hemma hos alexander

Nu kan jag äntligen uppdatera lite om vad som har hänt det senaste dygnet. 

Igår var jag först i stan, fick köpt ett par skor och en bikini (bild kommer senare),sen åkte jag och alle till torslanda och lillebybadet för att bada med robin och jennifer. Mysigt var det och jag blev puttad från bryggan och skar upp ena sidan på magen eller typ där revbenen sitter och mitt knä. Ont som fan gjorde det men jag får väl skylla mig själv.. haha

Sen åkte vi hem till Jennifer, åt pizza och spelade fotboll innan vi blev trötta och åkte hem och tittade på film. Vi stannade över natten och jag har svinit ont i ryggen nu efter att ha fått ligga på golvet. Vi åkte hem vid 12 och fick skjuts av Jennifers granne eller nått in till stan så vi slapp bussen på 134 grader.  Efter det har det väl inte hänt så mycket. varit i stan och lite så. Jag vill bada! ska försöka få ut folket inatt, hihi. nattbad är alltid mysigt! 

Imorgon blir det partillecup med dom goa tjejerna, saknat dom enormt mycket! vi hörs imorgon, PUSS

290609

Godmorgon Godmorgon!

Sovit gott?, här har det varit varmt som satan i natt men som tur var hittade jag en fläkt, fy sjutton va skönt det blev.

Mamma och pappa tog en spontanvecka semester och drog upp till landet ett par dagar så nu var det bara jag och syster hemma igen. Börjar bli rätt så van vid att vara ensam nu, då vet man hur det känns att ha en 4 RoKs lägenhet ensam, utan att behöva tänka på ekonomin då såklart, pengar till mat och sånt får vi ju hihi

Dom väckte i alla fall mig för en timma sen och nu ska jag åka in till stan en snabbis innan ajg ska ringa och väcka alexander. Måste köpa mig en ny bikini och ett par nya shorts tänkte jag om jag hittar några nu när det är rea. Man får ju passa på. Något fynd kanske man hittar :) Vi hörs sen när jag kommer hem igen :)

PUSS

I'm alive!!

Hallå hallå! Jag lever men har bara inte orkat sitta vid datorn. Ni som förväntar er tio inlägg om dagen kan glömma det nu ett tag framöver faktiskt. Jag orkar för det första inte ta med mig datorn överallt och sen så har jag inte sovit hemma de senaste..... typ sju dagarna så det blir lite svårt med uppdateringen då. Men jag ska göra mitt bästa för att det ska komma minst ett inlägg varje dag nu framöver i alla fall så att ni kan hålla er lite uppdaterade om vad som händer i mitt liv:)

Igår blev det hemmakväll hemma, satt mest och kollade på tv innan jag runt tio tiden åkte till alexander. Vi låg och tittade på Johan Falk filmer hela natten. Längtar redan till att få se nästa på bio!

Idag har vi inte heller gjort så mycket, det var grymt varmt ute, äckligt varmt var det. Fuktigt och bläää. Vi åkte hem till alexander todorovic och spelade playstation. Vi åkte sedan och käkade pizza jag och alle. Gott var det är fortfarande grymt mätt. Vi åkte sedan hem och chillade lite innan vi tog cyklarna och dom följde mig hem. Klockan är nu ett och jag ska sova. Har bestämt mig för att gå upp tidigt imorgon för att få lite sol på mig, måste bli brun nu ju!

Hörs imorgon PUSS

lista

Lite tidsfördriv såhär på lördagsmorgonen.

Hur är det med er idag? Än så länge har jag inga planer, killarna ska på någon klassåterträff, så jag får väl sitta hemma och hitta på någonting själv då. Äh nu ska vi inte vara negativa, det dyker alltid upp någonting :)

Namn: Malin Isabell Svärd
Piercningar: öron
Tatueringar: det kommer när jag är 18!
Längd: 1.63 :)
Skostorlek: 38
Hårfärg: Blond
Är du kär i någon: Jepp
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej, eller i hus ibland kanske.. Det är mycket skönare än i lägenhet ^^
Tänker du på självmord: nej
Tycker andra att du är attraktiv:  det får du fråga dom se duuuuu
Dricker du:  händer men det är inte ofta. En cider eller två någon gång kanske..
Röker du:  Nej
Vilket shampoo använder du: det som mamma köper.
Parfym använder du: Oj jag har massor, nu har jag någon utan etikett som jag fick av min syster. Ingen aning va det är för någon men rosa är den :)
Vad är du rädd för: Att förlora någon, spindlar, ormar, CLOWNER, småkryp

S e n a s t e . . .

Film du hyrde:
Oj, det var väldigt längesen, ingen aning faktiskt
Film du köpte: det var ännu senare, ingen aning
Låten du lyssnade på: Smurfarna, det är inte jag! det är alexander faktiskt hahaa
Låten du hade på hjärnan:  michael jackson - billie jean
Låten du laddade ner:  laddar inte ner, spotify you know ;)
Personen du ringde: Alexander
Tv program du tittade på: Någon film som gick på tv  igår
Personen du tänkte på: mamma, hon fyller ju år idag ju! dags att  skicka iväg ett meddelande
Saken du köpte: glass
Bok du läste:  hmm...
Personen du fick mail av: reklam reklam reklam reklam
Personen du fick brev av: Oj, ingen aning, inte för att jag får brev så ofta men :P
Personen du fick sms av: Mamma, hon svarade precis :)

F ö r e l l e r e m o t . . .


Långdistansförhållanden:  För
Utnyttja någon: emot
Självmord: emot
Teenage smoking: emot
Sex före äktenskap: för
Köra onykter: EMOT!
Förhållanden: för.

F a v o r i t . . .

Mat: thai eller lasagne
Låt: har ingen speciell
Sak att göra: handboll lätt!
Sport: Handboll
Dryck: Cider och vatten
Kläder:  Det som är skönt och snyggt
Film: många, för många
Bil: ingen speciell, den ska gå framåt och bakåt ungefär

H a r d u n å n s i n . . .


Gråtit över en pojke:  jepp..
Gråtit över en flicka: Ja
Ljugit för någon: Jo
Varit i slagsmål: slagsmål och slagsmål, jag kan bli lite förbannad ibland vilket kan gå ut över folk

A n t a l . . .

Gånger du varit kär: vet inte, 2 kanske
Gånger ditt hjärta brustit: För många
Hjärtan brustit på grund av dej:  vet ja inte.
Tjejer du kysst: jadu, typ 4 -5 :P
Killar du kysst: många
Pussat: ännu fler xD
Gånger ditt namn varit med i tidningen: en typ
Ärr du har på kroppen: många, myggbätt, gamla grejer m.m

Ö v r i g t . . .


Hur tidigt stiger du upp: när jag känner för det
Gillar du att slåss: Nej, skojslåss lite kanske :)
Gillar du att tvätta: Jag har min privata tvättare :) PAPPA (L)
Gillar du Berg-och-dalbana: haha, JA!
Är du seriös: I seriösa situationer så, annars äre sällsynt! :D
Var har du ont: axlarna och ryggen just nu
Använder du hårspray: sällan
Kan du stå på händer: nej haha
Gillar du ketchup: nej
Kan du sjunga: NEJ, men jag gör det jämt!
Mer värt än guld: Vänner & familj <3
Ett land jag helst vill besöka:  hmm.. Jag vill tillbaka till USA
Ska bli skoj:  jaduuuu, en massa
Ska inte bli skoj: ingenting
Sparar till: ingenting just nu faktiskt
Väntar på: Att få frukost men alexander är såååååååååååå seg
Stockholm är: Sveriges huvudstad som jag aldrig besökt.
Göteborg är: Världens bästa stad

Tillbaka igen!

Tjena!

Jag vet inte vad jag håller på med men har varken haft orken eller tiden att blogga. Igårkväll var vi ute och jagade biobiljetter men båda biograferna hade stängt så det fick fixas idag istället. Efter en vandring i stan blev det stopp på Burger King där vi köpte oss varsin glass. Glass på sommaren är lätt det bäst det finns!

Sedan följde vi Sara till centralen och sen åkte vi hem till Robin där vi spenderade natten. Denna dagen har vi inte gjort någonting alls. Låg kvar i sängen och myste länge länge. Vi allihop behövde oss en paus från solen idag så jag och alle låg väl kvar till två eller nått innan vi åkte hem och gjorde oss i ordning. Vi åkte in till stan igen för de där förbannade biobiljetterna. Jag som inte ens skulle med liksom, så snäll är jag hihi. Sen åkte vi och tittade på fotbollen på en pizzeria. Gud vilken match! Sveriges U21 lag hade LÄTT slått vårt landslag. Så mycket roligare att titta på dom när dom spelar. Tråkigt nog fölorade de på straffar, men dom spelade rätt bra ändå faktiskt. Dom vände 3-0 i underläge till 3-3 vilket är riktigt bra!

Nu är killarna på bio, får se om jag kanske träffar dom efteråt sen beror på vad klockan blir och så :) vi får se helt enkelt! Nu ska jag se på tv lite och umgås med mina föräldrar vilket var riktigt längesen! jag har ju sovit borta de senaste dagarna och det har mest blivit hej och hej då så får uppdatera dom lite :) PUSSS

250609

Herrejösses! Jag ber om ursäkt, jag har varit ute och njutit så av solen att jag inte hunnit med att blogga helt enkelt.

Igår var jag och sandra ute vid havet, jätteskönt var det, vattnet var väääääääldigt kallt men man vänjde sig och det var verkligen svalkande. Jag fick också en massa färg! Det gillar vi! Det bränner fortfarande på armarna och på ryggen men men vill man vara fin får man lida pin hihi :) Efter solningen och den hemska spårvagnsresan hem så fick jag snabbt duschat av mig all salt och så och gjort mig i ordning lite. Vi skulle nämligen hem till sara i björlanda och grilla hela gänget.

