uppgiften som alla fattar noll på !! Nej nu måste jag plugga spanska. Det är prov på onsdag och jag kan ingenting :s

Pusss på er <3

Hårfärg

Jag ska färga mitt hår under veckan och skulle behöva lite råd.

Blondin som snygga Hayden


Eller brunett som Sophia bush från One tree hill


Ett svårt val, jag behöver verkligen er hjälp!

Godnatt

Nu ska jag ta en dusch, eller det lär bli ett bad men sak samma, sen ska jag sova. Är sjukt trött. Blir ännu tröttare när jag tänker på morgondagen. Börjar kvart över 8 och slutar halv 4. Fy faaaan. Nej nu blev jag deppig igen.

Godnatt på er <3

Söndagkväll

Nu sitter jasg här och är förbannad. När jag kommer hem så har mamma och pappa inte lagat mat och jag var sjukt hungrig!

Vi vann matchen!! fan va duktiga dom va ! 25-17. helt grymt! Lindas debutmatch också. Du va grym. Så otorligt nervös va hon. Hon skakade till tusen hahaha. Typ som jag gjorde när jag skulle dömma första gången ^^
nu blir det bones för min del med kladdkaka ! :D Det gör min på liiiiiiiite bättre humör :d Pusssss

shopping

Jag var i stan förut och väntade på min kompis som faktiskt aldrig dök upp. Jag tröstade mig själv med att handla lite. Köpte en tröja och ett par chinos. Ska fota de sen så får ni se för jag hinner inte det nu :)

Snart kommer Linnea och vi ska åka till mölndal. Jag känner att jag måste plugga men vill inte så försöker bara glömma men känner att det inte kommer sluta så bra. Därför ska jag direkt nät jag kommer hem då ska jag pluggaplugga och plugga. Denna veckan blir ett helvete.

Vi hörs sen :D puuuuuss


godmorgon

Jag klarade inte vara uppe och se matchen inatt. Somnade efter första halvlek. Den slutade iaf 3-2.

Idag vet jag inte riktigt än. Jag är inte speciellt sugen på att åka in till stan men det blir säkert så ändå :) Ska bara vänta på att min vän ska ringa ^^ Vi skulle ju kanske fika men vi får se hur det blir med den saken.

Sen ikväll ska jag nog åka till mölndal och se tjejerna spela. Det är ganska skönt att inte få spela idag faktiskt. Det känns i kroppen idag kan ja säga. Helt död.  Äsch jag får hitta på nått kul nu här kan jag inte sitta.

Vi hörs sen Pusss

02.30

Japp nu börjar matchen och jag är grymt stolt över att jag klarat att hålla mig vaken tills nu! fick faktiskt inte väckt pappa så han får skylla sig själv. Han är grymt svår att väcka, någon som har väcknnigstips? han vaknar inte äns om man häller kallt vatten på honom. Sjukt.

Nu är det landskamp som gäller ! Funfun :d Vi hörs efter matchen om jag kan hålla mig uppe annars så hörs vi imorgon bitti : )

Pussssss

biokväll

Sådär nu var jag hemma igen. kom hem för ca en timma sen men har gick lite andra småsaker innan jag satte mig vid datorn.

Filmen då, den va grym asså verkligen asbra! Jag har alltid tyckt om wallander och denna film gjorde mig verkligen inte besviken. Har ni sett alla andra filmer men inte den här så ska ni verkligen se den, så bra!

Nu sitter jag med kaffe o grejer för att jag måste hålla mig uppe ett bra tag till. Ska se landskampen mot USA som börjar 02.30. Jösses hur ska det här gå. Men mina kära pojkar från IFK ska ju få spela liksom! :D äh får sätta på kaffe eller nått för att hålla mig pigg. Nu ska jag iaf titta på the hills och få tiden att gå lite, bästa tidsfördrivet kan ja säga : )

Imorgon blir det antagligen fika men Angelica, ska se om jag kan hitta någonting spännande i stan också. Sen vid 5 är det match. Juniorerna spelar men jag ska allt åka dit och heja på dom ! : )

Puuuusss

Tips

Jag vill tipsa er om ACO:s 1 2 3 produkter. Jag har faktiskt ganska så dålig och fet hy. Inte sådär överdrivet att man måste till läkare och få receptbelagda mediciner men sådär som många tonårstjejer har problem med. Därför är det så otroligt viktigt att ha ren och fräsh hy och det räcker faktiskt att tvätta morgon och kväll och sedan fukta ordentligt efteråt så att huden inte blir torr.

ACO:s 1 2 3 produkter är uppdelade i tre steg, första steget kallas clean. Det används precis som det låter till att rengöra. Först använder du clean wash som ser ut såhär:

Den rengör ansiktet från fett och andra orenheter. Perfekt om man haft en lång dag och sminket helt förstört. De flesta tror då att det räcker att tvätta sig med tvål och vatten vilket man inte skall göra! Då får du ännu fetare hy.
När du sen tvättat bort orenheterna med denna produkt skall du ta nästa, skin tonic. Ansiktsvatten.

Nu är du klar med steg 1. Du kommer redan nu känna hur mycket fräshare ansiktet  känns. Då kommer steg 2 som kallas Treat. Den motverkar speciellt acne men också att enstaka finnar försvinner och aldrig mer kommer tillbaka. Det kan ta ett tag innan det kommer synas, men jag lovar att det ger resultat.
Det första är en acnegel som behandlar och motverkar finnar. Och det andra är som ett ansiktsvatten, man använder det på samma sätt och det ger samma resultat. Helst skall man använda båda för att få bästa resultat.
 

Sen kommer det sista steget, nummer 3. Som också kallas care. Där finns bara en produkt, det är en gel som återfuktar.


Använder ni alla dessa produkter, kostar ca 250 alltihop tillsammans så kommer huden glänsa. Jag har använt detta i snart 3 veckor och känner verkligen skillnad. Det bästa är på kvällen när man får bort allt äckligt smink. Man känner bara hur man lyser upp.

Har ni testat allt men inte detta så ska ni verkligen göra det !!

Wallander - Hämnden

Nu ska jag gå till Sandra så ska vi se klart på handbollen och sen åka in till stan och se på den nya wallander filmen!
Det sägs att den är grymt bra, så nu ska vi bekräfta rykterna ;) Vi hörs ikväll när jag kommer hem :)

Pusss


240109

Oj nu va det allt ett tag sedan jag skrev, Igår då. Jag mötte upp sandra efter matchen som vi förlora..... Vi skulle åka till Bella som hade fest. Vi träffade på ett töntigt gäng på bussterminalen orkar inte gå in på det. Väl på festen så kom det och gick folk hela tiden, har aldrig hälsat på så många personer, men det var grymt kul ändå.. Har saknat bella så. Även paulin var där. Båda två var mina gamla klasskompisar. Hja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga, det var kul helt enkelt.

Imorse åkte jag och pappa först till tippen och slängde lite skit och sen till allum för att försöka hitta domarkläder. Tyvärr så fanns det inte.. :( Men beställde faktiskt direkt när jag kom hem på svenska handbollsförbundets hemsida !

