morsningkorsning

halloj!
Studenten i fredags var hur rolig som helst! kommer bilder när Sandra känner för att skicka dom till mig :)
Har annars haft en helg som har varit bra. Idag var det skolan som kallade, lyssnade på redovisningar i två timmar innan de va vår tur och sen var det slut för dagen. Satt kvar och skrev på min sista uppgift för åk. 2. Tänk nästa gång jag skriver en uppgift är i trean! mitt sista år på gymnasiet. Herregud. Idag är det väl inte så mycket som händer, försöker få med alexander ut i solen men det var inte jätte populärt så vi får väl se, ska i alla fall med mamma och handla för jag vill komma ut haha!
Imorgon är det också skola hela dagen, dock lite lektioner hit och dit så vi får väl ser hur det blir. Är i alla fall ledig onsdag och fredag :D

TOBBES STUDENT!

Godmorgon Godmorgon!

Håller på att göra mig i ordning här för fullt men tar en liten paus för OC. Hade tänkt att få sova lite längre idag men alexander sov här och vågade inte riktigt gå upp själv så jag gick upp och gjorde frukost till honom och har sen börjat fixa håret. Blev dock förjävligt men har varken tid eller ork att göra om det så de får vara som det är.

Ska in och köpa blommor och sen möta Sandra och Erika för hela kalaset! Bilder kommer ikväll eller imorgon, kameran är i alla fall med :) Puss puss

Allum

Har precis varit en sväng på allum, åkte dit vid 11 i morse och fick köpt en lite söt klänning jag ska ha imorgon på tobbes student och som också är helt perfekt till stranden eller så. Köpte en bandlös BH också att ha till så att man inte flashar  allt man har hehe. Lite små andra saker fick följa med hem också så som olika nålar med pärlor och små blommor som min syster ska ha på balen. Blir nog skit snyggt då dom är vita och hon har så mörkt hår!

Annars ikväll så ska jag och min pojkvän på förhandsvisningen av kommissarie späck på bio! känner på mig att den kommer vara riktigt rolig, en parodi på bäck och irene huss m.m. Berättar om den senare. Sen ska vi hem och sova här. Alexander ska dock till skolan imorgon bitti men jag är ledig på grund av studenten, gött!! Sen är skolavslutningen flyttad en dag också, vad hände där? aja det gör inte mig någonting alls.

Nu ska jag äta innan magen kurrar ihjäl. Puss puss



ipod touch

helluu
sitter i skolan, haft min enda lektion som var 5 minuter. Orkar inte riktigt åka hem än, vi håller på med en svenska redovisning som ska vara klar på måndag men eftersom detta är sista skoldagen denna veckan så måste det bli klart. Imorgon är jag nämligen ledig och på fredag med då jag ska på tobbes student! gud va roligt :)
Sitter annars och kollar på vad en ipod touch kostar, är förbannat sugen på att köpa en men får vänta tills pengarna kommer. Om allt går som det ska kommer en ipod touch vara min strax efter skolavslutningen. UNDERBART! :D
nej ska nog åka hem i det fina vädret strax. Puss puss

städat mitt rum!

Halloj! 

Ännu en dag avklarad och nu är det väldigt mycket lektioner inställda vilket är helt underbart! det betyder att det snart är sommarlov.
Åkte med pappa och handlade och bestämde mig sedan att städa mitt rum eftersom jag har en massa dötid, det tog en timma. Typiskt va? vad ska jag göra nu liksom? blir väl en dag framför tvn om jag inte får en flipp att gå ut och springa eller så. Skulle velat ha min cykel just nu bara för de. Fan. Äh får lösa det på något sätt. Tar mig en promenix annars om de skulle vara så :)
Nu vet ni vad jag har för mig :) pusspuss

tisdag

Godmorgon!
Sista stora arbetet ska in idag sen är jag så gott som klar! lektioner ställs in hej vilt så idag fick jag en go sovmorgon. Tänkte ta mig ut i regnet för att åka till skolan nu. Lovely, tre veckor kvar, inte ens det! UNDERBART!!

Hej svejs ! :D

free day, or not..

