onsdag

Hallå hallå!
Har knappt kommit upp än och klockan är över två. Vi är sjuka. Har ätit frukost i sängen och tittat på svensson svensson filmen på SF kanalen, så sjukt rolig.

Ska snart börja göra mig i ordning  för middag hos farmor igen, ska sen in till stan och fixa det sista inför imorgon. Ska bland annat träffa tjejerna för att handla till middagen vi ska ha. Det känns som att det kommer bli en lugn kväll trots allt och det är ju skönt kanske så slipper mamma och pappa oroa sig där nere i thailandet ;)

Nej ska titta lite på kådisbellan nu innan vi ska gå. Puss ♥

shopping

Hallå i´m back!

Hade lite att göra igår, var bland annat på bio, new moon närmare bestämt. Jag tyckte om den, mina killkompisar som jag var där med tyckte väl att den var sådär men det var helt perfekt i ett regnigt Göteborg i går och filmen var faktiskt bra!

Idag var vi på middag hos farmor. Skönt att få mat sådär ibland då mamma och pappa inte är hemma så man slipper göra allting själv :)

Åkte sen till stan och köpte mig ett par lösögonfransar och naglar till nyårsafton sen har vi bara varit hemma. Sandra var förbi en stund och åt chokladfondue med oss, sjutton va gott det var!. Tittade på mamma mia också samtidigt, underbar film.

När Sandra gått tog jag och baby ett bad och nu sitter vi här och väntar på att min syster ska komma hem. Är helt slut så jag lär nog somna rätt fort.

Vi hörs imorgon och då är det träning för första gången på ett par veckor! PUSS




Köpte dessa, små inne i ögat och längre längre ut. Tror nog att de kan bli snyggt!



Köpte även de här klassiska från depend, dock blev jag helt kär i dom som jag hade över jul. Det var mjuk plast istället för hård som de här är. De gjorde därför inte så ont runt nagelbanden men får väl fila ner dom här så blir det nog bra! :)

lördag 26 december

Hallå allesammans!
Sitter  och spelar wii (ja igen), brukar sluta så på kvällarna haha. Alexander är kvar ännu så jag, han och syrran sitter och spelar :)
Jag och alexander passade på att åka till stan förut med, sjutton va folk!, fick i alla fall bytt hans klocka och köpt lite smågrejer till mig innan vi åkte hem och åt tacos med mathilda och hennes kompis.
Sen dess har vi suttit här, jo just det, vi tog oss en tripp till ica min pojkvän och jag för att köpas lite frukt och grejer. Va så sjukt sugna på fruktsallad och varför inte passa på att vara lite nyttiga efter all skit vi dragit i oss, ändå kom vi hem med en stor chips påse hahaha.
Ska fortsätta spela nu innan det blir rena rama rolf! wihoo! puss♥

Nattinlägg

Jag, min pojkvän och min lillasyster sitter och spelar wii. Ska sitta uppe ett par timmar till för att säga hejdå till mamma och pappa då dom sa åka iväg ett par dagar. Klockan fyra ska dom åka hemifrån så här ska vi sitta hehe.

Favoritspelen just nu är något ballongskjutarspel och pingis, basket kan vi också slänga in där  ;)



Vi har ett skit snyggt svart wii :D

Julklappar (En del)


Smink + ny pipa av farmor och farfar, fick även underkläder av dom :)



Klockor, vänstra från mormor högra från älskling :)



En AS SNYGG tröja och ett gulligt hjärta med polly i ( jag har en hemlig crush on polly hihi, farmors fel) av Alexander.



Småprylar av Alles föräldrar. Badgrejer, presentkort på bio och en massagegrej :)



Och ett underbart fint bäddset av mormor, perfekt nu när jag får en ny säng efter nyår:D

Vi fick ett wii också men det missade jag ta kort på innan kameran dog :) Fick ett par smycken och så också :)

Juldagen

Hallåå!

Vilken julafton! Har precis kommit hem från Alexander, han kom hit igår och lämnade julklappar sen bestämde vi oss för att åka till honom och sova där.

