träningsdags!

Äntligen! Ska åka och träna nu, har inte tränat på jättelänge. Dock lär det inte vara någon handboll idag brukar vara fys på måndagar. Får hoppas på att vi slipper löpningen efteråt så kommer allt bli toppen hihi ;)



oslagbart !

30 november

Hejsan svejsan!

Sitter i skolan och har pluggat precis hela dagen, vår andra lektion var inställd så vi har passat på att skriva vår affärsplan till företagsekonomin, det är så förbannat tråkigt men det börjar ta form nu i alla fall så vi hinner nog allt bli klara till fredag :)

Ska ta en titt på svenskan också innan vi börjar igen. Bäst att passa på när man är i skolan, sitter man hemma blir det bara en massa annat gjort istället för just pluggandet. Efter skolan ska jag hem, lägga mig en stund tror jag innan jag åker till träningen, ska träna på en måndag  för första  gången på väldigt många veckor, ska bli skönt att börja fullt ut igen var ett tag sedan nu men har behövt den där lilla pausen för att kunna ge tid till annat. Har inte mått så bra heller har varit så stressad, ni vet när man går och lägger sig gråtandes för man kan inte sluta tänka på allt man har att göra så valde att prioritera bort träningen ett tag. Nu känns det bättre och ska köra igång fullt ut igen!

Efter träningen blir det hem, ta ett långt varmt bad, plugga lite sen ska jag sova. Tre veckor kvar sen är allt över för I ÅR!!! känns helt dumt om typ en månad är det nytt år, tjena!

Bjuder på en riktigt roligt bild från igår, ja vi får för oss knasigheter hela tiden tro mig.. ;)



jag skrattade så att jag grät igår, herregud..


Önskelista

Här kommer en liten lista på vad jag önskar mig till jul! ( tips till er som inte vet vad ni vill ha kanske? :) )




en 120 cm bred säng. Min 90 säng fungerar inte längre nu när vi är två. Okej sover han här så får vi sova i min bäddsoffa men den madrassen är inte speciellt skön och vi är för stora för min lilla säng så dags för en ny!



En ny mobil. Min funkar men det är knappt. Jag tror nog att jag ska köpa den här för mina födelsedagspengar, har inte bestämt mig än men jag behöver verkligen ha en ny innan jag blir helt galen på min.




Smink, underkläder, pyjamasbyxor och nattlinne och parfym. Perfekt att önska sig av pojkvän eller vänner kanske :) Nödvändigheter som man alltid vill ha men aldrig köper ungefär ( smink köper jag dock men parfym har jag varit utan sen i somras)


Det får räcka för idag, kommer säkert mer innan julen kommer. Nu ska jag sova. Godnatt ! <3

1a advent

Fan nu sitter man här igen, söndag. Världens sämsta dag! Har i alla fall haft en mysig söndag hemma hos älsk där vi bara degat hela dagen. Precis som det brukar se hur haha.

Åkte hem, han ville inte följa med idag så får sova ensam, känns förjävligt det är alltid lika mysigt att vakna upp och se världens finaste bredvid sig. Mycket att  se fram emot till helgen då helt enkelt :)

Sitter och tittar på troja nu och äter kladdkaka, ska nog snart försöka sova, ska upp tidigt imorgon. För tidigt, börjar 8 vilket inte kunde bli sämre på en måndag men va fan det är tre skolveckor kvar sen är det lov. Gud va jag längtar! Ska njuta mer än någonsin.

Festen igår var kul, inte så mycket mer att orda om där helt enkelt. Nu inför jul och grejer ska jag lägga in en liten " önskelista" tänkte jag :) Hörs snart!

28 november

Goooooooooooooooooooooooodmorning!!

Är på toppen humör idag, vet inte varför men allt känns så förbannat bra!

När jag sover ensam på helgerna så vaknar jag alltid jättetidigt hur sent jag än somnar. I går gick jag och la mig vid halv två men vaknade lite då och då och sen ringde alexander halv fyra eller nått så låg vi och pratade lite sen somnade jag som en stock. När tror ni jag vaknar? jo kvart över 9, annars brukar det vara typ 12-13 jösses.

Sitter i alla fall och rensar min kamera på bilder nu, tar nog med mig den ikväll. Det ska bli en dunder kul kväll!! 18 års fest för våra killar, dom är så stora nu.. Det kommer en massa roligt folk och jag känner på mig att det kommer bli en höjdare.

