like always...

Här ligger jag nu i min säng, har hållit mig uppe hela natten för att alexander skulle komma hit, tror ni att han dök upp? nej.. Här har jag fixat och donat hela natten för att han ska få det bra och mysigt och så bangar han i sista sekund. Samma sak varje gång, det är för långt säger han.

Nu är jag elak som hänger ut honom såhär jag vet det men någon gång måste han ju inse hur mycket jag gör för honom, inte bara idag utan alltid men hur mycket får jag tillbaka? Ja det kan ni ju räkna ut själva. Nu ska jag försöka somna, ska upp tidigt och döma, fy fan. Det är också någonting jag är rätt negativ till, det är goa pengar visst men långt ifrån kul, det va kul i början men inte längre.... Snacka om att ha kommit in i den negativa perioden. Ska nog sova nu. Natti natti



en helt vanlig lördag

Heej!

Sitter och kollar på robinson nu, final idag. Så surt! Vi har en liten röstning här i släkten också så röstade jag på mats som åkte ut :( usch.

Jag åkte till Alexander så hastigt igår att jag inte hann med att blogga. Tittade på film med killarna innan dom åkte hem och jag äntligen fick sova, va dötrött!! Sen åkte jag och dömde i eftermiddags även fast jag inte hade velat någonting annat än att stanna kvar och mysa med min baby men men pengar som pengar;) Och nu är jag hemma. Alexander är ute på krogen och skulle komma och sova här men vi får väl se hur det blir med den saken, om jag känner honom rätt så kommer han inte hit även om han vet hur besviken jag kommer bli :(

Ska nu titta klart på robinson sen börjar men in black 2 och då ska jag nog passa på att plugga lite så att jag slipper det imorgon hehe :) Natti natti ♥

första fredagen i skolan 2010 !

Hallå!!

Fredag idag, helt underbart! behöver verkligen helg nu, är så trött när jag kommer hem från skolan att jag verkligen inte orkar gör någonting... Behöver sova lite då med andra ord, dock dömer jag både lördag och söndag, men men, pengar ;)

Ska åka in till skolan strax, första fredagen på detta året som vi är i skolan, känns faktiskt lite vemodigt men jag slutar rätt tidigt så hoppas på att det går snabbt, har dock prov första lektionen vilket känns mindre bra. Så känns det med allt som har med skolan att göra just nu ändå.

Jag vet inte om jag kommer blogga mer i helgen men ska försöka få upp en lite sorts planering i alla fall :)

dålig bloggdag...

Skolan idag, segt som vanligt. Ska snart bege mig till valhall för att spela match och sedan hem och sova hos mig underbara pojkvän! Hejsvejs!

orkar verkligen inte mer !

Nu är jag så arg och ledsen på samma gång att jag bara vill försvinna. Allt är skolans fel, det finns ingen som älskar att plåga barn mer än lärare, åhhhh!

Okej så här är det, på min skola har alla lärarna väldigt svårt att kommunicera med varandra vilket gör att de mer än gärna lägger alla prov samtidigt för att göra det så lätt för sig själva som möjligt " vi måste hinna rätta" säger dom. Vecka sex, veckan innan lovet är en riktigt underbar vecka för mig, vad hände med reglen två prov i veckan IN MY ASS!! Bok i svenskan ska vara utläst och ska redovisas, Naturkunskap prov, matte prov, spanska redovisning, filosofi inlämning, psykologi inlämning och ett geografi prov. Det är det vi vet än så länge. Det dyker säkert upp någonting mer...

Skolan är vår arbetsplats precis som lärarnas eller hur? Hur många av lärarna tror du sitter hemma efter att dom slutat och dränks av skolböcker? Det tror verkligen inte jag. Är det dom som sitter hemma och mår dåligt och inte kan sova på kvällarna för att de har alldeles för mycket att göra? nej det är vi elever. Så sjukt att jag vill slänga mig i väggen just nu. Imorgon kommer dom inte få kul kan jag säga, här ska dom få höra åsikter så det skriker om det !

Nu ska jag försöka träna, kommer väl gå skit när jag är på detta humöret, bara lipar åt allt hela tiden. Behöver min älskling som är för lat för att komma hit :( Jag vill kunna spendera min fritid precis som jag vill utan att ha en massa att plugga hela tiden !!!

jag älskar min säng <3

Hejsvejs!

Har inte gjort något speciellt i helgen därav ingen uppdatering, dömde bl.a. i lördags, det var väl ungefär det haha.