Sara bodde i ett jättefint hus verkligen, vi grillade, hade vattenkrig, hoppade studsmatta, retade oss på de där jävla knotten, lekte på någon skola eller nått och vid halv tolv tog vi bussen hem och typ en timma senare var vi hemma, då tog vi också ett stopp på Max. Men dagen är inte slut än se ni, vi gick hem tog på oss lite varmare kläder åt en macka och sedan bar det av. Vi satte oss på cyklarna och cyklade och cyklade till världens ände kändes det som. Jag tänker inte ens nämna VART vi var eller NÄR vi var hemma. Men vi fick iallafall se både solnedgången och soluppgången så mycket kan vi väl avslöja.

Imorse gick vi upp och planen var att vi skulle åka till havet och bada. Självklart vill killarna sova bort dagen ( okej det vill jag också efter vår nattliga tur) så det blev inget hav. Men ett par timmar senare slutade vi vid delsjön. Riktigt skönt var det! jag trodde att det skulle vara såå mycket kallare men det var det inte! Nu har jag precis fått i mig min middag, grekisksallad och ska åka tillbaka till alle så har en aning bråttom så bilderna och filmerna från igår får komma senare..

Nu måste jag rusa! PUSSS

240609 - ut till havet!

Godmorgon Godmorgon!

Jag är pigg trots allt den lilla sömnen jag fick i natt, kunde inte sova igår men får väl skylla mig själv. Sitter här och packar ner grejer till havet idag. Jag och Sandra ska åka ut och sola. Behövs verkligen kan jag säga! Tur att det ska vara fint väder nu ett par dagar så kan man bygga på brännan :)

Datorn följer med så ett par inlägg med bilder och grejs ska allt komma in ska ni få se :) Sakna oss inte för mycket! PUSSS

Min dag

Lång dag idag. Började med att jag vaknade hemma hos alexander, vi gjorde inte så mycket, kriga lite mohahaha. Sen åkte jag hem och duschade och lite så sen åkte jag och pappa till stan och skulle fixa lite småsaker. Jag åkte sedan till killarna som var vid saltholmen och skulle bada men så blev det inte. Jag hann komma till parkeringen sen ringde dom och sa att dom skulle åka hem så det var bara att vända om och gå tillbaka och ta den där spårvagnsturen på 35 minuter till. Ritigt roligt.. not, varmt och jäkligt var det. Hungrig var jag också.

Killarna åkte och badade vid sjön istället och jag åkte hem och lagade mat. Ska snart äta och sen bär det av igen. Vet inte om dom är kvar men får se vad som hittas på annars :)

Vi hörs imorgon då jag och sandra ska åka till saltholmen och sola oss bruna! puss♥

Solig dag på stan

Jag fick min dag på stan och en glass också för den delen! Vi åkte till Sandras jobb i haga och köpte oss varsinn glass. Fullt med folk var det där också så man fick nästan inte plats. Skillnad mot när jag var där sist då det kom typ tre kunder på en och en halv timma. Vi tog vår glass och begav oss mot spårvagnen, Killarna hade tider och passa så jag följde med alle till tandläkarn, Nej jag satt inte och höll honom i handen, han är en stor pojke så han klarar sig utan mig där inne, jag fick sitta i väntrummet istället.

Efter detta åkte vi tillbaka in till stan och träffade Robin och hans kompis. Vi tittade lite på kläder och så innan vi åkte hem. Det var en roligt knasig tant på spårvagnen också som pratade om svenskarnas rätt i samhället o grejer. Helt sjuk var hon. Nu sitter jag här, har precis ätit thaimat, så grymt gott är det! jag älskar thaimat. Ikväll pratades det om bad men jag är fortfarande för feg för att bada så jag följer väl bara med som vanligt, om jag orkar. Ska nog lägga mig en stund. Det är jobbigt att vara ute i solen hela dagen.

Puuuuussss


Sommarplåga nr 4





Sommarplåga nr 4 = SKRÄP!
Hur roligt tycker ni att det är att komma till en strand eller badplats som är full av skräp?

De senaste veckorna nu har det stått mycket om just detta i tidningen. Många som lämnar sina grillar, slänger en massa plast och papper rakt i naturen. Jag ska villigt erkänna att jag gör också detta utan att tänka. Men om vi alla tänker på det så kommer vi få fina badplatser att åka till och vi kommer också slippa alla fåglarna som rotar i skräpet! Det finns oftast papperskorgar ett par meter bara ifrån er men vi är för lata helt enkelt. Släng skräpet, slipp fåglar och andra kryp.

Låter inte  det bra ? :)


Har du tips på sommarplågor eller annat, maila till [email protected]

220609

Godmorgon!

Fin dag har vi här i Göteborg, jag vet inte hur många gånger jag har sagt det men när det är fint väder, soligt och varmt, så blir man mycket gladare och mycket piggare. Så fort jag såg 20 grader på termometern imorse så flög jag upp ur sängen. Där kan man ju inte ligga hela dagen om det är så fint väder!.

Nu sitter jag på balkongen och har precis ätit frukost. Solen har precis försvunnit här så dags att dra sig inåt och börja göra sig iordning. Ska försöka dra med mig lite folk till stan eller nått. Inte för att jag ska köpa någonting men det är roligare än att bara sitta här hemma helt ensam hela dagen.

jag ska försöka ta med mig  datorn så hörs vi sen! PUSS

back on track!

Hallå hallå!

Här kör vi på nattbloggning. Enda tiden jag har haft de senaste dygnet är nu faktiskt, har haft grejs att göra hela tiden och inte kunnat uppdatera.

Igår efter att vi kom hem rusade jag ner och bytte om och sen rusade iväg till liseberg för att träffa alexander, robin, aleksander och sara. Var inte där inne speciellt länge men lite mysigt var det ändå, första gången jag var på liseberg detta året. Jag känner mig lite för gammal för det kanske och sen är det så otroligt dyrt att man inte har råd med ett åkpass tillexempel, visst hade det varit roligt. Jag är ju som en liten barnunge som älskar bergochdalbanor. Men min tid kommer den också!. Hade varit roligt att gå på allsång med Lotta också, det ska ju komma en massa roliga artister nu framöver här.

Efter liseberg åkte vi hem till robin och bara chillade, vi tittade på rocky 4 (tror jag att det var, trean gick också men den missade vi) och lagade natta mat innan jag och alle begav oss hemåt där jag slocknade direkt. Var sjukt trött.

Imorse vaknade vi rätt så tidigt faktiskt, tror att klockan var 11 och det är väldigt tidigt för att vara oss ska jag meddela. Gick upp åt frukost och så sen satte vi oss och tittade på den nya wallander (skulden). Rätt okej film och jag som älskar wallander tycker att alla filmerna är bra så haha. Efter det fick jag åka hem och äta. Duschade också eftersom mitt hår såg ut som ett fågelbo. Åkte tillbaka till alle där alla killarna var samlade. Vi gick och hade lite roligt för oss vid fotbollsplanen innan vi begav oss hemåt igen för att se Rocky 5. Jag har fastnat för rockyfilmerna nu det sista när dom gått på tv. Har inte sett en enda rockyfilm innan och det är verkligen ett måste för dom som inte gjort det! Dom är grymt bra!

Åkte hem med ett bussen och nu är jag här. Kunde inte sova så tänkte att jag redan nu kunde uppdatera er lite om vad som har hänt i helgen. Har också hunnit städa undan lite på mitt rum som såg ut som hej kom och hjälp mig, men nu är det fint och malin ska sova. Vi hörs imorgon!

Godnatt♥


hem till storstan

Hallå hallå!

Hur är det med folket hemma i storstan?

Just nu HAGLAR det och regnar som in i bomben. Tur att vi snart ska åka hem då. Vi sitter och kollar lite busstider här medans folket lagar mat. Farmors köttfärssås, mums! finns inget bättre.

Ska bli skönt att få komma hem till stan igen, trampa lite assfalt som farmor och farfar säger. Men så är det med oss ungdomar, skogen är nog inte vår grej. Det är mysigt här, det är skönt att få komma ifrån lite ibland men då vill man ha någonting att göra också, när man var mindre var det enkelt att vara här, vi sprang i skogen, hade vår "resturang" med kusinerna.. Ja vi byggde faktikst en liten koja som vi sen hade som  restaurang. Bark och blåbär var väl det som
serverades mest. Vi hade till och med meny och grejer. Ja det var kul men man blir äldre och andra saker kommer mellan som kompisar och killar. Hade det varit fint väder hade det varit en annan sak då kan man åka och bada och sånna saker. Men det blir inget bad här idag kan jag säga så som det haglar och regnar här.

Nu blir det mat, vi hörs sedan på bussen! PUSSSPUSS

ångest på hög nivå..

Nu har vi ätit för ett helt år. Usch jag får ångest bara jag tänker på hur mycket jag har ätit idag. För mycket helt enkelt!

Jag har precis pratat med folket hemma i stan också. Har lite ångest nu faktiskt. Trodde inte att jag skulle få sådan hemlängtan. Jag har varit här i ett par timmar bara ju! Det är ju sjukt. Jag kan väl inte vara på landet helt enkelt, speciellt inte när man får sms hela tiden om hur jävla kul folk har det hemma. Dags att börja fjäska med mamma och pappa då kanske.... Ska prata med min systerhon känner säkert likadant.

Livet är bra jobbigt ibland med en massa små problem. Nog om det. Nu ska jag titta på någon skrattgrej på fyran,´pusspuss

midsommarafton på orust

Midsommarlunchen är avklarad, bestående av sill, potatis, lax, köttbullar och prinskorv och en massa andra små saker.  Svenskar är då fantasilösa. Samma mat vid jul, påsk och midsommar. Ungefär i alla fall. Hur roligt är det ? tycker allt att vi ska hitta på någonting nytt nu..

Nu är det snart dags för middag, är fortfarande mätt efter lunchen men lite grillat och hemlagad potatissallad går väl allt ner, sen har vi ju min och systers underbara midsommartårta också, Jordgubbsmarängstårta med chokladtryffel! De ni.. Mumsigt värre.

