IKEA är mitt favoritställe!

Vilken dag! Vi har varit ute och kollat i affärer hela dagen, just nu vill jag bara lägga mig i sängen och sova känns det som. Kroppen är helt död. Vi åkte ut till bäckebol och netonnet först för att se om tvn alex ville ha fanns, gjorde den inte den låg på beställning. Sen åkte vi vidare till jysk och expert för att kolla tvbänk och om tvn fanns där istället.

IKEA var nästa mål, där hittade vi ett par tvbänkar som han blev intresserad av så vi får se hur det blir helt enkelt. Nu har vi i alla fall suttit och packat ner allt i hans gamla bokhylla som är 160x180, ni kan ju bara gissa hur mycket grejer det fanns där i.. Allt är nerpackat och i veckan ska de motera ner den och köpa den nya tvbänken :)

Passar på att blogga nu medans alexander städar, ni vet säkert hur tonårspojkar är, inga storstädare precis så en aning dammigt, JA! fint blir det i alla fall och nu ska vi ladda upp med film :)

Imorgon är det blåvitt och vi ska bannemej vinna SM-guld!!



fredag

Fredag nu igen. Usch nu är lovet snart över, ingenting man längtat efter direkt...

Vi sov alldeles för länge idag, fick sova mina efterlängtade 12 timmar i alla fall. Det var längesen kan jag säga. Jag somnade ett antal timmar före alle igår som satt och tog igen missade andra avenyn avsnitt halva natten. Knasboll han dära.

Martin och jacob kom hit när vi satt och åt frukost och nu sitter vi här, hela högen och tittar på rederiet haha, jag tittar dock inte, har fått pluggat lite företagsekonomi inför provet nästa vecka.

Ikväll blir det middag på svarta oliver med familjen + mormor och min morbror Jonas. Jonas har fyllt år så vi ska fira honom lite :) Sen pratas det om bio med killarna men vi får väl se hur det blir med den saken :p

Ska fixa mig nu :) ha en trevlig fredag! :)

torsdag

Torsdag idag.. Åkte hem en stund, skulle hämta lite kläder och sånt, självklart glömmer jag hälften men det är skit samma nu, ska ändå till sjukgymnasten imorgon bitti så får väl åka hem efter det helt enkelt.

Tränat idag också, ska slänga in att västtrafik kan rent ut sagt dra åt helvete, när jag skulle TILL träningen var det en buss som fått motorstopp mitt på spåret så vi kunde inte komma fram. När jag skulle FRÅN träningen var det fel på en vagn så vi fick vänta i år på att komma hem. Nu är jag i alla fall "hemma" duschad och klar. Jacob och katrin är här också :) mysigt.



Mina tjejer och jag ska åka till skene i början av januari och spela cup, UTAN ledare. Kommer bli grymt:D

min bästa vän kommer hem idag!!


halv sju landar hon på landvetter. Baby ring mig när du är hemma (L)

design

Jag är alldeles för lat för att göra en ny design till min blogg, har inte heller någon lust, har gjort så många designer till mina vänner och orkar verkligen inte! :P

JAG VILL HA HJÄLP, någon som är sugen på att göra min? (A) jag har ju varken program eller erfarenhet egentligen för jag känner att jag  vill ha en lite proffsigare design. Någon som känner sig manad?
Malia mig: [email protected]



jag behöver hjälp!

Jag har inte rört mig ur sängen på i princip hela dagen, har bara legat här och tittat på tv, kollat facebook och bara njutit av lovet. Men jag har börjat fundera på en sak, tjejer, hur får man sin pojkvän att sluta spela en massa knasiga spel? Han har suttit och spelat något indianspel HELA dagen...

HJÄLP!!



vet inte hur man ändrar inställningarna så svartvitt fick det bli och man ser inte speciellt mycket men men, har sitter nörden i alla fall!

onsdag

Klockan ringde halv åtta i morse, oj va jag bara ville att han skulle gå upp så att jag kunde somna om. Han skulle till skolan och leka med bilar haha!
Jag somnade i alla fall om och han kom hem igen vid halv elva och kröp ner bredvid mig sen har vi sovit till nu typ, inte riktigt kanske, jag vaknade väl vid halv ett :)

Vad händer idag... ingen aning faktiskt, ska hem en stund ikväll, alexander ska på utvecklingssamtal så lika bra att passa på att åka hem till byggarbetsplatsen.

Satt och tittade på ett grymt roligt klipp precis, det är ett gäng som gör lite narr av Malmöklacken!


SMGULDET ÄR VÅRT!!

Heeej!

Sitter och planerar en cup tillsammans med emelie, vi ska dra med oss tjejerna till skene i början av januari och spela cup ENSAMMA, utan ledare. Fan va grymt det kommer vara :D

Idag har jag  vart ute och flängt hela dagen så har inte hunnit blogga! Började i morse av att klockan ringde och vi fick dra oss upp, jag skulle till sjukgymnasten och Alexander till skolan för att göra en uppgift han missat. Hos Johanna gick det bra som vanligt och det känns redan bättre i axlarna, ska bli spännande att träna handboll på torsdag och se om det blivit bättre :)

Efter träningen åkte jag hem fixade i ordning mig, bytte om och lite så, gick till farmor och farfar en stund, hemma går ju inte att vara med alla gubbar som springer runt där, dom håller ju på med badrummet. Bilder kommer, före, under och efter, nu är det ingen vacker syn kan jag säga :P

I alla fall, jag åkte hem till alexander men vi åkte väldigt snart in till stan och åt tacobuffé, gott var det! innan vi skulle till ullevi.
Fy farao vilken match! jag har bokstavligen ingen röst kvar. Att vända 0-2 till 2-2 är inte lätt men har man tobias hysen i laget funkar allt!!

