Riktigt lång promenad!

Hemma igen! Vi gick faktiskt till Johanneberg. Ett tag trodde jag att Linnea lurat mig, fast första april är ju imorgon och där dök hon faktiskt upp! Vi gick och gick och gick i en timma och en kvart faktiskt sen var vi framme på willys. Trötta men stolta! Började räkna kaffet och tet som vanligt, grymt är det. Fast bättre på hemköp där det finns en sorts kaffeguidetv som pratar om kaffet. Grymt rolig är den!

Vi räknade till vi inte sa någonting annat än siffror. AS tråkigt om jag får säga min mening. Tur att man har världens bästa lagkompisar som gör det hela bättre. Nu sitter jag här och har grymt ont i fötterna så ska lägga mig i sängen och sova gott. Vi hörs imorgon då jag börjar halv 9 och slutar halv fem. Ingenting man längtar efter direkt men efter skolan ska jag och pappa övningsköra!

Puss på det och sov så gott!♥

Klättring och inventering

HOLA!

Hemma igen. Klättringen va grymt rolig men man fick riktigt ont i fingrarna efter ett tag. Sofia i mitt lag var där också och hade handbollslektion med sin klass, duktig är du Sofia ! Han ledaren som vi hade var helt flippad också, dissade oss hela tiden.
Sandra har varit här en stund, hon glömde nycklar klanten. Vi gjorde väl inte så mycket åt nudlar hihi.

Ska snart bege mig till härlanda tjärn där jag ska möta Linnea och vi ska GÅ till Johanneberg. VI får väl se hur detta slutar, lite motion skadar aldrig. Väl framme i Johanneberg ska vi inventera igen. Alltiså räkna varor på willys. Ingenting man längtar efter men som Lina säger, vad gör man inte för laget? Förra gången var det dagen efter nyår, inte speciellt kul kan ja säga. Alla va trötta och sega och ingenting va som det brukar. Jag välte också ut en hel spann med vatten ( eller va det gången innan? ) har gjort det ett par gånger nu så kommer inte ihåg ! haha

Hur ser eran tisdag ut? Hörs ikväll efter inventeringen igen! ♥




Sandra var väl snygg när hon klättra ? ;)


www.mer-trafik.se

Vill du ha mer besökare? Gör som jag använd mer trafik.se !
Klicka här för att veta mer. Super enkelt!
http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=maalinisabell


310309

Godmorgon!

Nästa gång jag börjar sent då ska jag dra ut telefonjacket och stänga av min mobil. Vaknade av att telefonen ringde klockan sju imorse för att min syster inte gick upp eller nått. Sen bombades jag med sms tidigt, tidigt.. Inte kul alls !

Drömde en skit konstig dröm med, jag drömde att det var dagen innan vi skulle till Berlin så skulle alla tjejerna köpa massa konstiga grejer för 20 000 kr som vi sedan skulle bära med oss. Helt sjukt va det .Sen skulle jag också beställa min overall men den fanns inte och så va det massa strul innan den kom in och jag vet inte allt det va. Kanske är bäst att köpa den snart då..

En lektion idag! idrott. Vi ska klättra, ska bli riktigt roligt faktiskt. Sen ikväll ska jag och  Linnea gå till johanneberg ( den är en jävla bit! ) för att inventera. Inte lika roligt kanske..

Nu ska jag äta frukost. Puss♥


aprilskämt!




Första april närmar sig och alla skämtar väl i någon form på denna dag. Det skulle vara kul om ni delade med er med era skämt eller ni kanske t.o.m har blivit skämtade med själv?

Skriv i kommentarerna så länkar jag. Kanske ett pris också för det bästa skämtet? ;)

hur kommer jag se ut i vår/sommar?

Jo såhär:




Gina tricot 399 kr. Tänk dig dessa byxor med ett par snygga klackar( se längre ner)  och ett vitt linne / tunika med solbruna armar! MUMS!




Gina tricot 399 kr, Dessa byxor är inte heller fel till samma kläder som ovan.



Gina tricot 299 kr. Och dena här klänningen, är den inte underbar? till fest eller liknande, till brunbrända ben. lovely



Gina tricot 199 kr. Den ser lite knasig ut här men den är snygg på !



Nelly.com 399 kr.  Är dom inte snygga?!?!



Din sko 249 kr. Ett par söta ballerina skor är ett måste också.

Jag somnade...

Låg och tittade på tv, kände att det va ingen idé att plugga var alldeles för trött för det och smack sa det så somnade jag. Vaknade nu av att mobilen vibrerade och folk vibbade på msn, aldrig får man vara ifred. Har sovit två timmar nu så lär knappast künna somna ikväll. Tur att jag börjar sent. Halv ett imorgon och då är det dags för klättring!

Måste ha någonting att äta nu så att jag piggnar till lite, hörs sen :) pusss

jippiiooo

Jag är överlycklig just nu, kom precis hem, naturlektionerna var inställda och här sitter jag och äter lunch eller mellanmål eller vad man nu kallar det. Ska börja dra mig till pluggandet, skriver mer sen :)


Denna veckan ska jag...


√ Bli klar med uppdragen
√ Inventering ( tisdag 19.00 )
√ Match fredag Byttorp 18.30
√ Planera inför Berlin, ( packlista, fickpengar m.m)
√ Köpa träningsoverallen innan Berlin
√ Hämta ut årskorten
√ Övningsköra

Godiiis

Livsfarligt! Sitter i skolan, jag och Sandra skrapade ihop lite pengar och köpte döskallar. Otroligt gott men livsfarligt, man kan verkligen inte sluta äta. Godis är inget bra och jag ska sluta äta på vardagar så kan jag njuta extra mycket på helgen hihi. Köpte mig en rejäl godispåse igår, usch ångest. Men ser det inte gott ut?


Dagens låt

Var ett tag sedan jag delade med mig av musik så här kommer dagens låt som går om och om i mina lurar! Underbar är bara förnamnet




Erik Hassle - hurtful 

300309

Godmorgon !

Sitter i skolan och har Religionskunskap A just nu. Sista religon A lektionen föralltid, grymt skönt! Vi har en uppgift som ska lämnas in på söndag sen är religionen färdig. Gud va skönt.

Slutar halv fyra idag, lite halv segt så där, har tre lektioner efter denna, två stycken naturkunskapspass fy fan, ingenting man längtar efter. Ikväll så händer väl inte speciellt mycket, ska plugga lite och så.

Sandra är tillbaka i skolan vilket är grymt skönt, har varit tomt utan henne men äntligen är det som vanligt igen hahaha.

Måste tillbaka till pluggandet nu innan läraren kommer och säger till mig hihi.

Pusss ♥

Månadspeng

Jag får pengar varannan vecka av mina föräldrar vilket är super bra ! då tar det inte jättelång tid innan man får pengar igen liksom, men iallafall, då får jag 375 kr/gång, alltid 750 kr i månaden. Enligt mig så skulle jag vilja ha lite till min mina föräldrar kanske inte tycker att jag behöver det, ( mamma läser bloggen ;) )  Enligt swedbank borde jag som är 17 år ha 1050 kr i månaden!

ska genast prata med pappa om det här ;) <3


haaaandboll

Nu måste jag rusa ! ska möte upp Linnea så ska vi åka till Lisebergshallen!


Bilder kommer sen PUSS


Earth hour

Någon mer än jag som släckte ner allt igår? jag var super besviken, det stod så mycket i tidningarna om att hela Göteborg skulle släckas ner men icke.. Såg knappt en lampa som släcktes halv nio. Det fanns iallfall andra stora byggnader i världen som tog detta på allvar.






IFK göteborg!

Nu när jag har årskort till alla matcherna så måste man ju ha en matchtröja och det finns ju ingen snyggare än den här vita!



Sen kan det ju också bli lite kallt  när man står där så länge så jag köpte också en tjöcktröja, snygg va?



På tisdag hämtar vi ut årskorten och måndagen den 6:e åker vi till helsingborg där vi ska inviga matchtröjan!!


lägenhetsvisning och RIK

Godmorgon allihopa !

Jag hade helt glömt av att man skulle flytta fram klockan en timma så nu har vi alla förlorat en timmas sömn. Jag som sov rätt länge struntar i vilket ändå.

Idag skulle vi ha gått på en lägenhetsvisning, man tröttnar på att bo i samma lägenhet i hela sitt liv och mamma är väl den som tröttnat mest eftersom hon bodde på denna gatan när hon var liten. Det blev iallafall ingenting. Kanske en annan dag, men det var iallafall en jättefin lägenhet såg det ut som iallfall. En bostadsrätt. Vi kanske hittar någonting annat bättre?

Klockan tre ska jag träffa Linnea och vi ska åka till lisebergshallen tillsammans och titta på RIK-sävehof, ska faktiskt bli riktigt roligt, det var längesedan jag var och kollade på RIK, inte sedan vi bytte tror jag. Det ska bli kul : )

Nu ska jag fixa bilder på kläderna som jag lovade. PUSS! ♥

( IDAG KOMMER SANDRA HEM!! )

nattinatti

Har suttit och tittat på robinson och let's dance nu. Kalaset var urtrevligt verkligen. Jag vet att det skulle komma bilder på kläderna men jag har inte haft tid ídag men jag lovar att det kommer imorgon bitti!

Blev också utelåst förut. jävligt segt, ringde som en galning hem men mamma och pappa sov som två stenar. Typiskt. Jag har inte så mycket att säga faktiskt mer än godnatt, imorgon händer en massa roligheter, berättar om det då! Sov så gott nu, godnatt ♥

280309

Hej!

Jag har varit och rännt hela dagen, vilket betyder ingen uppdatering. Jag och min familj åkte till stan tillsammans med halva sverige kändes det som. krångel med bussar och grejer så efter ett tag bestämde sig jag och pappa för att gå. Vi gick en jävla bit fram till blåvittshoppen. Handlade lite smått och gott, visar sen. Sen efter det så GICK vi in till nordstan där vi mötte upp mamma, syster och farmor. Åt luch och så, sen åkte jag hem vilket också tog en jävla tid. Fick snabbt som attan packa ner mina grejer och skynda mig till träningen. Ganska så seg träning och det hände väl inte så mycket. Nu sitter jag här, ska duscha väntar på mamma söm är så jävla seeg!  Vi ska vara på 45 års kalas klockan sex och sen kanske jag ska träffa tjejerna, om jag får tag på dom vill säga. Vi hörs väl senare och blider på kläderna kommer !

Ha en fortsatt bra lördag, puss♥

Kameran dog..

Filmen va underbar! Det kändes riktigt jobbigt efteråt när man börjar tänka efter på vad man lägger alla pengar på. Får nog sluta handla så mycket onödigheter. Ändå när vi kom ut ifrån bion så började vi prata om vad vi ville köpa och ha, vilket egentligen var helt fel! Men filmen var bra iallafall.

Vi fick oss också en lång promenad hem genom Göteborgsstad. Mysigt värre, stötte på en spårvagn som kört på en gubbe, en full ersättningsbuss då vagnarna inte gick av någon anledning, träffade på min coooola syster, träffade på gamla vänner, min syster igen och sen var vi praktiskt taget hemma efter många spårvagns och buss byten. Jag har alltid lika roligt med Angelica, tråkigt nog så ses vi inte speciellt ofta vilket är synd, men oftare ska det bli!

Nu ska jag faktiskt ta och sova strax. Dagen har varit lång och morgondagen lär bli längre.. Puss på er och godnatt ♥

Sanningen är alltid bäst

Det värsta som finns är att bli anklagad för saker som man inte har gjort. Det är lätt att bli det i vårt samhälle kan ja säga, vänner som anklgar en, syskon kanske eller varför inte föräldrar. Det bästa som finns är att prata sanning, ändå så finns det idioter som ljuger för dens fördel vilket gör att den andre får ta skiten. ÅH jag blir så förbannad bara jag tänker på det! Man kommer så mycket längre om man talar sanning, om alla talar sanning.

Vad du än gör ljug ALDRIG till din fördel, det är alltid någon annan som får ta skiten istället. Nästa gång kanske det är du.!

bokanalystips

Jag känner mig duktig som faktiskt har tagit tag i pluggandet och det går riktigt bra!

Håller på med en bokanalys just nu, då kan det se ut såhär:


Postitlappar på varje sida känns det som. Ett tips till er som ska skriva en bokanalys någon gång i framtiden, sätt postitlappar på det viktigaste som händer på sidorna eller i slutet av ett kapitel, då blir det lättare att komma ihåg sen när du ska skriva om den! dum som jag är så gjorde jag inte det så nu får jag skumma igenom hela boken igen och ta ut det viktigaste. Men det är bättre än att läsa om boken hundra gånger iallafall:)

En shopaholics bekännelser

Kvällen kommer bestå av bio med min vän Angelica. Det var ett tag sedan vi umgick så vi bestämde oss för bio, en riktig tjejfilm som passar perfekt för oss två! Det ska bli riktigt roligt faktiskt. Filmen börjar klockan nio ikväll så kommer allt hinna med ett par inlägg till. Måste ju komma ikapp min dåliga uppdatering i veckan hihi.