Har kollat på sverige - italen nu också.Tråkigt att dom ligger under. Men do m kommer snart ikapp! Danskarna förstörde nationaldagen och nu kommer italienarna och förstör midsommarn, Snälla dom är. Ingen tycker om sverige.. Jodå haha. Jag känner att jag babblar om ingenting nu så lika bra att sluta. Vi hörs sen. Puss

mitt ute i ingenstans!

Nu har vi äntligen kommit fram. Huset ligger mitt ute i skogen och det är verkligen helt fantastiskt att det ens fungerar med internet o sånt här. Bussresan gick snabbt och det var inga problem. Smidigt och bra, nästan bättre än att åka bil nästan ju. Pappa och farmor mötte upp oss på terminalen. Vi gick sedan för att fixa en ny sladd till min dator eftersom min var paj, Inet gillar vi! Ett ställe som har allt. Jag fick fixat min sladd och nu är helgen räddad!

Vi sattes i arbete direkt, tårtbakning. Jag och min syster ska baka tårta till efterrätt, marängtårta får det bli. Gott!

Nu blir det midsommarlunch. Pusspuss

190609 - på bussen till orust

Godmorgon godmorgon!

Jag vet att det har varit dålig uppdatering det sista men det är pågrund av en massa bloggproblem och datorproblem, ännu är inte allt löst så det kanske tar ett tag innan det händer någonting nytt här... Min laddare till min nya dator fungerar inte så här sitter jag och mathilda på bussen och har typ 10 % batteri kvar. Ska gå till TRE så fort vi kommer fram till uddevalla och kräva en ny sladd.. Det har ju varit glapp i den ända från bärjan och nu fungerar den inte alls..

Iallafall var hemma hos angelica igår, riktigt roligt var det men jag var inte riktigt på fst humör så jag åkte hem till Robin där ett gäng var och degade film till två och sedan åkte jag hem. Var riktigt segt att gå upp halv åtta imorse men vad gör man inte för familjen :) Ska spendera helgen på orust och nu ser det ändå ut att vara rätt fint väder. Första gången sedan jag föddes det är fint väder på midsommar.

Dags att stänga av nu, Batteriet börjar tryta. Hörs när jag får tag i en dator. Jag önskar alla en glad midsommar sålänge !  PUSS

180609

Godmorgon!

Igår var en underbar kväll, dagen var väl itne så nämnvärd. Satt mest hemma och väntade på att pappaskulle komma hem så att vi kunde hämta min fina dator.. 

På kvällen grillade vi korv hela gänget, sen spelade dom fotboll i timmar medans jag satt och åt godis tjock som jag är haha. Men det var roligt ändå. Tiden gick otroligt snabbt och jag var väl hemma runt tolv. Då satt jag uppe och förde över alla bilder från min gamla dator till den nya vilket tog sin lilla tid. Vid två kom jag i säng och somnade bums. 

Idag är det torsdag, dagen före midsommar. Planerna var att åka till landet idag men så fyller min kompis år så jag ska hem till henne på lite grillning och så med mysigt folk. Ska bli riktigt roligt. Fast landet ska det allt bli i helgen ändå. Jag och min syster ska ta en buss tidigt tidigt imorgon. Runt nio eller så tror jag att den skulle gå från centalstationen så det bli upp tidigt. 

Får försöka träffa baby idag också eftersom jag ska vara borta  hela helgen, men han är då i skolan idag så vi får se hur det blir med det. Nu ska jag äta frukost!

PUSSS


GRATTIS ANGELICA PÅ FÖDELSEDAGEN ♥

Gustav Svensson - en riktig ängel

Det är änglarna som dominerar i U21 landslaget eller vad säger ni? kolla bara in detta målet.


blogg.se har äntligen börjat att fungera igen!

Jag är så otroligt trött på blogg.se idag. Det har verkligen inte fungerat som jag vill och jag har haft flipp hela dagen har haft en massa roliga inlägg att publicera ju! åhhh.. Aja ett par av dom kan faktiskt läggas in imorgon också det gör ingenting. 

Jag skriver om dagen imorgon för jag är alldeles för trött för att tänka just nu. Tänkte bara säga att min nya fina notebook har kommit hihi. Alla bilder är överförda, perfekt! och nu ska jag sova. Vi hörs imorgon bitti Puss och kram skumbanan <3

bad och andra roligheter

Jag kom hem först nu! eller nej nu ljuger jag, var hemma och åt och åkte igen lika snabbt som jag kom. Vi var som sagt vid delsjön, killarna badade men jag var för feg för att hoppa i. Tog en massa fina bilder också, min kamera är bäst haha. Efter det gick vi till spårvagen och åkte hem. Fick lite mat i magen och sen åkte vi och spelade fotboll vid överåsvallen, jag som då är sämst fick sitta bredvid och frysa istället.

Annars har vi inte gjort så mycket vi har mest gått runt men det är alltid roligt med de här personerna, dom hittar alltid på en massa konstigheter och det är det som gör dom så sköna.






Denna bilden är så skön, det ser ut som att han flyger men ändå så ser det ut som att han kommer ramla rakt ner i berget haha.



jag satt vid kanten och solade lite:)



My boys

Det får sammanfatta dagen, nu ska jag sova. Det är ju en ny dag imorgon också vettni:) Godnatt♥


Badtime

Nu drar jag ut, idioterna ska bada men jag har i alla fall lite vett i skallen och vet att det kommer vara svin kallt haha. Nej jag skoja bara, men kallt kommer det vara och det är ingenting jag känner för idag direkt. Men sällskap ska jag allt vara !

Ingen dator än heller men den kommer väl i dagarna får vi hoppas! Vi hörs sen PUSS


160609

Godmorgon!

Dagen började med det gamla vanliga, någon som kan gissa vad? jo att sandra väcker mig. Hon lyckas alltid. Jag har sagt detta många gånger nu men det är nog dags att stänga av mobilen på natten, vi kan köra ett test inatt och se om det hjälper hihi..

Idag trodde jag att det skulle vara lika fint väder som igår men just nu ser det bara molnligt och tråkigt ut, vi som hade planer på att åka och bada. Inte för att jag tänker bada men man kan ju följa med som sällskap :). Min dator ska ju komma idag också och jag bara längtar tills ikväll då jag kan sitta och pilla med den, föra över alla bilder och allt sånt. Posten har ju inte kommit ännu så vi får hoppas på det bästa!

Annars så vill Sandra att vi ska dra ett gäng till bältesspännarparken och titta på Sverige U21 på storbildsskärm, men vi får se om jag följer med. För det första tror jag att det är 18 års gräns och för det andra så är inte vädret speceillt lockande. Men det är många timmar kvar så vi får se :)

Nu blir det lunch ( frukost.). Pusspuss




Uppdate : Solen har börjat visa sig nu igen så det blir kanske lite solning på balkongen en stund hihi

Nyklippt



Visst ser det mycket friskare ut?, okej, det ser inte ut som att det är så mycket kortare som jag säger men det ÄR faktiskt det! Det syns mer i verkligeheten :)


THE HILLS!

Vet ni vaa?! The hills season 5 har kommit ut i USA. På mtv.com kan man se de tio avsnitten redan. The hills marathon denna dagen. OHJA! nu vet ni vart ni kan hitta mig, framför dator till the hills.

PUSS


dagens..



Hit the floor - big ali
En riktig partydänga!

sommarplåga nr 3.





Just nu har jag brist på sommarplågor faktiskt så tar det som är mest klockrent som jag vet att ingen vill se på sommaren. Sommarplågan nummer 3 är REGN! Det bara förstör, man blir deppig och tråkig. Allt är tråkigt hela tiden. Blött och äckligt är det också. Alla vill väl ha skinande sol och varmt på dagarna då de är lediga för att kunna sola och bada och bara njuta av livet. Regn  och rusk bara förstör. Lätt för åska och blixtrar när det är varmt ute också. Inte alls vad vi vill ha här.



Har du tips på sommarplågor?, kommentera eller maila på [email protected] !

Lunch på stan i det fina vädret!

Nu är jag hemma igen efter en dag full med aktivitet! Blev riktigt nöjd med håret också, klippte ungefär 10 cm. Lite till kanske. Skönt att bli av med en bit, det är jobbigt att ha långt hår speciellt när det är så slitet som mitt var. Man bara fäller och fäller hela tiden. Nu ser det friskt och fint ut igen:)

Efter klippningen åkte jag och Sandra in till stan och åt lunch på cappucino, kycklingmacka. Mums! Sen gick vi mest runt och kikade lite. Hoppades på att min dator skulle kommit idag men så var inte fallet. Får vänta tills imorgon då. Ska bli skönt med mobilt bredband också, det trådlösa som vi har här hemma vill fungera lite när det vill nämligen.

Kvällen ser lugn ut. Inga planer än så länge i alla fall. Vi får se om någonting dyker upp. Nu är maten klar också! Vi hörs sen ♥



150609

Godmorgon godmorgon!

Malin är uppe med tuppen kan man verkligen säga. Grymt trött är jag också men men. Idag är dagen fullbokad! Först har jag ett möte klockan tio, sen efter det har jag klipptid klockan tolv. Mitt hår är alldeles för långt och det ska bli skönt att bli av med en bit faktiskt. Runt ett ska jag träffa Sandra och ta en fika. Det var ett tag sedan jag träffade henne nu och när vi inte går i skolan på vardagarna så blir det ännu mindre.

Klockan är mycket och jag hinner inte skriva mer nu, skriver sen när jag är hemma igen. pusspuss♥

Mina vänner är allt!

De senaste minuterna har tårarna öst ner. Ni alla har väl hört om den mördade Therese från Stockholm?.. För det första är det så jävla hemskt att man inte vet vart man ska ta vägen.