God natt och GULDET DET SKA HEM TILL GÖTEBORG!!!

blää

Det blir så väldigt dåligt med bloggande när jag är hos alexander, det blir helt enkelt inte av men ska göra mitt bästa :)

Idag tog vi oss en liten sovmorgon, eller försökte i alla fall tills han började kittla mig vilket då var kört. Sen åkte vi till stan där vi i princip spenderade dagen, köpte dock ingenting bara tittade men :P

Efter stan var vi hos farmor som fyller 63 år idag, GRATTIS! Lite kalas o så :)

Tittar på prison break nu och imorgon blir det sjukgymnast igen. Som ni märker händer det inte speciellt mycket roligt i mitt liv just nu men ska försöka få till minst ett inlägg  varje dag i alla fall :) Vi hörs imorgon:) PUSS

söndag idag och det är loooov ! :D

Hej hopp!

Det har inte hänt någonting speciellt alls denna helgen, var i stan igår en stund sen var vi och tittade på film hos Jacob, G.I.JOE. rätt bra film faktiskt om man gillar effekter och sånt ;)

Idag har vi varit och tittat på TV hela dagen, inte för att jag förstår skillnaden mellan alla de där 100 apparaterna som finns men han har i alla fall lite svårt att bestämma sig  ^^, ni har väl inte glömt att vrida tillbaka klockan en timma idag också va?. Oj va pigg jag var klockan 10 i morse, nu förstår jag varför.

Ska ner och käka mexikanskt med pappa nu sen bär det av till Alexander där jag ska i princip bo denna veckan då dom börjar med badrummen.

Hörs imorgon!

FREEEEEDAG

Godmorgon!

Eller för mig är det inte direkt morgon, har varit vaken ett antal timmar redan.. Dom håller ju på här med badrummen i uppgången bredvid och det är inte det lättaste att sova då. Stackars alexander som låg vaken och bara väntade på att klockan skulle ringa. Tror ni inte att han stänger av den och får stressa som tusan sen, JO! Så otrolig är han. Men han hann till skolan iaf och det var ju bra.

Har gjort mig iordning och så nu, eller det fick bli degkläder, ska till sjukgymnasten direkt efter skolan och vara duktig så jag orkade inte bära på någon stor väska och grejer så tog helt enkelt på mig kläderna så kan jag duscha och sånt hemma :) Bäst att passa på nu, på måndag kommer dom hit och börjar med badrummen. Usch känner på mig att de närmaste veckorna kommer bli ett helvete, men det är bara att vänja sig, det blir ju fint sen :)

Idag är det fredag och så gott som lov för mig redan. Mailade in den sista uppgiften igår kväll så nu är jag helt klar och ska verkligen njuta av lovet. Ska in till skolan nu och ha engelska, vi ska bara se på film så det blir en riktig degdag. Gud så skönt!

Ska fixa ordning här nu innan jag åker, vi hörs sen!

Sandra....

Nu har min bästis precis landat i värmen..

Så gott som lov!

Nu är allt som heter skolarbete klart före lovet! fy sjutton va skönt.. Redovisningen gick bra och även spanska provet igår, kändes väldigt lättande och nu sitter jag i skolan och tittar på andra avenyn. Skönt att slippa sitta med de där arbetena på ett par veckor. Eller en typ men men.

Ikväll är det match, ska åka ut och titta, får ju inte spela eftersom min rygg vart cp det sista, otrolgit trist, får nästan abstinens här, vill bara kunna spela handboll igen. Alexander följer med mig dit och sover hos mig i mitt kalla rum. ( nu vet mamma och pappa det...) Inatt trodde jag helt seriöst att jag skulle dö. 15 grader var det i mitt rum när jag gick och la mig igår kväll, fick gå och lägga mig med strumpor, degbyxor och en tjock hoodtröja. Blä! hoppas att dom satt på värmen till i natt asså..

Min favorit sitter nu på flyget till Marocko och nej jag är inte avundsjuk alls!! usch på henne här får vi gå i vinterkläder och frysa sönder medans hon ligger och glassar vid poolen.. '

Tillbaka till andra avenyn. Puss

5 månader idag <3

Hej folket!

Onsdag idag och tiden bara springer iväg! Har haft kemi provet precis, gick käpprakt åt helvete, vår lärare hade lurat oss totalt. Igår berättade hon vad vi skulle kunna och INGENTING av det var med. Man blir så arg när det är två olika lärare som inte kan kommunicera. Jaja nu är det över i alla fall och bara att ta nya tag till omprovet helt enkelt.

Hur mår ni denna sega onsdag? :) Sitter och läser lite på spanskan och ska snart ta mig in till lilla bommen för sjukgymnastik. Ska prata med henne om ryggen också. Det är mycket bättre idag men har fortfarande ont. Sen blir det tillbaka för spanska prov + redovisning.

vi hörs ikväll, puss


21 oktober idag, 5 månader, jag älskar dig finaste<3

Pluggarpluggarpluggar...

Jösses vilken pluggdag jag haft. Har suttit som klistrad med böckerna hela dagen, inte för att det gjorde mig så mycket klokare men ändå.. Har gjort mitt bästa så får det gå som det går imorgon helt enkelt. Ska lägga mig rätt tidigt så att jag får mycket sömn och redo för ett naturkunskaps prov!

Fick åka hem från skolan idag, har fått en illa sträckning i ryggen som gjorde att jag varken kunde sitta eller stå så min lärare skickade hem mig och i sängen har jag legat hela dagen! Fick ta mig en paus och åka upp och träffa tjejerna en stund i hallen innan jag gick hem igen och började plugga. Usch skolan är inte min bästa vän nu kan jag säga. Men på torsdag är allt klart och dags för lov. Gud va skönt!

