blä på svensk litteraturhistoria..

Som jag trodde, vi fick måla en bild på geografin sen åka hem. Ovärt så det skriker om det, men jag var där i alla fall, tänker inte dra på mig en massa onödig frånvaro och inte få några pengar icke.
Nu har jag i alla fall suttit i över två timmar och pluggat och det går inte in så det får helt enkelt gå som det går imorgon. Ska sätta mig och läsa igenom det ett par gånger till innan alexander slutar. Sen får det bli en genomgång i kväll efter matchen också så kommer det säkert gå bra:)
PUSS

match i kväll

Godmorgon!

Dags att åka till skolan, en lektion. Sen är det hem igen och råplugga svenska. Fy sjutton va tråkigt litteraturhistoria är, varför ska man kunna det helt seriöst? USCH!

Efter att jag pluggat i ett antal timmar är det bara att packa väskan och åka till alexander. Ska dit en stund innan matchen i kväll. Match mot heid ( johanna och katrin) finns inget annat är vinst som gäller!

Måste åka nu, hörs sen puss



<3

SM steg 1 bildbomb














Det var allt för idag. Godnatt<3

stress och hormonerna flödar

Här sitter jag nu och försöker få in allt inför svenska provet på torsdag och gör ett geografi arbete samtidigt vilket inte är det lättaste. Jag sitter och halv gråter för mig själv och vet att det inte hjälper därför fick jag en idé om att sätta upp mål om hur jag ska klara av mitt skolarbete och mina mål men även hinna med handboll och vänner. ( Lite för att jag ska lära mig att sluta skjuta upp saker hela tiden vilket jag är bäst på.)

  • Planera bättre. Visst är det lätt att säga men hur lätt är det när man väl sitter där och man får en fråga om man ska följa med ut en sväng?
  • Prioritera. Plugga en stund, träffa vänner en stund.
  • Få gjort det mesta i skolan. Det finns inget bättre tips, jag har väldigt lätt för att sitta och göra annat vilket jag nu ska sluta med.
  • Plugga och träna efteråt, strunta aldrig i en träning för att du har för mycket plugg, du behöver komma  bort från allt vad böcker heter.

Jag ska inte behöva sitta hemma och gråta över en uppgift eller ett prov, världen går inte under och alla misslyckas ibland. Jag ska lära mig att om jag börjar plugga i tid så blir det inga problem, då kan man göra annat också utan stress.

Den senaste månaden har varit hemsk för mig. Handbollen drog igång, 3 gånger i veckan minst. Började tvåan på gymnasiet vilket är en plåga. Det är ju mer plugg än någonsin. Sen är det en massa privat också så jag går och tänker på hela tiden vilket påverkar väldigt mycket. Ska börja göra som blondinbella och skriva ner när jag är ledsen, stressad eller liknande och varför. Kanske lär mig av det helt enkelt :)

Nu känns det kanske lite bättre, hoppas att någon tycker lite synd om mig i alla fall hihi

huvudvärken dödar mig

Jag måste plugga, jag måste plugga, jag måste plugga!

Äh alexander är bästa medicinen mot huvudvärk. Hörs sen PUSS



Skoja bara, han fick helt plötsligt andra planer, ovanligt. Den personen överraskar verkligen ALDRIG..

Sjukgymnasten

Jag hade stora problem att hitta dit så fick ringa mamma så att hon fick hjälpa mig med vägen. När jag väl kom upp fick jag registrera mig och sedan träffa min sjukgymnast Johanna.

Vi gick igenom mitt problem och sedan fick hon undersöka mina axlar genom olika rörelser och så. Hon tittade på min rygg och konstaterade att jag hade vingar. Min skulderblad står utåt när jag slappnar av vilket gör att axlarna skjuts framåt och att kulan i axeln skaver emot någonting som jag inte kommer ihåg va det hette. Det är därför jag har ont helt enkelt. Dålig stabilitet i axlar och rygg.

Ska till Johanna två gånger i veckan i ett par månader och få övningar och liknande. Ska också testa ett par tejpningar för att jag ska kunna spela handboll också utan att belasta för mycket.

Det var ungefär allt vi kom fram till så vi får väl se hur det går och det sista jag vill är ju att axeln ska hoppa ur led vilket kan ske när som helst.

I alla fall efter detta träffade jag mamma i stan så åt vi lite lunch tillsammans innan jag åkte tillbaka till skolan. Segt att behöva sitta här till fem. Har specialidrott i två timmar vilket inte är speciellt lockande men vi kommer väl bara gå igenom kursen som vanligt och sen får vi gå :P hoppas på det hihi.

till sjukgymnasten

Tjena!
Fy sjutton va kallt det är ute idag! Vintern är på väg:( blir vantar, halsduk, vinterjacka o grejer på idag.
Fick ledigt nu på förmiddagen eftersom jag ska till sjukgymnasten, skönt. Behövde få sova ut lite idag kände jag. Har inte sovit ordentligt på flera dar och det satt verkligen inte fel.
Har duschat och så nu och ska strax gå. Idag är det skola till 17.00!! sen ikväll är det träning också, herregud jag kommer vara död imorgon. Tur att vi bara har en lektion. Dock en jävla massa plugg som vanligt.
Måste rusa vi hörs sen  när jag är tillbaka i skolan. Puss och kram!

i love you

Spenderade eftermiddagen på stan och hon älskling. Fick köpt ett par skor på din sko men vet inte riktigt vad jag tycker om dom.. Ska i alla fall köpa mig ett par uggs till helgen istället då jag fått pengar för dömningen ;)

Tittade på Idol o grejs hos alexander och innan jag skulle gå fick jag ett jätte gulligt armband som jag ska bära dag ut och dag in och ska påminna mig om honom och alla underbara stunder vi haft tillsammans.


Tro, hopp och kärlek.
Älskar dig Alexander<3

Domare Malin Svärd

Sitter här hemma nu och såg att jag ska börja döma i helgen, ENSAM! förra säsongen körde  vi två domare vilket kändes lite halknasigt kanske men det var skönt att börja så och jag känner mig allt annat än säker. Men jag ska döma fyra matcher i helgen så jag hinner ju bli lite varm i kläderna så är jag i form igen!. Ska bli kul att få börja blåsa faktiskt fast ändå lite läskigt.
Måste in till stan och köpa mig en ny pipa också! shit va mycket det blev nu och va exalterad jag blev. Kul ska det bli! :D
Skulle faktiskt som sagt ändå in till stan och kika på ett par skor så varför inte ta pipan samtidigt :)
Matchschema del 1, oktober:
Lördag 3 oktober 14.00 Flickor 97
Söndag 4 oktober 13.10 flickor 99
söndag 4 oktober 14.00 flickor 98
söndag 4 oktober 14.50 flickor 98
söndag 11 oktober 12.20 pojkar 99
söndag 11 oktober 13.10 pojkar 99
söndag 11 oktober 14.00 flickor 97
Spännande spännande! Nu ska jag dra mig till farmor och farfar en stund innan jag ska in till stan. PUSS

shoppa idag?

Sitter just nu och försöker göra mitt geografi arbete om min statsdel, kommer inte speciellt långt då min hjärna är någon annanstans idag. Första lektionen var så sjukt seg att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, vi fick en text men jag kunde verkligen inte läsa den. Det gick in på ena sidan och ut på andra ungefär. Kändes som att jag satt och tittade på ett papper fullt av ord som jag inte förstod mig på alls. Är något seg från helgen om man säger så.

Har bestämt mig för att åka in till stan en stund i eftermiddag också, behöver ett par nya skor. Ni ska se mina dom är använda i princip hela sommaren och dom är inte speciellt hela om man säger så. Kände att det änna var dags.

Jag slår till med ett par korta uggs i år, hade "höga" förra året så man får ju prova någonting nytt. Sen ska jag få med mamma en dag också så att jag kan få köpt ett par stövlar hihi. Annars blir det väl bara lite normal småshopping idag :)
Ska fortsätta med arbetet nu, hörs sen! puss

GKIK= sveriges bästa tjejer

Godmorgon
Jag har haft en helt underbar helg, det är alltid lika roligt med tjejerna utan tvekan. Även om matcherna gick sådär så kämpade vi ända in i det sista, precis så det ska vara!
Nu är klockan strax kvart i sju. Alldeles för tidigt för min del men ja somnade nog runt 11 tror jag  så har fått sova ett par timmar i natt. Hoppas att dagen går lika fort som den brukar så att jag kan åka hem och sova igen hihi.
Skolan idag som vanligt mellan 8 och halv 3, sen ska jag hem, sova lite kanske. Träningen är inställd idag också så att jag har en ledig eftermiddag. Skönt!
Nu måste jag  göra mig i ordning. Lägger in lite bilder och så ikväll från helgen. Puss!

