Ännu en dag avklarad..

Hur kan man bli så trött?
Efter skolan åkte jag hem, lämnade dator o lite grejer. Får sitta med min skoldator nu eftersom min andra är ute på villospår typ.. Efter att jag fått i mig lite mat åkte jag hem till Alexander. Har inte träffat honom på ett par dagar nu så det var mysigt att få några timmar med varandra i alla fall :). Förresten, på vägen dit kom världens ÖSREGN! Det var sånt där äckligt tunnt regn som man blir helt genomblöt av. Fy fan va äckligt det var. Fick faktiskt ta med mig en tröja från Alle för att inte behöva sitta på inventeringen i blöta kläder.
Ja inventering var det. Alltså det måste verkligen vara det tråkigaste som finns i denna hårda värld. Fast det gick faktiskt rätt fort. Två timmar. Sista halvtimman var någ dock den längsta på riktigt riktigt länge!. Jag trodde att jag skulle somna där i kyldisken bland bacon och korv. Jani, men nu är det gjort och nästa gång det är dags är i Januari tror jag. Brukar vara på nyårsdagen. Oj, visst väljer dom rätt dagar?

Känner att jag suttit här och försökt skriva detta alldeles för länge.. Är så sjukt trött att det nästan är dags att sova. Börjar halv 10 imorgon så lite sovmorgon blir det i alla fall. Sen är det ganska så sköna lektioner också. Slutar två så det blir en kort dag. Vi hörs imorgon. PUSS
Jag vill kunna träna o spela handboll igen! på måndag är jag tillbaka, det lovar jag! :d

Norge

Okej, som dom flesta vet var vi i Norge denna helg eller rättare sagt Stavern som ligger i Larviks kommun i södra Norge.

Fredag:
Samling klockan fem vid hallen. Prick klockan fem saknade vi minst fem spelare. Dom allihop hade fastnat i bilkö.. Snacka om typiskt. Siste man ( tjej ) dök upp kvart i sex och vi åkte iväg med våra minibussar strax efter det. Det gick rätt så snabbt upp till norska gränsen sen föll det utför... Bara från gränsen till färjan tog det nog 1 timma om inte mer, sen precis när vi kommer fram till båten så åker den. Dom ser att vi kommer och ända stänger dom grindarna, så jävla surt.. Redan då var vi sena. Dom beräknade att hela resan från Göteborg till stavern skulle ta 4 timmar ungefär. Vi kom på färjan, åkte över och var framme i stavern klockan 12. Lagom trötta och sega pumpade vi upp våra madrasser och gick o la oss.

Lördag:
Väckning halv 8. Mums. Tog bilarna till hallen, fick i oss lite frukost. Klockan 9 var det dags för första träningen. Jag som inte får träna satt och tittade på och agerade stillastående försvarare. Annars var det DJ som gällde med bergsprängaren eller fotograf med alla hundra kameror jag fick ta hand om ;) Träningen gick fort och publik hade vi också bestående av KVIK sports 93/94or och 98or.
Efter träningen fick vi i oss lite mat innan vi begav oss in till Larvik för att spela match. Det var KVIK sport som bjöd in oss till träningslägret och dom tog hand om allting, mat och allt. Så himla skönt. I alla fall, match var det, tjejerna spelade riktigt bra men förlorade ändå med ett par mål, 21-17 tror jag att de blev. Dom hade inte hunnit fixa någon domare så ledarna fick döma. Dom ville till o med att jag skulle göra de men de våga ja inte haha.
Det var två matcher som stod på schemat så det vara bara att åka vidare till nästa hall när matchen var slut. Andra matchen behöver vi inte orda så mycket om. Det var mot ett av Norges bäst lag och det räcker väl att säga..
Kvällen grillade vi tillsammans med Sport nere vid havet, dock var det så sjukt kallt att vi gick hem rätt så fort och satt där o snackade innan vi somnade vid halv 12.

Söndag:
Väckning runt 8. Jag vaknade dock inte förens alla var på väg att gå. Dom kunde inte riktigt bestämma sig om jag skulle med eller inte, dom skulle ut på en löprunda var det sagt men det blev bara en promenad i morgonsolen. Riktigt skönt faktiskt även om det var förbannat kallt.
Vi åt frukost och städade iordning allt innan sista träningen. Även den träningen gick snabbt. Direkt efter lunch satte vi oss i bilarna och åkte hem. Denna gången en liten annan väg än på dit vägen. Vi fick åka färja från Sandefjord till strömstad i två och en halv timma. Det var ingen dålig sjögång heller, herrejösses va det gungade. Vi var tvungna att sitta ner för att inte ramla omkull.
Annars var det väl inte så mycket mer, ett par timmar till i bil också, jag och emelie satt och letade desperat efter matchen på radion i 90 minuter men dom sände den inte:( riktigt dåligt. Så vi fick hålla oss uppdaterade av samtal och sms istället..
Jag var väl hemma i lägenheten vid 10. Det var allt denna helgen. Bilder lägger jag in sen, har inte kameran med mig hit. Underbar resa även om vi inte gjorde så mycket så är det alltid lika roligt med mina tjejer :)
Nu börjar vi, puss

usch för måndagar!

Godmorgon
Sitter i skolan nu och har håltimma. Hade företagsekonomi klockan 8 imorse! Har inte gått upp så tidigt på flera månader även om helgen bestod av tidiga mornar. Klockan 6 ringde klockan och jag är stolt över mig själv att jag klarade av att komma upp, även om jag bara sovit några få timmar i natt. Snacka om att det är dags att börja vända på dygnet..
Om en halv timma börjar nästa lektion, information och layout. Ingen aning vad det ska bestå av så det är lite spännande. Sen i eftermiddag är det dom tråkiga kurserna svenska o engelska.. blä.. JAG VILL HEM O SOVA! Tro mig, det är de första jag ska göra när ja kommer hem iaf.
Ikväll är det inventering, man blir aldrig av med dom där tjejerna asså haha. Först umgås vi 24/7 hela helgen o sen ska vi inventera idag. Ahjo, inte så där jättekul kanske. Hoppas att vi är mycket folk så det går fort.
Ska strax skriva lite om helgen måste bara fixa lite först:) Hörs snart! puss

Jag är hemma :D

Gud vilken helg vi har haft! Jag berättar allt imorgon när jag kommit till skolan. Sitter vid syrrans dator nu, mitt tangentbord fungerar ju fortfarande inte. Det har dampat loss helt enkelt. Känns nästan som att det är bäst att lämna in den så att den bli hel o ren igen. Jag har ju haft datorn i ett par månader bara så ska nästan kräva en ny! Nu blev jag lite sur också..

Aja allt om norge kommer imorgon. Nu ska jag sova, börjar 8 imorgon så det blir att gå upp tidigt. Sov så gott <3

Nu drar jag till norgeee!

Förlåt för den dåliga uppdateringen men min dator har fått fnatt idag. Tangenbordet har låst sig eller nått och vägrar fungera.

Va i skolan en timma idag. Hade engelska.  Jag tyckte att det var roligt förr men inte längre. Vår lärare är så tråkig. Hon gör alltid så tråkiga saker på lektionerna, då sitter jag hellre med en lärobok som man kan arbeta med..