Filmen är baserad på en bok och den handlar om Rebecca Bloomwood som jobbar på en ekonomitidsskrift. Hon bor med sin vän i en lägenhet och hon har stora problem med shopping. Räkningarna bara väller in i massor och hon inser inte föräns det nästan är försent. Skitjobbet ger dålig lön, hon måste trappa ner på shoppingen eller jaga upp lönen. Då får hon en story som kan rädda henne men skulderna bara växer och växer när hon drar nytta av uppmärksamheten av sin nya story..
Det ska bli riktigt kul faktiskt!


Mini-PC

Jag har en dator som vi får genom skolan vilket är väldigt praktiskt. Alla arbeten görs på datorn och alla uppgifter m.m finns på skolans hemsida. Till och med våra resultat på prov/uppgifter finns på internet vilket är super! Men det dåliga är att i längde blir det inte bra, vå bär på datorerna fram och tillbaka varje dag vilket tär på axlar och rygg. Jag som har fått någon sorts inflammation i axlarna ( ja i båda) mår verkligen inte bra av att bära runt på en dator varje dag. Därför har jag nu bestämt mig för att köpa en mini pc som jag kan ha hemma.

Asus Eee PC 901 Svart är det som står på listan. 2790 kr kostar den. Hade velat ha en vit eller rosa kanske till och med men en svart fungerar alldeles utmärkt.

väger 983g, vilket är perfekt! den jag har nu väger minst ett kg mer känns det som.. Webcamera, vilket kan ger er fler bilder utan att jag behöver kameran hela tiden. Det störta problemet är ju pengar men det är bara att spara spara. Det är därför det inte kommit några shopping tips eftersom jag inte handlat någonting, sparar ju. Ska kolla på lite fina kläder på Nelly, HM och Gina så kan ni få lite internettips iaf (aa)


tunna väggar!

För ett par veckor sedan flyttade det in ett par ovanför oss men ett antal barn. Vet inte alls hur många. VARJE kväll när vi kanske sitter och tittar på tv eller när pappa gör det på övervåningen iallafall så bankar det väldigt mycket i vårt tak. (alltså deras golv) vi sitter alltid och försöker lita ut vad det är dom gör, spelar basket inomhus kanske? eller vem kan hoppa högst och låta mest? Ni kan säkert förstå att det är rätt så jobbigt efter ett tag om det håller på likadant VARJE dag.

Nu sitter jag i soffan och pluggar då jag hör att grannarna snett ovanför skirker och slår i dörrar och grejer. När man bygger ett hus behöver man väl inte göra väggarna lövtunna så att man hör allting?!

Dom som bor i lägenheten bredvid, där mitt rum ligger, där spelar dom ALLTID musik och det är verkligen så att man kan sjunga med. Så ska det ju inte vara? Det är riktigt irreterande faktiskt. Så om ni känner någon som bygger hus, be dom bygga tjocka väggar!!


SNÖÖÖÖÖ! :(

Godmorgon

Här är minsann ingen god morgon, inte när man vaknar upp till det här! :

Snacka om att man blir deppig..
Jag gick upp tidagare än vad jag borde gjort, men vaknade av mig själv vid kvart i sju och var helt utvilad, det var nog för att jag sov i mitt nystädade rum och med nya lakan (aa)
Gick upp och gjorde smoothie till mig och mamma idag blev det, mango, ananas, banan och hallon. MUMS! åt också flingor med mjölk som varje dag. Gjorde mig iordning och sen satt jag hur länge som helst kändes det som och bara väntade, Tittade på the voice faktiskt. Vad tycker ni om Josefin Craafords frisyr?  Hon klippte sig visst i veckan och jag är inte speceillt imponerad. Inte alls snyggt faktiskt. "långt" där fram och kort och då menar jag kort där bak. Inte speciellt snyggt faktiskt.

Tack vare vädret var det bara att ta på sig uggsen och knalla till skolan. Mina uggs är intevattentäta har jag märkt nu i detta vädret. Hade halva göteborg i skorna när jag kom fram och det blev inte det minsta bättre när jag skulle hem.. USCH!

Nu sitter jag här, ska plugga lite, äta lunch. Blir kanske lite sova också vi får se hihi. Hörs sen :) ♥

Bajs på frölunda..

Gud vilken hemsk match. Förlorade. kommer inte ihåg resultatet med tror att det var 19-15 eller nått. Jag har alltid varit lite avundsjuk på tvillingarna i mitt lag för att dom alltid är så duktiga och alltid orkar spela så jäkla mycket, nästa säsong ska jag med vara sån! Idag fick jag spela en jädra massa för att som jag skrev innan var vi lite kort om spelare, speciellt på min position, men vi löste det ganska bra men jag MÅSTE få bättre kondition så i sommar ska det bli träning, även om jag alltid varit dålig på det så ska jag inte vara det år! alltid bra att ha mål eller hur ? ;)

Ska faktiskt gå och lägga mig nu, nu bäddade lakan och grejer, kommer sova som en ängel i natt! Vi hörs i morgon bitti. Har två lektioner, börjar nio och slutar halv 11. Perfekt, det är så en fredag ska se ut! :D Blir nog bio på kvällen med en gammal kompis, Angelica om ni vet. Jag träffade henne för ett tag sedan :) Skit samma. Vi hörs imorgon!

GODNATT!♥

( frölunda förlorade idag också.. crap! )

Timmarnas timmar..

Fem timmar tills jag är hemma och ska sova, fyra timmar tills matchen är slut, tre timmar tills matchen börjar, 2 ½ timma tills uppvärmningen börjar, 2 timmar och några minuter kvar till vi anländer till hallen, 1 ½ timma kvar tills samlingen i RIK hallen. 1 timma kvar tills jag går hemifrån, ungefär. ½ timma kvar tills jag måste byta om och packa ner det sista.


Tänk ändå vilket späckat schema man har utan att tänka på det. Rutiner som alltid finns där utan att man tänker på det.

Tiden bara rinner iväg, jag måste snart åka så vi hörs sen efter matchen, får se hur det blir nu när vi har dåligt med spelare!


lovelovelove

Peppa peppa! Nu är det match som står på listan, har varit i skolan hade en lektion. Ska faktiskt säga att termometern ljög idag, det var inte alls så kallt som jag trodde så gick med alldeles för mycket kläder på mig. varmt!
Det ska ändå snöa inatt så det är lika bra att vänja sig.

Sitter och tittar på tv, bra sätt att tagga på, men samlingen är inte förrens halv sju, mångaa timmar kvar. Själva matchen börjar klockan åtta i Särö så kommer väl vara hemma mitt i natten.. usch..

Jag ska försöka få lite plugg gjort nu i mitt nya städade rum! Hörs senare pusss♥


Dagens outfit

Såhär ser jag ut idag. Jag har faktiskt bytt jacka för det var inte varmt nog för skinjacka, fram med vinterjackan igen betyder det ..



Svarta jeans- cheap monday
svart linne - JC
vit kofta - Gina tricot
Halsduk - H&M
(Skinjacka - wasséns)
Jaxka - United of bennetton


260309

Godmorgon!

Det är inte bra för mig att börja sent, sover ju bort hela morgonen då. Detta ska det bli ändring på! Somnade riktigt tidigt igår, halv 11 stängde jag av tv:n. Det är tidigt för mig må jag säga, annars kan det bli efter 12.

Har en lektion, spanska. Sen ska jag hem och ladda inför matchen bara. Har inga andra planer ännu och det är ju riktigt kallt ute. Minus grader, det vill vi inte ha! Inatt ska det t.o.m. snöa igen. ÅH! kan inte denna skiten sluta nu så att  vi kan få vår?! Det är ju snart april och skit väder!


Nu ska jag äta lite frukost, undra vad det blir för gottigt idag? hihi


Puss♥


Va fan frölunda ?!?!

Hola!

Känns som att det är min nya grej att säga, I vilket fall, sitter och tittar på Frölunda - hv71 där frölunda just nu ligger under med 4-1. Fel fel, det ska ju vara tvärtom! Vinner HV nu står det 2-2 i matcher och ALLT kan hända.

Börjar klocka ett imorgon, har en enda lektion på 45 minuter som alltid är lika onödig men det är iallafall skönt att få sova lite, ska städa mitt rum, vilket jag gör en gång i veckan nu känns det som. Har alldeles för mycket grejer och alldeles för lite plats helt enkelt. Nästa gång jag är på IKEA ska jag köpa mer förvaringsgrejer vilket jag verkligen behöver! Hundratals små saker överallt. SICK.
Match imorgon igen, särökometerna, vilket har blivit grymt bra nu efter att de fått ett par extra spelare ( utlånade från sport). Extra spelare tackar vi inte nej till så kom förbi vettja! Det är också så att imorgon är det 14 dagar kvar till BERLIN, nu börjar det dra ihop sig verkligen. Hoppas bara att min axel håller tills dess, den mår inte speciellt bra just nu. Får se hur det känns imorgon.

Nu ska jag kolla grey's anatomy i mina myskläder sen sova tror jag. Är grymt trött som alltid efter onsdagarna i skolan som är så overdrivet långa! Jag om någon ska nog inte klaga.



Flashback från skridskorna med klassen för ett tag sedan




Uppdate :

Vilken skitmatch! 6-1 är ingenting frölunda ska vara stolta över. IMORGON då jävlar ska vi fightas !


våfflor

Dagens mest omtalade rätt (efterrätt) måste nog vara våfflor, det är ju våffeldagen idag!
Min pappa är så duktig, när jag kom hem stod han och lagade våfflor, hade bjudit hit farmor och farfar så vi satt och åt våfflor alla fem. Mamma är på frölundamatchen hon så det bidde inga våfflor för henne;)

Våfflor med hallonsylt är såååå gott! Precis så det ska vara. Känner att jag måste börja äta lite nyttigare nu, bara en massa skit hela hela tiden, inte bra inte bra..



Ska titta på frölunda nu och plugga lite under tiden. Ska se om jag kan göra en ny banner med, om jag orkar. :)



Frölunda-hv71 1-0 !!!!! :D

pictures

Jag har varit lite dålig med bilder det senaste, har inte orkade ladda över helt enkelt. Här får ni några från veckans gång :)



I väntan på bussen i måndags såg jag en fin solnedgång



Igår när jag var förbannad på västtrafik, om ni inte ser så är det fyra spårvagnar och en buss som syns på bilden, det var en framför och säkert flera bakom..



På idrottsteorin...


nu ska jag äta våfflor som PAPPA har gjort ! MUMS! Hörs sen, Pussss♥

Skidor ÄR farligt.

Sitter i skolan nu, engelskan gick faktiskt helt okej. Ska se på film nu i spanskan och sen ha 20 minuters svenska. Känns jätte nödvändigt.

Sandra ringde precis och sa att hon hade skadat sig. Hon hade visst vurpat och voltat samtidigt som skidorna flög och fastnade i ett träd. Klantigt säger jag. Vi får se senare hur det går med henne : ) Det är bättre att stanna hemma tycker jag, då skadar man sig inte! haha

Erika kom precis med en klockren kommentar, tänk er ett gäng med folk som är helt övertrötta åt allting, Erika är lite speciell också eftersom hon ALLTID skrattar åt allting.

Ebba: "Jag måste nog pissa innan filmen..."
Erika: "Men Ebba använd inte så grova ord"

Helt seriös är hon, aldrig sett henne så seriös HAHA

Nu ska vi ha spanska, Puss på er !

250309

Godmorgon !


Jag är allt annat än pigg idag. Kanske inte så konstigt eftersom jag precis vaknat men ändå. Ska upp och äta frukost nu så kanske jag piggnar till lite. Ska ha min engelska redovisning nu direkt på morgonen, ska bli skönt att få det gjort så att man kan lägga tid på lite annat. Har två jättestora uppgifter som ska in nästa vecka. 


jag har en riktigt lång dag idag men den är ändå ganska soft. Ska se på film på spanskan t.ex. tiden går ändå snabbt. Ikväll ska jag lägga all tid på plugg.Sen är det frölunda också! Höll på att glömma, det är ju våffeldagen! Så ikväll blir det våfflor :D wi!

Hörs sen !