Tjäna pengar på din blogg med woopa

Det går bara bättre och bättre för woopa.se under den korta tiden sidan har varit igång så har dom i skrivande stund redan betalat ut 123 274,24 en enorm summa.

På Woopa tjänar du pengar genom att klicka på länkar eller gå med i gratis erbjudanden.
Det finns även betal-erbjudanden att gå med i men det är helt frivilligt och inte nödvändigt.
Ett annat sätt är att värva medlemmar då du får hela 8kr för varje medlem du värvar. Du kan även tjäna pengar för varje blogginlägg, vilket är det lättaste sättet enligt mig:)

Bli medlem här och börja tjäna egna pengar!

 

http://www.woopa.se/?ref=maalinisabell

 

 


tar mitt pick och pack och drar till Deje!

Jag är så trött.. sovit fyra timmar i natt, får sova ett par timmar i bilen, skönt. Nu åker jag i alla fall till Deje och spelar SM. Önska oss lycka till!  PUSS

Flickan som lekte med elden

Snart är det dags, jag, baby och martin ska gå. Är riktigt exited, ska bli så jävla kul. Har precis fått min packning någorlunda klar, det är bara det sista som ska ner imorgon bitti. Jag har säkert lyckats glömma någonting ^^
Dagen har spenderats på stan, först åkte jag in med sandra, hon skulle vaccinera sig och köpa precis till sin pappa så det gjorde vi. Sen åt vi lunch på paprika, gott vare. Efter det åkte Sandra hem och jag träffade Jacob och alexander i stan. Vi tittade på modevisningen och lite så innan jag åkte hem där jag nu är.
Ska strax åka till alexander så ska vi till bion och hämta biljetterna. Ha en mysig fredagkväll!

FREDAG

Godmorgon!
Har precis fått i mig lite frukost och ska snart bege mig in till skolan för dagens enda lektion, Engelska B. Riktigt kul, not.

Sen bär det av in till stan med Sandra, hon ska till marocco om ett par veckor så hon måste vaccinera sig, sprut rädd som hon är hihi. Men det löser sig nog :) Ska förhöra mig på engelskan nu en gång till innan jag åker. Vi hörs sen. PUSS
GRATTIS EMELIE PÅ 17 ÅRS DAGEN<3
Grattis Jennifer <3

SKULLE PUBLICERATS IGÅR!

Jag stannade hos alexander i två timmar ungefär innan jag fick bege mig hemåt för mat. Ska strax åka och träna och får lite bråttom när jag ser vad klockan är.
Måste byta om o grejer innan det bär av. 20.30 - 22.00 super pepp! not.. får dra mig upp ur min....mycket....sköna...säng...nu...snart... kanske... MEN MALIN RES PÅ FLÄSKET!
Vi hörs sen eller imorgon :) PUSS



hemma

Hemma från skolan nu, dagen har gått grymt snabbt, vet inte riktigt vart tiden tagit vägen faktiskt men skönt att det är över och imorgon är det fredag! :D
Sitter och äter lite och ska snart bege mig till Alexander en stund, får ju passa på nu när jag är borta hela helgen ;) Fast åker ju på lördag så det är ju inte så länge vi är från varandra ändå hihi :)
Imorgon händer en liten rolig sak, det är skola som vanligt förstås, en lektion Engelska B jippi!, men på kvällen ska vi gå på Flickan som lekte med elden! Vi såg på män som hatar kvinnor för ett par veckor sedan och den va grym så kan inte mer än längta efter att få se fortsättningen imorgon!
Nej nu ska jag åka, träning ikväll också och nu regnar det inte längre. Tur de! Måste hitta mina löpskor också. Har en känsla av att min syster snott dom..
Hörs sen puss

Torsdag, snart helg!

Godmorgon!

Gud va dåligt jag har sovit i natt. Somnade vid halv ett men sen har det varit väldigt mycket från och till kan jag säga. Vaknade fyra, helt klarvaken. Jag somnade om ganska fort igen men då vaknade jag sju denna gången och lika förbannad då eftersom jag börjar elva idag och ville verkligen sova ut!. Satte på the voice och tittade på Erik och Mackan innan jag somnade om en timma till och nu sitter jag här. Har precis fått i mig frukost och ska börja göra mig i ordning för skolan. Har två korta lektioner och slutar kvar i fyra vilket betyder håltimma... Men det är bra idag för vi behöver gå igenom lite grejs inför prov och liknande nästa vecka.

Igår åkte jag aldrig till stan, kom inte så långt. Satt och pillade med datorn och när det var klart åkte jag till Alexander. Det blev som jag trodde, idol med killarna och lite poker på kvällen. Självklart var jag sämst, det var bara den där gången när vi satt ute som jag ägde dom nu går det åt skogen varje gång.

Ikväll är det träning, sent och SEGT. Men vad ska man göra.. Regnet öser ner just nu också och man är väl sådär pepp på att springa utomhus ikväll, hoppas att det blir bättre.

Vi hörs senare i skolan eller när jag kommit hem. Puss och kram <3

in till stan

Nu har jag städat och pluggat klart för dagen.. Ska in till stan en stun och köpa lite små saker. Jag tror att kvällen ska spenderas med idol med killarna men dom är lite sega som vanligt så jag vet inte. Får se när det närmar sig helt enkelt. Vi hörs sen PUSS<3

paus

Tar mig en liten paus från pluggandet nu. Har faktiskte fått gjort en del och det känns okej. Dock är frågorna helt åt helvete för svåra så kommer aldrig kunna memorera dom men har gjort mitt bästa och får nöja mig med det. Är snart färdig med sista kapitlet också och då ska jag göra klart företagsekonomin sen är jag nöjd för dagen. Räcker bra för min del.

Sitter och väntar på att det ska ringa på dörren. Min dator ska levereras idag! spännande spännande.

pluggdag..

Godmorgon!

Jag var så trött efter träningen igår att det inte blev något bloggande. Satt istället uppe och försökte plugga lite, gick väl inte så bra, kan i alla fall alla 40 glosorna till engelskan vilket jag är stolt över.

Som de flesta vet är jag ledig idag men här blir det ingen ledig tid inte, ska sätta mig ner med svenskan nu och få det överstökat, det lär ta ett par timmar sen blir det företagsekonomi och geografi också. Får se hur mycket jag hinner och orkar med men jag har ju inget annat för mig och det måste ju göras, hur mycket ångest man än får.

Kvällen är ledig, ingen handboll eller så idag, skönt! Får se vad som hittas på. Min dator kommer ju hem idag också! det hade jag helt glömt. Hoppas hoppas att dom fixade problemet. Kan ju använda den utan tangentbord, hur ska jag då kunna blogga?!

Hörs om ett par timmar puss



ben & jerry, käääärlek!

MIN DATOR HAR KOMMIT!!! :D dock så missade jag leveransen med ett par minuter bara så den kommer inte hem förens imorgon men det gör ingenting hihi :)

Slutade kvart över tolv och nu ska jag inte tillbaka förens på torsdag. Gud så skönt. Sitter här med mina vänner ben
& jerry och tittar på Ellen. Ska få lite plugg gjort också :)

Ikväll är det träning som alla andra tisdagar, ska se om alexander vill träffa mig en stund innan med. Vi får väl se hur det blir med den saken. Vi hörs sen :) PUSS

Tisdag

Godmorgon!
Sovit gott?, vaknade av att jag trodde att jag snoozat alldeles för länge vilket jag inte hade utan jag hade gått upp en hel timma för tidigt vilket var rätt skönt. Ska ta mig ett bad sen och lite så :)
Har en skön dag idag, två lektioner och slutar då kvart över 12. Då blir det hem och sätta sig ner och plugga ett par timmar tillsammans med mina vänner ben & jerry skulle ja gissa på hihi. Ikväll är det träning också, sent. Tur att jag är ledig imorgon då så att jag får sova ut ordentligt i natt.
Nu svämmar vattnet snart över! Vi hörs sen. Datorn är inte med idag. Puss♥

Mina vänner ben&jerry

Känner mig på lite bad mood idag, ska ta och gå och köpa mig en Ben & Jerry's efter maten, det var längesen nu och visst är det underbart gott eller vad säger ni? vattnas redan i munnen.