Hennes närmaste vänner har gjort en blogg till minnet av henne. Då började det. Tårarna bara vällde ner, Alla förlorar vänner hela tiden på en massa olika sätt, man växer ifrån varandra, den ena flyttar, man blir äldre och går på olika skolor men det är inte många som blir av med sin bästa vän genom ett mord som det här. Jag själv hade helt andra vänner förr än vad jag har nu, vi var helt oskiljaktiga men nu träffas vi nästan aldrig. Vi började på olika skolor, började umgås med nya personer och det är inget ovanligt. Man tänker kanske inte så mycket på det. Man kanske ringer varandra ibland för att uppdatera sig lite. De här tjejerna kan inte göra det. De kan inte prata med sin bästa vän när de behöver det. Jag vet inte om jag hade klarat av det.

Det finns många som jag skulle kunna ta smällar för, det finns många som jag vet skulle ta smällar för mig också. Känslan av att en bästa vän har försvunnit för alltid är en känsla som inte går att beskriva då jag inte varit med om den själv men man lider ändå med dessa tjejer som har mist sin Therese. Det gör ont i hjärtat när man tänker på hur brutal världen egentligen är. Att göra någonting mot en människa utan att tänka innan, att låta någonting så hemskt ta över ens hjärna. Nu kommer tårarna igen..

Det jag ville komma fram till var att jag vill säga att jag älskar mina vänner, allihopa, dom är världens bästa även om man inte är så nära med alla. Jag tilldelar mina bästa vänner detta hjärta ( ♥ )  för att visa att ni är allt för mig, utan er hade jag inte levt nu. Ni är allt för mig och jag vill inte byta ut någon av er överhuvudtaget!

Jag älskar er! <3

Handboll igen!

Hallå hallåå!

Helg igen, och jag vet att jag uppdaterat dåligt men det kommer bli bättre efter att jag fått min nya dator på tisdag som jag kan bära med mig överallt!. Det har ändå inte hänt speciellt mycket under denna helgen. Väldigt mycket TV tittande men det är okej när det är dåligt väder som göteborg har bjudit på denna helg. Hoppas att vi kan få lite sommarlovskänsla under nästa vecka iallafall, inte för att det ser ut så men man kan alltid hoppas..

Kvällen kommer bestå av Sveriges handbollslandslag som spelar VM-kval mot montenegro nu igen. Handboll är det bästa som finns!

Imorgon får vi säga tack och hej till en bit av mitt hår också. Det växer så otroligt snabbt och det blir väldigt lät slitet så mycket knasigt som jag gör med det, fönar och plattar och fan hans moster. Mer om det imorgon, jag har verkligen ingen blogglust. Har ingenting att skriva.. Knasigt värre, vi hörs imorgon eller ikväll! PUSS

130609

Hallåå!

Kom precis hem från en tur på stan, mina kära föräldrar har köpt en netbook till mig, den kommer inte förens på tisdag dock så ni får vänta lite med att se den hihi.

Igår var en rolig dag, började med stan en stund, det ös regnade och jag hade mina klackar på mig. Det var väl tur det kanske eftersom de andra läcker så förfärligt mycket, men det gjorde bra ont i fötterna efteråt. På kvällen gick vi på bio terminator. Inte min typ av film kanske men den var helt okej ändå. Annars hände det väl inte så mycket. Vi tittade på "andra sidan häcken" också hemma hos alle. Jag var så jävla trött så jag somnade dock mitt i hahaha.

Än så länge har jag inga planer för idag, det är väl skönt det kanske. Nu ska jag i alla fall sova en stund, pappa ringde och väckte mig klockan nio idag så jag behöver allt lite mer sömn. Vi hörs senare eller imorgon :) PUSS

120609

Godmorgon!
Regnet öser ner över Göteborg även denna dag. Usch och fy.

Gårdagen bjöd på mycket skratt och tårar men även sura miner. Skolavslutningen var inget nämnvärt. Vi fick våra betyg, en lärare häll tal medans vi fick fika, that's it. betygen är jag riktigt nöjd med faktiskt, även om jag hade chans i många ämnen att få bättre så är det ändå helt okej. Det kommer ju två år till. Alla var så fina och det kändes lite jobbigt att vi kommer faktiskt inte gå i samma klass som vissa igen. Vårt " gäng" kommer splittras. Usch och fy.

Vädret var i alla fall fint under själva skolavslutningen så vi slapp i alla fall regnet. Vi var även en liten sväng på vår gamla skola som vi gick ut i från förra året. Hälsade lite på lärare och sånt, ingenting man saknar om man säger så.

Väl hemma igen, då gick jag och la mig, var så grymt trött så sov ett par timmar innan jag gick till farmor och farfar. Ni vet det är ju torsdag. Gick dit och fikade lite och pillade med deras nya dator. hihi. Efter det åkte jag och mamma till mormor och lämnade en frys, helt ointressant faktiskt.

Mamma körde mig till överåsvallen där det ösregnade och jag hade bara en kofta på mig, gissa om det var kallt. Vi tittade på när Alles bror spelade match, 5-1 tror jag att dom vann med :). Nu kommer händelserna, vi åkte hem till en kompis, en massa folk var där. Bland andra två stycken som förstörde ALLT! Jag förstår inte hur illa man kan tycka om folk. Så fort vi kom i närheten så bara dom andra gick. Ja ni förstår ju hur välkomna vi kände oss. Dom ska föreställa 17 år men beter sig som 3.. Så jävla omoget. Okej är man sur på någon behöver man inte prata med dom men man behöver inte ignorera oss på det sättet som dom gjorde igår. Det finns ingen anledning till det. Därav de sura minerna som jag pratade om förut.

Nej nog om det, jag åkte i alla fall hem efter det för jag orkade inte med dom längre, dom bara förstörde stämningen helt och hållet. Nu är det en ny dag, första riktiga dagen då man kan säga att det är sommarlov, vart är solen!? det ÖS regnar juu! jag ska inte ta ett steg utanför dörren se ni. Fy sjutton. Regn  bara förstör.

Okej detta blev lite längre än vad jag troddde, bilder från igår kommer senare. PUSSS♥

Så kan det gåååå...

Uppdate: Sandra sover!


110609 - SOMMARLOV

Godmorgon!

Idag är sista dagen som jag behövde ställa klockan för att gå upp till skolan i hela ettan! Fy sjutton va skönt det känns. Imorgon ska jag bannemej sova. Det är också sista gången vi åker till skolan på mer än två månader, nästa gång vi kommer dit är vi tvåor och näst äldst på skolan, Osäkra som vi själv var när vi började ettan kommer nu årets ettor vara. Undra om det är någon man känner?... Ska bli spännande, jag är lika taggad på att sluta som att börja igen känns det som. Alla nya kurser, nya elever och ett år närmare studenten!

Sandra kommer strax hit, avslutningsfrukost och sen ska vi göra oss i ordning för att åka till skolan.. Jag känner dock på mig att hon har försovit sig eftersom hon skulle varit här nu typ. Hon kommer alltid i tid. Aja vi får se om hon dyker upp eller inte.

Vädret värkar en aning ostadigt. Inte riktigt vad vi hoppades på och herregud vad jag kommer frysa! klänning och bara ben. Inte så smart kanske. Får se om jag hittar några hudfärgade leggins eller nått att ha när vi är utomhus. Äh jag får väl ringa och väcka sandrew nu dåå.

IDAG TAR VI SOMMARLOV!!

Nu går jag och lägger mig snart..

Sverige vann med 4-0, jag mår inte ett dugg bättre. Ska sova snart så att jag är pigg imorgon. Sandra kommer hit klockan åtta så ska vi äta frukost tillsammans och sen göra oss iordning för skolavslutning. Det kommer kännas tomt på dagarna när man inte har något att göra, inte någon skola att åka till. Alla mina vänner jobbar så jag lär få sitta här själv och ruttna. Hoppas i alla fall att det är fint väder så att jag kan sola och bli brunare än brunast! japp japp, drömma kan man även om man bor i Sverige!

Vi hörs imorgon bitti natti natti ♥

Sverige-malta

Huvudvärken går fan inte över! Jag som har knarkat värktabletter nu hela dagen, ( nej jag har inte tagit mer än man ska göra, tre st/ dag MAX) Ni behöver inte vara oroliga. Hoppas att den går över snart. Vill ju inte vara sjuk imorgon på avslutningen och allt..

Jag ska faktiskt redan idag börjar förbereda lite, ska bada snart och göra mig fin till imorgon, raka benen, ansiktsmask ja hela köret! Sen måste jag stryka kläderna till imorgon, man kan ju inte komma med skrynkliga kläder liksom. Imorgon ska jag upp hyffsat tidigt iallafall, håret ska fixas, sminket ska bli bra. Ja, folk måste ju komma ihåg mig som den fina Malin inte den sunkiga och fula liksom haha. Nej nog pratat om det.

Sverige-malta får vi inte glömma ikväll också! Min och Sandras fina SMS- konversation precis:
(hon); vad gör du?
(jag); ingneting dudå?
(hon): är på väg till matchen!
(jag): SKA DU DIT?!?! :o
(hon): Japp, vipläktarn, gratis :D
(jag) BAJSBARN!
(hon): Man har ju kontakterna :D


Just nu tar jag tillbaka det förra inlägget, jag tycker inte alls om henne.. JAG VILL JU VARA DÄR!! :( istället får jag ligga här och vara sjuk. Tack för den! haha

Lista igen...

Jag har nu sett på två av tre Pirates filmer, hittade de allihopa här, sista ska strax gå igång. Jag fick världens huvudvärk förut också, riktigt jobbigt faktiskt. Det blir att stanna kvar i sängen en stund och hoppas att det blir bättre. Ut ska jag i alla fall inte än på ett tag. Vi bor ju i Göteborg vilket har visat sig idag. Regnets stad! blää.. hoppas att det är fint imorgon så vi slipper frysa ihjäl i våra fina klänningar.

Tänkte faktiskt slänga in en liten lista sådär mellan filmerna, hade lite tråkigt så, Nu ska vi fram med lite hemligheter om Sandra kanske ;) hihi

Hur bra känner du din bästa vän?