Ska få alexander att förhöra mig nu, hörs imorgon ! puss

fanfanfanfan

Igår på träningen gjorde jag illa min rygg igen, helvete. Efter träningen var det lugnt och kändes mer som träningsvärk och i morse var det nästan borta. Nu när jag reste mig upp igen så gick det igen, känns som om hela ryggen gått av ungefär och ska jag gå i trappor går det åt pipsvängen. Jag orkar inte med detta! åhhhhhhh. Imorgon ska jag till sjukgymnasten så får ta upp det med henne då helt enkelt. Bara det inte är något allvarligt.
Min smärtgräns är rätt hög men det här är förjävligt, känns som att tårarna ska komma direkt när jag reser på mig.

:'(

I väg till skolan.. :(

Godmorgon

Jag totalt hatar tisdagar! 8-17 och fullspäckat med lektioner. Förjävligt. Sen är hela eftermiddagen full av plugg. Har två prov imorgon och en redovisning och sen en redovisning på torsdag. ÅNGEST! men sen är det över och man kan börja njuta av lovet. Gud va jag längtar.

Känns lite som att det är en sån där dag man aldrig vill ha. Allt är skit och man vill bara ligga kvar i sängen under sitt varma täcke och stanna där!, ska jag vara ärlig så ligger jag faktiskt där nu fullt påklädd och väntar på att klockan ska bli halv så att jag kan gå till vagnen och ta mig igenom denna förbannade tisdag.

Det blir inte bättre av att mina lärare tagit bort två sovmornar denna veckan! FAN! det är det värsta en lärare kan göra. Alla elever behöver sova och dom mår bättre av att ha en sovmorgon ett par dagar i veckan och nu förstörs dom av inget annat än prov. USCH!!

Okej ska sluta klaga nu och åka till skolan. Ha en bra dag! Puss

dagens bästa...

Vi sitter i skolan och pratar om tatueringar och vad vi skulle vilja göra när vi fyllt 18.

Lisa: jag vill ha en text på ryggraden.
Jag: jag vill ha ett kinesiskt tecken på ankeln som står för svärd, både mamma och pappa har det.
Ebba: JAG SKA TATUERA EN GLASS PÅ BENET!! JA DET SKA JAG BANNEMEJ GÖRA!
Alla skrattar.
Ebba: Åhjaaa jag ska tatuera in Tengil ( ni vet i bröderna lejonhjärta) på hälen! fan va coolt!

det finns ingen som är så klockren som vår ebba haha





tvåan är ett helvete!

Det känns förjävligt att vara så skoltrött som jag redan är. Blir bara arg för att tiden går så förbannat fort och att man inte hinner med att komma ihåg allt som läraren går igenom, hur mycket man än antecknar så går det käpprakt åt helvete. I ettan var det jätteskönt, då hade vi tema där det var flera ämnen i ett ungefär, så när vi skrev en uppgift skulle man ha med en massa olika ämnen och det var alltid skriftligt eller muntligt men nästan aldrig prov. Jag älskade det arbetssättet, jag är ingen provmänniska, kan inte plugga in till prov. Som med naturkunskapen nu, vi ska ha ett stort prov på onsdag i kemi och jag förstår ingenting! Man blir så omotiverad när man inte förstår också. Någon som har tips som gör att man kan memorera det på något bra sätt?

Får helt enkelt ta det som det kommer nu och köra mitt race hur det än går även om ettan var hur chill som helst så ni som går där nu intala er ingenting för tvåan är ett rent helvete!

Så nu har jag fått ut lite ilska och ska återgå till mitt svenska arbete. Är strax klar, skönt! ska hem och fortsätta plugga sen efter engelskan men måste nog sova lite, är så trött att ögonen bara faller igen här hela tiden.

Måndag morgon, då var det dags igen

Godmorgon!

Guud.....va.....trött....jag....är.... Jag är i alla fall uppe vilket är positivt, ska strax gå hemifrån och jag älskar verkligen att jag är en sån tidsoptimist, då slipper man stressa på morgonen vilket är det VÄRSTA som finns! Jag vill kunna ta den tid på mig som jag behöver och sen inte behöva stressa sönder. Vissa dagar är bättre än andra, idag var jag klar på tjugo röda ibland tar den trettio ibland ännu längre. Visst är det skönt att slippa börja dagen med att stressa ihjäl sig?

Vagnen går om 25 minuter så ska nog passa på och äta frukost en gång till haha, va fan man ska ju stå sig hela dagen!!



Jag idag, oj va pigg jag ser ut. Det är jag verkligen inte!!

måndag imorgon, ny skolvecka.... :(

Jag är helt slut efter dagen och får ångest när jag tänker på att klockan ringer om sex timmar.. Bara att gå och lägga sig nu helt enkelt. Känner mig som en gammal tant när jag ligger här, har så ont i ryggen att jag inte kan ligga ordentligt, har ett speciellt läge jag kan ligga på och ska försöka hålla det hela natten så att jag slipper få ont. Lycka till Malin!
Har inte fått pluggat speciellt mycket idag heller, blir en riktig pluggdag imorgon i skolan helt enkelt, slutar rätt tidigt också så kan få mycket gjort under eftermiddagen med, ska faktiskt träna imorgon också, längesen jag tränade på måndagen Sen är det ju blåvitt på kvällen också, ska få mamma att köra mig hem så går det snabbt :D Nej nu babblar jag om oviktigheter. Vi hörs imorgon Godnatt <3

I rosendalshallen

Sitter i rosendalshallen nu och har URTRÅKIGT! en halvtimma kvar tills matchen börjar och lagen har inte ens kommit än, detta känns ju bra..