Sen var det dags för träning, den var så otroligt tråkig. Allt gick bara skit.. Man kände verkligen att man var slut i kroppen efter veckan som gått. Som tur är så ska jag inte spela igen förän på söndag så har tid att vila. Visst är det träningar och sånt imellan men ändå :)

Snart är det handboll som gäller sverige-frankrike sen blir det bio med de bästa :) vi hörs igen senare :) PUUUUSS

(bilder från igår kommer men sandra har dom ;) )

mobil

Min mobil har flippat !!! NEJ JAG VILL INTE ! jag kommer fan börja gråta om den är paj :(:(

Julia Nilsson

Idag fyller världens bästa Julia Nilsson år ! sjutton år, den bästa presenten hade väl varit en vinst ? (aa)

JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR! JA VISST SKA HON LEVA, JA VISST SKA HON LEVA, JA VISST SKA HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR!

Grattis på födelsedagen idag hjärtat <3



(som tur är, hon sover ALDRIG på plan, bara utanför ^^ )


nu är det heeeelg!

Hemma igen efter skola och lite shopping.

Började skolan klockan 8 med svenska. Det snöade imorse !! dock är allt borta nu.. Men det snöa ^^..
Svenska lektionen va seg, vi gick igenom massa konsitiga saker, sen var det samhäll där vi gick igenom samhällsekonomi. Eftersom att jag kommer välja samhäll/ekonomi i tvåan så måste det ju gå bra för mig nu denna terminen annars känns det ju helt meningslöst liksom..
Efter det hade vi basgrupp, världens onödigaste lektione egentligen, vi gör verkligen ingeting vettigt. Sen äntligen så slutade vi !

Jag och Sandra åkte in till stan för att ta en buss till partille centrum. Som tur va såg vi bussen komma så vi fick srpinga till hållplatsen, annars hade vi fått vänta ett jädra tag.
När vi väl kom till PC ( partille centrum) så köpte vi lite småsaker på H&M.. Ingenting speciellt.. Ett läppglans och lite så. Snacka om att jag har saknat det ! hade alltid läppglans förr men lyckades alltid tappa bort det. Men nu ska jag bannemej hålla ordning på det ^^
Efter det köpte vi en liten present till vår vän som vi ska på fest hos idag. Hon fyllde år häromdagen. Och sen träffade vi faktiskt några gamla klasskompisar från högstadiet. Snacka om skillnad på skolor ! helt sjukt. dom har inga läxor eller någnting vilket är helt underbart medans vi sitter nergrävda i papper och uppgiter som ska bli klara innan lovet.
Vi tog sällskap hem och nu sitter jag här. Precis ätit lite och så.

Match idag! jag kan erkänna att jag inte är speciellt pepp men vi ska fan vinna ! vi behöver verkligen poängen! Och ikväll blir det fest hos en kompis som sagt. Det är väl så kvällen kommer se ut :)

Nu ska jag sätta mig vid TV:n och bara vara en stund. Det behöver jag. Nästa vecka är det gymkort som gäller! Nu kör vi hårt Linnea ! beach 09' här kommer vi !

Puss och kraaaam

FÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR tidigt..

klockan är 06. 20 och fredag, har aldrig gått upp såhär tidigt på en fredag eller jo kanske någon gång..

när jag vaknade imorse så var det något konstigt med min käke, den knäcker väldigt.. Jag vågar inte röra munnen nu för det gjorde så sjukt ont. Ajajaj..

idag är det maaaaatch!

nu vill jsg ha frukost. hörs i eftermiddag:) pussspussss

Sportfån

Ja det kan man verkligen kalla mig, hockey, handboll, fotboll.

Var ju på hockeyn idag, det var faktiskt kul och absolut inte sista gången! Träffade Tobias där inne också så vi träffades i pauserna. Snacka om att vi hade bästa platserna, sen var vi ju typ VIP med så fick massa mat och sånt haha ! passar bra till mig som är sån matis ^^

Direkt efter matchen skyndade vi oss hem för att se handbollen. Den är inte slut ännu men nu står det 23-21 och det är ca 10 kvar. sjukt! SVERIGESVERIGE!!! Kroatien har ändå hemmaplan liksom ! :O

Imorgon börjar jag 8 så måste sova snart. Är faktiskt lite trött. Jag och Sandra ska åka till allum efter skolan och köpa lite smink och så :) Tar inte heller med mig någon dator till skolan, den väger så mycket och behöver vi den inte så kan man ju lika gärna hoppa liksom ^^

Vi hörs imorgon innan skolan om jag inte försover mig.. Nej det får jag inte göra !! nu står det 26-22 till kroatien i handbollen. FAN!

Hörs imorgon puuuuuuuuusssss

frööööööööööööööölunda!

Nu efter många timmars väntande ringer mamma och säger att biljetten finns kvar till mig och att vi ska mötas utanför scandinavium halv 6. Nu kommer den vanliga frågan vad ska man ha på sig?! Kommer det vara kallt/varmt där inne? Jag skulle chansa på att det är ganska så kallt där inne så det får bli uggs, svarta jeans. Idag i skolan hade jag en stickad tröja men den är väldigt hålig så ska se om jag kanske hittar någonting annat snyggt ^^ ska ju dit med mammas jobbarkompisar liksom då kan man inte se ut som hej kom och hjälp mig..

Skrev in all spanska grejs på datorn så nu får jag vara färdig för idag. Vagnen går om en timma exakt nu! Vi hörs ikväll efter matchen.

Pussss

P.s någon måste hålla mig uppdaterad med handbollen!!!! d.s

Heath Ledger

Den 22 januari 2007 hittades han död i sin lägenhet. Han dog av en ödesdiger blandning av sömntabletter, ångestdämpande medicin och smärtstillande, men läkarna fastslår att döden var oavsiktlig.. Han var och är fortfarande en av världens största skådespelare ! Så grymt bra, han har varit med i bl.a. brokeback mountain, tio orsaker att hata dig, casanova och the dark knight.



R.I.P Heath Ledger, you are a ledgend!

Hemma

Det var den dagen det. En lektion som bestod av spanska. Vi gjorde inte så mycket, förberedde oss mest inför provet som är nästa vecka, då vi också har en jävla massa andra prov och redovisningar och allt du kan tänka dig. Allt ska vara klart innan lovet som faktiskt är om två veckor!! Det känns som att vi precis började skolan efter julen liksom. Jag själv är snart lika vit som jag var innan jag åkte till thailand, gud va färgen försvinner snabbt :O Jag är ingen person som tycker om att sola solarium heller, så funderar på att köpa typ någon sorts brun utan sol body lotion eller nått sånt, Tips?

Just nu siter jag och pluggar, äter och bloggar samtidigt. Det går väl sådär haha.. Har också lyckats lära mig hur man gör kaffe också, det är en konst kan jag meddela.. Skit svårt att veta exakt hur mycket kaffe man ska ha till antalet deciliter vatten man har men jag har allt lyckats ! *stolt*

Mamma har fortfarande inte svarat om det blir någon hockey för min del ikväll, åh som jag sa igår ALLTID i sista sekund. Så jag får väl vänta till 10 i sju då hon ringer, oj jag glömde av att säga att du skulle hit. Så är det alltid hon har så mycket att göra attt hon glömmer det viktigaste liksom ^^ Nejdå så farligt är det inte. Missar jag hockeyn så kan jag allt se handbollen ! det är ju precis lika kul ..