Ska försöka hinna blogga innan det beror lite på vad klockan blir och om jag har med mig datorn. Ska försöka i alla fall :)

Hörs sen ! PUSS

godnatt godnatt

Halloj, ett litet nattinlägg här vilket alltid är mysigt.
Har suttit hos Alexander hela kvällen och tittat på idol, SJÄLVKLART fick dom super bråttom precis när sista delen började så fick aldrig se vem som åkte ut:( sandra höll mig dock uppdaterad under hemresan:)
Både Alexander och Robin fyllde bju 18 för ett par dagar sedan och de passade då på att gå ut idag, okej visst är jag lite  avundsjuk och orolig då dom ska med ett gäng tjejer men va fan så svartsjuk får man inte vara och jag litar på honom till 110 %. Han tycker t.o.m lite synd om mig som sitter ensam här så han har ringt och kollat till mig lite då och då är inte de gulligt:) Ett år kvar sen är vi ute och dansar och har kul tillsammans hela gänget fan va kul de ska bli!!
Tog mig ett lååångt bad tillsammans med 90210 på datorn, hårinpackning i och bara njöt. Så  skönt! kommer säkert tjata om det här länge länge men ni får klara er med det:)
Sitter nu med min urgulliga nalle, paradisasken och britney spears och ska nog snart sova. Har pysslat lite med lösnaglar och grejer också, imorgon slår vi ju klackarna i taket!! :D Sov så gott nu så hörs vi imorgon  :)<3

badrummet, före / under / efter





Det stora badrummet där nere såg ut så här. Inte speciellt kul faktiskt..





Sen har vi lilla....



Detta är efter första veckan i stora badrummet, dom rev ut ALLT!



Detta är nog tredje veckan tror ja, börjar ta form :)



Min vägg tog stryk också... Bara att tapetsera om!





Stora, spotlights med dimmerbelysning. Gosh va många gånger jag kommer somna där inne..






och så har vi lilla igen.

Nu är det klart!! visst är det fint?! ni förstår inte hur underbart det känns att ha ett badrum, en toalett, ett handfat men framför allt badkaret. Ska nog inviga det redan ikväll. Tro mig det är jobbigt under tiden men det är så värt de!

Äntligen!!

Tjena mors!

Har inte hunnit blogga idag har inte haft tillgång till dator på hela långa dan förstår ni. Började med att målarn väckte oss, Alexander sov här han också :). Jag åkte och mötte upp Erika och Sandra på valhalla för att titta på Ebba när hon simma SM. Så duktig är hon!, fick sett therese alshammar också de ni, hon slog ju nytt svenskt rekord igår ;)

Skolan i en timma sen har resten av dagen spenderats hos alexander, är hemma nu och ska äta sen ska jag tillbaka
dit och titta på idol innan dom ska ut på krogen. Man får väl leva med att dom är 18 nu helt enkelt. Får se om jag drar vidare till Jacob och gänget eller om jag åker hem :)

Just det ja! Badrummen är klara!! ska ladda in bilderna så får ni se :) kommer strax!

jag vill inte gå i skolan mer. Orkar inte..

Jag är helt jävla död! förlåt för uttrycket men är så trött och seg att jag bara vill hem. Sitter här helt ensam nu också, väldigt roligt, ska ha spanska om 45 minuter och vi kommer väl inte göra någonting som vanligt antar jag. Så får sitta där till halv fem sen och bara glo..

Funderar på att åka in till stan och unna mig lite småsaker. Skit egentligen men nödvändigt ibland, ni vet ansiktsmasker och sånt roligt :) Ska träna ikväll också, halv pepp på det. Det är inte roligt längre, bara väldigt väldigt segt känns det som. Nu när vi bara har ett lag i serien blir det väldigt få matcher som man fick spela och jag antar att det är det som gör att det blir lite tråkigt ibland, sen tiderna är ingen höjdare heller kan jag väl säga.

Okej ska sluta vara så negativ. Det är trots allt snart helg och det gillar vi big time!! Hörs sen <3

torsdag och snart heeeeelg!!

Heeej!

Torsdag idag, herregud va tiden går, man hinner verkligen inte med mer. Kom hem för två timmar sedan och bara slängde mig i sängen och somna. Sov hos alexander i natt men han började åtta så jag passade på att åka hem och fixa mig lite och så. Så nu är det snart dags för skola i ett antal timmar, inte så roligt direkt. Slutar strax innan fem bläää! Sen 20.30 så är det träningsdags också, kul men sjukt jobbigt att det är så förbannat sent..

Vi hörs ikväll :) pusselipuss <3

orkar inte mer..

Sitter hemma hos Alexander nu. Har varit i skolan hela dagen och pluggat matte, tyckte faktiskt att jag var väldigt duktig! Ändå gick det väl som det gick men ska fortsätta lite till nu faktiskt så att jag är väl förberedd imorgon till provet. Har även ett stort svenska prov på fredag som jag måste plugga till. USCH ge mig jullov nu!!!! eller ännu bättre sommarlov!

Badrummen börjar också få sin form hemma,  när jag gick fanns det badrumsskåp, tvättställ och handduks krokar uppe. Spännande. Tror ni att jag kommer ta ett LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGT varmt bad på fredag när dom är klara eller? timtal. Okej nu överdrev jag men ni förstår grejen hehe. Ska använda min nya hårinpackning, mina badbomber och alla de mysiga prylarna jag fick i present då också ! :D

Min dag är över.. :(

Godmorgon godmorgon
Byggargubbarna har rusat upp och ner här hela morgonen, mindre roligt kan man väl tycka men skönt att det börjar bli färdigt. Dom borrar en massa i väggen idag så tror att vi får ljus och att dom sätter upp handdukstork bla. Får gå ut och kika strax så jag ska upp o äta. Skola idag, verkar som att vi bara har en lektion, geografi i en timma. Slutar då 11 men jag ska nog sitta kvar och plugga till tre och sen åka hem till Alexander :)
Ska sova en stund till sen gå upp o äta :) Hörs sen puss

presenter

Heej!

