Go helg med underbara människor!

Hallååå!!

Jag lever, har bara inte varit hemma som vanligt på helgerna därav dålig uppdatering men ni ska allt få en sumering av gårkvällen och dagen som gått..

Lördag kväll;
Vi är ett gäng som åker och grillar, vi kommer inte hemifrån förens klockan nio eller nått för att det var en massa strul och skit, men iväg kom vi. När vi väl tände grillarna var klockan halv 11.. Lite halvsegt men gott var det. Vi satt med tre engångsgrillar och grillade korv medans Jennifer och Robin skulle vara lite udda och grilla en flintastek. Ja dom är lite som dom är haha. Annars hände det inte speciellt mycket, det var en mysig kväll med mycket roligt folk. Precis så det ska vara!
Vi åkte sedan hem till alle där jag sov över. Vi tittade på i taket lyser stjärnorna vilket jag är riktigt besviken på, urdålig film rent ut sagt! Usch va besviken jag var.

(bilder kommer längre ner)

Söndag:
Vi vaknade sent, för sent. Vi kom iallafall upp och runt två tiden drog vi in till stan med R och J, eller rättare sagt vi gick in till stan. Det tog väl en 30 minuter eller så. Fint väder och allt var det ju också så det var bara skönt. Inte för att vi gjorde speciellt mycket i stan, gick runt och kikade lite. Sen åkte vi till backaplan som ligger ca 5 .10 minuter med buss från stan och köpte glass. Mycket gott. Triumf glass är bäst!
Vi fick oss en flipp när vi skulle hem att vi skulle hem! Långt som in i helvete, Det tog 20 minuter bara över en bro. Jag tror att jag var hemma efter ca 1 ½ timma vilket inte var så farligt ändå men gud va ont i fötterna jag hade. Fick i mig lite mat och sen bar det av igen. Inte en lugn stund när man umgås med dessa killarna.
Vi begav oss till en sjö, en redig bit att gå dit också faktiskt, och malin tog sitt första dopp! Fy sjutton va kallt det var, jävlar asså, det kommer ta ett bra tag innan jag badar igen. Men nu är det gjort iallafall.
Vi gick en redig bit därifrån också innan vi kom till bussen som tog mig hit.

Ni förstår nu att jag har ont i fötterna efter att ha gått i ballerina hela dagen, AJ! ett tips, planerar ni att gå långt gå inte i ballerinaskor. Det gör fruktansvärt ont i fötterna efteråt. Men roligt har jag haft och vi har verkligen njutit av det fina vädret, tråkigt nog är det snart borta menmen det kommer väl tillbaka får vi hoppas! Nu ska jag hoppa i säng är helt död. Vi hörs imorgon bitti då jag börjar kvart över åtta... Pusspuss och sov så gott♥



J och R grillar flintastek! den blev mer rökt innan de fick låna våran grill hihi.



Coolingarna Linuz och Jacob :)





Mer bilder kommer under veckan, Jennifer ska bara skicka dom ;) hihi.

han kom han sågs han segrade!!

Är hemma en snabbis nu efter matchen för att byta om till något varmare kläder för att inte behöva frysa ikväll, och alla ni som känner mig jag fryser ju alltid så. Under dagen har jag haft en vit klänning så jag satte bara på mig leggins och jeansjacka. Har också med mig en extra tjocktröja ifall ifall liksom :)

Matchen idag då, första halvlek var urdålig, spelarna var dåliga, klacken var dålig, ja allt var allmänt tråkigt. Sen sa det pang. Under andra halvlek gör pontus wernbloom första målet (hans sista match, kommer till det senare) Arenan bokstavligen ekade av jubel, så roligt att han fick göra mål i sin sista match. Sen i 79:e minuten gör nicklas bärkroth sitt första allsvenska mål, jävlar va glad han blev! Tjugo sekunder senare drämde sella in 3-0 ! sjukt var det dom bara matade in mål men inte nog med det, i 82:a minuten drämer Nicklas in ett mål till! 4-0!!!!!  Fy fan va underbart! Precis så en solig lördag på ullevi ska se ut.

Avtackning av ponuts var det också, han grät, jag grät och gubben bakom mig grät också. Hemskt var det men jag önskar honom all lycka till! Min lilla favorit ju, nu får man hitta sig en ny och hoppas att han inte försvinner ur blåvitt på ett tag. Blir lite extra sorgligt då ju..

Nu bär det snart av igen, ska träffa lite vänner och vi ska sätta oss och grilla någonstans, ska bli riktigt mysigt faktiskt. En skön lördagkväll helt enkelt med mycket skoj och skratt hoppas jag.

Vi hörs imorgon bitti och sks försöka att ta många kort ! PUSS




"vi kom, vi sågs, vi segrade" en djurgårdare skrev detta på mitt ben. Wernblooms tatuering. Om jag fick skrubba för att få bort det!



Pontus wernblooms målgest. Upp med hjärtat i vädret!



Hyllning till pontus, " du kom du sågs du vann våra hjärtan"




DAGENS HJÄLTAR, NICKLAS BÄRKROTH OCH PONTUS WERNBLOOM!!!!

300509

GODMORGON !

Underbart väder i Göteborg, visst blir man lycklig?! Lugn kväll igår, vi var ute en stund, satt vid någon utkiksplats där alle bokstavligttalat krossade mina fingrar, jösses va ont det gjorde.. Det värker fortfarande när jag skriver på datorn så det lär ta tid att skriva denna inlägget.. Efter att solen gått ner och det blev kallt så gick vi hem till robin och tittade på film. Jag vet inte ens om jag vågar skriva vilken film vi såg.. Ett gäng på 4 killar och jag sitter och tittar på karlsson på taket! ja jag vet vi är lite omogna men den är ändå rätt rolig.

Idag är det match, IFK - BP, ska vi köra på 6-0 igen mot detta stockholmslag denna soliga lördag? En favorit i repris från djurgårdsmatchen. Visst låter det bra? Till kvällen blir det grillning med ett gäng. Riktigt mysigt. Ska ta mig ut i solen nu, man måste ju passa på när det är så fint väder! Vi hörs till kvällen eller imorgon, ska ta med mig kameran också så kanske det blir lite bilder värda att visa.

Pusspusss, ha en trevlig lördag!

shoppa loss!

Jag shoppade allt loss i stan förut blev lite smått och gott



Ansiktsgrejer




Söta armband från lindex ( oj va min arm ser knasig ut... )



Sött rosettspänne från lindex, jag älskar allt som har med rosetter att göra, kommer ni ihåg för ett tag sedan då jag köpte rosettörhängen?



Hårborttagningscreme från H&M

Det var allt, måste också slänga in att Erika, Johanna och Diana åker till spanien med sitt lag nu. Usch och fy på dom! jag vill också till spanien och spela handboll!!

Nu ska jag till Alle, vi hörs imorgon. Ha en trevlig fredagskväll och tänk på att det är en dag imorgon också ;) Puss puss ♥

älskar vädret !

Bara älskar Sverige idag! Framför allt Göteborg. Riktigt underbart väder är det. Jag har legat den senaste timman ute i solen och bara njutit. Lite färg har jag nog fått förhoppningsvis hihi.

Funderar på att ta mig en tur in till stan, behöver lite grejer som börjar ta slut här hemma, ansiktsprylar bland annat. Men först måste jag duscha och fixa mig lite, det är ju varmt och alla vet ju vad värme framkallar. Är kanske inte den fräshaste människan just nu haha.

PUSS !


Vitamin Well's

Hemma igen! Skolan var lugn som vanligt. Blev färdig med både mitt tal och min idrottskomplettering nu är det bara historian kvar. Ska nog försöka få den gjord nu så att jag också kan få njuta av solen denna helgen!

På vägen hem stannade jag och sandra på pressbyrån för att köpa glass, det blev varsin piggelin sen var vi också tvugna att testa det nya vitamin well's vattnet, det finns en rad olika och denna gång fick det bli Defence passar ju bra nu när alle är sjuk så jag slipper bli smittad. Det är ett helt vanligt vatten smaksatt av citron och fläder med en massa vitaminer i, riktigt gott var det! Nästa gång får det bli everyday som smakar äpple hihi.



Sitter nu på balkongen och solar med musik på högsta volym och min b&j i högsta hugg! gott är det! tillbaka till solandet, snart måste jag byta sida på huset då solen försvinner här. jobbigt.. Historia var det jaa.. Hörs sen PUSS♥

290509

Godmorgon sunshines!

Sovit gott? Jag vaknar alltid på sånt super humör när ja ser att solen skiner! Då är det så värt att sluta tidigt på fredagarna, ska skynda mig hem och lägga mig på uteplatsen och bokstavligttalat steka. Ska bli så skönt!

Första lektionen har redan börjat och jag sitter och kämpar med mitt tal som jag är långt ifrån nöjd med men det får vara, jag orkar inte sitta och ändra mer. Jag har ju trots allt en och en halv timma kvar att arbeta med detta så det lär väl inte vara några problem.

Kvällen är än så länge oplanerad, vi får se vad som hittas på. Det ska ju bli fint väder och en glass på en uteservering hade ju inte varit helt fel men vi får se vad som händer. Hade ju velat träffa alexander men han tycker då att det är bättre att ligga och vara sjuk. Tror jag dock inte men ändå haha. Nu när det ska vara så fint väder i helgen (!) upp emot 30 grader. Han har då valt fel vecka att vara sjuk stackarn. m

Nu måste jag verkligen fortsätta, har slingrat mig ur det i en halv timma nu. Vi hörs sen när jag kommit hem igen! PUSS



Världens bästa tjejer, hur ska jag klara sommaren utan er?

nattinatti

Skola tidigt imorgon så det är snart dags att gå och lägga sig. Kommer dock inte kunna somna på ett par timmar menmen.. Jag åt typ 1/5 av glassen sen orkade jag inte mer. Så är det alltid. Men då får jag ju imorgon när jag kommer hem från skolan hihi. MUMS! är inte klar med mitt tal heller och det ska skickas in imorgon klockan 3. tur att vi har två lektioner på oss imorgon och arbeta med det så jag lär bli klar.

Slutar halv elva imorgon så får se om jag orkar åka in till stan direkt efter eller om jag går och lägger mig ett par timmar till och åker in till stan senare vi får se. Fint väder ska det bli och jag ser redan fram emot helgen. Whii!