Ska nog testa något nytt idag, blir alltid cookie dough. Dock är den godast men man måste ju testa lite nytt:)

Om ett år är jag 18. 18! gud va tiden bara rinner iväg...

Där va den skoldagen slut. Sitter hemma och äter yoghurt, funderar på att sova en stund också. Har ju inget annat ändå folk är lite tråkiga idag och jag kan inte träna. Min rygg har inte varit hundra idag i skolan så vilar idag också och känner på det imorgon istället.

Jag och Sandra började att planera vår 18 års dag förut, det är ju ett helt år kvar men vi blev väl lite sugna när båda våra pojkvänner fyller 18 i år helt enkelt. Jag och Sandra fyller år med 11 dagars mellanrum vilket är perfekt att han något partaj tillsammans då :), vi får väl se, det är ju trots allt ett år kvar och först på listar står Alexanders och Tobbes 18 årsdag.

Kom på en liten sak, jag brukar lite då och då klicka mig in på stinalee's blogg. Jättemysig blogg och full av värme, man blir alltid lika glad när man kommer in där. Som dom flesta vet är hon gravid och ska föda nu i dagarna, hon som alltid brukar uppdatera varje dag. MEN INTE IDAG! Är det som jag tror så är det bara att säga grattis till stina! :)

veckoplanering och stinkbomb

Gud så onödigt. Vi sitter här i skolan nu, någon har slängt in en stinkbomb och det luktar ruttet ägg i hela skolan!

Tänkte slänga in en veckoplanering, vi har knappt några lektioner alls och då ska tiden läggas till att plugga!

Måndag:
8.00-14.30 Skolan, har fyra lektioner precis som vanligt.
14.30 --> hem, äta och sova lite.
18.00-19.30 Träning, löpning och fys. Lovelly.
19.30--> hem, duscha och bara mysa framför TV:n.

Tisdag:
9.30-14.00, skolan. Feta håltimmarn igen eftersom hälften av alla våra lärare drar på läger med ettorna.
14.00--> hem, äta, plugga, träffa alexander?, inga planer helt enkelt
20.30-22.00 Träning, handboll.

Onsdag:
LEDIG FRÅN SKOLAN. Mina två lektioner är inställda vilket betyder att jag är ledig. Ska sova ut ordentligt sen få lite plugg gjort. Ingen träning heller så det blir väl lite pojkväns tid på kvällen hoppas jag :)

Torsdag:
11.00 - 15.45 skolan. Visst ser det länge ut men jag har bara två lektioner, slutar egentligen kvart i tre men måste stanna kvar och ha personlig handledning med min lärare..
15.45--> hem, äta, lite tid för alexander kanske :)
20.30-22.00 träning?,löpning och handboll.

Fredag:
11.15- 12.15 Skolan. En lektion och tvåans första prov. Spännande spännande.

På eftermiddagen åker jag till Karlstad och spelar SM hela helgen. Hemma sent på söndagkväll.

Så där har ni :) ni vet ni vart ni kan hitta mig i alla fall, ska sätta mig och titta på riverside nu innan engelskan börjar. Puss och kram skumbanan<3




Måndag, varför ska helgen alltid gå så fort?!

Godmorgon
Tidiga mornar är ingenting vi tycker om, men dagen brukar gå rätt så fort, har bara fyra lektioner så det är nog rätt lugnt:) Handboll ikväll också, glömde berätta om att jag gjorde något knasigt på matchen med min rygg, i lördags var det förfärligt men nu är det rätt så okej, jag rätt ont när jag sitter men det funkar.
Måste skynda mig, vi hörs sen. Pusss<3

4 månader, 21/5 ♥

Idag var det fyra månader sedan jag och Alexander blev tillsammans. Helt sjukt. Kommer ihåg allt som om det var igår. När vi träffades, hur vi träffades, vart och när första kyssen var. Vilket är typiskt för tjejer att komma ihåg kan jag tänka mig men det är ändå ett litet måste för mig. Älskar att kunna tänka tillbaka till den där stunden då allt runt omkring bara försvann.

Allt började i mars tror jag, jag började umgås med det här gänget och jag kom lätt närmast Alexander men då var det bara vänskap som gällde för min del, jag hade ju inte haft pojkvän på år och dar (bokstavligen)  och hade nästintill gett upp hoppet liksom. I alla fall jag kunde prata om allt mellan himmel och jord med honom. Jag som person har mycket lättare att umgås med killar än med tjejer och så har det alltid varit, även i detta fall.
Jag fick höra av hans kompisar både en och två gånger att han hade "fattat tycke" om mig, om man nu kan uttrycka sig så. Men jag brydde mig faktiskt inte speciellt mycket....då...

Efter ett tag hände väldigt mycket, gänget "splittrades"(allt är bra nu..) , dels pågrund av mig och dels pågrund av en massa annan skit. Jag började umgås med Alexander och Robin, bara. Vi kollade alltid på film och det slutade med att vi alla tre sov hos robin. Dom i varsin säng och jag på en madrass på golvet. (charmigt va, enda tjejen och hon får sova på golvet... haha) Efter ett tag fanns det ingenting annat i huvudet än Alexander, vi höll varandra alltid i handen under filmerna men ändå lite halvt i smyg för att Robin inte skulle se, en kväll när vi skulle sova, låg han och stirrade på mig och ni har väl också den känslan av att man alltid vaknar eller riktigt känner när någon tittar på en eller hur? Så kände ju jag också, han sa till mig att komma dit, jag låg ju på golvet och han i sängen. Jag satt mig upp och han lutade sig ner, och just där försvann verkligen allt. Snacka om fjärilar i magen! och gud så underbar det var.

Enda sedan dess har vi bokstavligen varit oskiljaktiga. Vi var med varandra hela långa sommaren, (dock var han sjuk i tre veckor, tror nog att det var de längsta veckorna i hela mitt liv) jag i princip bodde hos honom hela sommaren. Vi bråkar aldrig, tack vare att vi skojbråkar lite, väldigt oseriöst så blir vi aldrig ovänner på riktigt liksom, precis så det ska vara.

Jag har haft fyra underbara månader och vi har haft så många minnen tillsammans att jag inte ens orkar skriva alla. Har dom i mitt huvud och det finns inget bättre än att tänka tillbaka på allt underbart vi har gjort tillsammans innan man ska lägga sig. Då vaknar man verkligen på ett toppen humör. Alla gulliga sms man har fått finns sparade, det värmer lika mycket varje gång man går tillbaka och läser dom, påminner mycket om just dom stunderna. Dessa fyra månaderna har verkligen varit de bästa i mitt liv och hoppas på minst dubbelt så många fler.

Alexander Kevin Tobias Solberg, jag älskar dig♥


min helg med baby

Okej, jag måste ta tummen ur nu och börja blogga flitigt på helgerna men det är svårt när jag inte har min lilla mini dator (fortfarande på lagning). Jag är ju inte hemma så ofta under helgerna liksom och då finns ingen tid till att blogga förstår ni. Men ska försöka att bättre mig vilket jag säger varje veckan men ändå haha.

Jag har haft en helt underbar helg. Började i fredags med en helt vanlig hederlig myskväll hemma hos mig, bara jag och baby. Vi köpte hem thaimat och en massa godis och bara satt och myste och tittade på film. Det är inte ofta vi få kvällar helt för oss själva, det är alltid resten av boysen som är med, vilket inte är något fel alls!
Kvällen slutade iaf med att han sov här.

Igår var vi här hemma hela dagen tills det var dags för match, då åkte han hem till sig, vilket han borde ångra eftersom vi spelade en grymt bra match! vann med 16-11 tror jag att det var mot ulricehamn, känns gött eftersom vi möter dom i SM nästa vecka;)

Efter matchen åkte jag till alexander och duschade och lite så, slutade med en kväll till som bestod av bara oss två. Vi bakade kladdkaka, den blev hur grym som helst även om den bestod av mycket hat och kärlek haha. Ni vet ju att man ska laga mat(läs; baka) med kärlek men vi lyckades ändå:) Sen stannade jag där över natten.