Har firat min födelsedag lite idag och fått finfina presenter.



Mamma och pappa: Pengar + en wake up light
Tjejerna: småprylar, väldigt nödvändiga!! Hårinpackning och body butter som doftar ljuvligt, lösnaglar, tandborste (hehe) och ett jätte gulligt fodral till och ett litet paket med badgrejer :)
Alexander: Blommorna, armband, paradisask och en jätte gosig nallebjörn. Är fortfarande svag för gosedjur även om jag är 17 år gammal :P



Jag fyller 17 år idag!

Godmorgon!
Då var man 17 idag då, gud så tiden går fort, känns som de va en vecka sedan jag fyllde 16 ändå har jag hunnit med så mycket!! Jag fick faktiskt lite presenter redan igår så har haft lite födelsedagskänsla redan, pengar och en wake up light av mamma och pappa sen pengar av morfar, mer dyker väl upp idag hoppas jag hihi.
Armen är grymt svullen efter sprutan igår och kan knappt röra den, dock har jag klarat mig undan alla andra biverkningar. GÖTT! Sandra haft mått lite dåligt i natt men nu var allt bra. Konstigt att alla kan må så olika.. Jag hade tur i alla fall.
Ska upp och käka frukost nu, smsen rullar in och facebook händelserna ökar hela tiden :D  Idag är min dag, bara min!! ha en fin tisdag :) <3

Jag har gjort det!!

Godmorgon!

Jag och sandra sitter hemma hos mig nu, börjar skolan halv ett så vi tänkte passa på att plugga lite :)
Sov hos alexander i natt och självklart gick han och la sig väldigt sent och kom knappt upp i morse. Dock hade jag ingen tid att passa så så jag kunde ta det rätt lugnt ändå.
Mötte upp Sandra utanför vårdcentralen och tog vår spruta. Vi satt och väntade i en halvtimma och då var det över 20 personer före oss men det gick fort och sprutan kändes inte alls men det får vi väl se imorgon. Jag kommer väl ligga här hemma helt död på min födelsedag..

In till skolan ska vi och ha två föreläsningar. Sen bär det av in till stan för att byta Alexanders present som han fick av mamma, ett jättefint armband men det var lite för stort. Sen ska jag hem, får se om det blir någon träning eller inte, beror på hur jag mår.

Puss ♥


Party på gång!

Lördag idag, kommer bli en jobbig sådan men sjukt rolig.

Har precis sminkat mig och så och ska om en stund åka ut till partille på 18 års fest, Sandras pojkvän fyller 18 nästa vecka så det blir lite firande av honom :), ska sen hem efter typ två timmar och hämta upp en kompis och sedan åka vidare till ett lite mer chill krök hos en annan kompis med ett gäng. Kommer bli sjukt kul, men ni känner ju mig, jag dricker inte så det kommer bli en lugn men rolig kväll :)

Ha en trevlig lördag! <3

Torsdagen över!

Vilken hemsk dag fy sjutton asså. Hade en riktig sån dag som man inte har då man bara är sur på allt och alla för att någonting litet skiter sig ungefär..

Imorgon är det i alla fall fredag och jag har bara en lektion, engelska. Gud så skönt. Sen är det helg!! den kommer ju självklart bara springa iväg men lite ledighet i alla fall. Träningen gick skit, känner fortfarande av min förkylning så klarade inte av mer dom sista 20 minutrarna. Känns skit jag som verkligen älskar handboll men det har känts lite halv tråkigt det sista, vet inte om det har med dom tråkiga träningstiderna att göra, även lite halv oseriöst. Vet inte alls varför det är såhär men det går väl över skulle jag tro :)

Nu ska jag borsta tänderna i vårt nya handfat men säg inget till mamma och pappa (schhh, dom läser min blogg båda två hehe )

Godnatt <3

Torsdag

Godmorgon!

Blev ingen spruta... Eller inte än så länge i alla fall, vaccinet skulle komma under dagen så vi får se hur det blir men den där förbannade sprutan, blir väl att vi tar den nästa vecka kanske.

Igår firade vi Alexander lite, han fick presenter, killarna hade köpt kladdkaka och kom förbi. Han passade jättebra i mitt halsband jag hade köpt så hoppas att han var nöjd! :)

Jag börjar inte förens kvart i ett idag men har varit vaken sedan sju... gubbarna har borrat och borrat och borrat i badrummet idag-.- passade på att ta en tjuvkik medans dom försvann, det är vattenledningarna dom borrar upp! Det närmar sig nu verkligen.

