Hemma från lysekil

Godmorgon godmorgon!

Har precis tryckt i mig lite frukost, köttbullemacka, mums och ska snart göra mig i ordning. Då var helgen över... Lite sorgligt faktiskt, jag hade inte tackat nej till att få sova lite till idag efter som jag varit igång hela helgen verkligen! Jag var ju i lysekil tillsammans med mina favorittjejer.Det var två helt underbara dagar med roliga aktiviteter men när jag kom hem, herregud, jag var så trött och hade så ont i huvudet av allt godis jag ätit. Men jag åkte i alla fall till min sjuka pojkvän en stund, var där och tittade på wallander och bara tog det lugnt. När jag åkte hem därifrån somnade jag som en stock i min säng med kläder och allt på och vaknade nu. Riktigt skönt faktiskt att få sova i sin egna säng och inte på den förbannade luftmadrassen.

Nu är jag hemma i alla fall, börjar halv tio men ska förbi ungdomsmottagningen och hämta nya ppiller, sen är det skola till halv 3 och sen är det bara plugg som gäller till tusen. Har två prov imorgon som jag inte pluggat så där jättemycket till. Får nog sitta kvar en timma eller så i skolan så att jag verkligen får någonting gjort.

Nej nu måste jag sminka mig, vi hörs säkert senare eller nått :) Ha en trevlig måndag!!

Lysekil 2010 25 april

Nationella i Svenska B, 5 timmar idag.

Godmorgon!

Har precis tagit en dusch och sitter nu och äter frukost i min säng. Var uppe väldigt mycket tidigare än vad jag hade behövt men det var bara för att vakna ordentligt nu innan nationella provet. Ska sitta och skriva i 5 timmar, Svenska B, inte lockande alls! men det ska bli skönt att få det gjort. Hoppas att det är bra uppgifter också, finns inget tråkigare än att skriva en uppgift som är tråkig och som man inte alls är intresserad av. Men det fixar sig, ska finnas nio olika alternativ och texttyper på det är nog inga problem. Har med mina vindruvor för att få inspiration :)

Annars är det fredag idag, helt underbart. Ska hem och packa efter skolan till i morgon och sen vet jag inte vad jag ska göra under kvällen. Ska väl vara med killarna som vanligt skulle jag gissa på, vi får se sen helt enkelt :)

Nu ska jag sminka mig och lite så, ta det lugnt bara :) inte bra att stressa precis innan ett viktigt prov! bra att tänka på :) PUSS PUSS

skolan tar all tid tyvärr.

Halloj!

Idag har jag tid att blogga. Har egentligen inte gjort något mer än ägnat mig till skolarbete men tiden finns ändå inte till riktigt. (ett år kvar Malin, ett år...) ska bli så skönt att ta studenten sen!

Igår va jag i skolan som vanligt, träffade sen Alexander och de andra killarna men de blev sådan panik över deras Rhodos resa att jag inte orkade mer och gick därifrån. Pluggade en del igår innan jag gick och la mig. Övningskörde till Alexander också, går rätt bra nu faktiskt, när jag inte har för bråttom och får stopp så :) älskar att köra, det är en sån frihet på något sätt. Tänk sen när man har körkort med, herregud. Kommer bli riktigt kul!

I morse var det sjukt jobbigt att gå upp, ville verkligen inte men en käftsmäll senare var man tillbaka till verkligheten och kom upp. Har sen suttit och pluggat matte hela morgonen och snart är det dags för naturkunskap. Inte så roligt det heller om man säger så, sen kommer det bästa av allt, TRE TIMMARS HÅL! ryktet säger dock att man kan börja Spanskan tidigare så det hoppas jag på. Hem sen och plugga inför nationella imorgon i Svenska B, fem timmar! Det är en stund kan man säga. Sen slutar det väl att jag åker till Alexander, no surprise.

Så där har ni fått en liten uppdatering om hur jag har det, med andra ord sjukt mycket att göra! Hörs senare eller imorgon. PUSS



Tisdag

Halloj!