Ha en bra onsdag ! ♥


Handboll <3

Hemma nu, ätit och duschat och känner mig på topp! eller nästan iallafall. Min axel är helt paj efter att vi körde brottning, vet inte riktigt vad det är men det är skönt att handbollssäsongen är slut snart så vi har lite uppehåll. Efter Berlin är vi lediga i ett par veckor innan försäsongen börjar vilket är skönt men jag om någon behöver bra kondition så ska allt försöka iallafall gå ut och springa ett par gånger i veckan så att jag håller igång.

Sitter och tittar på andra avenyn och pluggar engelska, talet vill inte sätta sig så får sitta med manus varken läraren vill eller inte. Det är en grymt lång dag imorgon, halv nio till tio över fyra. Har grymt mycket plugg att göra så jag ska dränka mig med skolböcker och bo inne i min dator ungefär. ( det gör jag redan men ändå ^^ )

Sov så gott så hörs vi imorgon i skolan :) Puss ! ♥

Hjälp!

Jag försöker hitta något bra bildprgram där man kan SKAPA bilder, inte redigera utan skapa. Jag har picasa men där kan man ju bara redigera, eller? jag behöver iallfall hjälp och skulle verkligen uppskatta om någon hjälpte till.

Snälla hjälp mig! jag lovar att en och annan förändring kommer att hända här dåå :)


Spårvagnarna kan dra åt..........

Jag måste berätta om min färd till skolan innan någonting annat!
Jag satt här hemma och hade ganska tråkigt så jag gick och tog en tidigare spårvagn, den "tidigare" var sen så det kom tre stycken vagnar efter varandra. Sen så kommer jag till en hållplats där jag ska byta spårvagn och byter som vanligt och allt är frid och fröjd INNAN vagnen kör fel! Den ska köra rakt fram men i detta läget svänger den och åker in mot centralen. Alla på vagnen börjar ju självklart undra vad som är fel men chauffören säger ingenting. Så står vi där i spårvagnskö i tio minuter, det brukar ta max tre den lilla vägen. Så kommer vi in till centralen och som tur är så kan man ju ta flera vagnar och bussar. Självklart missar jag vagnen men en sekund typ så då går jag itll bussen som kommer om 15 min och den stannar ju utanför min skola så tjänade på att ta den men kom ändå fem minuter sent!
Hoppas att västtrafik har en bra förklaring!

Under den timman vi va i skolan så blev jag på bättre humör, så nu sitter jag är sprudlande glad  och ska plugga lite. Ikväll är det träning och känner på mig att det kommer bli roligt :D

p.s JAG HATAR VÄSTTRAFIK! d.s

240309

Jag älskar min säng! Har legat och snoozat nu en timma för länge. Så nu måste jag gå upp. Har ni sovit gott?

Jag ser att solen är framme idag igen, däremot är det kallt ute så det får nog bli vinterjackan på. Skinjacka är otroligt kallt ändå..  Ska till skolan och ha en lektion, idrottsteori. Sen ska jag hem och plugga och ikväll träna. Det är väl så min dag kommer att se ut. Nu ska jag iallafall äta frukost och se på one tree hill.

Ha en fin dag så hörs vi senare!

skolan tar kol på mig snart..

Hello people !

Jag har nu suttit här och pluggat engelska. Det går verkligen inte in så jag ger upp nu. Får börja om imorgon igen.

Annars har jag inte gjort så mycket, va på triumf eller trumf som pappa säger. Han är ju lite speciell. Glass är gott! Imorgon börjar jag klockan ett men ska upp tidigt och plugga. Behöver verkligen det. Sen ska vi ha två timmars idrottsteori, jippi, sjukt tråkigt. Men det behövs väl det också. På kvällen är det dags för handboll igen, det var änna längesen nu. Hoppas på en rolig träning, det behöver vi.

Satt och tittade på en massa gamla handbollsbilder men jag känner att dom är så hemska så det är ingen idé att dela med sig.

Snart dags för berlin tjejer!! På torsdag är det två veckor kvaar :D JAG ÄLSKAR HANDBOLL!

Triumfglass

Nu drar jag till triumfglasscafé, lite glass är aldrig fel en fin dag som denna. Puss så länge♥

yesbox

Äntligen hemma!

Har haft ångest hela dagen. Jag har inte orkat plugga, sjukt. Ändå blev jag klar med engelskan som nu "bara" ska pluggas in. Kul.

Sista lektionen var religion men vi satt mest och gjorde ingenting, hade betygsnack med. Får jag mvg på nästa uppgift får jag mvg! WIIII! Precis va jag behövde, snacka om att jag blev motiverad till att plugga. Men nu när jag väl sitter här så orkar jag inte riktigt. Tänkte gå upp och ta någonting och äta sen gå ut. När man har suttit inne hela dagen blir man lätt trött och hängig och då är frisk luft bästa medicinen! Vi hörs ikväll!

p.s det är tomt utan Sandra. kom hem älskling! ♥ d.s

fortfarande i skolan..

Matteprovet avklarat. Väldigt svårt faktiskt. Fick precis veta att fredagsamtchen är flyttad till torsdag istället! Gött! Det är inte speciellt kul att spela match två fredagskvällar i rad må jag säga men nu är det problemet också löst!

Ska ha PH samtal nu, ska gå igenom mina resultat och prognoser hittills. Jag är faktiskt riktigt nöjd med mina betyg så det känns jättebra! Sen är det naturkunskap A och religionskunskap A som står på tur.

Vi hörs senare eller ikväll ! Puss♥

BLOGLOVIN

Många har frågat om jag har bloglovin och självklart har jag det !

Följ min blogg med bloglovin

Engelska A

Godmorgon sunshine! (bokstavligt talat)

Är¨på super bra humör idag, vet inte alls varför det borde man inte vara på mändagar när man vet att man har en massa dagar kvar innan helgen igen.

Igår när vi körde bandy med laget så trodde jag att jag skulle komma därifrån med blåmärken och brutna ben men icke. Det var skitkul rent ut sagt! Vi ramlade, skrattade så vi grät, ramlade lite till. Många dolda talanger fick vi se också. Men roligt hade vi. Min tränare tog lite bilder men har inte fått dom än så det kommer lite senare (aa)

Idag skiner solen som den gjort de senaste dagarna och det är verkligen helt underbart! Man blir verkligen glad av det.
Sitter just nu på engelskalektionen och försöker skriva ett tal som jag ska redovisa på onsdag. Det går väl lite sådär men det löser sig. Slutar halv fyra idag vilket känns som en evighet. Har bara tråkiga lektioner plus ett matteprov. Jag känner mig nog ganska lugn inför det ändå även om jag inte har pluggat, hihi.

Jag vill också passa på att gratta Nelly, Lina, Nathalie, Nikolina på födelsedagen ! Grattis grattis !

Nu måste jag gå, hörs senare och ha en fin dag! ♥

GKIK ON ICE

Nu är det dags för rinkbandy men snabbt lite om matchen i partillebohallen!

Jag fick skynda mig hem från dömningen som faktiskt gick riktigt bra idag. Duschade och sprang till spårvagnen. Sen mötte jag upp fröken ladfors och vi åkte till partillebohallen. Önnered mot tumba. Det finns inte speciellt mycket att säga om matchen mer än att önnered vann. STORT. Grattis till er. 28-13 blev slutresultatet.

Nu är jag hemma och har precis packat ner mina grejer. Väntar på att östlund ska hämta upp mig. Jag vet inte riktigt hur detta ska gå men det blir säkert jättekul! Hörs mer om det sen!

HockeBockey 22/3

Fullbokat

Godmorgon.

Jag höll på att inte vakna av klockan i morse. Jag hade ställt den för att jag ska ju döma nu igen idag. Klockan 11 börjar första matchen. Jag hade gärna legat kvar i sängen både en och två timmar till men det går ju inte riktigt så det är nog bäst att gå upp nu.

Jag kommer inte kunna uppdatera speciellt bra idag heller, dagen är helt fullbokad.
11-12.30  Döma
15.00- 16.00 Se finalen i A-ficks SM i partillebo hallen
17.30-19.30  Rinkbandy med laget


Så jag har iallafall att göra idag. Jag måste också plugga, det får jag trycka in här någonstans sen. Nu ska jag äta frukost och göra mig i ordning. Det verkar inte vara lite fint väder ute idag... Aja det kanske blir b'ttre under dagen! Ha en fin söndag ♥

sånt här gillar vi!

O herregud vilken dag!

Började att jag åkte till partillebo där jag träffade Erika och snackade lite med henne innan Linnea och Alexandra kom. Vi kollade på två matcher eller jag en och en halv ungefär eftersom jag var tvungen att åka tidigt. Jag skulle ju till kärra. Det har varit helt UNDERBAAAART väder idag, riktigt varmt och skönt faktiskt, det har inte blåst så mycket det är väl därför. Jag och Lovisa möttes upp och vi åkte ut till kärra. Mitt ute i ingenstans om ni frågar mig.

Vi kom fram, dömde vilket gick jättebra denna gången! är riktigt nöjd över min insats faktiskt. Vi åkte sen hem två timmar senare ungefär. Jag och lovisa hoppade på bussen och trettio minuter senare är vi på centralstationen. Förstår ni nu att det ligger mitt ute i ingenstans. Sen väl på centralen fick jag vänta i 20 min på bussen, kändes väl sådär lockande men vad ska man göra. Jag åkte till sandra som satt ensam hos tobbe, han var på frölunda. Gullig som hon är så hade hon fixat mat och grejer till mig, vi tittade på robinson tillsammans, mysigt värre var det. Precis vad jag behövde idag. Är helt slut nu men jag ska faktiskt plugga lite. Ja en lördagkväll men ligger lite efter och har ingenting annat för mig så.

Förlåt för dålig uppdatering de senaste dagarna men har inte riktigt hunnit. Det ska bli bättre jag lovar! ♥

Handbollslördag

Godmorgon!

Lördag idag, denna dagen kommer väl flyga iväg som alla andra sen är det skola igen.. Vad ska ni hitta på idag? Vädret är väl sådär, solen tittar fram ibland och än inget regn vilket är skönt. Jag ska snart åka till partillebohallen och titta på A-flicksSM steg 5 med Linnea och Alexandra, ska faktiskt bli rätt kul. Sen efter det blir det snabbt hem och hämta grejer för att sen åka till kärra och döma småflickor och pojkar i handboll. Har dömt ganska mycket det senaste känns det som. Imorgon är det dags igen men då är det i RIK hallen som tur är så det är inte så långt.

Ikväll är det säsongspremiär av ROBINSON, det är så jävla roligt, hoppas bara att det inte gått överstyr nu. Man vet ju aldrig när ett program gått i många säsonger så blir det ofta för mycket. Idag är det blåvitt och frölunda också. Tyvärr så missar jag båda matcherna menmen världen går ju inte under för det. (aa)

Jag kommer vara borta hela dagen, ska försöka att blogga när jag kommre hem från kärra om jag hinner innan jag träffar sandra. Vi får se :)

Ha en bra dag så länge! ♥

Fredagkväll

Herregud va tiden har gått idag, jag kom hem och sen gick jag nästan direkt igen. Gick till mammas och pappas kompisar en stund där vi åt middag och så. Sen fick jag skynda mig till bussen för att jag skulle träffa Sandra och Tobbe i stan. Vi kom fram till condeco där vi tog en kaffe, latte för min del. Satt och snackade lite, mysigt värre. Det bästa som finns är verkligen fredagsfika med bästa vännerna. Prata om skolveckan som gått och bara ta det allmänt lugnt. Perfekt!

Jag sitter här nu och tänker på hur jag ska klara denna veckan utan Sandra. Ett prov och en redovisning utan Sandra och hennes hjälp. Snacka om fail. Jag förstår inte hur hon klarade sig utan mig i tre och en halv vecka när jag var i thailand men det är väl inte riktigt samma sak. Jag har ju iaf lellson och gänget vilket fungerar lika braa !

Jag funderar på att sova nu, har varit uppe en jävla massa timmar idag. Vi hörs imorgon bitti när jag vaknar :) Puss och kram! ♥

200309

Heej!

Förlåt för dålig uppdatering men jag blev lite sen imorse och sen har det inte riktigt funnits tid.

Det fina vädret smittar verkligen av sig! Man ser alla på stan ser mycket gladare ut och alla är mycket trevligare. Det hade suttit bra med ett par solglasögon, men det får vänta lite. Pengar liksom..

Jag åkte till skolan som vanligt vid tjugo över sju ( SJUKT TIDIGT!! ) Men när vi kom dit så var skolan inte öppen så vi fick vänta i kylan och imorse var det verkligen svinkallt! Ångrar lite att jag tog skinjackan faktiskt men fick göra det bästa av situationen. Hade tre lektioner sen åkte jag och ett gäng in till stan för att äta glass i det underbara vädret, som dock inte var speciellt varmt men glass blev det allt ändå, vi satt och åt sjukt snabbt på lejontrappan för att slippa kylan.