Efter skolan, vi slutade kvart över tolv så åkte jag och sandra till stan. Fick köpt lite skolgrejer. Behövde block och sånt. Köpte mig ett tio-ämnes block. Får se hur det fungerar hihi.

Nu har jag precis packat färdigt tror jag. Det blir alltid lika mycket. Jag fattar inte hur jag lyckas, och nu ska jag inte ens träna! äh jag får nog packa om lite så det inte ser ut att vara så mycket som det är.

Sen ösregnar det också och känns väldigt väääääldigt lockande att åka spårvagn o grejer med den väskan. Äh nästan så jag kan stanna hemma istället asså.. Fast jag vill vara med mina tjejer, det kommer bli en super helg!

Oj va jag känner att jag är negativ idag, det beror väl på hur ont i nacken jag har haft hela dagen! jag vet inte om något blev galet där efter att jag svimmade för idag har jag haft så ont att jag knappt kunnat röra på huvudet.. Sen känner man att det börjar läka, såret asså. För det kliar heeeela tiden vilket är otroligt lrriterande hahah ..

Okej nu måste jag packa om innan jag ska gå. bara en timma kvar tills vagnen går juu:O oj nu blev det bråttom. Vi hörs på söndag! ha en mysig helg allihopa. SMSA ELLER RING INTE!!! det är jag som betalar och tro mig, spammar du skickar ja räkningen till dig. mohahaha.


tillbaka till verkligheten igen..

Herregud vilket dag det har varit! jag vet knappt var jag ska börja. Har varit på vifft hela dagen och kom hem först nu. 

Jag var i skolan som vanligt, att vi skulle börja med lektioner direkt trodde jag inte. Eller det gjorde vi faktiskt knappt, bara på matten där vi har fått en ny lärare som verkar helt psyko. Sen hade vi svenska med vår PH ( klassföreståndare ), fick skåp, loggböcker, busskort och en massa annan skit helt enkelt. Fick neder skåp med. Döda mig. Sen på översta våningen med!. Allt bara vände sig emot oss idag, men men livet är hårt ibland och det är bara att acceptera.

Vi slutade sjukt sent idag och jag hann inte åka hem innan jag skulle till hallen o prata med mina tränare o tjejerna så passade på att åka in till stan istället. Träffade Alexander och Robin en stund. Gick till hallen, stannade inte så länge utan åkte hem till alexander istället. Jag älskar att vara där, det är verkligen som mitt andra hem. I alla fall där stannade jag ett par timmar innan jag åkte hem. 

Nu har jag fått packat lite, tror att jag har fått med allt. Jag har alltid med mig mest, och känns så nu med även om jag inte ska vara med o träna och sånt. Nejdå jag skoja bara. har inte så mycket grejer med mig, det är luftmadrassen som tar plats, så det så. Hahaha. 

Imorgon har jag en lektion, 11.15-12.15. Sen är det helg! ska försöka komma in till stan, behöver ha lite skolgrejer. Skrivhäften, pennor och sånna småsaker. Sen bär det av hem igen och fixa det sista innan vi ska åka.. Ska bli sjukt kul och skönt att få komma bort lite ett par dagar och få tänka på annat. Handboll är ju trots allt det bästa som finns. 

Jösses va mycket det blev nu, ska försöka sova även om mitt huvud värker som in i bomben. Vi hörs imorgon. Natti natti <3


jag vill ha tillbaka sommaren, då allt var så perfekt! 

back to school..

Godmorgon,

Jag hade riktigt stora problem igår att somna. Så fort jag la mig ner så fick jag jätteont i huvudet. Riktigt knasigt. Men efter många om och men så försökte jag att inte tänka på det och då somnade jag. Klockan var väl typ två halv tre eller nått. 

Då var sommarlovet slu för denna gången också,. buhu. Nu går vagnen om en timma så dags att gå upp. Har legat den senaste halvtimman och tittat på the voice. Saknat det lite på morgonen faktskt. Nej måste ta mig upp här ifrån nu. Frukost. Vi hörs sen i skolan. Puss puss 

Godnatt

Nu ska jag börja göra mig iordning för natten. Bäst att gå o lägga sig tidigt idag. Skola imorgon vett ni. Ska försöka få lite undanplockat i mitt rum också. Ser ut som hej kom o hjälp mig o då blir inte pappa glad ska ni veta ;) hehe

Blev en lugn sista dag på sommarlovet med ett par timmars sömn hemma hos alexander innan vi åkte till mina trakter och tittade på en fotbollsmatch. Det var väl i princip det vi gjorde på hela eftermiddagen. 

Imorgon är det skola med schemastart direkt! klockan 11 börjar jag. Då kommer bloggandet igång ordentligt igen eftersom vi använder våra datorer 24/7. Mer om det imorgon. Jag vill ha meeeeeeeeeer sommarlov!!! 

Sov så gott <3

Ajaj så onödigt!

Godmorgon!

Gissa om jag sovit dåligt i natt. Jo tjena, jag har inte kunnat ligga ordentligen på huvudet för den bulan jag har som känns stor som en tennisboll. Så har fått ligga på sidan, och då bara på en sida eftersom att såret o bulan är mer på vänster sida än på höger, alltså inte riktigt rakt bak. Riktigt störande, men jag har byggt upp ordentligt med kuddar o grejer så det har ändå gått hyffsat bra även om jag vaknat lite hit o dit. 

Har precis duschat och tror också att jag fått bort allt blod från håret nu. lite svårt för mig att se men det känns så i alla fall. Det är skönt att huvudvärken har gått över under natten, nu har jag bara ont i nacken men det är väl tack vare att jag legat lite hejconbacon i natt. Har tagit en tablett så det går nog över strax ska ni se :) 

Ja. Klockan ä2 halv 1 och jag har lite planer för dagen faktiskt, även om jag måste ta det riktigt lugnt idag. Skulle ha träffat Sandra i stan, får se om jag hinner det för klockan tre har jag en tid hos um, behövs nya p-piller. Och efter det ska ja träffa Alexander. 

Så ser min dag ut. Dock är vädret piss så hoppas på en innedag faktiskt. Ska krypa ner lite till under täcket innan jag ska börja göra mig iordning:) 
Imorgon börjar skolan med, blääää. 

Pusspuss



PS. titta inte om ni har ont av sår och sånt där. D.S

'

Gjorde bilden liten så ni som inte vill se inte behöver, annars är det bara att klicka på bilden så blir den större:)

Dag på sjukhuset

Okej nu har jag fått sova en timma ungfär och det känns lite bättre i huvudet nu. Ska berätta vad som hände, eller det jag kommer ihåg i alla fall, har minnesluckor så det skriker om det. Tror att det är ungefär45 minuter eller nått som är helt veck. 