Vad heter din kompis? Sandra Birgitta Olsson
När är hennes födelsedag? 13 November
Vad är hennes favoriträtt? Oj, det får nog bli potatisgratäng och grillat kött antar jag hihi. Potatisgratäng vet jag iallafall!
Vad är hennes favoritfärg? Hon är en färgglad tjej hon. Antar att hon gillar de flesta.
Vad är hennes favorit hobby? Simning lätt! Sen ligger väl jag högt på listan hoppas jag :D
Vad skulle din kompis göra om någon drog hon i håret? Hon skulle dra tillbaka och skrika som en galning.
Vad lyssnar hon på? Hon lyssnar på det mesta, men carola är hennes stora idol
Vad gör hon om hon inte får som hon vill? Hon blir allt lite sur. Hon tror att ingen märker det så säg inget till henne ;)
Är hon morgonsur? Nejnej inte vad jag har märkt
Kan du hennes mobilnummer och hemnummer utantill? japp
Har hon pojkvän? Yesbox
Har hon lätt för att bli arg/sur? Nej, Lite småsur kanske, men det är inte ofta!
Hur skulle hon reagera om hon vann 34 miljoner? Oj, hon hade sprungit runt i hela lägenheten och skrikit tills rösten tog slut haha. Nej jag har ingen aning men hon skulle väl bli chockad ^^
Vad gör hon om hon har en ledig dag? Om hon är helt ledig från simning och allt... då tar hon sig nog en riktig sovmorgon sen blir det stan! Shopaholic, om hon är! haha
Vad tycker hon om Darin? Innerst inne tror jag hon älskar honom. Haha! xD
Vilken är hennes favorit sport? Simning
Säger hon allt till dig? Nästintill :)
Tycker hon om att dansa? jadåå
Vilken kille tycker hon är finast? Hennes såklart!
Vad har hon gjort i helgen? Hon har jobbat och varit med sin pojkvän :)
Hatar hon någon? Jodå hon har allt sina fiender;) mohahaha
Om hon fick åka utomlands vart hon ville, vart skulle hon åka då? Oj, något varmt ställe där hon kan bli brun, och det måste finnas bra med shopping också!
Vad ska hon göra i veckan? Skolavslutning imorgon, Helgen har jag ingen aning, har för mig att hon ska jobba? :s
Vad ska hon göra ikväll? Chilla loss ! haha
Vilken är hennes favoritfilm? Hon tittar på så jädra mycket film så det blir svårt att säga. Jag vet att hon gillar alla filmer med Julia Roberts iallafall haha. ( tror jag .. )
Vad hatar hon mest i hela världen? Mig, nej herregud jag skoja.. Men när det händer hennes närmaste någonting antar jag. Vem hatar inte det?
Jobbar hon? Japp, på triumph i haga.
Har hon åkt polisbil? Tror jag inte
Har hon gjort något riktigt dumt? Hon gör dumheter hela tiden tihi. Eller inte. Hon är en söt och rar tjej som alltid följer reglerna.
Har hon skämt ut dig nån gång? Nej.
När pratade du med henne senast? För några timmar sedan haha
När såg du henne senast? samma där, ett par timmar sedan
När ska du träffa henne nästa gång? Om inte idag så imorgon!  <3

Kanske inte var det roligaste testet, trodde att jag visste mer om henne än jag gjorde haha. Men men där ser man. Alltid kul att göra sånt här för att fördriva tiden. Pirates of caribbean här kommer jag!



Du är och kommer alltid vara min bästa vän!  ♥


Filmtajm under täcket

Okej då var man hemma igen efter många om och men. Slutade med att vi sprang i klackarna i ösregnet. Gött att man hade vitt linne med svart BH under. Ni kan ju själva lista ut hur det slutade... Sitter nu i mina myspyskläder och ska sätta på en gammal klassiker, GREASE. Jag älskade den filmen när jag var mindre, men har lite beslutsångest. Vill se Pirates of caribbean också. Dom filmerna är ju bara bäst!, Ettan är bäst då men har bara trean här så får klara mig med det då. Nej det blir pirates först sen grease om jag orkar. Jag har ju filmen här så kan se den ikväll om det är så.

Brännbollen blev inställd också om jag inte sa det så ingen onödig frånvaro på mig inte, HA! Skönt. vem vill springa runt och ramla och skada sig i regnet liksom, nej inte jag i alla fall. Ska krypa ner under täcket nu och titta på film.

Pusss



100609

Klockan är för lite för att säga godmorgon. De senaste dagarna har jag ju inte gått upp en minut före tolv typ så det känns lite ovant. Men jag kom ändå i säng i hyffsad tid igår så jag är ändå rätt så pigg. Ska in till skolan och ha en lektion, tömma skåpet och lite sånt, sen bär det av hemåt igen. Vi ska ha en brännbollsturnering men vädret ser lite ostadigt ut och jag ska ändå inte vara med så får se om jag åker ner eller inte. Känns lite onödigt.. Ja det är många timmar kvar så vi får se vad som händer.

Imorgon gå vi ut ettan också, kan ni fatta, vi går ut ettan?!, tiden går för fort, känns som att det var igår vi började ju.. Herregud va tomt det kommer bli att inte åka till skolan på mer än två månader. Vi börjar igen den 27 augusti (!) det är ju nästan september ju!

Ikväll är det Sverige - Malta på tv också! Vår Tobias Hysén ska ju vara med så det får man ju inte missa. Hoppas att han gör succé, visst hade det varit kul om han visade att han var bättre än typ Zlatan? Det hade ju varit skit coolt!

Klockan börjar bli mycket och dags att göra sig i ordning. Ha en bra dag!


Simple plan - shut up


Godnatt

Min blogg publicerar visst inlägg lite som den vill.. Det förra inlägget skulle kommit för typ 6 timmar sedan men struligt som det är så publicerades det nu. Knasigt. Men men..

Nu är jag i alla fall hemma och ska gå och lägga mig. Skola imorgon vett ni. Börjar otroligt tidigt och har bara en lektion, sen bär det av hemåt ett par timmar för att sedan åka till heden och ha brännbollsturnering som jag inte ska vara med på ändå så känns lite ovärt. Mina axlar har mått piss de senaste veckorna och vill inte slita på det ännu mer så det är lika bra att sitta bredvid och vara hejarklack, SP1A !!

Sov så gott ♥

Nu drar jag!

Jag ger upp min säng nu som jag har spenderat de senaste timmarna i och drar mig i väg. Ska börja sminka mig lite och klä på mig lite finare kläder, degbyxor och t-skirt må vara det bästa som finns att gå i hemma när man ändå bara ska vara. Jag åker hem till alexander och spenderar kvällen där i alla fall. Måste komma ut lite denna dagen och mina föräldrar ska på något möte om ombyggnaden av våra badrum så det är väldigt osocialt hemma också för den delen.

Tur att jag inte gick ut och sprang idag! Två kvinnor har blivit överfallna idag i just dom spåren där jag brukar springa. Läskigt! Ville bara tillägga det.

Ha en trevlig kväll ! PUSS


Någonting att fördriva tiden med..

1. Hur gammal är du om fem år? 22
2. Vem var den sista du träffade? Min syster som precis var här inne.
3. Hur lång är du? 163
4. Vilken var den senaste film du sett? Hmm.. Det var väl.. Mall cop tror jag, iaf den senaste som jag såg hela filmen haha
5. Vem ringde du senast? Alle
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? " Okej ska nog träffa alle sen :) <3" till Sandra.
7. Vad är dagens planer? Göra mig i ordning och sedan träffa baby
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Jag har absolut inget emot att prata i telefon, men jag ringer ändå aldrig! Drar för mycket pengar haha. Sms är det som gäller hihi :)
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? Igårkväll.. Tror att hon precis kom innanför dörren. Ska gå upp och kolla direkt..
11. Vilken ögonfärg har du? Bruna
12. När vaknade du idag? tio men somna om igen och gick upp halv 12.
13. Har du någon gång hittat en katt? Hittat ? haha
14. Vilken är din favoritplats? Lätt min säng, nej skoja, Men på någon rolig plats med mina vänner eller på handbollsplanen.
15. Vilken plats föredrar du minst? Jag vet inte, skolan. Nej jag har inget emot det heller, jag är väl inte på platser som jag inte tycker om antar jag.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Vi får väl se då.
17. Vad skrämde dig som barn? Jag hade en dröm som jag alltid drömde, dag efter dag som jag hatade. Sen bor jag längst ner också så vem som helst kan bara flyga in genom fönstret. Läskigt!
18. Vem fick dig att skratta senast? Mathilda
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja
20. Har du stationär eller bärbar dator? Jag har en bärbar, (snart två), sen har syster och mamma varsin bärbar och så har familjen en stationär.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? med en riktigt stor tröja och trosor
22. Hur många kuddar har du i sängen? Två
23. Hur många landskap har du bott i? 1, västra götaland ♥
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej aldrig.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor
26. Är du social? Jag har mina stunder, ibland säger folk till mig att bara hålla käften då jag pratat för mycket.
27. Vilken är din favoritglass? Hmm.. svårt, jag älskar glass! Chokladglass är dock det vidrigaste som finns.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Oj, Jag hade nog shoppat en jävla massa. Sen lagt undan för framtiden. Kanske en bil när jag blir 18 :)
29. Tycker du om kinamat? Jadåå..
30. Tycker du om kaffe? Ohja
31. Vad dricker du till frukost? juice
32. Sover du på någon särskild sida? nej sover rakt upp och ner som alla andra haha.
33. Kan du spela poker? Kan och kan.. hur svårt kan det vara?
34. Tycker du om att mysa? självklart! vem gör inte det?
35. Är du en beroendemänniska? och det är ?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? äh nej tror inte det..
37. Vill du ha barn? Ja!
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja, det är väl klart att jag kan det.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja men då var det inte jag som skada mig utan en kompis.
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool. Att dyka och göra cheerleadinghopp från kanterna är ju askul!
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder
42. Äger du dyra smycken? Hmm, njaa... Jag kan inte med att bära dyra smycken ifall någonting skulle hända. Ångest om det går sönder liksom.
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej aldrig.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Oboy hihi
45. Vem är den roligaste människan du känner? Oj, det finns så många.
46. Välj ett ärr på din kropp? Ett ärr.. jag har ett på kinden från när jag ramlade när jag gick i typ 3an eller nått.
47. Vad har du för ringsignal? Mario - stuttering. Sandra har samma, nej  det är inte alls jobbigt haha
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Mamma och pappa har säkert sparat någonstans men inget jag själv har hängande i garderoben direkt. Får ju knappt plats med mina kläder nu.
49. Flirtar du mycket? Neh.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I berlin
51. Kan du byta olja på bilen? Haha, nej. Det är inte min grej
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej faktiskt inte. Jag kör för långsamt när jag övningskör så.. haha
53. Vilken var den senaste bok du läste? hmm.. Mördaren och prinsessan tror jag.. eller nej, sandor slash ida var det nog.
54. Läser du dagstidningen? Japp. Alltid Metro på spårvagnen på vägen till skolan.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej faktiskt inte.
56. Dansar du i bilen?  HAHA nej inte direkt.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? the Voice, eller fan.. dom har ju lagt ner Göteborg ja.. Det blir väl typ NRJ eller RIX fm då...Lyssnar aldrig på radio längre.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ett telefonnummer som jag skulle komma ihåg.
59. När var du i kyrkan senast? När kusin tog studenten tror jag..
60. Vilka personer utmanar du? Alla som har lika tråkigt som jag och vill fördriva tiden lite

sing it!