Sov så gott babys så hörs vi i morgon! PUSSS♥

GRATTIS JOHAN!

Måste passa på att gratta Sandras bror på studenten idag!





Grattis grattis :)

ben & jerry's

Lätt dagens bästa! Efter många om och men fick jag faktiskt min glass hihi. gott gott. Den nya ben & jerry's glassen jamaican me crazy var underbar, lätt min nya favorit !


Nu bär de av till farmor och farfar

Nu måste jag komma ut lite faktiskt, kan inte sitta här hela dagen. Det bär av till farmor och farfar en stund. ( Tur att ingen vet hur nära dom bor, då tror ni allt att jag är värsta duktig och är ute i det fina vädret. Eller inte... Dom bor i huset bredvid men schhh.. säg inte det till någon...) HAHA..

Som varje torsdag är jag där och fikar kan ju inte bryta traditionen nu liksom. Hörs sen PUSS



Kör på myskläder idag, leggins, långt linne och en kofta över det. Perfekt! insåg just att man faktiskt ser min tandborste på bilden hahahaha, Tur att den är blå och vit ;)

Jag är kär - i skor !

Jag hatar att köpa skor för man hittar aldrig någoting som man vill ha, inte jag iallafall. Men sen finns det en affär som man lite glömmer av för att den ligger på lite knasiga ställen, skopunkten. Jag är redan kär, seriöst har hittar fyra par skor nu på typ 3 minuter. Dock har jag svårt att bestämma mig, och dom ser ju mycket finare ut på bild, vi får se hur det blir imorgon, lutar åt de första svara och de sista vita faktiskt. Får se vad mammsen säger. Pappa kommer döda mig om jag kommer hem med ett par skor till haha. Vi har verkligen överflödigt med skor men ni har inte sett hur mina ser ut. Ska se om jag kan lägga ut en bild.

Min kamerasladd har inte velat fungera som jag vill därför har det varit lite dåligt med bilder det sista men det kommer jag lovar!







Min syster köpte ett par svarta som såg ungefär ut som de vit här ovan men sen är det snyggt med en vit klänning och ett par svarta skor så det lutar åt dom svarta men vi får se hur dom ser ut i verkligheten. Tror att båda paren kosta 299 kr på skopunkten :)



Är dom inte söta? ett par helt vanliga ballerina, jag borde dock köpa ett par tygskor eller liknande för kalla kvällar eller regniga dagar istället men dom är så söta. 199 kr skopunkten


Typ dessa? 199 kr skopunkten


Visst är shoppning det bästa som finns?!

Sitter här med MTV på högsta volym och dansar runt till brittan, Det är så det ska vara. Jag har suttit nu en stund med mitt tal och det börjar bli färdigt. Dock inte hundra än så får väl sitta hela kvällen sen för nu orkar jag inte tänka på vattenkraftverk och kärnkraftverk längre. Kommer snart drömma om det eller nått. Det är verkligen grymt tråkigt och jag är supder duper glad att det bara är 8 skoldagar kvar för min del sen slutar vi och har två månaders sommarlov! Fy fan va underbart, gud va jag ska sova, sola och bada och bara slappa. Hoppas på ett jobb också men av de hundra arbeterna som jag har sökt har jag inte fått ett enda svar.

Såg precis att rutmfl. sökte extra personal i nordstan, fatta va perfekt! tänk ändå att få arbeta på en av sina favoritaffärer som för den delen ligger mitt inne i stan, det är ju en dröm som går i uppfyllelse. Hoppas på det även om de flesta arbeten vill ha folk över 18 så kanske jag kan passa in där ändå? ja vi får väl hoppas hihi..

Nu ska jag se om jag kan hitta lite avslutningskläder och sånt. Blev så sugen när min syster hade köpt en urgullig klänning och ett par skit snygga skor igår! Blä på henne, jag ska allt hitta finare. Det ska bli lite shopping och lunch med min mamma imorgon efter skolan, wii :D


280509 - smittad!

Godmorgon!

Ingen god morgon här inte, jag fick sova ut vilket va sjukt skönt, är ju ledig idag. Men alle har smittat mig och här sitter jag med ett huvud som väger ett ton och jag nyser konstant. Är förkylningen på väg? Fan va segt. Det var det sista jag ville nu. Bäst att stanna hemma idag och ta det lugnt. Få lite plugg gjort så att jag blir klar med det där talet någon gång.

Först blir det frukost, är grymt hungrig. Vi hörs sen pusspuss


handboll ♥

Alltid problem när jag ska hem, alltid problem med västtrafik när jag ska hem menar jag! Nu hade jag dubbelotur och lyckades missa båda spårvagnarna så det tog alldeles för lång tid hem... igen.. Jag har inte tid med sånt. Nu måste jag skynda mig att äta och byta om sen är det handboll som gäller för min del i två timmar. Gottish, känns som att det var en evighet sen jag tränade.... Igen... Det kommer bli jobbigt efter nästa vecka då det är sista träningen! jösses..

Nu blir det handboll med de bästa tjejerna vi hörs till kvällen eller imorgon! PUSS♥


dagens..





Var ett tag sedan jag slängde in dagens låt, här kommer en :)

The veronicas - untouched

Sommar och sol vi har korta kjol... eller nått..

Nationella gick åt fanders som johanna säger. Riktigt dåligt gick det. usch ångest. Tur att nationella inte sänker, då har jag iallafall kvar mitt vg i spanska... Jag är också grymt godissugen och helt utan pengar. Segt. Dom måste börja ta kort här på denna skolan asså  haha ..

Imorgon är jag ledig, spanskan är inställd, fy sjutton va skönt. Då blir det sova sova plugga plugga ungefär måste bli klar med mitt tal nu annars är det hej då med mig kan ja säga. Men har ändå kommit rätt så långt så det löser sig nog.

Såg precis också att det ska bli underbart väder i helgen, dags att ta sig ut och sola dåå så att man är fint brun till skolavslutningen. Wiiii det är snart sommarlov! Efter idag är det bara 8 skoldagar kvar för min del då vi är lediga imorgon. wihowiho! GE MIG SOMMARLOV!

Träning ikväll och jag är pepp som tusan, ska bli sjukt kul att falken kommer tillbaka,också, vi har saknat vår lilla fågel detta året!

Tillbaka till pluggandet, slutar halv fem segt som tusan, vi hörs sen puss♥


Ta mig tillbaka till sol och bad, Brun hud, jag vill bli brun nu!

<3

Okej jag har suttit i en timma med det där talet nu och det går framåt men mycket långsamt, vi har ju en lektion på oss i eftermiddag också kanske får lite mer motivation då. Nu blir det smink och kläder, det sägs att det är rätt så kallt ute idag också, blåsigt och jäkligt. Får se vad jag hittar på för roligheter :))



Jag och Julle i berlin! <3

270509

Godmorgon!

Äntligen fått sova ut lite. Visst det kommer jag väl få göra när jag har sommarlov men nu när de sista dagarna i skolan är så är man alltid så grymt trött och det är ju då man ska vara pigg. Jag har iallafall fått sova ut ordentligt idag, ställde inte ens klockan, riktigt skönt.. Tänk om man kunde få ha det så varje dag.

Har två lektioner idag, spanska där vi ska ha sista nationella delen, hör delen. Sen har vi också svenska där vi ska arbeta med talet där jag inte kommer någon vart. Jag ska faktiskt sätta mig ner och skriva nu. Slutar halv fem sen blir det snabbt hem och snabbt in till stan igen då det är dags för träning. Ja hatar onsdageftermiddagar för det är alltid så jäkla stressigt! Men snart är det över, både på handbollsfronten och skolfronten. Jösses va tiden går.

Dags att få lite skolarbete gjort hörs sen! ♥


kommer få liggsår så mycket som jag sover....

Ni förstår inte hur trött jag är! Jag är trött i huvudet och trött på skolan..

Efter det nationella provet idag som för den delen gick åt helvete hade vi ett snabbt betygsnack i idrott, här ligger man på MVG då hihi. Sen fick vi sluta. Jag åkte då hem till alle där vi mest titta på tv. Tiden gick och vi somnade. Sov lite till och från och stackaren bredvid mig har gått och blivit sjuk, ont i halsen och grejer. Inte bra inte bra, jag tänker då inte bli sjuk nu!

Iallafall jag åkte hem vid niotiden och nu sitter jag här. Dagen har gått sjukt fort men det gör ingenting, ju snabbare veckorna går desto snabbare blir det sommarlov ! Imorgon är vår mattelektion inställd så det blir sova sova sova för min del. Det var riktigt längesedan jag fick sova ut ordentligt så det ska jag då göra imorgon. Börjar halv två så ska nog hinna med lite plugg mellan.

Skolan tråkar ut mig nu, lektioner ställs in hej vilt då vi inte har någoting att göra mer, vi har ett stort tal som ska vara klart på fredag där jag inte kommer någonstans överhuvudtaget!, det bara går inte. Sen har jag ju en kompletteringsuppgift i historia A också sen är jag helt fädig och kan säga hej till sommarlovet! Känns sjukt att säga sommarlov, det känns som att vi precis började efter jul ju! det var ju fem månader sedan jag var i thailand. jösses amalia va tiden går.

Nej jag somnar här nu så bästa att gå och lägga sig. Vi hörs imorgon bitti :) Sov så gott ♥

260509

Godmorgon!

Jag har sovit riktigt gott i natt för en gångs skull, var helt slut igår efter matchen så somnade bums. Vaknade dock av min mobil mitt i natten men det är jag van vid nu haha.

Hade precis första delen på spanska nationella, läsdelen. Sjukt svårt! Jag kommer faila stort.. Sen var det alldeles för kort tid vi hade på oss. Jag hann inte med sista uppgiften, typsikt. Nej en halvtimma till hade suttit perfekt.. Ångest på hög nivå ja.. Ska snart tillbaka och göra skriv delen, sen är vi klara. Har en lektion i eftermiddag också. Eller lektion och lektion, betygsnack och utvärdering av idrotten.. Nödvändigt.

Äh är på så dåligt humör nu efter detta så det är inte sant. Nu kommer regnet också. BLÄ!

Pusspuss ♥

IFK GÖTEBORG ♥

Hemma från matchen! Vinst denna gång igen, 2-0 HA! snacka om att vi är inne i ett stim nu, vi har bara 23 poäng mer än öis, känns riktigt gött faktiskt.