Dom två första matcherna gick bra, en tränare som flippade lite på mig men vi kom överrens tillslut om att han hade fel efter många bläddringar i regelboken. Vet ni hur skönt det kändes när jag hade rätt? Dom två matcherna gick sjukt fort och hoppas att de här två gör det också, vill bara hem och få pluggat det jag behöver plugga. Dock är jag inte hemma förrens vid sju och då ska det duschas och ätas så kan bara gissa hur mycket jag kommer få gjort...

Nu ramlar det in lite småkillar här så det blir väl match ändå.. Typiskt. Aja bara att sköta sitt jobb, får ju ändå sköna pengar för detta. Vi hörs sen PUSS

Söndag

Godmorgon!

Söndag idag vilket betyder dömningsdags. Farfar kommer och hämtar mig om en och en halv timma så kör han mig till hallen, skönt att slippa åka buss i en timma för att sedan vänta på min match i 45 minuter. Lite halvt onödigt men så är det när hallen ligger mitt ute i ingenstans ^^. Ska i alla fall döma i två olika hallar idag också så det blir lite stress stress sen men får skjuts där i mellan också så det är lugnt :D

Det är nog dags att börja göra sig i ordning nu men alle sitter och spelar nått spel som han inte kan dra sig ifrån... aja vi hörs sen, puss!

godnatt

Planerna blev inte alls som de skulle idag. Vi skulle spela biljard på palatset som ligger inne i stan men när vi kommer dit runt halv sex så visade det sig att efter sex så måste man vara över 20 och då kände vi att vi hoppade över det idag och tar det en annan dag helt enkelt. Vi gick då istället till biopalatset för att titta om det fanns biljetter till någon rolig film men ALLT var verkligen slutsålt, helt sjukt var det så det blev ingen bio heller!

Vad har ni då gjort denna lördag undrar ni säkert.. Jo vi har gått, gått och gått. Nej jag skoja bara men det känns så i benen. Vi kände i alla fall att vi ville göra någonting allihopa tillsammans så vi åkte till valhalla och bowlade. Jättekul var det! det gick väl kanske inte sådär jättebra men kom fyra tror jag att de va och det är rätt bra faktiskt för att vara mig :p kom tvåa på vår bana i alla fall. Sen GICK vi hem, och satan ( förlåt ordvalet) va ont i benen jag hade när vi kom hem till Jacob. Vi satte oss där och spelade poker en väldigt snabb omgång innan vi gick hem.

Sitter hos alexander nu och ska faktiskt skriva lite på mitt svenska arbete. Ja nu, klockan är halv ett. Jag måste vara sjuk men vill man få det gjort så, har ändå inget bättre för mig, och nu när word är fixat så måste man passa på hehe :) Sov så gott. Min söndag kommer bestå av att döma handboll hela dagen så det blir inget bloggande förens på kvällen:)

Natti natti<3


biljard och bio idag! :D

Heej allihopa!

Sitter hos alexander och han har precis lyckats installera microsoft office till min dator, helt underbart! Ska in i duschen nu sen blir det biljardpalatset en stund och ikväll kanske bio. Mysigt :)

PUSSS

Fredagsmyyys

Nu ska jag äta lite mat och så med min familj innan jag åker till alexander där natten ska spenderas. Har inte träffat mina föräldrar på år och dar känns det som så det är inte mer än rätt att stanna hemma och äta med dom idag. Idol ikväll också! Michael Jackson tema. Fan va grymt det kommer bli :D. Tar med mig datorn så ska försöka blogga. Annars kommer det kanske nått imorgon :)

Ha en trevlig fredag så länge ♥

Branden på kunskapsgymnasiet i Göteborg, det var detta som hände..

Okej jag har inte berättat så ingående om händelsen i onsdags på skolan eftersom jag inte haft någon riktig information, mer rykten. Hade tänkt att berätta lite vad som sas på möte idag och lite så..


Som ni vet hände något mycket allvarligt på kunskapsgymnasiet mitt på blanka dagen i onsdags. Det var visst någon/några som tänt eld på en pappershållare som sedan fattat eld, som tur var har vi ett fungerande sprinkler system som gick igång väldigt snabbt och släckte branden på bara några minuter. Därav gick inget brandlarm och ingen förstod vad som hade hänt innan det började rinna ut svart vatten från en av toaletterna på tredje våningen. Skolan utrymdes och brandkåren kom. Branden släcktes snabbt men ändå sprutade liter efter liter ut från sprinklern, grejen är den att det finns en kran någonstans i huset som stänger av sprinklern men detta kan bara brandkåren göra. Så tänk er en sprinkler som sprutar ut vatten i över 20 minuter, jag vill inte ens gissa hur mycket vatten som runnit ut.

När vi kom till skolan idag, kom vi till en ren arbetsplats. Tredje våningen var förstörd. Golvet var upprivet, taket ner till andra våningen var fukt skadat, lika så hela våning två och delar av våning ett. Allt vatten kunde ju inte bevaras på tredje våningen utan rann eller forsade rent ut sagt ner på andra och första våningen.

Tro mig det var ingen vacker syn. De vita väggarna var fläckiga av det svarta vattnet och skåp och elevers ägodelar förstörda. Jag är riktigt glad att jag har mitt skåp på fjärde våningen där inget blev skadat men det var ändå hemskt att behöva gå igenom allt det här för att komma upp. Skolan kommer vara en ren arbetsplats fram till jul. Förstörelsen är så illa att jag inte ens kan förklara hur illa det var.

Jag hoppas verkligen att den som har gjort det erkänner, det är säkert ett gäng som har haft lite roligt med en tändare och eldat på ett papper eller liknande och sen gått därifrån då elden spridit sig. Erkänner man inte ska man skämmas! Brandmän, polis och lärare ser detta som mordbrand. Jag vill inte ens fantisera om vad som skulle hänt om elden spridit sig och mina vänner som satt i ett rum längst in i huset hade kanske inte kommit ut. Fy fan.

