DUELL 1 & 2

Duell 1;

Higher - star pilots
Love Love Love - Agnes

FINAL: Agnes, förvånad?
ANDRA CHANSEN ; star pilots

Duell 2

Movin on - Sara Dawn Finer
La voix - Malena Ernman

FINAL ; Malena
ANDRA CHANSEN ; Sara dawn finer






Kommer ni ihåg den där juryn jag pratade om, dom valde Sara Dawn Finer. Så kan det gå, jag vet inte riktigt hur det går till allt det där men det får vi väl se  nästa vecka :)
Nu är det andra chansen nästa vecka som gäller !


Andra omgången, inte andra chansen!

De fem bidrag som man nu kan rösta på är:

1 Agnes - Love Love Love - 099-33001
2. Star pilots -  Higher - 099-33002
5 Torleifs -  Sweet kissin´ in the moonlight - 099-33005
6 Sara Dawn Finer - movin on - 099-33006
8 Malena Ernman - La voix - 099-33008



Anna sahlene gick inte vidare vilket var tråkigt, men det är inte slut ännu, det är ju någon sorts jury som kanske tar vidare henne:)

RÖSTA RÖSTA RÖSTA


Darin? vad gör han i mellanakten?! han är ju inte alls ute.. Kommer ni ihåg när han var med i idol? Det var ju han och Agnes kvar. Ja agnes som är med idag. Hhaa så kan det gå.


_____________________________________________________________________________________________
edit; det var inte agnes och darin utan agnes och sebastian, men det är typ samma sak ^^

melodifestivals update 2

Sara dawn finers bidrag låter och ser faktiskt ut som ett bidrag som faktiskt kan vinna eurovision. Svenska folket har en tendens att skicka fel bidrag VARJE år ! vad säger ni?

Alla bidragen har nu sjungit och visat vad de går för, det finns många som är skit men också några som är riktigt bra! Inga mitt emellan dock. haha. Killarna som var bidrag nummer 7 var verkligen dåliga, det kommer aldrig gå hem. Sen var det någon tant, eller nej så säger man inte, en äldre dam var det som sjöng och det kommer heller aldrig gå. Jag tror allt att det kommer vara tjejernas kamp idag! Sara dawn finer, Agnes och Sahlene. Många tycker att de där från dansbandskampen eller nått sånt kommer gå vidare! det får vi verkligen inte hoppas säger jag bara! fan va pinsamt..

star pilots-melodifestivals update 1

Någon mer än jag som tycker att star pilots låt var lik någon som redan finns vilket jag inte kan komma på namnet på?

Agnes är ju redan klar hennes låt var faktiskt riktigt bra, även om hon är sjuk. 
Mer om låtarna kommer snart

FEST?!

FINNS DET INGEN FEST I HELA GÖTEBORG?!

ensam på en lördag... :(

okej, det blir allt lite bloggning idag, känner att jag behöver skriva av mig lite nu !

Fredag- jag var ju i skolan och så som vanligt, sen träffade jag mamma och fick ett litet boring sms. Men det är skit samma. Var barnvakt till världens sötaste ungar! sjukt roligt faktiskt, bättre än att sitta hemma på en fredagkväll iallafall:)

Lördag- Pappa väkte mig vid 10 och sa att vi skulle åka och kolla på blåvitt. Jag fick lite plugg gjort innan jag åkte, kände inte riktigt för att träna idag, mådde lite illa efter allt godis och all glass vi åt igår. Åkte till Valhalla IP för att se dom bästa helt enkelt! Det kunde inte bli bättre, solen sken och det var faktiskt riktigt varmt. Killarna var duktiga men det var väl ingen nyhet? 3-0 mot kålltorpslaget qviding. När jag var yngre spelade jag faktiskt fotboll i qviding men det ändrade ändå inte min åsikt. Robin Söder, grymt duktig idag, fick in två snygga mål! Tråkigt är dock att alla killarna är hungriga efter mål att de inte ser vilka som är fria, exempelvis Bärkroth. Ni som såg matchen vet vad jag menar :)

Åkte hem sen har jag suttit här typ. Är så otroligt festsugen men det verkar ingen annan i göteborg vara, det finns ju ingen fest någonstans! Sjukt. Får sitta här själv och kolla på melodifestivalen då. Usch det har alltid varit så tråkigt och känner inte direkt att det kommer bli bättre idag.. Jag vill verkligen inte sitta hemma nu, RING MIG NÅGON!

Imorgon är det match, bli upphämtad av Linnea vid 11, snälla dom är som kör mig utan att jag ens ber om det. På eftermiddagen ska jag och Lovisa döma så vi åker nog direkt till hallen där vi ska döma efter matchen skulle jag tro. Vi får väl se hur planerna blir. Jag kommer inte kunna blogga innan matchen så det får bli efter. Det kommer nog antagligen ett par inlägg innan kvällens slut ändå:)

Hörs snart!

280209

Sista dagen i februari idag. Jag känner att jag har verkligen ingen bra bloggdag idag så hoppar över det och skriver en liten resumé från helgen imorgon :)

På mammas jobb

Sitter nu på mammas jobb, vi har precis lunchat och lite så:)

Skolan var som vanligt. På samhällslektionen spelade vi jeopardy, svårt att gissa vem som vann eller hur ? Jag, Sandra och Diana, Snacka om att folk var avundsjuka! hihi (Y)

Jag ska vara barnvakt ikväll så kommer inte kunna blogga på ett tag, ska hämta dom på dagis o skola och grejer, jösses ! dom ska köra slut på mig märker jag haha! Nejdå det blir säkert bra, jag klagar inte :)

Skriver kanske ikväll när jag kommer hem, får se hur det blir. Puss och kram!


Godnatt

Nu har det frusit på igen och höll på att ramla omkull flera gånger på vägen hem, träffade också min gamla klasskompis Simon, det var inte igår!

Jag har ätit middag och duschat nu så ska försöka sova. Lycka till! man kan ju alltid försöka. Imorgon börjar jag 8 igen. Usch! ska arbeta med svenskan vilket är bra eftersom jag har fastnat på den uppgiften, som jag skrev tidigare. Sen är det samhäll och basgrupp. Slutar halv 11 vilket är en dröm! så jävla skönt. Ska åka direkt in till stan och hämta biobiljetterna sen ska jag vara barnvakt hela eftermiddagen och kvällen, ska faktiskt bli roligt. mer om det imorgon nu ska jag sova.

Sov så gott <3


handbollsträning

Så var det dags igen, tog mig en tripp till min farmor och farfar, dom skulle på bio idag för första gången på typ tio år så söta. Farfar var allt lite nervös!

Nu ska jag byta om och käka, träning idag igen. Varför är det så att när man är ledig så är man mycket tröttare än när man är i skolan och så, speciellt när det gäller träningar. Känner inte alls för att träna idag men jag ska göra det ändå. Det blir säkert kul, får tiden att gå lite. Kommer säkert inte kunna somna ikväll heller eftersom jag vaknade så sent idag typiskt. Börjar ju 8 imorgon!

Vi hörs ikväll om morgondagens planer!

stopp!

Nu har jag pluggat stenhårt i två timmar, har hamnat i ett sånt där ställe nu där man fastnar på allt!  Jag kommer verkligen ingenstans längre. Ska ta en paus nu och göra mig iordning lite, har inget att göra mig iordning för kom jag på men då får jag iaf en liten paus. Ska byta om och så. Sitter här i rosa byxor, knallrosa, så fula att man inte vill se dom egentligen men jävligt sköna, sen en stor myströja, precis så det ska vara när man e ledig:d!

Hoppas att det går bättre för er andra att plugga, någon som har tips så att man slipper fastna på en punkt hela tiden?

Puss

Dumpa honom!

Tisdagen den 10/3 har H&M erbjudit mig två biljetter på förhandsvisningen till filmen "dumpa honom! " med en massa bra kändisar, Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Ginnifer Goodwin, Drew Barrymore, Jennifer Connelly, Ben Affleck och Justin Long. Det blir ju super! Hoppas bara att jag hinner hämta biljetterna i tid imorgon, får åka direkt efter skolan.

lite om filmen:
I Dumpa honom! får vi följa ett gäng smarta, roliga och extremt dedikerade tjejer som försöker lära sig kärlekens komplicerade koder för att hitta den rätte. Dumpa honom! är en romantisk komedi baserad på boken med samma namn, skriven av manusförfattarna till "Sex and the City", Greg Behrent och Liz Tuccillo.

Vem vill följa med ? :)

p.s jag älskar H&M! d.s

260209

Ojojoj va klockan blev mycket, vaknade först nu. Eller min syster väckte mig halv 10 och sa att hon försovit sig 1 ½ timma men sen helt plötsligt var hon bara borta så hon gick väl till skolan ändå och jag somnade om. Skönt! Nu är klockan ändå snart 12 och jag måste få gjort lite plugg så jag ska flytta mig från sängen så att jag inte lyckas somna igen och sätta mig med en stor frukost, är grymt hungrig!

Dagen kommer säkert rusa iväg, tycker inte ni att tiden går fort? det var snart tre månader sedan jag kom hem från thailand, sjukt! Jag kan säga att det syns nu är likblek igen. Måsta ha sommar nu! Det är ju trots allt första mars på söndag så någonting borde hända snart tycker man. En annan sak som snart händer är BERLIN, Handbollscup med dom bästa på påsklovet eftersom tiden går så fort så sitter vi snart på tåget. Sjukt.

Frukost va det ja, puss<3

nattinatti

Nu ska jag ta min bok och läsa lite, sen blir det nog kanske lite tv också och sen ska jag sova. Är ju ledig imorgon så ska bunkra upp med en massa gott och plugga, det bästa är att man inte behöver ställa klockan! gött !

Vi hörs imorgon när jag vaknar :) Pusspuss <3

övningskörstillstånd!

YES, YES, YES! Äntligen har det kommit, trodde faktiskt att det skulle ta längre tid. Dom jag känner som fick det innan tog det nästan en månad för och för mig en vecka. Jag vill köra nu, eller nej det vill jag inte, halt och jäkligt. Lika bra att vänta ett tag till detta väder är borta. Gud va nervös jag blev nu. Jag har också fått en bok som mamma köpte av någon jobbarkompis och "teoriprov" alltså frågor vilket är bra så man lär sig snabbt !



Jag fick också mitt nya bankomatkort! äntligen säger ja.


Vinst mot aranäs!

Vi är på G nu! Vann emot aranäs idag, 22-16 as bra spelat tjejer! Man ser verkligen att vi utvecklats, hoppas verkligen att vi slår torslanda på söndag, behöver verkligen komma upp ett par placeringar i tabellen asså.



Linnea tar det låååååååååååååånga steget, kan man verkligen säga.. haha



Linnea var så bäst idag ! finns inga andra ord.



Nelly snyggar sig



Linnea skjuter bannemej uppe!



Slutresultatet, stolt hemmasuporter!

Ledig imorgon !

Fick precis ett mail från min spanskalärare där det stod att spanskan är inställd imorgon ! LYCKLIG IGEN! hade precis ångest för att vi har så mycket plugg men nu gör det ingenting när vi får en ledig dag, det betyder att vi kan plugga hemma i lugn och ro utan stress och tider att passa !

WIHO!

i skolan

Morsning korsning!

Precis haft matteprov, det var faktiskt ganska lätt men det är lätt att säga nu, vänta bara tills resultatet kommer.....

Nu har vi vår "efterlängtade" håltimma, börjar igen halv 4. snark.. Det är egentligen så otroligt onödigt men ändå ganska skönt. När man ändå sitter i skolan varför inte plugga då liksom så att man slipper det hemma ikväll. Jag ska iallafall snart börja på naturarbetet som ska handla om kretslopp o grejs. Annars är allt okej här vi jobbar på som galningar vilket behövs nu.. de närmaste veckorna kommer inte bli roliga asså.. Fy sjutton. Mer tid på plugg och mindre på annat! Jag vill ha lov nu! Imorgon är vi antagligen lediga, då ska jag sitta och plugga plugga plugga.

Just det mer tid på plugg, vi hörs ikväll efter matchen PUSS


250209

Godmorgon, gud va tiden går fort redan onsdag idag!

Ska åka till skolan om en timma så dags att göra sig iordning. Slutar halv fem idag men så är spanskan inställd så här håltimma från tolv till halv fyra. Tack för den! Men sånt är livet har ju en massa att plugga så det är ju bara bra. Är antagligen ledig imorgon med, hoppas hoppas !

Jag kom precis på en sak, åt ingen semla igår. Glömde helt av det ! så kan det gå. Nu blir det frukost hörs sen när jag är i skolan, puss <3

Göteborgare fick tio miljarder på kontot!!

Vad skulle ni göra om det hände er? Detta är ju helt sjukt.



Cornelia från göteborg var inne på sin internetbank på måndagskvällen och till sin förvåning står det över tio miljarder under saldo fliken. Hon blev ju självklart förvånad och skyndade sig till en bankomat för att ta ett konto uttag, hon fick ut kvittot och såg att pengarna verkligen fanns på det där lilla kortet. Hon gjorde precis som man borde göra, ringde till sin bank och berättade om händelsen, dom visste inte alls vem det var som lagt in pengarna på det kontot. Hon lät det vara sålänge och på eftermiddagen var det borta precis lika spårlöst som de kom dit. Det visade sig tilllsut att det var någonting som blivit fel i en överföring. Vilket var tråkigt, tänk ändå om hon fått tio miljarder! Vilken dröm! bara av att se alla nollorna så blir man yr liksom..