Vi fick också snygga tröjor, GLENN tröjor faktiskt haha, någonting man ska sova i ohja! Snyggt värre. Annars finns det väl inte så mycker mer att säga om dagen, vi har nationella tidigt imorgon så hejdå sovmorgon och hej sängen. Jag går och lägger mig nu, eller snart, blir väl det vanliga pratet med pojkvännen först. Vi har alltid vårt lilla samtal på kvällarna, dock är han inte hemma så då får han skylla sig själv om jag somnat tihi.

Puss och kram skumbanan så hörs vi i morgon bitti ♥



Hysén och Wernbloom är våra kungar!


Sommar i Göteborg

då va skolan avklarad, det var precis som jag trodde med sista lektionen, så onödigt... Jag och sandra åkte iallafall in till stan och åt lunch och tittade på lite småsaker :), sallad på paprika är mums! Vi tittade lite i affärer också innan vi åkte tillbaka till skolan igen. Nu är jag iallafall hemma och gottar mig med chips och oboy ute i solen precis så det ska vara. Jag ska gå in och lägga mig en stund tror jag. Är så sjukt trött.

Vet fortfarande inte hur jag ska göra ikväll med träning och match, Det lutar dock åt match men vi får se.

Just det ja! jag beställde också klipptid, dock är det inte förens om tre veckor men det ska bli skönt att få det gjort mitt hår är FÖR långt nu. Jobbigt är det..

Godnatt en stund ♥


Veckans planer!



- Bli färdig med de två sista uppgifterna i ettan!
- Spanska nationella, efter det är alla nationella proven över!
- Beställa klipptid
- Sola
- Köpa nya skor och lite andra smågrejer som börjar ta slut här hemma
- Gå på Pontus Wernbloms sista match på lördag!
- Träna

Veckan kommer bli rätt så lugn, har inte så mycket skolarbete att göra vilket är grymt skönt. Dags att slösa lite pengar denna veckan också, wiho. Måste också beställa klipptid, mitt hår ser ut som hej kom och hjälp mig och det är alldeles slitet. Dags att bli av med ett par centimeter nu. Sola solarium, måste bli lite brun nu innan sommaren kommer, hatar egentligen att sola solarium det är så otroligt tråkigt. Det är jag nog ensam om att tycka dock men så är det. Brun ska jag bli iallafall.

Nu bär det av till skolan pusspuss!

250509

Godmorgon!

Sovit gott? Jag sitter här och äter frukost och läser på min engelska redovisning lite, och tittar på the voice. Ingen bra blandning kan jag väl säga men skit samma haha. Idag har jag två lektioner en som börjar kvart över åtta, Engelska A där vi ska redovisa och en i eftermiddag klockan halv två, naturkunskap och där vet vi alla hur det kommer bli. Han tar närvaron och sen får vi gå... Det förvånar mig inte alls och då är världens onödigaste dag avklarad. Jag får väl sitta med mitt tal hela dagen så att jag blir klar någon gång. Inskickat och klart ska det vara på fredag iallafall.

Ikväll spelar blåvitt igen och jag har beslutsångest, ska jag träna eller gå på matchen?, det kan vara så att matchen går på tv och då kan jag ju se den där... Hmm... ja beslutsångest vi får se hur vädret blir fram emot kvällen också. Det var ett tag sedan jag var med och sprang nu.. Ja vi får väl se senare då.

Vi hörs senare, ha en bra måndag sålänge ♥

matproblem...

En diskussion som ofta uppkommer i detta hem är att jag och min syster inte äter hemma tillräckligt ofta. Mamma eller pappa lagar en massa mat och så är det ingen som äter.

Jag ringer mamma för att höra hur vi ska göra med mat eftersom dom var borta när jag vaknade;
(jag); Hur ska vi göra med mat idag, jag börjar bli hungrig och det ekar verkligen i vårt kylskåp?
(mamma); Vi har redan ätit..
(jag); jahopp..... och mathilda då?
(mamma); ja hon har också ätit.
(jag); jaha så här ska jag sitta då och äta själv hade du tänk?
(mamma); ja men du är ju aldrig hemma ändå..
(jag); nehe så nu när jag väl är hemma så får jag ingen mat. Har varit hemma hela dagen och städat men det har väl inte ni märkt.
(mamma); vi får väl köpa med oss någonting till dig när vi är på väg hem då..
(jag); gör så... *klick*


Jag blir arg. Jag har ätit alldeles för mycket skräpmat nu, jag vill ha hemlagad mat! jag vill ha mammas mat.. Jag hatar helt enkelt dessa matproblem, det borde inte finnas mat överhuvudtaget...! Blä på detta nu ska jag plugga och vara duktig igen. PussPuss

städa - check!

Två och en halv timma senare är jag färdig. Puh! det var riktigt jobbigt men är dock super skönt nu. Fick för mig att rensa kläder och sånt också så fick gjort det med, jag har ju så sjukt mycket kläder så lite fick allt försvinna. hihi.

Rummet är städat och fint igen, ska vi se hur länge detta håller sig, brukar väl ta en vecka eller två så ser det ut som fan igen. Men man kan ju alltid försöka. Ni ska få se lite bilder också så förstår ni nog vad jag gått igenom här...



En klockren låda hos mig, ovikta kläder. Min pappa skulle döda mig om han såg det här, han viker alltid kläderna så fint efter att han tvättat och sen ser det ut så här. Usch på mig!



eller såhär..



mitt rum...



resultatet :)



vikta och fina kläder igen.

fyra icapapperspåsar fulla med kläder är nu borta!

Nu ska jag duscha, känner mig ofräshare än ofräshast! hörs sen pusss


240509 - pluggdag

GOOOOOOOOOOOOOOOODMORGON!

Sovit gott? Det har jag iallafall, lite tomt dock att sova ensam nu för en gångs skull. Sitter i sängen och har precis ätit frukost, är det inte godare när man får äta i sängen? hihi. Det var också otroligt längesen jag fick kaffe, riktigt gott idag kan ja säga. Sitter här med musik på högsta volym och allt är på topp!

Det blir en rätt så tråkig dag idag faktiskt, måste städa och plugga på en engelska grej som jag och sandra ska redovisa imorgon har också ett tal som ska vara klart på fredag som måste skrivas, jag som inte ens har börjat, och en historia komplettering sen är allt klart, hela ettan är då klar. Det är ju helt sjukt! Det är bara 12 skoldagar kvar sen är det sommarlov. Dock har vi ett par lediga dagar och helger mellan men annars är det inte långt kvar . det är väl en två och en halv  vecka kvar eller något sånt? jippiii ! :D

Dags att börja med min klassiska söndag nu. Vi hörs lite senare :) pusspuss




Nu ska jag gräva ner mig i papper och böcker,


Bio- natt på museét 2.

Hallåå!

Klockan är nu lite över tre och jag kom hem för någon timma sen. Första natten jag sover hemma denna helgen faktiskt. Känns lite knasigt jag som aldrig sover borta annars, har blivit mycket av det nu, men jag tycker om min säng ändå hihi. Har också haft riktigt roligt !.

Efter förra uppdateringen åkte jag tillbaka till mitt andra hem, hos alle. Nu känns det nästan som att jag bor där faktiskt. Men tillbaka till saken, vi skulle till något ställe i frölunda för att träffa Jennifer. Det var någon kompis till henne som hade grillfest. Dock var det bara folk över 20 där så man passade väl inte direkt in. Ingenting för mig helt enkelt, sen tog det också hundra år hem. Stannade hos alle och somnade där.

Imorse vaknade vi av min kära mamma som ringde vid 12. Folk ringer eller smsar alltid och väcker mig. Kanske är dags att börja stänga av mobilen under natten?... hmm... Annars har det inte hänt speciellt mycket denna dag. Vi kom ut först vid fyra och då för att köpa glass, Sara och robin joinade oss också, dock var det stängt så det blev donken. Träffade upp jennifer även denna dag, och det slutade med att vi gick på bio. Natt på museét 2, rolig film faktiskt och värd att se men man måste sett ettan innan!

Jag och alle åkte hem till honom och tittade på wallander och nu är jag här. Riktigt förbannad också för att några omogna människor inte kan lämna en ifred. Dom har verkligen inget liv och är bara avundsjuka. Nej inte mer om det. Klockan börjar blir mycket och jag ska sova. Imorgon blir det en städa/plugga dag vilket betyder ett par fler inlägg än de senaste dagarna hihi.

Natti natti ♥


220509

Heej!

Halva helgen har gått nu ungefär och det är underbart att vara ledig. Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering,(som vanlig) men jag har inte varit hemma på hela helgen. Bara en liten stund igår.

Efter träningen i onsdags åkte jag hem till alle, vi tittade lite på tv och sen kom också Robin och Jennifer en liten stund. Jag somnade då som vanligt när vi låg och tittade på någon konstig film. Det blir ju så när man inte förstår någonting och man varit vaken ett par timma för länge liksom. Så jag sov över. Vi vaknade av min mobil som varje morgon är det sandra som smsar, hon lyckas alltid väcka oss den busen. Jag tror att vi kom upp ur sängen och fick i oss lite frukost typ klockan tre. Det kallar jag helg. Vi åkte hem till mig tittade på IFK-Gais på tv. IFK vann med 1-0 ! :D UNDERBART!

Efter det åkte vi hem till alle och åt middag, hans föräldrar är så gulliga och bjuder på mat tihi. Vi åkte sen till torslanda av alla ställen. Mitt ute på landet! Vi skulle hem till Jennifer som för den delen bodde grymt fint. Hon bodde ovanför garaget i sitt egna lilla hem med eget badrum eget kök ja allt. Så jävla fint, jag vill också bo så! Vi tittade på film där också då jag också somnade haha. Jag förstår inte hur jag lyckas.. Vi sov över där också eftersom det ÖSregnade och blixtrade. Man kände inte direkt för att gå till busshållplatsen som låg hundra mil ifrån huset.

Vi åkte hem nu på morgonen och jag kom precis hem, vi skulle stanna på biblioteket för att alle skulle ha någon bok till skolan, vi tog liksom vägen förbi där då. När jag kom hem fick jag pizza, mums och nu ska jag faktiskt hoppa i badet. Känner mig som världens ofräshaste människa med gårdagens smink och ett fågelbo till hår. Nej fy fan!