Tur i oturen hade vi i alla fall att inge n kom till skada mer än det materiella som var på över 100 000 kr. Illa!
Min skola har alltid varit en bra skola så sker det här, jag är inte rädd för att gå dit. Men skulle något liknande hända igen då blir jag rädd!




Räddningstjänsten sanerade svart vatten på Kunskapsgymnasiet i Gårda.

Ni ser trappan? därifrån är de övre bilderna tagna av Mathias Nilsson i min klass!

Har man tråkigt så har man...

Vad heter ni? Malin och Alexander

Hur träffades ni första gången? Genom en dåvarande gemensam vän..

Hur länge har ni varit tillsammans? 5 månader om några dar

Är ni förlovade? Nej
Bor ni ihop?
Nej, men typ.
Har ni barn?
Nej
Har båda körkort?
Nej
Isåfall, vem kör bäst? ingen har körkort men han kör bäst.
Kommer du ihåg er första kyss? aah :)

Vem sa "Jag älskar dig" först? Alexander
<3
Vem är äldst? Han om man räknar till årtalet men jag i huvudet ;)

Vilka stjärntecken är ni? Skorpion och skytt
Vem fyller först på året? han, 6 dagar innan mig ;)

Vem är längst? - han
Vem sjunger bäst?
- oj....
Håller ni i handen på stan?
aah

Kände ni varann innan ni blev ihop? Ja
Vad har ni gemensamt?
mycket :)
Har ni någon speciel låt? haha nej men det finns väldigt många låtar som jag kopplar till honom.
Har ni några "fri kort"? Nej

Har ni stora framtidsplaner?
- Nja, inget vi brukar prata om, tar det som det kommer :)
Har ni gråtit i varandras armar?
neh, jag har i hans men han har inte  ^^
Har ni varit utomlands tillammans?
Nej :)
Vilket är ert bästa minne?
Oj vi har många.
Vem lagar bäst mat? - JAG, han har ALDRIG kokat spagetti!

Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Myser och tittar på tv, om vi inte har en massa plugg att göra, då hjälps vi åt :)

Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? - Nej :), alltid bott "lika långt" ifrån varandra ^^

Blir du lätt svartsjuk? Beror på vad det handlar om.

Bråkar ni ofta? - nej, aldrig, mest jag som bråkar ;)

Ringer eller SMS:ar ni mest? jag smsar, han ringer.

Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Hela här är de finaste som finns (L)

Brukar nån av er prata i sömnen? Han har gjort någon gång, men brukar inte. Jag har ingen aning om jag gör det men det tror jag inte :P

Älskar du honom/henne? MER ÄN NÅT ANNAT! <3


Det har snöat utanför göteborg idag, bara det inte kommer hit..!

Hej!

Vilken jobbig morgon jag har haft, byggarbetare som har jobbat i lägenheten bredvid, ett möte i skolan om branden i onsdags och REGN..

Vi gick upp vid halv nio, Alexander började innan mig så jag kunde lika gärna gå upp då också och ta en riktigt segar morgon. Som ni förstår så sov alexander här, vi sov i min bäddsoffa faktiskt vilket gick rätt bra och var rätt skönt och lag som jag är så har jag inte orkat fixa ordning den så här ligger jag nu, i bäddsoffan och tittar på seven heaven mysigt. Ska snart få pluggat lite innan jag kan börja njuta av min helg!

Till svenskaarbetet, men först ska jag leta upp mitt paraply som försvann förut... :P

Puss

ledig dag

Hej!

Va skönt det var att vara ledig, skulle dock  behövt plugga men tråkigt nog har alla mina böcker hamnat i min översvämda skola, tråkigt! Ska i alla fall dit imorgon, dock inte ha några lektioner men vi ska få information o grejs så kan få hämtat lite böcker i alla fall.

Tror ni att jag fick sova på min lediga dag? NEJ! badrumsgubbarna började jobba tidigt tidígt, och tro mig, borrmaskinen var framme redan klockan 8. Lovely!!

Ska åka till alexander nu, träning ikväll! hörs sen puss

UTRYMNING AV SKOLAN!!

strax efter förra inlägget var  vi tvungna att utrymma skolan för att det brann/översvämning! som tur var hade jag med mig alla grejer så jag hann till sjukgymnasten. Det var inte så dramatiskt som det låter, det var en papperskorg som brann som satt igång sprinklern som gjorde att det blev översvämning i skolan. Vilket betyder ingen spanska redovisning/prov idag och ingen skola i morgon :)
Räddningstjänsten sanerade svart vatten på Kunskapsgymnasiet i Gårda.
bild lånad från GP. Detta äer på 3:e våningen. Tur att sprinklerna fungerar i alla fall om något allvarligare skulle hänt.

mitt favorit armband har gått sönder :(

Det som inte fick hända har hänt... Armbandet som jag fick utav alexander har gått sönder. Jag tror att jag kan ha fixat det för stunden men vet inte hur länge det kommer hålla, buhu :'( det som var så fint. Än så länge fungerar det att ha på sig om jag är försiktig så för försöka att inte fastna så mycket som jag gör. Fastnar hela tiden! :P Han är för gullig, mår rätt dåligt över det faktiskt, men det fixar sig :) får hänga upp det på väggen hemma eller nått annars :)

sjukgymnasten idag

Fy fan vilken träningsvärk jag har! Mina ben och rumpa är helt borta idag, kan säga att trapporna är inte speciellt lockande!

Sitter och pluggar in min spanska nu och ska strax ta mig ner till bussen för att åka till sjukgymnasten. Hoppas att dom fixat något program till mig nu jag orkar inte ha ont längre!