Jag och Sandra lämnade de andra och gick tillbaka in i stan för att köpa lite smågrejen. Vi träffade på ett par tjejer från metro som delade ut foundationtester och shampoo tester. Jag och Sandra plockade på oss som vi aldrig sett smink innan. Jag köpte också ett par sjukt söta örhängen på ur och penn för endast 29 kr! alla örhängen kostar 29 kr just nu. Sen åkte vi väl hem ungefär. Ingenting speciellt men vi fick gjort ganska mycket iallafall, sandra köpte ett par småsaker också.


Glass på lejotrappan



Mumsigt värre, dock väldigt kallt!



Testprodukter,



en veckas förbrukning av foundation



Supersöta örhängen från ur och penn!

Godnatt

Nu ska jag sova, börjar 8 imorgon. Snacka om chock efter denna veckan men jag ska nog klara av det ändå. Jag slutar ju ändå hyffsat tidigt vilket är skönt! Sen är det heelg!

Vi hörs imorgon, nattinatti♥


Sommarjobbsproblem

Varför ska det alltid vara så svårt att hitta ett sommarjobb, ALLA har ett, ALLA utom jag. Sen är jag en person utan kontaker typ så lär väl knappast få något heller. Sen blev det ingenting med feriejobb eftersom jag klantigt nog glömde lämna in lappen men lika bra är kanske det, vill ju helst inte jobba på ett ålderdomshem och hjälpa tanter i en månads tid.

Varför ska det vara så jädra svårt att hitta någonting som är bra och som passar? På alla jobben ska man ju vara 18 år. Så jävla surt. Innan jag fyllde 16 skulle man vara 16 nu helt plötslig finns det ingenting som man ska vara 16 på utan ALLA jobb är 18 års gräns. Hur ska man klara sig ekonomiskt eftersom man inte får studiebidrag viket jag tycker är så dumt. Det måste finnas något sorts "semesterbidrag" eller nått som man kan få en liten summa under sommarlovet ändåå.

Någon som kan ge mig sommarjobb, jag tackar inte nej till förslag!

tv-reklam!

Alla har väl sett reklamen på tv för räkost med den söta bebisen som dansar? Nu har det iallfall kommit en ny där det är tre tanter som sitter runt ett bord och helt plötsligt börjar den ena tanten göra exakt samma dans som bebisen! Det var nått av det roligaste jag sett på länge. Det är svårt att förklara så ni ska få se själva :)



Bebisen



Tanten

Är det inte hur roligt som helst?

Svinkallt ute men solen skiner iallafall.

Heej! Äntligen hemma. Var i skolan i 45 minuter idag. Lite sådär halv onödigt men fick gjort min redovisning iallfall. Det gick väl sådär men det tycker man ju alltid. Känns bättre att säga att det gick dåligt och man får bra betyg än att man tycker att det gick bra men man får skit betyg.

Jag var hemma hos farmor lite också, hon fixade en tröja till mig där jag hade ett stort hål och sen pratade vi lite och så.. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska se om någon är ledig eller om alla är pluggisar. Någon måste väl vara ledig för lilla moi? (aa)

När jag gick förut så hade jag kalasat till det med leggins och ett långt linne + skinjacka. Fy sjutton va kallt det var! Usch man ska nog inte ta ut vårkläderna ännu. Får vänta tills det blir liiiiiiite varmare. Någon grad eller två och att det inte blåser så som det gjorde idag.

Hörs sen ! ♥

solsken!

Jag längtar tills jag får gå ut i solen! Bara tjugo minuter kvar till jag måste gå till spårvagnen för att åka till skolan. Känns som att det var en evighetsen vi va där, vi har ju haft en liten minihelg mitt i veckan så där.

Igår var en kompis till mig på någon sorts förhandsvisning på den nya arenan! det är bara tre veckor kvar tills blåvitt har hemma premiär, tyvärr så är jag i Berlin då men jag ska nog allt hinna utnuttja mitt årskort ska vi se! Längtar till sommarmatcherna då det är soligt och varmt och bara helt underbart att sitta på läktaren och heja fram killarna til vinst! Ska visst vara helt otroligt på den nya arenan också, JAG LÄNGTAR JAG LÄNGTAR!!



Ullevi före



Efter !

btw IDAG är det 21 dagar kvar till Berlin. Dags att börja packa snart ?! hahahha

190309

Godmorgon!

Nu bar det av till skolan igen efter två lediga dagar. Precis vad man behövde må jag säga. Har verkligen fått sova ut ordentligt och också fått lite plugg gjort!

Idag har jag min efterlängtade spanska redovisning, enda lektionen som jag har idag. Spanska i 45 min. Det är riktigt gött! Speciellt när det är fint väder så att man kan göra annat också. Träningen idag är inställd så kvällen är helt ledig. Lutar åt ännu mera plugg men om någon vill träffas så är det frittfram idag:)

Ska försöka ta lite roliga bilder i solen idag också, det var ju ett tag sedan kamerna användes nu ju. Dåligt av mig jag vet! Men nu är vi back on track som vanligt och snart är det också helg! yes! Känns som att jag har haft helg hela veckan menmen. HAHA.

Ska göra mig iordning nu, ha en fin dag ! ♥

15-18. Skit också..

Jag tänker inte kommentera matchen överhuvudtagat. Vi förlorade med tre mål. kunde varit två men domarn valde frikast istället. va spelar det för roll när det är 4 sekunder kvar?

Inget av lagen var specillt bra men vi var snäppet sämre vilket man också kan se på resultatet. Min insats var väl inte heller så lyckad. Ja lyckades skada höften också på nått vänster, så nu låser den sig så fort jag sätter mig eller står i ett visst läge.. Jag ska alltid skada mig på konstiga ställen när jag har Johanna emot mig. Konstigt konstigt. Dom vann iallafall en välförtjänst match och vi måste verkligen börja visa mer vilja inte deppa ihop när vi ligger under med tre och det är 15 minuter kvar. Det är ju sjukt. Aja jag kan inget annat än gratta J och E´s KvIK sport till segern :)

På fredag nästa vecka är det dags igen, särö borta. Men det kommer då. Nu ska jag sova. Imorgon bröjar jag klockan ett men måste plugga vidare på spanskan, kan det fortfarande inte. Det får gå som det går imorgon, vi hörs imorgon bitts självklart:) Puss och godnatt ♥

kan man dö av nervositet?

Nu har jag pluggat i nästan tre timmar och känner att det är dags att sluta nu. Kommer ändå aldrig lära mig allt utantill.

Ikväll är det match mot mina klasskamrater Erika och Johanna, år så nervös så att jag kan sprängas. Aldrig känt såhär innan men med tanke på hur det gick förra gången så kommer det bli tufft idag. Jag är taggad men nervös och jag vet att jag inte är ensam om det. Jag skriver mer ikväll efter båda matcherna. Ska se till och få lite bilder också :)


180309

Godmorgon sunshine!

Passar in rätt bra idag då det är underbart väder ute ! solen skiner och det är 6 grader än så länge. Idag måste jag plugga. Har redovisning imorgon i spanskan och jag slarvade lite igår, fy på mig och ikväll hinner jag knappast. Har match ikväll, först en mot mina klasskamrater, FIGHT! sen har juniorerna en match efteråt, om jag har tur så slipper jag spela den matchen men man vet ju aldrig. Kanske ska in till stan en snabbis innan också.

Vad gör ni när ni är lediga/studiedag? Igår satt jag hemma hela dagen! vilket jag ångrar nu när det var så fint väder ute. Jag satte min fot utanför dörren vid fem då jag skulle övningsköra. Men idag ska det bli ändring på det!

Frukost nu, är otroligt hungrig!♥

Detta var svårare än vad jag trodde.

Jag har precis insett att det finns folk som tar illa vid sig av vissa saker som jag skriver här. Till mitt försvar så skriver jag allt ur mitt perpektiv och jag har ingen aning om hur andra kommer  att reagera. Jag är inte heller någon storbloggare och därför påverkas inte så många av det jag skriver men ibland kanske det tar extra hårt på någon eller några som då hellre snackar skit bakom ryggen istället för att veta fakta.  

Jag skulle vilja be om en lite grej från er läsare, skriv en kommentar till mig istället för att gå runt till era kompisar. Det kommer fram till mig i vilket fall så det är ingen idé att tjöta bakom min rygg, jag tar åt mig av alla kommentarer men det är svårt att bli bättre när man inte får veta vad man gör för fel liksom,. Så kom till mig först så kan jag rätta till misstaget. Jag tycker om att blogga, det är verkligen någonting som jag vill fortsätta mig men jag trodde absolut inte att det skulle vara så svårt att få fram precis det som ALLA vill läsa. Det finns alltid någon som tar åt sig och det finns inte så mycket att göra om jag inte får veta det. Så snälla säg till mig INNAN ni går runt till alla era vänner!

Ni som läser min bogg gör det antagligen för att ni tycker att det är intressant att läsa om hur mitt liv är, ändå finns det så otroligt mycket som jag inte tar upp här som är för privat. De flesta som läser är mina vänner och jag tar självklart hänsyn till dom men jag har ingen aning om vilka det är, ingen aning om det är så att jag kanske känner alla. Jag vet ingenting och därför är det svårt att få till inlägg som alla tycker om. Okej tack vare att jag skriver detta inlägget är att jag kanske tog i lite för mycket och några personer utnyttjade detta. Antagligen så vill de inget illa men det känns jobbigt att träffa dom efteråt att man hört någonting bakom ryggen på en. Eller så vill de bara att jag ska veta vad jag ska skriva och vad jag inte ska skriva helt enkelt.

Så snälla! Prata med mig först så att jag kan rätta till det innan det går överstyr. Detta gäller nog inte bara mig utan alla i alla benämningar. Testa med det så kanske världen blir bättre tillslut! ♥

Körningen

Vi var ute i ungefär en timma på en lite tvärgata mitt ute i ingenstans ungefär. Jag och mamma satt nog mest och skrattade men roligt var det allt. Jag tycker faktiskt att det gick bra för att vara första gången. Krockade faktiskt inte !

Åkte sedan och tränade. Älskar att träna och komma bort från all skit. Dock finns det några som alltid ska förstöra och inte göra någonting men det får man ta, alla råkar ut för det någon gång. Efter träningen så firade vi Sofia som fyller 18 år idag! Hon hade köpt cider och choklad snäll som hon är.

Nu blir det duschen! puss

Hur smart är man om man slår i huvudet i en hylla?

Är man inte den klantigaste i världen?! Jag var i  köket och höll på att fixa lite brunch ( klockan blev visst mer än vad jag trodde så brunch fick det bli) Så gör jag någon konstig rörelse och slår huvudet rakt i en hylla. Eller det var mer pannan så kommer la få en lagom snygg bula. Shit va ont det gjorde.

Ibland önskar jag att jag hade en hund, speciellt sånna här dagar när vädret är underbart för annars sitter jag bara inne och trycker men har man hund så måste man likosm gå ut och då har man samtidigt någonting att göra. Det är ju sjukt tråkigt att bara gå ut utan att göra någonting liksom.

Övningskörningen närmar sig men jag känner på mig att mamma kommer komma sent och så blir det inte av ( hon läser detta så jag försöker påminna henne om att hon ska komma tidigt haha) ! Man måste ju ha en taktik liksom haha..



tisdag 17 mars = LEDIG

Jag älskar att reta alla andra som inte är lediga! Jag vaknade precis och ser att solen skiner ute, jaaa! Det är riktigt varmt också, 7 grader och klockan är 10, är våren påväg nu på riktigt?

Jag ska gå igenom spanskan idag eftersom jag har redovisning på torsdag och jag måste kunna allt utantill ! :O Sen i eftermiddag om mamma kan gå lite tidigare från jobbet så ska jag övningsköra! Det är allt nervöst men det ska bli kul. Ikväll är det handboll igen wiho.

One tree hill var det ! jösses, vi hörs senare ♥


äpplepaj

I julklapp fick jag ljus av Sandra och Tobbe, ett av ljusen var ett doftljus som luktar äpplepaj! så nu luktar det äpplepaj här, fast jag tycker mer att det luktar äpple men ändå haha. Älskar levande ljus det är så jädra mysigt, så är det så att ni har problem när ni ska köpa nått till mig köp ljus i alla dess färger. Mina vänner tänkte allt till när dom köpte dom köpte ett rött och ett vitt eftersom jag har de färgerna på tapeterna! Mysigt värre!



kärlek <3

Rosa byxor är inte riktigt min grej men dom är sköna!

Sitter nu i mina snygga rosa mysbyxor med rusin och choklad. Vad säger ni om den kombinationen. Försökte känna mig lite nyttig så fick det bli så haha!