Okej, det hela började när jag vaknade, var otroligt hungrig så gick upp och skulle äta. När jag tagit fram yoghurten känner jag hur det blir alldeles snurrigt i huvudet och sen är det svart. Vaknar av att jag ligger i pappas famn och mår förbannat illa. Vilket också går över rätt fort och jag sätter mig på balkongen. Sen är det helt veck. Det jag kommer ihåg efter balkongen är att vi går ur bilen och in på akuten. Mellan det hann mamma komm hem, få på mig varmare kläder och ta mig ut till bilen vilket jag inte har något minne av över huvudtaget. 

Vi kommer till akuten och får komma in till sköterskan rätt så snabbt. Hon frågade några rutinfrågor och tog blodtryck och lite så innan jag fick åka in till ett rum. Där hände det väl inte speciellt mycket mer än att läkaren kom in och pratade lite med mig, pappa fick gå ut vilket jag inte fattar eftersom jag fortfarande hade lite minnesluckor så kommer jag inte ihåg ett piss vad han sa haha. 

Jag blev i alla fall utskriven efter att fått komma in på röntgen och ta bilder och så på skallen och det visade sig bara vara en kraftig hjärnskakning och jag fick gå hem.. Trodde vi i alla fall... Precis när vi kom utanför dörrarna börjar det snurra otroligt mycket i huvudet igen och jag fick lägga mig på en bänk som står utanför. Där råkade jag nog slå upp såret eller nått igen för när jag reser på mig så är det en stor blodfläck på bänken och nere på marken. Så det var bara att gå tillbaka in på sjukhuset. Sjuksköterskan jag hade var hur cool som helst, han skämtade och höll på. Riktgit rolig var han och precis vad jag behövde. 

Han skickade in en läkare som fick sy mitt huvud fem hela stygn fick det bli. Den första läkaren jag hade måste vart helt beng. Fem stygn är ju rätt mycket och jag vet ju inte hur stort såret e men om det är sytt med fem stygn är det nog rätt stort ändå. Efter det mådde jag hur bra som helst och kunde åka hem. 

Väl hemma fick jag thaimat och fick duschat mitt hår som var riktigt vidrigt. Blodigt och äckligt. Vilket det är fortfarande för kan inte duscha ordentligt förens imorgon men fick bort det värsta i håret i alla fall :) 


Nu har ni fått höra min historia, får hoppas att det känns bättre imorgon :) Nu ska jag sova lite. PUSS

Fått sy 5 stygn i huvudet..

Har legat på akuten hela dagen, har fått hjärnskakning. Berättar mer sen, ni som vill veta så nås jag på mobilen. Puss

Sista avsnittet av prison break !

Träningen var skön men fy fan va varmt det var där inne. Man kände bara hur svetten rann och man kände sig sådär fräsh när man satte sig i bilen sen. Mamma kom och hämtade mig så jag hann hem snabbt till att se andra halvlek av djurgården - IFK. Fy satan vilken dålig match 0-0 blev det.. Just det måste passa på och gratta sällskapen som idag tog sin andra seger. 11 poäng nu. Riktigt starkt trodde inte att dom skulle få ett poäng över 10 seni haha.

Nu ska jag se på sista avsnittet av prison break. Bäst är det och tråkigt att det redan är slut :(. 

Natti natti <3

Musik

Det var ett tag sedan jag slängde ut lite musik här nu och det är precis vad som behövs, Till er från mig helt enkelt. Lyssna och njut ;) 

Mando diao - Gloria (bassflow remake), Jag gillar inte mando diao egentligen men den här låten är riktigt skööön.


Kelly clarkson - already gone, är grym! 

Funhouse - pink, ja vad ska man säga, pink har gjort det igen

Det får bli allt för idag, kanske kommer lite annat om några dagar. Nu måste jag slänga på mig träningskläderna och åka till hallen. Pusspuss

3 dagar kvar..

Godmorgon Godmorgon.. 

Nu känner man verkligen att allvaret snart börjar.. Idag börjar nästan alla skolan,  jag har ett par dagar kvar och tro mig dom ska jag njuta av!. Idag blir en riktig slappisdag innan jag ska till katrinelund och träna I VÄRLDENS MINSTA HALL!!.. Men vi får helt enkelt göra det bästa av situationen, och tro mig jag är minst taggad på att springa ute mitt inne i stan efteråt.. Usch fy och blä säger jag bara. Nej jösses vad negativt det blev nu då. Jag älskar handboll och skulle aldrig byta ut varken sporten eller lagkamraterna. Så det så. 

Denna veckan kommer nog gå fort för i slutet händer det lite roligheter. Imorgon har jag fortfarande inga planer men det blir en lång sovmorgon, eller nej jag måste börja vända på dygnet.. Ska gå upp vid 11 då. Det blir  nog bra. Sen ska jag försöka träffa alexander, han slutar rätt så tidigt imorgon så hinner träffa honom en stund innan min träning. På onsdag ska jasg träffa Sandra. Det blir nog stan för lite skolshopping skulle jag tro. Kvällen är oplanerad men det blir tidig läggning eftersom skolan börjar på torsdag. Jag som faktiskt har längtat lite bara för att ha någonting att göra på dagarna men tro mig det är mycket som jag inte har längtat till som har med skolan att göra.. 
Efter skolan är det träning igen... Tror jag om den inte är inställd. Fredag, då är det skola på dagen, slutar vid två tror jag att de va, efter det blir det snabba ryck hem och packa, om jag inte gör det på torsdagkväll. För klockan 17.00 bär det av på träningsläger till NORGE! Det ska bli riktigt roligt och kommer hem på söndagkväll helt utkörd säkert.. 
Sådär där har ni min veckoplanering. Nu ska jag gå upp och äta frukost. Puss på er


Norge med världens bästa tjejer på fredag! :D

söndag, bara 4 dagar kvar på sommarlovet:(

Hejsan svejsan

kom precis hem från en tur på stan med Robin och Alexander. Vi kom dit nästan direkt när dom stängde så vi gjorde inget mer än att köpa en glass med topping på BK. Tro mig, mcdonalds är godare.. 

Igår blev det som sagt kräftskiva. Fast vi åkte lika snabbt som vi kom dit typ. Det var inte speciellt roligt förstår ni. Jag och alexander åkte till Moa och Saras födelsedagsfirande istället, vilket kanske inte heller var världens röj men det var roligare med lite folk man kände även om alla skulle gå när vi kom dit hihi. Vi fick hjälpt till o städa lite i alla fall :) 

Vi gick hit ( till alexander) .. och skulle titta på ice age men båda två somnade efter en kvart typ. Jag var helt död, bokstavligen. Vaknade igen vid ett och gick då upp. 

sitter hos honom nu, han är o äter men jag ska äta hemma idag för en gångs skull. Mammas underbara lasagne. Finns nog inget bättre!. Kollade igenom lite små grejer som ligger här på bordet och hittade en gullig lapp. 