Hade jag fått tio miljarder och de faktiskt hade varit till mig hade jag hoppat av skolan, flyttat utomlands och verkligen utnyttjat att jag hade pengar tror jag. Alltså om man tänker efter tio miljarder är 10 000 000 000 kr. Man kan göra allt man vill för dom pengarna!

Läs hela artikeln här :) Puss och godnatt på er <3


Godnatt <3

Hej igen!

Jag kom precis hem från träningen, eller precis och precis, för en timma sen ungefär. Mamma hade precis lagat mat, vilket timing jag var så sjukt hungrig men efter att jag ätit mådde jag illa, det var nog för att jag ätit för snabbt. Det brukar vara så ibland. Men det gick över snabbt!

Träningen var rolig men ändå ganska hård, det är jobbigt att spela i en så liten hall som vi gör, trångt och jäkligt. Därför kan man inte göra speciella övningar som vi kanske behöver göra ändå lyckas tränarna få ihop det.

Jag är grymt trött så ska sova snart ska titta klart på andra avenyn sen blir det sova som gäller så jag orkar gå upp imorgon, går ju trots allt till halv 5..

Sov så gott <3

Ett arbete klart!

[ x ] Religionsarbete

Äntligen klar med religionen, nu ska jag äta och sen träna vi hörs ikväll! Pusss <3


Nergrävd i skolarbeten!

Hemma igen, kort dag idag vilket är skönt efter en lång dag igår och en ännu längre imorgon.
Vi spelade fotboll vilket var ganska kul min klass är så rolig haha.. 

På hemvägen träffade jag min kusin som jag inte träffat på jättelänge! långt innan thailand och ändå bor hon på samma gata som mig, vi pratade mest om att hon ska ta studenten i juni. Gud va skönt jag vill också ta studenten, får ångest när jag tänker på hur mycket jag har i skolan just nu, någonting att göra i VARJE ämne, uppgift eller prov. Surt...

Imorgon går jag i skolan från halv nio till halv fem! Hinner inte heller hem för våra juniorer ska spela match klockan sex. Handboll idag också! träning men Janne, kan ju inte bli värre. Nej eftersom det är match imorgon är han säkert snäll (aa)
Ska plugga lite, PUSS

dagens outfit

Vi har ju bara idrott idag så det blev degbyxor och degtröja!


240209

Godmorgon! fettisdagen idag, någon som har fått i sig en semla? Jag har men inte idag. Det blir nog ingen heller. Vi får väl se :) Har ni sovit gott? Jag vaknade av min systers klockradio i morse halv sju, hon har den på högsta volym och vaknar inte !! det är ju sjukt. man blir själv rädd när den sätter igång. Någon som har tips på något annat som hno kan vakna av som kanske ingen annan gör?

En lektion idag, idrott. Ryktet går att det blir basket, jag hatar basket! vi gjorde alltid det i grundskolan, Så jävla tråkigt.. Sen ska jag hem, plugga lite och sen träning. Jag drömde värsta drömmen i natt. Jag drömde att jag hade sagt till min tränare att jag int ekunde spela imorgon av någon anledning och så fick jag ett sms där det stod

"hej! träkigt att du inte kan spela imorgon för att du inte har skjuts. Ville ha dig med på matchen. Ha det så bra. A*******. "

Det var nog den sjukaste drömmen jag haft. Jag var tvungen att kolla på mobilen nu men hade inte fått någonting haha. tur det. 

Ha en bra dag så hörs vi senare PUSS!

Godnatt

Nu har jag pluggat klart för idag, ska fortsätta lite imorgon bitti också tror jag. Börjar ju klockan 13. Hoppas på handboll! <3

Vi hörs imorgon bitti, pussspusss <3



thailand(L)

Jag vill tillbaka <3

Har precis ätit middag och ska plugga nu. Ska jag vara ärlig så har jag inte fått så mycket gjort alls! fy på mig! Ska försöka få gjort religionsuppgiften som handrar om organdonation, jag vet det känns inte alls rätt men så är det.. Jag börjar klockan ett imorgon så jag ska göra allt för att bli klar med religionen och sen ta en lång sovmorgon imorgon.

Är så otroligt shopping sugen, helt sjukt! jag får inte, jag får inte. Ska spara till en minidator så att jag slipper konka på den hära med en massa skolböcker och sånt, va tvungen att väga väskan idag, 3,4 kg. Det låter inte mycket men det känns i axlarna. Inte konstigt att väskorna gått sönder men värst av allt är axlarna. Min axel är helt paj nu, ont på träningar och matcher, inte bra inte bra.

Religion va det ja...



nej jag vill inte alls tillbaka.... GE MIG SOMMAR!

Finally!

Äntligen hemma efter en lång skoldag. Imorgon blir det bättre, börjar 1 och slutar halv 3, har bara en lektion, idrott. Älskar idrotten nu på gymnasiet! så grymt roligt! Imorgon är det bollspel som står på schemat. Hoppas såååå på handboll! vi får se.

Hade ju utvecklingssamtal förut, inga som helst problem. Alla i klassen var väldigt nyfikna på mina föräldrar haha! det va tyvärr bara pappa som kom, dom fick alltså inte se likheten mellan mig och mamma. Nästa gång folk!

Ska ha en pluggkväll idag, nu ska jag göra religionsarbetet, sen lära igenom samhällsgrejen, ska ha ett stort ekonomiprov nästa vecka och man måste ju börja i tid. Sen har vi en massa andra inlämningar och prov denna veckan, ångest ångest!! Men först blir det lunch, eller mellanmål kanske man kalssar det såhär sent på eftermiddagen:)

Pusss

Veckans planer;


[  ] Plugga en jävla massa, religion, samhäll, svenska, matte!
[  ] Träna
[  ] Damjuniorernas match på onsdag, Valhalla A 18.00!
[  ] Barnvakt
[  ] Match söndag, torslandahallen 12.30
[  ] Döma två matcher med Lovisa, lundbystrand söndag,16.00!
[  ] plugga lite till..


Ungefär såhär kommer min vecka se ut, På söndag klockan 6.00 åker min syster till branäs med skolan! Jag gick på samma skola i fem år vi fick aldrig åka skidor! orättvist.. :( Annars har jag fullt upp hela tiden. Känner ändå att jag måste lägga mer tid på skolan, borde kanske hoppa träningen imorgon? Äsch vi får se, det är ju skönt att komma bort från skolan liksom? Ja vi får se:)

i skolan

Hallå! Har haft två lektioner nu och utvecklingssamtalet närmar sig. Ska ha matte imellan också. håller på och hungrar ihjäl, MAAAAAT! Matsalen öppnar inte föräns klockan 11 så lär få vara hungrig ett tag till. Usch usch!

Ska jobba med en religions uppgift om organdonation? Skulle du donera organ till någon som är sjuk och behöver just det organet som du har som är friskt?

Ska börja med det nu, hörs sen efter utvecklingssamtalet pusss


230409

Godmorgon! sovit gott?
Jag sitter nu och tittar på the voice med kaffe och macka, ska snart börja sminka mig men det går faktiskt ganska snabbt så behöver inte börja riktigt än.
Vet ni vad?! I tisdags så åkte min vän Linnea till sälen för att åka skidor och hon kom hem igår ! Så idag kommer hon till skolan igen wihoo !

Går i skolan till halv 4 idag, skönt att jag inte har någonting att göra alls i kväll då ska jag ta mig tid att plugga vilket jag inte kommer ha tid med resten av veckan.
Höll på att glömma att det är utvecklingssamtal idag med! Vi hörs sen när jag är i skolan. Puss<3

Lång kväll betyder godnatt

Gud vilken långtråkig kväll! Matcherna var urtråkiga. Den sista var värst. En mamma kom fram till oss och klagade, självklart klagar dom för sin dotter/sons lag och inser inte att hennes/hans lag har gjort precis lika mycket fel dom. Sluta klaga istället och låt oss göra vårt jobb! Det är bara onödigt. Många har åsikter och ibland kan man faktiskt hålla dom inom sig.

Nu ska jag ta en långt varmt bad, se på beck och sen sova. Är grymt trött så kommer säkert somna under tiden men ska allt försöka hålla mig uppe.
Imorgon är det skola igen och utvecklingssamtal. Jag är inte det minsta orolig faktiskt, det kommer gå bra:)

Hörs imorgon bitti och sov så gott! Puss<3


dömningsdag nummer 3

Dags att åka! Lovisa ( hon som skadade sig) kommer som tur va, så slapp vi en extra match. Första matchen jag dömer är pojkar födda 98 och andra är flickor födda 98. Det känns som att det kommer bli okej idag faktiskt, har ju ny pipa och allt! dock kan jag inte inviga mina kläder idag eftersom mina partners inte har köpt några ännu, suck på dom! Men det gör ingenting.

Måste rusa! hörs sen när jag är hemma igen vid 8. Puss

Nelly.com

En bra hemsida där du kan köpa grymt snygga kläder! Just nu är det upp till 80 % rea, vet ni hur snygga kläder du kan få för ingenting?! klicka på annonsen här på sidan så kommer ni dit direkt! ------->

Solen skiner iallafall

När jag gick upp för att äta frukost var det inte en människa hemma. Mamma och pappa hade visst gått iväg för att handla. Det ekade verkligen i skafferiet och i kylen. Det fanns ingenting hemma! jag fick äta nudlar vilket jag inte alls tyckte om idag. Har ni också mat som ni bara tycker om ibland? Så var det med nudlarna idag. Usch.

När jag tittar ut nu så försvinner snön mer och mer hela tiden, det bara rinner vatten längs vägarna. Dags för nya skor? Jag har bara mina svarta uggs vilket läcker lite när de kommer i kontakt med vatten. Det får bli stan snart ( när mitt nya bankkort kommer).

Dömningen idag var senare än vad jag trodde. Trodde att första matchen var klockan 3 men icke den var visst 20 över 5. Funderar på att kanske åka till allum för ett par nya skor? Nej jag väntar nog med det faktiskt. Vi får se vad jag känner för fram emot eftermiddagen. Nu ska jag titta på desperate housewives eller någon annan rolig serie som går på tv. Puss!

220209

Godmorgon !

snön ligger kvar men det är närmare fem plus grader ute så den är nog borta snart.
Idag blir det dömning igen, hon som var skadad har inte hört av sig än så tror nog att hon kommer, hoppas det! :)
Annars ska jag bara ligga inne tror jag och inte göra någonting alls! fan va skönt. Nej nu blir det frukost, hörs sen!

Idrottsrabatten 2009

Jag säljer Idrottsrabatten om någon i göteborgsområdet är intresserad! 100 kr kostar det. Det har absolut ingenting med idrott att göra, det är många som tror det. Det är ett rabatthäfte som ger rabatt i olika affärer av alla slag. Allt från prenumation på Bamse till 20 % på CUBUS. Det finns hur många olika rabatter som helst! Jag säljer om någon är intresserad, säg bara till! :))



Lånad av Nelly

Glöm inte av att det gäller bara i göteborgsområdet!!

snöö<3

Hej! Hur var kvällen? :) Min började med att jag träffade Sandra och Tobias hos Sandra för att åka till Tobbe. Det snöade SJUKT mycket, utan krydd. Det var verkligen sjukt mycket! Vi kom hem till tobbe, genomblöta efter snökaoset så ser vi Freddie på tobbes baksida där han står och bygger en snögubbe. Hahaha han hade stått och väntat på oss och var tvungen att hålla värmen uppe. Smart må jag säga!

Vi gick in och kollade på melodifestivalen, tobbe och sandra hade bakat kladdkaka, mums! Så den åt vi till programmet. Vad tyckte ni denna gången? EMD och Molly var nog bäst trots allt men dom där som sjöng I got you var ändå ganska coola, det var allt en låt som satte sig på hjärnan iallafall! Efter melodifestivalen tittade vi på hot chick. Konstig film det där, väldigt lik freaky friday, men den var godkänd helt klart. Tyvärr så missade vi bussen då så fick vänta en stund och roade oss då med Johan Falk, dom filmerna är inte heller dåliga men såg bara en halvtimma eller nått på den.

Vi gick till hållplatsen. Tobbe kastade en massa snöbollar på fönster och sånt vilket man INTE får göra! Det var sjukt jobbigt att gå i snön också och mina skor läckte.. Det var minst 10 cm snö. Säkert de dubbla. Riktigt jobbigt. Bussen kunde inte heller köra i en normal hastighet. Det var så mycket snö. Nu känner jag för att gå ut och verkligen rulla i snön, det var så kul när man var liten, tycker ni inte det?! Det är inte varje år man ser snö i Göteborg faktiskt. Det är oftast regn och rusk. Imorgon försvinner det ju och jag känner verkligen inte för att gå ut i slasket. Usch! Tur att jag ska ut på eftermiddan så slipper jag iallafall det värsta!

Gud vilket långt inlägg det  blev, här följer iallafall några snöbilder, det var allt jag kunde ta innan batteriet tog slut. Attnas! Får ta dagens (lördagens) outfit imorgon :) Nu ska jag sova så jag orkar döma imorgon:) godnatt och sov så gott! Hoppas att snön är kvar imorgon!





Trevlig lördagkväll!