Ikväll bär det av till frölunda till Jennifers kompis som fyller år. Sen får vi väl se vart fötterna bär oss. hihi. Vi hörs imorgon eller så. Och Diana, jag ska göra mitt bästa för att slänga in någonting imorgon! ♥  Hoppas att ni andra har haft en lika bra hälft av långhelgen som jag har haft! Ha en trevlig fredag. Oj va skönt det kändes att säga fredag haha! Pusspusss♥

LÅNGHELG!

Sista lektionen för idag, sista lektionen för denna veckan, gud va underbart! Jag sitter fast på mitt arbete om kärn och vattenkraft så tar mig en liten paus. Jag är sjukt trött, kommer så somna på spårvagnen hem, är helt död jag vet inte riktigt vad som tagit åt mig, måste vara den dåliga luften inne i skolan, och vi som suttit inne hela dagen.

20 minuter kvar, gött. Allt flippande från förmiddagen har lugnat ner sig nu iallafall, men gud va roligt vi hade, jag och Linnea satt och skrattade åt Sandras spektakel hahaha.

Ska bli skönt att träna också men är så grymt seg så det kommer bara se roligt ut, hoppas allt på en lugn träning. Efteråt blir det snabbt hem och duscha och sen träffa lite folkish. Mathilda skulle ha lite folk hemma så jag får väl hålla mig borta dåå ^^.

Nej jag somnar här nu, vi hörs sen efter träningen. Puss och kram! ♥

Jag hatar ovärda skoldagar, som denna dag..

Tre personer på en labbrapport fungerar inte, jag förstår inte hur vår lärare tänker, speciellt när det bara är en G-uppgift. Hur lätt är det då att visa vad man kan?, gud jag får flipp snart, är grymt hungrig nu också så ska köpa mig en macka så kanske jag lugnar ner mig lite hihi..

Skoldagen är så otroligt onödig idag så det finns inte, på engelskan gjorde vi ingenting vettigt alls, på matten har vi ingenting att göra på hela terminen eftersom allt är klart nu, så där lär vi väl bara sitta som 25 fån och se dumma ut. Sen på spanskan ska vi har muntliga nationella men eftersom jag och sandra redan gjort det så kommer vi väl bara sitta där och inte göra någonting och på samhällslektionen ska vi arbeta med vårat tal, som vi lika gärna kan göra hemma. Som sagt ovärd skoldag...

Nu behöver jag mat. hörs sen PUSS ♥

200509

Godmorgon!

Lillördag idag, eller mer som fredag eftersom vi är lediga imorgon, så jäkla skönt! hade gärna varit ledig idag också, hade behövt sova i ett par timmar till. Lång dag idag, för lång dag, går från halv nio till halv fem och sen är det träning igen halv sju till halv nio, jag kommer vara helt död ikväll. Men ska bli skönt att träna det var ju ett tag sedan nu, även om jag var ute och sprang igår så var det ju ingen handboll. Det ska bli roligt.

Har en jäkla massa plugg idag att göra också, tur att vi har lite håltimmar så att vi kan få allt gjort idag så att vi slipper sitta hela långa helgen med detta. blää..

Dags att stiga upp nu då kanske, jag gör allt för att få ligga kvar är under mitt varma täcke, usch nu kommer ångesten. Vi hörs sen, puss!♥

tisdagkväll

Okej nu är jag hemma igen, ett par timmar sent kanske, men skit samma. Kvällen blev underhållande ändå. Jag åkte in till stan, köpte en ny mascara min är då helt slut och mamma lär inte bli glad om jag tar slut på hennes också så jag köpte mig en ny helt enkelt.

Efter detta träffade jag alle och robin och vi begav oss till sisjön där robin skulle hitta några högtalare eller nått sånt, självklart fanns dom inte så vi åkte hem igen. Robin åkte hem och jag åkte till alle. Tittade på desperate housewives och lite så innan jag var tvungen att bege mig hemåt innan jag skulle dö av hunger. Nu sitter jag här men mackor i högsta hugg och tittar på SATC. Ska strax sova. Blir en lång dag imorgon.

Godnatt♥

jag hatar detta...

Somna otroligt gott efter ett långt varmt bad. Riktigt skönt faktiskt. Ska ta någonting att äta och sen gå ut. Det har dragits upp en massa problem här hemma igen som jag inte orkar diskutera om så jag drar. Behöver lite space. Min mobil är med så det är bara att höra av sig.

Pusspuss

helt död!

Jag är stolt över att jag klarade hela femman utan att gå, ville dock komma under 30 minuter men det fick bli 30.50... Surt eller vad? menmen det är helt okej ändå för min del, jag har ju inte världens super kondis direkt. Nu blir det duschen och sen ska jag nog faktiskt sova en timma eller två är helt död. Får se lite vad jag gör under kvällen, än så länge inga planer. En go film hade ju inte suttit fel alls. Ja vi får se helt enkelt, badkaret kallar =)

5 km

Hemma igen, matten gick faktiskt helt okej och jag hoppas på att jag kan nå mitt mål nu. Idrott nästa om ca två timmar, eller en och en halv. Vi ska springa..... inte lika kul kanske, tur att det är fint väder iaf, vi ska köra på femman idag, det räcker gott och väl kan ja säga, tar igen det jag missade igår liksom tihi.

Men först blir det mat!


190509 - matematik nationella del två

Godmorgon!

En riktigt seg morgon idag, har snoozat i nästan en timma så det är nog dags att dra sig upp nu. Jag vill bar aligga kvar under mitt varma täcke och sova ett par timmar till. Jag har sovit alldeles för lite det sista och hade verkligen behövt denna sovmorgonen men icke då ska dom lägga ett nationellt prov på morgonen klockan åtta.. Lockande.. Det är bara att ta på sig degkläderna åka in och göra provet sen åka hem och sova lite och sen åka till skatås för att springa. Det känns inte heller specieltt lockande må jag säga. Usch och fy. Ingen rolig dag inte. Den lär väl ändå gå otroligt snabbt sen är det imorgon kva sen är det helg igen. Gud så skönt!

Klockans ska alltid bli så mycket när jag går upp, måste gå snart. Åh dom kunde väl lägga provet klockan tio eller nått? fy fan. Aja lycka till nu alla ettor som ska ha provet idag! vi hörs när jag kommer hem igen runt 11 ♥

Godnatt

Jag var så supertaggad på att titta på ´vilka som gått vidare till semifinal i talang och pang säger det så somnar jag och vaknade inte förens först nu. Självklart har man ju missat hela talang. Åh skit också. Aja det är väl bara att vända sig om och somna om igen. Det är bra att man är pigg till matte nationella som är klockan åtta imorgon. INTE OKEJ. Fy skjutton men det är bara att åka in och åka hem igen. Usch och fy.

Hörs imorgon godnatt och sov så gott ♥

bilder från helgen



hihi en säl fick tag på en keps. Gulligt!



Jag älskar dig



Redbullbilen kom förbi haha. Måste sett väldigt roligt ut när alla satt och drack redbull ^^.



japp...



charmiga Linnea och gänget



Min stol dåra! :D



Sen var det blåvitt. 2-1 till GÖTEBORG! :D



och mål blev det också, detta är efter 2-0 målet.

Så det var allt som jag ville dela med mig idag. hihi. Nu ska jag se om någon vill följa med mig ut på promenad eller så. PUSS♥


ny håltimma..

Ännu en håltimma och då tänkte jag bara att ni skulle anteckna att jag sitter själv i ett rum och lyssnar på dead by april. Sandra åkte iväg till sjukgymnasten. Ska nog försöka få lite plugg gjort då. Lycka till Malin! 

What can I say - dead by april

Fler håltimmar än lektioner?



Okej dålig bild jag vet, men det är för att ni ska bli lite avundsjuka på mitt älskade schema tihi. Dock börjar jag tröttna på alla håltimmar vi har så det ska bli riktigt skönt att få lov snart. Känns som att jag har fler håltimmar än lektioner faktiskt, är det ens lagligt? hihihi. Nej men jag tycker om min skola och mitt schema, det är väl dumt att klaga nu när vi sen i tvåan kommer få ett helvete. Det förvånar mig inte det minsta.

Håltimma nu igen, naaaajs är det. NOT!.


Är det Jade Ewen eller Kenza Zouiten?

I lördags kom jag och Jennifer fram till att Kenza är extremt lik Jade Ewen som sjöng Englands bidrag i eurovision. Är det inte så?!



Jade?



Kenza?

Dagens beroende



Det var ett tag sedan man delade med sig av lite musik så här kommer dagens beroende. Efter Eurovision i lördags så har man en liten noja vilket gör att allt man lyssnar på är just de låtarna.

Svensken som tävlade för Aserbadjan

Arash & Aysel - always


Englands bidrag.
Jade ewen - it´s my time
Låten blir bättre och bättre för varje gång man hör den faktiskt :)



Och självklart vinnaren från Norge! Vi visste ju redan från början att han skulle vinna, men den snurrar allt runt i hörlurarna här, och sandra den busen som tycker att låten är dålig sitter och lyssnar på den här ändå haha.

Alexander Rybak - fairytale♥

180509

Godmorgon!

Ny vecka igen, det betyder att det bara är tre veckor innan vi har sommarlov i två månader, UNDERBART!, har inte speciellt mycket att göra i skolan heller vilket känns skönt. Har en redovisning i Engelska A nästa vecka, sen har vi matte nationella den sista delen imorgon, Spanska nationella nästa vecka, en historia uppgift som jag ska göra för att komplettera, en labbrapport och ett tal till som ska hållas sen är vi helt klara. Det var visst lite mer än va jag trodde men det är inga speciellt svåra uppgifter. Det är helt sjukt va tiden har gått fort, vi har ju snart gått ut ettan, det känns som att det var typ en månad sedan vi började. Läskigt va tiden går fort.

Min skola är ju rätt så känd för de långa dagarna också men nejnej inte denna veckan, pågrund av matte nationella imorgon så blir vi av med vår sovmorgon, blää. Men det är imorgon det. Idag går jag mellan halv nio och halv fyra, det är engentligen träning ikväll men jag känner fortfarande efter helgen i min hals så ska därför stå över idag och få lite plugg gjort istället. Annars händer det väl ingenting speciellt idag. Det är samma som alla andra måndagar. Full av håltimmar och tråkiga lektioner.

Dags att stiga upp och göra sig iordning nu då. Vi hörs under dagen, pusspuss♥


Förlåt tusen gånger om..