Ligger i min säng nu, vill verkligen inte gå upp! spelade Alfapet med alexander hela kvällen igår, kunde inte sova. Annars har jag sovit rätt dåligt, hade inte tackat nej till att få ligga kvar men det är väl bara att vänta tills helgen igen helt enkelt..

nytt schema från och med idag, känns helt okej, går från 10.15 till 14.30. När jag kommer hem är det ingen träning idag så jag ska passa på att plugga,har ett prov på onsdag som jag ska göra för att komplettera och ett svenska prov på fredag om sveriges språkhistoria. Fy sjutton! Japp, min enda lediga dag idag och den ska jag spendera i skolböckerna, fun!

Nu måste jag skynda mig, ska alltid ligga kvar för länge.... hejdå!  ♥

fredagsmyyys !

Hejhej mina fina läsare! ♥

Vaknade för sisådär två timmar sen av att telefonen ringde, det var anette från RIK som ringde och ställde in matchen som jag skulle döma ikväll, skönt men typiskt! hade behövt pengarna... Får vänta tills imorgon helt enkelt då vi dömer new body cup i kärra! två matcher bara så hela dagen försvinner ju inte som tur är.

Idag då, det är fredag!! underbart, jag är ledig så passade som sagt på att sova lite längre. Kvällen är än så länge oplanerad men jag åker väl till Alexander antar jag, han orkar ju inte komma hit ;) och där spenderar jag kvällen/natten.

Ska börja göra mig i ordning nu då! pusspuss ♥



schemat

Sitter och kollar på Danmark - serbien, hade missuppfattat allt, trodde att sverige spelade idag men det  var visst imorgon så får titta då istället helt enkelt :)

Här har ni mitt schema också!



Litet dock men ni er ungefär hur det är upplagt iaf :)

godmorgon/godnatt

Godmorgon godmorgon!

Är hemma nu, sov hos alexander igår, vädret var som det var och klockan var rätt mycket så kände inte alls för att åka hem så jag stannade där. Dock va jag tvungen att åka hem nu på morgonen eftersom jag börjar 11 så jag passade på att komma hem och göra mig i ordning och hämta allt och sova en timma till :)

Filmen igår va sjukt bra! Det som är är att den går liksom inte att jämföra med något annat och det är det som är att den blir så bra, allt annat man ser kan man ju jämföra med något annat men det här va ordinärt och sjukt sjukt bra! har ni inte sett avatar se den och slå till med att se den i 3D med ;) vilken känsla, herregud, blir helt exalterad jag bara tänker på det haha.

Nej nu ska jag sova lite och förbereda mig för veckans sista skoldag. Ledig imorgon vettu och det är min sista lediga fredag för nästa vecka kommer det nya schemat :(, lägger ut det sen. Puss och godnatt ♥

sony ericsson w715 here I come!

Jag håller ju som sagt på att spara till en mobil vilket går lite sådär kanske, men nu kommer jag döma rätt mycket framöver så jag hoppas att i mitten av februari någon gång kunna köpa min nya mobil! Underbart!



Tråkigt nog fick jag rätt lite matcher i februari eftersom det är serieuppehåll och lov o grejer. ROLIGT!

ledig idag (nästan i alla fall)

Godmorgon!

Onsdagens skoldag är redan avklarad, förstår ni eller?! jag var i skolan i knappt en timme. Sjukt, men skönt. Fick gjort klart min spanska recension och en dialog tillsammans med ebba och sandra. Nu ligger jag i min säng, tänkte sova en stund till, blev rätt sent igår. Vi fastnade framför den nya wallander dödsängeln och gick sedan upp rätt tidigt och fick också sjukt bråttom. Alltid så när Alexander sover här ;), jag hinner inte vakna av klockan innan han stänger av den och då är det kört, men vi kom i tid i alla fall.

Ska nog sova en timma eller nått nu, är klar med veckans skolarbeten men ska räkna lite matte under eftermiddagen. Sedan blir det Avatar vid 9! det blir vår 8 månaders grej, 8 månader har vi varit tillsammans imorgon men då har jag ett tight schema så får ta det idag i stället :) Berättar imorgon om hur den var!

Hej så länge!

mina mål med det nya året

Tänkte dela med mig av  mina nyårslöften, eller snarare mål med året då jag vet att det antagligen inte kommer gå med ett par stycken men ett mål kan man alltid ha!