Nu ska jag snart träffa upp Sandra så ska vi åka tillsammans till Tobias för att titta på  melodifestivalen och vara lite sociala :) Vi hörs ikväll eller imorgon då jag också ska ladda upp dagens outfit tänkte jag:)

Puss på er och ha en bra lördagkväll, drick inte för mycket då mår ni bara dåligt imorgon ;)

Vinst i borås !

Äntligen hemma efter en match i Borås mot byttorp. Vi har aldrig mött dom innan så vi visste ingenting om dom, hur dom spelar eller vilka det är som spelar. Det betydde att vi också kunde spela vårat spel. Det slutade med vinst iallafall sjukt roligt att spela idag! Det finns inte så mycket att säga mer än att vi verkligen behövde dessa två poängen. GÖTT TJEJER!!

Vad ska ni hitta på ikväll?

Jag ska hem till tobias och titta på melodifestivalen. Imorgon blir det dömning igen! Det blir säkert jättebra men känner inte riktigt för det. Sen skadade min domarpartner sig idag hoppas verkligen att hon är bra imrogon! Vi är ju tre stycken så det gör ingenting. Men att dömma tre matcher i rad blir lite jobbigt. Vi löser det, hoppas på att hon blir bättre så vi slipper det.

Ska göra mig iordning lite inför kvällen. Byta om och så, sitter fortfarande i degbyxor liksom hehe men det jävligt gött ! :)
Vi hörs sen igen :) Pusss <3


Godmorgon

Hej! sovit gott? Vaknade och var täppt i näsan igen. Men det ska inte stoppa mig idag! Vi behöver verkligen en vinst och jag känner mig på topp även om jag har en förkylning i mig.

Har precis duschat och ska snart göra mig iordning, behövde en dusch för att piggna till. Ska snart åka till ikea med mamma och pappa och sen blir det av mot Borås eller Byttorp rättare sagt. Spännande spännande. Det blir handbollhandboll hela helgen, imorgon är det dags för dömning igen. Kul kul !

Oj nu måste jag skynda! Hörs sen när jag kommer hem från matchen! Pusss

Godnatt

Jag har lekt lite med bloggdesignen, någon som ser skillnaden? Kanske blir lite mer nytt i helgen får se. Men nu orkar jag iallafall inte mer så ska snart försöka sova. Det blir en lång dag imorgon. Mer om det då. Sov så gott och dröm sött!

Godnatt <3

let's dance update UTSLAGNINGEN

Den som åkte ut idag var tyvärr George Scott precis som jag trodde. Han har varit lite sådär tycker jag under hela säsongen så det var helt rätt faktiskt. Det stod mellan Scott och Elisabet. Det hade faktiskt inte spelat så stor roll vem som åkte ut. Han har varit duktig och ska ha en eloge för att ha kämpat trots alla dåliga poäng och han har ju varit kvar bland de två sämsta många gånger! Nästa vecka är det nya danser och vi ser fram emot att se hur det går för de sex paren som är kvar!

Foto: Linus Hallsenius

Let's dance update 4

Carl- Jan, inte direkt min favorit. Quickstep denna gången, innan dansen tänkte jag, herregud hur ska detta gå? Han kan ju knappt gå normalt. Nej jag tycker inte om honom heller som ni kanske märkt. Han är väl lite rolig och så men nej, han borde åkt hem för längesen. Han har varit sist varje gång tror jag och ALDRIG varit bland de två sämsta. Vad tänker svenska folket med ibland? Han är fakitskt lite feminim. Eller vad säger ni?

Han ligger lite efter i utveckligen, han dansar i program 4 medans alla andra i program 7 (?). Han fick ganska bra kritik mot vad han fått de senaste gångerna och poängen blev 12. Det är ju inte speceillt bra men nått av det bästa för honom. hihi.

Foto: Linus Hallsenius

Bild från tv4
Ser han inte lite ut som en pingvin idag?

Det var alla danserna nästa update kommer om en timma då vi får veta vem som åker ut. Spännande spännande, tror att det står mellan Elisabet och George denna gången. Ledsen men tror att Elisabet stannar.

Vad tror ni?

Let's dance uppdate 3

Morgan har en konkurent, Lajla dansade sin rumba sjukt bra idag ! 36 hela poäng, herregud. Jättebra verkligen! Jag vet inte ens vad jag ska säga. Verkligen jättebra!

Foto: TV4

Lånad av tv4

Niclas fick ju ta Mojjes plats efter att han fick en hjärtattack efter program två tror jag det var. Efter förra programet fastnade han och slet av ett ledband i hälen eller något sånt men det syntes inte alls idag. Tyckte allt att det var helt okej. Quickstep är nog svårt att dansa med ett avslitet ledband men det är inte så hemskt som det låter. Han dansade Inte alls som morgan och lajla men mycket bättre än Elisabet. Det blev iallafall 26 poäng och precis samma som Magnus. Det var väl helt okej :)

Foto: Linus  Hallsenius

lånad av tv4


George scott, rumba. Han är ju stelare än en pinne! Nej jag är ledsen George men jag tror tyvärr att du åker hem idag trots dina 17 poäng.

Foto: Linus Hallsenius 
lånad av tv4

Nu är det reklam igen, dessa reklamer asså. Efter pausen är det dags för Carl Jan sen har alla sju paren dansat klart!

let's dance update 2

Morgan alling ja vad ska man säga, han är verkligen bäst! Idag var det lite sådär ändå fick han 34 poäng. Han dansade rumba hur bra som helst! Här är vinnaren av let's dance 2009!

Foto: TV4

lånad av tv4


Sen var det dags för Elisabeth Höglund. Hon sa hela tiden att hon varit sjuk och blablabla. Jag gillar inte alls henne och det gjorde inte juryn idag heller. 16 poäng blev det. Hon dansade quickstep och man såg att hon inte tränat så mycket. Nej Elisabeth, idag är du en utav de sämsta.

Foto: TV4

lånad av tv4

Efter pausen är det dags för Lajla Bagge!

let's dance update nr 1

Asien tema denna vecka. Sju par kvar och finalen börjar närma sig, tiden går fort. 

Magnus har precis dansat quickstep, 26 poäng blev det, det är bra jobbat med hans kropp liksom! Nu är det reklam hörs i nästa med en ny update :)


Foto: TV4

Bild lånad av tv4

ciabatta eller revbensspjäll?

Jag var så otorligt sugen på ciabatta med en god lök och tomat salsa, mums! Men så jobbar mamma över så pappa fick åka och handla. Då blev det revbenssjäll. Han är inget av en kock direkt så det var väl det lättaste han kunde hitta. Men revbensspjäll med panrich (stavning?) och potatissallad är ganska gott ändå, kladdigt men gott. Ska be mamma laga ciabatta imorgon så ska ni allt få se vad jag menar:)

Sen är det så att min familj är faktiskt ganska lata också så får göra allting själv. Nej inte riktigt så men i vissa fall faktiskt. Har precis klippt pappa och fixat ordning middan. Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem så vi kan äta, är lite hungrig allt.

Let's dance ikväll, kanske ska köra en liten uppdaterings grej i varje paus eller nått för er som inte tittar? äsch vi får se.

hörs sen pusss <3

gooodis!

Jag somnade precis framför tv:n. Jag var sjukt trött men efter två timmars sömn är jag fit for fight igen.

Vad ska ni hitta på denna fredagskvällen? Jag ska åka och köpa en massa godis nu (om mitt kort fungerar, får nog ta tag i en bankomat först.) och sen ska jag äta en mysig middag med familjen sen blir det väl let's dance skulle jag gissa på. Orkar inte riktigt för någonting idag så det blir en hemmakväll med familjen. Imorgon ska jag upp tidigt och åka till borås för match. Trodde att den var senare än den var så det är samling 12.

Godis var det. Hörs sen pusss!


Slasksöndag....

Som ni borde veta vid det här laget så hatar jag verkligen slask. Det betyder att jag och alla andra som också hatar det inte ska gå ut på söndag.


Lördag blir det snöblandat regn och också på söndag. Det är då det hela börjar. Sen kommer solen och plusgraderna. Inge bra inge bra.. det betyder att det kommer bli slaskigt värre efter all den snö som fallit dessa dagarna. Nu är det närmare 5 cm skulle jag gissa på. Nästa vecka kommer minus graderna tillbaka och säkert ny snö med mer slask.. ja vi får väl se.

Jag har funderat ett bra tag på att åka och köpa godis, men eftersom det har varit problem med mitt kort så vet jag inte om jag ska göra det? äsch vi får se senare, det löser sig alltid på något sätt. Vi hörs sen :) Pusss

Vi saknar den gamla Britney !

Hur många mer än jag bara älskade Brittan när ni va små? Jag kan fortfarande alla låtar utantill, lyssnar faktiskt fortfarande på dom också.

Hon föddes 2 december 1981, det betyder att hon fyller 28 år detta året. Det är inte gammalt. Titta på Madonna liksom, hon är väl över 50 ? Men i alla fall britney spears älskade att sjunga redan när hon var barn, hon slog igenom som 8-åring i tv programmet the mickey mouse club med en massa andra kändisar, Christina aguilera och Justin tiberlake till exempel som hon också varit tillsammans med. Britney och Justin var tillsammans i ett par år innan de gjorde slut och han blev tillsammans med Cameron Diaz men det är en annan sak. Britney däremot var singel ett bra tag innan hon träffade Kevin Federline som hon nu också har två barn tillsammans med. Britney och Kevin gjorde slut efter att andra barnet fötts. Det klarade inte Brittan, hon bröt ihop efter att hon omyndighetsförklarades hon blev också av med vårdnaden för barnen ett tag vilket hon fått tillbaka nu. Hon har också varit inblandad i ett antal brott under skillsmässan. Under denna svåra tiden rakade hon av sig håret, körde rattfull, hoppade på en journalist och en massa annan skit.

Vi som tyckte om Brittan under 90 talet och början av 20 talet vet att hon är en underbar sångerska och en underbar person. När hon var med på tv och log då log också världen. Alla låtar hon gjorde kan nu alla utantill. Hon börjar faktiskt att återställa sig efter det stora sammanbrottet och det känns bra! Det ska bli kul att se hennes karriär blomstra igen även om det aldrig blir så som det var förr så kan det i alla fall gå frammåt eller vad säger ni?

Hon har spelat in låtar, varit med i filmer och varit med i tvprogram. Hennes första låt var Baby one more time den låten är faktiskt inspelad i stockholm. En annan känd låt är Oops!... I Did It Again vilket man fortfarande kan höra ibland. Den söta oskuldsfulla tjejen som spelade in dessa låtarna är inte samma person som har spelat in womanizer. Inte det minsta. Men det går frammåt och hon är på väg tillbaka vilket vi vill!
Hon har också spelat in crossroads vilket är en grym film! glöm inte av det !

VI VILL HA TILLBAKA BRITTAN!!!
 
 
1998 eller något sånt



Förra året utan hår. vad säger ni? en helt annan person va?


NU 2009



Det leendet.

fredag, äntligen!

Hej! jag hann inte riktigt skriva imorse, tiden bara sprang iväg och det fick jag också göra. Fick springa till spårvagnen för att hinna med den. Mötte upp Sandra och Ebba som varit och gymmat efter. Poängtera att detta sker kvart i 8. Det betyder att dom har gymmat typ klockan 6 på morgonen! Slå det om du kan..Vi gick till skolan och hade tre lektioner. Lika tråkiga som vanligt faktiskt. Sen åkte vi hem.

Nu sitter jag här hemma, precis bytt om till myskläder och ska snart sätta på en kopp te och bara mysa här inne i värmen. Utomhus är det ännu mer snö än igår, men nu blir det mer slask. Hatar slask, det borde inte finnas! Man mår bara dåligt av det. Sen är det ganska så mysigt med snö men ändå..



utanför mitt rum just nu! visst ser det kallt ut?


snön ligger vit på gator och torg.................... 200 inlägg nu :)

Världens grej! Min ring var i hallen OCH mina vantar! så jävla glad nu! Ni förstår inte hur mitt hjärta slog när jag fick tillbaka ringen. wiho! Detta gjorde träningen så mycket bättre kan ja säga. Inga tränare, Hade linnea, någonting att satsa på kanske? hihi, jo men det var kul faktiskt. När vi kom ut sen så en i mitt lag halkade hahaah! fan att jag inte tog bild asså. fan va kul det va:P det är typ 2 cm snö ute nu. längtar inte tills imorgon då det säkert är mer, eller i västa fall, slask..

Har precis duschat och blåst håret, skönt när det är torrt igen, testade faktiskt inte det nya shampot.. Ska göra det en dag när håret inte är rakt hihi för att se om det fungerar.

Vi hörs imorgon bitti innan jag går till skolan :) sov så gott godnatt <3

jag är död...

Har tappat bort min favoritring. Fick den av mamma när jag fyllde 15. Hon fick den när hon tog studenten. Att jag ska vara så jävla slarvig!! Om någon hittat den skulle jag bli jätte tacksam om du lämnade tillbaka den till mig. Hade den sist i RIK hallen i tisdags 17/2 och tror att jag tappade den där. fanfanfanfan ! :'(




Träning nu :)

vill du ha fler?

vill du ha fler besökare till din blogg eller hemsida?
Här är ett super bra ställe, gratis!
Puss<3

shopping

Självklart handlande vi lite, inte så mycket men lite små saker iaf :)



Allt är från H&M
skrubbsvamp ;  9kr
pudergrej ; 9kr
eye make-up remover ; 39.50 kr
bomullspads ; 19.90 kr 

Sen vet ni ju att H&M är väldigt generösa ibland, idag t.ex. fick jag ett test från gliss, det gör håret rakt. Har ni lockigt hår så är det bara att tvätta det med alla dessa tre delarna så blir det rakt. Enligt beskrivningen. Har inte testat det ännu eftersom jag har rakt hår men ska allt göras !