Jag vet inte hur många gånger jag ska be om ursäkt för att jag inte har uppdaterat. Efter förra inlägget har jag knappt varit hemma en minut i denna ensamma lägenhet därav den dåliga uppdateringen denna helg och jag lovar att det ska bli bättre! Menmen alla behöver lite paus från allt ibland. Jag har då ändå haft en underbar helg med underbara personer och mer än så finns det inte att säga. Grillning i fredags, natten spenderades med alle och robin, vi vaknade för sent och jag skyndade mig hem för att sminka om mig och lite så sen åkte vi till sisjön och lekte lite. I stan var det ju kaos för att det var göteborgsvarvet, proppfulla, varma, svettiga spårvagnar, rawr på det. På kvällen var det melodifestivalen med killarna och Jennifer, en kompis till dom, mysigt värre. Kände mig dock väldigt liten då alla tre är 91or och jag blev allt kallad plutten ett antal gånger, menmen sånt får man leva med! :)

Idag annars har det inte hänt speciellt mycket, var på blåvitt vilket är nämnbart, 2-1 mot kalmar FF riktigt skönt! Träffade också alle en stund nu på kvällen. Helgen har varit så sjukt seg. Vi kommer ha fyrkantiga ögon snart så mycket som vi tittat på den där burken. Men sånna helger måste man ju också ha:)

Imorgon kommer det bilder, jag är alldeles för trött för att lägga in dom nu, ögonen bara går igen. Så går det när man är uppe hela nätterna. Blä på det. Skolan imorgon också, skönt att det är en kort vecka, snacka om att man börjar bli skoltrött det är helt sjukt! Ge mig sommarlov säger jag bara!

Vi hörs imorgon och förlåt än en gång för den dåliga uppdateringen, jag ska bättra mig. Puss och godnatt♥


Ha en trevlig fredagkväll

Jag somnade och Sandra bombaderade mig bokstavligen med samtal för att jag skulle komma upp, någon ville in till stan nämligen. Vi åkte in och köpte lite smågrejer till ikväll och nu är det snart dags att åka. Ska fixa mig lite till och hitta en tröja sen bär det av.

 Bilder kommer ikväll eller imorgon beror på när jag är hemma och sånt :)

Alla är välkomna så det är bara att ringa, ni som har mitt nummer dåå rawr ;) Ha en trevlig fredagkväll ♥

Äpplepaj

Direkt efter skolan bar det av till sandra. Busen var ju hemma från skolan denna dag men sällskapssjuk som hon är så bjöd hon dit mig på äpplepaj, mums! Vi är lätt bäst på att baka. Vi tittade lite på tv innan jag gick hem. Nu sitter jag här, har precis duschat inför ikväll och ska nog ta en powernap så jag slipper somna runt nio tihi.

Grill ikväll, vi blir runt 20 personer, många kända och många okända ansikten, ska bli roligt faktiskt. Jag och Sandra ska grilla marsmellows men de andra ska nog grilla korv o grejer. Vi får se hur det blir och kameran ligger nu på laddning så ska försöka ha den i högsta hugg hela kvällen :)





Pajpajpaj. gottish!

150509

Godmorgon sötnosar ♥

Igår efter förra inlägget när sandra åkt hem fick jag ett sms av henne där hon skrev att hon skulle till akuten. Det var visst lite allvarligare än vad vi trodde. Hon fick direktiv att äta värktabletter under ett par dagar och inte gå till skolan idag. Bajs på henne säger jag då! Det är ett under att jag är uppe nu kan ja säga.

Jag själv åkte hem till alle, vi satt o kolla på eurovision o lite annat kul. Myys, bättre än att sitta ensam iallafall då resten av familjen var ute o lekte. tihi.

Skolan nu, två lektioner, ovärt som fan men jag är ingen skolkare så jag ska allt gå. Har också lite lite bråttom just nu, ska gå hemifrån om en halvtimma men i värsta fall hinner jag faktiskt med nästa ändå. Vi får se. Jag slutar iallafall klockan 10 sen får jag väl åka hem och sova lite till eller nått.

Ikväll blir det grillning med lite folk från klassen och folk utanför också för den delen. Ska faktiskt bli roligt hoppas bara inte att det regnar, sånt orkar man inte med. blää. Mer om det ikväll.

Nu måste jag allt öka här. Sitter fortfarande i pyjamas under täcket och tittar på the voice. Ha en fin dag ! ♥

Hjärnskakning..

Hemma igen, jag fick mig ett nytt fritidskort som tur var, hade inte orkat vänta ännu längre. Jag träffade också mamma i stan så tjänade en latte tihi..
Hade också nationella muntliga i spanska, det gick faktiskt helt okej, skönt att få det gjort faktiskt så man slipper tänka på det nu när det snart är slut för i år.

Sitter hemma nu med Sandra, klanten själv har fått hjärnskakning när hon simmade in i väggen imorse på träningen. Simmat i hundra år och simmar in i väggen, hur smart är det på en skala? stackarn.



140509

Godmorgon godmorgon!

Jag hade gjort allt för att sova en timma till men det hinner vi inte med här inte. Jag vill ha helg så man bara kan sova sova sova. Är helt död efter denna veckan också, tur att vi har långhelg nästa vecka!

Idag är det torsdag vilket innebär en lektion, spanska. Det muntliga nationella börjar idag och jag är inte det minsta pepp för det. Men vad ska man göra, det är likbra att åka dit och göra det så att man får det gjort sen behöver man inte tänka på det mer. Jag ska också in till stan innan och kolla hur det går med mitt försvunna fritidskort. Dom har lite efterblivna på västtrafik..

Ingen träning idag heller, har en massa att göra så valde att hoppa den idag. Det är väl likabra så ont i benen som jag har efter denna veckan.

Nu ska jag äta frukost ♥

GRATTIS NOLL KOLL SOM FYLLER 18 ÅR IDAG!


då var denna onsdag också avklarad

Hemma från träningen nu, snacka om seg. Alla var så grymt trötta, t.o.m. min tränare sa att vi va grymt långsamma så vi får väl ta det. Nu har jag iallafall ätit och duschat och ska sätta mig och titta lite på tv, fråga olle just nu sen blir det playboy mansion och lite smått och gott. Vi hörs till morran. Gud jag börjar låta som sandra. Imorgon ska jag in till stan innan skolan tror jag för att fixa med mig fritidskort som fortfarande inte har kommit. Någon måste ha snott det på posten eller nått. Inte okej! Sen blir det en lektion i skolan, mums säger vi på det !

Puss puss och sov så gott ♥


Stress,stress!

Spårvagnsstrul och sena skoldagar är inte kul asså. Nu blir det till att äta snabbt som attan och byta om till träning. Ska gå om en kvart så det blir snabba ryck här ja. Två timmars träning med världens träningsverk lovely.

Måste skynda mig nu vi hörs sen, love♥


Supertöntarna

Gud vilka nördar vi är, det är helt sjukt, vi sitter med våra datorer timma in och timma ut och inte gör någonting. Det är ju helt sjukt. Att vi orkar, så mycket finns det faktiskt inte att göra. Inte konstigt att man blir trött på datorn tillslut när man sitter hemma och inte har någonting mer att göra då man redan gjort allt under dagen. Jag tror nog att jag är inne på facebook 50 gånger/dag MINST. Så fort jag trycker upp internet blir det facebook det första som jag klickar på, sen blir det vännernas bloggar typ. Vilket liv.

Nu sitter nördarna med varsinn dator och nördar sig, nästa lektion börjar om en timma o sen är det hål igen!, min skola alltså. Borde heta håltimmegymnasiet istället för kunskapsgymnasiet. Vi har ju inga lektioner, när va senast vi hade en hel vecka med riktiga lektioner?!, det måste varit i nian.. Jag älskar min skola då man kan lägga ner tid på så mycket annat ändå.. Ångrar mig absolut inte, förstår inte varför folk inte vill gå här. Så ni 93or som läser detta och är skoltrötta börja på kunskap, tro mig ni kommer inte ångra er!

Nej nu blir det lite mer nördande, pusssss


130509

Morsning korsning!

Ingen god morgon här inte, började med att jag missat att ställa klockan och vaknar av att sandra bombaderar mig med sms och samtal. Hur smart är man när man glömmer av att ställa klockan innan ett nationellt prov!?, snabb som jag är så satt jag på spårvagnen tio minnuter senare och hann i tid till provet.

Provet var ändå helt okej, jag trodde att det skulle vara svårare än va det var men vi hade också lite tur att vi arbetat med just detta nu de senaste veckorna. Det räddade mig må jag säga.. 

Nu ska vi ha en timmas matte igen, riktigt lockande rawr. Spanska och svenska i eftermiddag också, slutar halv fem, inte det minsta roligt. Träning ikväll iallafall funny funny.. Nu blir det lite engelska plugg, är riktigt hungrig också men får vänta tills efter matten..

Pusspusss


eurovision songcontest

Jag sitter nu och tittar på eurovision semifinalen, eller kvalet eller vad man nu vill kalla det. Gud så många dåliga låtar det finns med det är ju helt sjukt! Hur kan ens sånna här låtar gå vidare från landet är frågan men alla har ju inte samma system som oss här i sverige där folket är med och bestämmer en så stor del. Iår dock har det varit riktigt krångligt med alla delfinaler och jag vet inte allt som har strulat. Petra mede behöver inte vara programledare mer enligt mig heller. Ge oss tillbaka Luuk och Björn Gustafsson!! Nu hejar vi fram Sverige till den stora finalen på lördag!

Imorgon är det dags för nationella i matematik A klockan halv nio. yes! tre timmar matte imorgon, lockande vaa? nej fy fan.. Slutar halv fem också, inte heller speciellt roligt men handboll på kvällen blir dagens höjdpunkt :))

Sov så gott ♥


en dag på stan

Vilken dag!
hemma nu ett par timmar senare och har ändå inte gjort speciellt mycket. Vi bowlade ju som sagt med klassen som ni kan se på bilderna under, Sandra vann då, jag tvåa och Ebba sist. Det va riktigt roligt även om jag såg ut som en gås med ett ben ungefär.. Vilken jämförelse, aja skit samma. Efter den timman i skolan som egentligen är helt onödig så åkte jag in till stan för att träffa kinde. Dock slutade inte han förens klockan tre och klockan var då halv två men jag orkade verkligen inte åka hem så jag gick och kollade lite i affärer, köpte mig en söt tröja från H&M.  Sen ringde jag in Alle också så han kunde hålla mig sällskap. Så snäll är han.

