Tips

Jag vill tipsa er om ACO:s 1 2 3 produkter. Jag har faktiskt ganska så dålig och fet hy. Inte sådär överdrivet att man måste till läkare och få receptbelagda mediciner men sådär som många tonårstjejer har problem med. Därför är det så otroligt viktigt att ha ren och fräsh hy och det räcker faktiskt att tvätta morgon och kväll och sedan fukta ordentligt efteråt så att huden inte blir torr.

ACO:s 1 2 3 produkter är uppdelade i tre steg, första steget kallas clean. Det används precis som det låter till att rengöra. Först använder du clean wash som ser ut såhär:

Den rengör ansiktet från fett och andra orenheter. Perfekt om man haft en lång dag och sminket helt förstört. De flesta tror då att det räcker att tvätta sig med tvål och vatten vilket man inte skall göra! Då får du ännu fetare hy.
När du sen tvättat bort orenheterna med denna produkt skall du ta nästa, skin tonic. Ansiktsvatten.

Nu är du klar med steg 1. Du kommer redan nu känna hur mycket fräshare ansiktet  känns. Då kommer steg 2 som kallas Treat. Den motverkar speciellt acne men också att enstaka finnar försvinner och aldrig mer kommer tillbaka. Det kan ta ett tag innan det kommer synas, men jag lovar att det ger resultat.
Det första är en acnegel som behandlar och motverkar finnar. Och det andra är som ett ansiktsvatten, man använder det på samma sätt och det ger samma resultat. Helst skall man använda båda för att få bästa resultat.
 

Sen kommer det sista steget, nummer 3. Som också kallas care. Där finns bara en produkt, det är en gel som återfuktar.


Använder ni alla dessa produkter, kostar ca 250 alltihop tillsammans så kommer huden glänsa. Jag har använt detta i snart 3 veckor och känner verkligen skillnad. Det bästa är på kvällen när man får bort allt äckligt smink. Man känner bara hur man lyser upp.

Har ni testat allt men inte detta så ska ni verkligen göra det !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0