Halloj!
Är ju ledig idag men det ger inte mycket ledighet ska ni veta, jag har de sista att skriva på mina arbeten sen ska dom skickas in i kväll är målet! sen ska jag tvätta lite och sola bort brännan haha. Ska få i mig lite lunch först sen ska jag sätta mig på baksidan och steka, yesbox!
Annars har jag inga planer, ska bli klar så att jag har kvällen ledig så jag kan hitta på nått roligt ute i solen tänkte jag, får se om någon hänger på :)
Vi hörs senare ! pusss

snart sommarlov och jag har bränt mig.. kul!

Hej bloggen!
Efter ca. 3 veckor är det värsta med pluggandet slut då jag har två deadlines imorgon och lite annat smått och gott kvar men det värsta är över och nu ser man bara fram emot sommarlovet som är tre veckor bort!!!
sommar har vi allt fått känna på denna helgen om inte annat, jösses va varmt och underbart det har varit. Synd att man inte kunnat ta till vara på det så som man vill men färg har jag fått, är helt rööööööööd! blir aldrig såhär röd så hoppas att det lägger sig. Får hoppas på fint väder imorgon så jag kan sola bort det då jag är ledig! :D ska dock skriva klart mitt arbete som ska in på tisdag men det går fort :)

Känns så skönt att kunna veta vilken dag det är och slippa göra allt på rutin. De senaste två veckorna har jag inte vetat vilket dag det är för att det har varit så sjukt mycket att göra att jag inte  vetat vad jag gjort eller vad jag heter. Så tufft är det. Tur att vi har lov i tre månader nästan så att man verkligen kan vila upp sig.

I alla fall under mitt uppehåll har det ändå hänt en del annat än skolarbete, i fredags hade jag och alexander ett års dag. Vi åt middag och badade hihi och jag fick ett jättefint halsband, visst är han söt? :)

Nu blir det film! Puss på er!
brännan, syns dock inte så mycket och sen mitt fina halsband :)

no life

Jag har fortfarande inget liv. Tänkte ändå dela med mig lite av mitt tråkiga pluggliv. Jag pluggar dag in och dag ut och idag har jag fått riktigt mycket gjort. Skickat in två uppgifter där en skulle in idag och en på fredag, sen blev jag precis klar med uppgiften som ska in på söndag så att jag slipper sitta med det hela helgen då jag inte har någon som helst tid alls. Mer om de då.
Nu ska jag sätta mig med psykologin inför provet nästa vecka, ska skriva mig en sammanfattning, så mycket lättare att plugga in, de samma med specialidrotten. Gud va jag jobbar på! Men ju tidigare jag blir klar desto tidigare kan jag få tillbaka mitt liv, det är min morot just nu.

Ska dela med mig av mitt underbara deadline schema!

Deadlines fram till sommaren!

V.18

Psykologiprov - tis  KLART

Spanska projektarbete skriftligt in - onsdag  KLART

Matematisk statestikuppgift – fredag KLART

Geografi del A uppdrag – Söndag KLART

v.19

Specialidrottsprov - tisdag

Psykologiprov komplettering- onsdag

Naturkunskaps uppdrag in – söndag

v.20

Filosofi uppdragsredovisning – måndag

Engelska teater redovisning – måndag

Matematik nationella – onsdag

Spanska projektarbete muntligt – torsdag

Svenska redovisning – Fredag

Rättskunskaps uppdrag – söndag

v.21

Geografi uppdrag in – måndag

Psykologi uppdrag in – tisdag

v. 22

Specialidrott, styrke-, upvärmnings- och rörelseprogram - tisdag


Förstår ni nu hur jag har det? Gör inget annat än pluggar... Nej ska ringa hit Alexander så får han sova här, någon tid måste jag ha för honom förstår ni :)

en fågel visslade i mitt öra att vi har ett årsdag snart?! fy sjutton va tiden går!

Puss puss säger jag och psykologiboken



ebba 18 år

Jag har inte tid!!!

Jag pluggar bara dygnet runt ändå och på helgerna vill jag lägga tid på allt annat än min dator det är därför det blir dåligt med bloggande men jag gör mitt bästa det  gör jag verkligen, jag har bara inget kul att skriva.

När det dyker upp lite roligheter kommer jag tillbaka men hur roligt är det att läsa om att jag pluggar hela tiden? inte alls, tänkte väl det. Men när pluggandet trappats ner en aning och tiden kommer tillbaka då gör jag också det :)

Annars kan vi ju alltid berätta att min favorit Ebba fyller 18 år idag!! grattis gumman!

Nu ska jag sova, natti natti <3

RSS 2.0