Sitter i skolan och var så taggad på att sluta två så att jag kunde åka hem städa mitt rum och lite sånt men nej, nu fick vi reda på att vi hade specialidrott till fem! inte roligt alls.. Men jag ska inte klaga, den lektionen har vi kanske en gång i månaden så det får vara :)

Ikväll ska jag träna också, handboll för första gången på typ tre veckor, är inte jättesugen men måste om jag ska hålla mig någorlunda i form hehe. Nej ska försöka få tag på alexander nu, han har bestämt sig för att ignorera mig idag förstår ni. Puss puss

OC

Har tittat på OC hela eftermiddagen och hela kvällen. Sjukt bra program, skulle kunna sitta i evigheter och kolla alla säsongerna på rad! En av världens bästa serier helt klart, sen börjar one tree hill idag också så imorgon sitter jag bänkad framför det hehe.

som ni förstår har jag inte gjort sådär jättemycket idag. Bara legat här i min ensamhet och fått huvudvärk av allt tittande på datorn, inte bra. Saknar min bebis också även om det var i morse vi sågs senast så känns det jobbigt, tillbaka till de där med att sova ensam, det är fan inte roligt och nu är det hela förbannade veckan också, är borta hela helgen med. Typiskt. Men sånt är livet, får ta igen det senare :)

Förutom att jag hatar att sova ensam och saknar alex så har vi varit tillsammans 11 månader i veckan. Hur sjukt lång tid är inte det då?! jag kan inte förstå det själv, längsta förhållandet jag haft är typ 6 veckor och då va jag i USA i 2 av dom haha. Så det är stort, äckligt stort och så mycket roligt vi har varit med om tillsammans. Ingenting jag ångrar, han är bäst min Alexander och det kommer han alltid att vara, och inte bara bäst, finast också.

Nu ska jag sova, godnatt <3



Måndag

Hej!
Fotboll igår hela dagen verkligen, först blåvitt, 5-1!!!! :D sen katrins match vilket jag inte hade någon som helst koll på allt. Åkte sen hem till alexander och sov där.
Nu är det måndag igen och en ny vecka. Har miljoner saker att göra också så det kanske inte blir så mycket tid för bloggen men ska göra mitt bästa. Har rätt mycket plugg faktiskt.
Ska antagligen övningsköra idag också om mamma inte kommer hem mitt i natten förstås,  annars så har jag väl inte så mycket att säga just nu. Har strax lektion så skriver mer sen! puss

Allt löste sig:) blir bio ändå! I morgon b...

Allt löste sig:) blir bio ändå! I morgon blir det fotboll! Kom igen nu för fan blåvitt!


idiot

Hemma igen, idioten förstörde min lördagskväll så här får jag sitta, helt ensam på en lördagskväll JÄVLIGT roligt men så går det om man har en inkompetent pojkvän. Ska fan inte ge mig idag heller nu får han sona för sina misstag ska ni få se.
Nej är för sur för det här så får väl gå o lägga mig. Hejsvejs..

Mobilblogg. Middag på golden days för farf...

dsc00019 (MMS)

Mobilblogg. Middag på golden days för farfar då han fyller 65 idag! Inne på efterrätten nu mums :)


Freeeeeedag

Halloj!
Har inte haft så mycket för mig idag, va i skolan mellan 8 och 12 åkte och hämtade grejer hos alex och hamnade sen hos Angelica Svahn en stund. Pratade lite och så sen skulle hon åka och jobba så jag drog mig hemåt. Mathilda och jag satte oss då i solen på ute platsen en stund innan jag åkte tillbaka hit. Är nu hos Alex och ska snart åka till krokslätt verkar det som, får se hur det blir med det :)
I morgon fyller Farfar 65 år så då ska vi ut och äta och lite sånt :) Puss pusss

baka baka liten kaka

Slutade tolv så nu är jag hemma och tar de lugnt och med det menar jag BAKAR! haha



Godmorgon!

Godmorgon!

Har precis fått i mig frukost och ska snart börja göra mig i ordning. Tobbe, sandras kille ska köra oss till skolan idag så vi slipper de äckliga vagnarna och den tråkiga kylan som kommit tillbaka till Sverige. Hoppas dock att det blir bättre sen. En grad nu är inte något att heja för.

Slutar vid tolv idag så ska hem och plugga lite och sen ikväll ska jag hem till alex och sova där. Annars händer det väl ingenting mer speciellt idag tyvärr. Dyker väl upp något inlägg senare när jag vaknat lite:)

Puss puss

Shoppat


H&M BH: 99.50 Trosor 49.50, sen halva priset på det, ni som är ute efter underkläder så har H&M mycket på rea nu!