Fick en massa fina julklappar men hittar inte min kamerasladd för tillfället men ikväll då kommer bilder. ( Farfar, skulle du kunna skicka lite bilder från igår också? :) [email protected] )
Fick smink, smycken, två klockor ( folk tycker antagligen inte att jag kommer i tid..), underkläder, sängkläder som är helt underbara!, kläder. Ja det var väl det mesta.. Bilder kommer senare i alla fall:)

ska ha lite middag här hemma med mina päron ikväll sen kommer alexander hit och sover här :)


God jul!

GOD JUL ALLA FINA LÄSARE!

hinner inte skriva mer idag ska upp till mormor nu och fixa, vi hörs till kvällen :) PUSS ♥



Fint håret blev va ?:) skönt att slippa sitta med en lock/plattång i alla fall :), Tomteluva på helt klart!

Ska byta klappisar med sandra nu. Puss

23 december

Hallå!!

Gud ni ska vara glada att ni inte ser mig just nu hahahaha. Sitter här med knorrar i huvudet som jag ska sova med för att få lockigt hår imorgon, det blir spännande. Hoppas att det fungerar säger jag bara!
Idag är det den 23 december, dagen innan julafton(!!) det är ju helt sick. Har ingen julkänsla överhuvudtaget. Det finns inget julpynt här hemma alls så antar att det är därför jag känner som jag gör. Min familj är inte spec. happy av julen och eftersom vi inte ska vara hemma i år utan hos mormor så är det ingen som vill dra upp en massa pynt.

Imorgon hoppas jag på en massa julklappar och det ska bli sjukt kul! :D älskar presenter höhö. Alexander ska komma ner en stund på kvällen också så vi kan byta våra grejer. Är så nyfiken att jag kan spricka men har faktiskt redan fått mammas och pappas julklapp, ett årskort på IFK och ett WII ( som jag och min syster delar på), de va tvungna att veta om det fungerade annars skulle det bytas senast idag det var därför vi fick det tidigare. ska nog upp och spela lite nu haha :D

Vi hörs säkert imorgon, en liten uppdatering på vad jag har fått i alla fall ska ni få, och om mitt hår fungerar!! :D GODNATT

Jullov!

hallåå!

Det är så sjukt mycket snö ute att det inte är sant! dock är det plusgrader så det lär väl smälta snart. Vi vill ha en vit jul!

Sitter och smaskar på mina chokladägg jag och ebba vann i skolan idag, vi vann en kändistävling höhö. annars lekte vi bara lekar, fick pepparkakor och julmust och sen en timma senare fick vi åka hem. helt meningslöst men men nu har man lov i alla fall och det ska jag fira med att rätta och skicka in min litteraturanalys och sen ikväll blir det liseberg med tjejerna :)

Nu när det är lov kanske det blir lite dåligt med uppdateringen men ska försöka :)

7 månader idag <3

Godmorgon!

Sista dagen i skolan, imorgon är det avslutning, GOTT ÄR DET!! jag behöver lov nu.. Ska i alla fall till frölunda och NRJ-hallen närmare bestämt och spela maskeradvollyboll hela dagen. Blandade meningar om det men vi slutar hyffsat tidigt och då ska allt smink av! vi ska föreställa rockiga men får se hur det blir med det haha hörs sen! PUSS♥

jag har det, har du?

Glömde säga att vi köpte våra årskort igår! Klacken kommer bli bättre än någonsin då vi står där!!

SM-guld 2010 nu jävlar!!!



Lördag

Hejsan svejsan!

Sitter hos alexander och tittar på shrek 2 medan han tittar på någon krigs grej, band of brothers tror jag den hette. Skit rakt igenom..
Fick köpt lite julklappar igår också! :) men har en del kvar så får se när jag ska lösa det... får väl bli på måndag efter vollybollen ute i frölunda eller imorgon efter dömningen.

Blir att gå upp tidigt imorgon, ska döma klockan  tio men som tur är så är det bara en match så det går ju fort :)
Nej nu har jag inget mer att säga, kvällen är oplanerad än så länge så får se vad som hittas på.



julklappshandling

Hejsvejs!