Får sen skynda mig tillbaka för att göra spanska redovisningen och provet. Ska bli så skönt att få det gjort. Ska ha en riktig slapparkväll hos alexander sen bara för det. Orkar inte plugga på nått mer nu, nästa prov är på onsdag så börjar jag imorgon är det inga problem :)

Btw det var minusgrader när jag gick till skolan i morse!!! vintern är här och jag har ingen vinterjacka!! Dags att ta ut mamma på lite shopping tror jag ;)

somnade i skolan idag, och nej mamma inte på någon lektion! ;)

Vilken dag.. Var så trött de första lektionerna att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Somnade faktiskt en stund mellan två lektioner haha. Jag fattar inte, hela skolan var sån idag, helt segt och deppigt ungefär, undra om det har med att vintern är på väg...?

I alla fall slutade klockan två och då ringde alexander och ville att jag skulle komma till honom så jag åkte dit en stund nu innan han skulle till tandläkaren :) Ska försöka få lite plugg gjort nu innan jag ska träna halv 9. Spanskan tar död på mig, tur att det är över imorgon för denna gång..

Förresten, ska ju till sjukgymnasten första gången imorgon, hon avbokade förra veckan och självklart ringer dom nu och säger att hon är sjuk, som tur var fanns det någon praktikant där som skulle ge mig ett program så jag kan få tränat lite i alla fall :P

Spanska var det, PUSS



som sagt, jag somnade..

bråttom bråttom

Godmorgon!

Här är det bråttom just nu, vaknade en aning för sent och åt frukost en aning för länge men det är skit samma nu är jag i alla fall klar och vagnen går om 10 minuter.

Kort dag idag, 8-14 sen ska jag hem, städa och plugga sönder ungefär innan jag ska träna för första gången på nästan två veckor! underbart!
Hörs sen pusss


ska äntligen åka ifrån hålan!

NU ska jag åka från skolan.. Äntligen, aldrig suttit kvar så här länge och pluggat efter att jag slutat. Har fått gjort en del också faktiskt =)
Ska ta bussen strax och åka till Alexander och plugga tillsammans, får se hur det blir med det, han är ju lite som han är ;) Vi hörs sen <3

Music in my heart♥

Skolan tar verkligen död på mig, tacka gud för att musik finns. Sitter och lyssnar på house på högsta volym i hörlurarna. Jag lär bli döv efter det här men det strutar jag i. Har precis lyckats hitta vart man höjer och sänker basen så du dunkar det som in i bomben i mina öron, riktigt gött!

Skriver en supertråkig labrapport som ska in i eftermiddag, helt sjukt onödigt. Jag läser samhäll för att slippa skit naturkunskap...! Bara att bita ihop. Har en rad med olika plugg som måste göras så det är bara att fortsätta :(



Visst älskar vi arena lektionerna där alla babblar om ingenting?
Bild från ettan.


Uppdate: måste skriva om hela rapporten då jag inte skrivit den i imperfekt.. DÖDA MIG!!

måndag morgon

FÖÖÖÖÖÖR TIDIGT...

Jag orkar verkligen inte gå till skolan.. Tur att det bara är två veckor kvar sen får vi ett lov. Gud så skönt..

Sitter och tittar lite på the voice och väntar på att klockan ska gå så att jag kan åka till skolan, ha tre lektioner sen åka hem och sova innan jag ska till alexander och plugga. Jag behöver hans hjälp och han min så det blir ju jättebra.

Klockan tickar, hörs sen!

p.s va e det för lärare som lägger ett prov första lektionen på en måndag?!?! d.s

shopping

Jag shoppade ju lite förra veckan, har inte orkat ta fram kameran och ta kort på det, har så mycket bilder på kameran och har inte orkat rensa haha



Proffs dry shampoo - rekomenderar jag stort!! jag har faktiskt varit ganska så skeptiskt till detta om det ska fungera eller inte men det är helt grymt! ett av dom bästa köp jag någonsin köpt tror jag. Sjukt bra för er som inte vill tvätta och förstöra håret så ofta, även om ni lätt får fett hår :)



Foundationpensel- min såg inte riktigt ut så här, den är helt svart men också jättebra, använder aldrig foundation men nu när vintern börjar komma så brukar jag använda det lite ändå, har fått för mig att det värmer haha. Jag får för mig knasigheter ibland.

Båda de här två kostade 40 kr på Lindex



Beiga uggs- Jag hade svarta förra året, helt underbara så bestämde mig för att köpa beiga iår :)





pluggar järnet..

Sitter i sängen nu med företagsekonomin och riesen i högsta hugg och försöker plugga. Har ett litet läxförhör imorgon, hoppas inte på att det är för svårt. Känner ändå att jag kan det mesta så det ska nog inte vara några problem :)

Dömningen gick riktigt bra idag, jag känner verkligen att jag utvecklats sedan jag började döma ensam. Innan om man missade någonting så hade man sin kollega på andra sidan som kan ha sett det men inte längre. Nu måste man se allt! vilket  självklart inte går men jag gör så gott jag kan och idag kändes det riktigt bra! Ingen tränare som skällde på mig, ingen på läktaren heller hihi. Nu är det fyra matcher nästa söndag, om jag kommer dö den dagen! sen är det ett litet uppehåll för min del fram till november. Skönt!, ibland hamnar man i en svacka och bara inte orkar liksom.

Ska fortsätta plugga nu en stund till innan jag går och lägger mig. Är rätt så trött så det blir nog ingen sen kväll.. har sovit 5 timmar i natt, ingen höjdare kanske.



dags att döma handboll igen!

Godmorgon!

Kom precis hem från Alexander, jag orkade inte åka hem igårkväll så ringde Lovisa och bad henne byta matcher med mig vilket inte var något problem alls. Var riktigt skönt ute så bestämde mig för att gå en bit innan spårvagnen mötte upp mig vid härlanda.