Just nu är det semesterhjältar som visas på tv:n, dock utan ljud för är inte speciellt intresserad faktiskt. Efter det blir det väl cityakuten eller nått. Usch måndagar är inga bra tv dagar inte. Ska hitta någon rolig att smsa hihi. Smsa eller ring mig om ni har lust (aa) Puss ♥

Trötthet..

Gud va lat jag är. Jag kom hem vid halv två, då städade jag ordning i köket lite för det såg ut som fan. Sen gick jag ner och la mig i sängen och tittade på två och här har jag legat nu sen dess. Sett en massa bra program men hade nog hellre varit ute eller nått. Behöver energi. Det lär bli en tv/dator kväll för min del. Orkar ingenting idag känns det som. Imorgon är jag iallafall ledig då ska jag sova länge, se förtsättningen av one tree hill som sänd ikväll och kommer hem till mig imorgon för hoppningsvis! Sen blir det träning med tjejerna, ska köra lite styrka hemma också tror jag nog. Det lär bli en ganska så lätt träning imorgon eftersom båda lagen har match på onsdag men det är ju janne vi har så allt kan hända..

Energin bara försvann, bara sådär. Ska få lite mat i mig så blir jag nog lite piggare :) ♥

Granat i Göteborg centrum!



Bild lånad från GP

Igår när jag skulle sova hörde jag en jävla smäll, låg och väntade på att jag skulle höra sirener eller liknande men ingenting kom. Var helt hundra på att det var ett skott som avlossades. Imorse när jag läste metro på spårvagnen står det att runt elva tiden igår kväll sprängdes en granat mitt i göteborgs centrum. Jag trodde att det var utanför mitt fönster, det var en jävla smäll och otroligt läskigt. Låg helt stilla och andades knappt för att höra om polisen eller möjligtvis någon ambulans kom men sen somnade jag och glömde av det. Blec otroligt chockad och sånt här är bara onödigt! De personerna som gjort detta tycker säkert att det är lite roligt att smälla en granat men sen nästa gång så kanska någon skadas allvarligt och då är det inte så jävla roligt längre. Man får gå med det här på sitt samvete i hela sitt liv, vill man verklgien det? Nej jag skulle inte tro det. Sluta då slåss, misshandla SPRÄNGA och all annan skit som folk gör utan att tänka efter. Det räcker nu! Jag vill då inte gå på gatorna och känna mig rädd eller osäker hela tiden och jag tror inte att jag är ensam om det.

Lägg ner nu!

Läs artikeln här

Måndag igen!

Godmorgon!

Jag sitter just nu i skolan, har haft två lektioner redan och så visar det sig att resten av dagens lektioner är inställda. Då ska jag få sitta kvar och ha samtal med min handledare om TVÅ timmar! så jag får sitta här helt ensam och tycka synd om mig själv. Tur att vi har datorer !

Super veckan har börjat, själv tycker jag att det är helt okej med att sluta så otroligt tidigt idag, det känns nästan som att man har lov hela veckan faktiskt ^^

Jag ska sitta här i två timmar till sen ska jag hem och inte göra någonting, ska bara dega. Är ju ledig imorgon, ska försöka få gjort lite plugg då med. Äh jag har ingenting intressant att skriva just nu så det blir bara att återgå till pluggandet, ska ha en redovisning på spanska på torsdag så det får bli plugg till den! Puss så länge har ni tråkigt kan ni alltid ringa (aa)♥

wipeout

Jag är riktigt besviken! Tittar på wipeout nu och det är inte alls lika roligt som förra gången, det bästa är kommentatorerna, så jävla grymma är dom! Det ska bli riktigt roligt att se Linda rosing där!

Veckoplanering:
Måndag; skolan 8.15-15.30
Tisdag ; Ledig, träning.
Onsdag: ledig, MATCH
Torsdag: Skolan 13.00-13.45. En lektion, spanska
Fredag, Skolan, 8.00-10.35


Imorgon börjar jag riktigt tidigt, kvart över åtta och slutar halv 4. Sen är en lektion inställd så kommer ha en gigantiskt håltimma igen. Surt. Har fyra lektioner som är ca 1 timma var. Där kan ni räkna på hur mycket "ledig" tid jag har, ska försöka plugga lite spanska då, ska ha en redovisning på torsdag.
Resten av veckan då, tisdag är jag ledig, studiedag. Har träning på kvällen också och det är gött! Onsdag är jag också ledig, så jädra göött, precis vad som behövs. Egentligen så att det varit perfekt om vi hade haft lite plugga att göra vilket vi inte har, eller jo men inte speciellt många. Onsdag är det också match som sagt, två stycken. Själv ska jag spela en hoppas jag. Ska annars kolla på den andra med :) GKIK IS THE SHIT!! Torsdag sen, har en enda lektion, spanska där jag ska redovisa. Och sen är det faktiskt fredag igen, då har jag tre lektioner, ganska soft. Slutar 10.35 sen är det HEEEELG igen! Snacka om att tiden går fort!

Nu ska jag fortsätta titta på Wipeout, sov så gott<3

GKIK is thaa shit!

Våra tjejer har växt! och nej inte på storleken utan i handbollstänket. Idag vann juniorerna med 23-16, Spelade sjukt bra och orkade verkligen stå i 60 minuter och bara mata mata mata hela tiden vilket dom ska ha en stor eloge för. Tänkte att jag skulle köra den klassiska och skylla på domaren, men tjejerna hade vunnit med mer om de hade varit andra domare. Dom va verkligen sämst. Kommer ni ihåg i tisdags när dom maskade( domarn) tyvärr så fick vi drabbas av dessa domare igen idag. Dom kommer på mitt under ett anfall av våra motståndare att en i det laget skulle ha en två (två minuters utvisning) vilket var helt korrekt men händelsen som han gav tvåan på var  tre minuter tidigare typ. Sen kunde dom varken enas eller döma rätt. Jag var påväg in i vissa lägen och ta pipan. Sjukt. Nu lämnar vi det här bakom oss och tar nya tag, med en vinst i bagaget så laddar vi om tills på onsdag!

Vad ska ni hitta på ikväll ?:) jag vill ut och få de sista solstrålarna på mig med en viss person men den personen är väldigt upptagen av plugg så det blir la ingenting med den saken. Ska nog ta ett långt bad, köpte ansiktsmask idag så det blir kanske lite spa här hemma:)

Ikväll är det wipeout igen! YES! så grymt bäst är det ! glöm inte av det, 20.00 på kanal 5 !

Underbara vår

Älskade vårväder, det är verkligen skönt ute idag, lycka!

Åkte in till stan en stund. Kände att jag var tvungen att gå ut när vädret var så underbart. Jag fick faktiskt köpt ett par skor, svarta tygskor perfekt till våren. Köpte lite andra småprylar också.

Nu ska jag äta något och sen ta bussen till allum där bussen till Lexby går. Funny Funny. Hörs senare efter matchen :) ♥


Berlin !

Idag är det 25 dagar kvar tills jag och mina favorittjejer åker till Berlin! Det kommer bli grymt!




Bild från holland förra året

Sön 15 mars

Godmorgon!

Snacka om att vara mör idag! jag har ju inte tränat på länge och så har det kanske blivit lite mycket denna veckan, Mina axlar. Det ska inte bli kul att bära datorn imorgon som väger 2 kg.. Det är faktiskt ganska mycket för mina axlar.

Vad ska ni hitta på idag? Det är verkligen vååååår ute idag! så underbart väder. SNÖ FÖRSVINN!! Om ett par timmar ska jag åka till Lexby och kolla på juniorerna när dom spelar match. Det lär bli en deg söndag, man borde ta vara på det underbara vädret men jag orkar verkligen inte gå ut. Vi får se hur det blir senare.



Juniorerna

Var det verkligen rätt låt som vann?

Ja vad säger ni? Antagligen eftersom det var folkets röster som avgjorde. Gud va spännande det var! Under utdelningen av tittarnas röster satt vi och skrek och hoppade. Killarna hejade på H.E.A.T, ovanligt va? Dom var faktiskt jävligt bra, men dom fick inte alls mycket poäng av tittarna. Sen hejade jag på Sarah Dawn Finer vilket jag fortfarande tror att hon hade kunnat komma jävligt långt. Hon fick inte heller speciellt många röster av tittarna, 12 tror jag att det var vilket gjorde mig besviken. Så dålig var hon väl ändå inte? Sen Sandra hejade på Alcazar vilket också var borta efter ett tag. Bella däremot hejade på måns som ledde stort efter juryrösterna. Han var ju en klar vinnare redan kände vi men icke, allt kan hända i melodifestivalen. Måns min när han fick tittarnas röster kan inte slås av många. Jösses amalia va besviken han var! Caroline af ugglas låt hatar jag rent ut sagt. Usch nej inte alls passande i melodifestivalen och speciellt inte av henne, vad tänker man med liksom?

När dom första 4 poänggrejerna delats ut, satt vi och skrek rakt ut. Vi visste ju att Caroline skulle få poäng, däremot var dom lite för höga. När hon fick sina 120 poäng var det nästan klart. Då kommer skrällen!! MALENA ERNMAN får 144 poäng av tittarna, vilken grej! Snacka om att hon blev förvånad, hon trodde ju att caroline skulle vinna, eller hon var rätt säker på det, och Malena går om henne med en sisådär 14 poäng tror jag! Helt sjukt! Gud va vi skrek, vi måste sett sinnessjuka ut.

Malena Ernmans låt var inget bra nej men jag tror nog att europa kan tycka det. Hoppas jag iallafall! Det hade varit skit kul verkligen om hon kom långt iår, det skulle vi behöva efter att Charlotte kom på så dålig placering förra året tycker jag allt. Heja Malena!

Min top 3 lista:
1. Sara Dawn Finer
2. Måns Zelmerlöw
3. Alcazar


Den rätta top 3 listan..
1. Malena Ernman
2. Caroline af ugglas
3. E.M.D

Aha! Gruppbild på gång. Mattias, Måns, Danny, Agnes och Erik. Ett speciellt tack riktas till Mattias som tittar in i SVT:s kamera.

Fem stycken idoldeltagare var med i melodifestivalens final i år!

Malena Ernman svarade lydigt på pressens frågor.

ÅRETS VINNARE!!

Lördagkväll

Sitter och äter min farbrors tjejs choklad. Lite busigt av mig men skulle hon vilja ha tillbaka den så får jag väl köpa en ny helt enkelt. hihi..

Var som sagt hemma hos en kompis men lite folk, vi tittade på melodifestivalen som också var skit! Tycker synd om stackars molly som bara fick 2 poäng, lite orättvist faktiskt. Och Måns min när han fick höra tittarnas röster! SJUKT! Men sen vinnaren, malena. Jag tycker såhär, jag gillar inte opera, gillar inte låten, men jag tror faktiskt att den kan komma längre än vad sverige har gjort de senaste åren i eurovision. Önskar henna all lycka! Hon ska ju faktiskt representera Sverige!

Tillbaka till kvällen, vi kollade då på detta, sjöng lite singstar spelade nått spel och sen var kvällen över. Åkte hem vid halv 12. Vilket var perfekt. Hade jättekul verkligen men var nog väldigt trött också. När jag väl kommer till dörren så kommer jag på fan nycklarna ligger i min andra jacka. Jag hade nämligen på mig min skinjacka denna kväll. åhh va jag har saknat den! Så jag fick ringa mamma som självklart låg och sov. Ringde till mamma 12 gånger, pappa 10 och hem 2 innan dom svarade och kunde låsa upp åt mig.. Stod ute i en kvart, då blev det faktiskt kallt.

Nu sitter jag här, ska snart sova tror jag, imorgon blir en degsöndag, ska åka till Lexbyhallen och kolla på tjejerna när dom spelar match, om någon vill följa med säg till, skulle behöva sällskap :)

Hörs i morgon bitti! puss♥

Trevlig Lördagskväll!

Nu drar jag . Ska ha en myskväll med vännerna, se melodifestivalen och så det blir perfekt!



Dagens outfit tänkte jag dra till med idag också!

Jeans - diesel
Linne x2 - vitt gina svart h&m
Kofta - veromoda
Diadem - Gina

Ha en trevlig lördag! Puss♥

GKIK - BK Heid

Jahopp. Matchen förlorade vi. hade däremot en jävligt bra fotograf :D checka in bilderna längst ner.

Resultatet blev 23-16 tror jag till heid, jag vet inte riktigt vad vi gör för fel hela tiden. Förlorar gång på gång hela tiden. På ONSDAG måste vi vinna! Sport är fan inte bra, vi är grymt mycket bättre än dom bara att vi låter dom gå igenom, iv är för snälla helt enkelt viket man inte ska vara i handboll, där ska det vara fight!