ZARA 129 kr. Söt t-shirt med rosetter på :)

Sen köpte jag skinnjackan också men där är där uppe och orkar inte hämta den, får bli bild en annan gång :)

home

Skolan var riktigt seg idag, verkligen. Men fick mig en shoppingrunda och då kändes det bättre :) Köpte mig jackan, ett linne och underkläder ( som jag fick gratis då jag fick ett presentkort från H&M, när jag köpte jackan för 400). Ska ta kort och visa sen men nu måste jag gå, alexander står och väntar på mig, han är ute och övningskör så han hämtar upp mig så följer jag med till honom :). Han har även lite grejer kvar här efter att han sov här så ska ta med mig det :)

Vi hörs senare! PUSS

Onsdag

Hallå hallå!
Sitter i skolan och håller på med mitt projektarbete i spanska, dock är det så förbannat tråkigt så ska nog gå över till någonting annat strax. Börjar inte förens halv tolv heller så har verkligen tid på mig. Alex sov hos mig så kunde lika gärna gå upp när han gjorde och åka in och få lite gjort så att jag slipper sitta på eftermiddagarna.
Efter skolan ska jag och Alex in till stan, ska handla lite fint, en skinnjacka bland annat! :D
H&M 399 kr

Sen om jag hittar någon fin tunika eller nått sånt :)

bilder

Hemma igen!

Jag och Alexander tog en sväng på stan, köpte dock inget. Får bli senare i veckan då en skinnjacka ska med mig hem! Vi köpte oss i alla fall en glass och vandrade ner till hamnen. Dom håller ju på och bygger upp ett stort hjul där nere som faktiskt börjar ta form sen gick vi och lekte lite med evert taube som står vid vattnet. Dock var det så kallt så vi gick till mammas jobb och väntade på henne :)

Ska iväg till alex nu igen. Vi hörs senare eller i morgon! PUSS



Killarna i fredags när vi satt på götaplatsen och såg över hela avenyn.
Poseidon var också där. "Snart skiner poseidon och blåvitt står kvar... "



Från idag i hamnen. Snacka om vrak!



Finaste med Evert <3



<3



evert och jag är bästisar haha

är i skolan

Hejsan svejsan!

Sitter i skolan nu för första gången på många dagar, vart skönt med en veckas lov kan jag säga och nu framöver har vi studiedagar varannan vecka också så det blir perfekt med en ledig dag lite då och då eftersom vi har en del att göra nu i slutspurten här innan sommarlovet. Fy sjutton va gött det känns!

Slutar vi halv tre ska då hem och lämna min skoldator som jag fick ta med mig idag som inte fungerade innan men nu är den fixad och klar! Ska sen in till stan med Alexander och köpa lite grejer, åka hem och äta och lite så sen tillbaka till alexander för att sova där :) var så tomt utan honom i natt att jag knappt kunde somna! somnade tillslut runt två kanske och har sovit SKIT dåligt i natt. Konstigt att en person kan göra så mycket för ens sömn.

Vi hörs senare, puss och kram! <3

Bilder kommer från helgen ikväll om jag kommer ihåg att ta med mig sladden vilket jag glömt nu.

tråk söndag

Tjena mors!

Nu är jag hemma hos mamma och pappa igen efter en helg hos min pojkvän. Har precis varit ute och övningskört och snacka om skillnad från i onsdags! kändes som att jag hade tränat fast jag inte hade de haha. Men det gick riktigt bra och körde också rätt långt. Tog oss ett stopp i sävedalen hos några vänner på vägen hem och pratade lite. Sitter i min säng nu, precis badat och tittar på wallander-fotografen. Har sett den förut men den är faktiskt rätt bra, speciellt nu när det inte finns någonting annat att titta på.

Skolan imorgon, ingenting att hurra över. Tur att vi inte har så mycket att göra nu i alla fall. Ska börja med ett par stora uppgifter, som dock ska in om ett tag men känner att jag tänker inte sitta där de sista veckorna och ha ett helvete när man i stället vill sitta ute i det fina vädret och liknande. Tio veckor sen är det sommarlov, lång tid kanske, eller inte beror på hur man ser på det, har en del studiedagar och sånt under denna perioden.

Ska ta och ringa Alexander tror jag och prata lite med honom :)

Puss och kram <3

Mobilblogg Nu kör vi igen! Kom igen blåv...

dsc00018 (MMS)

Mobilblogg Nu kör vi igen! Kom igen blåvitt!


Mobilblogg! Vi sitter och tittar på busun...

Mobilblogg! Vi sitter och tittar på busungarna och ikväll blir det el clasico! Heja zlatan! Uppdaterar ner sen:)


Vi sitter och tittar på busungarna och ikv...