Det blev en 40 minuter på cykeln och lite styrka. Nu blir det dusch, eller nej ska ta ett långt varmt bad tror jag. Gud va skönt.

Jag älskar att vara ledig och ensam hemma då man kan göra lite vad man vill. Man kan ha hög musik på och springa runt och sjunga och dansa med hårborsten som mikrofon utan att någon säger till att hålla tyst. Visst är det kul, är det någon som aldrig har gjort det så är det något fel på den personen!, det är svin kul, testa annars. Någonting som alla måste göra!

Nu ska jag ta ett långt vamt skumbad, mums!


090609

Godmorgon!

Jag kommer verkligen inte upp ur sängen när jag är ledig. Sjukt är det. Jag ställde i alla fall klockan på 10. Då gick jag upp och hämtade frukost sen ner till sängen igen och äta och sen sova lite till. Nu är det faktiskt dags att dra sig upp. Ska ta tummen ur och cykla lite på motionscykeln eftersom jag inte kommer ut och springa så nått får jag ju göra. Lite styrketräning kan jag säkert få in där också. Träning som träning.

På med träningskläderna!


Göteborgsmästerskapen i handboll läggs ner!

Årets handbollsfest för göteborgshandbolls ungdomar läggs ner. Styrelsen i göteborgs handbollsförbund har beslutat att lägga ner denna turnering under nästa år då otroligt lite lag anmälde sig under 2009. Klasserna var små och det betyder då också färre matcher. Föreningarna valde att åka på andra cuper som då krockade med denna helg.

Göteborgsmästerskapen spelades för första gången för 51 år sedan och nu är det över. Turneringen har under de senaste åren inte uppnått förväntningarna och därför läggs turnering ner tills vidare. Till nästa år ska det arrangeras en s.k "rekryteringturnering" där de kan få fram framtidens handbollsspelare. Vilket jag tycker är bra. GM är en otroligt rolig helg men mycket handboll. Framöver får vi hoppas att vi kanske har ett par tjejer med i rekryteringsturneringen att heja på istället.



Blondiner må vara dumma, men fan inte jag!

Jag och syster drog till ica, hon bjöd mig på godis. Lite choklad fick det bli, jag har ätit alldeles för mycket godis det sista så nu äcklar det mig bara. Usch.. Choklad går alltid ner dock hihi. Sedan vi kom hem har vi suttit i mitt rum och läst roligahistorier, eller vitsar mer. Blondinskämt m.m. Riktigt roligt faktiskt. Gå in här för att läsa sjävla. Jag själv som är blond (hårfärg, absolut inte i huvudet!) tycker kanske att det är lite fel att trycka ner på blondiner så men sen så har jag ju mina blonda vänner som faktiskt är lite dumma vilket gör det hela roligare.

Imorgon är jag ledig igen, men ska faktiskt upp tidigt, får allt ställa klockan det ska inte bli som idag!. När jag berättade för pappa att jag gick upp halv två, flippade han. Sommarlovet har väl inte börjat ännu så får väl ställa klockan ett par dagar till då.



Jag ska då alltid prata när folk tar kort på mig, inte ens då kan jag hålla käften.. haha


latheten tar död på mig..

Jag är för lat. Jag lär inte komma ut och springa idag. Borde men orkar inte. Ibland önskar jag att lathet inte finns men men, sånt är livet och det är ju en dag imorgon också, får hoppas på mer energi då :)

Jag och sandra åkte till stan för att titta lite på kläder, eller hon skulle titta. Jag har inga pengar och får bara ångest när jag tittar på kläder så vi kikade bara till henne. Hon hitta en jätte söt rosa klänning som hon köpte på MQ. Riktigt söt. Paris, Kate and I har ju så otroligt fina kläder vilket ni säkert vet om. 

Annars har jag ingenting för mig, vi får se vart jag tar vägen :) Vi hörs sen :) PUSS

Sommarplåga nr 2



Sommarplåga nr 2 blir:
Sommarskor
! Okej visst dom är jävligt fina och det är skönt att slippa ha tjocka kängor på sig kanske men de där skoskaven är inte att leka med, och vem vill gå med strumpor i ballerina? Nej ingen. Så jag är ledsen men sommarskorna får faktiskt en plats på listan också hur fina dom än är.


Än så länge ser inte mina fötter ut såhär men vänta ett par dagar så dyker dom nog upp ska ni få se.

Nu bär det av till stan, puss

080609

Godmorgon!

Snacka om att sova bort hela dagen, okej det var grymt skönt också för den delen så det gör väl inte så mycket. Är man ledig vilket inte alla andra så blir det lätt så. Snart är det sommarlov också och nu börjar betygen rusa in och snart är det dags. Mer än två månaders ledighet! Gud va skönt. Än så länge inga planer så vi får väl hoppas att vi får en fin sommar här i Sverige så att man kan sola och bada lite. Regnet kan våra grannländer få hihi.

Vad händer idag då, jag skulle ju gått ut och sprungit men just nu regnar det här så får se lite senare om det avtar. Annars ska jag träffa Sandra, ska kolla på lite avslutningskläder och så.

Vi hörs lite senare :) PUSS

Godnatt!

Jag är sjukt trött ändå sover jag hela tiden... Knasigt, hur ska detta sommarlovet se ut, kommer rulla ur sängen.. Imorgon ska jag dra mig ut och springa iallafall. Jag SKA vara duktig och hålla min kondition denna sommarn. Vi får väl se hur det blir med det men man måste ju börja någonstans eller hur?

Tittar på någon film på trean men har inte hängt med från början så det får vara, ska ta och lägga mig snart. Är ju ledig imorgon som sagt och har än så länge inga planer mer än springningen, ska nog ta det rätt så tidigt iallafall så är det gjort och så är kvällen ledig.

Nu säger jag godnatt för mig. Sov så gott♥

Tobias hysén ersätter Henrik Larsson

Det här gillar vi! Hysén till landslaget! Nu ska vi visa vart skåpet ska stå mot malta på onsdag!


Musik

Nya låtar på gång, nostalgi.. Låtar från förr är det som gäller just nu, ett litet smakprov på det är shebang. Kommer ni ihåg? Romeo tillexempel, från Eva och Adam.

Shebang - romeo


Shebang - crash

GKIK's tjejer det är grejer!

Fy sjutton vad jag saknar att spela handboll, zappade lite på tv:n och där, tv4 sport, Sveriges damlandslag mot montenegro. Ge mig mina tjejer och en handboll nu! jag vill spela. Hjälp va läskigt, fick världens sug efter handbollen nu. Det är två månader kvar till vi börjar träna igen och tre månader tills serien börjar, det är för lång tid. Ge mig partille cup nu så att vi kan få lira lite även om vi inte ska spela.

Tillbaka till hejandet av sveriges landslag nu! Vill bara berätta att deras tränare, bagarn, eller magnus som han heter är en gammal klasskompis till pappa och han var tränare i RIK ( min förra förening) för ett par år sedan då jag fortfarande spelade där. Då hade vi en grej i slutet av januari varje år som kallas KM (klubbmästerskap) alla i föreningen fick varsin A-lagspelare och så spelades en liten turnering med blandade jag, tjejer som killar oavsett ålder. Jag kom i ett lag med bara killar. Tror att jag kan ha varit 13 - 14 år kanske. Finalen spelades mot just bagarns lag och gissa vilka som vann? Jo mitt lag! Oj vad han hackade på mig efter det haha. Måste leta upp bilder därifrån. Undra om dom finns kvar någonstans.. tveksamt... Medaljen har jag iallafall här någonstans, tror jag.

Mycket att berätta men det lördagen glömmer jag aldrig. Sverige var det ja.. dom leder iallafall just nu med 13-11 i halvlek!










Vi är bra. eller nej förresten vi är bäst!

070609 - Resumé från helgen

Hallåå!

Jag var riktigt nära på att skriva godmorgon men det är ju en aning fel nu. Ni vet ju hur det brukar vara på helgerna men det ska bli bättre jag lovar. Ni kommer snart att få veta varför men än så länge är det en överraskning hihi.

Vi börjar med fredagen, jag åkte till haga och sandras jobb på triumf där och åt lite glass och tjötade lite. Hon jobbar på ett jättegulligt glasscafé så har ni vägarna förbi haga så gå dit! Efter det åkte jag hem till baby en stund innan vi skulle åka till bergakungen och möta upp Robin och Jennifer för att se my bloody valentine 3D. Otroligt mycket folk som man kände där inne, många från skolan och också ett par från min gamla skola som också hade platserna bredvid oss. Vad är oddsen liksom? Riktigt knasigt var det.