Träning i kväll.. Är fortfarande inte helt hundra men nu var det alldeles för länge sedan så nu ska jag bannemej träna ändå!, men säg inget till någon :)

Nu blir det frukost.. Är jättehungrig! Pusspuss


Robin fyller 18 idag också! Grattis!



Ledig idag!

Godmorgon!

Har precis vart ute och duschat och gjort mig i ordning och ska snart till stan med sandra och shoppa lite :) Ska få köpt lite kläder som jag behöver och sen ska hon till ullared så jag får gå där en bra stund själv innan älskling slutar och jag kan åka och lämna paket. Det kommer nog bli dåligt på bloggningsfronten idag faktiskt men jag ska ta med mig datorn och sätta mig på något café sen tror jag så att tiden kan rulla i väg lite.

Vi hörs sen  :) PUSS

GRATTIS ÄLSKLING!

Hemma nu och ska sova. Har varit en lång dag, alldeles för lång. Kvällen slutade som vanligt hos min pojkvän :)

Nu är det så att klockan är över 12 och det är den 18 november, Alexander sötnos fyller 18 år idag så det tycker jag att vi firar med stort HURRAAA! Grattis älskling <33

Nu ska jag sova, ledig imorgon så ska passa på att få en dag på stan tillsammans med sandra och sen fira alex. Har köpt fina presenter så hoppas att han blir glad :)

Godnatt <3

Eller just det ja! jag skulle ju ta vaccinet imorgon, tror ni inte att det är slut i hela göteborg?!?! så vi får vänta tills på torsdag. Kul. Aja vi hörs imorgon :) Puss



älskar dig <3

naturkunskap, tack och hej

Sitter på en superduper tråkig naturlektion, jag går samhäll av en anledning ändå läser vi mer naturkunskap än samhällskunskap!!! Det går inte in i min hjärna, helt sjukt.
Hungrig är jag med och äcklig mat i skolan, nu känner jag hur de positiva känslorna flödar. Längtar baratills vi slutar så att jag kan åka hem och sova. Godnatt..

Helvetesdagar...

Godmorgon!

Fy sjutton vad jag hatar dom här dagarna, måndagar och tisdagar när vi börjar 8. Man får verkligen spader. I morse var en sån dag då man bara vill ligga kvar och strunta i allt. Dock har jag väldigt lång dag idag (8-ca 16) och där inkluderar ett par viktiga lektioner och dagarna brukar ju gå rätt fort ändå.

Har träning ikväll också men mår fortfarande inte bra, va är det med mig?!.... Jag vill träna mer än någonting annat men med den halsen jag har nu så lär det inte gå. Får helt enkelt se hur jag gör ikväll, kanske åker ner en stund och kikar ändå. Får se :)

Nu kommer byggargubbarna så ska passa på att gå. Vi hörs senare :) ha en trevlig dag!

veckans planer

Godmorgon godmorgon!

Måndag idag, tillbaka till skolan för en ny vecka att ta sig igenom. Första lektionen gick fort och nu är nästa inställd så vi får sitta här tills halv 1. Få lite plugg gjort.

Sov hos älskling i natt, vi kom i säng alldeles för sent så är nådigt trött må jag säga men har bara två korta lektioner kvar så det är lugnt:)

Sitter och fyller i min kalender här och har en massa roligheter framför mig :)

Måndag:
8-14.30 Skolan
Sen hem och plugga och ta en sväng förbi farmor och farfar. Alexander?

Tisdag:
8.15-ca 16.30 Skolan
19.30-21.00 träning (om jag mår bättre i halsen, fortfarande ont.. :s)

Onsdag:
Ledig!
8.00- Ner och ta svinsprutan med Sandra. Kommer döö..!
In till stan och äta frukost med sandra.
10.30-11.15 Sjukgymnasten ( om hon har tid då..)
11.15-14.30 Vandra i stan med sandra och få köpt Alexanders sista present.
14.30-? Firande av hjärtats 18- års dag :) <3

Torsdag:
Lär må piss...
11.00-16.45 skola.
20.30-22.00 Träning

Robin 18 !

Fredag:
Myskväll med min bästa vän <3

Lördag:
18 årsfest för killarna, dock fick jag precis sms om att det var strul med lokalen så vi får helt enkelt se hur detta slutar.. Blir antagligen ändrat till den 28.

Söndag:
Tjejerna har match, lär knappast få spela om jag inte mår bättre. Åker väl och tittar förmodligen :)

Skönt att inte ha några prov eller så denna veckan, då kan man lämna lite tid till annat så som vaccination och firande och sånt. Får hoppas på att biverkningarna inte bryter ut så på mig men jag som har världens sämsta immunförsvar lär jag bli sjukare än någonsin...


Godnatt, skola imorgon <3

Sitter hemma hos älskling nu och har precis duschat, så skönt att kunna göra det utan att behöva gå utomhus hahaha.

Ska snart sova, skola imorgon och vi båda börjar klockan åtta så det blir att gå upp tidigt. Fy sjutton för en vecka till! men mycket händer nu framöver så det ska bli kul, kalendern är full sen är det ju en massa julmys också! mycket som ska hinnas med och så lite tid herregud.