Visst fick han en riktigt snygg hatt på kräftskivan? ;) 


:)<3
Pusspuss

220809

Hallåå... ( känns lite fel att säga godmorgon nu även om vi gick upp för typ två timmar sedan) 

Igår var vi på NRJ in the park på liseberg. Så SJUKT mycket folk! När vi kom dit var det kanske en timma kvar tils allt skulle börja men vi var tvugna att vänta på fröken Jennifer som var lite sen så vi stod och skrattade åt alla översminkade fjortisar med shorts på sig som skärde in i röven och benen var alldeles fläckiga av BUSen. Vi ska inte ens tala om hur ansiktet ser ut. Det är okej att sminka sig mycket om det ser naturligt ut, men det gör det verkligen inte på de här tjejerna. ( vissa killar också för den delen). Sminkar sig gör man för att kanske täcka blemmor, finnar och rodnader men man behöver verkligen inte överdriva!. Jag skulle inte skriva omd det här men blir bara så sur när man ser hur 12-13 åringarna ser ut nu för tiden. När jag var i den åldern visste jag knappt va smink var. Världen är då konstig. 

I alla fall tillbaka till verkligheten, vi var på NRJ stod och lyssnade på alla artister  ( Speciellt jag som inte såg ett piss.) Dead by april, arash, Darin, Janet, cheri (?) och swingfly!. Swingfly, arash och dead by april var lätt bäst.. Efter konserten och vi hade knött oss ut så gick vi till Grill house, ett kebabställe inne i stan. Gud så gott det var. Jag var så sjukt hungrig att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Den kebabtallriken var något av det godaste jag ätit tror jag haha. 

När vi sitter där inne kommer ett gäng in, en riktigt stor kille och han tre kompisar. Jag sitter med ryggen mot så jag ser inte så noga mer än i spegeln framför mig men jag ser att Alexander som sitter framför mig sitter och råstirrar så viskar han " det är swingfly"  Då var det Swingfly som kom in där och skulle äta. Vilka är oddsen liksom! helt sjukt. När dom gick sen sprang killarna efter och tog kort med dom. Nej dom var inte alls malliga efter det, inte alls.. Men det var allt lite coolt ;) 

Efter det åkte vi hem, jag sov här hos alexander och ikväll blir det antingen kräftskiva i krokslätt eller födelsedagsfirande hos moa och sara. Vi får se vart fötterna tar oss helt enkelt. Ha en fin lördag så hörs vi ikväll eller imorgon:) PUSS





spelschemat har äntligen kommit

Godmorgon! 

Kroppen svider verkligen, tjena vilken träningsvärk jag har. Fast det var mycket värre förra veckan så ska inte klaga hihi. 

Har legat och kollat på ellen nu, här regnar det så det gör ingenting om jag ligger kvar lite extra i sängen. Skönt är det i alla fall. Men snart måste jag börja göra mig iordning, känns sådär lockande att behöva åka till liseberg i detta vädret, vi får hoppas att det blir lite bättre :) 

SPELSCHEMAT HAR KOMMIT! japp från och med 16 september kommer det vara handboll handboll handboll tills vi dör ungefär. Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta över alla dom matcherna vi kommer ha denna säsongen. Vi har anmält två lag till samma serie också så vi kommer möta varandra två gånger och sen resten fyra. 38 st matcher tror jag att jag räknade till. Då har vi två lag och jag kommer verkligen inte spela alla men 38 är ändå mycket, det finns några tjejer som spelar i princip alla matcher och för dom kommer det bli ett helvete. Sen har vi ju SM och en massa annat roligt också:) Ja denna säsongen kommer bestå av väldigt väldigt mycket handboll, speciellt för mig som dömer också. 
vad har jag gett mig in på.. ? 

Ska äta lite frukost nu, ikväll blir det liseberg och sen sover ja hos alexander, tar med mig datorn :) PUSS


NY DESIGN

Vad tycker ni? Jag totalt älskar den,tror jag.. :P  dock vill jag ha någon bild på mig eller så i headern men det får vi lösa senare och lite andra små grejer också som jag inte orkar sitta med det nu så det här får räcka tills vidare. Tröttanade på det rosa och hittade den här , skulle gärna vilja att ni kommenterade och sa vad ni tyckte :) 

Nu är jag riktigt jävla trött och ska sova. Godnatt ♥

undra hur det kommer kännas i kroppen imorgon.. ?

Jag är så stolt över mig själv att jag gick och tränade, även om jag varken ville eller orkade så var det riktigt skönt. Sprang lite mer distans idag och körde lite fys som vanligt och tillbaka. Just nu känner jag att den där pingvinen har kommit tillbaka, jag har så förbannat ont i kroppen och jag vet inte alls hur jag ska ta mig upp ur sängen imorgon. Om det ens går.. 

Imorgon ska jag ta en lång sovmorgon o göra mig iordning väldigt länge, bara en massa tid för mig själv sen runt 5 ska jag åka till alexander och lämna lite kläder och så, vi ska åka ner till liseberg och lyssna på nrj in the park. Efter det blir det grillning vid delsjön om vädret vill sig, där av kläderna som jag ska lämna. Behöver ha både varmare kläder och badkläder om vi nu ska bada och det är rätt så onödigt att bära med sig på liseberg liksom ^^. Så nu har ni min morgon dag. Jag ska också lära mig att börja änvända min kamera nu. Det var ett tag sedan och det behövs bilder för att denna blogg ska bli intressant, så de så. 

Nu ska pingvinen sova, natti natti


P.S såg förut att en massa gamla inlägg har dykt upp lite där dom inte ska.. riktigt konstigt men så ni inte undrar varför ni läser samma sak som för länge sedan ^^ D.S.

löpträning...

Nu ska jag träna, jag varken vill eller orkar men men jag ska göra det ändå. Ska träffa upp Sandra strax så ska vi ta sällskap upp, hon ska springa med bella och jag med laget hihi.  Vi hörs sen puss

Sommaren med göran 3/5

Just det ja, vi var ju på bio igår. Här ska ni får höra. Alla ni som bor i Göteborg har lite lättare att förstå det här men ni andra får hänga med ändå. 

Det hela börjar med att vi åker till Bergakungen för att hämta ut våra biljetter. Vi sitter och väntar hur länge som helst på att Robin och Jennier skulle komma in, det var dom som hade bokat biljetterna. Tillslut kommer dom, det är 45 minuter kvar tills filmen börjar, vi får våra biljetter. Jag står och tittar på dom och ser då att det är på Biopalatset, alltså inte där vi var. Så  vi fick gå genom hela stan för att komma till bioalatset. Så jävla klantigt och tyvärr robin men du får inte beställa biljetter mer haha .. 

Okej nu till filmen, Den var faktiskt riktigt rolig men ändå lite B. Det är en film som man gärna ser hemma i sin soffa med myskläder på men kanske inte slösa hundra spänn för att se på bio. Det är vad jag tycker i alla fall. Ja det finns väl inte så mycket att säga om filmen, den var rolig det var den och bra skådispelare. 






äntligen kan vi sola!:D

Godmorgon allihopa 

hur mår ni idag? Jag börjar känna mig lite förkyld. Tjock i halsen o lite täpt i näsan, hoppas inte att jag börjar bli sjuk nu det orkar jag verkligen inte med. Får hoppas att det blir bättre till kvällen så att jag kan träna. Måste ju ladda upp inför SM nu juu. 