Jag och Linnea fick 2 minuter samtidigt så vi spelade med fyra spelare vilket gick ganska bra, lite onödigt att ta ut båda kanske, menmen.. Sen gjorde jag tre mål också! lite ego här känner jag. ahhaaha

Nu mår inte mina axlar bra överhuvudtaget så ska få massage av sandra sen, så snäll är hon!



(Östlund, du är inte ensam om att ta långa steg... )



kapten, nummer 24 (jag)







Ett litet klipp ifrån idag med :) detta är när vi spelar 4 mot 6 när jag och linnea fick utvisningar

Maaaatch

Nu drar jag! Taggad som fan så jag ber till gud att vi vinner idag! hörs sen efter, puss♥


Lördag 14-mars

Godmorgon!

Ska börja med att gratta min syster på namnsdagen idag, Grattis mathida.

Vad händer idag? Jo om några timma ska jag ta mig till frölunda eller nått, ut i dom trakterna iallafall och spela match mot heid. Sen ikväll ska jag träffa lite folk så ska vi se på melodifestivalen o grejer tillsammans tror jag. Så det blir en lugnt dag idag.


Ifkgöteborgs blogg

Ni som är fans eller bara lite nyfikna på hur killarna har det nere i barcelona checka in det här, Tobias Hysén videobloggar "bakom kulisserna", han är allt rolig den pöjken!

Igår på träningen körde ju vi en massa styrka bland annat plankan om ni har hört talas om den. Nu från ingenstans kom träningsvärken!, helt sjukt! Ska ta en macka eller nått nu, behöver ha lite mat i mig:) Puss♥


städat och klart!



Före, stökigt värre, kuddarna tar en jävla plats!



Efter, meeeeeeer plats, nu kan man t.o.m gå på golvet utan att trampa på nått

Leeeedig

Varit hemma nu i en  och en halv timma ungefär, kändes otroligt onödigt att gå till skolan eftersom vi inte gjorde någonting vettigt över huvudtaget men är man inte i skolan får man ju inga pengar heller så..

Klockan är halv 12 och jag har laddat upp med glass och jordgubbssmothie, mums! Ska städa mitt rum innan pappa kommer hem, fick mig allt en liten tillsägelse igår så det är nog dags att få det gjort. Sen blir det nog bara slapp. Ska kanske träffa en kompis ikväll men ingenting är bestämt ännu så vi får se fram emot kvällen:)

Ska ni hitta på någonting roligt en slaskig ( iallafall i göteborg)  fredagskväll som denna?



jordgubbssmothie med krossad mandel på




fredagen den 13, igen!

Godmorgon! Sovit gott? Jag kunde inte somna igår så det har inte blivit många timmars sömn för min del må jag säga.

Jag börjar åtta idag, slutar halv tio. Slutar typ när alla andra börjar. Jag ska iallafall hem och försöka få lite sömn i mig. Det är ju fredag och på fredagar är man uppe lite längre på kvällen och det klarar jag aldrig om jag gått upp klockan sex på morgonen. Jag måste också städa.

Planerna för ikväll är inte riktigt klara ännu så det får ni veta då:) Frukost! hörs när jag kommer hem igen sen! Puss♥

Frölunda i semifinal!

Skyndade mig hem från träningen, som för den delen var ganska tråkig men det känns allt i kroppen. Frölunda spelade ju! Jag hann duscha mellan andra och tredje perioden och fick se tredje då. 0-0 stog det när jag började kolla, ganska snabbt gjorde frölunda 1-0 som också blev slutresultatet och frölunda är nu i semifinaal!! Grattis är ju bara att säga !

Tittar nu på lyxfällan, paret verkar ha problem med att dom köper mycket kläder och så. Det visar sig att dom handlar mycket på ett köpcentrum som ligger i Uddevalla vid mitt land, Torp heter det. Där finns verkligen ingenting att handla! :O hatar faktiskt det stället! :P

Tog lite bilder på det hemska vädret förut,




Fy fan för snööö!



:(

Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon, ska vara hemifrån tio över sju. shit.. Sov så gott! ♥

Snö igen..

Jag har inte kunnat komma in på min blogg på hela dagen! efter många arga ord kom jag äntligen in nu.

Det har kommit ett jävla snöväder över Göteborg idag! åhh jag som hade sånna vårkänlsor .. Känns inte som om denna dagen varit speciellt positiv men nu ska jag iaf försöka ta mig fram i snön som är jävligt djup upp till hallen och träna! Det är snart två veckor sen osm jag tränade,  jösses inte bra inte bra. Har dock spelat två matcher men ändå.. Lördag är det dags igen. Nästa vecka är det helvetesmatchen!! mer om det då det är ett par dagar kvar:D

Imorgon har jag världens goaste dag, och jag får gå upp otroligt tidigt eftersom min spårvagn går tjugo över sju men sen slutar jag halv 10. Förstår ni hur skönt det ska bli. Måndag går jag hela dagen i skolan sen tisdag och onsdag är jag ledig då ska jag plugga på spanskan som jag ska redovisa på torsdag, det är den enda lektionen jag har den dagen vilket är skönt, sen på fredag slutar jag halv 11. Vad säger ni om den veckan? snacka om vilovecka, sen är det två intensiva veckor i skolan sen BEEEEEEERLIN <3 !!  

Nu ska jag byta om, hörs sen då det är frölunda igen GÖTT! pusss♥

nattinatti

Sitter här nu och tycker synd om mig och mathias för att vi är så avundsjuka på allt och alla så nu ska jag bara dissa allt och sova. Snart.. hihi..

Börjar klockan 13 imorgon så ett par inlägg ska allt hinnas med innan dess! hörs då :)

puss♥



we are the stars of the woooooorld !


(300 inlägg på två ½ månader (Y) )

FRÖLUNDA VANN! (igen)

Det blev ett riktigt slagsmål med en jävla massa utvisningar och avstängningar o grejs i fjortonde minuten men det verkar inte bli så mycket av det. Äh vad vet jag, det var slagsmål i alla fall.

5-1 blev slutresultatet efter en väldigt lång tredje period!


frölunda leder forfarande....

med 3-0...






Frölunda vs. luleå

En period spelad, på tavlan står det 3-0 helt sjukt! Snacka om att det är roligt att titta på hockey nu. Det är såhär det ska vara. Nu börjar det igen! Resultat i nästa period kommer :)


hemma = ingen bloggork..

Äntligen hemma, snacka om lång dag. Känns tråkigt att jag måste plugga efter en sån här dag men sånt är livet. Ska jobba klart med spanskan, en timma borde räcka sen ska jag lägga ifrån mig allt som heter plugga och göra annat. Ska redovisa nästa vecka som tur är så tiden finns att förbereda sig. 

Jag är så trött så jag inte orkar tänka så det får bli mer skrivande här senare. Puss♥

I skolan

Heej!

Nu sitter jag i skolan, precis haft historia redovisning och matte. Spanska strax i två timmar typ för ska på en extra grej. workshop som vet hur min skola är upplagd.

Min mamma är så snäll så hon kanske ska hämta mig sen :D då slipper jag åka vagnen hem och komma hem i natt typ.  Det här med spårvagn är väldigt bra ibland men ibland är det så tråkigt.

Funderar på att ha en helt pluggfri kväll ikväll, det beror på om jag ska redovisa min spanska imorgon eller nästa vecka.. vi får se :)

Sanna bråding på the voice

Godmorgon!

Det är redan ljust ute, jaa! det betyder iallafall att våren är på väg. Kanske inte för att stanna men det får vi väl se.
Tittar på the voice nu, Josefin har åkt till paris ett par dagar och vem är vikarie för henne? Jo sanna bråding. Det ska bli intressant.

Lång skoldag idag. kanske för lång. Har en redovisning i historia, hoppas att den läraren är sjuk. Vi behöver allt ett par dagar till! Hon var sjuk igår så vi kan ju alltid hoppas.

Oj va klockan blev mycket ! måste skynda nu, ska gå om en halvtimma och ligger fortfarande i sängen! skyndaskynda! Hörs sen♥

Backa hk vs GKIK

Jag och handbollstjejerna i min klass hade en diskussion om vinst och förlust idag, om att det är skönare att förlora stort än jämnt. Där fick man på smällen, vi förlorade med ett enda jävla mål. Domaren segade ut de sista 20 sekunderna och där försvann chansen om iallafall ett poäng! Så jädra surt. Förlorar hellre när man känner att man har spelat dåligt och är värd en förlust. Detta laget ligger 2a eller kanske 3a, vi ligger 6a. Sist vi spelade mot dom blev vi utklassade, nu blev det 23-22. Jävla fanskap till domare som ska dra ut på det! Ett poäng är fan bättre än inget!

Nästa match är mot heid på lördag, då ska vi bannemej få de där poängen som vi behöver!

Nog om handboll tycker jag. Lång dag imorgon, däremot så är en av lärarna kanske borta. Hon var sjuk idag. Så då försvinner två lektioner (Y) måste ändå ha extra spanska imorgon, behöver komma ikapp med ett arbete som ska redovisas nu i dagarna. hjälp(?!) annars går jag till halv 5 vilket är sådär kul.. Men har jag tur så är läraren borta så går jag till halv 4 :D har varken långa eller många lektioner så det går snabbt:)


Bilder ifrån dagens match, dock lite små ser jag..

är våren här för att stanna?

Det är hela 9 grader ute nu! SVENSK VÅR tänker jag!! Solen skiner glatt och det är riktigt gött att vara ute. Jag längtar sjukt mycket till sommaren, jag vet att jag säger det hela tiden men jag gör faktiskt det, till värmen, till havet till kläderna till skorna och det bästa av allt SOMMARLOVET! man slipper all det här pluggandet som tar död på mig snart! ge mig looov nu!



ÅHH THAILAND!<3

Makaroooner

Sitter här nu och äter makaroner efter en jobbig men rolig idrottslektion, känner på mig att efter denna dagen så kommer det kännas i kroppen. Jag har inte tränat på över en vecka och idag är det match igen! jag är pepp, alltid pepp. pappa stängde precis av strömen så allt la av, hade skrivit värsta inlägget men det orkar jag inte skriva om nu.

Match ikväll igen, backa.. Vi kan slå dom men bara om vi själva vill, det känns så tråkigt när man själv har spelat as bra men så finns det kanske en eller två stycken som förstör eller har en dålig dag. Självklart kan alla ha dåliga dagar det har jag med men det känns lite orättvist.

Nej nu är vi positiva och peppade! ska sova en timma nu tror jag så är jag pigg och glad sen till matchen, ska möta upp Emelie och Nathalie i stan så ska vi ta bussen ut dit, det är inte varje dag må jag säga haha.

Hörs ikväll <3


Godmorgon

Hallå!! sovit gott? Vaknade precis, har bara hunnit gå upp och hämta lite frukost. Älskar tisdagarna, då kan man sova länge eller gå upp tidigt om man känner för det, eftersom jag älskar att sova så är det inte så svårt att välja. Däremot så finns det andra i min familj som springer upp och ner i trapporna vilket är sådär kul, men det är bara att acceptera och ge igen, haha!

Har en lektion idag, idrott, HAAAAAANDBOLLL!!! :D även om alla andra hatar det så vill jag ha det. Sen blir det andboll ikväll med, match i backa, dags o vinna denna matchen  nu tjejer!!



Tomato <3

Blondin again

Sandra trodde verkligen att jag var svarthårig! hahaha
Det hände la inte så där jättemycket med håret men lite iaf och blev av med utväxten. Nu måste jag börja på historian som jag helt glömt av ! :O Sov så gott så hörs vi i morgon, börjar 13.00 så hinner allt skriva lite innan skolan :)



Picasa ville inte riktigt vad jag ville men till vänster är före och höger efter :)

ofärgligt hår..

Sitter just nu med färg i håret igen för tusende gången! mitt hår är verkligen ofärgligt, hoppas att det händer någonting denna gången annars får de allt bli brunt nästa gång så att jag vet att det faktiskt går o färga. Ni får se sen om det blir någonting annars skiter jag i det:)

hemmaa

Äntligen hemma ! Vilken dag, skolan var inget speciellt som vanligt. Det var helt okej idag! Tack gode gud för solen, man blir både piggare och gladare. Det förstördes ganska så snabbt när vi skulle gå till bussen, det ösregnade verkligen! Det värsta som finns är vintertid då alla har tjocka jackor o grejer plus att det regnar, det är bara kaos på spårvagnarna dom är helt proppfulla och humöret blir skit!

Jag träffade Angelica efter den skabbiga bussresan då chauffören fick släppa oss mitt på vägen eftersom han missat hållplatsen. Jag och fröken A åt på donken och snackade skit sen gick vi till hennes vänner på ungdomsfullmäktige, hon är väldigt politiskt engagerad vilket jag inte bryr mig ett dugg om men det var så längesen jag var där och träffade alla dessa människor så jag hängde på. Min snälla mamma kom och hämtade mig sen :) ( hon läser bloggen så gäller att man är snäll ;) ) och nu sitter jag här. Ska plugga lite kolla på tv, en massa bra idag så det kommer nog bli en del zappande vilket jag är proffs på! kan kolla på tre olika program samtidigt på olika kanaler ihihi!