1. Körkort innan året är slut, dock fyller jag 18 i november så det kommer antagligen bli strax efter men körkort ska de bli!
2. Har lovat att vara med på mer kort, är inte speciellt fotogenisk av mig... :P
3. Skaffa mig ett jobb, åtminstone sommarjobb!
4. Klara av tvåan med snygga betyg! lätt är det fan inte.
5. Träna, träna träna. När man är som tröttast efter skolan det är då man ska träna, även om jag har sjukt dåliga träningstider så är det bara att leva med det.
6. Fylla 18, det är trots allt elva månader kvar och mycket kan hända innan dess, men att fylla 18 är sjukt stort och jag längtar mer än någonsin. Jösses va vi ska fira!!
7. Vara världens bästa flickvän (vilket jag redan är) med många överraskningar och roligheter som jag vet att alexander uppskattar.
8. Börja döma en äldre åldersklass
9. behandla andra som jag vill bli behandlad själv.
10. ha ett grymt bra år utan en massa tråkigheter!

Visst låter det bra? Körkortet ska jag bara ha!

Tisdag

hallå hallå
Tisdag idag och jag är uppe med tuppen, snacka om att jag längtar till de sista dagarna i skolan, skönaste lätt. Går från 8.15 - ca 16.00, kan sluta senare också men vi brukar inte hålla på i mer än en timma. S E G T med stora bokstäver. Sen har jag träning sent ikväll också, ännu segare men gud va skönt jag kommer somna i natt hehe. Alexander kommer hit och sover här också vilket gör saken en aning bättre :).
Annars har jag väl inte så mycket att tala om just nu, har rätt bråttom faktiskt så vi får ta det senare helt enkelt. Pusspuss

måndag

Heeej!
Skolan denna måndagen också. Har haft håltimma som vanligt ett antal timmar och ska snart ha engelska och svenska sen är skoldagen över för denna dag. Tiden går så fort och speciellt när man inte har speciellt många lektioner heller.
Igår var vi och hämtade biljetter till Avatar! på onsdag gäller det. Har bara hört gott om denna film så har rätt höga förväntningar men den sägs ju vara bra så hehe. Ska bli riktigt roligt. Annars så sov jag hos alexander i natt igen, det är så skönt att kunna gå upp ungefär när jag brukar åka hemifrån annars, perfekt är det. Han bor rätt nära min skola så det är bara ett par hållplatser med buss sen är man framme, sen börjar vi ju samtidigt också vilket är ännu bättre. När jag fått min säng blir det att sova mer hos mig ;)

Annars låg vi och kollade på harry potter tills vi somnade, vilket var rätt snabbt, jag var helt död efter matchen och promenixen hem från bion. usch usch.
Annars idag då.. Ska passa på att städa mitt rum, ser ut som hej kom och hjälp mig, sen ska vi fortsätta på alexanders CV och kolla paradise hotel så klart! :D:D
Nu måste jag rusa, hejsvejs

sundays are heaven, oh I mean hell.

Halloj!

Söndag idag och kom precis hem från frölunda efter en hejkonbacon match, inga domare, tränarna hoppade in, spelet var katastrof... jag jag vet inte riktigt vad som hände.

Fick i alla fall mian lugna helg precis som jag ville, jag och alexander köpte oss en maaaaaaasssa godis igår, tänker inte ens säga hur mycket det var, skäms så. Minst hälften är i alla fall fortfarande kvar så jag ska passa på att åka dit och käka lite om en stund haha. Annars har vi inte gjort så mycket.. Ska passa på att plugga lite nu tänkte jag, har en lite redovisning imorgon om cloetta och göteborgskex, de ni haha!

hejsvejs

15 januari

Hejsan svejsan!

Fredag idag och jag är ledig, uuuuunderbart! Tog en riktigt lång sovmorgon och ska nu gå upp och äta frukost, är så sjukt hungrig magen har kurrat hela natten. Så det ska bli rostade mackor och oboy, mums!.

Sen ska jag göra mig i ordning och lite så för att senare åka till stan, ska köpa lite små grejer till skolan så som pennor och liknande, varför är det så att allt sånt försvinner precis innan terminens slut? fattar inte.. Aja så det behöver jag i alla fall, sen är min domarklocka helt försvunnen så det får jag skaffa mig en ny nu helt enkelt, kan ju inte döma utan klocka det skulle vara förjävligt hehe.

Sen är kvällen lite tveksam ännu, antingen ska vi hem till Robin eller så blir det bara en myskväll hos alexander, inte bestämt oss än så vi får se.

