huvudvärk

Ingen sol idag, självklart... Bara för att jag är ledig.... Såg att min lön kommer in i morgon. Gött! har lite saker som jag behöver sen ska jag lägga undan också lite längre fram, vid nästa lön kanske :)

Vaknade med världens huvudvärk, tog mig en tablett, åt lite frukost och tog ett bad men inte blev det bättre, tog en till tablett nu och ska lägga mig och vila lite, det tar väl ändå ett par timmar innan Alexander vaknar så :) Måste ju packa också. Bäst att göra det nu så är det gjort. Ska spendera helgen på landet och det ser ut att bli jättefint väder så hoppas på att det blir första doppet! Sen nästa vecka, måndag, tisdag och onsdag ska det var 25 grader i Göteborg, då ska jag i alla fall ta mig till något vatten, vart har jag inte bestämt än och sola och bada. Behöver verkligen det, är så vid att folk vänder sig om på stan. Okej kanske inte riktigt men det känns så.

Nej vila och sen packa får det bli :) Puss

död

Heej!
Har jobbat hela dagen, från 12.00 till 21.15.  Ligger nu i min säng och är så trött. Hade egentligen behövt duscha, luktar stekt korv, men får ta ett lååååååååångt bad imorgon istället. Kommer inte upp ur sängen för tillfället. Var jättemycket att göra idag också. Gud. Imorgon ska ajg passa på att sola, smhi säger att det ska bli rätt bra väder så vi hoppas väl på det. Sen på kvällen ska jag träffa Alexander! har saknat honom, inte träffat honom sen i lördags ju och det känns som rena rama evigheten!
Aja inget mer att säga nu, mer än godnatt då :) Natti natti

PRESSBYRÅN ÄR RÅNARE!!

Jobbat klart och är helt död. Bad min syster köpa med sig en liten choklad på vägen hem och 29 kr för en jävla marabou 100g på pressbyrån?!! DÖDA MIG! Det är ju rena rama rånet?! för 29 kr kan du få en 200grammare och en 100grammare på willys. SICK.. Aja sånt är livet, hon var snäll i alla fall. Får min lön snart ändå och då är det ett par tusen in på kontot :) Hoppas att jag får jobba mycket i juli med och sen ringde dom visst från partille cup precis och frågade om jag kunde döma heldagar istället för halv för att det ger mig större chans att komma med? SJÄLVKLART! extra money hehe :)

Imorgon är det dags för jobb igen och sen blir det landet på torsdag faktiskt så ska passa på att träffa min älskling på onsdag. Fick precis ett sms av honom att han var tillbaka på jobbet nu. Fy fan för att jobba natt asså.. BLÄ. Äh har inget mer att säga förutom att trots att pressbyrån vid östra sjukhuset blir rånat var och varannan dag så är det faktiskt dom som rånar oss. PUNKT SLUT!



Dags att jobba

Godmorgon!

Det är jättefint väder ute och jag ska stå inne i ett gatukök hela dagen.. typiskt, ska vara lika fint imorgon och då ska jag också jobba... Men det är pengar och det är bara att se glad ut och vara tacksam för att jag har ett jobb, det trodde jag inte i början av sommarn om man säger så.

Nu måste jag skynda mig lite, planen var att jag skulle ta en promenad innan frukost men det får bli till jobbet istället, det blir ju en halvtimma i alla fall :) Vi hörs ikväll eller imorgon. PUSS



SAKNAR DIG <3

Malin testar

Jag har testar veet suprem essence och ger det tummen ner faktiskt. Jag har aldrig vaxat benen förut och ett stort plus är att det gjorde inte alls lika ont som jag trodde. Jag gjorde precis som man skulle enligt bruksanvisningen och visst kom det med år på remsan men långt ifrån allt som jag ville, det slutade med att jag ändå fick ta rakhyveln några drag för att få det riktigt lent. Har ett par remsor kvar som jag ska testa med när håret växt ut en del igen. Lite ont gör det faktiskt, nästan så att jag inte ville fortsätta med nästa ben hehe, får be syrran göra det på mig eller nått nästa gång. Men köp istället veets rakgel som jag gillar mer om ni ska skippa rakhyvlarna under sommaren :)

finns att köpa för ca 100 kr på hm och cubus.