På min lediga dag idag ska jag in och shoppa julklappar! ska även träffa upp alexander efter hans avslutning och fixa lite grejs :)

Jag tror att min dag kommer vara fullspäckad och att det kommer bli väldigt dåligt med bloggandet idag !

JAG ÄR KLAAAAAAAAAAAAAAAAR ! :D

JAG ÄR KLAAAR! är klar med den sista uppgiften för i år på 8 sidor! Den ska vara klar på tisdag men ville få det ur världen så jag slipper sitta hela helgen, helt underbart. Är ledig imorgon också och tro mig då ska jag njuta!
Ska in till stan och köpa julklappar imorgon med. Har ingen aning om vad jag ska köpa förutom till Alexander haha så vi får väl se vad jag kommer hem med och självklart kan jag inte avslöja det ;)
Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig, har ställt klockan på 02.45 för att se paradise hotel, missade det idag! Spännande spännande. Hörs imorgon :) Natti natti <3

8 MINUSGRADER!!! Jag tror jag dör..

Godmorgon Godmorgon!

Gud va skönt det var att få sova ut, kan inte komma ihåg när jag gjorde det senast. Börjar kvart i ett idag och har tre lektioner, slutar vid halv fem inte så där jätte roligt kanske men men, vi får tacka för sovmorgonen i alla fall.

Igår var Alexander här, vi satt och spelade super mario och självklart varvade han det efter någon timma så tittade vi lite på tv innan han fick åka hem i kylan.

8 minus idag, det gör ju verkligen inte att man längtar till sommaren, skojar du eller! jösses, vad ska man ha på sig liksom, får bli fjorton par byxor och en massa tröjor så ska jag nog inte frysa. Ska ta mig ett varmt bad nu innan jag åker till skolan med :)

Träning ikväll, lekträning kallade Janne det, spännande!

Hörs sen!

UF mässa idag!

Det är UF-mässa (ung företagsamhet)  på skolan idag, dock är skolan väldigt liten så tror att det bara var en 5-6 företag men roligt med alla idéer! det fanns allt från änglar till halsband med överfallslarm riktigt coola va dom faktiskt men jag hade nog aldrig kunnat gå med det runt halsen tyvärr.

Längtar faktiskt lite tills vi börjar trean och får hålla på med det här, det ska bli riktigt roligt faktiskt hoppas bara att man kommer med någon bra idé som kommer gå bra hehe.

Sitter här och pluggar svenska och kommer ingen vart. Har så förbannat tråkigt att jag vill döööö ungefär så. Är så skoltrött så det skriker om det, hoppas verkligen att vårterminen har ett bättre flyt och inte är lika svårt det pallar jag inte har ju vart på väg in i väggen redan nu vågar knappt tänka på hur jag kommer må till våren.. usch men först har vi ett lov att se fram emot!

8 dagar till julafton och hur många klappar har jag köpt? INGA!!

Godmorgon

ännu en ny dag. Har varit vaken ett par timmar redan, baby sov här i natt så fick gå upp med tuppen eftersom han åkte innan mig. Dock åt jag frukost och gick och la mig en timma till efter att han gått, underbart men mindre kul när klockan ringde och man tänker på hur dagen kommer vara, den där förbannade håltimman som bokstavligen tar död på en!, 11-15.30 blir ett par pluggtimmar där i alla fall vilket jag behöver.

Annars är det ju onsdag idag, slutar halv 5 sen ska jag bara hem och slappa ska tvinga hit alexander också, orkar inte åka från honom mitt i natten i kylan idag så det får bli hans problem, snäll jag är va ? ;)

Känner att det är dags att få köpt ett par julklappar nu med, är ledig på fredag så får ta det då tror jag, innan dess blir lite problematiskt.

Ska åka till skolan nu, vi hörs sen hoppas jag :) PUSS

EN VECKA KVAR!!!