Idag var det fotboll som gällde, IFK - hammaby.  2-0! ska jag vara ärlig var det en rätt tråkig match men det finns ju sånna också och snart är det dags för SM-guld!! Åkte tillbaka till alexander efter matchen eftersom jag hade lämnat matchkläderna och det där så fick hämtat dom. Martin och Jacob var där också så kvällen slutade med poker och kommissarien och havet (film) innan jag åkte hem till mig där jag sitter nu. Ska snart gå och lägga mig. Det väntar ännu en skolvecka.. Skönt att ett par av våra lärare åker iväg på läger med ettorna så vi får ledigt dom lektionerna! :D mer om det under veckan.
Sov så gott. PUSS♥

äntligen!

Heeej!
Nu är jag hemma igen, eller har jag varit i ett par timmar nu. Har mest suttit här och surfat lite, tittar just nu på 90210 en riktigt bra serie ska ni veta.
Idag är det fredag och vad händer då?.. Jo först ska jag till ica och handla lite små saker, har knappt någon frukostmat t.ex. Sen ikväll ska jag träffa mina pojkar, vet inte vad vi ska hitta på men vi får väl se. Förvånar mig inte om det blir bio som vanligt...
Ja det var väl det som jag ville dela med mig av idag hihi. Kanske skriver igen ikväll annars imorgon:) Ha en trevlig fredag! PUSS

FREEEEEEEEEEEDAG

Godmorgon


Sovit gott? :) Jag ska rusa iväg till skolan nu så vi hörs sen. Och vet ni vad? DEET ÄR FREDAG!




Handboll nu! :)

Nu är jag hemma en riktig snabbis för att få i mig lite mat innan jag måste åka och träna. Dock blir det väldigt väldigt stressigt, men sånt är livet. Får springa till vagnen helt enkelt :)
Skolan var väl helt okej men jösses va trött jag var. Från och med nu och tre veckor framåt bli det inga halv fem dagar! fy va skönt! Spanskaläraren har en massa annat för sig så vi får plugga på egen ort som dom säger. Sen verkar det som att vi ska vara lediga ett par onsdagar framöver också. Rätt skönt.
I alla fall efter skolan åkte jag hem och lämnade mina grejer innan jag åkte in till stan och träffade Alexander, Jacob och Martin en stund :)
Nu måste jag byta om och sen bär det av till kristinedal, vi hörs imorgon och då är det freeeeedag! pusss♥

är du född på 1990 - talet?

Du minns allt detta om du föddes under 1990-talet:
Minns du...
-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon och Totally Spies
-när nikelodeon var på hela dagarna-att det var läskigt spännande när madicken hoppade med paraply
-pokemon och digimon
-när man spelade kulor på skolgården varje rast
-när Britney Spears och Spice Girls var det enda folk lyssnade på
-när man fick Hitz f
Sandra Olsson säger (10:39):
kidz i julklapp
-när man tog med sig freestylen och en trave CDskivor istället för iPoden
-när Pippis pappa var fångad av pirater
-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program
-och alla fajter om bästa delarna
-när tamagutchi var allas bästa vän
-"I'm a tamagutchi, and I can make you happy..."
-"I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"
-"Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"
-"Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"
-"boom boom boom boom, I want you in my room"
Du minns allt detta om du föddes under 1990-talet:
Minns du...
-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon och Totally Spies

-när nikelodeon var på hela dagarna

-att det var läskigt spännande när madicken hoppade med paraply

-pokemon och digimon

-när man spelade kulor på skolgården varje rast

-när Britney Spears och Spice Girls var det enda folk lyssnade på

-när man fick Hitz for kidz i julklapp

-när man tog med sig freestylen och en trave CDskivor istället för iPoden

-när Pippis pappa var fångad av pirater

-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program

-och alla fajter om bästa delarna ( i lejonkungen..)

-när tamagutchi var allas bästa vän

-"I'm a tamagutchi, and I can make you happy..."

-"I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"

-"Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"

-"Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"

-"boom boom boom boom, I want you in my room"

-"Mamma mia, here I go again" alla låtarnas melodi utantill

-tiden innan harry potter

-när du såg din första harry potter bok och tänkte att den kommer jag aldrig orka läsa

-när lattjo lajban var veckans höjdpunkt - att "mojje och mimmi" förut var "nicke och nilla" ( "tjabba tjena hallå")

-första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om Superduperkillen
du kommer ihåg melodin till superduperkillen och delar av texten (han är min superduperkille, bara min. Han är den som jag gillar bäst)

-att du växte upp i tron på att madicken, emil, lotta, pippi, alla barna i bullerbyn m.fl fanns på riktigt

-när det var jojo-period och alla övade in tricks-när inte disney channel fanns, eller iallafall inte var upptäckt

-Creep School, Aahh! Riktiga monster!,

- Arthur med Signaturmelodin "hej, hej, vilken underbar dag det är, om man kan vara den man är, och alltid leva tillsammans, vi säger hej, hej..."

-när du läste "Så funkar det" i skolbiblioteket

-när piggelinglassen kostade 6 kr

-och sandwichen 10 kr?
-och framför allt, minns du när det blev år 2000 och alla vuxna sa att du hade tur som fick uppleva det, men du tyckte att det kändes precis likadant som när det blev 1999?

Kommer du ihåg allt det? Saknar du det?
Så förbannat klockrent!

Ebbalebba åker till kina idag:(

Skolfotot var över på 20 minuter. Har nog aldrig gått så fort tror jag och jag har tagit ett par skolfoton i mitt liv ska ni veta. Känns lite sorgligt att detta är näst sista någonsin, fast ändå rätt gött. Lyckas alltid bli helt misslyckad. Ni såg ju bara förra årets kort.. Hoppas verkligen att detta blir bra.
Sitter nu och försöker få lite engelska gjort, vi ska redovisa en artikel imorgon, känns sådär lockande. VÄRLDENS TRÅKIGASTE UPPGIFT!
Sitter och lyssnar på europe, hammerfall och aqua, bra kombination va ? haha. Äh nu ska jag inte babbla om ingenting vi hörs senare.
Förresten, den närmaste veckan kommer vara skit tråkigt rent ut sagt! Vår egna Ebbalebba åker till Kina idag. blä på henne, man kan verkligen inte låta bli att skratta när hon är i närheten ^^
Det går ju inte att hålla sig hahaha

Skolfoto...

Godmorgon!
Torsdag idag, och jag är uppe tidigare än vanligt på torsdagarna, vet ni varför? Vi ska ta skolfoto idag! Ingenting som jag är pepp på över huvudtaget. Äh, det är bara att gå dit ta korten och sen hoppas att dom blir bra helt enkelt.
Det betyder att dagen blir längre än vanligt, slutar ju kvart i fem idag. Inte kul alls! Jag höll på att glömma, mina kära föräldrar ska komma till skolan idag också, utvecklingssamtal. Grejen är ju den att lärarna säger samma sak varje år, behöver inte ha utvecklingssamtal egentligen känner jag för de ger inte mig speciellt mycket, det är mer för att mamma och pappa ska få veta lite mer hur det går för mig helt enkelt. Bara att sitta där och se glad ut då.
Ikväll är det träning igen, så där sent ni vet. 20.30-22.00. Får väl sätta mig och plugga där i mellan eller något man hinner ju inte göra någonting annat.
Älsklingen skulle ringa och väcka mig nu men jag hade ju helt glömt av att jag skulle ha skolfoto idag, börjar ju 11 annars. Så vi får se om han har glömt av att ringa eller om samtalet kommer strax ;)
Vi hörs sen efter skolfotot. Puss
Förra årets kort. INTE OKEJ!

sjukgymnast

Beställt tid för sjukgymnastik nu, 29 september 11.00. På tiden, måste göra någonting åt mina förbannade axlar innan jag får spader. Nu är det i alla fall på gång :)