Min syster började skolan idag, självklart hade hon ställt klockan hundra timmar för tidigt och den klockan är inte att leka med asså, fy fan. Självklart fick jag ligga där och idioten stängde ju aldrig av, så jag låg vaken i ett par timmar tills hon hade gått och jag kunde somna om igen. Skönt var det i alla fall. Nu är klockan snart ett och jag väntar på att solen ska komma till uteplatsen så att jag kan lägga mig där. Gud va skönt, det var en evighet sen jag solade. Ska försöka dra hit alexander efter att han vart på volvo eller va det va, men han vill väl åka hem o sova latmasken där.. Aja vi får se. Och ikväll var det väl träning då. Löpträning. Är inte det det tråkigaste som finns? Usch jag tycker verkligen inte om det, inte riktigt min grej. Speciellt inte med den konditionen jag har nu. 

Nu blir det lite ellen och frukost innan jag ska ut o sola, vi hörs sen puss

Godnatt

Jag orkar inte skriva om filmen nu är alldeles för trött för det. Nästan så att jag somnar här med datorn i knäet. Vi hörs imorgon bitti istället. Sov så gott

Sommaren med Göran ikväll

Åkte in till stan en stund med Robin och  Jacob, åkte hem rätt snabbt för fick skjuts av mamma, är man lat så är man haha. Ska strax få i mig lite mat och sen åka hem till alexander en stund innan bion, verkar som att Sandra och hennes vänner också ska på samma film, mysigt! haha 

Vi hörs sen efter filmen när jag är hemma igen :) Pusspuss 

19 augusti 2009

Tjabba tjena hallå

Sitter och kollar på ellen degeneres show, så bäst är det. Ska snart börja göra mig iordning och få i mig lite frukost. Är redigt hungrig ska ni veta. 

Vad ska man hitta på idag då?.. Ikväll vid nio tiden ska jag och mina vänner på bio, Sommaren med Göran. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga för den verkar lite B men många som har sett den säger att den är bra så får väl lita på dom då. Den är säkert se värd hihi. 

Annars händer det väl inte så mycket, får väl äta middag hemma för första gången på riktigt riktigt länge. Måste ju umgås det lilla jag kan med mina föräldrar, har blivit väldigt lite tid med dom det sista och då får man göra det bästa av situationen liksom. ( eller vad säger ni mamma o pappa?  ;) ) Nu blir det nog frukost magen skriker efter mat just nu. 

<3

Förlåt för lite bad uppdatering det sista men jag har knappt varit hemma. I går sov jag hos älsklingen och orkade inte ta med mig datorn för att vi skulle vandra på stan och lite sånt. Känns lite onödigt att ta med den då:), som sagt efter en riktigt lång sovmorgon så åkte vi in till stan lite, gjorde väl inte så mycket gick mest runt. Vid sju fick jag skynda mig hem och byta om, dags för träning! första inneträningen. Fan va underbart det är, nytt golv hade dom lagt i hallen faktiskt, riktigt gött det förra var äckligt bokstavligt talat. Men nu är det fint. 

Träningen var inte så jobbig men skön. Men det sista kändes i benen och man känner verkligen att man är tillbaka igen vilket känns riktigt skönt. Vi ska träna en jävla massa extra nu i september för att sista helgen i månaden ska vi åka till karlstad för att spela SM och då måste vi vara i god form, det är inga lätta lag vi möter ska ni veta. Men vi ska visa att göteborgslaget GKIK är inte att leka med, eller vad säger ni tjejer? 

Nu ska jag sätta mig och titta på grease. Kommer mer bli, somna till grease men men hihi. Vi hörs imorgon, då ska vi på bio igen. Sommaren med Göran. Sov så gott 


Handboll <3. Bild från träningslägret förra året i lysekil :)

hatar att städa men älskar att ha städat... hur går det ihop?

Nu har jag städat (skönt med ett nystädat rum).. duschat och gjort mig iordning, ska vänta på att alexander slutar. Borde vara snart han kan ju inte va i skolan hela kvällen? hihi. 

Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, hade vart skönt med en hemmakväll med film och godis typ. Hade suttit riktigt bra nu, speciellt när vädret är lite som det är men det verkar inte bli så. aja vi får se helt enkelt. Ha det så kul ikväll! PUSS

shopping :)

Ett par timmar senare och en bikini och ett par skor rikare är jag hemma igen. Kände att det var dags för ett par lättare skor också, jagt fick ju sådana hemska skoskav efter de andra jag köpte så det fick bli ett par enkla från H&M. Ingenting speciellt alls, 99 kr. Fick också köpt en bikini för 49.50 kr/ del! Riktigt billigt och söt är den också. Eller hur ? :)


g

måndag, bara 10 dagar kvar

Godmorgon..

Alexander väckte mig för en timma sen ungefär och jag kunde inte somna om efter det så det var bara att gå upp. Pojken har ju börjat skolan idag så han göra allt för att förstöra de sista dagarna på mitt sommarlov. Hade han kunnat me o ringa hade han gjort det klockan 8 imorse men han vet att han får igen sen så det är väldigt dumt  och halv tolv gör faktiskt ingenting hiih. 

Igår vad gjorde vi då..? Just det, jag hade snott med mig alexanders plånbok helt omedvetet så var tvungen att åka och lämna den, självklart började det ösregna då. Så jäkla typsikt men det gick över rätt så fort. Vi åkte in till stan och kikade lite där innan vi begav oss till Linuz som fyllde år, fick lite tårta och så :) mumsigt. Sen hade dagen och kvällen gått, killarna gick och åt sen gick jag till alexander och lånade en tröja. Det var sånt äckligt väder och jag hade bara en tunn kofta på mig. Riktigt kallt. 

Hem kom jag i alla fall och det tog inte lång tid innan jag somnade. Känner redan nu att jag börjat vända lite på dygnet hihi :) Nu har jag fått i mig lite frukost och ska börja städa mitt rum, tro mig det behövs verkligen. Ser ut som hej kom och hjälp mig. Kläder, påsar, skit överallt! inte okej.. Sen inatt sover jag  nog hos alexander, han är ledig imorgon så bäst att ta chansen haha. 



blööööö

JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA SKIT! va bara tvungen att uttrycka min ilska.. Det blev 2-2 i matchen.. Usch och fy inget roligt alls ska ni veta. 

Jag har faktistk inte så mycket att säga, var hemma hos robin igår det var roligt. Sen sov jag hos alexander och smög därifrån vid halv 12 GICK ner till ullevi och såg på matchen och nu är jag här. Ska göra mig iordning lite och sen se om jag kan få med mig någon till stan. Vi hörs sen. PUSS 

nära-döden-upplevelse igår..

Hallå hallå! 

Jag kom hem rätt så sent igår efter en heldag på stan därför orkade jag inte uppdatera. Jag fick köpt mig en väska i alla fall, bild nedan. Tyckte att den var fin och behövde en lite mindre än den jag redan har så denna blev perfekt! 

Jag åkte hem till alexander och stressade upp honom lite, man ska ju inte ligga inne hela dan ;), så åkte vi tillbaka in till stan tillsammans med Jacob, Martin och Robin. Buggkurs var det som stod på programmet. Ibland kan man tro att dessa killarna är 50+. Men det var faktiskt rätt roligt. 