Godmorgon!
Tisdag idag och tiden rinner i väg som vanligt.. Blev av med en del skolarbeten igår så nu har jag bara ett kvar, skönt! Ska bli klar med det nu i veckan också så kan jag börja njuta av lovet snart, tro mig det är önskat.
Hade fullt upp hela dagen igår så hann inte blogga, det bara försvann ur mina tankar. Hade redovisningar hela dagen sen fick jag köpt en present till pappa efter skolan sen åkte jag hem till alexander och vi bakade pepparkakor. Jätte mysigt men det är ett jävla jobb!
Vad händer idag då, slutar vi två hoppas jag, vet inte om jag har sista lektionen eller inte. Specialidrott är lite si och så med det. Sen ska jag plugga ett par timmar tror jag innan jag åker till träningen. Baby kommer nog och sover här också verkar det som. Underbart.
Måste rusa så jag inte missar vagnen.  Puss puss

MAAAATCH!

Hallå hallå!

Söndag idag, gick upp tidigt för att plugga ett par timmar. Missar några då jag ska i väg till kungsbacka och spela match så passade på att ta igen det imorse :)

I fredags var det julbord med killarna ( + katrin ). Mysigt var det. Sen igår var vi på jul på liseberg, jättemysigt var det men sjutton va mycket folk!! var på middag hos mammas och pappas kompisar också innan :)

Idag är plugg/handbollsdag helt enkelt, ska iväg nu strax till valhalla och möta upp tjejerna för att ta oss till kungsbacka och aranäshallen för att spöa skiten ur aranäs! Sen ska jag hem o äta och hämta lite grejer för att sen åka tillbaka till Alexander och hjälpa honom med ett arbete och sen sova här i natt med :)

Oj va klockan rann iväg! måste rusa. Hörs senare eller  nått! PUSS

torsdag igen, att tiden kan gå så förbannat fort! två veckor till Julafton!!!

hallå hallå!

Sitter i skolan nu och har gjort det de senaste timmarna nu. Kom hit vid 8 i morse, Alle började 8 och jag skulle ha en redovsining vid 9 så kunde lika gärna åka ner och sätta mig här och döda lite tid :).

Redovisningen tog fem minuter och sen har vi suttit här tills nu, ska ha matte kvart i ett, dagens första lektion K U L!, slutar kvart i fem idag så det blir sent hem idag. Segt, tur att det är torsdag säger jag bara, behöver verkligen helg, behöver lov rent ut sagt!

Träning ikväll och idag ska jag verkligen träna, i tisdags somnade jag, missade bussen och då var det ingen idé att åka. Segt men fick pluggat i alla fall. Handboll idag punkt slut! sen kommer min baby och sover hos mig :)
Mattemattematte, åt helvete med det!!

Onsdag 9/12

Hallelåja!

Försov mig i morse, vaknade 10 minuter innan jag var tvungen att gå men snabb som jag är så slängde jag på mig degkläder sminkade mig åt frukost och hann! Vi hade ju prov första lektionen så då kunde man inte komma sent, men vi hann i tid och provet gick riktigt bra. Är stolt över mig själv faktiskt, förra naturprovet var jag väl itne så nöjd med, lyckades få G då i alla fall och det är bättre än inget :)

Sitter och väntar på att Sandra ska bli klar så vi kan börja på en redovisning vi ska ha på måndag, har geografi om en timma också sen slutar vi ! wiee. Ska hem och plugga plugga plugga så att jag blir klar med så mycket som möjligt. Ska nämligen hem till Alexander ikväll och hjälpa honom med ett par arbeten och sova där i natt. Mysigt.

Yeye det var den onsdagen det än så länge. Pusss


( Pappa, glöm inte sätta på golv värmen idag! :D )

Mitt schema denna veckan

Ja nu blev det som vi trodde, en lektion till ställdes in så får sitta här till klockan tre, fan va kul! Ska försöka prata vår idrottslärare om något bra så vi slipper vänta så länge :)



Mitt schema denna veckan är roligt men ändå inte. Man ser rätt dåligt men igår var första lektionen inställd, idag är tre inställda och en workshop ( ej obligatorisk) imorgon är en inställd, torsdag en plus en extra går från 9 till 5 K U L! och fredag är det luciatåg så vi vet inte hur det blir med den första lektionen. TOPPEN!