Plugg upp till öronen

ÅHHH! Jag blir så sur! Filmen handlade om hur göteborg såg ut på 1900-talet. Okej det var ändå rätt så intressant dom första 7 minuterna men sen var det bara skit rent ut sagt. Vem bryr sig om hur man seglade en båt 1957 typ?, tänkte väl det. Efter 30 minuter fick vi gå. Nödvändigt va? tar 30 minuter till och från skolan och så får man sitta där i 30 minuter också. Kändes väldigt värt.
När jag kom hem satte jag mig i soffan och började plugga, tro mig jag har inte kommit någon vart alls. Litteraturhistoria, mums va roligt, eller inte alls. Ska ta en paus och göra resten imorgon. Orkar inte läsa den där texten en gång till dom närmaste timmarna i alla fall. Ska gå ner och städa mitt rum, det behövs. Kanske får sovit en timma också, är rätt så seg idag.
Vi hörs sen :) <3
Har man världens finaste och bästa pojkvän så har man, kan inte jag hjälpa (a)♥

Godmorgon

Åker till skolan nu, ska ha ne lektion. Som vi ska se på film på. Fy va ovärt. Hemma halv 12.

shoppat idag:)

Nu är jag hemma igen, åkte till stan en snabbis med alexander och sen åkte vi hem till honom, jag var dock tvungen att åka hem lika fort eftersom jag har träning snart.
I stan fick jag köpt två stycken tröjor, ett baslinne och en tunika typ. Alle köpte sig ett skärp som han så gärna velat ha. Är det någon mer än jag som ALDRIG använder det? jag behöver kanske inte heller för den delen men skulle jag behöva så går jag nog och drar upp byxorna när dom rasar ner helt enkelt.
Fint var det i alla fall och han var nöjd så.
Nu har jag fått i mig lite mat och ska strax bege mig iväg till rosendalshallen och ha spelarmöte och sedan träning. Hoppas verkligen på en lugn träning idag, eller mycket kantavslut, någonting osm jag behöver träna på tro mig..
Träningen är slut riktigt sent så jag skriver igen imorgon:) pusspuss

tisdagen över

Hemma nu. Gud va kallt det var imorse! trodde seriöst att jag skulle frysa ihjäl, sen var det något fel på värmen i skolan också så det var lika kallt där inne som ute. Satt med jacka och halsduk inne hela dagen.
Vid lunch bestämde vi oss för att gå till dahls och köpa oss någonting varmt, det finns inget bättre än en varm kopp kaffe när man är iskall. Då var det ju självklart skinande sol och varmt ute så det fick bli en glass istället haha.
Sitter här hemma och försöker få alexander med till stan men det är som alltid en massa annat som kommer mellan. Så typiskt honom. Aja jag får fixat det en annan dag, det är inte bråttom ändå.
Träning ikväll, spelarmöte först också. Jag har verkligen ingenting  att skriva känns det som.

jag vill soooova!

Godmorgon :)
Har precis fått i mig lite frukost och ska börja göra mig iordning strax. Träningen igår var så otroligt skön, bara en massa lekar typ haha. Skit kul var det, precis vad vi behövde efter den här helgen :)
Idag är det skola mellan 8.15-14.00. Helt okej dag ändå, lektionerna ligger packade så att vi slipper ju de där förbannade håltimmarna så dagen lär gå fort. Efter det vet jag inte än vad jag ska göra, ska försöka få med alexander till stan, han är ledig idag..... Tror ni att jag fick höra det igår? jo tjena, nästan så att det gick hål i huvudet på mig haha. Det är träning ikväll också, 20.15 är det spelarmöte och 20.30-22.00 är det träning. Toppen (Y).
Nu rusade klockan iväg, vi hörs senare. Puss och kram!

tupplur innan träning (Y)

Sitter hemma nu, precis fått i mig lite att äta och ska nog lägga mig en timma innan det är dags att göra sig i ordning för träningen. Hoppas på otroligt lugn träning idag, är så sjukt trött att jag knappt orkar röra på mig haha.
Vad ska ni hitta på en dag som denna ? :)
Vet ni va, vi får ju inte missa roast på berns i kväll!
pluggar hårt i skolan ska ni veta

Ni måste se en av sveriges bästa program!

Om ni gillar komiker som özz nujen, magnus betnér, felix herngren, petra mede t.ex så måste ni se på roast på berns. Förra veckan i säsongspremiären rostade de Björn Gustavsson stackarn, men fy sjutton va kul det var. Har suttit här och skrattat så tårarna nästan rinner. Fick Erika att se på det nu och hon skrattar minst lika mycket. Grymt roligt program och missa inte ikväll 21.55 på kanal 5. Då är det pernilla wahlgrens tur att bli rostad. Är redan redo för kvällen! haha
http://kanal5.se/web/guest/webbtv/-/k5videoplayer/playlist/34801/none
Här finns första avsnittet. Värt att se!

ROAST PÅ BERNS

Hallåå, nu har jag tid att blogga igen hihi. Vaknade lite sent imorse så tiden fanns inte riktigt till. I alla fall, har grymt ont i kroppen efter helgen men det är ändå rätt så okej, det verkar som om jag antingen fått en rejäl stukning eller en mini mini spricka i ett finger också, det är svullet och blått men inte alls så som det var när jag fick en spricka för ett par år sedan så får tejpa idag och se hur det går :)
Sitter i skolan nu och tittar på roast på berns, snacka om att det är ett av sveriges bästa program just nu, herregud va jag skratta. Började kolla på det igår kväll men mitt internet hemma klarar inte riktigt av det så det la av.. ( jag somnade också, vilket gjorde alexander sådär glad. Lyckas alltid somna hhaha.
Slutar halv tre idag, då bär det av hem och plugga lite tror jag. Kanske kan sova en timma ockå innan det är dags för träning klockan 6. Annars blir det väl bara en riktigt slappar dag. Rätt skönt det också.
Ska se klart på roast på berns nu. Vi hörs senare :) PUSSS
Björn är med och blir "rostad" idag ;)

bråttom

Hinner inte blogga, tar det i skolan!

dags att sova

Hallå!
Nu var helgen slut för den här gången och jag har haft en underbar helg även om den gått alldeles för fort.
Var uppe riktigt tidigt imorse för att åka ut till frölunda och spela match, som vi förlorade och tänker inte gå in mer på det. Vi visste från början att detta inte var en turnering för oss och såg det mer som bra träning istället vilket jag tycker att vi fått.
Jag åkte hem, åt och lite så sen mötte jag upp killarna för att åka till stan och lite så. Var inte i stan så länge utan vi åkte hem till alexander en stund och satt där och tjötade innan vi bestämde oss för att gå vidare till Martin där vi såg på kommissarien och havet, en serie på fyra delar tror jag att det var. Spännande spännande.
Fick skynda mig hem under nyheterna för att inte missa nått hihi..
Nu ska jag titta klart och sen sova, upp tidigt imorgon. Vi hörs då. Sov så gott <3
Mina tjejer är dom bästa ♥

fredag och lördag..

Tjena mittbena!
Bad update jag vet men har knappt varit hemma.. Ni ska få en liten sammanfattning av fredagen och lördagen då.
Igår åkte jag först in till stan och åt o lite så, sen var det snabbt hem packa mina grejer och sen kom Östlund och hämtade mig, riktigt smidigt med skjuts så slipper man åka vagnen i 45 minuter hihi. I alla fall, ut till frölunda var det för att spela match som gick åt helvete helt enkelt så mer om det behöver vi inte ta. Alexander och gänget var där och tittade så sällskap hem fick jag..
Vi hamnade sedan på Linuz gård där vi satt och spelade poker i timmar och ni kan ju bara gissa vem som vann? ;) JAG SÅKLART! snacka om att dom var sura efter det haha. Dom kommer alltid få höra det hihi. Vi åkte till macken och åt sen åkte jag och alexander hem hit och sov.
Vaknade imorse av att mathilda kom hem, vi gick upp åt frukost och gjorde oss iordning och åkte sen hem till alexander innan det bar av till dagens match, som vi också förlorade men det var en mycket bättre match idag än igår det måste jag få poängtera!
Åkte sen och åt kebabrulle, fy sjutton va gott det var, inte vart så hungrig på riktigt länge. Åkte sen upp till linuz för en omgång poker till men det orkade inte jag så jag åkte hem istället, ska upp tidigt imorgon för en match till så det är bara att gå o lägga sig.. Dock efter att jag vart ute i tvättstugan och hämtat mina matchkläder. Dom var sådär mysiga efter dagens och gårdagens match så kände att det var dags att tvätta dom så man inte springer runt och tänker på den ofräscha lukten imorgon..
Som sagt, ny match imorgon, vinna eller försvinna. 12.20 gäller det så det är bara att börja tagga. GUIF är det som står som motståndare, säger mig ingenting faktiskt ^^
Nu är kläderna klara, ÄNTLIGEN! vi hörs imorgon. hoppas att er helg har vart bra:) PUSS
Fortfarande fel på blogg.se så att hela texten drar ihop sig även om jag delat in den.. bara så ni vet.

match o grejer!