Veet Suprem´Essence Hårborttagningsvax
Veet Suprem´Essence Hårborttagningsvax

veckans planer

Min helg har inte varit så speciell direkt, har suttit hemma idag och tittat på OC och nu är det this is it som gäller och sen Tarzan tror jag :) Älskling jobbar i natt igen och kommer inte få träffa honom förens på onsdag en snabbis om jag nu åker till landet på onsdag. Har inte bestämt mig än om jag ska be farmor och farfar om jag kan åka med dom ( vet att ni läser så ni kan ju också fundera på det hihi) eller om jag ska stanna hemma och ha en kväll med min pojkvän. Blir svårt... Får bestämma mig till i morgon så att folket vet, men eftersom det ska bli så fint väder så  varför inte? Ja vi får se i morgon helt enkelt. F&F, jag ringer er imorgon efter jobbet!!
Som ni ser så ska jag jobba imorgon och har faktiskt lagt ner tid för att skriva ett schema nu när jag har tiden, så här är schemat för veckan :)
Ska återgå till aktivitetsplanerandet inför midsommar, de ni! Ha de bra!

Bröllop x 2.

Jag har faktiskt suttit bänkad hela dagen framför tvn. Vädret är inte så jätte bra här i göteborg idag, det är dock uppehåll men blåser och är kallt så jag håller mig inne. Nu till varför jag sitter bänkad och det hoppas jag att ni inte har missat, kronprinsessans bröllop! Det var jättefint faktiskt. Många är väldigt skeptiska till det här bröllopet och att det är vi som har betalat det och bla bla bla. Jag tycker faktiskt inte att det gör så jättemycket, ett ståhej som inte sker varje år och jag har ingenting emot kungafamiljen så jag är absolut på den "glada" sidan :) Har suttit sen tolv i morse och tittat på när dom pratat om alla vackra klänningar och liknande. Nej jag tycker att det har varit en bra dag och ett stort lycka till till er!

Men det är faktiskt ett par till som fyller år som vi alla blåvita fans borde veta om, Pontus Wernbloom ska just i detta nu sagt Ja till sin Nina. Gud så roligt! Älskar bröllop och hoppas att man själv får vara med om den stora dagen hehe :)

Nej ska fortsätta kolla nu medans Mathilda löser maten idag, gött gött. Min pojkvän börjar jobba nu, och i princip hela juli :( men men, vi planerar faktiskt en helg i just stockholm i början av augusti, bara vi två. Får se hur det slutar men det hade varit roligt, jag har ju aldirg varit i huvudstaden :)

Nej ska fortsätta titta på kortegen nu. Puss puss <3


Kronprinsesseparet

Wernbloomparet, ( bild lånad av Nina)

idioter...

Godmorgon.

Sovit så förbannat dåligt i natt, mardrömmar och grejer. Sen bestämmer dom sig för att börja påla en bit från mig klockan sju så där får man ju inte heller sova. Så slutar dom med det efter en halvtimma, skönt. Nej då ska dom börja borra i betongen utanför. Alltså i princip vägg i vägg med mitt rum. Trodde att dom skulle komma in i mitt rum. Och än är det inte över. Jag bestämmer mig för att göra mig i ordning med musiken på högsta volym för att slippa oljudet för att kunna ta en sväng till allum eller så innan jobbet så jag inte kommer dit och skäller på alla haha. Då ringer telefonen, anonym. Vet att det är dom där förbannade försäljarna som ringer varje morgon och väcker mig, dock inte i dag men man får ju låtsas. Så andra gången ringer jag och är hur trevlig som helst.

Så här lät det:

Jag är från ...... och jag söker magnus. ( hörde inte va han var ifrån för han tugga tuggummi samtidigt eller nått..)

Han är inte hemma, dom jobbar på dagarna så du får ringa senare.

Vem är du då? Hans fru?

Nej hans dotter.

Ta det som en komplimang kanske?

Asså det tycker du.

Har du tagit studenten nu då eller?

Nej det har jag inte

Vilken klass går du i då?

Tvåan på gymnasiet.

Jaha trodde du skulle säga i grundskolan.

Okej.

Dåligt humör idag eller?

För att du ringer ja. Jag har sommarlov och vill passa på att sova då och helst inte bli väckt av någon som dig.

Mensdag haha.

Jättekul du. Hoppas att du tar bort oss från listan nu för det finns ingen här som vill prata med en idiot som du. Hejdå.


Jag vet inte vilka det där NIX gäller för som vi har men uppenbarligen inte för någon just nu eftersom dom ringer miljoner gånger per dag. Aja nu är en borta igen och dom har slutat borra för en stund så att man kan tänka. Ska ta mig en promenad ner till jobbet i stället för att ta bussen, det är ju i alla fall fint väder så varför inte.

Ikväll ska jag och Alexander på Sex and the city 2 med! Sen ska jag sova hos honom och slippa allt det här.