Tillbaka till pluggandet.

tisdag

Godmorgon

Tiden rullar på som vanligt, tisdag idag vilket betyder skolan och det är nog första gången i mitt liv jag blev sur när lärare ställde in lektioner. Det var väl bara för att dom var mitt på dagen antar jag. har hål mellan 10.30 och 13.30, kul va?! Då blir det naturplugg så det skriker om det, hinner knappt plugga hemma idag, slutar sent och ska möta alexander i stan, han ska köpa wax, fåfäng sak de där, och sen har jag träning halv nio till tio, så bäst att passa på när tiden finns :)

Ska göra mig i ordning nu, hörs sen eller nått. Pusss

bajs olle!

Nu blev det ännu deppigare. Jag hade rätt!, kunde sovit och börjat halv elva men men nu sitter jag här och har surfat en stund så det är bara att börja plugga, kan behöva den här lilla extra tiden faktiskt.

kom precis på en liten grej mitt vänstra lillfinger är helt skevt, har stukat det i handbollen så många gånger så benet flyttat sig lite eller nått haha, ser lite roligt ut. Ska plugga lite naturkunskap nu.



Måndag, depp...

Godmorgon!

Sitter med frukosten i högsta hugg i sängen och ska snart upp och göra mig i ordning. Har sovit i bäddsoffan i natt, rätt skönt faktiskt, orkade inte bädda om igår så lika bra att ligga kvar haha, den är faktiskt inte så obekväm :)

Början klockan 8 som varje måndag men idag har vi ett litet problem, vi ska börja redovisa våra företag och vet inte om det är så att alla grupperna ska vara där och lyssna eller bara dom som ha tid, annars börjar vi 10.30. Förstår ni grejen, rätt dåligt av en lärare att inte informera sånt så vi får hoppas att vi ska stanna och lyssna annars blir jag inte glad.

Annars slutar jag halv tre, träning klockan sex. En jävla massa plugg sen blir det att sova :) Måste skynda mig lite nu, vi hörs senare ! puss

jag har världens bästa pojkvän

Vilken helg!! Förstår inte varför det inte blir något bloggande då man är ledig men jag har väl inte tid antar jag. Sitter inte vid datorn speciellt mycket på helgerna det är nog därför.

I fredags var vi på bio, riktigt bra film och har ni sett de andra två måste ni se den här. Kan inte säga att det var den bästa av dom tre som gjorts för det hände inte så mycket allt bara reddes ut men den var allt bra ändå och jag tvingar er som inte sett triologin att titta!!
Efter filmen träffade vi upp de andra i gänget en stund innan vi åkte hem till mig och tittade på wallander.

I går var det lördag vilket betydde släktkalas, hela tjocka släkten kom hit, vi åt tårta, fick presenter (läs: pengar) och pratade tills det att vi "barn" inte orkade mer och åkte härifrån. Jag och alexander tog då chansen att åka in till stan och köpa ett par nya jeans till mig, ALLA mina har spruckit i skrevet. Helt psyko, så det var änna dags för ett par nya nu. Blev ett par enkla ljusa från H&M. Min söta pojkvän köpte också en parfym till mig som jag velat ha JÄTTELÄNGE! visst är han snäll :)
Sen spenderades kvällen hemma, tittade på robinson, spelade playstation och busade innan vi somnade gott.

Idag har  varit en riktig söndag. Seg och tråkig, gick upp och tittade på tjejerna också. Förlorade dock, tråkigt men men får ta nya tag till nästa vecka då jag bestämt mig för att vara med! Var alldeles för längesen jag spelade nu. Tråkigt att skolan ska ta så förbannat mycket tid...

Som sagt skolan tar tid. Ska plugga lite nu. Såhär har min helg sett ut i alla fall. Vi hörs imorgon. Pusss

Slumdog millionaire

Har precis börjat titta på slumdog millionaire, verkar vara en grymt bra film!