Ska byta om och så nu sen åka till partille och döma min tre matcher. Sen bär det av hemåt för att käka och plugga. Typisk söndag va? men jag har prov imorgon så det måste göras helt enkelt. Har haft en helt underbar helg i övrigt vilket inte är så konstigt om man har världens bästa pojkvän.

Har kommit fram till att det är sjukt tråkigt att döma ensam, okej man får mer pengar men egentligen struntar jag i det. Jag känner att jag som är så pass ny domare inte klarar av den kritik som ibland kommer. Hoppas att allt flyter på idag då :)

Negerboll heter det!

Lördagkväll och jag sitter hemma, eller nej inte riktigt, i mitt andra hem dock. Har varit hos alexander det senaste dygnet och inte orkat blogga helt enkelt.

Blev rätt så nöjd med håret, hände inte så jättemycket med färgen mer än att det är lite blondare och mörkare slingor i underhåret. Inte alldeles för mycket nytt direkt det vågade jag inte. Åkte i alla fall hit och hade en riktig mysfredag här med kebabrulle, choklad och en jävla massa filmer. To fast, to furious började vi med och slutade med Johan falk. Självklart sov jag här också :)

Vi tog oss en riktig sovmorgon eftersom det var min första lördag utan handboll på flera veckor. Sen har vi bara varit inne hela dagen. Rätt skönt faktiskt efter en seg vecka i skolan att bara kunna ligga hemma och inte göra någonting.
Vi har tittat på arn som är ett antal timmar lång, rätt bra film faktiskt, hade aldrig sett den innan :)

Nu sitter vi och tittar på sverige-danmark. Danmark leder med 1-0 och det är strax slut. BUUUU.. Har precis gjort negerbollar också, gott. Ska sätta oss och se på film och mysa innan jag ska åka hem och sova i min egna säng idag, ska döma tidigt imorgon bitti så bäst att sova där då.

Hoppas att ni har haft en trevlig helg och att eran söndag kommer bli bättre än min... Puss och kram<3

hos frisören

Sitter hos madeleine med en massa folie i håret! spännande, skulle tro att jag kör på grönt hår nu ;)



Freeedag!

Gooooooooodmoooooorning!

Hur mår ni idag? jag mår faktiskt mycket bättre, näsan rinner inte och halsen är inte riktigt lika tjock, jippi!!
Sitter i min säng nu, inlindad i täcket, nyduschad och nyrakad och fräsch. Ska strax dra mig upp och börja göra mig i ordning för dagen.

Idag är det fredag, två lektioner i skolan vilket går sjukt snabbt, sen bär det av till frisören där jag ska spendera ett par timmar, ska både klippa och färga. Dock blir det ingen stor skillnad ; Kvällen är än så länge oplanerad, myskväll med alexander eller någonting med hela gänget. Vi får se helt enkelt :) Ska i alla fall sova hos honom :)

Ska lägga mig ett par minuter till innan jag drar mig upp. Vi hörs sen :) PUSS

Jälva regn

DET KOM VÄRLDENS HAGEL/REGNSKUR SÅ MÅSTE STANNA KVAR I SKOLAN TILLS DET SLUTAR! :O

skolan är bajs..

Har äntligen slutat, ska ha PH-samtal nu sen bär det av hem. Är så grymt hungrig att jag kan dö. Ska hem fort och äta och plugga lite innan matchen. Har dragit med mig killarna också så att jag slipper åka ut dit ensam :)
Nu är sandra klar så får gå ner :)
puss

8 oktober

Morsning korsning!
Torsdag idag, underbart, snart är det helg!

Igår kom Alexander hit efter att han slutat. Självklart somnade vi båda två i min pyttelilla säng (vi låg i princip på varandra) och vaknade inte förrens tre. Alltså inte mycket plugg gjort där inte. Vi åkte sen hem till honom, jag fick hjälpt honom med ett par arbeten och sen hade vi bara en mysig hemmakväll. Skulle sovit där men kom fram till att han började nio och jag kvart i ett så det sket sig höhö.

Som sagt skolan kvart i ett till kvart över tre, två lektioner bara. Riktigt skönt. Sen blir det hem ett par timmar, plugga lite och sen ut till hisingen för att titta på tjejerna när dom kör över laget med samma namn. Vi kan ju inte bryta trenden nu liksom! Jag kan ju fortfarande inte träna för den här förbannade förkylningen, tcka gud vet jag för nässpray det gör att jag kan andas i alla fall hade jag inte kunnat göra om jag inte haft det.

Ska lägga mig en liten stund till och titta på tv innan jag börjar göra mig i ordning. Pusss

onsdag

Godmorgon

Åkte hem till alexander igår efter skolan därav inget bloggande. Vi pluggade, eller han pluggade och jag  hjälpte till så gott jag kunde. Så snäll är jag :)

Förkyningen är kvar... Nu har hostan kommit vilket är positivt för mig, visst låter det konstigt? men alltid när jag är förkyld och börjar bli frisk då kommer hostan, precis som att jag hostar ut alla bakterier ut kroppen typ. Låter lite sjukt men så är det faktiskt :)

Ska sätta mig och plugga lite, har väldigt mycket prov och så framöver så dags att börja så att man slipper sitta med allt in i det sista. Får se hur jag lyckas med det :P, men först en dusch och frukost. PUSS

skola 8-17 och sjuk.

Godmorgon

Gud vad jag hatar att vakna på mornarna när man är sjuk, man mår oftast som sämst då, i alla fall jag. Men jag har bestämt mig för att gå till skolan ändå. Det är en sjukt lång dag men ett par viktiga lektioner som jag måste gå på och jag tror ändå att det kommer gå rätt så fort. Tar med mig allt jag har i medicin väg så kan jag nog klara mig ska ni se.