Efter det gick vi och vi gick och vi gick så kom vi till kungstorget, gick runt där lite så hör vi ett jävla ljud från kanalen så vi går ner dit och där kommer paddan med teddybears sthlm spelandes. Riktigt coolt! video finns längre ner:) 

Vi kom till subway uppe vid götaplatsen där vi åt lite. Eller dom åt jag och jacob åt innan buggkursen seni ;) Sen knödde vi oss in längst fram till europe. Kan säga att jag såg inte ett piss på hela konserten och jag hade verkligen en nära döden upplevelse. Tjena va trångt det var och så ska folk alltid knuffas. Kändes säkert när jag hade två sevilpoliser framför mig, då blev jag lugn hihi. Men mäktigast var lätt the final countdown.

Idag bär det av hem till Robin med lite folk sen sova hos alexander. Nära och bra till ullevi imorgon bitti. Polisen har ju sett till att matchen är tidigt tidigt på dagen. 12.30! Helt sjukt är det. Det borde nästan vara olagligt. Menmen det är bara att dra sig upp med ett leende på läpparna. tihi. Ska börjar göra mig iordning nu. Vi hörs ikväll om jag tar med mig datorn annars imorgon. PUSS


Teddybears sthlm på paddan


europe, the final countdown! 

Ha en trevlig fredag!

God morgon!

Här är det minsann ingen god morgon. Träningsvärken jag har i magen är inte att leka med. När jag ligger ner i min säng och andas känns det som att jag har träningsvärk hela vägen upp i halsen. Helt sjukt. 

Igår var vi nere på kalaset igen, träffade upp folket efter att jag stressat som en gris här hemma efter träningen. Vi gick upp längs avenyn och stannade vid götaplatsen och lyssnade på bob hund (?) Aldrig hört talas om dom.. Dåliga var dom med så vi gick ner till donken ( som vanligt) Malin var grymt hungrige efter en jobbig träning så hon fick i sig en hamburgare. Varför skriver jag mig själv i tredje person? hm.. 

Nu ska jag börja göra mig iordning och sen ska jag först till banken och fixa lite sen in till stan och se om jag kan hitta någon ny väska. Min har gjort sitt nu om man säger så. 

Ikväll blir det kalaset igen. Killarna vill dansa. Dom är nog beroende av dansband och bugg. Sen blir det Europe på götaplatsen och sen andra generationen tror jag det var. Kvällen är fullspäckad verkligen! 

Vet inte när jag uppdaterar igen, beror på om jag kommer hem ikväll eller inte hihi ;) Men vi hörs när vi hörs! Ha en fin fredag. PUSS


Trääääning

Det blev ingenting köpt, så besviken men tröjan jag ville ha fanns bara i L inte i S som jag ville ha, sen skulle jag behövt en ny väska med men det fanns ingen som jag gillade riktigt så det blev ingenting idag. Kanske tar en sväng in imorgon och kikar lite. Skulle behöva lite andra småprylar och måste ändå till banken och fixa lite så kan lika gärna göra det på vägen. 

Nu ska jag i alla fall snart byta om och sedan åka till träningen, mysigt värre. Löpträning idag och jag hoppas på min gud att det inte är jobbigt för jag är alldeles för trött för det. Sen efter det kanske det bär av in till stan till kalaset. Får se vad klockan blir o lite så:) 


Hitta en massa gamla bilder, tror at tdenna är från typ 2006 eller 2007. Kolla in tjockisen. Usch nej, tur att man förändras när man blir äldre asså. Fy fan. :p

in till stan

Godmorgon mina lovely läsare! 

Min mobil är helt gone. Bra att den än på ljudlös också. Får väl ta och gå upp och kolla i väskan ^^ 

Mamma kom ner o väckte mig precis och sa att de var dags att åka till stan. Vädret är väl sådär så det passar bra med en dag på stan. Kanske kan få med mig lite kläder hem, det behöver jag tro mig! hihih
Ska få köpt en kofta apå gina tänkte jag, kanske någon tunika eller så. Inget planerat än, får se vad jag kommer hem med helt enkelt ;) 

Ikväll är det träning, löpning igen. Gud jag känner att träningsvärken kommer tillbaka redan innan jag börjat. Jippi.. Den som precis har försvunnit. Aja life is hard. 

Nu ropar hon på mig där uppe. Att det alltid ska vara så bråttom! ;P hörs sen PUSS♥

nattbloggning

Heej! 

Nu är jag hemma igen efter en låååång dag på stan. Blev dock ingen betnér. För det första var folket jag skulle åka med alldeles för långsamma för det andra så var det helt knökfullt med folk när vi kom så vi gick vidare till götaplatsen och tittade på hammerfall en stund. Kvällen slutade på mcdonalds där vi fick i oss en hamburgare, tusan va hungrig jag var haha. 

Imorgon får det nog bli en riktig hemmadag. Ska få städat mitt rum och lite så sen på kvällen är det dags för träning igen, visst känns det bra när man får höra från sin pojkvän att man behöver träna?  då blir man mer sur, men men, jag vet att jag behöver det så det är ju bara att göra de. Hoppas inte att det regnar så som det gjorde i måndags. Vi klarade oss under själva träningen men hem var inte roligt alls. Fy fan! 

Nej nu ska jag sova. Måste börja vända på dygnet snart, skolan börjar ju om två veckor! :O hahaha. Natti natti

onsdag 12 augusti

Hejsan svejsan. 

Kvällen igår glömmer vi, det var en katastrof helt enkelt, slutade med många sura miner och många många många tårar som föll ner från min kind men nu är allt okej igen och vi tar nya tag idag :) Solen skiner ju trots allt och jag hoppas på att dagen blir bättre än igår. 

Planen är  att åka ner till bältespännarparken och titta på Magnus Betnér och en massa andra komiker men vi får se hur det blir med det. Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen och sedan börja göra mig iordning lite smått. Hoppas att ni hade en bättre gårdag än vad jag hade, vad hittade ni på? vad ska ni hitta på idag? :) Vi hörs ikväll eller imorgon :) Puss puss 

Tisdag 11 augusti

Godmorgon världen!

Sovit gott?Jag vaknade med världens träningsvärk, men det jobbiga är att det bara på ena sidan av rumpan och sen andra låraet. Helt sick ser det ut när ja går haha.  Jag satt och spelade rollercoaster halva natten, ett spel som jag blivit heeelt beroende av! Men det är kul hihi. Man ska bygga ett nöjesfält och sedan uppfylla vissa mål. Rätt töntigt men det är otroligt kul :P 

Sitter nu och tittar på Ellen, lätt världens bästa talkshow enligt mig. Nu pratar hon med Brad pitt om hus eller nått, hänger inte riktigt med. Ska bädda ner mig i sängen lite till och sen försöka gå ut en sväng. Man kan ju inte sitta inne hela långa dagarna ;) 

Vad ska ni hitta på idag? vädret verkar lite ostadigt, när jag vakna regnade det men nu skiner solen.. Aja vi får se vad som händer. Ha det fint så länge! 

Puss 

Skyfall!!