Vi satt i solen på ett plattforms grej och hade det allmänt mysigt, sen kom också kinde så vi pratade lite med honom och sen åkte jag hem. Mer än så hände inte. Seg dag men tiden gick ändå, skönt att det är fint väder också, man blir ju på så mycket bättre humör då.



Sandra visar skillsen



Ivan, lellson och erika



Ebbisen o jag



klockers



Mathias



Tröjan jag köpte, 149 kr @ h&M

120509

Godmorgon sunshine!

Visst är det skönt att få sova ut såhär mitt i veckan? tihi. Träningen igår var rätt så lugnt två varv runt tjärnet och lite styrka men tro mig mina ben gör riktigt ont!, träningsverk me loooooooove....not...  Börjar halv ett med idrott, nej vi ska inte spela fotboll, nej vi ska inte ha friidrott, nej vi ska inte han gymnastik i en äcklig hall, vi ska BOWLA! Pga att det inte fanns några pass på gymmet till oss idag så bokade han bowling istället, lyxigt eller hur?, superroligt, dock har jag världens träningsverk och är sämst på bowling menmen, det är ändå roligare än allt de jag nämnde förut. Fint väder är det ute också, inte så varmt kanske men ska allt se om jag kan hitta någon tunika eller liknande att ha på mig idag, det var änna längesen.

Med pink på högsta volym ska jag nu göra mig iordning. Vi hörs till kvällen PUSS♥

löpträning..

Hemma igen, har fått lite mat i mig och så. Funderar på att lägga mig i någon timma så att jag är pigg till träningen sen, eller inte kanske. Ska möta upp nathalie så ska vi ta sällskap till samlingen. Hon bor i frölunda och från början kommer hon från åmål så hon kan ju inte våra trakter så bra ännu men tur att hon har oss då :))

Jag har väl inte så mycket att säga så nu ska jag ta och göra en östlund och ta en powernap innan träningen, men jag ska allt ställa klockan så att jag kommer i tid, det gjorde inte hon och det lär hon få höra i ett tag till.

Pusspuss



hitta mig om du kan ;)

Pink, pink och pink.



Lorentz & m. sakarias  - Mayhem
Riktigt bra låt och för att inte haka upp dig på bara fröken rosa så måste man ju bryta med någonting.




Visst tröttnar man aldrig på Pink?
Sober
 


Pink - U and Ur Hand


Och sista för dagen blir också pink faktiskt, kommer ni ihåg denna?
Pink - just like a pill


Frukost i skolan!

Skolans bästa beslut än så länge är lätt  att dom ska servera frukost i skolan. När man börjar åtta så äter man tidig frukost hemma, kanske en macka eller två. Sen när klockan börjar närma sig tio så är man hungrig igen och då är det bara att gå ner till cafét med en tia och man får då sig en macka, fil och flingor och juice. Grymt gott. Dock tycker jag att kaffe ska ingå också. Lägg till två tre spänn så kan man få sig en kopp kaffe också. Nej då ska man få köpa det efteråt. Ja dom är lite udda här. Jag tycker inte om att äta frukost precis efter att man gått upp  men ett par timmar senare, då jävlar haha. 

Att sitt här med frukost, musik i öronen på högsta volym, och jag förstår inte alls varför folk går förbi och tittar när jag lyssnar på dead by april.. hm... då vaknar man iallafall till ordentligt. Nästa lektion börjar om två timmar så här får jag sitta och se glad ut och vänta på att folket börjar droppa in.  Rykterna säger att vi ska börja planera inför grillfesten på fredag, myys!.


veckans planer




Ny vecka, nya planer.

Skola/arbete: Många nationella prov denna veckan, Engelska A muntligt, avklarat precis. Matematik A på onsdag och Spanska steg 3 muntligt på torsdag. Annars är det rätt så lugnt i skolan överlag. Har en engelska gruppuppgift bara som ska göras annars är det ingenting annat vilket är skönt. Idag ska vi dock ha upptakt inför det nya uppdraget som är i Svenska A, Samhäll A och Naturkunskap A. Ett tal till som ska göras. Vi ska också på söndag jobba på lilla göteborgsvarvet och dela ut dricka och sånt med handbollstjejerna för att tjäna lite extra pengar till laget.

Träning/hälsa: Löpträningarna börjar denna veckan så från och med nu blir det tre dagar träning i veckan igen fram till sommarlovet då vi sedan har uppehåll och egen träning. Handbollen är något av det roligaste på hela veckan, det är kul att träffa sina tjejer och prata om helgen eller annat roligt som hänt. Alltid lite gossip där. Självklart är vi där för att träna också men i vissa lägen blir det kanske lite mer prat. tihi. Jag har också ätit mycket skit mat det sista vilket det ska ta slut med nu. Donken och liknande ska allt få vänta innan dom ser mig äta där igen.

Vänner/famlij: Mycket tid kan nu läggas på vänner och familjen då jag inte har så mycket att göra i skolan. Det blir mest under helgerna då man har mest ledig tid och efter skolan blir det lätt så att man är trött och inte riktigt orkar men nu när sommaren kommer räcker det med att ta en fika eller en glass kanske för att uppfylla dags behovet av sina vänner som man behöver.
Det sista har varken jag eller min familj varit hemma speciellt mycket, mamma och pappa åker till landet över helgen, jag går i skolan sent sent eller är  med mina vänner då jag slutar tidigt. Men man får göra det bästa av situationen. Vi har änd våra tider då vi umgås, som jag och pappa till exempel går alltid på blåvitt tillsammans. En sådan liten sak räcker gott och väl.

110509

Godmorgon!

Nu är det måndag igen vilket betyder ny vecka och nya prov. Första är redan idag, klockan åtta, nationella muntligt engelska A. Gud så sugen man är, not. Men det ska bli skönt att få det gjort. Sen blir det ett X antal timmars håltimma innan vi börjar nästa lektion igen så får väl sätta mig med något skolarbete eller så, inte för att vi har någonting att göra men någonting borde man kunna hitta.

Slutar halv tre idag och klockan sju är det dags för årets första löpträning, inte heller va man har längtat efter men sålänge det är fint väder så löser det sig. Måste dock ha nya löpskor och löpbyxor, men det hinns väl med det också. Löpträningarna känns alltid så himla hemska innan man börjat men när man väl står där och har sprungit åtta km så känns det grymt skönt!

Oj va klockan blev mycket! måste rusa. Pussspusss

söndagen avklarad också

Hemma igen efter en dag till på stan.. Känns som att jag flyttat dit nu. Det blev ingen glass utan paj istället på muffins m.m. gott gott. Sen fick killarna för sig att baka paj hemma också så det blev lite paj till där. Sen tittade vi på wipeout och lite såå sen va jag tvungen att åka hem och nu sitter jag här. Ska byta om och göra mig iordning för natten tänkte jag sen sova. Lång dag imorgon och jag som ska ha mitt engelska nationella börjar tre timmar tidigare än alla andra. GUD så roligt!  Eller inte, men men.. sånt är livet. Det måste ju göras ändå :)

Godnatt och sov sött ♥


Glass i stora lass

Efter förra inlägget och att jag ätit lite middag somnade jag som en stock och vaknade nu, det var riktigt onödigt. Då somnar jag aldrig ikväll men jag får väl skylla mig själv.

Jag har nu rättat till sminket och håret och ska åka och köpa glass med lite folkish. Vi hörs sen när jag kommer hem. Pussishpussish ( jag saknar berlin.... )



100509

Hallåå

Hur är det med er, känner att uppdateringen varit på topp denna helgen men det beror på att jag inte varit hemma speciellt mycket. Igår åkte jag in till stan och fixade kort och lite sånt, träffade Alle, Robin och toddo.  Vi gick runt runt och runt tills vi inte orkade göra nått mer. Jag ville då hem till handbollen men när vi väl kom hem så var damernas final slut och när herrarnas började då fick vi för oss att åka och äta så jag missade båda matcherna men grattis Sävehof och Allingsås ändå!

Vi får ju inte glömma att nämna att Alle fick fågelskit på sig tihii. Vi köpte oss då varsin tian lott eftersom det sägs att det betyder tur men det var bara jag som vann ;))

Vi åkte sedan hem till robin igen för att titta på davinci som vi dock missade eftersom vi satt och gjorde en massa annat under tiden, så den får jag väl se en gång till för att fatta, vi satte sedan på instängd som sägs vara för äcklig för att visas på bio. Okej äcklig var den men trodde allt att det skulle vara värre, vi tittade också på någon annan knepig film som jag inte kommer ihåg va den hette, eller jo REC var det. Helt okej film faktiskt men den var också helt knäpp.. Dom där killarna lyckas alltid hitta filmer som är lite udda.. Klockan fem kom vi i säng och då var det alldeles för sent för att åka hem så jag stannade där. Vaknade vid tolv och åkte då hem och tog ett långt bad. Usch att sova med smink och litervis med hårspray är inte bra asså. blää...

Oj nu blev det änna mycket men såhär såg min lördag ut, har varit en lugn men rolig helg och nu väntar en helt ny vecka full av skola och nationella prov o sånt. Fy fan! Ångest på högnivå men det är trots allt BARA 21 SKOLDAGAR kvar, precis så det ska vara!

Malin ska titta på talang och sminka sig nu, dagen är än så länge oplanerad så får se vart man tar vägen. Pusspuss så länge ♥




SM finalerna i handboll idag!

Nu ska jag åka in till stan och lämna tillbaka robins fritidskort som jag fick låna igår, mitt har ju slutat att fungera och det nya har inte kommit ännu. Ska in till västtrafik idag faktiskt och höra om man kan få något tillfälligt tills att det nya kortet kommer. Sen blir det snabbt hem igen för att se SM finalerna i handboll som börjar kvart över fyra. Kvällen är oplanerad än så länge. Vi får se vad som händer =) ♥





090509

Morsning korsning!