Efter skolan ska jag hem till alexander och hjälpa honom med ett par arbeten, visst är jag snäll? och sen ikväll ska jag nog upp till hallen en stund och kolla på träningen, var ett tag sedan jag var där nu och vill inte missa för mycket ;)

Nej nu får jag börja göra mig i ordning om jag ska bli klar i tid. Hörs sen pusss

KROSSA GAIS!

Nu ska jag på IFK-GAIS med mina nya fina uggs! Vi hörs ikväll! puss och KROSSA GAIS!

Städat och klart!

Nu är mitt rum städat och fint!, skönt det känns och hade jag räknat alla hårstrån som jag damsugade upp hade jag nog fått en hel peruk. Glad att jag ska klippa mig på fredag orkar inte fälla så här längre! ska färga om det också, fortsätta på blont eller färga mörkt? Jobbigt det där, får se hur det blir:)

Ska ta mig en dusch nu, känner mig inte speciellt fräsch här efter allt damm och skit som man fått på sig. Åker även in till staden en stund och tar mig en titt :) PUSS<3

sjuk..

Godmorgon!

Här ligger jag nerbäddad i soffan med täcke och en kopp te. Förkylningen sitter fortfarande i. Tusan också!  Har sovit sjukt dåligt då näsan varit igentäppt hela natten och jagknappt kunnat andas. FAN! inte idag inte idag! Det är ju blåvitt-gais ikväll. Hoppas att det känns bättre då för jag ska gå vare sig kroppen vill eller inte! Har ju studiedag så jag hinner kurera mig ordentligt hihi

Måste få städat mitt rum idag också, ser ut som hej kom och hjälp mig. Får nog  gå ner och börja med det nu.. Ska in till stan och köpa mig ett par varma uggs också. Underbart att ha på ullevi när det är kallt :) Lite nässpray hade inte suttit fel heller, då kanske jag kan sova i natt. va tror ni? ;)

Nu plingar mobilen väldigt mycket, folk som vill ha tag på mig. Vi hörs sen :) PUSS<3

...

Du får bannemej skyllda dig skälv. Du har betett dig riktigt förbannat illa det sista, det är säkert lika mycket mitt fel men är det så du vill ha det så visst. Hejdå

första helgen i oktober

Här sitter jag nu lite halv sjuk (sjukt ont i halsen) efter en sjukt skön helg. I fredags chillade vi hemma hos martin och spelade kort o så. En liten olycka skedde vilket resulterade i att det började brinna en aning, inget allvarligt alls, en plastgrej som låg på spisen fattade eld helt enkelt men vi fick bort allt så det slutade ju bra i alla fall :)

Älsk sov hos mig och igår så skulle jag döma min första match för säsongen och också för första gången helt själv! det gick jättebra:) Efter de åkte jag till alexander och åt lite middag och så. Vädret i Göteborg har verkligen inte vart bra, igår ÖS regnade det, imorse haglade det och jag vet inte alls. Nu kommer det inget från himmelen än i alla fall men blåser gör det.

Tillbaka till igår, vi spenderade kvällen hemma hos Linuz innan vi gick hem till alexander där jag sov i natt. Fick gå upp rätt tidigt idag med vilket han inte var speciellt pigg på höhö men jag skulle åka och döma idag igen så vi fick allt stiga upp. Dömde tre matcher idag, skönt med lite extra pengar i fickan hehe.

Sitter nu i min säng och har ångest över hur stökigt det är. Får allt ta och städa lite tror jag. Vi hörs sen :) puss

fredag äntligen!

Heej!
Förlåt men jag har inte haft tid att blogga idag, när min mamma ringer och säger till mig att jag måste blogga då är det illa förstår ni.

Var i skolan som vanligt sen åkte jag in till stan för att hitta en ny pipa, jag ska ju döma imorgon och skulle vilja ha en ny rosa pipa hihi. Hittade ingen förstås så får ta det en annan dag. Men jag hittade en skön halsduk som verkligen kommer värma mig de kalla vinterkvällarna, även lite ansiktsprodukter från acos nya märke demons and angels. hoppas på det bästa :)

Kvällen spenderas med Alexander, har inte riktgt bestämt oss vad vi ska göra än men det kommer väl med tiden:)
Så nu har ni lite koll i alla fall :)

Puss

prov prov prov

Nu är det snart dags för dagens första prov, Matte. Sen direkt efter svenskan men sen är det över för ett tag i alla fall. Så skönt att slippa få ångest över allt man har att göra i skolan.. Skoltrött efter knappt en månad?! hur bra är det på en skala från 1-10? hur ska det gå resten av året liksom?..
Nej nu börjar jag måste gå vi hörs senare :) puss

torsdag

Godmorgon!
Idag vaknade jag upp på ett underbart humör, vi vann ju matchen igår! Kan ju inte säga att det var någon höjdarmatch och heid var bättre i många lägen men vi fick helt enkelt in bollarna vilket dom inte gjorde. Jämn match men i slutet drog vi ifrån lite och resultatet blev 23-15. Jättebra spelat tjejer och visst är det skönt att starta serien med två raka segrar?!

Nu ska jag snart åka till skolan, måste bara dra mig upp ur sängen men ligger så skööönt.. Har två prov idag, svenska och matte fan va kul. nej men det går nog bra. Slutar vid tre. Skönt, ingen jättelång dag direkt.
Ledig kväll, har inget mer plugg eller så och ingen träning för min del. Känner i rygg och axlar att det varit väldigt mycket handboll det sista så måste vila så inget illa händer. Blir nog idol med killarna tror jag hihi.

Okej jag får väl ta mig upp nu, vi hörs sen :) Pusspuss

RSS 2.0