Ska läsa lite i min bok nu, Sov så gott<3

presenter inhandlade

Vilken dag! Jag och Martin har gått runt i stan och letat presenter hela eftermiddan, är helt slut. Fick i alla fall köpt en present sen har jag en kvar som får inhandlas på onsdag hehe. Tyvärr kan jag inte berätta vad jag har köpt än, det får bli på onsdag helt enkelt :) ( han läser min blogg.. ) Sen hittade vi some stuff som killarna ska köpa också:)

Sitter och väntar på att alexander ska ringa, han har vart på IKEA och lite så och shoppat idag så han ska nog vara på väg hem nu. Ska passa på att gå ut på toaletten också, våra badrum är ju fortfarande inte klara... Men det är bara ca 2 veckor kvar! :D:D Fy va underbart !

Nu kissar jag nog snart på mig.



redan söndag :(

Godmorgon godmorgon!

Jag är så sjukt trött. Kom inte i säng förens vid 3. Kvällen blev inte ensam trots allt, Alexander och Martin kom och hälsade på en stund, tittade klart på die hard och någon annan som gick på tv so jag inte kom ihåg med mel gibson :) Dom åkte väl vid 2 sen låg jag och pratade i telefon med baby innan jag somnade :)

Nu i alla fall är jag uppe och ska snart dra mig till partille och döma lite. Gött med lite cash ;), Sen ska jag till stan med killarna och köpa presenter, alexander och robin fyller ju 18 i veckan :).
Det är väl i princip så in dag kommer att se ut. Vi hörs sen. PUSS

lördagskvällen spenderas ensam hemma :(

sadcSitter hemma nu, kände inte för att vara klar. Var alldeles seg i kroppen och kände inte för en massa tjo och tjim så åkte hem istället. Dock var det inte så mycket roligare här men jag försöker få hit alexander så att han sover här. Lyckas väl sådär.. Får se hur de hela slutar helt enkelt.

Tittar på die hard, käkar popcorn och dricker julmust, en riktigt bra film må jag säga. Bruce Willis är bäst!

Ska upp hyffsat tidigt och döma två matcher imorgon bitti sen ska jag in till stan och köpa present till baby så är det gjort. Hatar att göra saker i  sista sekund. Sitter också och tittar på lite partykläder tills på lördag, både jag och sandra ska på 18 års fest på lördag ( dock inte på samma :/ bad planning there.. ) så vi ska in på vår lediga dag dvs onsdag och köpa något fint :) om pengarna vill sig då förstås.


Båda från bikbok. Både snyggt och sött på samma gång, precis som jag vill ha de :)

Jag ska skaffa linser!

Godmorgon!

Gud filmen igår, den var så förbannat äcklig!, dock är det något som man måste se men är man rädd för övernaturliga saker råder jag er att inte se den. I början var den bra, men det gick lite överstyr i slutet ändå skrek jag och grät som ett svin haha. Det var ett par tjejer framför oss som var så grymt rädda " JAG VILL INTE SE MER, JAG VILL INTE SE MER! JAG VILL GÅ, KAN VI INTE GÅ. MEN GÅ DÅ FÖR I HELVETE!! " haha man skrattade nästan mer åt dom än skrek åt filmen :P

Lördag idag, skulle åkt till valhalla och tittat på tjejerna så ringer Linnea vid 11 och säger att matchen är inställd. Typiskt. Aja det är bara att vänta tills nästa gång, dom har säkert fått svininfluensan hela högen höhö. Nej nu ska vi inte  vara elaka :)
Eftersom det inte blev någon match så får vi väl se vad vi hittar på :)

Jo förresten, jag ska skaffa färglinser!! En kompis till mig har ett  UF-företag där hon säljer färglinser, gud va roligt! Så vad tycker ni? funderar på att köra på ett par blåa, 250 kr för 6 månader och 450 för ett helt år, Det är bra !!



Biofredag

Nu drar vi på bio!


fredagen den trettonde :I

grattis grattisGodmorgon Godmorgon!

Jag ska börja med att säga grattis till min bästa vän som fyller 17 år idag! Grattis hjärtat <3

Jag sitter nu i min säng, har precis visat mamma vårt NY KAKLADE badrum, tro mig det är grymt fint! Nu längtar jag bara ännu mer tills det är färdigt hihihi.

Ska snart ta mig till skolan, min förkylning är inte ett dugg bättre men jag brukar känna mig lite piggare efter att jag kommit ut så får se hur det blir. Bio ikväll, skräckfilm!! jag kommer seriöst dö!, ska bli spännande då vi ska gå med lite folk som jag hamnat på lite sne fot med.... Aja det är bara att se glad ut och strunta i dom.

Oj nu är klockan mycket! måste springa upp och borsta tänderna. Vi hörs sen PUSS


Grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis!!!

12 november

hallå sötnosar!