Återgår till pluggandet. Pussar

220109

Godmorgon folket ! Hur är läget ?

jag låg och tittade på the hills igår och hade tv:n på i bakgrunden så börjar NCIS, har ni sett det? Jag hade ju inget ljud på men jag vände blicken dit ett par gånger och tillslut fick jag pausa the hills för att fortsätta kolla på NCIS. Sjukt spännande var det igår, jag kunde verkligen inte dra mig ifrån det!
Jag somnade väl runt halv 1 men det var ju lugnt idag eftersom jg börjar sentsent, klockan 13. Men Sandra den busen måste till skolan innan för hon har PH ( personlighandledning typ) vilket jag har mitt på dagen på måndagar men det spelar ju inte så stor roll. Hon har kvart i ett så det gör inte mig någonting alls, hade vart skillnad om det var tidigt tidigt på morgonen ^^

Jag läste precis min mail, hade fått ett från min idrottslärare där han informerade om en skidresa till branäs, ska man anmäla sig? jag kan inte riktigt bestämma mig, jag vill ju inte åka ensam med en massa treor liksom, det är kanske bättre att åka typ nästa år eller kanske t.o.m om två år. Treorna har nämligen förtur och då kommer det ju vara mest treor på bussen liksom hur kul är det ?
Sen hade jag skickat ett mail till en kille på göteborgs handbollsförbund angående domarkläder, vi har haft lite problem med att beställa. Idag svarade han och vi ska visst gå till typ intersport, ( ingen aning att dom hade ) och kolla där. Det är ju perfekt. Jag fick en lista igår på matcher som jag ska dömma i februari, Fyra stycken blir det och det räcker gott och väl.

Hockey ikväll? ja vi får väl se, min mamma brukar vara seg med att höra av sig också, alltid i sista sekund, får väl ringa henne efter skolan sen :) Jag återkommer i eftermidda med lite annat smått och gott :D

Pusssspussss

210109

Pratade med tjejerna från skolan och dom var inte speciellt glada öve ratt gå från halv nio till halv fem. Det är inte snällt. men imorgon blir det gött igen ! en lektion och börjar klockan 1. Super duper. På kvällen blir det kanske frölunda för min del, mamma ska dit med jobbet och hade en biljett över me ndet var inte säkert så vi får väl se.. Det var år sen jag var på hockey faktiskt. Sen är det fredag och tre lektioner, 8-10.35 sen är det heeeeeeeeeeelg!

Match är det första som sker på fredagskvällen sen blir det partyparty ! mer om det på fredag det är ju trots allt bara onsdag idag..

Idag har inte alls varit min dag, sov till 11 typ, sen gick jag upp tittade på desperate housewives och 90210 sen somnade jag igen. Så som jag har sovit asså helt sjukt. Jag skulle ha pluggat fan, vi har hur mycket skit som helst att lämna in nästa veckan :( två GIGANTISKA prov! Fy sjutton imorgon blir det pluggpluggplugg asså... Nu ska jag mysa till det här inne med ljus o grejs. Vi hörs imorgon.. Puss och godnatt <3


BB

Idag fyller vår alldeles egna BB 17 år ! (bella berglund) Jag tycker att vi alla ger henne ett stort GRATTIS idag!
 



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BELLA <3

bänkad framför datorn

Hemma idag, förkylningen har gjort så att jag vasrit uppe hela natten, har nog sett nästan alla the hills avsnitt nu. Sista gången jag kollade på klockan så var den 04.34 sen kommer jag inte ihåg mer så somnade väl då. Skolan började halv 9 men jag struntade i den. Sjukanmälde mig, jag är ju trotsallt sjuk också liksom. Vi gör inte så mycket vettigt i skolan nu ändå, har mina spioner i skolan som uppdaterar mig om det skulle vara någonting :)

Idag blir det tvtvtvtvtvtvtv, desperate housewives, 90210, HANDBOLL!, och the hills :D perfekta vilodagen, tänk att ha en ledig onsdag, fan va gött det hade varit. Men nej nu ska vi inte klaga jag älskar mitt schema och det kunde inte varit bättre !

Puuuuuuuuussss


skit också!

alla har ju dåliga dagar och idag hade alla i mitt lag det.. sjukt.. snacka om fail... men det är bara att ta nya tag på fredag!

jag har tråkigt och är hungrig så ska gå och göra mig en macka och sen blir det sovdags, börjar tidigt imorgon.. fy fan, 08.30 till 16.30, snacka om barnmisshandel!!!!! men sen är det gött på torsdag igen ! :D haha börjar 1 och har bara spanska !

jag tittar på någon film på trean med Wwill Smith, han är så jävla grym, men jag vet inte vad den heter någon som kan säga mig det ? :) Imorgon är det onsdag, alltså halva skolveckan har nästan gått sen blir det två asgoa dagar, tosdag/fredag sen är det match och fest på fredag, träning lördag och kanske match söndag igen, jävligt mycket handboll nu fram till lovet sen är det upphåll jättelänge :s varför gör man så liksom?

Reklam nu = maat ! Pusss och god natt

REGN!

Alltid regn här i göteborg! fan va det förstör dagen asså.. Jag ska åka in till stan och köpa lite småsaker innan matchen idag tänkte jag, det är så tråkigt att bara sitta här och inte göra någonting.

Har precis sett på andra avenyn, en kille från min skola var med idag men jag vet inte riktigt vad han heter. Men det var kul ändå ! och ÄNTLIGEN är Hmaza tillbaka.

NU blir det mat ! Pusss

200109

Sådär det var lilla pappsen som ringde och sa att han inte kunde köra mig ikväll så jag får ta vagnen.. suck...

Inätt sov jag så jäkla skönt, jag somnade typ halv 11, mådde inte riktigt bra.. förkylning vettu.. Men jag har knarkat panodil nu så det kommer vara lugnt till matchen,. Jag vaknade sen vid 6 av att mamma satte på badvatten. Badrummet är precid bredvid mitt rum och det är inte speciellt tjocka väggar. Det är hur skönt som helst när man börjar tidigt men inte alls när man börjar 12! Men jag somnade om tillslut och vaknade igen vid 9 av mobilen som plinga. Det var en kompis som sa till mig att se det nya one tree hill avsnittet. Jag flög upp ur sängen och satte på datorn och där var det, jag satt som fastbunden framför datorn. Det var lika bra som vanligt. Klockan blev 10 och jag kom på att jag skulle ju åka en timma senare ! jag satte på MTV med soround (?) ljud på högsta volym och gjorde mig i ordning.. Det var nått tjej tema idag och musiken var grym!
Blir man inte pigg av musik då eller ?! :D

Vagnen tog mig till centralen när jag mötte utt bebban och sandrew, vi tog sällskap till squashhallen där vi skulle spendera idrottslektionen. Det var verkligen skit roligt, första gången sög jag men det blev bättre och bättre för varje gång! någonting som ni måste testa. Nästa tisdag ska vi också börjar gymma, taggad Linnea ?! :D

Efter lektionen köpte jag och sandra glass, mitt i vintern haha men det var grymt gott. Annars så hände det ingenting speciellt. Min vagn som ska ta mig till hallen går kvart över 6 så funderar på att sova lite innan matchen så att jag är pigg och full av energi sen!! Vi hörs senare.