Hur är läget med er? Här är det bara bra, dock regnar det ute men det var väl ingen nyhet, det är ju Göteborg vi bor i.. Igår åkte jag och träffade Alle och Robin, vi gjorde inte speciellt mycket men fick ändå tiden att gå, tittade på en massa konstiga filmer som jag lätt trodde att jag skulle få mardrömmar av men jag klarade mig faktiskt.Åkte hem och somnade som en stock och vaknade för en kvart sedan typ. Eller nej jag vaknade nio av att min älskade bästa vän smsa, då blev man väl kanske inte så lycklig sen har mobilen varit på högvarv hela morgonen.. Aja jag får skylla mig själv..

Våran kära målvakt fyller 16 hela år idag också och det får man ju inte glömma, GRATTIS GRATTIS Linnea "Lodda" Ladfors.



färga tillbaka kanske....

Äh jag vet inte om jag är nöjd eller inte.. Riktig beslutsångest faktiskt, i värsta fall kanske det blir ny färgning imorgon då vi har en annan pyttelite mörkare färg hemma redan vilket gör att jag får tillbaka min gamla färg. Vi får se. Tycker att jag ser lite ut som en lampa. Är också arg på min mamma som bara är taskig, hon kommenterade en illa kommentar precis som jag inte ens tänker publicera..... grrrrr...... Hon tar alla chanser hon får hon ;)

Fått städat lite på mitt rum också och nu ska jag sova, är dötrött!.. Vi hörs senare om kvällens planer (A)

jag ångrar mig nog lite...



Efter förra färgningen



efter denna färgningen,



HELLOOOOOO YELLOWHEAD..!!!

JUST NU!

Blonderar håret, känner på mig att det kommer bli alldeles för ljust. Nej måste duscha ur det nu innan det har suttit i för länge och jag ser ut som en fjortis med superblekt hår...


Dagens



Norges eurovisionbidrag!
Alexander Rybak - fairytale


080509

Godmorgon♥

Äntligen fredag eller vad säger ni? Jag har ändå inga planer men det ska bli skönt att få sova ut ordentligt nu, denna veckan har ju varit lite sisådär med det där tihi.

Fredagar betydde också rapattacks med Sandra på svenskalektien vilket vi inte får lyssna på idag då dom lagt ner kanalen, usch usch, idag svider det mer än någonsin ska du veta. Det är bara att acceptera.

Jag har inte så mycket mer att säga känner jag mer än att jag har tre lektioner idag och slutar halv elva, sen ska jag hem och sova faktiskt, det var så otroligt skönt att få göra det igår och familjen åker upp till landet idag också får väl passa på att städa mitt rum då, det ser inte speciellt bra ut om man säger så. blää men det måste ju göras det också. 

Vi hörs sen! btw, det regnar i Göteborg denna dag också.  


Molly Sandén - Gabriellas sång

Denna har gått om och om hela natten, en helt underbar låt.

i'm loooooooooovi'n it!

(har donkenreklamlåten på hjärnan ifall någon var intresserad.. )

Efter förra inlägget somnade jag i någon timma eller två sen åkte jag in till stan för att träffa lite folk och sen åkte jag till ullevi. Det va grymt kallt men mamma tog med sig en extra tröja till mig, riktigt naaaajs. Vinst med 3-0 och favoriten gjorde 2 hela mål denna matchen, ännu snasigare!, riktigt roligt var det faktiskt och jag älskar "young fellows" läktaren där alla småbarnen står och agerar klack tillsammans med det stora klacken. Påminn mig nästa match så ska jag filma det. Riktigt gulligt är det!

Imorgon börjar jag klockan åtta så det blir snart dags för sängen, är dock för pigg för att sova så det lär bli lika sent som vanligt.. blää.. Men trevligt sällskap har jag iallfall :).

Fredag imorgon göttans!, inte för att jag har några planer eller så men jag känner mest för typ hemmakväll med kompisar eller nått, ja vi får se vart vi kommer. Det är ju imorgon och allt kan ju ändra sig.

Sov så gott ♥

Göteborg har börjat visa sitt rätta jag igen..

Då var man hemma igen, provet gick helt okej men det va riktigt svårt! Regnet gjorde mig så jävla deppig så ville bara komma hem, lägga mig i soffan och titta på en film och bara somna, men här sprack planerna ja.. Hela familjen är hemma och förstör planerna så här får man nu sitta på sitt rum o jäsa. Ska nog sova i någon timma ändå är sjukt trött. Blåvitt ikväll också ju men känner mig sådär pepp på det eftersom det ÖS regnar ute, okej vi sitter under tak men det blir ju för jävla kallt när man sitter där. Äh jag får se :)



070509

Godmorgon!

Dags för nationella provet i Engelska A, detta kommer gå superbra. Jag har sovit riktigt dåligt i natt men är ändå inte speciellt trött så det är lugnt. Dock känner jag att jag snoozade både en och två gånger för mycket. Dags att rusa.

Ha en bra dag och alla ettor som gör nationella idag LYCKA TILL! Pusss

Handboll är bäst

Nyduschad och fräsh och ska snart gå och lägga mig faktiskt, har nationellt prov tidigt tidigt imorgon men det bästa är ju att jag slutar direkt efteråt alltså 10.30 ! riktigt gött faktiskt.

Träningen var helt okej, rätt seg faktiskt men det va skönt, jag och Lina var lätt bäst tihi, 10-1 de ni ;) nej här ska inte skrytas haha.. Men det va helt okej ändå. Nu börjar ju löpträningen på måndag också, det har man dock inte längtat till alls! Fy fan...

Vi hörs imorgon bitti om jag hinner skriva innan skolan, måste åka hemifrån tjugo över sju så.. blää på det.. Sov så gott ♥

LYCKA

Dagen blir bara bättre och bättre!

 - Jag fick MVG på matteprovet
 - Vi fick sluta två timmar tidigare
 - Jag fick VG på spanskaredovisningen
 - Talet är avgjort och behöver inte tänka mer på det
 - Har ingenting mer att plugga på denna veckan! 
 - Jag är vän med en person som varit lite frånvarande mot mig det sista
 - Jag älskar alla gulliga sms som folk skickar till mig så sluta inte ! :D
 - HANDBOLL IDAG!!

Det sistnämda är lätt bäst, har saknat det cp mycket, och det var bara en och en halv vecka sedan sist. Knaas. Nu ska dagen firas (Y) (regnet är också borta ! )


dags för redovisning nummer två

Sitter och lyssnar på peppmusik inför spanskan, äh det får gå som det går jag får skylla mig lite själv att jag har prioriterat annat framför pluggandet det sista nu men men sånt är livet!

Kommer ni ihåg förra veckan att jag gjorde ett matteprov som jag inte va det minsta nöjd med? jag ångrar mig nu, hade ett fel, alltså MVG. Dagen blev genast mycket bättre, men regnet kan ju bara gå och ta sig.

Jag har ett par roliga kommentarer från Erika idag också:
" det luktar regn i mitt skåp! "
" AJ! jag bet mig i örat! "

Gullunge asså!

Tillbaka till spanskan, pusspuss

matmatmat!

Nu var första redovisningen för idag klar. Skönt, bara spanskan som kommer gå rent åt helvete måste få vg på detta men det kommer gåå bra, bäst att vara positiv.

Talet gick helt okej, jag var grymt nervös och babblade på som tusan för att få det gjort, skönt nu efteråt iallafall. Imorse när jag skulle till skolan körde det självklart förbi en bil i full fart och dränkte mig bokstavligt talat! fan va arg jag blev, så onödigt och känner redan nu att det inte är min dag. Kommer väl bryta benen på träningen eller nått också.. suck.. Känner hur det negativa flödar!..

Måste plugga lite på spanskan nu men först blir det mat, är grymt hungrig! Pusss

060509

Godmorgon!

Här är det minsann ingen god morgon inte, tittar på the voice och är fortfarande deppig för att dom lagt ner det här i göteborg  utan förvarning. Dom har inte heller sagt någonting under dagens program så vi får se om det kommer någonting innan jag måste åka till skolan. Nej sånt här tycker vi inte om! ..

Annars sitter jag här och förbereder mig lite, det är ju talhållning nu direkt här på morgonen, får åka ensam i regnet idag också då Sandra redan är i skolan för hon har engelska nationella vilket jag har på måndag morgon.

Vet ni vaa? Ikväll är det handboll igen!! wihoo, gud va jag har saknat det, en och en halv vecka, hur sjutton ska jag klara hela sommaren?! det kommer lätt bli stora problem. Idag kanske det råkar bli så att en nygammal person kommer och hälsar på, ja vi får se hur det blir. Hoppas hoppas!

Nu måste jag göra mig iordning, PUSS



Tror ni att vår babe kommer tillbaka idag ? :D




R.I.P the voice göteborg & malmö..



Och va fan är det här?! hur fan kan man lägga ner the voice bara sådär? det va det värsta jag har hört, jag och sandra smög oss alltid på fredagslektionerna och lyssnade på veckans rapattack o grejer men nu blir det slut med det helt plötsligt. Hur kan man lägga ner en radiokanal i en storstad bara sådär, ska vi få sitta här och lyssna på B-musik hela tiden dåå!

JAG VILL HA TILLBAKA THE VOICE!!!

sånt här gillar vi

Pluggandet gick sådär. Slutade med att jag åkte in till stan och träffa alle och robin, vilket egentligen var helt ovärt då vi nästan åkte hem direkt. Var lite rådd på bussen också när killarna gått av att det skulle komma på någon och klippa av mitt hår.. Men håret är kvar som tur är!

Kom hem var hemma i typ 10 minuter innan simon ville träffas, så träffade honom en stund också. Nu sitter jag här och försöker få in den där jädra spanskan u huvudet vilket går as dåligt, tittar också med ett halvt öga på fotbollen. Verkar som att manchester united har en final plats nuu, det är väl skit samma bara chelsea vinner imorgon så! : )

Nu ska Malin faktiskt plugga lite till o sen sova, börjar inte alls lika sent idag som de två senaste dagarna så det blir till att sova tidigt idag. Nattinatti ♥

onårbar i två timmar..

Hemma igen. Idrotten var väl helt okej, har rätt ont i fötterna nu och min rygg mår inte alls bra heller. Usch och fy. Åkte in till stan en snabbis också, köpte hårfärg faktiskt. Pallar dock inte färga det idag, får bli i helgen eller en annan dag.

Från och med nu och två timmar framåt kommer jag vara helt okontaktbar, måste verkligen plugga, mobil, msn och allt sånt förblir avstängt dessa två timmarna men sen halv sex då är det fritt fram igen!