Hur mår ni en torsdag som denna? börjat njuta av helgen kanske?, Vi har ett par lektioner kvar idag och sen två imorgon sen är det helg för min del. Grymt skönt!
Jag börjar bli sjuk också, förkyld så det blir ingen träning för mig idag. Ska ta mig en riktig slappar kväll tänkte jag, gud så skönt. Myskläder, sängen och min älskling. Dock svarar han inte så blir väl ensamt idag igen.

Har precis haft geografi provet. Jösses va svårt det var! men jag kände ändå att jag kunde grunderna så det gick bra ändå:)

Imorgon är det ju fredagen den 13 som ingen kan ha undgått, Sandra fyller 17 år och på kvällen ska jag och killarna på bio. Den nya skräckfilmen paranormal activity. Tjena här kommer jag dö och aldrig kunna sova själv!! Fy fan, va läskig den verkar. Gå in på youtube eller SF och kolla på trailen.

Ska ha naturkunskap nu så vi hörs senare! slutar kvart i fem i eftermiddag. SEEEGT!,

ibland blir man bra avundsjuk..

Loggade in på facebook och möttes av detta:


Usch och fy! Här börjar det i alla fall ta form :)



två veckor sedan,



Idag!

Efterlyst nu

Nu har jag pluggat hela långa dagen och orkar verkligen inte mer. Har fått in det mesta och hoppas inte att provet är allt för svårt imorgon. Hon måste ju ha lite hänsyn över att vi har haft förjävla mycket information att lära oss.

Ska sätta mig och titta på Efterlyst innan jag går och lägger mig. Är trött och ska upp tidigt imorgon så det ska bli en tidig kväll för mig idag. Puss puss



Onsdag och jag är ledig!

Tjena mittbena!

Jag är ledig idag och det startade jag med en morgon på gymmet. Sjukgymnasten var sjuk så jag passade på att göra ett par övningar själv. Sen gick jag och vandrade lite i stan med **** och köpte lite smått och gått. Mer får ni veta om ett par dagar ;)

Nu är jag hemma igen, badrummet håller på att målas så jag sitter i köket och ska försöka plugga lite för att slippa bli störd av gubbarna där nere. Det börjar ta form nu ska ni se;) bara 2½ vecka kvar sen får jag äntligen bada i mitt egna badkar, göra mina behov i min egen toalett och det bästa av allt, slippa tvätta händerna och borsta tänderna i vasken. Tro mig det är jobbigt att springa upp och ner hela tiden ;) Gud så fint det ska bli! ska ta mig en bild hur det ser ut idag så får ni ett par sen när det är helt klart, hur det såg ut innan, under och efter! :)

Nej nu måste jag börja plugga, stort geografi prov imorgon! PUSS

skit tisdag

Matchen gick åt helvete... Det har snöat idag... som sagt dagen har varit rent av skit.. Ska läsa lite i min engelska bok nu sen sova. Vi hörs imorgon då mycket roligt händer :) PUSS

Godnatt

Måndagen är över och snart är det tisdag. Fick riktigt mycket gjort på biblioteket förut så har kunnat vila under kvällen skönt :). Mamma körde mig till alexander där jag ska sova i natt, vi börjar samtidigt imorgon så varför inte passa på :)

Jadu, det har inte hänt så mycket och det lär inte hända så mycket mer, ska snart sova tror jag. Är helt död, får lite sovmorgon imorgon i alla fall gött!

Vi hörs imorgon! Puss

Måndag mornar, NEJ TACK!

Godmorgon!

Att få börja åtta på en måndag är veckans höjdpunkt, man vet aldrig om man ska kunna komma upp eller inte. Jag kom upp, men knappt. Jag som inte fått sova speciellt mycket alls denna helgen hade bara velat stanna i sängen hela dagen. Blöö. Imorgon får jag mig en liten sovmorgon i alla fall så ska knö in mig hos min pojkvän så att jag kan få sova också vilket jag inte lär få här bland allt bankande. Bara han går med på det så höhö.

Ja.. Annars slutar jag halv tre och dagarna brukar gå rätt så fort, ska ta mig till biblioteket då, hämta lite böcker som jag lånat sen får jag se om jag stannar där och pluggar eller om jag åker hem. Har ett stort prov på torsdag så ska nog stanna kvar och få gjort lite innan jag åker hem, hemma blir det lätt så att en massa annat dyker upp i mellan så ;)

Nu måste jag gå, ska UT på toaletten innan, de ni det är en upplevelse varje gång!

söndag

Hallåå!

Söndag igen! Det var handboll hela dagen igår och har inte haft tillgång till dator förrens nu därav inget bloggande.

Igår tog vi oss till Byttorp vid Borås för att spela steg 2 i sm. Vi åkte ut med ETT måls skillnad, hade vi lagt ett ynka mål till hade vi vunnit. Fy fan va surt. Så jag fick spendera min kväll/natt hos min pojkvän som fick tycka synd om mig hihi. Sov där och sen idag har varit en ren deg dag. Såg sista Johan falk, dom filmerna är verkligen grymma, älskar dom. Har ni inte sett den senaste serien av filmerna så se den nu!