Nu hungrar jag nog snart ihjäl!! ♥




torsdag

Hejsvejs!
Nu är första gången jag har tid att blogga. Vilken dag säger jag bara. Tog mig en riktigt skön sovmorgon i morse då vi började 11. Sen var det dags, plugg plugg plugg, först naturkunskap sen matte, svenska och sist spanska. Lektionerna låg packade efter varandra också så det gick ändå rätt fort. Hade årets första prov också, spanska läsförståelse oförberett. Tror att det gick bra, ska gå in nu med en gång och kika om hon lagt in resultatet :P Nepp inget resultat än.. :( Aja sen var det bara att åka hem, stannade en snabbis hos farmor och farfar på vägen och pratade lite innan jag gick hem och åt middag. Nu har jag suttit och spelat zelda en stund och ska iväg till gamlestan för att träna. Hoppas ni har haft en mysig dag :) I morgon är jag ledig o gud va jag ska sova, dock känner jag på mig att dom kommer borra lika mycket som i morse vid 8.. :( aja, Hejhej <3

godnatt

tjaaaaaaaaa!

Kom precis hem från alexander, var där ett par timmar nu på kvällen. Skolan gick snabbt hade ju bara två lektioner och slutade 11 så när jag kom hem gick jag och la mig igen och dumt nog sov tre timmar och jösses va skönt det var!! Sen har jag inte hunnit med mer faktiskt. Ska se lite på so you think you can dance innan jag går och lägger mig. Börjar 11 imorgon med fast det är dock en lite längre dag, slutar 16.45 :( men men sånt får man leva med. Hörs imorgon. Natti natti♥




onsdag 13 januari

Godmorgon godmorgon!
Onsdag idag och bara två skoldagar kvar sen är det helg, malin är nämligen ledig på fredag höhö. Har två lektioner idag och slutar 11 så det ska bli skönt att få komma hem tidigt faktiskt. Har en spanska recension att göra så hoppas att jag kommer igång bra på spanskan så att jag slipper sitta hela dagen.
Sen är det min enda lediga dag utan träning och liknande så får se hur jag spenderar kvällen men skulle tro att jag åker till min pojkvän en stund och sen går och lägger mig tidigt ikväll, behöver vända på dygnet ordentligt även om jag somnade halv 2 igår så skulle jag behöva somna liiiiiiiiite tidigare se ni, sen är jag nöjd igen! 

Nej nu är klockan mycket, ska åka in till skolan strax. Hörs senare!

träningsdax!

Hej igen!

Sitter i min säng och ska strax byta om för träning. Får se hur mycket jag kan vara med för min hand men svullen är den inte längre och rörligheten fungerar bra så det ska nog inte vara några problem :).

Mamma och pappa kom hem idag! Känns riktigt bra och äckligt bruna är dom usch hahaha. Alexander följde med hem så fick vi höra lite om resan, se på bilder och få våra presenter. Det sista var det bästa höhö, fick en skitfin väska från mulberry (äkta konstigt nog, den är ju från thailand), stor och passar perfekt för allt jag bär med mig hela tiden, dator o grejer. Fick converse, ett halsband, jeans och sånt också :) otroligt skönt att dom är hemma igen! hoppas på att jag kan somna ordentligt sen med :P
Alexander fick sig ett par fina solglasögon också :) Sen tog det inte lång tid innan vi somnade här.  Har i alla fall fått i mig lite mat nu och ska bege mig till hallen, hatar dessa träningstiderna!! Aja, hemma igen strax efter tio och då är det paradise hotel som gäller! Fransesca är tillbaka :O:O !!!!

Skriver inget mer idag så godnatt ♥

sömnproblem?!

Godmorgon!

Hade lika svårt att somna igår men efter ett par timmars vridande och vändande så somnade jag. Fick för mig att jag har nog lite resfeber för mamma och pappa och att det är därför jag inte kan sova. Nu kommer dom hem idag och jag hoppas att det släpper då.

Ska gå upp och göra mig i ordning nu, ligger fortfarande i min varma och sköna säng och hade inte tackat nej till ett par timmar till men få sova när jag kommer hem igen helt enkelt :). Har inte skola så länge idag 10.30-14.00 och då ligger lektionerna rätt packade vilket är skönt, då slipper man sitta där och bara vänta.. Vi har redan fått en massa uppgifter att göra, usch kill me!!