Puss

Jason Mraz - Geek In The Pink

Nu kommer ett musiktips igen från Jason Mraz denna gången! Perfekt plugglåt och den sätter sig på hjärnan direkt.



090309

Godmorgon! Ny dag, Ny vecka, Nya möjligheter eller vad säger ni? Jag känner min väldigt positiv dag, det är nog pågrund av vädret! Riktigt vårväder, solen skiner, det gjorde den redan imorse när jag åkte till skolan klockan halv 8! Det blir bara ljusare och ljusare och man känner verkligen hur man bli piggare.

Började morgonen med en grymt ogd frukost! macka smoothie och kaffe, MUMS! sitter nu i skolan har haft två lektioner redan, som var as sköna, slutade tidigare på båda. Nu sitter jag och ett par från min klass och ska göra ett grupparbete om kalla kriget, sådär kul kanske, men det måste ju göras. Grupparbeten är också svåra att göra hemma eftersom vi alla bor i olika delar av stan därför får vi sitta nu.

Efter skolan ska jag träffa Angelica i stan, det var längesen! jag och angelica gick i samma klass förr och gjorde allt tillsammans men nu har vi börjat på olika skolor och fått nya vänner vilket förstör lite men det ska bli kul att ta igen allt igen:)



mums vad jag älskar historia, not..



Fröken A

wipeout

Hallå. nu har jag pluggat en massa inte för att det har hjälpt mig så mycket, tycker inte om spanska.. :(

Jag tror inte att jag är den enda som ser på kanal 5 just nu, Det nya programmet wipeout går ju nu. Snacka om sjukt program men det är också väldigt roligt eller vad säger ni? jag har iallafall skrattat så tårarna runnit !

För att se bilder från igår kolla in Nikolina hon har lagt ut ett par, jag har ungefär likadana men orkar inte ladda upp.

Ska fortsätta att titta på wipeout nu! imorgon börjar jag kvart över åtta så det blir upp tidigt nu igen, ny vecka, nya skolarbeten... suck..

Puss o kram!

novellanalys och spanskapresentation

Har precis skrivit klart en novellanalys i Svenska A som ska in i kväll. Skönt att inte behöva sitta i sista sekund som jag vet att många gör. Däremot får jag ångest när jag tänker på att vi har en spanskapresentation tills på onsdag som jag har alldeles för mycket kvar på. Vi ska göra en presentation om vårt drömliv, det är ju sjukt. Sen har vår lärare varit sjuk och vi har inte fått den hjälp vi behövt och det ger mig ångest. Jag är ingen stjärna på spanska och de tider som vi kan få hjälp på har jag andra lektioner. Ska allt maila min lärare och komma fram till någonting bra, får se hur det löser sig. Ska jobba på nu så skirver jag ikväll igen :)

Pussar

Tjejmiddag

Godmorgon people !

Läget? Här är det bra, Sandra åkte precis för att titta på hennes pojkväns match, jag själv orkade inte följa med.

Igår var ju vi hemma hos vickan, det var faktiskt ganska kul, roligt att träffa nya människor och så även om jag kanske hade lite svårt för just dom tjejerna. Det var mest vi som umgåtts innan som satt och snackade skit o grejer. Innan stämningen förstördes och det blev lite problem. Föräldrar räcker o säga. Men det var lugnt tillslut men då var vi inte på så bra humör så vi gick hem till mig, tittade på beck och somnade ganska snabbt!

Morgonen har varit lugn och som sagt sandra åkte precis. Sitter här nu och pluggar lite och tittar på let's dance. Har en spanska redovisning som jag måste bli klar med! Det kommer lite bilder och så från kvällen senare, ska leta fram lite bilder från andra också! :) men först så har min syster lagat pannkakor till mig oss :) PUSS

Partytime

Nu ska jag och Sandra bege oss till hållplatsen för att möte upp Nikolina för att se gå vidare till Vickan.







Me and Sandrew innan utgång :)

Ni får ha en bra lördagkväll så skriver jag imorgon, kameran är med ! Godnatt<3

Handbollsträning

Ska strax dra mig upp till RIK-hallen. Det blir ingen träning för min del idag, känner att jag måste bli frisk eftersom vi har matcher och sånt nästa vecka. Så som jag låter nu så är det nog ingen bra idé att träna så det får bli lite mer "teori" för mig idag. Går upp och tjötar lite med tjejerna med : )

Ikväll kommer outfits på mig ( vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig! )  och Sandra då hon ska komma hit och göra sig iordning här o sen stannar hon också i natt, myysigt! Hörs sen!

Lördagen den 7 mars

Tjena mors! Sovit gott?

Vet ni va? klockan är halv 12 och jag har redan varit på ikea! Vi åkte vid 10. Köpte lite småprylar till det "nya" rummet, ska ta kort när det är helt klart!

Dagens planer;
[ x ] 10.00-11.30 IKEA
[  ]14.00 - 16.00 Träning 
halsen är fortfarande paj, ska jag träna ändå?
[  ]16.30 - 18.00
Göra mig iordning till tjejmiddan, snabba ryck där! ska hinna duscha, klä på mig, sminka mig och fixa hår innan 18.
[  ]18.00-  Tjejmiddag hos min kära vän Victoria.

Kameran kommer hänga med! Hörs senare !

middag, kanelbullar och så ska det låta!

Jag kom precis hem från tobbe, vi har gjort en massa skoj idag! Det är verkligen roligt att vara med dom. Många frågar hur roligt det kan vara å så eftersom sandra och tobias är tillsammans och så att det bara håller på med varandra och blablabla, så är det verkligen inte! Det är det ultimata paret och visst är jag avundsjuk men jag klagar verkligen inte, dom vet precis hur man ska "bete" sig om jag eller någon annan över huvudtaget är med och det bästa är att det är dom som vill att jag ska vara med. Ibland kan det vara så att jag kanske frågar dom typ men det är inte ofta det betyder ju att dom vill vara med mig och inte bara med varandra liksom om ni fattar ? :P haha

Skit samma tillbaka till kvällen, när jag kom dit bakade vi kanalbullar, grymma blev dom! bilder längre ner, Vi lagade mat också eller Sandra gjorde, jag och tobbe kollade mest på. Det blev potatisgratäng, fläskfilé och sallad. Prefekta fredags måltiden eller vad säger ni? Vi tittade på jerry springer, sett det någon gång? det är verkligen sjukt, går på tv400 hela tiden typ. Sen blev det så ska det låta med kaffe och bulle! Bullarna var sjukt goda. Mår faktiskt lite illa när jag tänker på allt som vi har ätit idag. Godis, bullar, en jävla massa mat. Ah gud. Någon gång får man unna sig.

Vi satte oss sen och tittade på filmen snakes on a plane, missade sista halvtimman som jag ska se nu tänka jag, har filmen hemma. Grymt läskig och var faktiskt rädd när jag gick hem men ingenting hände som tur var och nu sitter jag här! När jag kom hem var min röst helt borta, mamma stod bara och skrattade åt mig när jag fick springa och hämta papper och penna för att hon skulle förstå vad jag sa ^^

Känner att det blev en massa text så lite bilder kommer allt också!




Våra underbara kanelbullar



Mums, blev dock mer sallad men hade redan ätit lite..

Nu blir det sängen, vi hörs imorgon då det händer en massa skojsigt ! Sov så gott <3

Ha en trevlig fredag!

Hej !

Hur är läget? Jag kom hem för ett litet tag sedan och fick för mig att baka kolakakor, det är det lättaste som finns och man behöver inte speciellt mycket ingredienser. Jag satte mig sedan med mina goda kakor och fortsatte skriva naturarbetet. Äntligen klar tror jag. Nej nu ska jag inte hålla på o ändra mer då blir det bara fel tillslut. Ska skicka in det strax.

Såg filmen crash i skolan, sett den? Grymt bra, rekomenderar verkligen ! Grät som tusan och vet att det inte var bara jag som gjorde det. Hörde allt lite snyfftningar där bak med. Imorse när jag kom till skolan var min röst nästan borta. Okej det går inte att jämföra med Johanna i klassen hennes var vekligen borta, man fick sitta och upprepa allt hon sa för att bekräfta att man hört rätt. Efter filmen blev min röst bara värre och värre men nu har jag druckit en jävla massa te så tror att det är okej nu, har inte pratat så mycket när jag sitter här hemma själv om man säger så ^^

Åkte som sagt in till stan och träffade sandra, vi köpte lite småsaker till vår kompis som ska ha tjejmiddag imorgon, det kommer bli grymt roligt har inte träffat henne på ett tag nu :) Sen köpte Sandra ett linne också skit fint! Ni ska allt få se våra outfits imorgon hihi!

Ska strax åka till tobias och baka kanelbullar, dom o deras idéer. Stannar nog där hela kvällen så vi hörs sen när jag kommer hem :) Shit nu blev det mycket men ha en trevlig fredag allihopa!

060309

Alltid mysigt när man vaknar och ser att Sandra har gästbloggat (inlägget under) vi körde den metoden när jag var i thailand så fick jag veta vad som hände här hemma och tvärtom, det är ju sån tidskillnad så man kan ju inte ringa varje dag. :)

Sovit gott i natt? Jag har iaf men det är alldeles för tidigt för mig, usch! Men det är ju fredag och har bara tre lektioner idag där två är sammanslagna för att vi ska se på film! götttish! kommer säkert somna, men det får vara. Sandra skulle ju inte till skolan idag men vi ska träffas inne i stan efter skolan, ska köpa present till en kompis som ska ha tjejmiddag imorgon :)

nu får det bli frukost och the voice! ha en bra dag!

Yoo Sandra här!

Vad skönt att de inte blir någon skola för mig i morgon ! jag är fortfarande väldigt hostig och det är ju dumt att gå och hosta ner alla. Vi ska ju ändå bara se film. HAHA. Tiden går så jävla fort när jag inte tränar. Det har vart ganska skönt och slippa några pass ändå.
Vädret idag var skitfint ju! det är ju vååår snart. Fast ja ska ju åka skidor snart;) I morgon ska ja till stan med malin korvas å kolla på något till tjejmiddag på lördag.
Men  nu ska ja göra mig i ordning för sängen och bara mysa med tvn jag behöver ju inte lägga mig på jätte länge!

Här kommer en bild på malin i de sköna vårvädret!:P


Minidatorn ska bli min!





Den hära snygginging blir snart min! 2990kr kostar den så får allt spara lite till men sen om en månad eller så om jag har räknat rätt så ska jag allt ha råd!

Då slipper jag bara på den här klumpen varje dag, räcker med ett usb minne mellan datorerna så är allt lugnt. plus att om jag skulle behöva så hade jag faktiskt kunnat ta med mig min minidator till skolan för den väger ju faktiskt ingenting. Okej visst är det lite onödigt att ha två datorer men det är också onödigt att slita ut sina axlar, speciellt jag som spelar handboll!

Sparar som en galning så det kommer inte bli speciellt mycket shopping nu en tid framöver. !


orättvist!

Det slutade nu med att jag går upp till hallen utan att träna. Min hals pallar inte det idag och jag känner att jag måste bli frisk på riktigt denna gången. Har en massa matcher och sånt därför avstår jag idag. ORÄTTVIST! men går upp och träffar tjejerna ändå:)

Någon som kanske vill underhålla mig ?

wienerbröd!



Äntligen hemma från skolan. Hade spanska i 45 minuter sen satte jag och Sandra oss i cafét och åt lite myys. Jag köpte ett wienerbröd. Fan va gott det var! åt alltid det förr, mumsigt värre! unna er med ett wienerbröd ibland, det är gott!

Har suttit här en stund nu och jobbat med naturuppgiften, målet är att bli klar innan träningen som är klockan halv 7 vilket är ungerfär om tre timmar så det borde jag klara av.

050309

Redan torsdag, tiden bara rinner i väg som vanligt. Har ni sovit gott? Jag vaknade runt nio av mig själv. Vaknar alltid en eller två minuter INNAN klockan ringer. Är det någon känsla man har att nu ringer klockan snart så jag kan lika gärna vakna liiiiite tidigare? Visst är det mycket skönare att vakna av sig själv men ändå. Någon mer som känner samma sak?

Jag har faktiskt pluggat denna morgon, men inte det jag skulle utan det blev spanska. Kom på att jag har en redovisning nästa vecka som jag måste kunna då måste man ju vara klar med powerpointen liksom. Det får bli naturplugg i eftermiddag istället.