Ha en trevlig dag!



jobbar för fullt :)

Tråkig helg därav ingen uppdatering, sen jobbar jag en del, dyker upp tider hela tiden så därför blir det dåligt med bloggande. Fick precis ett sms från min chef om att jag behövdes imorgon mellan 12-20 så varför inte, ajg gör ändå ingenting på dagarna. Idag vaknade jag så tidigt att jag hoppade in i duschen och frukost och det där sen satte jag mig och tittade på ett par avsnitt av OC innan jag började städa, och nu sitter jag här. Ska till alexander och hjälpa honom med ett arbete sen, han går ju i skolan denna veckan också haha :D. Ska nog passa på att gå till farmor och farfar med, var ett tag sen jag var där nu. Annars är det jobb i morgon. BRA! behöver ha nått att göra på dagarna. Hoppas att dom lagt schemat med så att jag får reda på hur jag jobbar i juli.

Drar till gamlingarna nu :) Puss pusss <3

SOMMARLOV!

Nu är det dags för skolavslutning!!  (sen hem o städa, inte lika kul men...) Sen sommarlov i nästan tolv veckor! fy fan va skönt :)

lillasyster

Godmorgon!

Idag är det onsdag, jag har ingen skola så ska då tillbaka till oves för ännu en arbetsdag. Men det är inte det som är det viktiga denna onsdagen utan det är att min syster går ut nionde klass! hon ska börja på gymnasiet termin. Känns så konstigt att hon har blivit så gammal, innan man hinner blinka står hon där jag ska stå om ett år, på ett flak och skriker att hon har tagit studenten. Herregud. För mig är hon fortfarande tolv år gammal och går i fjärde klass eller vilken klass man nu går i när man är i den åldern. Det är väl bara att acceptera att min lilla syster är inte så liten som man tror, hur svårt det än är.

Som sagt, tillbaka till jobbet idag, ska se till så att jag får gå vid halv sex idag så får jag skjuts av pappsen hem, han ska köra syrran till hennes bal :) Sen ska alexander komma hit en stund på kvällen, ser ut att bli en bra dag även om det regnar.

Ska börja göra mig i ordning nu, Puuuss Pusss <3



jobbat idag!!

Provjobbningen idag gick superbra!! Ska tillbaka imorgon och på fredag för att verkligen få in det. Känns riktigt bra och de va kul men jobbigt. Mina ben värker, har inte suttit ner en sekund mellan 12-19.30. Men det är värt det :) Känns skönt att ha ett jobb över sommaren om de nu vill ha kvar mig så länge men det hoppas jag. Dock blir det inte mycket tid till annat men det får man lösa på ett eller annat sätt.


Förresten! köpte mig en ask med jordgubbar igår, guuud va goda dom var. Sällan man äter så söta och goda jordgubbar asså. Herregud. Bästa på länge måste jag säga.

Nej nu ska jag fixa mig en almanacka så att jag kan hålla koll på jobb och allt sånt :) Puss och kram! <3



Jobbjobbjobb

Jag har fått så många jobberbjudanden IDAG att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. En intervju som skulle varit på fredag som jag fick tacka nej till på grund av de andra jag fått. Imorgon klockan tolv ska jag vara i sävedalen för provjobb på ett gatukök där och sen på onsdag ska jag ringa tillbaka till sahlgrenska och ge mitt besked om jag vill arbeta v.28-32 på städet där. Ska bli spännande. Skönt att det har löst sig med arbete nu i alla fall så att jag får lite pengar hihi :)

Min helg

Denna helgen har vi varit i full gång hela tiden så jag vet knappt vart jag ska börja!
Jag köpte ipoden, jobbade på susannes fest där jag även kanske lyckades få ett jobb på oves, ska strax ringa honom och jag är så sjukt nervös haha. Sitter här och planerar vad jag ska säga :P Sen igår var det triumfglass som gällde, vi fick oss en liten promenad men gud va det blåste!! och nu är det bara äckelväder.... Hoppas att solen och värmen kommer tillbaka när jag går på sommarlov, torsdag gäller det :)
Nej jag måste ringa nu innan jag dör.  Efter det ska jag in till skolan, skriver om hur det gick! :) PUSS



Uppdatering: Fick slängt i väg ett mail då jag fått fel nummer, kul. Får hoppas att han ringer tillbaka bara haha.



på söndag....

.... blir den min!!
iPod Touch  - 8 GB
En ipod touch blir det, så ingen iphone för er som tror det haha. Lovely

ut i solen

Solen skiner och det är 24 grader i skuggan, underbart! Ska ner till heden och ha någon sorts klasskamp, dock vet jag inte om vår klass är med eller inte eftersom hälften inte ville komma typ. Men det struntar vi i! vi ska vinna ändå. :)
Ha en trevlig dag och passa på att sola mycket nu när det är fint väder men glöm inte smörja in er och drick mycket vatten!! Puss puss <3

RSS 2.0