Jag är helt slut efter träningen, mina ben är helt borta men det är skönt att vara igång igen i alla fall. Jag var med om en liten roligt upplevelse på vägen dit och hem faktiskt för den delen. Först när jag går av bussen på väg till träningen så kommer världens skyfall, jag skojar inte det regnade som in i helvete. Jag tog skydd i busskuren en stund och när det började avta gick jag ner. 

Under träningen regnade det ingenting men oj vad man känner att man är otränad, o sen hade jag varken ätit ett druckit speciellt mycket så kroppen sa ifrån och allt snurrade hundra varv i sekunden ungefär. Trodde att jag skulle svimma men efter lite vatten så gick det över.

Tillbaka till regnet. Jag är på väg hem, hoppar på bussen utan problem men när jag går av så börjar det igen. Jag har nog aldrig sett så mycket vatten komma från himmlen. Jag ställde mig under ett träd och avvaktade men ingenting hände så jag fick SPRINGA i ovädret, jösses vad det regnade. Mina underkläder kunde man vrida ur när jag kom hem. Så grymt mycket vatten har jag inte sett på riktigt länge om ens någonsin. 

Nu sitter jag i alla fall efter att ha fått mat i magen och ett varmt bad i min säng och tittar på beck. Snart är det dags för prison break :D

Sov så gott så hörs vi imorgon. Puss♥





TRÄNING ÄNTLIGEN!!

hallå alla glada! 

hur mår ni idag? 

igår missade jag ju som sagt sista spårvagnen och alexander blev väl sådär glad, han har varit på lite knasigt humör det sista men det löste sig tillslut efter många om och men. Kom hem för en stund sedan och ska nu byta om för träning. Dock är det tråkig löpträning men det måste ju också göras så det är bara att åka dit med ett leende på läpparna, nu har vi i alla fall börjat och det är toppen!

Sen blir det snabbt hem och duscha och sen ut igen, ska hem till robin och titta på film o lite så :) oj nu blev klockan mycket måste rusa! ut i regnet och springa MUMS! 

puss puss ♥

jag saknar berlin <3



uppdatering från alexander

Sitter hemma hos alexander nu, har spenderat kvällen här med film och godis. Tråkigt nog somnade han för typ två timmar sedan och här sitter jag med världens energi, jippi.. Tur att han har en dator så kan jag passa på o uppdatera lite.

Vi vann matchen! fan va gött, 2-1. Kan säga att det var ingen bra match, fy tusan va tråkigt det var, det enda som va roligt var att se den från en ny plats. Jävlar va högt det var ! fick nästan svindel när vi kom dit och när det blev mål vågade jag knappt stå upp för att det var så brant. Läskigt värre. 

Annars är livet rätt tråkigt nu, fast det är dock rätt roligt att kolla på hjärtats bilder hihi. han har allt tjuvtagit ett par på mig:O o tjena dom vill ni inte se ska ni veta. 

vi hörs imorgon :) sov så gott ♥

fotbollsfest i göteborg!

Godmorgon! 

Igår var en helt underbar dag ute vid havet i tumlehed. Vi solade och badade och hade allmänt roligt. Jag och alexander åkte sedan på bio, jag hade ju redan sett filmen så jag visste ju vad som skulle hända men den är ändå helt okej. Den är rätt så dålig och man jämför med de föregående filmerna som kommit ut men den är ändå värd att se. 

Jag tror att jag klampade in här hemma vid halv tre och somnade också lika fort, var sjukt trött! Idag är det dags för blåvitt igen och ett nytt derby, öis.. Stackarna har bara en 8 poäng eller nått sånt i allsvenskan hihihihi. Idag ska inte den siffran öka ska ni veta. Nu måste jag göra mig iordning, matchen är tidigt och jag vet inte riktigt vad som händer efteråt. 

PUSSSS


Ut till Tumlehed

Godmorgon! 

Visst är jag uppe otroligt tidigt mot vad jag brukar vara?! Det är för att runt ett så kommer alexander och hans familj och hämtar upp mig så ska vi allihopa ka ut till tumlehed och alexanders moster som har fyllt år. Det var visst en massa andra som också har fyllt år och jag känner ju den släkten sedan barnsben så det kommer nog allt kännas lite knasigt. Sandra kommer vara där bl.a och min gudmor också för den delen. Ja det är en himla kedja där, tar för lång tid att berätta ^^ 

Vi ska i alla fall ut dit och fira dom, kanske bada  lite och så. Sen ikväll ska jag och A på Harry Potter (IGEN!!) Han har ju inte sett den än så jag får helt enkelt gå på den igen, snällt va? :). Jag kommer knappt ihåg vad som hände så det gär inte så mycket hihi. 

Nu ska jag f i mig lite frukost tänkte jag och börja göra mig iordning. VI hörs till kvällen eller imorgon. Ha en trevlig lördag i solskenet :) PUSS

blöbläbla

Nu har jag fått i mig lite mat också, pasta carbonara, mums! Ska dra mig utåt och hitta på lite bus. Nejdå men vi ska hämta ut biobiljetter för imorgon och så. Vi hörs ikväll eller imorgon. PUSS

Solen skiner, glatt humör

Godmorgon! 

sovit gott? Kan säga att det är det sista jag har gjort, har vaknat somnat, vaknat och somnat igen säkert hundra gånger i natt. Har också haft en flugjävel som har flugit runt här men jag har varit för trött för att döda den eller få ut den ur rummet så får väl skylla mig själv. 

Sitter nu och kollar på ellen och har precis badat. Ska snart ut i solen tänkte jag. Just det ja, vad gjorde ni igår? Vi var på bio, vi såg på linje 1-2-3 kapad, helt okej film faktiskt, lite seg kanske men den var bra. Imorgon ska jag och alexander på harry potter igen så vi måste hämta biljetterna idag. Frågan är varför vi inte gjorde det igår när vi var på biografen?, äh vi är lika dumma båda två ska ni veta haha. 

nej nu  är jag grymt hungrig, ska se om syrran varit o handlat än som hon lovade?.. tveksamt. 


torsdag

Hallå hallå! 

Hur är läget idag? Här är allt toppen förutom att man har en idiot till syster men det finns inte mycket att göra åt saken ^^. 

Igår tillbringade jag hela dagen i stan, först var jag och köpte biljetter och sen träffade jag upp alexander robin och jacob. Vi gick väl mest runt och satte oss sedan på seven eleven och tjötade, vi satt säkert där i över en timma men mysigt var det, och väldigt varmt! Efter det åkte vi hem till alexander där jag också stannade hela kvällen. 

Torsdag idag och jag har precis varit hos farmor och farfar och lämnat lite grejer till dom. Ska snart se om jag kan få ut någon, inne kan man ju inte sitta i detta vädret. Vad har ni hittat på idag än så länge? 

Förresten idag fick vi reda på träningstiderna! Nästa vecka börjar vi, äntligen säger jag. Dock är det ingen handboll förens veckan därefter men det gör ingenting, bara vi har börjat så är jag nöjd:) 

Nu ska jag käka, ha en trevlig dag, pusss

Dags för biljetter till öis- IFK

Godmorgon! 