En lektion idag, visst det är skönt med korta dagar men en lektion på 45 minuter det är ju lite å ta i eller? Vi får bära dom här datorerna fram och tillbaka hela tiden. Usch och fy. Men det är bara en lektion så jag överlever nog det.

Ikväll är det träning igen, min hals är faktiskt helt okej nu så det blir nog inga problem. Nu ska jag göra mitt specialte sen blir det skolan. Vi hörs senare.

ananas split mitt i vintern

Fick sms från Sandra för ett tag sedan, hon hade varit inne och kollat ifall religionen kommit in. Det hade den. Hon skrev att hon fick mvg och var överlycklig. Kul för henne tänkte jag och sa till henne att vi sätter pengar på att jag fick ig. Skrev verkligen ingenting om religion på mitt uppdrag men det gjorde visst inte så mycket efter som jag fick mvg! Tur att vi inte satte pengar där haha ! Det gjorde min dag kan jag säga !

Jag och mathilda köpte godis och glass, ananas split, mums! lite fel väder kanske, svin kallt. Sen ville jag få lite vårkänsla med min skinnjacka men det hjälpte inte speciellt mycket. Kylan kommer nog sitta kvar i luften ett tag, även om solen tittade fram idag!

Börjar ett imorgon, ställt klockan på nio så hinner ta en lång och fin  frukost sen blir det lite naturplugg, åka till skolan för en lektion, spanska i 45 minuter. YES! ska ha redovisning nästa vecka och har inte börjat. Jobbigt jobbigt. Speciellt när man är sämst på powerpoint någon som kan hjälpa mig ?

okej nu blir det godnatt vi hörs imorgon :) Pusss



jag i mitt söta diadem :)


Jag vill inte ha cancer!

Nu har jag pluggat och ska följa med min syster och sola. Det är så grymt tråkigt att bara sitta och vänta, blir ingen solning för mig idag eftersom jag har skaffat min brun utan sol ;) det räcker bra och är mycket bättre för huden! ingen cancer här inte! Sen ska jag o syrran åka och köpa lite mys för att sedan titta på andra avenyn. Imorgon börjar jag klockan ett men ska allt försöka gå upp hyffsat tidigt så att jag kan få lite plugg gjort. Känner att jag måste bli klar med ett par uppgifter nu så att jag slipper jobba som ett as nästa vecka. Ursäka språket men just så känns det idag. Pratade med Linnea förut som gått in i en deppression. Jag är på väg på samma väg känner jag. Skolan tar verkligen alldeles för mycket tid, det finns ingen fritid! 

mathilda står och väntar så får skynda mig . PUSS

söndagsmatchen flyttad till tisdag 10/3

Jag vet att folk verkligen är intresserade av sånt här men skriver upp det så att jag själv inte ska glömma och mina kära lagkamrater också eftersom det är jag som ALLTID har koll på allt, varför är det så? Jag är inte speciellt uppdaterad av mig, däremot lyssnar jag på det jag vill höra och då blir det så. Kanske borde hänga på dom där som har tjuvlyssnat i vissa lägen. Hihi

Provet var as svårt. Men nu är det gjort så behöver inte tänka mer på det. Har dock en naturuppgift som ska in på fredag ( inte börjat! dåligt dåligt. ) Sen en svenskauppgift som ska in på söndag men den är jag faktiskt nästan klar med. Det gör så mycket när man får arbeta på lektionerna vilket vi aldrig får på vår skola.

Nu blir det lite naturplugg hörs senare PUSS


Ett stadshjul i Göteborg!

Bildmontaget visar den framtida vyn från Östra Hamngatan.
Bild lånad av gp.se

Vad säger ni Göteborgare? Ett stort stadshjul ( läs; parisehjul) ska placeras vid operan vid Göteborgs hamn.
Ett 60 m högt hjul är nu på väg från Australien i lastcontainrar och ska stå klart redan i maj! Hjulet består av 42 gondoler som är inglasade och det finns till och med luftkonditionering innuti. Vilken idé liksom! Det kan faktiskt bli varma dagar i Göteborg också! Det kommer också finnas en VIP gondol där det serveras mat och dryck. Jösses. Jag tycker att det kommer vara en bra idé och det kommer dra ännu mer turister i år än någonsin! Hjulet kommer säkert vara en stort evenemang på Göteborgskalaset (läs; kulturkalaset)  i augusti. Då Göteborg drar in en massa pengar.

Som det ser ut nu så kommer hjulet stå där i två år men det kan också förlängas. En åktur som kommer ta ca 15 minuter kommer kosta 75 kr. Lite dyrt kanske men ingen kommer väl missa att åka detta hjul om man bor i göteborg ? :D

Läs mer här

040309

Godmorgon!

Nu sitter jag i skolan, ska strax börja min andra lektion som är historia. Ska jobba med något grupparbete.
I eftermiddag har vi samhällsprov, alldeles för mycket i skolan nu för att hinna med annat.

check this out;



12 sidor fulla med text, vad säger ni? lockande va?



Historia, usch..


( linnea ville ha bilder så ska allt försöka med lite fler :) )


Handboll och shopping.

Då var ännu en match över. tyvärr så förlorade vi den. Vi kunde såväl ha vunnit tyvärr finns det personer i laget som kanske ser lite för lite på planen, men det är bara att ta igen! Det är ganska så många matcher kvar och redan en på söndag mot Backa... Innan matchen var Johan Pettersson där, vet ni vem det är? Han spelar i landslaget, en jävligt duktig kantspelare och fick faktiskt ett par tips av honom men dom var ju borta när matchen började självklart.. Men två mål fick jag iallafall in väldiga turmål vill jag också tillägga. Ska be någon ta kort när VI spelar, har bara massa kort som jag själv har tagit. Sådär roligt kan man väl säga. Kan luras och säga att det där är jag på några bilder fast det inte är det. Haha

Jag har missat en liten annan grej, var och handlade lite småprylar för ett par dagar sedan men så har min kamerasladd varit borta så har inte kunnat lägga upp några bilder eller så men här kommer det.



Rund borste - H&M 29.50 kr
Guldarmband - H&M 49.50 kr
Diadem - Gina tricot 79 kr

Nu blir det sängen, godnatt <3

Brun Utan Sol är kladdigt.

Ser nu hur mina byxor och vita strumpor är mer bruna än vad de ska vara egentligen. Ska bli kul och se om det håller sig på matchen när svetten bara rinner, äckligt det låter hihi..

Körde innebandy på idrotten vilket jag tycker är den mest onödigaste sporten som finns, efter basket. Basket är ingen sport, hur kul kan det vara liksom? Nej fy fan. Handboll är min grej och det kommer det alltid vara!!

Nu ska jag plugga i ungefär en timma, måste få in det sista annars har det nog gått ganska så bra:) Sen ska jag njuta av mammas goda lasagne ! älskar det, så jävla gott. Sen bär det av till lundbystrandshallen där vi ska spela match mot sävehof!

vi hörs ikväll, pusss

Godmorgon

Sovit gott? Mamma väckte mig klockan sju för att hon ville ha ett par leggins av mig. Självklart så kunde inte jag somna om. Jag gick upp gjorde en kopp citronte som visst ska vara bra om man har ont i halsen, imorse var det värre än någonsin men nu efter några fler timmars sömn känns det faktiskt helt okej. Jag ska nog faktiskt överleva denna dagen också. Match och grejer ikväll..

Känner att jag har inte pluggar riktigt ordentliget till ekonomiprovet imorgon. Sitter här och försöker att få in det men det går verkligen inte. Någon som har ett bra tips till mig så att jag får in skiten?

Ska nog gå upp och äta frukost en gång till nu. Citrontet var otroligt gott! vi hörs senare <3


sickness is killing me

Okej nu har jag sovit och fått lite mat i mig. Vilket inte hjälpte ett dugg. Får ångest över att jag faktiskt borde plugga inför ekonomiprovet på onsdag. Dags att ta tag i det nu då skulle jag tro. Ska ta ett varmt långt bad sen också!

Vi hörs senare eller något.

P.s HATAR ATT VARA SJUK! d.s

borde faktiskt plugga.

Japp det borde jag men jag orkar verkligen inte. Denna förkylningen har tagit kål på mig idag. Somnade till och med på lektionen. Den kom från ingenstans hoppas att den försvinner lika fort det är ju match imorgon. FAN! sävehof... Vinst sist och dom är nog nådigt sugna på revanch (stavning?) skulle jag tro. Vi behöver allt två poäng till !

Jag ska faktiskt sova en timma nu så kanske jag mår bättre och är piggare sen. Ja vi får se. hörs sen pusss


jag och sandra sitter bredvid varandra....

.... och målar en massa skit på msn, förstår ni då hur rolig vår skola är eller?



Svårt att se kanske, men någon som hittar likheten? ;)

MSN....



MSN har något nytt smilesystem. Vad säger ni om emo smilesarna ?;) hahahaha

32 dagar kvar till påsklovet!!!

Det där vårvädret jag ville ha idag kan ju ta sig! När jag kom utanför dörren ösregnade det rent ut sagt. Fy sjutton inte min dag idag. Jag satt här och räknade lite och kom fram till att det är 32 dagar tills det är påsklov! JAG LÄNGTAR! då är det berlin som gäller med laget och en massa annat skoj. Vad ska ni göra på påsklovet? Det är ju bra att vara ute i tid eller vad säger ni?

Alltid på påskloven så sänks priserna till stockholm, kanske ska åka dit? det blir kanske lite tajt med berlin och allt så det blir nog på sommarlovet istället :)

Tillbaka till pluggandet, har ekonomiprov på onsdag, en naturuppgift som har deadline på fredag och en novellanalys i svenskan till söndag. Jag vill bara dö! ingen som kan göra plugget åt mig? jag pallar inte mer !
behöver loooooooooooooov!

samhällsekonomi var det ja..

Godmorgon

Kan det inte vara en sån där typisk vårdag idag? hade varit så skönt och man blir så mycket mer positiv, eller vad säger ni?

Vaknade med världens tjockaste hals! fan det är tillbaka. Inte nu! Halsen har svullnat upp som tusan. Inte bra  inte bra. Ska allt dra mig till skolan ändå. går till halv 4 idag. blä!  Ska försöka få i mig lite frukost, kan säga såhär, det ekar i kylskåpet och skafferiet!! Hittar säkert på nått.

Hörs sen !

010309

Första mars idag! någon mer som tycker att tiden går snabbt? Vilken dag idag! jag kan säga att jag har inte varit ute och fått någon frisk luft över huvudtaget. Endast svettluft från olika handbollshallar. Började med att vi åkte och spelade match i torslanda som vi förlorade stort. Skit! Sen åkte vi snabbt hem för att äta och sen var det dags för handboll igen fast denna gången var det jag och Lovisa som bestämde. Vi var nämligen domare. Det gick helt okej och det är alltid gött med lite extra pengar i fickan. Det behöver väl alla i min ålder nu liksom?

Nu är det dusch, plugg och beck som gäller. Imorgon är det skola igen, usch och fy. Dubbelpass i naturkunskap, lockar det? Nej verkligen inte! Har en massa plugg denna veckan också plus två matcher, tisdag och söndag.

Förresten så åkte ju min syster till branäs idag, kan inte säga att hon tyckte att det var speciellt roligt haha. Hon hade åkt längdskidor idag och det hade väl gått sådär i 65 cm hög snö.

Vi hörs senare eller imorgon bitti :) Pusspuss

BRITNEY SPEARS - IF YOU SEEK AMY

Innan jag somnar vill jag bara ladda upp en låt som jag fastnat för, if you seek amy. Början är bäst "lalala lalalalala lalala lalalalala"



Lyssna den är bra !

godnatt <3

Somnade hos Sandra

Hamnade tillslut hos Sandra, vi skyndade oss till konsum grymt snabba var vi! Där träffade vi några roliga filurer sen åkte vi hem med en cola, chipspåse och en mjölk rikare. Typiskt tobbe så kommer han på att han vill ha pizza när vi är hemma igen, och alla kök stänger vid 10. Som tur var för hans del så var OVE's gatukök öppet så vi åkte dit. Sen satte vi på million dollar baby. Grymt bra film faktiskt men jag somnade. Vaknade till runt halv 1 och då sover Sandra och Tobbe också så jag gick hem :)

Kvällen blev ändå helt okej, fick kommer ut lite:) Nu ska jag hämta något att dricka för är hur törstig som helst sen ska jag sova! Kommer antagligen vakna av min syster i morgonbitti. Hon ska till branäs och samlas kvart i sex på morgonen! :O bäst för henne att hon går tyst.

Hinner inte skriva något innan matchen imorgon så det får helt enkelt bli på kvällen när jag kommer hem. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

GODNATT<3

RSS 2.0