Asia straight serien

190209

Heej folket! Hur mår ni idag? Jag mår bara bra, förkylningen börjar faktiskt släppa även om jag tränat och spelat match. Då brukar den stanna kvar ett jävla tag! Men det är skönt iaf :)

Idag är jag ju ledig så ja o Sandra åkte in till stan för några ärenden. Åkte först till stadsbiblioteket för att låna en bok till svenskan. Vi är tvungna att välja från en lista med några speciella böcker och det fanns verkligen inga som man verkligen kände åh den vill jag läsa liksom och det gör ju det hela tråkigt. Vi sprang runt på biblioteket i nästan en timma utan tur.. Vi åkte sedan in till stan där det var otorligt många poliser överallt. Helt sjuk det visade sig senare att det varit bankrån i närheten. Det är banker som blir rånade dagligen här nu ju! Gäller att man håller i grejerna.

Vi stannade till på H&M, köpte lite små saker sen var det dags för mat. Donkan. Fast det blev bara en hamburgare och en fanta, var inte speciellt hungrig. Vi tog faktiskt en fika direkt efter sen haha. Espresso house blev det, hallon och rabarberpaj fylld  med vaniljsås, alltså inte på sidan utan innuti. As god! Ät det om ni går förbi espresso house någon gång.

Sen stannade vi till på biblioteket här på vägen hem. Fick lånat varsinn bok tillslut, jag tog sandor / slash / ida och sandra tog jag saknar dig! jag saknar dig!, Skönt att få det gjort iaf. Sen stannade vi till på banken också, har varit lite problem med mitt bankkort men nu är det löst !

Så har min dag sett ut. Tiden har gått även om vi inte gjort speciellt mycket. Ikväll är det träning igen och sen ska jag lägga mig TIDIGT, försöka iaf, eftersom jag börjar 8 imorgon. Segt. men jag ska inte klaga slutar ju halv 11. PERFEKT!
Nu blir det städ innan jag åker till hallen.. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag, puss!

Ledig i morgon!

Hejsaan igen! Kom precis hem från matchen, är helt slut verkligen! Men den gick skit ändå, vi jobbade oss faktiskt upp men det var tufft.  Vet ni va jag gjorde då? Jag glömde matchtröja, klantig som jag är, så fick ringa en i laget och låna hennes haha. Så går det när man har bråttom!

Imorgon är jag ledig, yeeeeeah! Det behövs kan ja säga. Jag och Sandra ska åka in till stan och fixa lite små saker sen lunch med :) Sen på kvällen är det träning. Mycket handboll nu det senaste. Sen match igen på lördag liksom.. Men vi överlever !

Ska sova nu eller nått, hörs imrogon Pusss <3


I skolan

Jag kom en kvart försent ungefär i morse. Det var ju inte så farligt. Det var grymt kallt här i göteborg med ! hittade inte mína vantar när jag skulle gå, eller jag orkade inte leta så min händer fröööööööööööööööööööös, de var alldeles röda när jag kom till skolan.

Vi hade engelska, debatt.. Jag var verkligen sämst, jag tycker ändå att jag är ganska bra på engelska eller ganska bra på att förstå snabbt och så men jag sa ingenting själv, bara satt där och lyssnade. Menmen, så får det vara nu.

Vi har redan haft tre lektioner och det är två kvar, spanska och svenska. Slutar som sagt halv 5, och klockan är liksom halv 1. Det är ju en hel evighet kvar! äsch, mamma kommer och hämtar mig som tur är så jag hinner till matchen (Y)

Vi hörs sen ikväll när jag är hemma igen :) Puusss

stress,stress och mera stress

Vaknade nu, börjar om 30 min, min vagn går om 4. Inte bra att försova sig då måste man ju stressa så. Går i skolan till halv fem idag. Hörs under dagen!

Måste rusa, ha en bra dag! Puss

Freebirthing-förlossning på egen hand


"Brittisk dokumentär från 2008. Handlar om kvinnor från Storbritannien som väljer att föda sina barn utan smärtstillande medel, utan barnmorska och utan medicinskt understöd. De kvinnor som är med tycker att det alltid var meningen att vi skulle föda så, medan läkarvetenskapen menar att det medför stora risker både för mamman och bebisen. Claire har dåliga erfarenheter från sin första förlossning och har bestämt sig för att bara ha sin flickvän på plats när hennes andra barn föds. Heather har valt bort all hjälp från sjukvården och har inte ens gjort ett ultraljud under graviditeten. Och så möter vi Laura som är en av pionjärerna inom så kallad Freebirthing och som menar att en förlossning kan vara helt smärtfri och nästan som en orgasm. "



Detta är ju sjukt! dokumentären gick precis på kanal 5.. Efter att ha sett det vill jag aldrig föda barn, fy fan! Det måste vara en trygghet att ha någon professionell där liksom, jag kan tycka att det är okej att göra det hemma om man har en läkare närvarande. Inte för att jag kommer göra det men ändå. Helt sjukt, kan fortfarande inte smälta det. Det finns inte ens i min värld att man gör så. Tänk alla risker som man utsätter sig själv för och sitt barn. Det var ju en kvinna som inte ens gjort ultraljud, tänk om ungen är död och man blivit likförgiftad? Fast då kan man ju komma in på någonting annat, Hon från korea eller kina som hade vart gravid i 46 år eller nått sånt. Det är ju ännu sjukare, man borde bli likförgiftad men hon verkar ha klarat sig ändå. Barnet dog och mamman kände att hon inte hade råd med att få  ut barnet så hon lät det vara och först nu kommer hon ihåg att det fortfarande ligger kvar. Herregud vilka människor det finns.

Tillbaka till förlossningarna, Hur vågar man? Hade ni gjort så? Någon som såg det som tycker att det är okej?
Tyck till!!




En förlossning ska ske på ett bra sätt! Med någon professionell närvarande!

godnatt

Träningen klar och jag har också fått mat i magen nu är det bara dusch som gäller. Mitt hår är äckligt. Otroligt äckligt. Så det ska bli grymt gött att duscha det med tonvis av schampo. .

Två nya tjejer kom och provade på att träna idag, det är alltid kul med nytt folk! Annars var den rätt seg, var lite arg på folk för att dom gjorde fel menmen. Imorgon är det match igen och det ser jag fram emot! yeah! Sen är det skola alldeles för länge, 8.30 - 16.30. Det är fan omänskligt! Sen blir det snabbt hem och snabbt tillbaka igen för matchen :)

Dusch va det jag, godnatt <3

dags för träning

Handboll är kärlek. Men när man tänker efter vad är det som gör handboll så roligt? Vännerna? känslan? eller vill man bara ha någonting att göra?

jag går dit för att träffa alla men främst för att komma bort från allt annat! Det är så skönt att komma in i hallen och känna att idag kommer det bli en bra träning, men i vissa fall känns det helt tvärtom och man vill bara gå ut igen men efteråt är lätt det bästa. Det känns så skönt och man mår verkligen mycket bättre efter att ha fått komma bort från skolan och allt sånt som man annars tänker på 24/7. Jag älskar handboll och har inte en tanke på att sluta nu, även om det går dåligt ibland så kämpar vi vidare och det är precis så det ska vara! idag kommer det nog vara en hyffsat lugn träning, 1 för att vi är i en mini hall, 2 det är match imorgon och då kan vi inte gå med träningsvärk liksom:)

taggad taggad, vi hörs sen efter !


Gymmat och solat

Sådär hemma nu. Vi va på biblioteket men dom hade väldiga problem så vi skulle tillbaka på torsdag :)

Gymningen va faktiskt rolig, fick testa en massa olika maskiner och ångrar nu att jag inte skaffade kort.. Men det får bli senare. Efter gymmet fick jag eb liten vibb, jag vill sola! Jag hatar ju att sola solarium, man känner sig så instängd! Men jag gjorde det ändå. 18 minuter fick det bli. Jag vet inte om det hände så mycket men. Ikväll blir det träning, jag känner mig bättre nu när jag varit ute och fått lite luft och så, jag klarar mig nog, jag vill ju spela imorgon liksom, vi möter särökometerna som visst sagit ihop sig med Kvik sport? det var lite konstigt. Men vi får väl se i morgon..

Nu ska jag låsa in mig på rummet och akta mig för resten av familjen så jag inte bli mer sjuk!


Skotips inför sommaren

Jag tittade runt lite på sommarskor för att få tillbaka känslan eftersom det är 4 minus grader här i göteborg just nu, deprimerande va? Men sommarskor och kläder gör saken så mycket bättre :)
Jag kan verkligen inte gå i högklackat men ska verkligen försöka för det är sjukt snyggt !!!


 
Söta va? Rosa ballerinaskor från skopunkten 199 kr.



299 kr, skopunkten, Här ska man lära sig, Jag gillar inte gladiatorskor men dom blir verkligen snyggare och snyggare för varje dag. Får se om jag köper några eller inte :)
499 kr, brandos.se, Ni kan hitta en banner på sidan här --------------> klicka där så kommer nu direkt till sidan. brandos har en massa olika snygga skor, inte alls för dyra heller !


Här är ett par skor till en tråkig eller kall sommardag då ballerina inte passar så bra. 499 kr på brandos.se.


godmorogon

Här är det minsann ingen god morgon inte. Hela familjen är hemma och är sjuka.. Jag ligger här med hosta och tungt huvud men jag ska dra mig upp jag vet att jag orkar!! Det blir nog ingen träning ikväll, får se om jag kan droga ner mig med panodil och halstabletter så kanske men tveksamt. Vi får se hur det blir, bättre att jag vilar men jag vill spela imorgon men det är ju match igen på lördag. Bättre att jag spelar då kanske? äh som sagt vi får se.

Nu ska vi iaf till stadsbiblioteket och låna en bok. Suck, hatar att läsa när man blir tvingad till det. O sen fick vi inte läsa den jag läste för några veckor sen utan vi måste välja någon speciell från en lista. ännu mera SUCK.. Sen ska vi till mölndal för att gymma i en timma, Där kommer jag ju dö. Men då får jag göra det. En liten förkylning kan väl inte stoppa mig? ; )

Jag vill också passa på att gratta världens bästa johanna på 17 års dagen! GRATTIS GUMMAN <3


övningskörskurs

Äntligen hemma. Åkte nästan direkt till Bosses bilskola där jag, mamma, pappa och farfar skulle gå handledarkursen för övningskörning. Det började med att vi kom dit, en timma innan vi började för att göra ett syntest och så. Syntestet tog 15 sekunder, full pott! betyder att jag har bra syn vilket kändes bra. Sen var det typ 55 minuter kvar liksom, vad gör man? Vi gick till mcdonalds och åt, herregud va hungrig jag var! åt som en gris haha. Vi gick tillbaka och hade kursen. Jag överdriver om jag säger att den var rolig men jag tycker absolut inte att det var tråkigt, fick en massa tips och övningar och också en massa bra information. Jag längtar som tusan tills jag får börja köra om en månad ungefär. Det tar ett tag för alla papper att komma in och så.
En rolig sak som hände på kursen var att det var jag och en tjej till sen var det typ 8 killar eller nått, typsikt.. Sen kommre det vara 5 av dom 8 som failar och jag o hon tjejen kommer klara det med de andra 3 ;) hihi

Nu ska jag titta lite på tv och sen sova, lång dag idag men kort imorgon, har idrott en timma sen slutar vi vilket är skönt. Får se hur jag mår imorgon med angående träningen, match på onsdag liksom, men ska göra mitt bästa :)

Förresten mitt fritidskort kom idag! Yes!

Godnatt på er så hörs vi imorgon <3


I skolan

Sitter nu har har den där håltimman. 11.25 börjar nästa lektion, matematik segt. Sandra är på utvecklingssamtal nu så sitter i cafét själv, lite mobbad. Vi har ingenting att göra, eller jo ett spanskaprojekt och en religionsuppgift där vi varken vet hur vi ska göra eller vad. Våran lärare är ju lite knäpp. Spanskan kan man ju börja med men jag vet inte riktigt än hur jag ska lägga upp det och det känns lite sådär att börja nu då liksom.

Vi skulle haft en engelska debatt idag men våran grupp hann inte med innan vi slutade så vi ska göra det på onsdag! super! Skönt kändes det. Men det hade vart bättre att få det gjort menmen det va skönt ändå:)

Förkylningen sitter i. Jag sitter och fryser hela tiden och huvudet blir bara tyngre och tyngre.. Usch nej, undra om det blir skolan imorgon asså? har bara idrott ändå, sen kommer det stora problemet, träningen. Tränar jag inte så kan jag inte spela på onsdag liksom men jag vet inte om jag kommer orka att göra det... Usch dilemman asså.. Får se imorgon hur jag gör.  Idag är det bilkursen sen får vi se :)

Jag hinner nog inte skriva mer idag, kanske ikväll när jag kommer hem från bilkursen :))  Puss

090216

God morgon!