Filmen var väl sådär, jag blev rädd ett par gånger men den var mer äcklig är läskig, en massa blod och sönderriva kroppar, inte riktigt min grej. Nej usch. Hade det varit en film som man såg hemma så hade man bara suttit och väntat på att den tog slut men tack vare ljudsystemet och 3D grejen så blir man ju rätt ändå. Sen satt det några idioter och förstörde filmen också genom att sitta och prata 1½ timma i streck! Är man på bio ska man visa hänsyn till alla andra genom att vara tyst, annars kan man lika gärna vänta tills den kommer ut på DVD och se den hemma med sina vänner !

Efter filmen åkte vi hem, såg på mall cop. Grymt rolig film som jag verkligen rekomenderar!

Sen blev det lördag. Vi somnade för sent och då menar jag verkligen för sent, kvart i sex tittade jag på klockan för sista gången innan jag somnade. Det betyder också att vi vaknade rätt så sent, vi gick väl upp ur sängen vid 2. Även om vi legat vakna ett tag. Som vanligt var det telefonen som väckte oss, dock inte min denna gången som tur var haha!

Alle fick för sig att städa sitt rum så medans jag satt och käkade godis och lekte på datorn så storstädade han sitt rum. Snäll jag är va? haha. Men fint blev det och nöjd blev han så det var väl bra det. Hans föräldrar bjöd mig också på middag snälla som dom är.
Vi gick hem till Linuz för att titta på Sverige - Danmark, ingenting att jubla över kanske men på onsdag då jävlar är Hysén med och då ska det bannemej bli mål så det ryker om det. ÄNTLIGEN! Efter det blev det promenader på stadens gator.

Det är min helg. Denna dagen har också gått utan stora händelser så nu sitter jag här, har precis tagit ett bad och ska lägga mig i sängen tänkte jag för att titta lite på tv. Måndag imorgon och jag är ledig, fy sjutton va skönt! Snart är det sommarlov på riktigt vilket betyder bara två år till studenten! Vi hörs senare ♥

Kusin tar studenten

Idag tar min kusin studenten ! GRATTIS GRATTIS till dig, nu är det över! För du har tagit studenten, för du har tagit studenten, för du har tagit studenten, fy fan va du är bra!!



050609

Good morning sweden !

Sovit gott?, Det var längesedan jag sov såhär länge, nästan tolv timmar, underbart! Så skönt att kunna sova med gott samvete utan att behöva tänka på skolarbeten som måste göras och sånt. Så jävla skönt! Allt är nu klart! Finally, ett underbart sommarlov väntar med mycket sol och bad, längtar!

Klockan är nu lite över halv ett och jag har precis gått upp. Mamma ringde och väckte mig så får väl dra mig uppåt nu då. Ska ta ett långt bad med ansiktsmask och en massa andra roligheter, var riktigt längesedan jag tog hand om mig själv på det sättet, att bara ligga och njuta i ett varmt bad med sin favorit musik är det bästa som finns när man vill varva ner. Okej jag har väl inte varit speciellt stressad kanske men detta året har varit ett jobbigt år och värre väntar. Ska bli skönt att få bli av med sina stressperioder nu ett tag framöver. Berättar om det en annan gång.

Ikväll blir det bio med dom bästa! My bloody valentine 3D! Jag kommer dö helt seriöst, det kommer antiningen sluta med att jag sitter och gråter för att jag är så rädd eller att jag sitter med händerna över ansiktet för att inte få hjärtklappning haha. Men det är en upplevelse som man måste göra någon gång i sitt liv. Jag har ju sett reklamen och den är inte att leka med asså.. Börjar få lite smått panik här nu.


1 skoldag kvar!

Fy sjutton va skönt! Nu har sommarlovet börjat seriöst, jag är ledig imorgon, sen är det helg sen är lektionerna inställda både på måndag och på tisdag (!!!!) sen på onsdag har vi en lektion och någon brännbollsturnering och sen på torsdag är det vi som springer ut ur skolan och är lyckliga för att ha gått ut ettan! hihi

Jag vet inte vart jag ska börja, det känns som att vi började typ förra veckan, alla var så jävla torra, tysta och blyga. Sporttjejerna ( Erika och Diana. Johanna började senare) Tittade snett på mig, jag var ju hon från RIK, rivalerna typ. ( gkik nu.. ) Många har kommit och många har gått men jag tycker ändå om vår klass till en viss del och det är lite sorgligt att vårt gäng ska behövas splittras då Johanna och Linnea ska gå samsam och vi andra Ekonomi, men vi går ju trots allt i samma skola och har ändå lite kurser tillsammans.. Det kommer bli bra. Vi har redan börjat planera inför studenten även om det är två år kvar men tiden går ju så sjukt fort! innan vi har hunnit tänka så står vi där på flaket och skriker ; VI HAR TAGIT STUDENTEN, VI HAR TAGIG STUDENTEN, VI HAR TAGIT STUDENTEEEN, FY FAN VA VI ÄR BRA!!  Gud va roligt. Ge med 5 juni (??) 2011 nuuu! hihih.

Betygen börjar rulla in nu också, inte ett enda IG eller G, riktigt stolt faktiskt, trodde jag aldrig. Majoriteten är VG men det finns allt MVG:n också! Nej inte mer om det nu, ska ta och plocka iordning här lite och sen sätta mig och bara njuta av ledigheten. Vi hörs sen! PUSSS

Allt i ettan avklarat!

Då var denna veckan avklarad!, Hade lektion i typ tre timmar denna veckan, då brukar man ha typ 20, fatta va många lektioner som är inställda. Jag är då ledig imorgon, riktigt skönt! Har inga planer ännu så får se vad jag hittar på, det är ju ändå fredag.

Vad händer idag då? Jo nu snart ska jag till min farmor och farfar som varje Torsdag, det blir nog lite tidigare idag, vi får se. Annars ska jag väl träffa alle tror jag, inga planer ännu som sagt så vi får väl se.

Just det ja! jag höll ju mitt tal, gud va hemskt det var, hann precis på sekunden att bli klar innan dom stoppade mig. Blä va sämst det gick. Men jag hoppas att dom tycker att det gick bättre än vad jag gjorde. Nu är allting klart i ettan och vi har bara två skoldagar kvar innan det är skolavlutning nästa torsdag! wiii! äntligen sommarlov, fy sjutton va skönt!

PUSS

040609

Godmorgon säger jag från soliga Göteborg (än så länge) !

Sovit gott? Jag vaknade halv fem och var super pigg, kändes väl lite sådär men jag somnade om efter många om och men och drömde då att jag försov mig, snacka om att jag flög upp när klockan ringde haha. Men nu är jag uppe och ska snart gå till skolan och hålla mitt förbannade tal som är sämst bläää! Som tur är så slutar jag elva och då åker jag hem och sover lite till tror jag hiih.

Kvällen är oplanerad än så länge, får se lite vad som händer, imorgon är jag ledig också :D Hörs sen! PUSSS♥

Mer trafik!



Är du en bloggare som gör allt för att få fler besökare men inte har testat mer-trafik? Då är det dags för det, tack vare mer-trafik har mitt besöksantal ökat med nästan 100 %! Testa det är hur enkelt som helst! Klicka här och bli medlem nu!


Nattinatti

Godnatt säger jag nu, klockan börjar bli mycket och jag har pluggat en massa på mitt tal men det går inte in ändå, ger upp snart. Ska läsa det en gång till sen räcker det. Fick säga hejdå till alla tjejerna förut också, två hela månader utan handboll! Jag kommer dö. Tur att vi har partille cup då kan man åka ner och latja lite med tjejerna hihi.

En snabb grej innan jag stänger av datorn och går och lägger mig, fick en fråga om vad ett PH-samtal var, jo ett ph-samtal är personlig handledning som vi har en gång i veckan med vår "klassföreståndare" hos oss kallas det basgruppsledare tror jag, inte helt säker men något sånt är det. På samtalen pratar vi om skolveckan som har gått och lite sånt, ingenting speciellt egentligen men det är rätt skönt att få sig en avstämning av veckan och planera inför nästa :)

Vi hörs imorgon bitti. Börjar nio så får allt ställa klockan för första gången denna veckan typ. Inte riktigt men nästan hihi. Puss och sov så gott ♥


SKOR!

Jag fick köpt mina skor ändå!! Super lycklig nu hihi.

De supersnygga svarta skorna var en aning för stora för det fanns bara 39 men inte alls farligt. Nu är man ett par cm längre när man har dom på sig.



pyttelite stora i tårna men så får det vara, jag har otroligt korta tår ändå så det gör ingenting.

..

ett par vita normala tygskor fick det bli också, man kan ju inte alltid ha klackar på fötterna:)

Nu ska jag plugga på mitt tal och sen åka till hallen för att säga hej till tjejerna. Sista träningen idag :'( buhu.. PUSS

Ses på stan!

Nu bär det av till skolan för PH-samtal. Väldigt onödigt menmen. Sen blir det till stan för att köpa skor! Vi hörs senare. PUSS

sommarplåga



Sommarplåga nr 1:
Myggor, knott, getingar och andra irreterande djur som bitts och jobbar sig. Jag har fått årets första myggbett och man lär sig aldrig att man inte ska klia. Jag gör det ändå och då kliar det ju bara ännu mer, idiot.


Jag ska försöka att lägga upp en sommarplåga varje vecka så ska vi se hur långt vi kommer och om det verkligen finns så mycket negativa saker om sommaren. Spännande spännande..!

030609

Godmorgon!

Då har man ännu en ledig dag från skolan, jag måste ändå åka in för jag har ett så kallat PH-samtal som börjar klockan tre, måste ändå skriva ut mitt tal så det gör inte så mycket. Känns ändå lite ovärt men så får det vara, ska ta mig en sväng förbi backaplan då och kika om mina skor finns där, dom var ju slut i partille. Annars finns det inte så mycket att nämna för dagen. Vi har nu endast tre (!!!!) skoldagar kvar innan sommarlovet. Imorgon har vi en lektion på måndag har vi någon enstaka tror jag. Vet inte ännu, tisdag är vi lediga igen om inte fredrik har ändrat sig så att vi har idrott ändå och onsdag har vi också någon enstaka lektion och sen på torsdag går vi på sommarlov! Jippi!, välförtjänt må jag säga!