Nu är det slutbloggat för idag, har verkligen ingen mer tid. Ska in till stan nu och äta och sen blir det snabbt hem innan jag ska åka igen till matchen. Samling halv sju. Den är väl slut vid 9 och sen vet jag inte riktigt vad ja ska hitta på men jag vet att killarna ska me o kolla så det blir väl att hänga med dom:)
Imorgon står jag över första matchen, skönt med sovmorgon! Vi hörs imorgon bitti. Ha en trevlig freedagkväll och änska oss lycka till! PUSS <3

kladdis

Bakar kladdkaka, resultatet kommer alldeles strax!




Uppdatering: Den blev grym! hittar inte sladden till kameran just nu men det kommer bild när ja hittar den:P

11 septemer.

Gooodmorgon! :D
Just det det är ju 11 september idag, kommer ni ihåg vad som hände 2001 i New York? Riktigt hemskt. Kan berätta sen när och hur jag fick reda på det om jag kommer ihåg hihi.
Fredag idag, visst är det underbart? Fredagar är bäst, då har jag två korta lektioner varav en som är grymt rolig hihi. Slutar kvart över 12. SEN ÄR DET HELG! dock har jag handboll hela helgen så det blir inte så mycket sena mornar iaf:P
Jag ska spela två av tre matcher hittills vad jag vet, idag 19.30 och imorgon 19.00. Skönt då kan jag sova lite imorgon iaf, men ska ändå försöka åka in och titta på matcher imorgon bitti :)
Annars händer det väl inte så mycket mer än att klockan är mycket och jag måste börja göra mig iordning. Får åka ensam till skolan idag, Sandra fick för sig att åka in tidigare. Aja tur att 63an går så att man kan komma direkt framflr skolan haha. Annars måste vi gå en redig bit seni.
Hörs sen PUSS

bye bye

Nu åker jag och tränar! Är hemma riktigt sent så ingen mer bloggning idag. Hörs igen imorgon och då är det fredag!! :D PUSSS

bara 90 minuter kvar!

Sitter här i skolan nu, har bara en lektion kvar, dock börjar den om en halv timma och har haft en håltimma nu igen.. Dagen har gått riktigt snabbt ändå faktiskt. Tre tråkiga lektioner dock och en kvar sen bär det av hem och få i sig mat. Magen skriker verkligen efter det just nu.
Vad händer sen då.. Jo jag har träning halv nio, vet dock inte om jag ska vara med, får se hur jag känner mig senare, måste ju vara fit for fight imorgon liksom. Fast jag råkar veta att vi ska göra lite roligheter på träningen så jag ska nog ta mig dit ändå hihi. Innan dess vet jag inte riktigt. Får väl se vad som händer.
PUSS
Så fint så fint. Not, dock är fredagarna UNDERBARA!

Torsdag 10 september

Godmorgon!
Jag går till skolan ändå, mår bättre idag och jag tror nog att jag kan klara av fyra lektioner. Rätt korta är dom också. Annars får jag väl åka hem.
Såg på termometern imorse att det var GRYMT kallt! mycket kläder på helt enkelt och jag måste nog t.o.m plocka fram min halsduk. Herregud är vintern redan på väg? :s
Frukost nu, vagnen går om entimma så det är dags att gå upp. Vi hörs sen i skolan :) PUSS

nattinatti

Förkylningen sitter i.. Sitter här med mjukis och en stor over size tröja, riktigt gött!. Har inte orkat blogga idag. Huvudet har inte riktigt känt för det helt enkelt. Men nu är det idol. Får se hur jag mår imorgon om jag ska till skolan eller inte. Blir säkert ingen träning heller. Om jag ska kunna spela i helgen så kan jag inte bli sjuk nu!
hörs imorgon. PUSS

I skolan

..... Ja vi har gett upp pluggandet nu, är klara med svenskan och har hunnit med lite matte också så det känns bra. Men vi har haft lite kul också ska ni veta. Filmat och knäppat oss ordentligt. Stökat ner har vi också.
Om en timma börjar spanskan. Känns verkligen inte som att vi suttit här i tre timmar. Helt sjukt. Inte konstigt att det är så varmt här inne också för den delen haha.

Onsdag, snart helg!

Godmorgon!
Onsdag idag, börjar klockan tio. Riktigt skönt att få sova lite faktiskt även om jag somnade rätt sent igår för att jag va tvungen att hjälpa alexander med hans trafikläxa haha.
Hur är det med er idag?, jag själv känner att nu är förkylningen verkligen på gång. Näsan är täppt och halsen börjar göra lite ont. Så typiskt, jag vill inte bli sjuk nu! Blir mycket kläder på idag helt enkelt.. Ska inte dra på mig någon onödig förkylning inte!
Måste skynda mig lite nu, snoozade lite för länge som vanligt. Två lektioner idag, 4.5 timmar håltimma. MUMS! vi hörs sen, puss<3

<3

Nu är jag hemma igen, precis duschat och fått lite mat i mig så nu är jag fit for fight igen. Ska sätta mig och titta på idol och sen gå och lägga mig faktiskt. Är rätt seg av mig efter träningen, riktigt skön träning i för sig!. Fick precis höra av alexander att dom ska hitta på något bus på matcherna i helgen.. hmm.. jag tror inte att jag gillar det här.
Börjar 10 imorgon, skönt med sovmorgon! dock 5 timmars hål. Inte lika skönt. Vi hörs imorgon. PUSS

Träning nu! :DD

Träning nu. Lite halvdeppig sådär men det blir bättre när jag får träffa mina favoriter som alltid lyser upp min dag.


Pusspuss <3

..

Hemma nu, skönt. Rätt kort dag i skolan och det gick bra. Ska se slutet på andra avenyn nu sen försöka få pluggat lite:)
Ikväll är det träning, sent sent, 20.30-22.00. Lite segt dock men innan de kanske ja ska träffa alexander och ryktet säger att han ska klippa sig idag:O NEEEEJ! han som har så fint hår nu. Aja bara han inte rakar av det så.. Nu behöver jag få lite mat i mig. Vi hörs sen :) PUSS

Off to school

Godmorgon!
Skolan idag igen...Tisdag,går till två vilket är otrligt skönt och ikväll är det sen sen sen träning. Störande. Och jag missar ju IDOL! :o och AA! Det är en riktig premiärkväll idag. SVT 1 (21.00?) Andra avenyn, TV4 20.00  IDOL. Får titta på reprisen hihi.
Klockan är  mycket och jag måste dra mig upp ur sängen nu. Ska snart åka. Vi hörs senare. PUSS

HÖSTSHOPPING

En sista grej innan jag somnar, har tittat runt lite på H&Ms webshop och har hittat en massa underbara koftor och toppar.
Dock går min ekonomi inte speciellt bra nu så får börja spara lite hiih. Men visst är dom fina?! imorgon kommer höstskor :) natti natti

pirates of the caribbean♥

Jag är helt förtrollad, älskar pirates-filmerna. Alla tre. Dom är så förbannat bra gjorda och Johnny Depp är ju helt klart bäst i hela filmen! åhhhh, jag älskar dom.

Nu är reklamen slut och jag ska snart gå och lägga mig. Vi hörs imorgon bitti. Börjar tidigt imorgon igen, ibland kan man undra när man får sova ut ordentligt alltså.

Sov så gott♥

filmtime

Tillbaka efter en rätt skön träning. FYS, FYS, FYS! Men det var skönt. Tog det lugnt eftersom jag fortfarande har lite känningar i nacken men annars var det inga problem. Imorgon är det handboll som gäller och jag hoppas verkligen att vi kör mycket kantgrejs för det behöver jag :P
Nu ska jag se till och få lite pluggat och sen blir det pirates of caribbean på kanal 9 tillsammans med min syster, lite myskväll sådär. Är grymt sugen på vindruvor. Ska bannemej be henne köpa det!
Börjar tidigt imorgon så ska lägga mig i tid idag, inte som igår. Känner att jag behöver ha lite mer än 4 timmars sömn.. You me and dupree på trean nu så länge.
Så jävla bäst är den!  har du inte sett den måste du göra de idag!

handboll<3

Seg dag i plugget, ohja. Är otroligt förbannad för att dom ändrat spelschemat för helgen, ohja. Ska åka och träna nu. Vi hörs ikväll PUSS

horoskop för 7/9

Malin är beroende av horoskop..

wake me up when september ends!