Ska se om jag kan träna ikväll med, svullnaden av mina fingrar har gått ner men har fortfarande lite ont och mamma och pappa kommer så vill ju gärna träffa dom med :) yeahyeah vi hörs senare! puss puss ♥



<3

36 timmar sedan jag sov ordentligt sist, nu ska vi försöka igen med bon jovi i öronen. Gråter varje gång jag hör Always den  är så grymt fin och många delar påminner mig så om alexander. Har inte sovit utan honom sedan mamma och pappa åkte för 17 dagar sedan, hur ska detta gå. Saknar honom redan även om internets förmåga är grym. Nej nu ska jag sova. Godnatt <3

This romeo is bleeding 
But you can't see his blood 
It's nothing but some feelings 
That this old dog kicked up 

It's been raining since you left me 
Now I'm drowning in the flood 
You see I've always been a fighter 
But without you I give up 

I can't sing a love song 
Like the way it's meant to be 
Well, I guess I'm not that good anymore 
But baby, that's just me 

And I will love you, baby - Always 
And I'll be there forever and a day - Always 
I'll be there till the stars don't shine 
Till the heavens burst and 
The words don't rhyme 
And I know when I die, you'll be on my mind 
And I'll love you - Always 

Now your pictures that you left behind 
Are just memories of a different life 
Some that made us laugh, some that made us cry 
One that made you have to say goodbye 
What I'd give to run my fingers through your hair 
To touch your lips, to hold you near 
When you say your prayers try to understand 
I've made mistakes, I'm just a man 

When he holds you close, when he pulls you near 
When he says the words you've been needing to hear 
I'll wish I was him 'cause those words are mine 
To say to you till the end of time 

Yeah, I will love you baby - Always 
And I'll be there forever and a day - Always 

If you told me to cry for you 
I could 
If you told me to die for you 
I would 
Take a look at my face 
There's no price I won't pay 
To say these words to you 

Well, there ain't no luck 
In these loaded dice 
But baby if you give me just one more try 
We can pack up our old dreams 
And our old lives 
We'll find a place where the sun still shines 

And I will love you, baby - Always 
And I'll be there forever and a day - Always 
I'll be there till the stars don't shine 
Till the heavens burst and 
The words don't rhyme 
And I know when I die, you'll be on my mind 
And I'll love you - Always



jag älskar dig <3

back to hell..

Godmorgon Godmorgon!

Idag är man verkligen uppe med tuppen. Ska snart gå till skolan och det känner jag verkligen inte för idag!, har legat vaken hela natten, sovit tio minuter hit och dit kanske och sista gången jag tittade på klockan var den 05.40, kändes lagom kul när den ringde sen kvart över sex... Men men, jag är pigg nu i alla fall så får väl se hur länge det håller, fick bli  kaffe till frukost för att jag ska klara mig ett tag i alla fall. Kommer åtminstone somna tidigt ikväll haha.

Igår på matchen, som slutade 21-22... :( så skadade jag mina fingrar så här sitter jag nu med ett ringfinger som är större än någonsin, inte kul alls!, så typiskt mig, sen är det vänster också så ska bli kul att  gå till skolan och inte ens kunna skriva..

Nej nu msåte jag gå. Hörs senare hoppas jag :) Puss

Match i ulricehamn!!!

Hallå hallå!

Nu ska jag försöka vara igång igen, lovet har inte varit så där jätte händelserikt de senaste dagarna det är därför det har varit så sjukt dålig uppdatering.

Nu ligger jag i alla fall här i sängen och är i princip klar ska bara byta om men jag väntar på att alexander ska vakna men jag kommer väl få väcka honom om si så där tjugo minuter annars kan han sova heeeeeela dagen verkligen.

Idag är det söndag och sista dagen på mitt lov, fy fan va sorgligt jag  vill verkligen inte men det är väl bara att tänka positivt, vi har ju lov igen om typ fem veckor. I alla fall, söndag. Borde vara årets tråkigaste dag då man bara ska ligga hemma och mysa med sin pojkvän men inte jag inte! jag ska till ulricehamn och spela match. kul men det tar verkligen hela dagen! varför ska dom vara med i vår serie, det är ju så sjukt långt att åka plus att matchen börjar 18.30. Dom ändrade tiden från 14.00 till 18.30 vilket jag är så pisst på så det finns inte men men. Livet är inte alltid som man vill. Får hoppas på att vi vinner och att alexander är här när jag kommer hihi. Sista natten typ innan mamma och pappa kommer hem från thailand!!! Spännande.