PUUSSSS

mooorsning!

Kom precis hem från skolan, hade en lektion, idrott. Squash eller hur det nu stavas. hur kul som helst men känner att axeln fick ta stryk.. inte bra inför matchen i kväll..
det ringer skriver mer snart ! puss

Idrottsgalan!!

Tittade på handbollen och det är så grymt kul att kolla på killarna ! så grymma är dom! dom vann mot spanien idag och på onsdag är det match igen..

Nu tittar jag på idrottsgalan och robert och björn gustafsson är ju så grymma ! Nu spelar robert per gessle ^^ och björn va bebis förut. Aa det är grymt kul iaf ! titta på det :)

Imorgon börjar jag tolv så jag ska sova länge ! :D jag känner att jag inte har så mycket att säga nu, det kanske kommer någonting mer ikväll annars hörs vi imorgon bitti !

Pusssss

förkylning....

Den är bannemej tillbaka ! :O inte här, inte nuuu! åååh panik, det är ju match imorgon. Men då är det bara att skita i förkylningen men ändå.. jag har tagit tabletter och funderar på att ta en tupplur innan matchen som börjar om en halvtimma :)

<33

hemma

Nu sitter jag här i min soffa och kollar lite facebook så har en gammalklasskompis en otroligt konstig status, och har haft en massa konstiga statusar de senaste dagarna! jag och hon var så jädra bra kompisar så sa det pang när vi bytte skola och nu har jag inte pratat med henne på alldeles för länge !

Skolan har väl varit helt okej, den kunde varit bättre men men vad ska man göra. ? hade däremot tråkiga lektioner.. Men nu är jag hemma och ser fram emot morgondagen ! snacka om bästa dagen på veckan haha. Har en lektion idrott som ändå är den bästa lektionen i veckan sen på kvällen är det match ! :D Men det är fortfarande bara måndag.... Ikväll är det sverige på tv igen, tror att det ar kroatien idag men är inte säker. Hnadbollhandbollhandboll ^^

jag ska ladda upp lit ebilder från idag i ett senare inlägg. Nu börjar OTH, vi hörs senare <3

Oj jag höll nästan på att glömma ! Idag fyller också Nicklas år ! grattis pojken <3

inställd.

Första lektionen inställd. Typiskt. Nu blir det religion som gäller då. 

Pusss

måndag, back to school..

Nytt schema och nya tider. Idag är det inte så stor skillnad, vl började halv 9 innan och nu kvart över 8. Jag har precis ätit frukost, men dum som jag är så sitter jag i sängen och vet ni hur jobbigt det är att gå upp sen eller?
jag måste gå om en halvtimma så måste verkligen göra mig iordning men jag orkar inte! Nu ska vi ha en miniredovisning i engelskan, som man inte får betyg på (!) hur kul är det liksom? sen har vi en massa andra lektioner som jag inte riktigt vet, jag tror att vi ha religion två gånger eller så har vi naturkunskap två gånger, vi får väl se sen ^^

Slutar 15.30 idag, sen ska jag hem och bara vara, har ingenting planerat idag alls! imorgon är det dags för match igen, tur att vi bara har en lektion, idrott!! :D så jävla gött !

måste göra mig iordning nu, vi hörs senare <3

handboll,handboll, handboll.

Hej! nu är jag hemma igen efter handbollsdagen.. Åkte till hallen och väntade, båda mina vänner var försenade.. snacka om panik! Det löste sig tillslut iaf. Jag har aldrig varit så nervös i hela mitt liv men det var lugnt, Tränarna tyckte att vi var bra och dom fick veta innan matchen att det var min första ^^

Match nr två var tränarna lite mer emot oss. Dom skällde och jag var grymt kaxig tillbaka, kanske lite för kaxig så jag ber om ursäkt för det till kroppskultur p97s tränare :)

jag var så nervös så jag skakade, men det var grymt roligt ! jag kommer lätt att fortsätta med det här. Vi åkte sen till partille centrum och åt på paprika, jag var så hungrig :O grymt gott. vi satt och snackade om alla misstag och om alla konstiga spelare vi träffat på ^^

Sen var det dags att spela själva, jag var supertaggad och kände på  mig att vi skulle vinna ! vilket vi också gjorde. snacka om skillnad mot sist vi spelade mot dom borta. sjukt brsa jobbat tjejer ! nu kör vi igen på tisdag ! vi har en massa matcher nu framför oss.

Sitter nu och tittar på handbollen på tv. Gud snacka om handbollssöndag. men iaf. Sverige har fått 8 utvisningar på 30 minuter. Helt cp! det kommer bli minst 2 röda kort i denna matchen! 
 Sydkoreas mål är inte heller och leka med ! så snygga mål, dom har nog inte gjort ett normalt på hela matchen! Jag ska fortsätta att titta nu men vi hörs senare ikväll <33

nu gäller det

jag är så nervös nu! det är ju nu det gäller?! det komme rsäkert hända något, jag kommer tabba mig eller så. Nej nu ska vi inte tänka på det.

Det blir handboll i partille hela dagen, Först dömningen och sen ska vi spela själva. Jag är så taggad ! vi ska bannemej vinna denna gången! jag har inte så mycket mer att skriva, jag skriver så fort jag kommer hem ikväll. Runt halv 7 eller så.

PussPusss


levande ljus

Nu sitter jag i mitt nystädade rum i pyjamas. Äter kvällsmat och har tänt en massa levande ljus och tittar på filmen Gigli. Jennifer Lopez och Ben Affleck är med, älskar ben! Har ni sett filmen armageddon? han är så bäst det och filmen är också så bäst! jag gråter alltid lika mycket när jag ser den, har sett den typ 400 gånger med ^^
Det är såååå mysigt och jag bara älskar levande ljus men det känns som att jag kommer glömma att släcka dom ! :S äsch jag glömmer inte sånt !

Nu ska jag fortsätta att titta på filmen. eller snart, det blev precis reklam.. ska passa på att göra mig iordning för natten då :)

Pusss




Dessa tre ljus fick jag utav Sandra och Tobbe i julklapp, visst är dom mysiga? och det lilla luktar äppelpaj. De står nu på bordet famför mig sen har jag.....



...två stycken sånna här små saker i mitt fönster och....



.... två stycken på byrån :) ( jag gör lite reklam för Wella flex också, grymt bra hårspray ! )

Jösses, förlåt!

Jag glömde av att skriva imorse, förlåt. Men nu kan jag sno lite tid :) Sitter med folket och tittar på mr bean, jag fattar inte varför folk tycker att han är rolig. Jag må ha bra humor men det är inte roligt!

Vaknade typ 11 i morse, drömde värsta cp drömmen, drömde att vi snodde en buss och körde runt i ett bostadsområde med en massa poliser efter oss. Till slut så lyckades vi skaka av oss dom och då skulle vi gå ut och springa iväg men det var bara takluckan som gick att öppna. Vi hoppade ju ut och jag bröt benet men sprang ändå .. Sen vaknade jag.