Förkylningen sitter i och huvudet är tyngre än någonsin. Jag hatar verkligen det här.
Idag går jag i skolan till halv 4 men har världens håltimma mellan 9 och halv 12. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på då eftersom vi inte har fått några nya uppgifter eller så, Mer om det senare. Efter skolan idag kommer min mamma och hämtar mig för att åka till kungälv, vi ska ju på den där körkursen idag. Sandra var där för några månader sedan och hon sa att det va sjukt tråkigt, det är verkligen ingenting jag känner för nu när jag är så förkyld, vill bara stanna hemma i min säng..

Vi hörs sen när jag är i skolan nu blir det frukost, puss


söndag = helvetesdag..

Jag hatar söndagar, dom bara förstör helgen. Man tänker bara på att man måste gå till skolan dagen efter och att man måste plugga hela dagen.

Vi har haft lov i en vecka och ända har jag inte pluggat, fy skäms på mig! jag får skylla mig själv faktsikt men ändå, det är verkligen sjukt tråkigt.

Jag somnade en stund förut och det känns som att jag gör verkligen allt för att slippa skriva den där historia uppgiften som ska vara inne inatt men nu måste jag verkligen göra det! har skrivit ungefär hälften så får rappa på lite nu men orkar verkligen inte.

Ska skriva klart arbetet sen ta ett långt bad och sen titta på beck i lugn och ro utan att tänka på skolan. Puss

handbollstest grejs,

Har lite tråkigt så hittade ett litet test typ :))  ( snodde från LINDA)

vilket nummer har du?  Hade 7 men fick inte ha de längre så det blev 24 :)
vilken klubb/förening spelar du i? GKIK
är det bra, eller skulle du föredra någon annan? verkligen inte! GKIK är bäst!
vad för position har du?  H6
vilka spelar du med? A-flickorna och juniorerna
tränar du bara med dom?  Japp, det är inte så baara
får du spela med äldre eller yngre? äldre
får du spela med båda könen? haha nej nej finns inga killag i klubben ;) (göteborgs kvinnliga idrottsklubb)
tränar du ofta hemma själv?  ibland
vilken skor har du? puma, vita & lila

gillar du dom? jodå

dina föräldrar har dom spelat handboll? aah båda
var dom duktiga? Ingen aning
har/gör din eller dina syskon det? nej, gjort
är hon/han/dom duktiga? nepp ;)
har du gjort mål på träning? haha, ja, pinsamt om man inte har liksom. Alla har väl gjort det någon gång?
gjort mål på match? Ohja
hur länge har du spelat handboll? ca 8-9 år
Oscar Carlen eller Kim Andersson? Carlén men har verkligen igenting emot kim men carlén är bättre.
kollar du på handboll på tv ofta? ja när det visas :P
brukar folk säga att du är duktig på handboll? ja men de tycker inte jag men så är det ju alltid..
hemmaplan eller borta? Hemma
vad ligger ditt lag i serien? ingen aning, rätt långt ner.. (AF)
vilka ligger 1:a? backa (AF)
vilket ligger sist? KVIK sport (AF)
bästa matchen ni gjort? Oj det är många, men de senaste är väl mot sävehof (AF)
sämsta matchen ni gjort? Det är också många, men det senaste är emot sport.(AF)
bästa matchen du gjort?  oj, det är också rätt många
sämsta matchen du gjort? många många. har spelat så otroligt många så det går inte att svara på.
går ni hem med förlust,seger eller oavgjorda oftast? förlust tyvärr, men förra året vann vi fakitkst serien!!
hur många lag har ni mött i år? 5
hur många är segrar utav dom? 1
hur många är förluster? 4..
och oavgjorda då? 0
är du en sån som hatar att förlora? ja, fast det är ingen big deal om vi spelat bra ändå.
hur många handbollar har du på ditt rum? En :)
är handboll den bästa sporten? Ohja
spela eller kolla på en handbollsmatch? olika, beror på humör ;)
 är handboll en "fjollsport"? inte någonstans !!
har du lärt känna många genom handbollen? ja, som fan.
vill du satsa på handboll när du är äldre? klart man vill, men är inte tillräckligt bra.
skulle du kunna tänka dig att gå på handbollsgymnasium och vart isf? Nu är det lite sent, ^^
vilken hall gillar du bäst att spela i? valhalla får det väl bli då, kommer inte på någon annan:P
varför? vet inte :) hemmaplan lix.
trä eller vanligt golv? jag gillar vanligt men trä är okej det med :)
liten eller stor plan? STOR!
hur ser din vattenflaska ut? Den ska vara röd men nu är den typ svart efter allt klister

är handboll är en stor del av ditt liv? JA
hur ser ditt/erat matchställ ut i laget? svarta kläder med vita detaljer och nummer.
har du fått någon skada i handboll? ja, knä, fötter, axlar..
allvarlig? njea..
har du träningsoverall? ja från RIK men ingen från gkik än, endast hoodtröja
använder du vanliga strumpor till träning? usch nej!
till match då? nej verkligen inte
har du mer träningskläder än vanliga kläder? nej, .men ibland känns det så
skulle du kunna kalla dig själv sportig? mja, j
skulle andra kunna kalla dig det? mja, det tror jag.
träning eller match? beror på :)
är DU bäst på träning eller match? jag har mina dagar...
har du svurit mot dommarn? haha ja, ändå är jag domare själv :P
har du blivit utvisad? haha jaa..
försökt skadat någon? ja
har skadat någon? ja
har du gjort så det blivit straff? ja
hörs du mycket på plan, eller säger du inget? Jag hörs
peppar du dina lagkamrater? jodå men det finns folk som kan det bättre än jag ^^
har du blivit sur på någon i ditt lag för att den gjorde fel?Ohja många gånger..
vem är lagkapten? Jaaag:D
är den bra som det? haha japp hon är så bäst!


150209

Godmorgon folket! eller morgon och morgon men ni fattar (aa)

Gårdagen blev lyckad trots allt. Hade verkligen grymt kul. har inte så mycket att säga om det men det var roligt helt enkelt. Vi kollade på melodifestivalen, måns var ´ju bäst! Sen sjöng vi singstar och bara umgicks. Det var jättekul vekrligen, tiden bara flög i väg och efter många om och men kom vi i säng runt halv 3 tiden.
(bilder kommer senare)

Nu är jag iaf hemma igen och dagen ska gå till pluggpluggplugg. Har en debatt på engelska imorgon, och en uppgift som faktiskt ska in idag. Jag brukar inte vara sent ute men nu är jag iaf det och så får det vara. Imorgon är det bilkurs och jag är grymt taggad haha! not

Har fått en förjävlig hosta också och nu börjar ju serien igen och match redan på onsdag i lisebergshallen! vi behöver verkligen vinna den hära! och jag måste bli frisk, kan inte springa runt och hosta så här.

tillbaka till pluggandet, puss

Trevlig lördagskväll<3

Träningen var rolig som vanligt, alltid lika roligt med tjejerna även om vi inte var så många idag!

Nu ska jag göra mig iordning inför ett litet krök hemma hos tobbe med goa människor. Dricka goa drinkar, snacka, se melodifestivalen som bara MÅSTE vara bättre än förra gången, dricka lite till och ha allmänt trevligt, känner på mig att det kommer bli en lyckad kväll idag igen och ser verkligen fram emot det.

Nu blir det dusch som gäller, ha en trevlig alla hjärtansdag så hörs vi imorgon puss och kram på er <3


alla hjärtansdag

Godmorgon! sovit gott? jag var uppe till typ 3 i natt och spelade poker, inte bra, inte bra. Det är såndär fake poker på facebook men det är grymt kul! Jag vaknade för typ en kvart sedan, har aldrig sovit så länge i hela mitt liv, knäppt. Ska snart i väg och träna lite och sen ikväll ska jag fira ( om man gör det) alla hjärtansdag med mina bästa vänner. kommer bli sjukt kul!

vad gör ni en lördag som denna?

Jag vill också önska alla en glad alla hjärtansdag, Sandra, tobbe, mamma, pappa, syster, farmor och farfar, mormor, peter och angela, det bästa handbollslaget  och alla andra som vill stå på denna listan! älskar er <3


fredag

Sådär hemma efter en lång dag men ska snart gå igen.

Började med att åka in till stan och köpte ett par vantar och sen en blomma till mamma. Det blev en röd orkidé, najs najs. Sen åkte jag hem igen och åt lite lunch för att sedan åka till valhalla ip för att kolla på ifk göteborg. Det var grymt kallt men jag hade laddat upp med en massa kläder vilket inte Sandra hade. Hon frös stackarn då vi åkte hem. Matchen var inte så rolig ändå. Hände inte så mycket. Så nu sitter jag är och kollar på let's dance. Niclas har precis dansat och det var faktiskt helt okej :) Han får nog ändå ganska bra poäng:)
Dom på let's dance har allt gjort fredagen lite överdivet. mer halloween.
ska käka middag snart och sen till sandra, blir det monopol tro?;)
 Puusss

p.s Niclas fick 24 poäng :) d.s

fredagen den 13

God morgon!

Min mamma har precis åkt till stockholm med flyg för nått med jobbet. Hon är otroligt skrockfull och jag hade nog aldrig pallat det! Ingenting hände på dit vägen men hon ska ju hem ikväll med. ...

Jag ska hoppa in i duschen nu och göra mig iordning, sen ska jag snabbt till stan och köpa vantar som jag har missat nu de senaste 4 gångerna jag varit i stan eller nått. Sen ska jag åka till någon sorts blomsteraffär och köpa en blomma till mamma åt pappa eftersom han inte riktigt klarar av det själv ;)
Ikväll blir det antagligen IFK match, har inte pratat med dom jag ska gå med ännu men jag tror det. Och glöm inte kolla ut, ni som bor i göteborg, snacka om klassisk vinterdag. Lite mer snö bara. Nej usch, nu vill man ha vår och sommar ju inte en massa snö och minus grader. Det positiva är väl att det är faktiskt ganska vackert även om jag tycker om grönt mer. Och sen blir det fakiskt mycket ljusare ute. Speciellt när solen är framme som det är idag!

Puss

IFK GÖTEBORG IMORGON!

Äntligen! Imorgon börjar träningsmatcherna inför allsvenskan 2009. Det är alltid lika kul att kolla när killarna spelar och jag känner på mig att 2009 kommer bli ett otroligt bra år! Ny arena och allt, det kan ju inte bli bättre ! En solig sommardag på nya gamla ullevi med en ny vinst, helst ett derby det är ju då det är som störst drag! Dessutom kommer jag få börjar övningsköra snart och det betyder att vi kan åka en på massa bortamatcher :D ( min pappa vill att jag ska köra hela tiden, är mer taggad för det där än vad jag är )

Fredagen den 13 betyder inte bara otur, eller jo för alla trollhättan fansen eftersom våra killar kommer helt enkelt köra över dom.. mohahaha.


onsdagkväll och torsdag

Jag åkte till tobias runt 8-tiden tillsammans med Sandra och Freddie. Bella och Ellen kom lite senare. Vi hade hur kul som helst. Drack drinkar,  spelade spel, dansade. Hade en trevlig kväll :) Vi somnade väl runt två tiden ungefär.

Idag vaknade jag vid halv nio tiden och kunde verkligen inte somna om. Jag orkade inte heller gå upp. Vid 10 drog jag mig upp och inte långt efter kom också Sandra. Vi tittade på top model samtidigt som jag gjorde mig iordning. Mamma kom vid halv 11 tiden för att åka till hennes kompis. Har haft en rolig dag idag faktiskt. Vi kom till det giganstiska huset, så otroligt fint. Dom har precis flyttat in så allt var ju helt nytt. Sen hennes barn är så otroligt charmiga. Vi bakade semlor tillsammans allihopa, åt lunch och hade det allmänt trevligt. Precis vad jag behövde men när jag kom hem påminndes jag om pluggandet som måste göras. Ska sätta mig nu och göra ett historia arbete som ska vara klart på söndag.


Vi hörs sen, Puss!


det löste sig...

... tillslut, efter många om och men så fick jag ett nytt kort som jag ska hämta nästa vecka.. Fick ett tillfälligt färdbevis sålänge. Nu ska jag sitta här och uggla tills typ 6 då jag ska åka till tobbe. Vi hörs imorgon eller nått.

Puss

domarkläderna



vad säger ni? kommer jag inte vara snygg ;)?
lite stora är dom dock men det gör ingenting :) ska ju ha dom ett tag (aa) Känns hur skönt som helst att dom har kommit nu. Igår ringde jag ju till svenska handbollsförbundet för att höra om dom hade fått min beställning eller inte, dom bad mig bara vänta ett par dagar och vipps, nu kom dom ner i brevlådan !

Ska fixa mitt fritidskort nu, önska mig lycka till!

paket

Det ramlade ner ett paket till mig precis :) vet ni vad det va?! mina domarkläder !!! yes!! Ska lägga upp en bild sen, går runt här nu med det röda kortet i fickan och ger det till alla som går förbi utanför :P hahahaha

pannkakor!!


godmorgon

Heej, sovit gott?
Jag vaknade precis med världens träningsverk.. hatar det.Har också vaknat 1000 gånger för min rygg mår inte riktigt bra idag.. Hoppas att ni sovit bättre.
Jag ska snart dra mig själv till pressbyrån för att fixa mitt kort. Känner på mig att dom inte kommer kunna fixa det :( men jag ska bannemej lösa det ! Jag är ju en fighter eller hur ? :)

Ikväll ska vi hem till tobbe och fira lillördagen ! wiho! det ska bli grymt kul, sen kommer Sandras kompis Bella gf och hennes kompis ellen tror jag hon hette. Mysigt värre. Imorgon ska jag ju vara barnvakt med så får hoppas att mamma kan hämta mig imorgon för jag kommer aldrig orka åka bussen ^^ yeahyeah, skit samma, det är imorgon det, vi har hela dagen idag framför oss med :)

Nu ska jag äta frukost, det lutar emot pannkakor med glass men jag har ätit så mycket pannkakor det sista men det är ju grymt gott ju!

my body hurts.....