Vi sitter och tittar på busungarna och ikväll blir det el clasico


Mobilblogg! Visar en fin bild ebba målat f...

dsc00010 (MMS)

Mobilblogg! Visar en fin bild ebba målat för att testa om det fungerar:)


Testar mobilbloggen!

Testar mobilbloggen!


Fredag!

Halloj!

Inte blivit något bloggande idag heller, måste nog skaffa mobilblogg om det här ska funka asså, ska kolla på det med en gång. Men kan i alla fall berätta om min underbara dag!

Började att jag åkte till frissan och klippte mig. blev väl helt okej, men kort!! men det växer snart ut igen... Sen var vi i stan i det underbara vädret och tog oss en glass gottisch värre. Åkte sedan tillbaka till alexander men det visade sig att jag var tvungen att ha min dator så det var bara att åka hem igen (killarna planerade någon överraskning till oss) och hämta den. När jag kommer tillbaka går alexander och jacob iväg och jag och katrin (jacobs tjej) sitter kvar och tittar på talang, riktigt knasiga människor det finns i denna värld alltså. Dom kom tillbaka och vi var nyfikna som bara den, tillslut kommer jacob in och då var vi tvungna att blunda och så ledde han oss ut till balkongen. Där hade dom gjort så fint med ljus, filtar, joordgubbar, ananas, vindruvor och smältchoklad, helt underbart  var det! och där har vi suttit i nästan tre timmar och bara babblat om allt möjligt, bara vi tre. Jätte mysigt! fan att jag inte tog några bilder, ass hole! men får göra det i framtiden. Har lite från avenyn idag men det får komma upp senare då jag inte har någon sladd nu.

Natti natti!<3

(mobilblogg var det! )

Sveriges värsta bilförare

Hallojsan!

Sitter hos Alex med jacob och tittar på Sveriges värsta bilförare, riktigt roligt. Appropå det, jag var ju ute och övningskörde igår, gick bra trots att jag inte kört på ett år körde bland en massa bilar också på grund av en idiot som stod i fel fil åt fel håll, svårt att förklara men han var inte från Sverige utan typ lettland eller nått, så det var väl förståeligt men herregud vilken panik jag hade. Men hem kom jag till slut i alla fall. Har nog aldrig varit så nära på att pissa på mig som jag var igår haha.

Åkte sedan till Alexander på kvällen efter hans jobbintervju som gick bra :) låg och tittade på disney hela natten och idag har det bara varit slappande till 100 %. Imorgon ska jag klippa mig också! :d

Puss och kram på er <3



onsdag

Godmorgon!!
matchen igår va inget att hurra över, 1-1 blev det i alla fall så ett poäng fick vi allt. Åkte sen hem en stund till alexander, hämtade lite grejer, filmer o så och åkte hem till mig och hade en riktigt disneynatt, tittade på aristocats och oliver och gänget haha.
Idag är det onsdag och halva lovet har gått, känns lite vemodigt faktiskt, sommarlovet får gärna komma fort som attan nu! Det är fint väder men jag tror att det kommer sluta med att jag sitter inne, dock ska jag övningsköra ikväll! Ska passa på att rensa mina kläder, är verkligen inte okej i varken byrå eller garderob vilket lär ta hela dagen så inga roliga inlägg här inte.
Nej nu ska jag väcka alexander sömntutan nr 1! Hejsvejs!!

GAME DAY!

Okej nu är jag tillbaka! På riktigt..
Har egentligen inte tid för det idag men måste eftersom alla tjötar röven av sig. Trodde inte att bloggen var så populär hehe.
Lovet rullar på som det ska och det är helt underbart, ALLA är dock bortresta men det gör ingenting för då kan jag och alex passa på att lägga all tid åt varandra, perfekt va?
Det är i alla fall tisdag och jag sitter just nu och sminkar mig, ska snart springa till vagnen och åka ner mot ullevi, det är ju match idag!! IFK-DJURGÅRDEN. En repris från förra året hade inte suttit fel!, ingen missade väl påskafton förra året hoppas jag (dock gjorde jag det så va tjötar jag för, var ju i Berlin) solen stekte, 6-0 till blåvitt, fullsatt ullevi och allt var underbart. I dag steker dock inte solen och ullevi lär inte vara fullsatt men en 6-0 vinst är ju inte fel.
Nej nu får jag öka! njut av det här så länge tycker jag.



Detta kallar jag fotbollsfest!

RSS 2.0