Vi bestämde oss för att åka in till stan och åka skridskor. När vi kommer fram, det var verkligen svinkallt ute, sjukt..  Och när vi kom fram så va det någon sorts match på isen så vi kunde inte åka, fan va surt det va.. Då åkte vi hem och sen kom dom till mig och vi spelade monopol :) ovanligt eller va säger ni?

Imorgon är det dömning igen :O nu börjar det bli nervöst asså.. mer om det imorgon :) Pusss

condeco, och rån ??

Vi åkte för att träffa Bella gf och henne kompis i stan för en fika. Vi gick runt i haga men hittade ingenting så vi åkte in till stan igen och till condeco. Jag är inte så förtjust i condeco, alltid mycket folk och det är inget speciellt med det. När vi var på fröken olsson så var det lite gammaldags och mycket mindre och mysigare, men condeco fungerar självklart !
Vi fikade och snackade det var jättemysigt verkligen..

Påvägen hem åkte vi ock köpte godis och gjorde lite annat skoj, hemmakvällen kunde varit bättre men monopol räddar ALLT!!

En liten video från idag, vi pratade om att tobbe skulle springa i slowmotion eller nått så kommer Sandra med den klockrena kommentaren; det heter faktist e slowmotion. vad säger ni??


vad har ni gjort en kväll som denna då?

Det var också ett knivrån på pressbyrån precis här i närheten. läs här om ni vill veta mer: http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=470542

Vi hörs imorgon bitti, nattinatti <3

äntligen helg!!!

Gud va skönt! Detta är ju så skönt. Det jobbiga är att jag precis kommit in i sömnen men men det får vara ^^ haha helg är ju alltid helg :)

Idag ska vi åka och fika, vet fortfarande inte vart har en massa att välja mellan. Men vi får se vart fötterna tar oss ^^
Skolan va cp tråkig som vanligt. Jag längtar faktiskt till nästa vecka med det nya schemat och allt hahaha..

Jag har varit så duktig och städat mitt rum ordentligt. Verkligen. Det är så skönt med nystädat rum men jag hatar verkligen att städa men eftersom jag hade det som nyårslöfte så fick ju jag göra det i vilket fall..

Vad ska ni hitta på i helgen ? (aa)
Imorgon har jag lite planer men inget som är bestämt ännu. På söndag är det dömningsdags ! gud det börjar kännas i magen nu och sen efter så är det match. Vi ska ju spela en himla massa matcher de närmaste dagarna. Lördag, söndag, tisdag, fredag, söndag, onsdag och söndag igen. Jag ska ju självklart inte spela alla men ett par kommer det allt bli.
Nu ska jag göra mig lite iordning och så min farbrors fästmö är här också så ska vara lite social ^^.

Puuusss

Gratissajt.se



Gratissajt är en hemsida när man kan samla poäng genom att värva medlemar, köpa olika saker, li medlem på olika hemsidor m.m..

Du kan sedan när du samlat ihop ett visst antal poäng byta ut dom mot presentkort, biobiljetter ja och en massa annat. Det är ju hur bra som helst! och ja om du köper någonting på t.ex. Nelly.com så får du summan i poäng. Så köper du någonting för t.ex. 100 kr så får du också 100 poäng om du gör det via gratissajt.  Det samma gäller om du värvar en kompis, om du värvar en får du 5 poäng om det är en aktiv medlem (den måste då ha samlat ihop 100 p, det är inte så svårt) så får du 100p extra.

Just nu finns det en tävling som du kan vara med i där du kan vinna 500 kr i din favoritbutik! är inte det grymt? allt från svenska spel till toys'R'us!

Det enda du behöver göra att bli medlem via denna länken så är det bara att börja samla! Lycka till!

http://www.gratissajt.se/?r=3701

Fyra timmar

Det är fyra hela timmar kvar tills nästa lektion, jag och sandra ska snart ner och äta, hungrar ihjäl här uppe ^^

Ikväll ska vi fika, någonstans? vet inte vart än men det löser sig:)

Jag känner att fantasin inte är så bra just nu så skriver senare igen :) Pusss


Freedag

Äntligen, som jag har längtat. Sovit gott? Jag har sovit som en ängel, det var längesen jag sov så gott.

Börjar skolan kvart över nio idag så ska åka tio i va tanken, det betyder att jag no gmåste gå upp nu, men jag ligger så skönt här i min varma säng.  Det är 6 minus grader nu i göteborg och det är ingenting som jag känner att jag vill gå ut till :(

äsch jag får väl dra mig upp och äta nu då. Vi hörs senare idag ! Kraam

cafétips?

Imorgon ska vi fika, det blir ett ganska så stort gäng faktiskt och det ska bli sjukt roligt ! Bara ett litet problem, vart ska vi fika?
Vi vill till ett mysigt litet café men det måste finnas plats eftersom vi är sex personer.. Vi har förslag på Fröken olsson men sist vi var där så var det fullt! fick dela bord med två andra.. Det slipper vi helst :)

Har ni några tips om något bra café i GÖTEBORG som har öppet på kvällen så säg till ?! är desperat ! ^^

tillbaka till the hills, kysss

VÄRLDENS BÄSTA SCHEMA!!

Sådär nu har jag tränat klart och duschat. Träningen var roligt men så störande att folk ska komma med så idiotiska åsikter om ingenting ! jag blev sjukt förbannad men vad kan man göra? det är bara att gilla läget, hallen är sämst och vi får inte ha klister.. Sånt är livet...

Jag va precis inne och kolla schemat med, så sjuuuuukt bra! Det gjorde min dag sååå mycket bättre. halvdagar typ ^^ bara måndag och onsdag som är lite sådär men det får man leva med.. 8-16.30 är lite halv jobbigt faktiskt.. Ni ska få se det med,

FÖRE

Före
man ser inte så mycket tider märker jag nu och dom ljusblåa är workshop alltså dit går man om man behöver hjälp eller så :)



Efter
samma här, de ljusblåa är för hjälp eller om man ligger efter eller liknande. Den orangea är ENDAST v.5 det handlar om valet mellan samhäll /ekonomi eller samhäll/samhäll :)

Nu blir det dags för the hills igen ^^ Godnatt på er <3

haaandboll!!

Nu ska jag åka och träna, vi hörs igen om ett par timmar :)

Puusss



jag förra året ? typ.. då vi spelade i RIK ^^

alla är så olika

Har du någongång haft dagar då man inte orkar någonting ? man är så trött på allt och man orkar verkligen inte?
Så var det idag, kändes så onödigt alltihop bara.  Skolan är skit nu, man gör ingenting bara sitter och hoppas att man ska sluta snart så man kan åka hem till sin säng och sina myskläder och bara vara.  Sen kommer  vi få nytt schema imorgon, åh jag gillar mitt schema! hoppas att det blir bättre annars vet jag inte vad jag gör.. Idag hade vi en lektion imorgon har vi tre,  En på morgonen och två på efermiddagen. Jag kommer ihåg när jag började på denna skolan så hade vi hur goa dagar som helst, slutade 10 på fredagar. Sen kom det. Dom kom på att vi skulle ha matte klockan 2 på fredag eftermiddag. Då kom den där dagen igen då som man inte orkar. All energi bara drogs ur.