Gud vilken träning, snacka om att janne kör med oss. Det är ju bra och så men det är grymt jobbigt. Idag sprang vi fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka hur länge som helst. Det var som ett beeptest, det har väl alla gjort någongång i skolan? snacka om skillnad när man springer efter en boll. På beeptest orkar man ingenting men när man springer så som vi gjorde idag så orkar man mycket mer!

Min kropp börjar säga ifrån, rygg och axlar är värst just nu, innan har det varit knän och fötter, när ska skiten sluta? jag hatar att vara skadad och säger därför aldrig ifrån vilket jag kanske borde ibland. Nej nu ska vi inte vara sånna se från den ljusa sidan liksom :))

Andra avenyn nu som desutom är bäst! Imorgon måste jag tillbaka till pressbyrån, ångest! Sen ska vi spendera kvällen hemma hos tobias :) det blir säkert skojigt!

skriver mer imorgon, Puss<3

västtrafik, så sämst!



Jag köpte för ett tag sedan ett fritidskort, ett kort för ungdomar som gäller inom hela västtrafik för 550 kr i 100 dagar, Vilket jag verkligen behövde eftersom jag åker mycket till partille och så. Väldigt praktiskt. Men det har inte fungerat riktigt så jag gick till tidpunkten idag och det visade sig att det var ett helt annat kort göteborg ++ vuxen, jag ska ju ha ett fritidskort, ungdom. Man får ett kort och ett kvitto som man visar för kontrollanten om de kommer. Men på kvittot står det ett kortnummer och på kortet ett annat vilket det inte ska göra.

På tidpunkten var de så otroligt otrevliga att man bara ville skrika till den där tanten som satt bakom disken att hon skulle ge mig ett nytt kort. Det gjorde hon självklart inte utan hon sa till mig att gå tillbaka till det stället där jag köpte det vilket var pressbyrån. Okej tänkte jag det finns ju inget annat man kan göra.  Jag åkte tillbaka till pressbyrån, visade kortet och sa hur det låg till, hon i kassan fattade ingenting, hon tyckte att det var jättekonstigt att det inte fungerade. Hon ringde runt och ringde runt men bad mig komma tillbaka imorgon eftermiddag.

Sånt här gör en så förbannat arg! Har man betalat en massa pengar för någonting och helt plötsligt så fungerar det inte! Sjukt, jag förstår inte, hur svårt kan det vara att ge mig ett nytt kort??

Jag får gå tillbaka imorgon och ger dom mig inget nytt kort ´då jävlar blir det inte kul för dom!

tisdag

Godmorgon, sovit gott? Jag somnade ganska så tidigt igår, var sjukt trött. Vaknade nu och skulle kolla om det hänt nått på datorn. Mathias i min klass hade skrivit att blockprovet hade kommit in, jag fick ångest jag ville verkligen inte titta. jag klickade mig fram till matematik A och där stod det, det betyget man inte trodde att man skulle få, MVG/VG, det betyder att jag fick MVG. skulle det stått VG/MVG hade jag ju fått VG, det är om man ligger och väger men MVG står ju först!! Det är ju helt sjukt. Detta gjorde min dag så mycket bättre!

Nu ska jag sova lite till tror jag fkatiskt :) Ikväll är det handboll igen ! gött!

Puss<3

Måndagskväll

Då var denna måndagen avklarad. Åkte till tobias vid sex tiden, det slutade med att 20 minuter efter att jag kom åkte vi igen. Han skulle träna så jag och Sandra fick underhålla oss lite. Min faster (ingift, införlovad?? hehe) ringde och hade tårta över efter gårdagens kalas och frågade om vi ville ha den, självklart! Jag och sandra åt upp den i ett svep, snacka om mätta sen. C hokladmoussetårta, underbart gott!

Efter att vi njutit av tårtan åkte vi in till stan, träffade Angelica och Amanda som skulle in och se i taket lyser stjärnorna, åhh! jag vill med se den!! 
Vi åkte till bowlinghallen och träffade några tjejer där, Vickan, Emelie, Nikolina och Sara tror jag hon hette. Jag och Sandra bowlade inte men vi tittade på de andra. Vi lämnade dom efter ett tag och drog oss till ICA för att köpa godis. Jag var så otroligt mätt men ändå köpte jag, varför är det alltid så? knäppt !
Vi tog vagnen hem och träffade Veronica där, en gammal klasskompis och god vän. Vi pratade i evigheter medans Sandra väntade på att tobbes pappa skulle komma och hämta henne vilket tog ett jävla tag. Sen äntligen kunde jag gå hem. Mina fötter är isbitar nu.

Tyvärr glömde jag kameran, dum som jag är. Jag vet att det är tråkigt med torra inlägg utan bilder men nu får det bli så ändå:)

Puss o kram! <3


veckans planer




[ x ] Lunch med mamma
[  ] Träna
[  ] Lillördag ;))
[  ] Barnvakt med semlebak
[  ] Plugga engelska
[  ] Göra historieuppgiften
[  ] Alla hjärtansdag?
[  ] Agnes fyller år :))
[ / ] Måla i "gymmet"


Jag har allt lite att göra denna veckan ändå. Skönt att inte behöva sitta inne dag ut och dag in på lovet liksom. Lite plugg fick man klämma in också, usch! Lillördag är ju på onsdag och ni får veta då vad som händer.
Kommer ni ihåg förra helgen när mammas jobbarkompis var här med sina två barn? Jag ska vara barnvakt åt dom på torsdag och vi ska baka semlor, hur ska detta gå? jösses amalia.. Jag är sämst på det men bäst på att äta dom hehe. Sen händer det inte så himla mycket mer, ska träffa mycket kompisar har jag bestämt!


thaimat, love!

Hemma nu, lunchen med mamma var trevlig. Åt på en thairestaurang inne i arkaden. Gott gott! Älskar thaimat även om jag borde vara trött på det vid det här laget så icke!
Mamma var också lite snäll och köpte en kjol och ett linne till mig, eller jag valde och hon betalade helt enkelt.

sportlov!

Den lediga veckan har börjat! så skönt att sova ut utan att tänka på att ställa klockan eller komma försent. Dock så kommer det bli sena kvällar och sena morgonar denna veckan och sen på söndag så kommer jag inte kunna somna och på måndag då när vi börjar 8 så kommer jag försova mig. Det är det värsta med lov. Men va fan det är ju en vecka kvar.

Idag ska jag träffa mamma i stan om en timma ungefär för fika. Kanske kan få henne att köpa nått till mig då jag är pank. Får pengar på lördag, typiskt. Då är det ju alla hjärtans dag också.

Måste kila nu vi får se om det blir någon shopping eller inte. Skriver när jag kommer hem. Puss

Har man tråkigt kan man göra precis vad som helst

Jag har haft otroligt tråkigt, tog ett bad vilket var otroligt skönt. Jag blåste mitt hår som vanligt och sen fixade jag faktiskt till det lite med plattången. Nej jag ska ingenstans men som sagt när man har tråkigt kan man göra precis vad som helst.
Mitt hår är också ganska så tråkigt vilket gör att det håller inte så bra hur mycket spray man än har i.  
Det blev iaf lite småå lockar.

Nu ska jag titta på bones och sen blir det väldigt jobbigt, beck eller the break up? Jag älskar Jennifer Aniston, hon är så duktig skådespelare, det är nog pga henne som jag gillar vänner också. Nej det är nog hela gänget.
Beck gillar jag också men tror att jag har sett detta som kommer nu, jag vet inte riktigt. Äsch, får väl se båda samtidigt.
 


     

Före



Efter

1 miljon besökare!!!!




Har du en blogg eller hemsida och du vill ha fler besökare? Denna hemsida har hjälpt mig otrooligt mycket! besöksantalet ökade direkt! klicka här och bli medlem direkt, det fungerar!

Dagens "vill ha" ;

Godis och en riktigt bra tvseriebox! Det är så en söndag ska se ut, eller vad säger ni?


Vill ungdomar vara brottslingar??

Det finns gäng överallt! Gäng som rånar, misshandlar kanske till och med mördar. De blir bara yngre och yngre, är man 11-12 år är det sååååååå coolt att råna någon och hota med vapen. Det är det som är "inne" nu. Varför? vad är grejen liksom? hur kul är det att socialen blir inblandade i ditt privatliv. Du blir av med dina föräldrar och får flytta till fosterfamilj eller ännu värre till ungdomsanstalt.

Är man under 15 år kan man inte bli åtalad vilket många ungdomar i storstäderna utnyttjar. Jag tycker att lagen bör ändras. Ungdomarna kan bli provocerade av äldre för att de själva inte ska åka fast tex. 15 år är en bra gräns men i vissa fall så ska den kunna brytas. Är man under 15 kan man inte rå för sina handlingar eller vadå? Det känns lite som att det är så folk tänker. Men de är mycket, mycket smartare än vad de tror. Sen när de är äldre kan de komma undan med världens brott. Detta kommer bara bli värre!

Läs här tex. Varför ska man hålla på sådär? Det är bara så töntigt. Jag kommer ihåg när vi var mindre, för kanske 4-5 år sedan. Vi var "hagforsgänget" vi gjorde ingenting fult överhuvudtaget, ändå gjorde vi verkligen ALLT tillsammans. Det var de bästa året i mitt liv. Varför är det inte så nu? Polisen måste agera, politikerna måste agera men mest av allt måste VI agera. Det får inte se ut såhär. det är ju helt sjukligt, snart vågar man inte gå ut på kvällarna. Varför handlar allt om våld hela tiden?!

Allt som man ser på film blir snart verklighet. Alla ungdomar under 15 år kommer bära vapen och innan vi hinner reagera kommer någonting riktigt allvarligt hända!

Ett annat problem är alkohol, de här 11-12 åringarna som knappt börjar sjätteklass börjar dricka och till och med använda droger! Det är helt sjukt va folk gör för att tjäna pengar, Men snälla, ni som säljer alkohol och droger till folk i 11-12 årsåldern lägg ner! ni har väl egen vilja åtminstone?

REAGERA!!!

inte utan min dotter

Förkylningen är värre idag så nu bilr det stanna hemma och krya på sig. Ska inte gå utanför dörren en meter idag, måste bli frisk. Tänker ju inte ligga och va sjuk hela lovet liksom.

Igår när jag skulle lägga mig satte jag på en film som min syster hade " inte utan min dotter" Så grymt bra. Ett måste att se !!

Nu blir det frukost och jag ska be mamma köpa en ben&jerry nu när hon ska handla, mums, glass vill man ha när man är sjuk eller hur?

Puussssr


ÅHHH!

Jävlar skit fan helvete också!!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅHHHH! FLIPP FLIPP FLIPPPPPP!!!!

underbar kväll<3

Gud vilken trevlig kväll. Det började med att jag fick åka buss i 45 min. Jippi. Efter halva vägen ungefär kom Erika och Johanna cpå det gjorde det hela lite roligare. Vi gick hem till Linnea som bodde i ett underbart hus, helt sjukt fint var det ! Sen har hon också världens gulligaste chihuahua belle. Jag ska lätt ha en chihuahua när jag flyttar hemifrån. Hon sprang runt fötterna hela tiden, urgullig!
Isabelle kom efter en stund och det var bara ebba och sandra som fattades, dom var ju i kungälv och tävla. Vi började laga maten för att få någonting att göra.. Vi lagade tacos. Hur gott som helst, mums!

Efter maten när alla hade kommit och var mätta så gick vi och köpte godis. Vi kom hem kollade på wildkids, vi är faktiskt 10 år ibland ! Vi körde lite singstar innan melodifestiven som förresten var sämst! Helt sjukt, melodifestivalen är verkligen överskattat..

Vi körde buzz också, det gick väl sådär hahaha... Sen åkte vi faktiskt hem efter många go skratt. Buss igen i 45 min var väl sådär kul men det gick faktiskt ganska snabbt:) Så nu sitter jag här, och min blåsa håller på att spricka så måste kissa!

Godnatt på er, bilder kommer imorgon bitti <3

Ha en bra Lördagkväll!

Nu är jag helt färdig, ska åka om en timma ungefär så har gått om tid :) Ska träffa Erika och Johanna på bussen och sen möta Linnea på torget :)

Hoppas att ni får en bra lördagkväll så hörs vi ikväll eller så :) Puss och kram <3

Löööördag

Frukosten klar, det blev chokladpannkakor, vanlig pannkakssmet med oboy i :) det smakade inget speciellt faktiskt det gick allt ner som man säger!

Har också hunnit med att duscha så ska snart blåsa håret och göra mig iordning, ska träffa tjejerna halv 5 och det tar ett jävla tag att åka dit så måste gå hemifrån halv 4. Vi ska käka middag hemma hos linnea, lite mys sådär :)

Kommer ni ihåg för ett tag sedan när jag och pappa rensade ut ett rum som vi ska göra om? Just nu håller dom på att måla det, hur fint som helst. Det var vitt innan, as tråkigt, nu blir det grått på tre väggar och en svart, ni vet såndär griffeltavelfärg som man kan skriva på! Hur smart som helst!