Helg nu, riktigt skönt, ska börja helgen med min favorit, vi ska på bio ikväll och se luftslottet  som sprängdes, hoppas verkligen att den är lika bra som de första två. Sen åker vi hit och sover här i natt för omväxlingensskull. Jag och min syster ska ha släktkalas imorgon rätt tidigt så lika bra att göra så :), Frysen är helt full av tårta, gissa om det är jobbigt! Appropå frys, kylen verkar vara paj.. Pappa fick ringa bostadsbolaget så får vi hoppas att dom kommer och fixar det snart, det var inte så gott att äta flingor med varm mjölk i morse direkt.

Ska fortsätta titta på filmen nu sen in till stan en snabbis, behöver vantar!

Ibland vill man bara släppa allt

Jag orkade verkligen inte, är så trött, har så ont i huvudet att kroppen skrek efter hjälp. Jag hoppade över träningen, har fortfarande plugg att göra så det är bara att sätta sig ner att göra  det helt enkelt. Sov en stund och tog ett långt varmt bad med ansiktsmask (chooookladmask för att vara exakt höhö) hårinpakning och dimmerljuset på lägsta nivå. Grymt skönt må jag säga men huvudet gör fortfarande ont. Ska få lite gjort och sen sova tidigt. Imorgon är det fredag och det är precis vad jag behöver!

vi hörs imorgon. Pusspuss



Jag älskar dig <3

looooooooooooooove

Hemma från skolan nu, kom innanför dörren halv sex, det är fan inte okej! åh va sur jag är nu. Skönt att inte behöva ha någonting som stressar nu som man måste plugga på som tur är. Hade en väldigt go spårvagnstur hem, nästan så att jag somnade men det var riktigt skönt att bara sitta där och varva ner. Det har varit så sjukt stressigt det sista att jag knappt veta vart jag ska ta vägen ibland.

Nu har dom äntligen börjat att fixa till min vägg också så hoppas att det är klart imorgon så att jag kan titta på tv i sängen igen hihi, har byrån i vägen nu...

Äh ska upp och äta är sjukt hungrig magen skriiiiiiiiiiiker efter mat!, ska träna ikväll också. blöööööö, aja match på söndag och det är gött, hoppas bara att jag får spela också.. PUSS!

3 december

Va skönt det var att få sova lite längre idag, vaknade inte av min klocka men hann bra ändå, stängde av ljudet igår dum som jag är så den ringde aldrig utan det blev bara väldigt ljust i mitt rum, min wake up light är grym!

Har skola till kvart i fem idag, förbannat segt. Sen sen träning också men det är bara att se glad ut det är ju faktiskt snart helg igen. Ska plugga lite till provet om en timma en sista gång :)



Jag skrattar lika mycket varje gång jag ser den här bilden, ebba är vår lilla pajas!

Biobiljetter bokade!

Gud vilken seg morgon, hade bara velat ligga kvar med min sötnos och sova många många timmar till men så blev det inte... Fick springa till spårvagnen för att vi låg kvar för länge, alltid samma sak!

Har precis redovisat en engelska grej och ska snart ha geografi, har ett par timmars håltimma sen så ska passa på att plugga svenska, har även en spanska redovisning i eftermiddag som jag ska få ur vägen, mycket nu..

Har också bokat biljetter till den sista filmen i millenium triologin, luftslottet som sprängdes så ska gå och hämta ut dom sen också så att det är gjort :). Ska hem till alexander också och lämna hans grejer och passa på att plugga lite där med.

Så ser min dag ut, vi hörs senare! PUSS

1 december

Godmorgon :)

Sitter och trycker i mig frukost just nu, gott!
Gick och la mig elva igår, vet inte när det hände senast men skönt var det att få sova lite extra. Börjar ju rätt tidigt idag så skönt med mycket sömn. Slutar faktiskt tidigt idag också så ska passa på och plugga och bara ta det lugnt. Alexander kommer säkert och sover här i natt också, mys!
Måste skynda mig lite nu vi hörs senare! PUSSS

RSS 2.0