Sen är det handbollen, jag älskar handboll mer än allt annat.. Men det känns som att det bärjar bli för mycket, varför anmälde jag mig till domarkursen? jag tyckte att det skulle bli en rolig grej och en upplevelse, ett plus är att man tjänar pengar på det. Men det är inte grejen, jag vill göra det som jag älskar mest och det är handboll i denna stund. Men man lägger ner otroligt mycket tid och otroligt mycket energi. Helgerna försvinner, vardagskvällar också då det är träning.  Men det gör inte så mycket nu, för ett par år sen hade det nte varit roligt, allt va skit då t.o.m handbollen jag gick dit för att jag ville träffa folk och inget annat, nu känner jag att det har ändrats. Jag går dit för att jag tycker att det är roligt med handboll nu när vi vinner ! Förr gick det skit, folk älskade att möta oss för vi var inte bra. Alla tjejerna var frustrerade för att det inte hände någonting på planen, förlust efter förlust. Då var det inte kul.

Förra säsongen hände någonting. Vi vann och vi vann, det kom nog efter att vi vann vårt första cupguld i tygrikesnatta för ett par år sedan.. Vi vann serien förra säsongen och bestämde oss för att klättra upp en serie. Det gick väl sådär men ingen ger upp! Vi kämpar in i sista sekund, även om det skulle stå 6-24 ( vilket det ALDRIG gjort men om ) och det är en minut kvar så vet vi att vi inte vinner men vi kämpar ändå. Det är inte alla lag som gör det. Jag önskar att det var så med skolan också, Men det är inte samma grej man kämpar för sin egen skull i handbollen kämpar man för laget och för andras skull.

Nu känner jag att jag babblar om allt och ingenting så det är nog bäst att sluta. Nu är det dags att träna och imorgon kväll blir det nattfika med dom bästa det är så otroligt mysigt ! Imorgon LOVAR jag att jag ska vara paparazzi också, mycket kort!

Pusss

syskon!!

Det typiska att ha en syster att grejer försvinner lite hejvilt. Som idag så försvann ett par örhängen. I stundens hetta blir man skit förbannad asså verkligen trodde att jag skulle slå sönder nått ! men sen så vet man hur dum hon känner sig sen när man skällt färdigt när man kommer hem efter skolan. Men både hon och jag vet att hon kommer allt få höra sen när jag kommer hem!

Nu är provet klart och det är en timma kvar tills nästa lektion. Sitter helt själv i ett rum och tittar på the hills ^^ hah asnart har jag sett allt, eller har 2 säsongen kvar visst . Ikväll är det handboll igen :D !!

Pusss

15 januari

Godmorgon !
Vaknade gråtande, hade värsta mardrömmen.. Min dator och kamera blev snodd i stan as hemskt va det .. Så det kommer bli lite jobbigt att ta med det till stan idag faktiskt men jag får hålla i det ordentliget!
Ska till skolan och göra ett prov snart sen är det spanska.
Ikväll är det träning och matcher hela helgen. Vi hörs senare iskolan eller så..
Puss

Hemma

Domarkursen va rolig idag, det var en massa folk där. Faddrar och sånt. Dom skrattade åt allting och vi "småttingar" som dom kalla oss fatta ingenting. Blev också tilldelead mina första matcher på söndag! :O imorgon måste jag åka och köpa en klocka som jag kan använda som tidtagarur.

Nu tittar jag på topmodel och funderar på om jag kommer vara vaken lika länge inatt som de andra dagarna denna veckan? det blir ett mysterium :P två lektioner imorgon sen blir det stan och köpa klockan :D jag är grymt taggad men nervös också :O

Vi hörs i kväll eller imorgon (aa)


morsning korsning...

...som man säger här i göteborg!
Nu är jag äntligen hemma, men jag ska snart åka igen, ska på domarkursåterträff. Jag har inte gjort min prov dömning ännu men det löser vi nog idag :)

Jag hade min redovisning precis som gick sjukt dåligt.. alltså verkligen sjukt dåligt.. Imorgon är det engelska prov det är gramatik och jag brukar vara ganska så bra på det men ska plugga lite innan jag åker och när jag kommer hem :)
Kommer säkert inte kunna sova idag heller, jag förstår inte.. Jag måste ha seriösa sömnproblem. Men grejen är att jag är inte speciellt trött på dagen så det kanske räcker att jag sover runt 6 timmar ^^

Nu ska jag byta om och sedan äta :) Vi hörs ikväll runt 22..

Pusss

Skoolan..

Vi har haft två lektioner, engelska och matte. Engelskan var bara så onödig, vi har faktiskt många sådana lektioner på denna skolan speciellt religion och engelska. Vi gör ingenting vettigt ! Så onödigt.

Blev precis helt klar med min redovisning som jag ska ha i eftermiddag, jag får nog improvisera för hinner inte plugga in det haha.. Nu ska vi snart ha spanska kan inte säga att vi gör så mycket vettigt där heller menmen,.. Life is hard.
Snart kommer det nya schemat också :O och imorgon har vi nog bara en lektion + att jag ska göra ett prov vid 11. börjar 1 annars. Men det är ganska så skönt att få det gjort :)

Nej nu ska jag göra annat :) Pusss

Godmorgon

För tidigt.. Jag gick upp för en timma och sitter här och är klar nu och vagnen går om en timma..
Jag somnade nog runt halv 2. Jag vet inte riktigt men det var någonting sånt ;) det är ju helt sjukt..
Nu ska jag titta på the vioce, vi hörs sen när jag kommer till skolan :)

Pusss


sömnproblem...

Klockan är 1 och jag kan verkligen inte sova. Jag förstår inte va problemet är.. funderar seriöst på att skaffa hjälp, sömntabletter eller nått. Det här är ju onormalt.

Medans jag låg här i min säng och försökte sova hade jag på the hills, någon som tittar på det? Det är iaf sjukt bra, man kan hitta alla avsnitt på mtv:s hemsida.  Eftersom att det inte hjälper mig att somna så får jag hitta på någonting annat så ska öva på engelska och spanska glosor tills imorgon.

Imorgon ska jag gå upp halv 7. Lycka till Malin ! Jag kommer vara sååååååå trött. Sen ska jag ha degkläder på mig, det är det bästa som finns. Sen är jag grymt nervös inför redovisningen imorgon men det kan väl inte vara så svårt?
Jag kan berätta lite om min redovisning eftersom jag inte har något annat att hitta på.. Jag ska redovisa om misshandel och våld typ..  Ska visa en powerpiont med lite bilder och så :) äsch det var inte kul att skriva om..

Nu ska jag titta på 2 ½ men. Puuss och godnatt för er som kan sova (aa)


Sandra,

Sandra är en kompis till mig som tycker att det är roligt att skriva i min blogg lite då och då :) Det gör mig absolut ingenting det är kul att få höra saker ur ett annat perspektiv :)

Så nu behöver ni inte kommentera konstiga saker om vem hon är och så!

Nattinatti

Sandra är heelt slut!!