Annars har vi inte gjort så mycket idag... Jag fick mig en flipp över hur dammigt det var så började städa haha sen spelade vi fia med knuff tillsammans med hans mamma :). Ungefär så långt vi kommit idag.

Imorgon är det skola igen, en hel vecka framför oss, dock ser den lite annorlunda ut, tisdag är det temadag, alltså inga vanliga lektioner sen onsdag är jag ledig och torsdag försvinner min sovmorgon :(, dom har lagt ett geografiprov då. Riktigt segt men va fan sånt är livet, bara att acceptera. Dyker upp ett antal prov nu de kommande veckorna det är bara att ta. Ska gå och lägga mig nu, klockan ringer om 6 timmar... snark...

Godnatt <3

sämsta fredagen ever

Hej svejs!

Fredag idag, hemsk början på helgen kan jag säga fy fan.. Börjar från början, i morse var första dagen byggargubbarna inte var hemma. Lugnt och tyst var det, tråkigt nog började jag rätt tidigt så fick ändå inte sova. Åkte till skolan och hade två lektioner vilket gick otroligt fort. Drog till sjukgymnasten där det gick bra, är alltid lika skönt att komma dit och bara få träna av sig utan att tänka på någonting annat, jag brukar inte vara någon som kan träna själv men här går det bra :)

Åkte sen hem, gick upp till farmor en stund och pratade lite med henne om allt mellan himmel och jord vilket vi brukar göra en gång i veckan ungefär, har en väldigt bra relation med mina farföräldrar och jag älskar att vara där och bara få prata av sig. Dom vet ju i princip allt om mig eftersom dom läser bloggen men tro mig jag tar inte ens upp hälften här mot vad som sker i verkligheten;)

Sen satt jag och väntade hela eftermiddagen på att alexander skulle höra av sig. Tog ett antal timmar innan jag fick höra av mig till honom eftersom han har förbannade problem att höra av sig när det väl gäller. Åkte hem till Jacob och var där en stund innan dom bestämde sig för att åka i väg vilket jag verkligen inte kände för, har mått allmänt kasst idag. Inte sjukdåligt utan mer psykiskt, ingen aning varför. Ska bli skönt att få spela handboll imrogon så att tankarna försvinner!

Så nu sitter jag här hemma, ensam en fredagkväll, det var längesen tro mig! Imorgon ska jag till borås och spela SM sen har vi några alternativ under kvällen så får se hur det blir helt enkelt:)

Godnatt<3

jag är så trött!!! :'(

Herregud! jag har varit helt borta hela dagen så har verkligen inte kunnat blogga, förlåt alla ni som suttit och väntat hela dagen på det här ^^
Började i morse av att gubbarna kom in och bankade i badrummet som vanligt, inget ovanligt här inte förutom att en av dom va tvungen att klampa in i mitt rum för att hämta en kartong!! är det inte bättre att dom ställer alla där uppe istället för i somrummen?!, som tur var så var jag uppe och fullt påklädd, men tänk om det skulle varit någon som sovit i rummet helt naken eller vad som helst det är ju sjukt pinsamt! ( inget jag gör!), Nej det var lite dåligt tycker jag. Förövrigt är killarna väldigt trevliga av sig och ber om ursäkt så fort de för ljud för sig :)
Har sen varit i skolan hela dagen och är helt slut! slutade fem och drog direkt till backaplan för att umgås med killarna, åt en supergod sallad på paprika t ex. riktigt gott!
Fick sen skynda mig hem för att hinna till träningen. Fjäskade sen till mig skjuts av mamma så jag slapp stressa :) ska strax åka och ni ska bara veta hur opepp jag är på det här, för det första är jag sjukt trött efter dagen för det andra slutar träningen 10 och jag är hemma för sent och får väl duscha i kallvatten ute igen och för det tredje är det löpning först och det är så sjukt kallt ute!! åhhhhh döda mig, ska bli skönt att komma hem sen och bara slänga sig i sängen och sova, länge länge.
Måste skynda mig nu, vi hörs imorgon och då är det freeeeeedag!! :D
PUSS♥

min vägg är extra snygg nu!

Kom precis hem, ska lämna mina kläder eftersom pappsen ska tvätta sen och jag vet ju inte när jag är hemma. När jag kom hem möttes jag av alla byggarbetarna som stod och diskuterade rör och kablar utanför mitt rum. När jag kommer in där och tänder lampan är det en fet spricka i väggen!! jag blev en aning irriterad men det kunde jag ju inte säga till dom. Dom kan ju inte hjälpa det. Men det är lite segt att man vet att det är gjort nu eftersom den inte var där när jag gick hemifrån för typ två timmar sen. Aja livet är hårt.

Ska strax åka in till stan och kolla på det där med presenter, orkade inte bära på min underbara väska som väger typ 10 kg.

onsdag

Godmorgon!

Det var skönt att få sova lite i alla fall, byggargubbarna var här redan kvart över sju men dom försvann ganska fort igen och jag kunde somna om, underbart. Har precis fått i mig lite frukost och ska snart bege mig till sjukgymnasten, segt att ha en så tidig tid där när jag börjar så sent men jag kan säkert sysselsätta mig på nått vänster.