Ikväll är sista träningen inför sommaren. Jag har alldeles för mycket plugg, har ett tal som ska redovisas imorgon och en historia uppgift som ska in idag. därför hinner jag nog knappast träna idag men eftersom det är sista inför sommaren så ska jag nog gå ner en stund i slutet ändå och visa att jag lever.

Idag blir en ren pluggdag! Vi hörs senare, puusss ♥

i'm still alive!

Jag lever!!

Jag har varit väldigt upptagen denna dagen därför dålig uppdatering och det ber jag om ursäkt för. Idrotten var otroligt tråkig idag, brännboll med 10 personer går inte. 5 i varje lag. Usch och fy på min klass säger jag bara... Efter det åkte jag och köpte en tröja till min pappa. Är man inte snäll? En glass på max fick det bli också, gash va gott det var. Det blev ändå rätt fint väder ute och då måste man ju bara äta en glass med chokladtopping, toppingen stelnade riktigt åhh va gott det var!

Jag åkte hem men snabbt som attan fick jag rusa iväg igen, skulle träffa alle och robin för att åka till delsjön och träffa Jennifer och Anna tror jag hon hette. Det var då det började, vinden blev svinkall och det blev riktigt kallt där vid sjön så vi begav oss iväg. In till stan fick det bli, köpte oss en hamburgare på donken och sen åkte vi hem.

Det tog inte lång tid efter att jag åkt hem innan jag åkte igen. Gud jag är aldrig hemma i detta huset när jag borde. Jag begav mig till alle för att lämna en bok som han glömde i min väska och där stannade jag tills nu. Hemma igen och det är dags att lägga sig snart. Imorgon har jag en enda lektion och PH-samtal.. Börjar 15.00.. Hur meningslöst är inte det?! fast det är ändå riktigt skönt, ska inte ens ställa klockan imorgon och sen ska jag göra min historiauppgift som jag har skjutit upp tillräkligt nu.. Ångest..

VI hörs imorgon, puuuuuuuuuussss♥

020609

Gooooooooodmorgon!

Jag vet inte hur många gånger jag har sagt att det är skönt att få sova ut men det är ju helt underbart! Jag älskar att ha sovmorgon. Jag trodde att det skulle bli pissväder idag så jag hade planerat jenas och tjocktröja och grejer men just nu ser det ändå rätt fint ut. 21 grader och lite moln på himlen, det är väl ändå helt okej, däremot imorgon ska det regna och det gillar vi inte! 
 
Jag har en lektion idag, idrott. Vi ska spela brännboll i slottskogen så lär sluta en aning tidigare. Jag har då världens träningsverk i ben och min rygg är helt åt helvete, men jag ska klara det, jag ska bannemej ha mitt MVG även om jag inte kommer kunna stå upp på hela sommaren.

Till kvällen bär det av till Delsjön igen, fast jag ska INTE bada, jag ska inte ens ta med mig kläder. Det var så jävla kallt att jag hoppar över det idag. Jag får vara trevligt sällskap istället.

Dags att rusa, vi hörs senare ikväll då jag inte riktigt vet när jag kommer hem. Puss och kram ♥

Fröken pingvin är tillbaka

Jag ska byta namn, bara för dagen. Malin Isabell Pingvin. Japp så får det bli. Mina ben gör så ont att jag måste gå som en pingvin. Det var jobbigt och äckligt varmt att springa men det var ändå skönt efteråt. Det gick rätt så bra och jag är näjd faktiskt.

Jag gick hem i det underbara vädret och åt lite sen duscha jag (igen, inte bra för miljön detta inte.. ) och nu ligger jag här i min säng, helt slutkörd. Jag kommer somna så gott i natt. Tur att jag börjar sent imorgon också så att jag kan sova ut ordentligt och sedan jobba med historian. Den måste bli klar imorgon och jag kommer då inte framåt... Blä...  Deadline är onsdag egentligen men jag har ju mitt tal också som jag måste öva på.

Nu ska jag ta min en macka eller nått, är hungrig igen. Vi hörs imorgon bitti. Puss och kram ♥




Ser ni likheten?



hörs senare!

Nu ska jag ut och köpa skor och sen köra bil!

Hörs sen efter träningen PUSS


Blev varken skor eller bil. Usch, skorna fanns inte i min storlek så jag deppade ihop. Inte kul alls, behöver bli av med lite aggritioner nu, så dags att träna. Tur att det bara är löpning för tjejernas skull annars hade det inte varit speciellt roligt. Hörs sen!

varmt varmt!

Nu har jag legat ute och stekt i mer än två timmar så dags att ta sig en snabb dusch för att kyla av sig lite. Det blir runt 50 grader där ute om man bara ligger still och det inte blåser någonting vilket är på tok för varmt! Jag är långt ifrån miljövänlig idag känner jag också. Datorn står på med högsta volym ute på uteplatsen med kontakten i vilket betyder att en jävla massa el dras. Sen så duschade jag imorse innan skolan, ska duscha nu fast nu tvättar jag inte håret och sen har vi ju träning ikväll och då blir det dusch igen. Det värsta är att jag kan inte duscha, jag måste typ bada. Det hade varit en annan sak om vi inte hade haft badkar men så är fallet nu och då blir det så att ett par liter vatten dras. Vi som precis hade en uppgift om det här i natuskunskapen. Bara inte han läser detta då är jag körd! haha.

Vad händer idag, jo jag ska antagligen åka till Allum, partille och köpa mig mina efterlängtade skor, sen så ska jag försöka få med mamma ut och övningsköra, det var ett herrans tag sedan jag körde och de sista typ fyra gångerna eller nått körde jag med pappa så hon är nog lite nyfiken om jag utvecklats eller inte, hihi. Sen till kvällen, eller klockan sju närmare bestämt har jag träning. Springa. Jippi, det är säsongens SISTA löpträning tillsammans med laget, jösses va tomt det kommer bli att vara utan tränare i nästa två månader. Jag måste dra mig ut och springa mer än vad jag gör.. Ångest på hög nivå!

Dusch va det ja.. Vi hörs sen ♥





Snart är dom mina!

Veckans schema!

Mitt schema är helt sjukt bra denna veckan. Tråkigt nog ska det bli skit väder menmen man får göra det bästa av situationen ändå..



Dålig bild jag vet... Men ni ser ju hur många lektioner vi har. Idrotten vet vi inte om vi ska ha och inte heller spanskan, det betyder att vi har tre lektioner denna veckan! är det ens lagligt? jag älskar min skola HAHA. hoppas att många ångrar sina val nuu hihiih.

tillbaka till solandet :D pusss

Skadeglädje, det ger vi tummen upp för!

Har suttit här nu med mitt historiaarbete som jag måste göra för att kompletterna upp mitt betyg. Det är riktigt svårt och jag fattar ingenting. Känns riktigt bra, speciellt när min lärare är onårbar hela dagen, wiho. Får väl försöka lite till sen ska jag ut och sola! Solen har inte riktigt kommit fram på baksidan ännu så får vänta en liten stund till. Ska passa på och reta alexander lite, han sitter i ett varmt klassrum nu och ska gå i skolan till halv fem denna fina dag haha. Jag älskar verkligen att retas, vad det än är så ska jag alltid vara där med en dum kommentar. Självklart är jag ironisk men det är riktigt roligt och skadeglädje är verkligen det bästa som finns.

(jag): Godmorgon! Har haft världens onödigaste dag, va i skolan i en halvtimma sen fick vi åka hem.. När slutar du idag?<3
(Alle): Hahaha Snyggt! halv fem..
(jag) HAHAH! Jag slutade då halv nio!!
(alle) men s** mig.. 
(jag) HAHA jag älskar verkligen att retas, det märks nog inte alls :D <3

Han blev nog inte så glad haha. Han ignorerade det sista smset där haha. Så kan det gå. Ska hitta någon mer att reta nu, hihihi. 


tack för den!

Det var precis som jag sa! Nu sitter jag här hemma, va i skolan i 30 minuter sen fick vi sluta. Så onödigt. som sagt 3 ½ av 4 lektioner inställda idag. Jobbigt jobbigt. Sommarlovet har nästan börjat.

Vad gör man nu då?, medans alla andra är i skolan får väl jag sitta hemma och sola eller nått. Funderar på att gå ut och lägga mig i ett par timmar, vädret är ju helt underbart! Klockan åtta imorse kunde man gå i shorts utan att ens nästan frysa. Precis så det ska vara.

Gud jag är fortfarande pisst efter den dåliga informeringen från våra lärares sida. Jag går och lägger mig en timma innan solen kommer fram på baksidan. Vi hörs sen!

Hälsningar Soliga Göteborg!

010609

Godmorgon!

Sovit gott? 1 juni idag, första dagen i första sommarmånaden. Jag tycker då att vi har haft sommar nu den senaste helgen men det försvinner väl lika snabbt igen skulle jag gissa.. 

 Jag har precis tagit ett bad och sitter nu och äter frukost. Jag vet inte riktigt vad som hänt med mig men jag är otroligt pigg just nu och klockan är liksom kvart i sju! Riktigt skönt. Så nu kan jag sitta i sängen och njuta av min frukost och titta på the voice. Gott gott.

Denna dagen är lika ovärd som vanligt men så kommer det vara nu denna och nästa vecka eftersom de flesta kurserna är avslutade och då har vi ingenting att göra. Redan idag är en av fyra lektioner inställda och det blir säkert mer skulle jag tro. Annars har vi bara sju skoldagar kvar! Fy sjutton va underbart! ge mig sommarlov nu! 

Nu ska jag njuta av min frukost och sen göra mig iordning, tiden går rätt snabbt ändå och om 45 minuter bär det av till skolan. Vi hörs senare under min gigantiska håltimma på typ 5 timmar. usch! Pusspuss♥

RSS 2.0