Jag kom hem rätt så sent igår och jag var redigt trött så jag gick o la mig nästan direkt. Vaknade av att telefonen ringde, att jag alltid ska utsättas för det! Denna gången var det pappa som ringde för att påminna mig om att jag måste åka och köpa biljetter till matchen på söndag. Eftersom IFK spelar "borta" så fungerar ju inte våra årskort så vi måste köpa biljetter och får då också en annan plats. Det ska bli riktigt spännande! Det börjar nog ta slut så får ta mig ner strax. 

Fint väder är det ute idag också så det är bara att passa på. Dags att ta en dusch tror jag, mitt hår är ett fågelbo rent ut sagt. Ha en fin dag så länge ♥

Ut ska jag, eller nästan i alla fall.

Nu har jag suttit hela långa dagen och spelat rollercoaster, dags att dra sig ut en stund. Ska hem till alexander. Tror nog att jag ska gå.. ? eller nej jag struntar i att ta den sista bussen så får jag lite extra frisk luft :) vi hörs ikväll. Pusselipuss


bara för att jag har ett missbildat öga här.. 

Grattis mina änglar

Tjena alla mysiga människor! 

Ny dag idag och nya tag. Vaknade vid 12, det är ändå rätt så okej tycker jag med tanke på vilken tid jag går och lägger mig på nätterna nu för tiden, alldeles för sent helt enkelt. 

Idag är det tisdag och än så länge inga planer inplanerade, ska försöka komma ut en stund ändå tror jag, få mig en liten promenad eller nått. 

Måste passa på att gratta dagens födelsedagsbarn också, Linnea som fyller 17 hela år och Freddie som fyller 18! Grattis Grattis till er båda :D 


GRATTIS LINNEA ♥ hon blir alltid lika charmig på kort tro mig :)

hittade ingen bild på Freddie tyvärr men han dör nog inte;) 


Godnatt

Det fick bli en liten snabb tur på donken med robin jacob och johanna. Trevligt värre, fick i mig en liten glass. Var riktigt längesen jag åt glass med topping! mums! 

annars har jag suttit och tittat på beck och prison break, som bara blir bättre och bättre för varje gång! Tjena liksom, jag längtar redan till nästa vecka. T-bag är nått av den gräsligaste personen jag har sett, ryser i kroppen varje gång han kommer i bild. Fy fan. 

Nu ska jag nog faktiskt ta mig en tur till forkes och twilight, är riktigt sugen på att se den igen faktiskt tihi. Vi hörs imorgon ♥

ut i regnet. Toppen!

Ut kommer jag allt en stund ändå, ska träffa Robin och Jacob en stund. Får se vad vi hittar på, blir väl film eller promenad eller nått, bara jag kommer ut från denna hålan en stund det behövs verkligen. Vi hörs ikväll. PUSS♥


GE MIG HANDBOLL NUUUU !

Hejsan svejsan :) 

Somnade seeeeeent igår/imorse.. Satt och jobbade med bellahs bloggdesign (http://bellahbabe.blogg.se) halva natten, det är inte det lättaste ska ni veta. Sen så ringde alexander typ halv fyra eller nått så låg o pratade lite med honom innan jag somnade. 

Vaknade vid 12, det är så skönt att ha sommarlov och jag vågar inte ens tänka på hur det kommer bli när vi börjar skolan och man måste vända tillbaka dygnet ordentligt. Dags att börja redan nu kanske.. ? Tack vare att det regnar idag så verkar jag inte komma ut idag heller. Har försökt ringa sandra men hon svarar inte så får väl umgås lite med min familj, ska faktiskt bli skönt att mathilda kommer hem idag, vi har ju alltid våra skvaller kvällar ;) 

Vad ska ni hitta på en måndag som denna? har ni kanske börjat jobba? eller börjar skolan snart och ni har lite halvångest över vädret? ja det är inte roligt alls det där. Har sett att många börjar träna nu igen. ÅH jag vill spela handboll! pratade med en utav våra tränare igår och enligt honom var det inte bestämt när vi ska börja igen.. åh va segt, jag vill börja nuuu! blöö..

Ska se om jag kan få mamma att köpa oss lite thaimat nu, det var ett tag sedan. Pusspuss




Jag glittrar

Hallå Hallå! 

Idag har den hänt en massa, har inte vart hemma på hela dan, kom väl hem för en två timmar sedan kanske. Började med att jag åkte till stan, köpte brun utan sol och en mascara, eftersom solen inte vill komma fram så måste man ju bli lite brun i alla fall och då passar brun utan sol perfekt. Åhlens egna är bäst enligt mig. 

Efter detta åkte jag hem till alexander, gud va skönt det var att få se honom igen, även om han inte är helt frisk så var han 100 gånger piggare denna gången än jag såg honom sist för typ två veckor sedan. Stackars älsklingen som varit så sjuk och äntligen börjar han bli bra! tror ni att jag har väntat på detta eller? 
Vi fick sett den nya wallander, kuriren, riktigt bra var den som alla andra wallander filmer är. Och nej ni behöver inte vara oroliga jag rörde honom inte ett skvatt så jag är inte smittad ;) 

Efter att pappa ringt och tjatat på mig ett antal gånger åkte jag ner till ullevi och tittade på matchen som faktiskt var en ren katastrof ,det bästa kom i typ 89onde minuten då reducerade blåvitt till 1-2, i 91 minuten blev det 2-2 och också det slutresltatet. Ja ni fattar ingenting att jubla över men bättre med 1 poäng än inga alls. 

Nu de senaste timmarna har jag suttit och kollat på twilight, en helt underbar film, hur kan jag har missat den? Okej jag är nog den enda som inte tycker att edward är snygg men en sak kan jag erkänna, han är jävliigt sexig till sättet, så som han pratar, så som han rör sig, åh jag ryser i hela kroppen. Filmen var riktigt bra och jag längtar tills tvåan kommer ut! :D 

Nu undrar ni säkert vart min rubrik kom ifrån men det är efter BUSen som göra att man glittrara en aning hihi ;) 

Ska se om man kan hitta någonting på tv en söndagskväll som denna. Pusspusss 


många planer idag

Godmorgon Godmorgon! 

igår var en väldigt tråkigt dag så jag hade ingen lust att blogga. Var hemma hela långa dagen utan att göra någonting annat än att sova ungefär. Men nu är jag tillbaka igen! :D 

Idag kommer jag ut en stund i alla fall. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning sen bär det av till stan som jag skulle ha gjorde se senaste dagarna men det har inte blivit av men nu ska jag in i alla fall. Ska köpa mig lite småsaker. Efter det ska jag ta vägen förbi alexander och hämta kläder som jag glömt där innan han blev sjuk. Han mådde igår mycket mycket bättre och det är bra! då går det ju framåt i alla fall. Idag vet jag inte men vi hoppas på det bästa ^^ 

Efter det bär det av till ullevi för att se änglarna igen. Mycket matcher nu känner jag. Änglarna - BK röva idag, dags för revansch, förra matchen behöver vi inte prata om. 

Snart översvämning i badrummet nu! hörs sen PUSS

RSS 2.0