Ska väcka sömntutan nu :) Pusspuss ♥

torsdagen den 7 januari

heej! det var ett tag sedan!
Har sovit och sovit och sovit och helt enkelt inte orkat blogga. Efter att jag kom hem från tygrikesnatta blev jag nämligen otroligt förkyld och orkade ingenting, träningsvärken gjorde det inte bättre heller så igår kände jag mig helt förlamad. Orkade knappt gå upp ur sängen. Alexander kom och väckte mig klockan fem så fick allt gå upp då, hade sovit bort hela dagen men men är det lov så är det :)

Idag skulle jag börjat skolan men självklart kunde jag för det första inte somna igår och för det andra mådde jag inte bra alls så sjukanmälde mig idag och låg kvar och sov, behöver några extra dagar faktiskt. Imorgon är jag ledig då vi inte har några lektioner så börjar inte skolan förens på måndag, skönt då hinner jag nog bli frisk tills dess i alla fall.

Lite om cupen då, vi vann som sagt silver vilket var otroligt roligt. Vi hade inga tränare så att komma så långt bara genom att träna varandra ungefär var riktigt roligt och en bra erfarenhet att ta med sig i framtiden. Vi vågade säga till varandra mer och tyckte ändå att laget fungerade till en viss del bättre än annars. Men bara ibland hehe.

Ska nog spela lite backpacker nu haha det var inte igår må jag säga! Godnatt på er! ♥

Tygrikesnatta

skrev ett låååångt inlägg precis som försvann. Orkar inte skriva om det har varit vaken för länge. Spelat handboll hela natten och sitter nu på bussen på väg hem. Ska sova den sista halvtimmen. Ska skriva sen om hur det gick och så om jag vaknar någon gång :P

Bio nu!

Bio med alexander nu! Sherlock holmes blir det, en ny film som hade premiär häromdan :)

3 januari

(nu kommer många skratta åt mig men...) GODMORGON!

Vaknade för en halvtimma sen, eller nej inte riktigt. Jag va uppe vid tio men det var så tomt och tråkigt i lägenheten så gick och la mig bredvid alexander igen och somnade om till nu. Han ligger fortfarande och snarkar här bredvid och det är nog dags att väcka honom nu.

Idag är det söndag och tråkigt nog är lovet snart slut. Börjar skolan på torsdag :( men innan dess ska jag göra en massa skoj, dag ska vi på bio, på tisdag åker jag och mina tjejer upp till skene för att spela handboll hela NATTEN!!! för att sedan åka hem på onsdag och sova hela dan hihi. Lär ju knappast ha vänt på dygnet innan jag ska till skolan på torsdag så vi får se hur det blir med den saken. Ska kanske passa på att ta ledigt de första dagarna? ( torsdag, fredag...) Då blir väl inte mamma så glad kanske.... Äh vi får se :)

Ska väcka sömntutan bredvid nu!

Sherlock holmes ikväll förresten! :d

2 Januari 2010

Hejsan svejsan!

2 Januari idag, nytt år och grejer. Orkade inte blogga i går, låg mest och sov hela dagen, så går det om man är ute till fyra och har dansat och haft kul hela natten.

nyårsafton:

Hela kalaset började i partille hos Sandras pojkvän där alla tjejerna hade samlats för att äta middag. Vi åt, spelade spel och hade skit kul. Sen strulade det till sig ordentligt. Ingen ville åka åt samma håll jag ville till mina vänner, några ville till frölunda och några till torslanda, men tillslut efter många om och men åkte vi till mina kompisar där tjejerna var kvar i typ 5 minuter innan dom stack. Inte så lyckat kanske men jag stannade i alla fall kvar med killarna hos Robin innan vi åkte till Gårda.

I gårda, bredvid min skola ligger ett högt hus som vi kallar canonhuset,  längst ner inne på gården ligger en liten resturang som Robins pappa hade hyrt. Vi åkte dit och väl där var det svinkul!! även om det bara var typ 30+are där så hade vi 6 kul med varandra. Vi dansade i timtal, kollade på de vackra fyrverkerierna på tolvslaget.

Vid halv tre började vi dra oss hemåt och innan jag och alexander kom hem var nog klockan strax efter tre.

Nyårsaftonen blev lyckad tillslut. Igår blev det pizza på deniz, fy sjutton va gott det var. Sen var det bara tv, tv, tv hela dagen.

Idag är det städning som gäller, damsugning, diskning, handling mm. passar på nu när Mathilda jobbar så har vi henne ur vägen.

Bilder kommer så fort Sandra skickat dom vilket kan ta ett par dagar;) dum som jag är så glömde jag min kamera på hallbordet.

RSS 2.0