Mamma kom precis med bästa kommentaren till min syster:
- vet du va fjortisar är?
- ja sånna som du?

Tror ni att jag skratta, jösses.

Nu blir smink, skirver innan jag åker sen. Pusssss <3

Pappas tatuering



Snygg eller vad?!

Godmorgon

Helvete också! förlåt men så känner jag just nu. Vaknade med en täpt näsa, och tjockhals. Gör man det så kan man inte vara på bra humör, sen kom min pappa ner och väckte mig alldeles för tidigt bara för att säga att dom skulle åka och handla. Bryr jag mig?

Nej förlåt nu ska vi inte vara sånna. Även om allt är skit nu. Bli ingen träning idag, lika bra att bli frisk och inte smitta ner alla andra. Ikväll ska jag hem till Linnea och äta middag och lite så med vänner. Sandra och Ebba har ju åkt för att tävla nu igen! Fast i kungälv så det är ju inte så långt borta :)

En annan grej, va hände igår? Besöksantalet ökade något enormt! helt knäppt, och det är jag självklart jätteglad för och hoppas verkligen att ni kikar in här oftare:) Det är ju för er jag skriver inte för mig själv (aa)

nu får det väl bli lite tv eller frukost  eller nått. Vi hörs sen Pusss<3

ACO's 1 2 3 serie!

Nu var det snart två veckor sedan jag tipsade om ACO's 1 2 3 serie. Den har verkligen visat resultat och jag är super nöjd. Ni som inte vet vad jag pratar om klicka på "tips" i kategorierna så kommer ni hitta.

Steg 1 rengör, Steg 2 tar bort och motverkar finnar Steg 3 skyddar ohc återfuktar. Ett tips till er med dålig hy är att börja med denna serie vid första finne för att behandla ansiketet så fort som möjligt och slippa acne och andra hudsjukdomar. 90 % av dagens ungdomar har acne eller har haft. Jag har provat alla medel som finns verkligen, många har inte hjälpt över huvudtaget, men äntligen har jag hittat någonting som passar mig och dig också förhoppningsvis!

Bra och billigt ! serien finns att köpa på apoteket för ca 59 kr st. (olika per tub men ca )

Nu ska jag sova, Godnatt <3

p.s besökarna har ökat som tusan idag! hoppas att ni stannar ! love <3 d.s

Hasse Aro fick lämna let's dance

Det var väl ändå nästan rätt. Det stod mellan Hasse och Kitty men Kitty fick faktiskt stanna. Nu när det är såpass många kvar kan det faktiskt vara ganska så kul med lite underhållning som kitty verkligen står för men om ett par veckan vill man bara bli av med henne, om hon nu stanna ett par veckor.

Det är väldigt tajt i botten, Kitty, Carl - jan, George ( & Hasse) är verkligen de som inte har så mycket känsla. Ändå försöker de och det är de dom får poäng för. Medans Lajla Bagge som faktiskt är bättre än Morgon, hon har talangen ändå får hon sämre poäng, jag menar absolut inte att Morgan är dåligt nejnej snarare tvärtom men juryn bedömmer väldigt olika vilket är lite orättvist. Det är tajt i botten och tajt i toppen, sen finns det ett par par som ligger lite imellan och väger, träna träna träna så är dom snart med i toppen dom också.

Hasse Aro har verkligen varit en kämpe men jag tycker att hon borde åkt ut för längesen, Isabella var så många gånger bättre än honom.. Menmen det är svenska folket som bestämmer och dom kan ha fel så många gånger ! Nästa vecka är det Carl-Jan eller George som åker.

Hejdå Hasse !

Vad tycker ni var det rätt eller fel person som åkte?


tatuering..

Hemligheten va en tatuering. Nu tror ni säkert att det är jag som har gjort den men icke, det var min pappa. Han gjorde ifkloggan på armen, Ska lägga upp bild sen när jag kommer hem eller imorgon. Det gick inte att ta några kort för han blödde så mycket så allt var bara en stor blodfläck.

Är hos sandra nu, kollat på let's dance och lite så :)

Skriver mer imorgon eller nått, kram!



Denna bild har nu pappa på armen ( loggan, inte nyckelringen ;) )


hemligthemligt

Nu ska jag åka och träffa mamma och pappa. Överraskning överraskning, ni ska allt få veta när jag kommer hem !
PUSS <3

spårvagn och bil krockade....

... Vid ullevi idag. Jag sitter och smsar med min vän Sandra som sitter på spårvagnen på väg till träningen, helt plötsligt ringer hon och säger att jag ska vänta lite för att det har hänt en sak.. Jaha tänkte jag och så börjar hon berätta:

M: "Hallå"
S: " vänta lite"
M: "va är det ?"

S: "Det är en jävla massa poliser, ambulanser och brandbilar här"
M: "Vänta då så ska jag kolla om det står någonting på gp.se"
S: "okej"
M:" jo här står det, en bil och en spårvagn har krockat."
S: " jag ska hålla koll ringer snart"


Så kan våra samtal se ut, skvaller skvaller. Det var faktiskt en spårvagn och en bil som krockat, inte sandras vagn som tur va utan den innan, två personer var fastklämda i bilen och de fördes båda till sjukhus. Mer vet man inte, däremot är min kära vän med på bild.


18 år och rik??

Jag läste precis en blogg som fanns med på blogg.se's startsida. Det var Tildas. Hon vågar stå upp för vad hon tycker vilket jag tycker är grymt starkt! Hon hade skrivit ett långt inlägg om Isabella Lövengrip som jag tror  att ingen har missat vid det här laget. Hon är 18 år, går fortfarande på gymnasiet, driver två företag som går grymt bra, pengarna bara rullar in. Hon har haft ett eget tv program, varit med i let's dance. Hur hinner hon med privatlivet är frågan? Hur klarar hon av pressen, hon har varit sjukskriven en gång redan  p.g.a stress. Är man 18 år och blir sjukskriver undrar man hur hon kommer klara sig i framtiden men med alla dom pengarna hon kommer ha tjänat om ett par år kan hon göra precis vad hon vill.

Jag vet att jag kommer få kommenatrer nu om hur pengar inte är allt men jo snart är det faktiskt så, Allt i denna värld kostar pengar och så kommer det altlid vara. 

Isabella skriver i sin blogg dagligen och hon har faktiskt ett privatliv vilket man faktiskt inte kan tänka sig, jag säger absolut inte att jag tycker om henne men hon är en bra förebild för många unga. Hon har varit engagerad politiskt och nu har hon två egna företag liksom, det är inte många 18 åringar som kan slå det !

Ja detta betyder att jag löser hennes blogg annars hade jag aldrig vetat detta. Hon är en bra förebild för unga och ger många inspiration. Ni som hackar på henne och oss andra för den delen också, lägg av. Det finns ingen anledning!

Nu känns det lite som att jag babblar om ingenting men ville bara få det ur mig :) Tycker att Tilda är stark som vågar säga sin åsikt och vara en oberoende av vad andra tycker det var det jag ville få sagt!

        

Tilda som skrev om Isabella.            Isabella lövengrip
Hennes blogg har du här



tillbaka på hemmaplan igen..

Vilken dag, eller nej vilken förmiddag ska det ju vara. Åkte till skolan tidigt tidigt för tre lektioner, svenska A, samhäll A och basgrupp. Jag läste hela tiden kan jag erkänna, badbad Malin! Men jag läste faktiskt ut den, över 100 sidor på typ 2½ timma tycker jag är bra. Sen har jag ju ne underbar vän som antecknade åt mig (A)
Just det, när jag gick imorse var det slaskigt värre. Fy sjutton va tråkigt det är med slask!! Det förstör så otroligt mycket, det är bara blött och äckligt..

Jag och Sandra bestämde oss för att åka in lite till stan efter skolan, vi köpte varsinn semla, gud va gott det är.. Sen gick vi runt lite och det var en massa ståhej inför melodifestivalen som är i Göteborg imorgon, så vi fick ta kort med shakira, spela memory, gå tipspromenad, som vi lätt kommer vinna! haha, vi fick också fika, saft/kaffe och dammsugare. mums mums. Det finns en massa att göra så skulle ni vara i nordstan idag gå till montrarna i mitten !

Är äntligen hemma, nu ska jag byta om till degkläder och titta på tv. Det borde finnas någonting vettigt att titta på :)

Har en liten överraskning till kvällen med, men det får ni veta mer om senare ! Pussspåer<3




snoozekappen....

...Tryckte jag på en gång för mycket denna morgon. Tur att jag ändå är ganska så snabb. Vill bara ligga kvar, Nej! vakna! ska äta en stor frukost nu. Är hemma vid 12 blogg då igen.

Pusss <3

godnatt<3

Hemma, nyduschad och klar. Jag har börjat att blåsa mitt hår efter duschen, jag lät det alltid självtorka innan. Det känns så myvket bättre nu, Mer volym, luftigare och friskare helt enkelt. Någonting ni som självtorkar håret borde prova.

Nu ska jag sätta mig med min bok tror jag. Om jag orkar. Ska också se på Andra avenyn så tror nog att det blir AA och sen sova. Ska ju upp tidigt imorgon. Börjar 8.. Fy sjutton men jag slutar ju faktiskt halv 11 vilket är grymt skönt!

Vi hörs imorgon, sov så gott, god natt <3

handboll

Tillbaka till verkligeheten, träning igen. hörs sen puss <3


LYCKLIG GÅNGER 10000!

Resultaten från dagen hade kommit in! MVG på spanskan, sjukt! så jävla lycklig det betyder att jag kommer få vg i spanska för första gången i mitt liv. Äntligen! fast det är ju faktiskt långt kvar men ändå. Det betyder att jag kan något ju! Sen på samhällen fick jag vg och det är jag också super glad över ! jag trodde ju inte att jag skulle få mvg eller hur? så jävla glad! det va precis det jag ville höra.

Det bästa är när man kommer till hallen och man är på bra humör, då går allt så mycket bättre! Känner på mig att det kommer bli en rolig träning trots allt, wihoo! jag hoppar runt här som en galen tupp typ hahaha.. !

Idag ska jag unna mig själv och inte plugga ett skit. Inte någonting över huvudtaget! GÖTTISH! Puuuuuuusssss<3


makaroner och köttbullar

Yes! Endast en dag kvar sen är det lov. Det bästa är att det bara är tre timmar också. eller 2½ typ. Perfekt!

Hörövningen i skolan idag gick ganska bra faktiskt, ska strax gå in och kolla om resultatet är inskrivet. Sen hade vi ju en redovisning i samhällen, gud va nervös jag var, men det gick faktiskt helt okej, jag förväntar mig inget mvg men är nöjd ändå.

Kommer ni ihåg förra veckan när jag läste en bit ur sandras bok prinssesan och mördaren? jag fick låna den idag så att jag kan fortsätta läsa ! Kommer börja nu direkt ! haaha

Nu ska jag laga mat, klassikern makaroner och köttbullar till mig och pappa sen blir det träning, wiho!

Hörs sen love <3

till skolan

Sådär nu var jag klar, ska snart till skolan. Har pluggat lite på redovisningen nu också. Jag hatar verkligen och redovisa, det finns inget kul med det över huvudtaget! Men spanska hörövning är faktsikt värre.. :(

Vi hörs sen när jag kommer hem, tar inte med mig datorn. Ha en bra dag !


050109

Äntligen torsdag det betyder att det snart är helg igen!  eller vänta, det är ju LOV!
Vaknade precis, börjar ju ett idag. Ska ha två prov.. Spanska hörövning som jag måste få vg på Sen samhällsredovisning om WWF. Sen är dagen slut vilket är underbart. Jag älskar torsdagar, egentligen har vi bara spanska men det blev något fel med schemat för ett par veckor sedan så de slängde in en samhällslektion till vilket inte gör så mycket.

Jag och Linnea satt och planerade helgen igår, Ser faktiskt fram emot det, ni får veta på lördag för allt är inte säkert ännu.
Ikväll är det handboll igen, wiho! det känns som att det var träning precis, det va ju det också men ändå det är som sagt skönt att få komma bort lite:)

Frukost!

godnatt <3

Nu är det dags att sova.Börjar ett imorgon så kommer hinna blogga ett par gånger hoppas jag. Måste plugga med ! Får ågnest men det är bara två dagar kvar sen är det lov ! yeah! det är efterlängtar kan man säga. Göttgött.

Godnatt<3


bilder från skolan 030109

Det finns en massa fler bilder men inga roliga här får ni i alla fall ett litet smakprov på hur det kan se ut i skolan :)



Rosa är vår grej



ebba hade min kamera


Ebbas datordesign


Snyggingar



Reklam för Linneas snygga mobil! (aa)



Mycket kan göras med en hårspray

<3

chooooooooklad!

Nu har jag pluggat bra! har skrivit ner hela min redovisning på papper så att jag slipper ta med mig datorn imorgon. Självklart har jag övat också, kan det nästan faktiskt men kommer aldrig lära mig hela tills i morgon och vi har bara (?!) 3 minuter på oss. Jag har tagit tid en gång när jag läst och det blev 2.40, det kommer bli tight...