Började dagen med att gymma med Ebba! direkt efter de hade vi friidrott i 2 timmar. Jag tog Ebba på 400 med 5 sek! hahah:D det kändes bra! Men vi var nästan lika bra på allt! 60 meter, längdhopp, fast jag var lite bättre på höjdhopp och hon var lite bättre på kula. Hhaha sedan efter det var det simträninging i 2 timmar. Totalt blev de 5 h träning idag, och så blir det varje tisdag, lite för mycket, jag är helt slut! HAHAHA

Malin är lite mesig, fast hon vaknade faktiskt att inte kunna prata, så det var inte så konstigt att hon inte var med.:)

Jag kan nästan alla glosor också både i engelska och spanska som vi har tills i morgon.

Jag orkar inte gå och lägga mig så tidigt i dag haha är inte trött, måste plugga alla glosor igen. I helgen kanske ja ska till floda till tobbes kompis Ralle som jag aldrig träffat, får se hur det blir med det! haha / nu ska jag kolla på tv lite sen får vi se vad som händer! Godnatt/ Sandra


Andra avenyn

AA är bara så bäst! tråkigt nog så är detta visst sista säsongen :( Men sen är frågan hur länge det kommer visas på tv? ett tag till iaf ;)


Nu ska jag titta på the hills och sen sova! (tidigt idag)

Puuuussss

Handboll

Sådär äntligen hemma. Trodde att det skulle bli en lugn träning men den va hur jobbig som helst.
Vi spelar ju med klister eller lim eller vax man kan kalla det vad man vill, jag kallar det klet ;) men iaf, i den hallen som vi tränar  i 2 av 3 gånger i veckan får man inte använda klet och det är helt sjukt. Ändå får de små pojkarna och flickorna använda den stora hallen medans vi som är 30 pers får vara i en hall som är hälften så stor som en vanlig hall. Vi får inte plats !!! Och klet är ett måste! det märktes idag. Ingen satte mål som var meningen eftersom det var extra hård träning för målvakterna.

Nog pratat om det ^^ jag vill såååå att det ska vara helg inte för att det är någonting planerat men det är så jädra tråkigt att gå i skolan men detta halvåret har gått sjukt snabbt så det tar nog inte speciellt lång tid ändå ^^

Imorgon börjar vi 8.45, alldeles för tidigt.. Jag måste verkligen lägga mig i tid, men jag somnar aldrig jag fattar inte! jetlag fortfarande eller?  Första lektionen är matte också, inte bra, inte bra.. sen är det engelska och till sist spanska. Jag måste också öva på min redovisning som jag ska ha 14.30 ! nervös nervös.. Jag har inga problenm att prata inför folk men ändå...

Nej nu babblar jag om ingenting. NU är det AA (andra avenyn) som gäller !

PUUUSS


stressstress

Nu är jag hemma, men ska åka till hallen om 10 minuter.. Pappa är så snäll och kör mig ;)

Dagen då, hade idrott vid lunch jag började som sagt 12.30 idag. Friidrott. Sämst! hatar det verkligen, jag gillar idrott men absolut inte friidrott.. Jag tog en massa bilder som jag laddar upp ikväll!
Sen åkte vi till skolan där vi hade samhäll och svenska. Svenska lektionen var med en annan lärare idag som inte var så himla bra faktiskt.. Det var en utav dom längsta lektioner jag varit med om och ändå är den bara 40 min. Tiden gick sååååå långsamt! Sen kom mamma och hämtade mig eftersom jag tränar idag så hinner jag inte ta vagnen.. Så nu sitter jag här, ombytt och klar. Väntar bara på pappa så ska vi åka:) 

 Vi hörs ikväll och glöm inte att andra avenyn börjar idag!!

pussssss

sjuk??

Idag mår jag faktiskt inte riktigt bra.. Huvudet dunkar och förkylningen är tillbaka. Hur mår ni en regnig dag som denna ?
Visst blir man deppig av regn? och av vinter överhuvudtaget. Snö muntarar mupp mig lite faktiskt. Jag gillar inte snö men det bli så mycket ljusare. Regn är bara jobbigt...

skolan idag... vet inte alls vilka lektioner jag har eftersom vår lärare va sjuk igår. Vi ska iaf till friidrottens hus nu första lektionen som börjar halv 1. Ingen aning om vart det ligger :S men men vi hittar säkert ^^
Ikväll är det träning, ren målvaktsträning YES! det är så sköönt! Imorgon är det visst domarkurs återträff eller nått,  det hade jag glömt av haha.

Nu måste jag duscha! vi hörs sen puuuss

NU ska jag sova

Ska göra mig iordning för att sova nu. Helt slut .. Gick ju upp tidigt imorse^^ imorgon ska jag gå upp vid 9 :) Vi hörs då :)
Pussss



Guldbaggen

Just nu tittar jag på guldbaggegalan som går på SVT1. Det är ju livesänt men jag ville skämta till det lite och texta. Jo då är det någon som skriver så man ser när varje ord kommer upp och om personen skriver fel hahahaha! hur kul som helst ! som nu skrev han/hon "smälla i gen dörren. " hahahaahaha hur kul som helst!

Johan Glans är också rolig hahahaha.. Nej nu ska jag fortsätta titta sen blir det tidigt i någonstans!

Nu på svt1 gör dom reklam för en ny film med Johan Glans och Björn Gustafsson i huvudrollen! något jag ska se!

Puusss

måla

vad tycker ni? Okej att lämna in till en sträng lärare? "/


Dagens outfit

Dagens outfit:

Byxa - diesel (thai)
Tröja- gina tricot
Halsduk- systers, cubus 
Bälte - ingen aning ^^

Frikväll

Sådär, nu är jag nästan färdig med allt. Självklart så har skrivaren pajat så måste skriva ut på svartvitt i skolan imorgon... =/ men det får vara så, jag har int ens haft en vecka på mig att göra detta så.. ^^

Eftersom jag nästan är färdig så har jag bestämt mig för att ha en pluggfri kväll. Jag borde faktiskt plugga engelska eftersom jag har prov på torsdag men det orkar jag inte. Så jag får skylla mig själv. Ska göra resten imorgon (aa)

Första lektionen imorgon är Idrott klockan 12.30 ! Vi ska friidrotta... Gud va jag hatar det... Sen har vi samhäll och svenska. Hoppas att cecilia är sjuk imorgon också ^^ så vi slipper svenskan. Det är segt att sluta 16.40.. Och sen har jag träning halv 7 så hinner knappt hem innan jag ska åka igen. Hoppas bara inte att det regnar :s Nej nu ska jag gå och titta på las vegas.

Puuusss

Hjälp mig..

Jag vill att ni gör en liten sak för mig, scrolla ner tills ni ser en rosa ruta på vänster sida, kommentera om det står någon text där eller om den bara är rosa ^^
Tack!


Största misstaget??

Jag har nu sökt sommarjobb på burger king. Skulle jag verkligen ha gjort det ? aja nu är det gjort jag får väl ändra mig om dom tackar ja. Eller nej, eller.. jag vet inte, det är ändå gött med pengar liksom och vi får ju inga pengar på sommarlovet så det är igentligen as bra ! Jag måste ju ha ett jobb, om ni har tips på någonting annat säg till??!

Puuuussss


pluggplugg...