Spanska och svenska plugg idag, sen till kvällen måste jag också städa mitt rum, gosh jag pallar inte, det är verkligen det tråkigaste som finns, men men det måste göras det också. Vi hörs sen PUSS



hade suttit riktigt bra med en B&J nu....

050609

Morsning korsning!

Humöret är på topp här igen, så är det alltid när man vaknar upp är pigg, behöver inte ens ställa klockan sen sätter man på musik på högsta volym och dansar runt här hemma. Har precis duschat och ska snart göra mig iordning. Idrott idag, äntligen börjar ute perioden. SÄMST är det.. Det minne jag har från när vi va på heden sist och spelade fotboll, i höstas var det . Jävlar va det regna, t.o.m underkläderna var dränkta! kändes sådär bra att gå tillbaka till skolan och ha lektion då, helt sjukt var det. Usch fy fan, om det blir så idag då vet jag inte vad jag gör. Ser inte ut som att det ska regna iaf.

Annars händer det väl inte så mycket annat. Ska kanske träffa pontus sen om han kommer in till göteborg, annars blir det väl hem o plugga. Inte alls lika roligt men ska ha en spanska grej imorgon och mitt tal som jag skulle haft igår då vi inte hade tid. Funny Funny!

Ha en bra tisdag så länge! Puss♥

bloggtorka, ohja

Hemma från skolan igen, tiden går snabbt och tror ni att jag hann göra mitt tal idag? Nej, eftersom jag är sist på listan så blir jag sist och kommer aldrig få göra det... segt..

Är iallafall hemma nu men det är bara att vända i dörren ungefär, ska strax åka till borås, ja jag ska åka dit ändå. Skit samma om det regnar det gör ingenting : ). jag har haft riktig bloggtorka idag så kommer inte på någonting mer att skriva. Kanske slänger in någonting efter matchen när jag är hemma igen runt halv tolv eller så. 

PUSSPUSS ♥♥♥

Jag hatar att försova mig!

Godmorgon, eller ja för mig iallafall.. Jag försov mig imorse, vaknade av att sandra väckte mig fem minuter innan spårvagnen skulle gå så jag flög upp bokstavligt talat, slängde på mig de första plaggen jag hittade. Jag hann till skolan med en sekunds marginal tror jag haha. Men i tid kom jag iallafall!

Har håltimma nu till halv tre så sandra o jag ska till ullevi för att köpa biljetter till dagens match som spelas i borås. Jag och min familj ska köpa biljetter där men sandra är ju lite off så hon köper innan, dock ska det regna och då känns det sådär lockande att åka faktiskt, kanske stannar hemma och kollar på matchen på tv?.. äh får se hur det blir.

Vi hörs senare PUSS


Jag har söta vänner

Jag har precis skrivit färdigt mitt tal inför imorgon, riktigt stolt faktiskt, bara spanskan kvar så kan jag slappna av lite iallafall. Men det va inte det jag skulle berätta, jag och en tjej i min klass brukar skicka våra arbeten och ge varandra lite respons och så. Samma sak idag, jag skickar mitt och hon läser det sen kommer hon på en liten sak:

(Siran); Men heter det fjärrvärme, är det inte fjällvärme?
(jag); HAHAHA nej Fjärrvärme ska det vara! :D
(jag); Fjällen har du uppe i norra sverige och där är det bannemej inte varmt..

Hon är så söt hon. Återgår till pluggandet nu. Pusss

030509

Godmorgon godmorgon!

Vaknade för någon timma sedan och har nu städat iordning lite innan mamma och pappa kommer hem. Det blir lätt så att vi stökar ner en massa o städar sen i panik innan dom kommer hem för att det ska bli fint.

Vad händer en söndag som denna, nej usch söndag, inte roligt alls. Jag vill inte tillbaka till skolan, denna veckan kommer vara ett helvete.. Två redovisningar, engelska nationella igen. Nej fy fan vill inte tänka på det. Jag måste skriva klart mitt tal som ska vara klart IMORGON. Har jag riktig jävla otur så kommer jag få redovisa det imorgon också och det kommer inte bli bra. Inte någonstans.. Mitt konsumentionsmönster, ohjaaa va roligt. Ångesten är på topp idag verkligen...
Annars kommer det inte hända så mycket, ren pluggdag idag skulle jag tro. Äh vi får se vad som dyker upp helt enkelt. Först ska jag ta ett långt varmt bad för här är det svinkallt!

Just det ja, Ebbisen fyller 17 år idag! GRATTIS <3


Min lördag

Riktigt dålig uppdatering idag jag vet men det beror på att jag inte varit hemma på hela långa dagen.

Det började med att jag träffade folk och vi gick runt i stan, åt thaimat då jag och Robin är hungriga 24/7, träffade sandra och lite så. Sen vandrade vi från Robins place, till alles place och sen till robins place igen innan vi åkte in för att se på bio. Fimlen började halv tolv och jag var sjukt trött redan innan det, men bio skulle det vara. Det betyder också att jag gjort allt på veckolistan men det är skit samma.

Bion var faktiskt bra, vi såg den nya X-men, jag är ju en allätare så tycker i princip om alla filmer vilket också är bra i vissa lägen. Ja det var väl min dag i det stora hela, kom precis hem från bion och klockan är två, mamma o pappa blir nog inte speciellt glada när dom ser detta menmen, så går det.

Jag har iallfall haft en underbar dag och hoppas att alla andra också haft det !

Nu ska jag tvätta bort sminket och lite så sen sova, är riktigt trött faktiskt. Sov så gott pluttisar ♥

in mot stan

Nu åker jag in till stan med Alexander och Robin! Ha en fin lördag. O herregud det är bara lördag JIPPI! haha Hörs senare <3


Veckans planer, hur har det gått?

Hur gick det då med denna veckans planer?

Nästan helt klar med allt, inte riktigt än..

[ / ]- Ett par skolarbeten som ska vara klara nästa vecka,
Vi har ingenting alls denna veckan som ska in men det är skönt att vara klar så man slipper sitta i helgen, vilket jag INTE ska göra!

Köpte faktiskt en klänning som var planerat och ett par skor också!

[ x ]- Köpa vår/sommarkläder då det ska bli riktig sommar denna veckan
Längesen som jag köpte kläder och nu är det dags igen, ett par snygga skor hade suttit bra också!

Inte än men är fortfarande öppen för att gå

[  ] - bio?
 Det var riktigt längesen som jag var på bio.

Japp där var jag igår och det var riktigt roligt!
[ x ] - Födelsedagsmiddag hos Linnea med musikgenre tema.

Det ska faktiskt bli riktigt roligt och har redan planerat vilket genre jag ska ta men det får ni veta på fredag!

Och vinst blev det!

[ x ]- IFK-match
imorgon på  lilla Ullevi, Örebro denna gång.

Jodå jag tycker ändå att jag lyckats ganska så bra, bara bio som jag inte varit på än :)

020509

Godmorgon!

Jag hade stora problem med att somna inatt, jag vet inte om det är för helgens händelser som jag inte kan släppa eller om det är någonting annat som vankar bakom hörnen haha. jag vaknade iallafall klockan elva av att sandra smsa som vanligt, hon lyckas alltid väcka mig den busungen.

Vad händer idag då? nej än så länge vet jag faktiskt inte, jag pallar verkligen inte sitta hemma men måste däremot plugga, inte heller det första man gör på en lördag men måste man så måste man. Annars är jag öppen för förslag (a)

Hörs lite senare ♥

nattinatti

Nu är jag äntligen hemma efter en riktigt lyckad kväll med massa nytt och roligt folk!

Vi åt god mat och hade riktigt roligt, däremot kände jag inte så många men man fick göra det bästa av situationen iallafall. Jag och emelie fick sen gå från Linnea till östra, en jävla bit men det gick ändå rätt så snabbt haha, vi missade bussen nämligen.

Jag känner att jag är alldeles för trött för att skriva så bilder och sånt kommer imorgon när linnea har skickat dom då min kamera inte hade något batteri när jag kom fram..

Sov så gott ♥

Hem till Östisen :)

Sitter just nu och sminkar mig inför kvällen, ska hem till Linnea som sagt där det är tema musik. Intressant intressant, en helt ny malin ska komma ut idag, den rockiga malin hihi. Rockig och rockig är kanske att ta i lite, men det är det bästa som går.

Jag hinner inte blogga nu så bilder m.m kommer senare nu måste jag springa! pussspusss

Just nu...

Sitter och solar på balkongen riktigt skönt men snart måste jag flytta på mig för solen börjar försvinna på denna sidan av huset, tur att vi har två sidor, sola hela dagen lååååång.

Sola, prata i telefon, dator, musik och kaffe, det är så det ska vara eller vad säger ni ?:D





Valborg...

Varför är det så att valborg alltid blir fail? Jag träffade iallafall upp mina killkompisar på centralen. Vi åkte sedan hem och hämtade lite grejer och sedan till apslätten.

Redan där blev alla negativa, det va riktigt mycket jobbigt folk där och vi pallade inte med att stanna så vi gick därifrån efter typ en halvtimma. Fick iallafall träffa lite gamla klasskompisar. Vi åkte in till stan, eller till slottskogen där vi träffade Diana och Johanna en snabbis, men där va det ännu tråkigare. Men jag och Robin fick iallafall i oss lite mat som vi längtat efter i ett antal timmar haha.

Efter det skulle vi till någon utsiktsplats där vi skulle träffa några kompisar till en av killarna, vi gick och gick och lyckades till och med gå fel så vi fick gå tillbaka en jävla bit, men efter en timma eller så så kom vi fram. Kallt som tusan var det annars välidgt vackert. Utsikt över hela göteborg, eller nästan iallafall. Dock failade det sig där också och jag blev arg så vi gick helt enkelt,. Tog ett tag ner till spårvagnen också och den var helt proppfull! iv fick knö oss in, tur att vi skulle byta lika snabbt igen. Dock var ettan ännu värre. Hur mycket folk som helst. Iallafall efter många om och men kom vi hem och jag somnade bums i sängen och vaknade nu.

Vad händer idag då? Jo under dagen har jag inga som helst planer ännu, sen ikväll ska jag hem till linnea på tjejmiddag, ska bli riktigt trevligt faktiskt. Tema Musik, jag vet inte ritkigt om jag kanske kan ha ändrat mig lite men vi får se till kvällen hur det blir ^^.

Ha det så bra så länge pusss♥

RSS 2.0