Passar väl rätt bra. September är en skit månad helt klart. Sommaren är slut och hösten är kommen. Man har ångest över att skolan har börjat och man har tonvis med plugg. Och vet ni va, det är bara två och en halv månad tills jag fyller år! Tiden går för fort. Grejen var att jag skulle dela med mig av denna låten så blev det värsta analysen om september haha. Men njut och sjung med för tusan! :D

Greenday - wake me up when september ends

Sitter i skolan...

... och tittar på svts nya webbserie Riverside. Det är en miniserie som har ungefär samma handling som andra avenyn. En kille från min parallellklass är med, han som spelar Måns. Dock var han inte med i första avsnittet så får väl vänta tills imorgon för att få se honom ;)
Annars så har vi haft första lektionen nu, företagsekonomi, vi ska skriva en budget för månaden, inkomster och utgifter och sånt. Usch får lite ångest. Spenderar mina pengar på så mycket skit att det inte är sant. Ska bli ändring på det nu kan ja säga!
Slutar halv tre idag och då ska jag hem och sova, träning klockan 6, blä. Men måste göras. Jag vill ju spela i helgen hihi.
PUSS
Bild från när våren kom. Känns som igår trots att det var flera månader sedan!


Måndag igen...

Godmorgon!
Klockan är alldeles för lite för min lilla kropp. Dags att lära sig att lägga sig tidigare på kvällarna JA!, tror inte att jag somnade förens runt halv två. Inte bra! 4 timmar inatt mums. Nej men ajg får sova lite sen när jag kommer hem från skolan helt enkelt.
Känner mig otrolig tung i huvudet också, förkyld?! Hoppas jag verkligen inte med all den handbollen vi har nu framför oss de närmaste veckorna. Jag vill ju kinna spela.
Oj nu går vagnen om en timma måste börja göra mig iordning. Vi hörs senare.
kisses <3

Godnatt

 

Nu är det dags att sova, skola imorgon tidigt tidigt. USCH!


mmmm.... marabou!

choklad är det bästa som finns en söndagkväll som denna.
Förlåt för den dåliga bilden men camen är inte den bästa ^^

Ännu en vecka slut..

Oj herregud, jag har haft en så underbar helg med min älskling. Även om vi inte gjort i stort sätt någonting alls så är det alltid lika roligt att vara med honom. Vi har precis samma personlighet, är lika lata och har ingenting emot att sitta hemma en hel söndag och bara titta på tv ungefär. Precis så har det varit idag, en heldag hemma, bara vi två. Det bästa som finns. Helt klart. Jag sov där i natt också som ni kanske förstod.
Han skulle iväg och ha en killkväll med hans kompisar med poker och sånt vilket gjorde att jag fick åka hem. Lika bra det annars kommer man aldrig iväg och det är rätt så skönt att sitta hemma själv också även om det känns jobbigt att sova ensam i en hel vecka till. Denna förbannade skola som förstör. Men äh, det går fort, har en massa saker att göra denna veckan så fullspäckat kommer det allt att vara!
PLANER V.37
Måndag;
8.00 - 14.30 Skolan
18.00 - 19.30 Träning katrinelund

Tisdag;
8.15 - 14.00 skolan
20.30 - 22.00 Träning rosedalshallen

Onsdag;
10-11? skolan (Spanskan ska delas in i två grupper, alltså varannan vecka slutar jag halv fem. vet inte om det är denna eller nästa.)
plugga hela eftermiddagen så att jag kan träffa alexander på kvällen

Torsdag;
11-16.45 skolan
20.30 - 22.00 träning kristinedal

Fredag;
10.00 - 12.15 skolan
17.50 MATCH - kungälvs HK, Göteborg cup frölunda kulturhus, hoppas verkligen att jag kan spela.. :)

Lördag;
11.30 - 12.35 MATCH - HK opal, Göteborg cup, frölunda kulturhus
18.10 - 19.15 MATCH - lugi HF, Göteborg cup, frölunda kulturhus
Träffa Sandra efter matcherna om jag har någon ork (a)<3
Söndag;
Slutspel, vet ej tid än

Det ser kanske inte så mycket ut men det är det, mycket planering för att försöka få in allt och alla. Jag löser säkert det utan problem men man vet aldrig.
Nu ska jag krypa ner i soffan med myskläder och choklad och få pluggat lite samtidigt som jag tittar på Kärleken checkar in. Den filmen är ju helt underbar! Jennifer Lopez är en duktig skådis.
Hörs imorgon sov så gott min trogna läsare (a) :)
bilden säger allt

Lördag

Tjena mittbena!
Hur är läget?, jag är riktigt seg, vet inte varför, det är väl tack vare att jag låg kvar i sängen alldeles för länge imorse helt enkelt.
Filmen igår var riktigt dålig, ingenting jag skulle rekomendera faktiskt.. Sov nog i typ 90 minuter av 110 typ. Sjukt dålig var den. Efter filmen åkte vi hem till alexander där ja spenderade natten. Vi somnade rätt tidigt också för den delen, satte på beck, tror att vi hann se ungefär 10 minuter innan båda deckade. Gick upp klockan sju och borstade tänderna och slängde av mig kläderna och somnade sedan om igen.
Idag har inte hänt speciellt mycket, vaknade halv 12 av telefonen sen har det mest varit tv och sova innan vi åkte in till stan en stund och träffade killarna. Var ett tag sedan nu ju.
Åkte hem, åt middag med familjen. Kvällen spenderas väl med killarna och sverigematchen skulle jag gissa på. Vi hörs imorgon. PUSS
min favorit och jag<3

District 9 idag

Hemma igen, stygnen är borta. Kände ingenting, trodde faktiskt att det skulle göra ont men nejdå, inte ett dugg :). Kände mig riktigt duktig, lite som när man var hos tandläkarn när man var liten och man fick ett klistermärke. Inte för att jag fick nått men så duktig kände ja mig haha.
Nu är det snart dags för mat och sen ska vi ju på bio ikväll, bästa biovädret helt klart! Regn, blåst och rusk. District 9 fick det bli, killarna valde och jag får hänga med. Känner lite att det är en film som inte riktigt är för mig men va fan, man får väl lära sig att gilla allt haha,  jag överlever nog utan problem ska ni se.
Vi hörs imorgon och ha en trevlig fredagkväll!

det är storm ute!!

Sitter här nu och väntar på att mamma ska bli klar så att vi kan åka till vårdcentralen och ta bort stygnen. Finally, ni vet inte hur mycket det kliar! Herregud asså häromdagen trodde jag seriöst att jag skulle bli tokig. Jag hoppas verkligen att hon följer med och att vi tar bilen för det blåser verkligen storm ute, regnar gör det nu också! helt sjukt. Hon kom hem helt tomhänt också, självklart var bagaget kvar i dubai. Fy fan vilken madrömsresa hon haft. Usch dåå. När vi åkte till thailand i julas kom aldrig min väska på bandet i bangkok, tror ni att jag blev nervös då eller, herregud, den känslan är helt obeskrivlig. Men det var någon som hade tagit den och tagit fel så det fanns en hörna med väskor och där låg min fina röda väska. Efter det ville jag knappt checka in den haha. '

Vi har skickat in min dator på lagning också, hoppas att dom kan fixa den, gillar min minidator mer än den här tegelstenen.. Den är rätt så jobbigt att bära med sig till och från skolan också..
Ikväll är det bio som gäller, District 9, verkar helt okej, hoppas att den är det nu också. Är verkligen helt pank och det skulle inte förvåna mig om filmen är sämst och jag har slösat bort 100 spänn i onödan. Så typsikt.
Äsch ska få lite mat i mig nu, är grymt hungrig.
Detta ska bort nu!!!
Nu kommer det lite bilder från tumlehed, när vi var där i sommras :)
Sandra jag och hennes morfar
Lovisa, en av världens sötaste ungar! Mammas gudbarn faktiskt hihi
Kullerbytta
Jag och alexander

FREDAG!