När man sitter hemma så brukar det bli så att man gör en massa annat istället för det man borde göra. Jag sitter här med tvn på och msn, det går inte att koncentera sig men jag har en massa tid att arbeta på! :D

När jag kom hem gjorde jag iordning i köket efter min familj eftersom de inte orkar göra det sjävla ^^ blockade upp och ner i diskmaskinen och nu är det snart dags igen. Sen satt jag och tittade på oprah och fick en massa information till min redovisning. Nu sitter jag faktiskt och pluggar OCH tittar på våra bästa år. Haha det är ett bra program men lite överdrivet. Det är ju samma dag i programmet i månader här ^^ missar man en månad så missar man knappt nått i programmet ändå :P

Nej ska fortsätta med arbetet nu.

Pusss

Oprah Winfrey

Vilken människa! Jag sitter just nu och tittar på hennes program som idag handlar om pedofiler. Hur kan män göra så mot sina barn mot sina barns vänner ?? det är ju helt sjukt! Jag är glad att jag aldrig varit med om några sådanna människor överhuvudtaget. Jag ska erkänna en grej, i ett par års tid, kanske 2-3 år så har det funnits en massa konstiga människor här och vi bor precis brevid ett sjukhus. För 3 år sen tror jag så byggdes ett psyk där. Sen dess har det rymt en massa människor därifrån och de flesta drar sig till bostadsområderna här och förföljer folk. Jag har aldrig blivit utsatt av att någon följt efter mig, men min syster och mina vänner har.

Min syster gick igenom en liten skog alltså jätteliten tar 20 sekunder att gå igenom.. Detta var en kväll. Då när hon är mitt i skogen hoppar det fram en man som stått bakom ett träd och bara väntat . Min syster sprang ju självklart . Detta var på sommaren så man hade ju inga tjocka skor eller tjocka jackor som hindrade henne. När hon kom in på vår gata gömde hon sig i en buske och mannen sprang förbi. Hon kommer hem utan skor och gråtandes. Jag kommer inte ihåg om hon berättade för mamma och pappa direkt men tror att hon gjorde det..
 
Om man blir utsatt av någonting sånt här så måste man prata med någon direkt! Någonting som är riktigt dåligt är om man ringer polisen så antingen så säger dom att det finns ingenting som vi kan göra nu eller så tar det timmar innan dom dyker upp. Det behövs därför mer poliser, barn och unga tjejer speciellt känner sig inte trygga om poliserna inte vill hjälpa till.


jag älskar min skola...

Ja idag gör jag faktiskt det, ni ska få höra.

Jag skulle möta sandra vid "trappan" vårt mötesställe när vi ska till skolan. Klockan blir 55 och det är tre minuter kvar till vagnen ska gå.. Jag smsar och frågar vart hon är, svaret blir jag vaknade nu. Jag kände på mig att hon försov sig ^^ men som tur va träffade jag en annan kompis som jag tog sällskap med till skolan :)
Sandra som är snabb av sig hann med spårvagnen som gick 10 minuter senare än min. Första lektionen va religion. Inte bästa lektionen att starta med efter helgen. Jag var redan sur för att vädret va kasst imorse. Okej det regnade faktiskt inte men det blåste så man trodde att man skulle lyfta. sjukt mycket blåste det. Tillbaka till skolan, religionen höll på i typ 30 min sen fick vi sluta. Vi gick då till klassrummet där vi ska ha historia. Klockan blev kvart över nio det är då vi börjar. Den blev tjugo över. Sen tillslut kom vår samhällslärare och sa att hist. läraren va sjuk! det betyder ingen basgrupp i eftermiddag heller! så idag slutade vi klockan 9. Snacka om gå måndag!

Planen var att jag skulle stanna i skolan och göra klart min redovisning men det fanns inga lediga studierum och alla andra åkte ju hem. Det slutade med att jag bestämmde mig för att åka hem jag med.
När jag går till hållplatsen och kommer till ett övergångsställe så kommer vagnen,. Jag börjar springa och ur min fick rammlar mobilen ut. batteri och allt bara flyger åt sjutton olika håll och det kommer massa bilar! detta va på övergångsstället. Jag hann samla ihop prylarna och hinna till vagnen. Tur var väl det. Så nu sitter jag här i soffan och hör Oprah i bakgrunden. Dom pratar om pedofiler och sånt. Helt sjukt! ska skriva om det senare.

vi hörs sen, PUSS

Godmorgon

Hur mår nI?
Helt sjukt, jag somnade vid ett igår skulle jag tro det var 6 timmar sen och nu är jag inte alls trött. Okej lite trött kanske men inte alls sådär överdrivet så man går runt och gäspar hela tiden:P
Det är strax frukosttime sen vid 8 ska jag ta vagnen till skolan. Idag är det religion och historia som står på schemat, ingen estetisk verksamhet och det är bra för min del eftersom jag måste göra en redovisning tills på onsdag!!

Vad har ni för morgonrutiner nu när skolan börjat? jag själv slår alltid på tvn och tittar på the voice och i pausen skyndar jag mig upp och hämtar frukost sen skyndar jag min ner igen och äter i sängen. Det är det bästa som finns! :D

Oj nu är det reklam! måste gå. Hörs senare när jag kommit till skolan (aa)

Pusss

pigg som en lärka

jag måste lära mig att sova tidigt nu när skolan börjat men det går verkligen inte! klockan är nu kvart över 12 och jag ska ju upp om 6 timmar typ, eller 7.  Jag kan verkligen inte somna, tips?

Jag underhåller mig iaf med criminal minds på kanal 5 just nu. Hur bra som helst, gillar sådana serier som typ, NCIS, CIS m.fl. Också helt tokig i one tree hill, gossip girl och 90210 ! sjukt bra är det men bäst är ändå one tree hill... Lille Jamie är så jävla söööt !

nej nu ska jag göra ALLT för att somna.  Godnatt <3



"familj på väg"

Jag sitter just nu och kollar på familj på väg, sett den? den är iaf helt sjuk och robin williams är så jävla grym! Det som är jobbigt är att den är så himla lång. Men det är väl inget problem för mig eftersom jag ändå inte kommer somna.. som vanligt.
Imorgon är det skola igen, usch och fy, okej visst jag har bara tre lektioner men ändå har en massa att göra. Ska göra en redovisning tils på onsdag och har ett engelska prov på torsdag. men sen är det klart ! Nästa vecka får vi ett nytt schema också! :O jag som tycker om mitt schema :( hoppas detta blir bra, det ska tillkomma ett nytt ämne med. Naturkunskap. Ingen aning va det innebär men det är väl som NO i grundskolan? typ kemi och biologi och sånt. Nej nu måste jag sova, hörs imorgon :)

PUSS

110109

Hej,  jag har precis flyttat från devote (http://malinisabell.devote.se). Varför bytte jag? Jo för att jag kände att för det första att det var dags för ett byte och många har sagt att blogg.se är så mycket bättre än devote så det är väl bara att testa eller hur? Jag är en sån människa som älskar att testa nya saker:)  För det andra så är det för att kunna vara lite mer sjävlständig. På devote så var det dom som gjorde jobbet kändes det som. Så nu gäller det. ! Jag kommer börja neutalt direkt alltså inte rabbla upp hela min livshistoria som jag gjorde på devote. Är det någonting som ni vill veta, fråga. Om ni inte vågar göra det så gå in på min gamla blogg så hittar ni säkert svaren där :)

Puss och kram


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0