Har som sagt skola mellan fyra och halv fem sen får vi se vart tiden tar oss :) Pusspuss

babbelbabbel

Ännu en dag över, har legat och sovit dom senaste timmarna och ska strax vandra mig upp till träningen. Är så seg idag så de är sjukt. Ska i alla fall träna, behöver komma bort från allt lite känner jag.

Imorgon är en underbar dag, har en lektion, halv fyra sen har jag sjukgymnastik vid halv tolv så tänkte kanske ta mig en runda på stan mellan, kolla lite presenter och så, väldigt många som fyller år nu. Sandra fyller sjutton nästa vecka, Alexander 18 den 18 och jag har ingen aning om vad jag ska köpa!. Får leta imorgon :) Någon som har tips? ;)

Ska byta om nu, hörs imorgon då jag är hemma väldigt sent. Pusspuss

Tisdag 3 november

Godmorgon

Somnade gott igår ändå, satt och tittade på 90210 och somnade. Har dock sovit väldigt konstigt i natt, har vaknat hundra gånger av fläkten och trott att det vart morgon och varit på väg upp. Helt knasigt, och jag var inte speciellt trött när jag gick upp i morse heller. Dock känns det nu..

Har haft min första lektion, företagsekonomi. Vi hade prov och det gick faktiskt riktigt bra. Inte ofta jag är nöjd med prov men detta kändes bra, hoppas att resultatet blir lika bra också.
Har sen fyra lektioner kvar, slutar vid 4. Lite segt. Då ska jag hem och sova en stund innan träningen tror jag. Kommer väl sluta som alla andra dagar att jag hamnar hos Alexander men vi får se. Ska försöka få honom att åka till mig i så fall.

Har träning halv nio också, känns lockande att gå ut i barracken halv elva ikväll och duscha, fan va kul! Lär ju inte behöva oroa mig för att det är kö i alla fall haha.

Ska gå och ha geografi nu, pusselipuss



21 dagar kvar tills jag blir 17 (a)

badrumsrenoveringen driver mig till vansinne...

Gud va jag hoppas att den har renoveringen går sjukt fort! har varit hemma i en halvtimma ungefär och har redan tröttnat. Gissa hur många gånger jag sprungit fram och tillbaka till toaletten och kommit på att fan den funkar inte. Inte speciellt lockande att behöva gå ut för att gå på toa heller, då väntar jag hellre tills imorgon bitti.
Sen har jag en så underbar syster, not.. Bad henne sätta på värmen förut innan jag åkte från Alle för att slippa ligga här och frysa ihjäl, tror ni att hon gjorde det? fan heller. Blev så förbannad när jag kom hem så det är inte sant. Så nu får jag ligga här i kylan och hoppas på att värmen höjs förbannat fort..

Som ni förstår åkte jag till min favorit efter skolan, han följde först med mig till biblioteket, skulle lämna en bok och låna två, som dock inte fanns inne så får helt enkelt vänta tills dom kommer :)
Sen åkte vi hem till honom, jag började plugga och fick lite gjort, jag tror att det kommer gå helt okej på provet imorgon, hoppas att det är mycket man ska räkna ut för det känner jag mig säker på haha. (företagsekonomi)

Nej nu ska jag försöka lära mig att leva med det här helvetet, det är bara att gilla läget och hoppas att alexander inte blir trött på mig för jag lär försöka flytta in hos honom ett par nätter till hihi, kommer bli jobbigt att sova ensam också :(
det nedre badrummet, visst är det fint ? ;)

tillbaka till skolan..

Godmorgon Godmorgon!

Dagen är lite halvdeppig, inget SM-guld, regn o rusk och lovet är slut. Fy sjutton va jobbigt det var att gå upp i morse. Hamnade hos Alexander i natt igen. Försöker att sova borta så mycket som möjligt nu när dom håller på med badrummen och han har alltid varit den som vill sova ensam men inte nu, var och varannan dag frågar han så gulligt som jag vill sova där. Så söt är han, kommer bli jobbigt i natt att sova ensam och i sin egna säng för  första gången på väldigt många dagar.

Vi låg kvar en aning för länge kanske så det blev stress stress, så stressigt att jag satte på mig mitt linne ut och in haha. Va skönt det hade vart att bara ligga kvar och sova ett antal timmar till.. gäsp... Ja ja nu är jag i alla fall här och ska plugga företagsekonomi tills jag spyr på det. Prov redan imorgon..
Träning ikväll också, hoppas verkligen att dom hoppar över löpningen, det är så äckligt väder ute, buhu..

min lilla köttbulle <3

idag ska vi ta SMguld

Nu gäller det, jag är så fruktansvärt nervös. Har knappt kunnat sova i natt. Ska snart dra mig upp och göra mig i ordning inför ma tchen, är sjukt taggad och idag ska vi bannemej ta SM-guld så det skriker om det, fan vilket drag det kommer vara!!

RSS 2.0