bröllopstider och jobb

Godmorgon!
Lördag idag, lite molnligt ute, trist. En av mina vänners bror ska gifta sig idag och hade verkligen önskat att dom hade haft solsken och en helt underbar dag, men det tror jag dom får ändå bara det inte regnar på dom :)
Jag däremot ska inte dit, jag ska jobba. Inte lika roligt, speciellt nu när min hals har börjat krångla igen så har jätteont hela tiden.. :( Well well, pengar pengar är det bara att tänka hela tiden :) Slutar tio idag sen kommer Alexander så ska vi ha en liten myskväll och imorgon är det fotboll igen! då åker vi ner till halmstad och tittar.KUL! har saknat borta matcherna.

Ska till Angelica och lämna locktången och se till att hon blir fin;) Puss och kram!

vacker himmel

Igår när jag åkte hem såg jag något fantastiskt! himlen var alldeles lilarosa, hur vackert som helst.



Nu ska jag till banken och fixa lite sen till jobbet! Puss

hemligheter på g.

Jag har mycket på gång just nu och mycket som är hemligt också för den delen. 6 veckor sen idag jag gick på sommarlov! fan va tiden går. Hälften kvar, nästan i alla fall, 5 veckor ungefär.

Denna veckan som jag inte har skrivit har det egentligen inte hänt så där jättemycket men jag har inte varit hemma så mycket så därav väldigt dålig uppdatering. Vi åkte till landet i fredags, blåvitt på lördagen, jobb söndag och måndag, eclipse tisdag, stan onsdag och jobb torsdag och fredag så ni ser att jag har fullt upp hela tiden. De senaste gångerna jag har jobbat har jag jobbat från15-22 vilket har varit mycket skönare än att jobba mellan 12-20, den sista timmen är alltid stressigast men det har jag inte behövt vara med om nu vilket är skönt.

Jag och Sandra har en överrenskommelse också, att kunna träna och äta nyttigare och så ska det synas när vi fyller år som är exakt 18 veckor kvar!! Jag är väldigt glad över det här nu men kommer säkert ge upp om ett tag men det skadar aldrig att försöka!

Ska ta och göra mig i ordning nu och sen ta cykeln till jobbet. Det är så mycket skönare att cykla till jobbet än att gå, speciellt när man ska hem!
Ha en bra dag!

blixtrar och dunder!

Partille cup är över, mamma och pappa är på landet, mathilda är i västerås och alexanders föräldrar är i kroatien. Snacka om att vi har fått känna på hur det verkligen är att bo ihop. Även om vi gör det annars också men det är en annan grej när man ska laga mat, tvätta och diska. Städandet har vi inte behövt komma till än men det kommer det också ska ni se :)
Jag har dock fått ta till mig att göra alla de där sakerna som jag nämnde nyss, får tillbaka att det är han som jobbar och tjänar pengar just nu och det får man väl bjuda på då.

Det var världens oväder här i Göteborg i natt, blixtrade och dundrade. Vi var ute och åkte bil och jag fick se min första blixt! alltså den riktiga formen på en blixt, visst har man sett att det blinkar till ibland? så dum är jag inte ;) Sen åkte vi och badade, samtidigt som det blixtrade och jag var verkligen livrädd. Det blev ett snabbt bad och en lång biltur helt enkelt haha. Åkte runt hela stan verkligen.

Idag är det tisdag, tvättdag. Hade tur att tvättstugan var ledig i eftermiddag så får passa på. Lättare när man har tillgång till torktumlare :) Imorgon är det onsdag och då ska det vara fint väder sägs det så ska passa på att åka ut och bada, Alexander är ledig också! toppen! Sen på torsdag har vi inga planer ännu men på fredag drar vi upp till landet! dock bara en natt, men ska bli skönt att få komma ifrån och även få visa alexander hur vi har det där uppe :) Åker hem igen på lördag eftersom det är blåvitt. Sen om jag inte jobbar nästa vecka åker jag nog upp ett par dagar till. Inte jätteroligt att sitta hemma hela dagarna och inte göra något..
Sådär då vet ni lite vad jag håller på med i alla fall :) Pusspuss

Partille cup.....

... har varit underbart trots regn, tråkiga matcher och arga supportar (ibland). Har fått döma om man räknar med dagens matcher, 28 st. Det är rätt mycket men många har dömt många fler och ska döma även imorgon men jag sa nej till det. Jag är nöjd med de här matcherna jag fått döma nu denna veckan :)
Idag är det bara 5 matcher, har haft minst 7 alla dagar så det är ännu skönare och även att jag inte är ensam känns helt underbart!

Vi har haft väldigt tur med vädret och jag har bränt mig i ansiktet bara för att jag glömde smörja mig där första dagen haha, snacka om klantigt, nu ser jag ut som en tomat eller nått och är jätte öm, men jag har smöjt mig nu varje dag efter det så det lägger sig snart.

Kroppen har fått ta en del stryk också, benen var spagetti efter första dagen. Andra dagen ösregnade det, och kallt var det också herregud, det var inte alls roligt. det var min längsta dag också, toppen eller hur? sista matcher gick åtta och då ville man bara hem. Tredje dagen, som var igår då, var nog den bästa på denna veckan. Det var underbart väder, varmt dock men det är bara skönt,  helt okej matcher och jag blev väldigt bra kompis med funktionärerna så vi satt och spelade kort under rasterna och hade riktigt roligt! Så jag är nöjd med turneringen än så länge, och det är ju trotsallt  bara en dag kvar :)

Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, ska sova en timma till eller så och sen göra mig i ordning för att åka till Guldheden. Slutar vid 8 och då ska jag träffa min underbara pojkvän som legat sjuk denna veckan, stackarn :( Vi hörs när vi hörs! PUSSS

Studenten 1 juni 2011

Fick en lapp från skolan idag med lite info om våra skoldatorer som ska uppdateras med Windows 7 istället för det som vi har nu. Stod även att studentdatumet är klart, onsdagen den 1 juni 2011 springer jag ut och är den lyckligaste människan i hela världen. Klockan är nu halv ett och Alexander ringde precis och bad mig komma och ta hand om honom eftersom han mår dåligt och är på väg hem från jobbet. Får se hur det slutar, klockan är ändå rätt mycket men alla vet hur svag jag är för min pojkvän.... hmm..
Aja vi hörs när vi hörs, ska döma partille cup hela denna veckan så blir kanske lite uppdateringar :) Pusspuss

It´s done.

Ibland måste man gå vidare och det svider i hjärtat men jag ser verkligen fram emot lite nytt, behöver verkligen få lite ny motivation för att spela handboll, hur mycket jag än älskar mina tjejer som alltid kommer att vara min tjejer och jag kommer att följa dom som en hök. Gå på matcher, träningar ibland, bara för att få träffa dom så så lätt blir ni inte av med mig!!
Min övergång som blev klar 1 juli, även om bilden är lite dålig.

RSS 2.0