Godmorgon!
Det är freeeeedag idag!, äntligen, bara två lektioner från helg. Har sovit helt underbart skönt. Igår satt jag hela kvällen och pluggade faktiskt. Tror att jag somnade rutn ett vilket jag tycker är rätt så okej, brukar vara senare så jag har allt börjat att vända på dygnet. Fast det blir väl ändring på det idag. Helgerna brukar bestå av riktigt sena kvällar (tidigt på morgonen asså...) och sen sover man bort hela dagen. Typsikt oss. Fast det beror på om jag sover hemma idag eller inte. Sover jag hemma kan det nog bli rätt så tidigt :P
Efter skolan ska jag hem, STÄDA MITT RUM! det har jag nog sagt hela veckan nu så känner att det är dags nu. Sen ikväll rä det bio som gäller distric 9. ( tror jag ) Men just det ska ju ta bort stygnen också! :D wiho
Oj nu rusade klockan iväg, ska gå om 25 minuter och sitter fortfarande i pyjamas. Hörs sen! PUSS

åh idioten var lika social som vanligt idag, men jag älskar honom ändå :)

Hallå!
Hemma igen efter en regnig och tråkig dag.. Skolan var som vanligt förutom att jag slutade två timmar tidigare för att spanskan var inställd! :D Skyndade mig hem lämnade datorn och åkte sedan till stan för att träffa Alle, Robin och Jennifer. Inte för att vi stannade så länge men jag fick hämtat lite grejer på apoteket iaf.
Åkte sen till alle och gjorde ingenting. Tillslut somnade han, ovanligt va? så jag blev sur och bara åkte därifrån. Rätt åt honom. Han ska allt veta vart skåpet ska stå och att jag inte tolererar allt. Han kan ju sova när jag inte är där? Inte konstigt att han sitter uppe hela nätterna. Knasboll..
I alla fall jag åkte hem, i ösregnet! hade tur med både buss och spårvagn så jag blev inte så blöt i alla fall. Tur de. Sitter nu i min säng, nyduschad och äter choklad, mums.
Imorgon ska ja till sjukhuset och ta bort stygnen efter skolan och sen kommer mamma hem! ÄNTLIGEN! har saknat henne sjukt mycket. Vill ha min mamma här :( <3
Ska titta lite på tv o så nu. Börjar tio imorgon, skönt med lite sovmorgon ändå. Hörs då puss

Torsdag, två dagar sen helg! wiho

Godmorgon sunshine!

Kommer ni ihåg den låten, you are my sunshine, my only sunshine? med Johnny cash va?  Jag vet faktiskt inte varför jag skrev om den men fick den på hjärnan precis. Lite halvjobbigt sådär men den är skön ihih..
Här ligger jag, eller sitter just nu. Har precis vaknat och känner att nu kommer den förbannade förkylningen. Kliar i halsen och näsan rinner. Jag får inte skylla på alexander men det är hans fel, han som har smittat mig. Fast jag får väl skylla mig själv när jag är med honom hela tiden såklart. shit the same, det var inget intressant.
Lång dag i skolan idag, 11-16.45. Sådär roligt kan jag väl medge men vad ska man göra. Förra veckan gick det rätt snabbt och det gör det nog idag också ska ni se. Jag vet inte om jag tar med mig datorn, förra veckan behövde vi den inte och jag känner att jag orkar inte bära med mig den fram och tillbaka.. däremot har vi en go håltimma med. äh den får följa med ändå!
I eftermiddag ska jag antagligen träffa lite folk i stan, sen måste jag hem och städa! ni ska bara se hur mitt rum ser ut. Fy sjutton asså! måste plugga lite med. Vi hörs sen
pusss
Efter att alla hade packat ihop sina grejer i norge så somna vi. ALLIHOPA! helt sjukt kul haha
Som sagt.. Klockrenaste laget helt klart.

hemma hos alexander

GUD vilken dag!
Har varit ute på stan hela dagen. Började med att vi åkte till Sandras jobb hon skulle hämta lite grejer, sen åkte vi till biblioteket och lånade varsin bok till skolan. Sen var jag tvungen att åka till banken, problem med mitt kort nu IGEN! helt sjukt. Känns som att jag byter kort stup i kvarten.. I alla fall sen åkte vi hem till mig, åt lite lunch och så innan vi var tvugna att åka tillbaka till hennes jobb för att hon glömt sina nycklar där. Klantskallen. Sen var det dags för skola igen.. Träffade alexander på bussen också.
Hade spanska i 45 minuter, skönt att hon ska se till så att vi har spanska varannan vecka bara på onsdagar, de betyder att vi slutar 11 varannan vecka! helt underbart!
På vägen hem var det en massa strul med spårvagnarna som vanligt. En vagn stod stilla vid centralen vilket gjorde att alla andra vagnarna blev försenade. Sen när min vagn(ettan) väl kommer så precis när dörrarna stängs så visar det sig att en spårvagn framför har fått stopp. Samma vagn som det var innan vi centralen! så jävla otroligt som tur var kom bussen nästan direkt och vi kunde då ta den istället. Tog bara nästan en halvtimma längre att komma hem idag än vanligt, gud va roligt!
Nu sitter jag hemma hos alexander, han sover som vanligt. Borde nog väcka honom snart, kan ju inte sitta här hela kvällen medans han sover ju. Men jag är för snäll, kan inte med o väcka honom, är han trött så är han liskom. Aja det löser sig.
Så har min dag sett ut i alla fall. Ska lägga mig och sova bredvid honom nu tror jag hihi. PUSSS

Onsdag..

Ny dag, nya tag.
Onsdag idag. Sämsta dagen enligt mig helt klart.
10.00-11.00 Geografi
11-15.30 HÅLTIMMA
15.30-16.30 Spanska
Visst är det bara helt underbart, tur att vi har ett par ärenden att göra, då lär tiden gå ändå.
Domarkursen igår gick bra, man känner att man är igång igen och det är ju bra, på vägen hem började det ÖS regna.. Inte lika kul för min kanske som hade klänning och en kofta bara på mig. Men men blir ja sjuk så blir jag helt enkelt.
Nu måste jag skynda mig, måste sluta dra mig för länge på mornarna. Hörs sen puss

hemma i 10 minuter.. Snacka om proppfullt schema!

Hemma från skolan nu, riktigt riktigt seg dag men det är väl så det är nu i början. Information hit och dit..
Ska strax åka igen, ska få i mig lite och äta sen bär det av till alexander en stund innan ja ska på domarkurs. Så nu vet ni vart jag befinner mig. Måste säga att det är helt underbart väder idag också! TOPPEN!
Vi hörs sen PUSS

Norge i bilder del 1

Jag har bara bilder från min kamera än så länge så ni får se dom nu och så lägger jag ut lite kort efter hand när jag får dom hihi. Tjejer, ni som har bilder skicka dom till mig!



Världens bästa tjejer



Linnea visar hur det ska se ut



En av världens bästa målvaker



Moa <3



Linnea östeRlund haha



Den andra bästa målvakten



Starka är dom med, och då sitter jag vid sidan om o käkar godis.. Hahah nej jag skoja bara ^^



Klockren bild, alla måste vi strecha efteråt ;)



Publik hade vi med.

Nu börjar min lektion, mer bilder kommer senare! PUSS



Tisdag 1 september

GOOOOOOOOOODMORNING!
Känner mig faktiskt på lite topphumör även om jag är otrooooligt trött. Jag somnade vid halv ett eller nått medans jag pratade med älsklingen, lyckas alltid haha. Men jag var verkligen helt död och det lär inte blir bättre idag..
Först innan lunch har vi två lektioner, Geografi A i en timma och sen direkt utan paus Naturkunskap A i en timma. Känns väldigt bra not. Men det brukar gå rätt så fort och lektionerna som har vart dom senaste dagarna har vart riktigt soft. Får hoppas på det idag också.
I alla fall sen har vi lunch o sen två lektioner till. Slutar klockan 14. Riktigt skönt! Klockan 6 ska jag vara ute på hisingen o gå på domarkurs wiho!
Nu måste jag verkligen skynda mig om jag ska hinna. Måste duscha o grejer och vagnen går om 40 minuter! PUSS

RSS 2.0