Jag fick sånt godissug efter allt pluggande att jag gick till affären o den hemska snön och köpte mig en chokladkaka. marabou premium 70 %. ren njutning!


Nu ska jag ladda upp bilderna från skolan idag.  <3


sommarlängtan, förstörd!

Ohja idag kom det igen. Det där vita från himmlen. Tror att de kallar de snö men jag kallar det skit. Snö vill man ha innan och under jullovet. Inte nu. Okej det är bara februari jag vet men jag vill ha sommar inte snö!!

Jag kom hem för typ en halv timma sen. Mamma hämtade mig, det var grymt långa köer men det är så mycket skönare att åka bil istället för spårvagn. Man slipper också gå och bära på den där datorn på en proppfull spårvagn vilket är positivt.

Idag blir det plugg, har en redovisning imorgon. Sköt att man börjar 1. Sen har jag en hörövning och en redovisning så funderar på att inte ta med min datorn, skönt för mina axlar att få vila lite. Vi får se hur planerna blir :)

Först måste jag få i mig lite mat ! Bilder från dagen kommer senare <3

bajs

Pluggat klart nu, Sitter i ett grupprum med en massa folk från klassen. Alla sitter med sina datorer med olika låtar på. Det låter förjävligt. Vi ska ha en svenska om en timma och har ingeting att göra. Ska leka lite med kameran så kommer det lite snygga bilder sen :D

Pusss

i skolan..

Har haft tre lektioner nu, engelska, historia och matte.

Pannkakor till lunch haha. Jag och Sandra busade oss lite, vi åt först klockan 11 ifall maten skulle vara slut när matten slutar runt 12. Vi åt också efter matten, nu är jag verkligen proppmätt!

Min kamera har gått runt i klassen idag, lägger in lite bilder när jag kommer hem i eftermiddag. Slutar halv 5 ! Har inga lektioner fram till halv 4 så vi får sitta här.. Ska dra mig  i örat och göra historia och samhäll. Sen har vi ju engelskadebatten också där vi ska samlas i gruppen om en timma eller så och göra det arbetet med så är det gjort liksom..

Pusss och kram!

försov mig

Jahopp nu försov jag mig.. Attans. Tittar på Kenza på the voice idag tänk att vara 17 år och SVERIGES stösta bloggare.
Nej nu måste jag göra mig iordning vagnen går om 30 min. Pusss <3

Ge mig sommar !

Varför är det så att man längtar till sommaren på vintern men ALDRIG till vintern på sommaren?

Jag vill ha sommar nu, vill kunna gå utan min tjocka jacka, endast min snygga skinjacka med något snyggt linne under eller en klänning eller så. Sen vill jag inte gå i mina vinterskor längre, vill kunna gå i snygga ballerina eller så. Gud va jag längtar. Tittade på massa kläder och skor som man kan ha på sommaren och får nästan ångest. Tänk er en solig torsdag i Göteborg. ca 25 grader. Man åker till skolan och vet att man bara har en lektion och sen kan man sola vid kanalen eller åka in till stan och sätta sig på en uteservering, bländas av solen, njuta av en glass och bara leva livet. GUUD va jag längtar ! Det bästa är ändå på sommarlovet. Man kan göra precis vad man vill i två månaders tid utan att tänka på deadlines och sånt. Men tiden går så jävla fort när man har roligt, helt sjukt är det. Sommarn som va nu, 2008 gick så jädra fort. Men det var kanske för att man längtade så till gymnasiet, ja jag gjorde faktiskt det, var också lite nervös för att träffa den nya klassen och så. Nu kommer det säkert bara bli jobbigt haha.

Kommer ni ihåg i sommras? Vädret var helt underbart nästan hela sommaren. Det var trots allt bäst i början och så är det alltid typ i maj-juni.

Usch nu får jag ångest. Jag vill så ha sommar..  Nej nu ska jag sova och hoppas att jag kan sova bort hela denna hemska vinter och få sommar. Man kan ju alltid drömma :) Godnatt <3

Njut av lite sommarbilder. Har inte så många eftersom min kamera var paj under sommaren =/





godnatt

Nu har jag duschat och så,  ska titta lite på tv och sen sova faktiskt. Börjar halv nio imorgon och går till halv 5 :O fy sjutton. Men vi har ingen spanska så då blir det engelskaplugg eftersom vi ska ha en debatt efter lovet men återkommer om det:) Träningen var helt okej, mycket fight mohahahah !

Vi hörs imorgon, Sov gott pusss

Handboll !

Nu är det dags för träning igen ! Vi hörs ikväll PUSSS


Dagens låt !


Plumb -  in my arms !




Lite konstig video men lyssna på låten, hur bra som helst!

beachvolley

Snacka om kul! Kom hem för typ 30 min sen. Har fått i mig lite mat och så. Nu är det plugg som gäller..
 Vollybollen gick bra, det var sjukt kul men är helt slut i tårna(?!) man spänner dom, fick nästan kramp haha. Vårt lag kom 2a i den lilla turneringen! weei. Min lärare frågade om jag var släkt med bamse, ni vet han med honungen ^^. Jag sköt bollar upp i taket, rakt i väggen o massa sånt. haha. Har kommit fram till att man inte ska ta i när man spelar volleyboll. Kul var det i alla fall :) 

 Nu ska jag plugga och sen handboll :) hörs sen <3


tiden!

Hjälp va tiden gick fort! måste gå om 30 min och har inte gjort mig iordning än. Tur att det bara är idrott då kan man se ut lite hur som helst. Nej nu måste jag skynda mig! hörs i eftermiddag! ♥


Godmorgon!

Sovit gott? Jag har sovit bättre än på riktigt länge. Somnade ganska tidigt igår, runt 23. Sen har jag sovit precis hela natten fram tills nu, Perfekt! Det bästa är att på tisdagar börjar ju vi 12.30 så jag behöver inte åka förrens 11.28 vagnen vilket betyder att jag kan ta det hur lugnt som helst.

Dagens planer ser ut såhär:
12.30 -14.30 Idrott, NRJ-hallen. ( håller aldrig på i två timmar så kommer nog sluta runt 13.30)
15.30 - 17.30 Plugga! Skriva klart organisationsuppgiften om WWF bland annat.
18.30-20.00 Träning, Skönt med en paus! handboll är bäst!
23.00 Sova. Måste somna tidigt idag, det blir en lång dag imorgon.


Det ser väl ganska så okej ut ? Jag hoppas att någon är lite sjuk idag så dom kan ta lite kort åt mig :) Nu blir det frukost och one tree hill ♥

grattis alla vinnare !

Casanova va inge bra. Slutade kolla efter en timma typ. Ska nog sova snart. Tittade lite på stora bloggpriset med ! Grattis alla vinnare:)

Imorgon blir det beachvolly då vid ett. Skönt att få sova länge! Sen får jag ett nytt one tree hill avsnitt skickat också! :D weeeei!
Vi hörs imorgon godnatt darlings♥

020209

Nyduschad och fin nu! Är det någon mer än jag som tycker att det är grymt tråkigt att raka benen? seriöst, jag gör det alldeles för sällan men det är verkligen jättetråkigt. Idag tog jag i alla fall tag i problemet och det är grymt skönt efteråt :)
Nu ska jag se på SATC sen my super sweet 16 och sen casanova som jag ser mest fram emot! Känner för en riktig snyftfilm, det här är säkert inte det bara för de men älskar filmer som man kan gråta till men endast om man sitter själv! annars är det pinsamt :P

Imorgon börjar jag halv ett. Idrott. Bästa lektionen på hela veckan lätt! man ser fram emot nästa idrottslektion direkt efter den man just haft. Vår lärare vet precis vad vi vill göra, imorgon skall vi till NRJ-hallen och spela beachvolly wiiihoo!
Sen på kvällen är det träning!





Nyrakade och fiiiina [aa'
Men gud! Måste sola snart, min färg från thai är ju helt gone! :O

Temperatursfel?

På den gatan som jag bor på har dom väldiga problem med värmen. Vi har det svinkallt på nedervåningen och ändå har vi elementen på högsta medans på ovanvåningen är det hur varmt som helst där man nästan måste sänka temperaturen.
Jag har en termometer i mitt rum, ute är det just nu minus fyra grader i Göteborg medans det är nitton inne ( i mitt rum ) . Visst det är varmt men inte i jämförelse mot vad det borde vara, det borde vara typ 24 minst! Inte konstigt att jag blir sjukt hela tiden. Sitter nu med tofflor, raggsockar, mjusikbyxor, linne och en typ jacka från thailand. Eller det är en tröja fast med  varmt foder i. Är också invirad i mitt duuntäcke men när ajg tänker på dun så tänker jag på kalla fakta. Någon som såg det, igår tror jag? Hemskt var det iaf ! men som tur är så är mina föräldrar ganska så viktiga med sådana saker så de frågade faktiskt innan de köpte det. STOLT!

Tillbaka till temperaturen, någon som vet vad man ska göra? det är ju inte kul att sitta och frysa hela tiden och det värsta är att bunkra upp sig med kläder när man ska sova ! sover oftast bara i en stor tröja men nu är det tjocka tröjor och byxor som gäller, det är ju helt sjukt!
 
Hjälp?! ♥

Casanova

Funderar på att titta på casanova som går på kanal 9 ikväll. Någon som har sett den? Den verkar faktiskt ganska okej. En perfekt måndagsfilm!

Den handlar om Casanova som träffar sin drömkvinna, dock så vill inte hon ha honom. Han har alltid fått allt han vill ha och detta var inte riktigt vad han räknade med. Han gör allt för att komma närmare honom, han riskerar sitt liv och sitt rykte för denna kvinna.
Som dom flesta kanske kommer ihåg så skrev jag ett inlägg om Heath Ledger för ett tag sedan då han hade varit död i ett år. Han är med i denna filmen, han är casanova. Vad säger ni, är den värd att se? :) <3


Hemma

Sådär nu är skolan slut för idag, mellan 14-16 var det någon seminarium sak där man skulle gå och kolla på alla kurserna man ville gå på. Jag gick endast på specialidrott för att jag vet redan hur de kurserna som jag ska gå är upplagda. Jag hade redan valt innan vi började gymnasiet att jag ville gå ekonomisk inriktning, ingen förändring nu heller:)
Fick också veta idag att det kommer handbolls-dm någon gång efter lovet! Lätt att jag ska vara med. Det kommer bli grymt kul!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, titta på en bra film med godis och sånt? njea. kanske. Film hade suttit bra men det betyder att jag måste gå och köpa godis vilket är grymt tråkigt.. haha VI får se:)

Vi hörs senare <3



Mina älskade vänner från lördagen <3

flytta Göteborg till Skara?

I en artikel i GP idag står det att komunalrådet vill flytta Göteborg till en liten håla mellan Skara och Skövde.

Så kan man ju inte göra? det är ju det dummaste jag har hört, flytta en stad liksom. Ska vi lasta gothia tower på ett flak då eller ?! Nej det var verkligen det dummaste jag har hört. Det kommer aldrig fungera, om det nu skulle det måste man bygga upp en helt ny stad och det kommer kosta Sverige biljarder kronor vilket inte finns tillgängligt. Vill vill ha kvar vår västkuststad visst det må bli översvämningar men man måste väl kunna göra någonting åt det istället för att FLYTTA hela staden!?
läs här så kommer ni förstå vad jag pratar om :)

tillbaka till helvetet

Nej kanske inte riktigt men nästan. Somnade igår ganska tidigt typ halv elva. Kollade på beck men somnade under nyheterna. Pappa spelade in den så tittade imorse.

Idag var en sån dag som man bara ville stanna i sängen och "försova sig" men jag drog mig upp och satte mig med smink, frukost och klädombyte framför tv:n och kollade klart på beck. Fan va bra den va!

Har nu haft två lektioner, engelska och Religion. Vi kollade klart på the chamber på engelskan, sen på religionen hade världens onödiagste föreläsning. Ingen förstår vad vår lärare säger. Strax ska vi ha 40 minuters matte och sen naturkunskap. Efter det slutar vi då är klockan typ halv 3 eller nått. Så skönt. Har ingenting planerat idag. Skönt, ska nog försöka få lite plugg gjort Har en redovisning på torsdag om WWF som jag måste förbereda.
Snart är det bannemej lov! Kan säga att det kommer bli så jävla skönt! Behöver verkligen lite vila från allt skolarbete.

Lunch nu! hörs sen! <3

helvete..

Jag mår så jävla dåligt idag så kommer inte blogga.. Vi hörs imorgon istället. Pusss

godmorgon

Hallå!

Kvällen igår var helt underbar. I början va det faktiskt ganska så tråkigt men det blev bättre med tiden.
åkte hem vid 12. Skulle tagit två bussar tidigare men glölmde av tiden. Så kan det gå :) jag var väl hemma ett eller så.

Nu ska jag snart åka och spela match mot tjejerna jag var med igår, det ska bli sjukt kul men är ändå sjukt nervös! Sen lir snabtsnabbt in i bilen för att åka till andra sidan stan för att döma små tjejer tror jag att det var denna gången, Kul! Ikväll blir det naturplugg och bara allmänt segt. Känner inte för att göra någonting idag men men.. Imorgon är det skola igen, fy sjutton, mellan 8 och 16.. :( Nej nu ska vi ta denna dagen först!

Frukost nu! uppdaterar när jag kommer hem i eftermiddag! Pusss

RSS 2.0